Kvällens outfit :)

Som jag lovade igår; festfin till nyår ;)

image112

Klänning från Ichi
Leggings från Pieces from bestseller
Halsband från csl
Armband från H&M
Örhängen från Ur&Penn

image113

Hår; Uppsatt i tofs, svepande snedlugg och stylade testar
Smink; Sotigt med neutrala läppar.
Naglar; Svarta.

Gott Nytt 2008 :D

/ elin

Update

Dagen har spenderats framför ts2, igen. Om ca två timmar kommer allt folk, så jag ska börja på och fixa iordning mig snart. Mamma var nere på Ica tidigare idag, och då köpte hon senaste nummret av Frida till mig bara för att jag har varit så duktig ;) Det är inte min favorittidning direkt, men man fick ett par snygga (dock antagligen urusla..) lösögofransar med, ska nog ha dom påå nästa Tranan, när det nu är..

/ elin

Happy New Year People!

Nu har hysterin börjat. Vi har presic dammsugat fördigt, oc hsnart ska vi nog börja flytta bordet in i vardagsrummet. Vi kommer vara 13-16 pers, men det går nog att få in alla i ett rum iaf. Jens ska nog sova här inne inatt, det är några som ska sova i hans rum. Det kanske blir någon uppdtering senare. Tills dess, gott nytt 2008! :D

/ elin

God Natt!

Jag älskar verkligen den här filmen :) Det är typ en tredjedel kvar, men jag tänker gå och lägga mig efteråt, så det blir inga fler inlägg idag. God natt allihopa :D

/ elin

En till seg kväll.

Min kväll har sett likadan ut nu de sista dagana, bara the sims 2, hela tiden. Rätt långtråkigt. Nu är min dator puckad också, när jag har haft den igång i några timmar dampar tagnentbordet och man kan knappt skriva. Ikväll ska jag i alla fall gå och lägga mig i skaplig tid, mamma kommer köra slut på oss imorgon, det kommer vara städning nonstop som gäller.

Nu ska jag nog titta på Bring It On - All Or Nothing. Det var längesen jag såg den sist, och den är väldigt bra. Imorgon tänker jag avslöja min nyårskvälls-outfit (hurra...). Något att längta efter? Njaa.

Ha en fortsatt bra söndagskväll allesammans! :)

/ elin

Alla dessa gravida människor!

Jag tror jag får något fel på alla kändisar i Hollywood. Man kan verkligen inte läsa en skvallertidning utan att läsa om minst en ny kändis som har blivit gravid, eller fött barn!

Jag har samlat ihop lite namn, och bl.a dessa fick barn under 2007;

Julia Roberts, Salma Hayek, Usher, Mel B, Emma Bunton, Tori Spelling, 
Tiger Wood, Marcia Cross, Dennis Quaid och Patrick Dempsey.

Och här är några exempel på de som förhoppningsvis ska få barn 2008;
Christina Aguilera, Nicole Richie, Cate Blanchett, Jessica Alba, Jennifer Lopez,
Nicole Kidman, Jamie Lynn Spears, Zlatan, och det kommer antagligen ännu fler.

Finns det någon justnu i Hollywood som INTE är gravid?!

/ elin


Nypromenerad

Nu har jag kommit hem från "vår" promenad. Jag ville egentligen gå upp i skogen, men det ville inte Jens, så istället gick vi runt Ren. Först gick vi gumbovägen ner till Per-Orskurvan, och mot Kilberg. Sedan gick Jens hem, eftersom han inte orkade gå längre, och jag gick vidare mot Renskullen och Bergsveden. Sen gick jag förbi Ica för att kolla öppettiderna och sedan gick jag hem, det blev väl ungefär en timme.


Tänkte spela lite the sims 2 nu, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske blir någon film senare mot kvällningen, i får se.


/ elin


Tidig Söndag ;)

Mamma väckte mig och Jens tidigare idag. Hon hade gjort varma mackor. Det var uppskattat, men det skulle varit mer uppskattat om hon inte väckt oss så tidigt! Det var iaf rätt gott. Nu på morgonen har jag varit med och bestämt lite bordsplacering tills på måndag (trååk!). Sen har jag kollat på lite sällskapsspel tills imorron också, de som planeras att spelasär "M.I.G", "Sverigespelet" och min personliga favorit "Hon slukades av vargen!", det är högljutt och jag är bra på det, finns inget annat att tillägga ;)

Nu något tag ska jag och bror gå ut och ga, på order av mamma, så nu drar jag. Ha en bra dag :D

/ elin

TS2-nörd!

Som sagt gick jag till teven efter senaste inlägget. Jag kollade på en dokumentär på History Channel, om Harry Houdini, världens främste magiker genom tiderna, den var otoligt intressant faktiskt, han var verkligen helt otrolig. Runt tio-tiden gick jag tillbaka hit till datorn, där jag har spelat the sims 2.

TS2 har jag en rolig familj sm heter Nakamura (Heroesnördsvarning!), som består av Hiro och hans hund Macke. Hiro strävar mot att bli kändiskock, och har en flickvän som heter Becca. Macke är väldigt framgångsrik inom säkerhet, och tjänar mer än vad Hiro gör. Jag vet inte riktigt varför jag spelar TS2, det kan verka så töntigt ibland, men jag får verkligen en kick av att kontrollera påhittade människors liv ;)

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan är ju halv ett! Det blir så himla sent nu på loven, varför blir det så tro?

/ elin


Popcorn är mumma :D

Just nu sitter jag här och äter nypoppade popcorn och snart tänkte jag titta runt i lite olika bloggar. Sen måste jag stänga av datorn, för stackarn är alldeles utkörd. Tänkte sätta mig framför teven.

Dagen har spenderats framför datorn, jag har spelat the sims 2 nästan hela dagen. Jens är för närvarande borta hos våra kusiner, och kommer vara borta typ hela kvällen, och mor och far ska iväg till Glada Hudik och dansa ikväll, så det blir ensam hemma för min del ;)

måndag (nyårsafton) planeras en hel del gammalt folk komma hit, och några av deras ungar. Det blir middag, kanske någon raket, champagne och julcider, skojjigt värre ;) På tisdag, någon gångpå eftermiddagen, kommer Hella hit, och ska sova över på kvällen, det ser vi verkligen fram imot, ska bli jättekul :D

/ elin


Familjedag? Njaa..

Mamma bestämde igår att vi skulle göra någon familjeaktivitet tillsammans, men det har grusats med regnet, vem vill vara ute och gå när det spöregnar? Igår kväll gjorde vi inget speciellt, mor och far satt och kollade på Rapsody in Rock och Jens satt oc töntade sig vid din dator. Jag var inte så mycket bättre, jag spelade the sims 2, det är väldigt skoj :D

/ elin

Redan fredag.

Visste ni att det var fredag idag? För bara en vecka sen slutade skolan, vi har haft halva vårat jullov nu! Shit.. Rätt tråkig dag idag. Vaknade elva av att någon idiot ringde, och bara fortsatte ringa. Det gick igenom typ 20 signaler innan han/hon insåg att ingen tänkte svara. Fyfan! Sedan, en kvart senare ringde mamma på mobilen, så då gick jag upp. Åt lite frukost, klädde på mig, och sedan satte jag mig framför teven medans jag målade naglarna (svart). Det blev kladdigt, men jag ska ta bort det som kom utanför senare.

Annars idag har jag inte gjort någonting, var nere på Ica och pantade och fyllde på mobilen bara. Sen bestämde jag och Hella att vi ska hitta på något när hon kommer tillbaka från Holmsveden efter nyår, skoj :)

Jens blev otroligt avundsjuk när jag fick mina svarta sidenlakan att han också ville köpa ett par, och nu går inte han ur sängen. Kombinationen av härliga lakan och ett fluffigt, nytt duntäcke är alldees för härligt ;)

/ elin

..

Jag har verklgen slarvat med bloggen nu på sistone, men jag är bara inte på humör för att skriva.

/ elin

Trååkar.

Jag är inte riktigt på blogghumör idag. Om du har något roligt att säga, så kommentera, men jag tror inte det blir några fler inlägg idag. :P

/ elin


.

Nu går jag och lägger mig, god natt :)

/ elin

Gilbert och den kemystiska ön.

Jahaa. Mysko rubrik? Joo, det är ett väldigt mysko datorspl jag sitter och spelar. Man är en liten drake, som ska hitta äggskal för att sedan kunna åka tillbaka till sin hemplanet (?).. Och jag har fastat, jag kommer helt enkelt inte längre, vilket är ASDRYGT! Någon som kan hjälpa mig? ;)

Nu är btw min faster här med två av mina kusiner (Bengt och Patrik), och vi har ätit god mat och glass :) Jag har fått en julklapp också, svarta sidenlakan, väldigt snyggt ;D

Ha en fortsatt trevlig kväll :D

/ elin


Jag HATAR att städa!!

Nu börjar jag bli otroligt trött på mitt jävla skrivbord!
Jag har nästan fått upp allt på bordet igen, men inte
fan vet jag vart jag ska ställa skiten! GAAH!

Och en faktor som inte heller gör mitt liv enklare är
att jag drömde en dröm inatt som verkligen var elak,
och nu har jag ingen aning vad jag ska göra åt saken.

Imorgon eller i övermorgon tror jag att jag ska ner på
stan. Vad ska ni göra nu i mellandagarna? Något roligt?

Nu ska jag återgå till den förbannade städningen.

/ elin

Skrivbordsstädning.

Jag står och städar mitt skrivbord nu, de är ett heldagsarbete! Jag har tagit ner allt från bordet, vilket är många saker. Jag har dummsugitbordet, och nu sitter jag och dammar det, och sedan ska jag ställa upp alla saker igen. Jag HATAR att städa, men om de ligger ett dammlager som nästan är 50 mil tjockt måste man göra något å saken ;) Men nu funderar jag på att möblera om lite på bordet, och det är typ det enda i hela mitt rum som jag faktiskt KAN möblera om, jag hatar att ha ett så litet rum. Hur stort är ditt rum?

/ elin

Julklappar ;)

Nu är vi hemma igen, kom hem vid elva-tiden igår. Det första jag gjorde var att packa upp och sätta ihop min nya stereo, jag är såå överlycklig :D Min gamla stereo fick jag från någon jultidning när jag sålde dom, radion är urusel, luckan trasig, och kort sagt så behövde jag en ny stereo. Här är några bilder på mina julklappar;

    
        Klänning           örhängen              t-shirt           ansiktsmask      badbomder 
   
     Bigganskort           SF-presentkort            nyckelband                   Stereo :D

Senare idag kommer min faster och några kusiner hit, vet inte vilka.

/ elin

Julafton, lite senare ;D

Nu har vi haft julklappsutdelning, och alla är nöjda ;) Jag har fått en t-shirt, en klänning och en massa andra saker. Och det jag är allra nöjdast med måste vara den jättesnygga stereon som jag hade önskat mig från mamma och pappa, en philips micro hi-fi någonting ;D Den är svart, blå och jättetunn. Jag har lagt upp en bild någonstans i bloggen, men jag vet inte var, det var för rätt länge sen :P

Har ni fått något roligt i julklapp?

/ elin

God Jul :D

Här är min present till er, från oss alla, till er alla, en RIKTIGT god jul :D



/ elin

@ mormor's.

Om tio minuter är det förhoppningsvis Kalle Anka, det ser vi verkligen fram imot. Vi kom hit någon gång vid tolv, och vi har hunnit fika en gång, efter Kalle ska vi äta mat. Någon gång när alla vuxna är klar med sin mat ska vi uppna julklapparna, det ser verkligen mina kusiner fram imot. Jens sitter i Arnes favoritfåtölj med en av mormors katter, Puffen i knät. Det är sött, eftersom Jens är både allergisk och livrädd för katter, Jens är livrädd för nästan alla djur.

Det är nästan översvämmning av julklappar där ute, vilket är väldigt konstigt, eftersom vi bara är 11 pers, Det är mormor, Arne (mormors man), morfar, moster Marie, hennes kille Freddy, deras barn (mina kusiner) Malin och Emma, Jens, mamma, pappa och så jag. Vi ser i alla fall fram emot Kalle Anka (om tre minuter), och såklart julklappsutdelningen, får hoppas att alla tycker om sina julklappar ;)

/ elin

Christmas, wonderful christmas :D

Godmorgon alla små människor ;D Om ungefär en timmeåker vi iväg för att fira jul hos mormor. Men har ni hört det som skrivs överallt, Det kan hända att väderstörningar kan få oss att tvingas uppleva julafton UTAN Kalle Anka! KATASTROF! Det blir ingen jul utan Kalle! Men förhoppningsvis får vi se honom, och alla hans vänner.

Dagen till ära tänker jag iaf ha tomteluva på mig ;) Tror jag.. Jag är inte riktigt säker, men det borde bli så.

Nu är jag iaf färdigsminkad, så nu har jag bara håret kvar att fixa.

GOD JUL! :D

/ elin

God Natt, JULAFTON IMORRON :D

Det har verkligen inte hänt någonting ikväll, det har inte hänt någonting. Hoppas ni har häft en roligare kväll än vad jag har.

Imorron ska vi åka upp till mormor och fira jul med mormor, hennes man, morfar, min moster, mina två kusiner och Freddy, min mosters kille. Det ska bli himla kul :)

 
God Natt allesammans, nu går jag och lägger mig.

/ elin


By The Way...

Idag har jag typ ett rekord på min blogg, absolut inget imponerande, men ändå ;D Idag har 13 människor hittat till min blogg, och jag har haft 57 sidvisningar. Det är illa, jag vet, men jag känner mig hedrad, eftersom nästan allt jag skriver om är mitt liv, och allvarligt talat har inget speciellt hänt alls, jag har skrivit 10 inlägg idag om absolut ingenting! I'm good ;D

Keep on reading, det blir inte bättre än såhär xD

/ elin

Katastrof!

Meep! Eller nåt sånt ja.. Jag kunde bare se ett avsnitt, för nästa var bara ett halvt! Me no like! Och nu hittar jag inte filmen heller, min kväll är förstörd! Nejdå, jag få väl bara hitta något roligare att göra, men inget skulle gå upp emot att se den undebaa filmen. Har du sett den?

/ elin

Good bye Heroes.. I'll miss U!

Nu har jag tydligen sett antingen hela, eller halva Heroes säsong 2, vilket gör mig väldigt deprimerad, eftersom jag nu måste vänta oerhört länge innan jag får se något mer. Jag vet inte om jag kommer klara det, men jag ska försöka, för mina vänners skull *snyft*..

istället har jag bestämt mig för att arbeta hårdare med att få se de två Ugly Betty-avsnitten jag missade i tisdags, och lokalisera Kyle XY avsnitt so jag inte har sett än. Allt för att skingra mina tankar från Heroes..

Anyway så tänke jag nog titta på "the Notebook", eller "Dagboken - Jag sökte dig och fann mitt hjärta" ikväll, måste bara luckra upp med näsdukar först, den är ju så himla romantisk så det är inte sant! Om ni inte har sett den, SE DEN! Här nedan får du en liten trailer.



/ elin

Färdigstädat, HEROES NÄSTA <3

Sådär, nu har jag städat på rummet och dammsugit med. Nu tänker jag hitta nästa Heroes-avsnitt, och sedan vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, antagligen äta middag. Vad ska ni göra ikväll?

/ elin

Städa först, Heroes efteråt.

Nu har jag den panikångest man får när man inte har haft tålamod att vänta på att någonting bra ska hända. Det jag gör just nu är att ladda upp senaste avsnittet av Heroes (säsong 2, nr. 11) och efter det måste jag vänta hur länge som helst innan jag kan kolla på resten, presic som de stackare som måste se ett avsnitt i veckan på tv. Fast det gör ju det hela mer spännande i och för sig.

Samtidigt som jag tittar på det enormt spännande Heoes så fösöker jag städa, och det har visat sig att de är en DUM idé. Så nu ska jag städa INNAN jag tittar på nästa avsnitt. Men bara skrivbordet, den livsnödvändiga dammsugningen får vänta tills efteråt.

/ elin


Namnet Elin.

Jag har lite småtråkigt.. Så här får du lite information om världens bästa namn ;D

Kvinnonamnet Elin är en svensk form av Helena som är ett grekiskt namn med betydelsen 'lysande' eller 'fackla'. Namnet är mycket gammalt. Det svenska helgonet Sankta Elin av Skövde, som även kallas Helena, levde i mitten av 1100-talet, och det är från henne som namnet har hamnat i almanackan.

Namnet har haft en stadig popularitet under de senaste decennierna. De senaste åren har det varit det näst vanligaste flicknamnet. 31 december 2005 fanns det totalt 55 194 personer i Sverige med namnet, varav 34 477 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 1479 flickor namnet, varav 984 fick det som tilltalsnamn.

Hur många känner du med namnet Elin?

/ elin


Julafton är IMORGON!

Jag vaknade för en kvart sen, underbart härligt att bara sova ut. Men en sak jag inte kan förstå är att det är julafton IMORGON! Hur tidigt är inte det? Jag känner liksom inte att det ens snart är jul, julkänslan är lika bortblåst som de stora vita snötäcket den kommer med. Jag vet att jag egentligen inte borde klaga över snön, för vi har iaf ett millimetertjockt lager, i södra hälften av Sverige finns det väl inte ens något spår av snön. Men det spelar faktiskt ingen roll, det ska finnas snö i alla fall!

Idag tänker jag iaf satsa nu först på att få någonting i magen, lite småhungrig. Sedan vill jag städa på rummet, nu är det sådär stökigt att man verkligen vill städa självmant, för nu hittar man inte ens till datorbordet känns det som, vilket är illa etersom jag nog har det minsta rummet i världshistorien.

Vad har ni planerat idag då? ;)

/ elin

Hemma från relaxen

Guud, vad härligt det var! När vi kom dit var klockan runt sju, jag bytte om och gick upp och simmade lite, det blev väl runt 700-800 m skulle jag tro, inte så mkt men ändå. Sedan lade jag mig och bastade, sedan bubblade vi lite, sedan mer bastu, lite mer bubbel och sen lite solning, lite brunare blev man allt, med betoning på lite ;) Det har i alla fall varit en helt underbar kväll, väldigt avslappnande. Hur var er kväll?

/ elin


Relaxen nästa!

Nu drar jag till relaxen, ha en bra kväll!

/ elin

Ny bild :)

Jag gjorde som många andra och blingade till min bild på www.blingee.com. Det är en väldigt rolig site, man kan snygga till alla möjliga olika foton. Testa du med ;D

Senare ikväll ska vi gå relaxen på storthallen med min fantastiska faster och min kusin, och familjen då såklart. Fast detärinte min minikusin, utan min något äldre kusin Linda. Det ska bli väldigt mysigt, ska nog bubbla, basta och sola lite. Detblir nog lite simning och kanske lägga lite asiksmask också, men det ska bli jättehärligt. Tack vare att min faster jobbar på sporthallen brukar vi ha såna här relax-kvällar då och då. Me like :)

/ elin

Fryser, det är kallt.

Kom hemfrån stan för ett litet tag sedan, och nu sitter jag och fryser. Jag ska hitta något att äta om något tag, och fram tills dess sa jag försöka leta upp Ugly Betty-avsnitten jag missade i tisdags, tack vare Stockhlmsresan, och det faktum att jag missade reprisen igår.

Imorgon kommer inget speciellt att hända, men på måndag ska vi åka upp tll mormor och fira jul, det kommer bli väldigt roligt. Var ska ni fira jul?

/ elin

Stan med bror idag.

Jag vaknade för ett tag sen, av att Clara vaknade. Pappa har åkt iväg till Harsa och leker Gunde Svan, medans mamma åker iväg med Clara nu till Järvsö för att åka pulka och skidor. Idag har jag blivit tvingad att gå ner på stan med Jens, för att titta efter sista minuten-julklappar, vilket är rätt drygt med tanke på att jag varit på stan varje dag de senast två dagarna.

jag ska fixa iordnig mig nu, äta lite frukost och sedan ska vi geoss ut i det arktiska klimatet. Får väl hoppas att ni har en bättre dag, en något varmare dag i alla fall.

/ elin

Dagens sista bloggning

Nu har filmen slutat, och efter den tittade jag på Bruce den allmäktige, eller halva i alla fall.
Nu sitter jag och kollar på reprisen av Spice Girls - the reunion.
Snart måste jag definitivt sova, för att jag somnar snart.
Dessutom kommer Clara köra upp mig hur tidigt som helst. God natt!



/ elin


Ice Age 2



Sitter och tittar på Ice Age 2, som går på Canal+, den är jätterolig :) Vad gör ni ikväll?

/ elin

Jag kom hem nyss.

Jag älskar den här dagen! På samlingen imorse berättade dom lite om hur
dagen skulle se ut, sedan gick vi på julshowen, som var asbra :)
Fast det var inte med några sketcher, vilket var dåligt.
Efteråt hade vi samling igen, då vi fick halstabletter (?) och betyg,
väldigt nöjd :) Vi bytte ju julklappar idag också, av Erika fick jag en jättefin sjal,
av Ruben och Malin fick jag örhängen, av Hella chokladljus 
och av Linkie fick jag rökelser. Tack darlings!

Efter skolan gck jag o Malin ner på stan, och efter ett tag kom Hella och Linkie,
och så fikade vi lite julfika på NK. Om sisådär en kvart kommer min moster
och min lilla kusin och hälsar på. Här kommer lite kort från dagen;

    
    Linkie & Hella          Ruben & Stina          Stor del av 9:2             Darlings!

   
 Rub & Hella    Kristoffer & Emelie   Hella, Malin, Linkie      Älsklingar <33


Det blev inga bra bilder alls av julshowen, blixten nådde inte ända fram.

/ elin

Underbara dag!

Vaknade nyss, och lyssnar på Rix Morronzoo. Jag hatar min panna just för
tillfället, den är jättetorr och har utslag, det är inte roligt. Strax ska jag
gå coh äta lite frukost, sedan ska jag fixa till mig, för dennna
underbara sista dag i skolan;

  1. 08:00 Samling i klassen
  2. 08:30 Gå iväg och titta på skolans Julshow, skoj :)
  3. ca 09:30 Julshowen slut, och samling igen för betygsutdelning.
  4. ca 10:00 SLUT! :D

Underbart! Jag tror jag ska ha tomteluva på mig idag, bara för kul ;D
Btw, tack mamma för att du skjutsar mig idag :D

/ elin


Nu jävlar :D

Nu ska jag ta tag i min bloggning och börja skriv om andra saker än mitt uttråkande liv ;D Det får bli mitt nyårslöfte :) Nu ska jag gå och lägga mig, så jag blir utvilad tills imorron. Godnatt Sverige!

/ elin

En dramatisk ridlektion!

Idag på ridninen gick det väldigt hett till kan jag säga ;) Jag träffade Jennifer där nästan direkt, snyggingen som förgyller mina torsdagar, med hjälp av Lina, som tyvärr inte var där, BAJS! Saknar dig honey! Vi hade hoppning idag med, och jag hade söthästen Caprina, en stor skimmel (gråfärgad) häst. Hon är vanligtvis väldigt lugn och fin, men jag kände reda nnär jag kom in till henne i början att hon var uttråkad. Hon var jättesnäll och duktig i början av lektionen, sedan skulle vi hoppa över ett litet kryss två ggr. Första gick väl bra, och precis innan jag skulle hoppa andra gången lade jag en liten volt för att inte komma för nära Jennifer, och hästen fick nåt fel!

Först började hon bråka lite, och jag fattade inte ens vad som hände. Sen insåg jag att hon bockade och sparkade, och försökte hålla mig kvar, men duktigt nog hade jag tappat båda stigbyglarna! Så jag bara satt där och ända kontakten med hästen var tyglarna, och jag insåg att hon inte skulle sluta, så då började jag titta runt mig för att se var jag kunde försöka hoppa av utan att dö, så till sist hoppade jag graciöst (HOST!) av till höger om Caprina, landade lite snyggt i en hög på backen och hon satte iväg. Jag gjorde inte illa mig, utan fick bara ett litet blåmärke på smalbenet och lite ont i höften ;)

Sedan när hon lugnat ner sig litegrann var det bara att hoppa upp igen, då var hon så lugn och fin igen, hon behövde bara bocka av sig lite ;D Sedan, precis efteråt, på samma ställe som Caprie fick Snärten damp också, och började skena! Men ryttaren lyckades lugna ner honom. Sen var det bara att fortsätta hoppa, vi hoppade en liten bana som gick väldigt bra, utom sista hindret som Caprie vägrade på, sen när jag skulle hoppa på det igen red jag för nära Coco, så hon sparkade lite, men det var inget dramatiskt. Jag lyckades iaf komma över hindret, och sedan hoppade jag banan igen, med lite högre hinder, då gick det bättre :) Jag kommer sakna ridningen, men efter jullovet är jag tillbaka igen ;D

/ elin

En bra torsdag :D

Idag har det varit en bra dag allt igenom :) Jag badade som sagt imorse med Ruben och Stina, det var jätteskoj :D Efter det knde jag mig härligt utvilad. Sen gick jag och åt med Anna, det var ris och kykling i curry-sås och Ris à lá Malta. Sedan hängde vi i korridoren med några andra i klassen, och efter ett tag kom Hella och Linkie, som hade varit och bowlat. Dampade lite på Kevin, som hade köpt en visselppa, man borde ha licens för att få köpa sådana!!

Sen efter en lång lunchrast så hade vi samling, då vi fick reda på att vi börjar 08:00 (!) imorron, sen bara för tidsfördriv så körde vi en liten frågelek om sånger, det gick väldigt bra :D Jag hade bara tre fel, och vem behöver egentligen veta vad renar äter på sommrarna, vem som upptäckte "Christmas Island" och varifrån julgranen kommer!! Jag kom iaf på typ delad andra eller tredjeplats tror jag ;)

/ elin

Rubrik.

Jag mår så konstigt. Varför får man inte vara stolt över sig själv, och varför är det fel att vilja att andra också ska vara stolt öven en? Jag som trodde att det inte fanns några baksidor till att kunna göra någonting bra.. Jag vet inte längre vem jag kan lita på.

/ elin


Breakin' Dishes - Rihanna

Sitter och lyssnar på Rihanna. Ibland undrar jag varför jag bloggar, det är typ bara fem pers som läser ändå så. Men jag tänker inte sluta för det. Även om jag kanske borde det..

/ elin

Onsdag, bara fem dagar till jul :D

Tidigare idag var jag nere på stan med mor en snabbis, vi åkte först på Rusta där jag köpte tre av de sista julklapparna, nu har jag bara en kvar. Sedan åkte vi ner på stan och aktiverade mitt nya bankkort som kom på posten idag, så nu behöver jag inte leta upp en bankomat varje gång jag är på stan :)

Senare idag ska jag inte göra något speciellt, kanske titta på något Heroes-avsnitt, och hjälpa mamma att julstöka lite. Imorron har vi allaktivitet/klassens dag, så på morgonen ska jag bada/basta med Ruben i två timmar, och på eftermiddagen ska vi göra något tillsammans med klassen. På fredag ska vi titta på julshowen på skolan och få betyg. Nu i helgen ska vi få ta hand om min lilla kusin Clara också, hon och Pia (moster) kommer hit då. På söndag eller måndag ska vi åka upp till mormor, där julaftonen ska firas. Nyår kommer i år att firas hemma med några av päronens vänner, och förhoppningsvis med lite champagne ;)

/ elin


Stockholmsresan i kort.

1.  2.  3.  4.  
5.  6.  7.  8.
9.  10.  11.  12.  
13.

Alla bilder är tagna med usel moblkamera, därav den usla kvaliten. Alla utom de fyra sista.
  1. Nea och Jossan på bussen till Stockholm :)
  2. Hella och Linkie på bussen tll Stockholm :)
  3. Jocke på bussen till Stockholm :)
  4. Soluppgång på väg till Stockholm :)
  5. Nea, Malin, Hella, Linkie när vi åt lunch :)
  6. Jocke, jag och Jossan när vi åt lunch :)
  7. Hela gänget i väntan på guiden på Dramaten ;)
  8. Taket vid Stora Scenen på Dramaten :)
  9. Nea, Jossan, Lisa, Saga och Kristoffer i väntan på att teatern ska börja :)
  10. Min ursöta huvtröja från BikBok :)
  11. Min t-shirt från Cubus :)
  12. Min längärmade tröja fån Cubus :)
  13. Mina 30 st armband från H&M :)

/ elin


Stockholm i mitt hjärta.

Gårdagen var otroligt kul faktiskt. Bussen rullade iväg runt sju, vår var först. Vi åkte och åkte, och jag satt själv på mitt säte, ett tag iaf. Jag satt nästan i mitten, men lite längre bak i bussen, och brevid och runt mig satt alla jag gick på stan med senare; Linkie, Hella, Malin, Jocke. Nea och Jossan som satt bakom mig lunchade vi med, och gick på stan efter lunchen. Vi hade iaf väldigt roligt där bak i bussen, resan tog inte sådär jättelång tid, och vi fick kolla på film också, Kopps ;D Den är rätt dålig, men ändå. När vi kom fram till Sthlm gick vi direkt ut och började shoppa. Vi kom fram runt tio-tiden, och gick på stan tills klockan blev halv tre, då vi tog oss till Dramaten. Vi gick överallt där man kan gå, H&M, BikBok, Manhattan, Åhléns, you name it, överallt! Vilket var det sm gjorde mig ledsen, för jag köpte nästan ingenting i början. Jag köpte puder på H&M, och armband på samma ställe.

När vi gått runt ett tag kom vi till Gina Tricot, där vi sprang in i Jossan och Nea, och vi bestämde oss för att gå och luncha tsm. Först gick vi till Kungshallen, men det fanns ju ingen chans i världen att få bord för 7 pers vid lunchtid. Då testade vi att gå up längs Drottninggatan och se om vi hittade något ställe, men det var fullt överallt. Men så såg Hella en skylt som visade till Hubertus, en liten resturang bakom en liten park. Vi gick in dit, och åt där. Sedan fortsatte shoppingen. Runt halv tre som sagt så försökte vi gemensamt ta oss till Dramaten på studie-besök, och tro det eller ej, men vi kom dit! Utanför stod några andra nior och kramade "Heta Margareta"-statyn (vårt eget namn på henne), för de frös. Det var en staty Av en kvinna som hette Margareta, som var 37 grader, året runt.

Efter att ha suttit inne på Dramaten i säkert 5 år och väntat på guiden, dök han upp, och vi kunde börja rundturen. Det var rätt intressant, men ändå rätt tråkigt, eftersom guiden var lite smådryg. Garderoben var helt otrolig! Efter rundturen som gick på ungefär en timme så gick vi ut på stan igen, men inte för långt bort eftersom vi skulle tillbaka dit efter en och en halv timme drygt, och titta på "Ett dockhem". Vi gick och åt middag på McDonalds, sen gick jag och Malin på Cubus, där jag köpte en söt t-shirt och en långärmad tröja, och sen gick vi till PK-huset för att mötas upp med de andra. Där gick vi på Gina Tricot, där jag köpt tre par trosor, och sedan gick vi runt lite bara. På BikBok köpte jag en tjock huv-tröja, som jag är totalt kär i.

Pjäsen på teatern sedan var väldigt bra, det handlade om en kvinna (Nora) som hade lånat pengar, och när pjäsen skrevs för 100 år sedan var det syndigt för en kvinna att låna pengar utan sin makes tillåtelse, och den var otroligt bra faktiskt. När jag hörde namnet tänkte jag mest på dockor och att det var typ en barnteater, men det var det absolut inte. Och skådespelarna var jätteduktiga. När teatern var slut så gick vi ut och väntade på bussen, som var ock hämtade upp de människor som varit på hockey. När den väl kom blev det ett springlopp för att komma på bussen och få de bästa platserna, jag satt ungefär där jag satt innan, men med Jocke denhär gången, det var så fullt att ingen (utom André) satt med någon, så jag fick knappt plats med mina ben över huvud taget ;)

Hemresan var rolig den med, fast man kunde vekligen inte sova, det var så pratigt, Det var roligt iaf. I bakre delen av bussen såg jag bara två som lyckades sova, och det var Albin och Saga. Dom spelade en film på hemvägen också, I Hennes Skor. Jag har sett den jättemånga gånger, så jag tittade inte på den, och det som va så komiskt var att nästan ingen såg den, utom killarna, men det var bara längst bak, jag har ingen aning om vad som hände längre fram. När jag kom hem så somnade jag nästan direkt, med värkande ben. Men det var kul att vara i Stockholm :D Det blev ett långt inlägg ;)

/ elin


Dumma klocka, gå snabbare!!

Jag är klar nu, sitter bara och väntar på att klockan ska ticka. Nej, nu ska jag gå på toa och samla ihop de sista och åka iväg sen.

image58

/ elin

Stockholm, here I come!

Min morgon såhär långt;

  • 05:00 Väckarklockan ringer.
  • 05:03 Jag går upp, pigg som en lärka :)
  • 05:15 Jag har tvättat mig och klär på mig.
  • 05:30 Jag sitter och bloggar och äter frukost.

Senare idag väntas;

  • 06:45 Samling med resten av skolans nior
  • 07:00 Avresa, mot Sthlm!
  • 11:00 Vi går på stan, alla andra på studiebesök.
  • 15:00 Studiebesöket på dramaten börjar.
  • 21:30 Avresa hemåt med hockey och teater-väljare
  • 01:00 Landning i Bollnäs igen.

Weii :D Ha en bra dag :)

/ elin


Barbackahoppning, skoj :)

Det var en rätt vanlig dag idag. Men på ridningen skulle vi egentligen ha hoppning, men Annika har gått och skaffat sig ryggvärk, så det verkade inte som om vi skulle få hoppa, "bara" ha balansövningar barbacka (utan sadel). Men jag hade Shannon (älskling <3), och hans rygg är jättevass att sitta på, så jag valde att ha sadel, dock utan stigbyglar, för det fick man inte ha. Men eftersom gruppen innan oss hade haft hoppning så slapp Annika bygga hinder, så vi fick hoppa ändå :D Det var jätteroligt, bara det att man höll på att flyga åt helvete hela tiden och att man landade på framvalvet på sadeln, vilket gjorde ont ;) Men det var otroligt skoj :D

Imorron blir det STOCKHOLM :D Räkna med en tidig, eller ingen, bloggning då ;P

/ elin

Natti Natti!

Dethär
blir min sista bloggning idag, och bara för att jag är på så gott humör så tänker jag göra alla mina bloggläsare glada, genom att lägga in en bild på heta, hetare, Heroes-Milo, UTAN TRÖJA ;D Enjoy!

/ elin

Mysvecka :D

Tänkte förklara denna underbara sista veckan i skolan lite närmre. Imorron ska vi ha en "vanlig" dag, med lektioner, men eftersm betygen redan är satta så kommer vi nog inte att ha så jobbiga lektioner. På ridningen ska vi som sagt a antinge gymkhana eller hoppning, ser fram imot båda ;) På tisdag ska alla nior på gärdet åka till Stockholm! Vi ska gå på studiebesök, d.v.s dramaten, vi får shoppa och på kvällen ska vi antingen gå på teater, på bio eller på hockey, jag ska gå på teater, det är Henrik Ibsens "Ett Dockhem". På onsdag har vi komp-ledigt, d.v.s ingen skola, och på tosdag har i allaktivitets/klassens dag, två timmars bastande och sedan skoj med världens bästa klass (9:2) ;D På fredag har vi världen bästa dag, vi får våra betyg, och sen får vi kolla på julshow, ska bli väldigt skoj :)

/ elin

Svinkallt ute, inne och överallt!!

Det var verkligen iskallt där i stallet! Jag kom dit till elva, vilket alla andra gjorde också, men "alla" var inte ens hälften av de som skulle komma! Nästan hela luciakören lovade att komma till stallet idag, men inte ens hälften kom! Och int var det nödvändigt att komma elva hellet, julshowen varade i nästan två timmar, sen skullevi sjunga, efter allt var klart! Så vi fick snällt sitta och vänta i tre timmar, sen fick vi komma ut och sjunga. Det gick ju rakt åt helvete det med ;) Alla höll på att frysa ihjäl och stod och huttrade, och Kent och Marie hade inte sagt till oss att vi inte skulle köra "midnatt råder", så dde spelade på "I woke up this morning", medans vi sjäng på "Midnatt råder", allt gick fel där ;)

Imorron väntas i alla fall en mysig dag i skolan. Svenska på morgonen, vi kommer väl bara få sitta och läsa eller något sånt. Sedan Ma/NO där vi ska se klart på Al Gores film "En obekväm sanning", och sedan äckelluch. Musik (typ karioke), engelska (betygsnack och sånt) och bild, sedan ska jag upp på stalletdär vi antingen har gymkanah eller hoppning, så skoj eller skoj där alltså ;D Det ser vi fram imot.

/ elin

Lucia på stallet idag.

Gärdets luciakör ska idag, söndag, sjunga på BRS Julshow på stalle på Heden. Kommer väl bli kul, men rätt kallt. Jag har precis strykit klart mitt lucia-linne, och ska börja göra iordning mig snart. Jag ska vara på stallet klockan 11, så jag borde nästan börja nu.

/ elin


HEROES!!!

Nu kan jag inte bärga mig längre, nu har jag äntligen börjat titta på Heroes säsong två! Och jag kan bara säga en sak än så länge. WOW! Tusen ggr bättre än första säsongen, och Milo är 50 ggr snyggare :D Nu laddar jag andra avsnittet, så nu tänker jag gå och plundra godisskåpet.

Om någon av er inte vill vänta tills avsnitten kommer på TV, klicka in på http://www.show-links.tv.

/ elin

All I want for Christmas..

Jag kan stolt meddela att jag har köpt klart ala mina julklappar! Nästan i alla fall ;) Jag har kvar åt fyra stycken bara! Jag skaner på stan med mamma nu och kolla på de sista klapparna, bloggar senare!

/ elin


tröökinlägg!

Nu sitter jag och tittar på Cheetah Girls, orkar inte blogga mer idag.

/ elin

Sankta Lucia, vi ägde!

Jag kom nyss ut ur duschen, lite småblöt. Jag hade Snärten idag på ridningen, han var rätt så småstark kan man säga. Men det gick nog rätt bra ändå, jag dog inte ;) Nästa vecka ska jag nog få ha Caprina på hoppning, ska bli otroligt kul. Längtar redan. Fast Lina kom inte idag, jag saknar henne så snart dör jag!!! Lina, kom nästa vecka, okej?

Luciauppvisning imorse, det var askul. Det gick bra också, ingen svimmade, eller iaf inte under framträdandet, Helin svimmade lite efter 8:orna, men hon blev bättre sen. Lika härlig stämning idag som igår i musiksalen, och idag fick vi bananer också ;) Allt blir bra med bananer ;D En annan sak som var bra var det att vem som var lucia inte läckte ut, så det var ändå en överraskning :) Det var bra :)

Se http://pinkblack.bilddagboken.se för bilder på spektaklet ;)

/ elin

.

Nu har jag fixat till designen lite grann, va tycks? ;)

Eftersom jag inte vill vara ett spöke imorron ska jag gå och lägga mig nu.

Godnatt!

/ elin

Gärdet har en grym lucia!!

Kom hem för ungefär en halvtimme sen från skolan, vi hade vår generalrepetition för föräldrarna från halv sju. Det gick faktiskt ruskigt bra tycke jag. Jag kom till skolan halv sex, då var det redan rätt många där, sen strömmade det in efter hand. Vi byttte om, fixade klart glitter och så, och det var härlig stämning också. Vi stod att sjöng och värmde upp och så med varandra också, det var skoj. Sedan, när alla började vara klara gick Lucian själv bakvägen till aulan, och vi började inse att det snart var dags, och de nervösa sammanbrotten startade. Tillslut gick vi ut utanför aulan, tände våra ljus och började sjunga.

Vi kom in, och upp på scenen, och vi sjöng igenom alla låtar och det gick asbra tyckte jag. Ingen svimmade, nästan ingen sjöng fel, ingen började brinna och ingen hällde stearin i Lucians hår, tror jag iaf ;) Efter bara ett litet tag blev det luciasångoch utmarch igen, och när vi kom ut började alla småprata, och en efter en gick vi tillbaka in i musiksalen (där vi bytte om) och började byta om. Vi dampade på killarna litegrann också, speciellt när dom kom in då alla stod och bytte om. Vi åkte sedan hem, en efter en.

Imorron ska vi vara på skolan halv åtta (ja, ni läste rätt, 07:30!!) och börja byta om och göra oss klara. Jag sitter och knarkar halstabletter just nu, för att inte bli hes tills imorron. Direkt på morgonen ska vi sjunga i två omgångar, och sedan gå resten av skoldagen som vanligt. Jag kommer vara rätt trött skulle jag tro ;D Eftersom vi ska lämna in SO-arbetet imorron ska jag gå och göra klart det nu.

/ elin


Det är ruskigt kallt ute idag!

Det är runt 10 minusgrader ute, känns som - 50. Fick skjuts hem för ett litet tag sedan av mamma, tack mamma, från luciaträningen. Idag, 17:30 ska jag åka tillbaka till skolan och förbereda mig införluciaföreställningen för släkt och vänner ikväll. Vi har haft träning i två och en halv timme nu på eftermiddagen, så texterna borde sitta bra nu. Snart tänker jag ge mig ut i det Antarktis-liknande vädret och försöka ta mig ner till Ica fö att fylla på min mobil, och köpa nåt godisaktigt. Sedan ska jag plugga lite SO och göra klart pappersgrejen man har för att inte få stearin på fingrarna, den jag gjorde igår var för liten, jag fick stearin på hela handen på ljus-träningen idag. Note to self; spring inte med ett väldigt rinnande ljus i handen!!

/ elin

Ugly Betty är braa :)

Sitter och tittar på Ugly Betty, det är väldigt bra. Jag gjorde faktiskt lite SO innan, med betoning på lite, jag skrev klart en påbörjad mening, men det är ändå något, eftersom det är den sista meningen på jämnförelsen. Måste fortsätta titta på UB nu.



/ elin

Elin kan sjunga. HOST!

Sitter och repeterar lite luciasånger tills imorron. Klockan halv sju har vi framträdande inför föräldrar och släkt, det kommer ju gå suuper.. Nu är jag i alla fall klar med min fina ljushållningsgrej, jag fick plats med hela programmet och två sångtexter, känner mig stolt ;) Ska försöka mig på SO:n, jag har lovat mig själv att jag inte ska titta på Ugly Betty innan jag är klar med jämnförelsen av Brasilien och Nigeria.

/ elin

Nyss hemkommen.

Eller nyss och nyss, en halvtimme sen. Jag gick ner en snabbis på stan efter skolan, skulle fixa två snabba julklappar. Dagen har sett rätt normal ut. Franska direkt på morgonen (Persotter är tillbaka, men hon har en myskoröst nu), slöjd (började med kragen på den vackra blusen), AP (Kemiprov, gick rätt hyfsat faktiskt), mat (potatis och fick, urk, men om man dränkte fisken i gräslökssås smakade den som fiskbullar). Efter lunchen hade vi engelska, tröök, och sedan tjugo minuter SO (fick reda på betyg, hade höjt i historia) följt av lucia-träning. Nu vet alla vem lucian är, men vi får inte säga det till någon ;)

Det hade helt plötsligt bestämts att den rad som stod på bänkar sist, skulle stå på en likadan grej som dom längst bak, och att raden längst fram, där jag skulle stå, skulle stå på bänkar. Problemet är bara att jag inte kunde stå på bänken, för jag skymde både andra och tredje raden, så man skickade mig längst bak, så jag står i mitten längst bak, mitt emellan alla killar nu mer. Jag är längre än alla dom också... Nu sitter jag och fixar ett såntdär papper som man har på ljuset, så stearinet inte ska rinna. Jag skrivet lite fusklapp på den, så jag slipper sjunga fel ;)

/ elin

Klockan är fem över sju.

Sitter och laddar upp lite bilder på bdb. Sen ska jag fxa lite mat (pyttipanna och stekt ägg) och sen ska jag verkligen sätta mig med NO:n, vi har fan prov IMORRON!! Jag är typ helt oförberedd :s Men det borde nog gå.

Imorron ser min dag väldigt tråkig ut, franska på morgonen (vår normala lärare är tbx!), sedan slöjd (sy blus åt Erika, jobbigt..), sedan NO-prov (yikes!), sedan lunch (nåt äckligt antar jag..), sedan engelska (yaawn!), sedan SO (weii, tjugo minuter, den sista lektionen jag har att göra klart mitt arbete på) och till sist lucia-träning (uppvisning imorron OMG!). Skoj dag. Måste ner på stan efteråt och köpa julklappar, har lite julklappspanik just nu ;)

/ elin

Klockan är tre.

Och jag kom nyss hem från skolan. Vi hade inget elevens val idag, så vi fick sluta lite tidigare. På morgonen hade vi svenska, satt och läste urmin bok Pirater, bra bok det där. Sen hade vi NO, satt och läste ur kemiboken, eller rättare sagt försökte, resten av klassen bråkade som bara fan. Sedan hade vi matte, och då fick vi reda på lite betyg och sånt. Jag blev väldgt nöjd med mina :D Samtidigt skulleStina och Ruben filma en scen ur sin miljötingsfilm, och alla började tjata om vad de skulle göra och så, så jag gick med några andra in i andra klassrummet för att få något gjort. Jag gjorde en uppgift.. ;)

Sedan hade vi musik, vi fick tillbaka våra prov från förra måndagen och fick reda på betyg där med, otroligt nöjd även där :) På engelskan fickvi också tillbaka gamla saker, typ Oliver Twist och sånt, nöjd även där. Så idag har det varit en nöjdhetsdag ;D

Ska koka lite gröt snart, sen ta 15:50-bussen till stallet. Jag har fått reda på att jag ska rida Shannon, underbart! Jag har verkligen saknat att rida honom, han har varit lite småsjuk och haft feber ett tag. Nu är han även väldigt stilig, Majsan klippte honom i lördags. Så det är planerat, får se hur det går. Vi har cavaletti idag (ridning över bommar på marken) och nästa vecka har vi hoppning, får hoppas på Shannon då med ;)

/ elin

Love Actually

Jag sitter med mamma och kollar på en riktig julklassiker. Eller nåt sånt ja. Jag såg den förra året också, det var väl det. Men det är en otroligt rolig film, med bl.a Kiera Knightley (stava), Hugh Grant och han i Liftarens Guide Till Galaxen. Fan, nu börjar den igen, måste dra :)

/ elin

Kära tomten..

Philips  Micro-Hi Fi-system  MC235B/12Det här är min önskelista inför julen;

 * Stereo från philips, se bild
 * Pengar, alla behöver pengar
 * Kläder, om någon vågar köpa ;)
 * Smyckan, med mycket silver och strass, INTE GULD!!!!
 * Svarta sidenlakan
 * Presentkort på H&M och Biggans, kanske även Åhléns.

Och jag har varit mycket snäll i år ;D

/ elin


It's cold outside, really cold.

Vaknade av väckarklockan imorse, gick upp och åt frukost. Sen klädde jag på mig ordntligt, och fick skjuts till stallet. Där började vi direkt md att täcka hästarna, och sen släppte jag, Jossan, Lisa och Bella ut alla hästar, medans de andra var där började mocka. Sen mockade jag två boxar, en fick jag lite hjälp med. Sopningen gick snabbt, och Majsan hade fixat lunchhöet redan. Sen packade vi kvällhöet, och gick ut med middagshöet i stallet. Fyfan vad det dammade. Sen frågade Majsan om vi ville stanna kvar ett litet tag och få rida lite, och jag och Jossan sa ja, Lisa och Bella skulle hem.

Jag och Jossan gick ut ch lunchade åt hästarna, kallt som fan var det. Sen fick vi en varsin häst, hon fick Snärten och jag fick rida Caprina :) När vi fixat iordning dom och luckrat på oss typ ett ton kläder så gick vi ut, och hoppade upp. Jossan söll knappt på att komma upp, sadeln bara snurrade runt, och hon kunde inte spänna den mer. Sen red vi ut i skogen, vi skrittade på galopprundan, komiskt ;) Det tog väl typ en timme och tjugo minuter, när vi kom tillbaka frös jag en aning, jag hade ingen känsel i varken fingrarna eller fötterna. Men Caprina var jättemys, bara lite småtöntig och småstirrig, men ingen ramlade av och alla överlevde ;)

/ elin

Godnatt Sverige!

Jag ska gå och sova nu, eftersom jag ska upp tidigt. Jag hatar stalltjänst.

/ elin

Nära döden-upplevelse, eller nåt sånt.

Jag har ju varit hos min mormor idag och fira hennes man som fyller 78 år. Hann kolla på ett Heroes-avsnitt imorse, det näst sista påförsta säsongen, nu laddar jag den stora avslutningen. Men iaf så fick jag reda på, innan vi skulle åka, att en sträcka av vägen skulle min bror köra, han har ju fått övningskörningstillstånd nu, och det var inte så bra. Jag blev såklart livrädd, han har kört typ två ggr tidigare, och nu skulle jag sitta i bilen också?! Först så stannade vi då, mitt på vägen, och Jens och Pappa bytte plats. Sedan sa pappa till Jens att lägga i ettan, och gasa och möta upp med kopplingen och allt sånt skit, och det gick inte så bra. Bilen hoppade fram och tvärdog tre ggr. Sedan, när ens väl fick igång bilen så gick det rätt bra, men han körde förjävla snabbt, och då upptäckte vi att han hade inte alls lagt i ettan, utan han hade startat bilen från trean!

Men sen körde han rätt bra, bra fart och bra hållning och allt sånt skit, men jag satt och hyperventilerade ändå, i förebyggande syfte. När pappa senare sa till Jens att stanna så de kunde byta plats, så trodde Jens att han menade på andra sidan vägen (det var en parkeringsficka där), så då körde han rätt över vägen, och alla skrek! Men det gick bra, vi hade ingen mötande trafik och ingen blev skadad. Det kommer ta ett tag innan jag vågar åka med Jens igen.

/ elin

My name is Hiro Nakamura!

ÄLSKA! Nu kollar jag på det avsnitt som kommer att visas nästa vecka, muaha ;D Fast alltär bara bisarrt, det är fem år in i framtiden, Ja har nog inte sett någonting så här sjukt på mycket länge. Jag väntar på att avsnittet ska laddas klart, därför har jag tid att blogga nu. Jag älskar Hiro Nakamura, han är så skön ;D Jag slnger iin en bild, bara för att han är så söt på just denhär bilden ;) Nu är avsnittet klart, ciao!



/ elin

Har ätit, tacos är gott :D

Åt för ett tag sen, de var tacos :) Jag tycker om tacos, men skolans tacos är inge god. Nu sitter jg och letar heroesavsnitt, jag har kmmit till det som visades förra veckan, GAAH! Jag kan inte sluta titta, det är så förjävla bra så det är inte sant! Jag blir helt galen! Och Milo är så himla otroligt jävla snygg så det är inte sant! Jag skulle inte säga nej till att ha honom i mitt rum, inte alls ;) JAA! Jag hittade avsnittet! Här ska nötas :D


En bild på snygg-Milo, varsegod ;)



/ elin


Nada tranan.

Det blir inget tranan ikväll, Hella hade bråkat med sin mamma och skulle inte gå. Så nu blirdet plugg ikväll istället, skoj.. NOT! Idag hade vi hemkunskap direkt på morgonen, vi bakade lussekatter. Dom blev väldigt goda, men inte så mycket sma, eftersom Erika hade i saffranet i mjölet istället för i degspadet, otroligt smart. Men de blev rätt bra ändå. Sen hade vi lästimme, i en halvtimme, lite dumt namn där alltså. Jag satt med SO:n och jobbade på. Sedan hade vi NO, vi fick titta på när Terese torrdestillerade träbitar (gjorde kol av trä), inte så spännande. Sedan var det lunch (potatis och prinskorv och stuvade morötter, URK!), och matte. På matten klarade jag av tre mycket komplicerade ekvationer helt själv, jag är väldigt nöjd med mig själv :) Sedan hade vi SO, vi körde med flex, Peter kom när matten slutade, och ju tidigare man gick upp, ju tidigare fick man sluta. Jag kom in först av alla x) Sen fick jag skjuts hem av mamma, tack mamma! :D

Imorron ska vi hem till min mormor, ska fira hennes man som fyller år. Då ska jag leverera min andra salami, och så har jag inga fler att leverera sen. På söndag har jag stalltjänst (HATA!), ska vara på stallet klockan åtta för att mocka och sopa i fyra timmar, nåt att se fram imot, eller hur?

/ elin

Christmas is just around the corner.

Jag funderar fortfarande på om jag ska gå på tranan imorron eller inte. Jag vill ju gå, men jag har ju allt plugg också. Får se hur det blir med träningsverk imorron också. Jag kom hem från ridningen förett tag sen, jag hade Asterix det gick faktiskt väldigt bra. Majsan hadebytt bett på honom, och det gick jättebra med det nya. Det gick bra på franskaproet också, kändes iaf väldigt bra. Nej, nu måste jag göra kklart NO-arbetet.

/ elin

Sitter i studion på gärdet ;)

Jag ska söka information om mitt studiebesök i Stockholm (dramaten) och passade på att blogga lite ;) haha! Hela klassen sitter här i studion, Linkie och Anna sitter brevid mig på var sin sida. Vi har svenska just nu. Snart har vi engelska, och efter det har vi franskaprov, sen luciakörsjävel. Jag vill hoppa av kören, men det är ingen idé nu, det har gått för lång tid. Menmen. Sen skulle jag få skjuts hem av Malin, och sedan ska jag åka till stallet. Vi har cavaletti, skoj skoj. Längtar efter att få träffa Lina och Jennifer. Oj, nu måste jag nog återgå till skolan, Veronica kommer dampa sönder om hon märker nåt.

/ elin

Nu är jag inte arg längre ;)

Nu har jag sett hela avsnittet, det var otroligt bra, som vanligt ;) Jag hann plugga lite franska också, så nu är jag lite mer förberedd. Jag ska gå och lägga img nu, så får vi ta och hoppad att allt går bra imorron. Godnatt!

/ elin

Nu är jag arg.

Heroesavsnittet var bara ett halvt avsnitt, så nu är jag frustrerad över hur lång tid det tar att ladda upp den andra hälften. Irriterande. Imorron är det drygodagen också, HATA! En timme SO på morronen, sen idrott. Sen måste man vänta i en halvtimme för att äta stresslunch på tjugo minuter, fast det är tacos, så det borde gå bra :) Efter lunchen har vi först svenska, vet inte riktigt vad vi ska göra. Sen ska vi se klart på Bend It Like Beckham, och sen har vi franskaprov.

Efter det skulle vi ha bild, men det får jag inte ha, för det är luciakörsträning, irriterande, jag vill ha bild! Sen är det iaf ridning, så då får jag träffa Jennifer och Lina, det är vad som gör torsdagarna bra. Jag har saknat Lina, har inte träffat henne på ett tag, saknar henne. Men imorron får jag iaf träffa henne :D Wohoo! Nu ska jag se klart på heroesavsnittet och äta lite violgodis :)

/ elin

Prov imorron, men jag är beroende!

Åt mat för nåt tag sedan, de var gött. Vi åt klyftpotatis och fläskkotlett, med beanaisesås till :) Nu har jag kommit in i den del av Heroes jag aldrig sett, vilket kan ses som otroligt dåligt. Jag kan nämnligen inte sluta titta, vilket är ännu sämre, eftersom det är franskaprov imorron och jag kan inga glosor alls!! Dessutom har vi Steve som vikarie, och om man måste fråga om någonting så kan han inte svara. Men jag måste kolla igenom det, jag vill klara provet bra. Så jag ska bara kolla på ett till Heroesavsnitt, kanske början på nästa om slutet är för dramatiskt. Nyss skrek jag högt när förra avsnittet slutade, mina föräldrar blev lite smårädda ;)

/ elin

Vaknade nyss, härligt :)

Låg framför teven förut, och sen när jag stängde av den kundae jag inte ta mig därifrån, och efter ett tag så somnade jag. Riktigt härligt. Jag känner mig utvilad, känns bra ;) Nu ska jag kolla på Heroes.

/ elin

Wonderful wednesday!

Jag älskar den här dagen! Vi började åtta med franska, men vi hade fortfarande Steve, så det var rätt lungt. Vi bara pluggade till provet imorron. Sen hade vi svenska, vi diskuterade bara lite, inte så jobbigt. Sen skulle vi gå och ha gympa, men Anders var sjuk, så vi hade inte någon gympa. Sen, eftersom vi hade så himla lång rast, så tjatade vi på Malin att vi skulle få beting och få gå hem, och det fick vi :D Så vi slutade halv tolv idag. Eller jaoo, typ halva klassen, den andra hälften var på sporthallen på innebandy-DM. Gärdet hann spela två matcher innan vi slutade, killarna spelade 2-2 och tjejerna vann med 8-0.

Efter skolan fick jag skjuts med Malin, men först åkte vi till Dollarstore, jag köpte godis och ett halsband. Imorron har vi som sagt ha franskaprov, så jag ska plugga till det lite grann senare. Jag ska även plugga lite på SO:n. Inget annat planerat idag.

/ elin

Seg morron, redan klar.

Jag
gick upp halv sju imorsem, vilket har resulterat i att jag redan är klar med gympakläderna och sminket. Ska fixa håret, sen är jag klar att dra. Jag får skjuts med pappa idag, vi ska åka runt kvart i.. Jagmåste ner på stan efter skolan tror jag, måste köpa lite fler julklappar, och idag är en bra "gå-på-stan-dag". Det är fortfarande kolsvart utanför. Idag förvänter vi inga roliga lektioner;

  • 08:00 Franska. plugg till provet imorron. Yeey... NOT!
  • 09:00 Svenska. Inlämning och disskusion av Förotrsungar.
  • 10:25 Idrott. badminton och pingis, kanske minitennis.
  • 12:50 Matte/NO. Algebra och organisk kemi. låter skoj va?
  • 14:00 SLUT! :D

Fortfarande becksvart ute. lyssnar på Rix FM, det är skoj. Fast det är reklam nu. Jag ska väl ta och fixa klart mig så vi kan åka om nåt tag. Have a Great Day ;D

/ elin


Ugly Betty, it's good!

Jag sitter och kollar på Ugly Betty nu, den är så himla bra! Dushade innan också, så mitt hår är fortfarande lite småblött, inte roligt. Ska väl gå och lägga mig efter ett tag också, ladda inför imorron. Vi har rätt kort dag då. Vi har språkval direkt på morgonen, och efteråt har vi svenska. Sen har idrott, och efter det lunch. Sen har vi dubbelpass matte-NO, yeey.. Jaja, nu slutade iaf Ugly Betty. Nu har jag fixat en snöflinga på min ena tumnagel också :) Den blev jättesöt!

/ elin

Pluggpaus.

Nu tar jag en snabb paus från alla floder och städer. Jag är klar med alla G-uppgifter, så nu har jag "bara" kar minst 14 uppgifter på mellannivå, jämnförning av två länder och några uppgifter på hög nivå. Sen har jag ju franskaprov nu påtorsdag, jag har inte pluggat nånting till det! Känns lite småstressigt nu dehär två veckorna, men sista veckan är bara mysvecka iaf.

Vecka 51 i skolan;

Måndag
; vanlig skoldag, inga ansträngande lektioner
Tisdag; Stockholm med all nior på Gärdet, Dramaten på
dagen och teater på kvällen, även tid för shopping, yeey!
Onsdag; Komp-ledigt för Stockholm :D
Torsdag; Allaktivitetsdag, skojigt värre ;)
Fredag; Sista dagen, Julshow och betygsutlämning,
sedan LOV! :D

Längtar! Jag kan även stolt meddela att idag har min blogg fårr rekordbesök, inte sådär superimponerande siffror, men ändå rekord :D WOHOO! Snart kmmer mamma hem med vår mat (pizza) så jag borde nog återgå till pluggandet igen..

/ elin

Plugghästen Elin på ingång ;)

Jag lyckades! Jag sitter faktiskt och jobbar med mina SO frågor nu :D Men jag va tvungen att kolla upp något på internet (Wikipedia), så jag lägger in ett smyginlägg lite snabbt nu bara. Vi håller på med Geografi, och jag har 7½ frågor kvar på G-nivå, sen ska jag jämnföra två länder (ett i-land oc ett u-land), 14 frågor på medelnivå och några frågor på hög nivå. Och allt ska vara inne på torsdag. Yikes!! Bäst att jag fortsätter...

/ elin

I'm dreaming of a white christmas.

Jag kom he från skolan för ett litet tag sedan, kollade lite på Avatar på teven nyss. Nu sitter jag och lyssnar på Mika, jag älskar hans Big Girl! Om ett tag ska jag plugga lite SO, kanske franska om jag hinner. Mamma och pappa är i Harsa och åker skidor, och Jens är och simmar, så jag är ensam hemma just för tillfället, så jag har ingen hemma som påminner mig att plugga heller. Men jag har bestämt mig för att inte titta på Heroes innan jag börjar plugga. Nej, nu får jag ta mig i kragen och sluta blogga, och gå iväg och plugga istället. Later!

/ elin


Stressmorgon

Fick nyss reda på att vi ska åka halv, så nu drar jag till skolan ;)

/ elin

Måndag, over and out!

Kollade nyss klart på ett Heroes-avsnitt, jag har sett det förr (på Heroes-maratonet på TV4+) så jag städade lite medans. Nu har jag iaf gått igenom alla lådor jag har i rummet, och jag har inget onödigt i dom. Jag ska gå och lägga mig nu snart, ska bata borsta tänderna och tvätta ansiktet först.

Imorron förväntas inget speciellt;

  1. Samling (booring!)
  2. Franska (titta klart på den roliga filmen, möjligtvis lite plugg till provet på torsdag) 
  3. Slöjd (fortsätta på Erikas blus)
  4. Arbetspass (ska nog plugga SO.. Leif-power! ;D)
  5. Lunch (nåt äckligt antar jag)
  6. Engelska (Bend It Like Beckham)
  7. SO (fortsätta med geografin)
  8. Matte (hurra för algebra, NOT!)

    SLUT :D
Thank you and good night!

/ elin


Ordinary monday.

Kom alldeles nyss hem från ridningen, vi hade teori. Idag har inget superspeciellt hänt, jag blev klar med filmanalysen av Förotrsungar på svenskan, vi snackade om kolväten på NO:n och vi fick reda på biologiprovet på matten, gick väldigt bra :)Sen var det lunch (mackor md kassler på) och sen hade vi musik, vi hade ett relativt oförberett prov.. Gick nog rätt bra, det känsdes som att jag kunde alla frågor. Sen kollade vi på Bend It Like Beckham på engelskan, bra film. Sen hade vi luciaträning på elevens val, vi söng och tränade lite på att gå och uppställning och sånt. Jag känner mig otroligt lång under uppställningar, när alla säger - "Elin, ställ dig längst bak!". Jag måste alltid stå längst bak!! Så lång är jag väl ändå inte?

Btw, för exakt ett år sedan var jag i Sydafrika på VM i simmning, därav bilden ;) Det var varmt där, och alla brn släpptes på sommarlov. Jag vill också ha sommarlov!

/ elin

När måndagsmorgon glimmar ;)

Nu sitter jag och lyssnar på Rix FM, och fixar sminket. Tänkte svara på någon av svenska-frågorna innan skolan, vi får se hur det går med det ;) Det är helt bäcksvart ute, det är inte klokt hur mörkt det är! Och inga grannar är uppe och lyser upp på andra sidan vägen heller. Bara en gatulykta uanför fönstret som är ljus just nu. Ska gå igenom lite lådor och rensa ur dom också, så nu drar jag. Ha en bra dag! :)

/ elin

Silvernaglar, oerhört vackert :)

Jag kollade precis på ett heroes-avsnitt, Nr. 11, så bra :) Jag har precis fixat naglarna också, nu är de silverfärgade, ska fixa snöflingor om nåt tag. Fast först tänke jag borsta tänderna och byta om till pyjamas, ska gå och lägga mig snart. Tänkte plugga lite svenska först, och sen gå och lägga mig, så snöflingorna kan få vänta tills imorron, men de ska dit ;) Kan hända att jag kommer läsa lite ur Harry Potter and the Deathly Hallows, eftersom alla andra läser den på svenska nu ;) Den är så bra!

Imorron får jag skjuts med Malin till skolan, TACK MALIN :D I skolan förvänts inget speciellt, på svenskan ska vi fortsätta med Förortsungar, matte, NO med organisk kemi, roligt värre. Lunch, musik, engelska (ska kolla på film, får hoppas på en bra film) och på elevens val har vi Lucia-träning, så jag missar bilden.. Menmen! På ridningen har vi teori, så jag kan ta med mig lite plugg till stallet så slipper jag ha tråkigt (hahaha, den var väl bra?) Jag slipper väl iaf att inte ha något att göra ;D God Natt!

/ elin


Första advent kom och gick.

Kom nyss hem från julskyltningen, det var jätteskoj :) Jag fick skjuts med Malin ner, och väl nere träffade vi Linkie, Hella och Saga, som också gick med. Det var jättemycket folk nere på stan, man träffade alla möjliga trevliga små kufar, som Jennifer med pojkvän, Lisa och Jossan och alla dansare, Nicco sprang vi också in i, och en himla massa annat folk. Köpte två till julklappar, fika och knäck. Vi sprang runt på hela stan letandes efter knäckäpplen, men de fanns inga när vi väl letade. Gick i alla vanliga affärer, Sen var vi såklart ute och frös häcken av oss när vi kollade på alla duktiga dansare, hur kan man vara dum nog att ha dansuppvisning ute mitt i vintern?! Jaja, det var iaf väldigt roligt :)

   
   


Bilderna;

  1. Jag, innan hela spektaklet.
  2. Hella och Linkie på stan
  3. Saga ville inte vara med på kort ;)
  4. Hela gänget, minus Saga, som fortfarande inte ville vara med på kort ;)
  5. Jag tvingade Hella och Linkie att prova roliga hattar, men ingen ville prova kondomhatten.. ;)
  6. De kanske inte syns (skitkamera och skitmörker) men det är Lisas grupp som dansar :)
  7. Lucia-kröningen, tyvärr blev inte Elsa lucia som vi hoppades på, utan en annan, Lovisa tror jag ;)
  8. Min kexchoklad jag fick från pappa för att han åt upp kladdkakan, så jag inte ens hann smaka! Men jag är fortfarande arg, en enda kexchoklad gör inte hela saken bättre.

/ elin


Dampar på Heroes-avsnitten!

Sitter just nu och väntar på att de förbaskade Heroes-avsnittet ska laddas upp. Det tar fan en evighet!! Jag ska äta nu snart, vi har gäster (några kompisar till föräldrarna). Ska försöjka fixa lite saker på listan också, men jag har inte "hunnit" det än ;) Ciao, maten är klar!

/ elin

Skyltsöndag med mes amies :)

Jag åt nyss frukost betående av hallon&blåbärsfil och müsli med pumpafrön och torkade frukter. Här är iaf min plan inför dagen:
  • Manikyr (mina naglar lider!)
  • Städa slart på skrivbordet, och rensa alla lådor
  • Försoka plugga lite
  • Välja kläder inför julskyltningen senare idag, och fixa iordning mig.
  • Skriva en julklappslista att ha med
  • Gå på julskyltningen med Hella, Malin och Linkie.
Och det är vad jag ska göra idag. Imorse fick
jag reda på att Malin skulle följa med, skoj :)



/ elin


God Natt!

Sov gott, jag är utmattad.

/ elin

Cheezballs, the cheezier snack ;)

Nu sitter jag med en stor skål CheezBalls, och ett tvåliters juicepaket, och väntar på att Heroes ska laddas upp, tar så jävla lång tid så det är inte sant! Pluggningen blev aldrig av, men vem försökte ja lura? ;P Ska göra en lista på julklappsinköpen jag borde göra imorron, och göra dom, och köpa något kul till mig själv också, pengarna borde räcka, jag har litegrann över p.g.a det som kallas för snålhet. Jag måste ta mig samman och börja träna litegrnn på min pilatesboll också, annars har jag den i onödan, och det är inte bra.

/ elin

Science Fiction-nörd!

Sitter och tittar på Heroes, jag älskar den seien nu! Helt sjukt, att man kan titta på två program och fastna! Efter det här avsnittet ska jag försöka plugga lite, men inte så länge. Jag längtar tills imorron, då ska jag gå på julskyltningen med Hella och Linkie, ska bli skoj :) Sen längtar jag också efter en annan sak. Jag längtar tills jag får kolla på det nya Avatar-avsnittet, jag vill se vad som händer mellan Zuko och Aang. Vissa kanske tycker att det är töntigt att kolla på tecknat, men jag tycker om Sci-Fi och fantasy-serier, och Avatar är en sån serie. Det är nog därför jag älskar Heroes och Kyle XY också..



/ elin

Pluggar.

Just nu sitter jag och pluggar, eller ja, jag ska plugga. Jag sitter och letar efter lite info på google. Om ungefär en halvtimme kommer min moster och min kusin på besök. Nu tror jag att jag ska smaka lite KitKat :)

/ elin

Städarlördag.

Vaknade för ett tag sen, har ätit ett nyttig *host* frukost bestående av varm Oboy och mackor, sen har jag hängt tvätt. Jens och mamma försökar göra lussebullar, som Jes ska ha med sig hem till någon senare. Lite senare idag ska jag plugga, och städa klat på rummet, sen kanske jag hinner med lite Heroes också :) Sen kommer mamma nog tvinga mig att julstöka lite, eller åtminstonde adventsstöka ;)

/ elin

RSS 2.0