Skolstart! Utan Leif!

I onsdags började skolan igen, var nästan kul, eftersom jag inte har gjort nånting i sommar. Vi har fått lite nya lärare, sen har vi fått reda på att vi inte kommer att ha Leif i varken matte, NO eller kontaktlärare. Igår hade vi idrott, och på torsdagar ska vi ha idrott med 9:1orna eftersom inte torsberg har idrott då, så vi har hela sporthallen för oss själva. Så vi spelade volleyboll med några av tjejerna, de var väldigt kul :) Oh, btw, jag har färgat håret brunt :)

/ elin


Tekniskt geni! Plus Hella!

Vaknade åtta (!) och kunde inte somna om. Och jag som somnade två! Satte mej framför TV:en. Tolv trampade jag ner på stan på min trogna gamla cykel, tänkte att motion är bättre än moppe. It's not. När jag skulle till och cykla hem igen så regnade det en hel del. Jag blev vääldigt dyngsur. Anyway, mötte Hella nere på stan och gic omkring ide vanliga affärerna; Åhlens, Såfin, Crispin o.s.v. Jag såg en skylt också, där det stog "Don't forget your mother's birthday". Det var då jag kom ihåg attmin mamma fyllde år idag. Grattis! Köpte inget speciellt iaf. "Hjälpte" Hella att köpa en fondation (Jamen köp den då, din hudfärg kommer ju bli blekare 'Neeej, jag vet inte. jag tror jag köpte den mörkare' Okej, men gör det då! 'Nää, jag kanske behöver än ännu ljusare'). OMG! Jag kommer strypa den människan, sanna mina ord. Och de menar jag på det mest kärleksfullaste sättet jag vet.

Anyway, jag har som skrivet varit teknisk, jag har skaffat en bilddagbok. Yey me! Visit http://pinkblack.bilddgboken.se.

/ elin

MALIN!! Och $-store. Och såklart Poirot.

Vaknade runt... tolv skulle jag tro. Åt frukost, sms:ade Stina, sms:ade Hella och sms:ade Malin. TV, Malin kom hit, moppe, Dollarstore, moppe, tanka på Statoil, moppe, hem, sitta vid dator, slut. På $-store köpte jag 6 ansiktsmasker, godis och tuggummi. Ikväll ska jag kolla på Poirot på tv4. kort inlägg. Kanske hinner md en joggingtur med.

/ elin


Gävle/Cityfest. Fast inte så mkt Cityfest.

Vaknade väldigt tidigt, min pappa är väääldigt dålig att vara tyst på mornarna. Låg och drog mej till tio-elva nån gång. Var väldigt trött, somnade nån gång mellan ett och två.Åt näringsrik frukost (fil och müsli) och började göra mej iordning. tog 12:52-tåget till Gävle, Linkie och Hella hoppade på i Holmsveden, dom had varit i Hellas stuga. Eftersom det vr så himla mycket folk på tåget och det var buss mellan Ockelbo och Gävle (spårarbete) så hann inte konduktören komm fram till dom, så dom åkte gratis ;) Jag betalade iaf :P Sen kom vi fram efter en liten busstur längst bak i busse med stinkande, supande 20-åringar, och gick direkt till H&M. Jag köpte en ansikskräm, Hella köpte en tröja och Linkie köpte puder. Sen gick vi runt i nästan alla affärer vi kom på, och jag fyndade på Gina Tricot (74:50 :- för tre par trosor!), sen på Wedins (vitt paraply med prickar á la 79 :-) och sen supergod pizza för 43 ;) Blev sedan vääldigt trött i benen och var tvungen att ta 19:28-tåget hem, istället för 21:15. Så jag såg inga artister. Och vi shoppade faktiskt mer än gjorde nåt annat, eftersom det regnade. Hade iaf väldigt kul, tack flickor :)

/ elin

Enångersfest i Iggesund.

Nu är det Enångersfest igen! Fast den här gången är de i Iggesund, de kanske man ser på rubriken. Är hos Karin nu, en tjej jag känner från föregående Enångersfester :P Hennes kompis Stina är här också, och en sak kan jag säga, dom är lite småmysko... ;) haha! Imorse åkte Clara hem, så nu kan jag sova länge igen. Just nu sitter jag på Karins dator. Ska kolla om det finns några roliga bilder här :P Eller ä föressten ;) men en sak måste jag göra, gå ner och hämta en läsk. För vet ni? 7up light är inte god. Later!

/ elin

Växbokvarn med minikusin.

Som sagt är min lilla minikusin här, och igår åkte vi iväg till mormor för att hälsa på deras nya lille kattunge (megasöt btw). Han hette Puffen, och sprang runt som en galning, men med små sovpauserdå och då :) Idag har vi varit på växbokvarn och lekt lite, tittat på smågrisarna som fanns där också. En massa små grisbäbisar och svå stora var det där, som stora hette Ulla och Yvonne, och Yvonne hade tydligen en beundrare ;) Snart har ag läst ut min Harry Poter-bok för andra gången x) haha! Mu måste jag sluta, innan mamma kommer :P

/ elin


     


RSS 2.0