Grillnatta, m. nästan hela gänget!

Vaknade väl nån gång vid tolv igår, och gick upp och käkade frukost. Sen blev de lite städning och sånt fram till tre, då jag gjorde mej iordning för att cykla iväg ner på grillnatta, där jag skulle träffa Linkie, Malin och Hella. Träffade Linkie på vägen, resten där. Just nu orkar jag inte gå in på detaljer, men underbar kväll, god kyckling och roliga karuseller. Tack, TACK, till Malin, Linkie, Hella & Ruben (hon kom senare) för alla skratt (bildtext nedan x])

Idag har jag åkt på en liten roadtrip med Erika. Vi tänkte först åka till stugan och bada, men det var kallt. Sen hade jag såklart inte nyckeln med till stugan heller, så vi åkte hem typ direkt. När vi hade satt oss och startat moppen, så började det regna. Så när vi kom hem var vi genomblöta och nedkylda. Yeey... När jag kom hem hade min minikusin Clara kommit hit, hon ska vara med oss framtills på lördag. Och hon är i en jag-kan-inte-leva-utan-min-mamma-period nu, så hon fick världens utbrott när hon kom hit, grina i typ en halvtimme. Sen åkte ju mina föraldrar på Nor och dansade, och jag skulle få henne att sova helt själv. Men sen gick det bra, hon var inge ledsen alls. Hon fick lite välling och jag läste för henne, sen ville hon ringa till Pia och säga gonatt. Då fick hon ett till utbrott, grät som en fontän. Sen, efter en kvart, fick jag tag i luren och bytte någa ord, sen la jag på, tog Clara till sängen och låg brevid henne tills hon somnade, sen blev jag väldigt stolt, eftersom hon faktiskt sov :) Och nu sitter jag här ;)

/ elin

Grillnatta 
Hella trodde han hade tagit kortet redan xD

246434-25
Tack för en underbar kväll flickor :)

246434-24
P.S Malin hukade sej absulot inte. *host* xD

Vändplansfest och stadsfest.

Jag blev väckt av mamma som vanligt (i fredags, efterbliven bloggning), tyvärr, och sa att jag måste upp, klockan var ju redan hav tolv! Sen satt jag vid datorn halva dan och nån gång så kom mamm in och berättade att hon hade köpt godis (yey!), och sen att jag sulle följa med till vändplansfesten ute i Annas stuga. Sagt och gjort, jag fixade iordning mej, packade ihop sakerna jag behövde (skulle sova där sen). Sen åkte vi iväg. När vi kom dit skulle jag gå och hämta Anna som va i nån stuga i närheten, men som tur va så kom hon gåendes längs vägen. Sen fixade hon iordning sej och vi gick iväg till stugan där de skulle va.
Kom dit och träffade tvillingarna på vägen (Elin och Julia) och sen var vi där. Det kom ett par franska syskon också, Melanie och Matthew, och sen var det en liten tjej där också, kommer inte ihåg vad hon hette. Vi ungdomar gick in i huset medans gamlingarna söp och sjöng där ute, vi fick en kortlek men kom inte på några spel. Efter ett tag därimot så började vi spela fem kort, men innan vi hann sluta gick vi iväg till en annan stuga, gamlingarna var alldeles för fulla. Vi gick till fransosernas stuga (där dom bodde iaf), och där började vi spela Finns I Sjön. Jag vann fyra gånger! Sen, när klockan närmade sej tre gick jag och Anna hem, vi var skapligt trötta.

Vaknade i Annas stuga runt halv tio, skulle åka hem då. När jag kom hem ringde jag till Erika, för hon hade ringt och sökt mej. Hon svarade och frågade mej om jag ville hänga med till Hudiksvall, dom skulle till Stadsfesten och se Markoolio. Svarade ja, och gjorde mej klar snabbt som tusan.
Dom kom och hämtade mej och vi åkte mot söderhamn (Erika skulle köpa moppehjälm på ÖB) och sen vidare mot Hudik. Vi stannade till vid en trafikplats och åt lunch, kom då på att jag inte ens ätit frukost, och blev glad över maten. Sen kom vi fram, och vi gick ner på stan. Sen kom vi plötsligt på att det kostade pengar att gå in, och bestämde att Marie skulle gå in med Moa, och vi andra skulle vänta utanför. Men vi shoppade iaf fram till fyra, då stan stängde, köpte ett par gråa leggings, en rosagrårutig kjol, ett par solglasögon, en buddahfigur och ett par örhängen.
Sen när Markoolio började så satte vi oss utanför, vid ån, och lyssnade. Sen åkte vi till ett McDonalds i närheten och åt mat, sen drog vi hem. Sov hos dom på natten, så vi tittade på film när vi kom hem. DaVinci-koden och Raise Your Voice, ytterst bra och Oliver James, SNYGG!

/ elin

image22 Nya Solbrillor ^^,

Tha Town! Och lite mer moppe.

Drömde världens mystiskaste dröm inatt. Först så hade jag en födelsedagsfest, och en himla massa människor var där i halloweenkostymer. Men jag hade bara på mej en klänning, jag hade ingen kostym. Sen fick jag låna Paris Hiltons löshår av nån anledning, och då blev alla avundsjuka. Sen åkte familjen, jag och en massa familjer vi känner till ett café för att fika. Sen var jag tvungen att gå på toa, så jag och Erika gick till folkets hus. Men det var inte folkan, för det var ett enormt tegelhus, typ som ett slott nästan. Och när vi gick in kom det fram ett spöke och pekade på en kärring och sa; "I hennes väska finns det ett styckat lik". Och det fanns det!! Då vaknade jag.

Sen precis när jag hade vaknat fick jag ett sms av Malin, som jag fick en smärre hjärtattack av. När jag hade vaknat lite mer och klätt på mej å så, åkta jag hem till Malin för att hämta henne. Sen åkte vi ner på stan där vi skulle träffa Erika. Sen gick vi lite nere på stan, köpte en urgullig BH, en nagelfil och ett nagellack. Det var väl allt skulle jag tro.

/ elin

HP, BF och MM. Lite ICA också.

Jag börjar med BF. Bollnäsfestivalen är nu över, sista dagen i lördas. Var där med Anna även då, tittade på bl.a Mora Träsk och Nordman, man jag åkte hem rdan vid nio, för tidigare den dagen åkte jag även och köpte Harry Potter and the Deathly Hallows!! (Harry Potter och Dödsrelikerna om ni så tycker). Var bara tvungen att åka hem o läsa. Och läste gjorde jag, somnade halv 6. Vaknade halv ett igen och började läsa så fort jag vaknade och blev klar med boken halv två. Inte på dagen, på natten. Eftersom jag är en väldigt snäll person tänker jag inte avslöja nåt i förväg, men så här mycket kan jag säga; WOW! KÖP NU!. Varning till människor som inte kan sluta läsa spännande böcker, ni kommer inte klara av boken utan minst 30 koppar kaffe.

MM kan i sammanhanget betyda två olika saker. Jag åkte förbi MatMaggan på min moppetur, men framförallt står det för Miss Marple som går ikväll, 20:00 på tv4. En av de bästa däckarserierna jag sett. Kom även ihåg att titta Morden i Midsummer och Beyond the Breaks, vilket kan vara smått svårt, för det går samtidigt som Miss Marpe, men repris på söndagar. Och ett annat tips (herrgud, jag är som värsta reklampelaren!), dom har 4 kexchoklad för 20 kr nere på Ica! Iaf uppe på Ren ;) Oh, and btw, jag klippte mej igår ^^,

/ elin

image21


Bollnäsfestivalen, dag 2.

Första dagen igår, åkta dit med Anna runt fyra. Det va rätt dött då. Jag åkte hem igen för att äta mat runt sex, kom tillbaka lagomt till The Sounds. Dom va bra. Sen kollade vi också på Andreas Johnsson, och fick lita autografer. Eller Anna tog, jag bara stod och tittade på ;) Och Anna fick en kram av Andreas Johnsson, hon blev hysterisk x) Försökte ta nåt kort, men de va för mörkt ute. Ska väl åka till Anna nån gång senare idag, så ska vi åka upp till vår andra dag. Måste vara uppe länge idag, lovade Anna att jag skulle gå på Takida med henne. Hoppas jag inte fryser ihjäl bara ;) Var tvungen att sova med mjukisbyxor, två fleace (stava?) filtar och ett tjockt täcke för att jag var så jävla nedkyld. Fyfan! Hoppas de blir bättre idag iaf ;)

/ elin


The great Bollnäsfestival tomorrow.

Imorron är dagen då Bollnäs blir en festivalstad med människor från andra städer. Helt otroligt faktiskt, våra lilla byhåla. Ska väl hämta upp Anna nån gång innan tre, så ska vi åka upp till Sävstaås på min rosa moppe ;) Vet nte riktigt vilka artister vi kommer se, men iaf Takida och The Sounds. Ska nog gå och lägga mej snart, så inte morsan får ett utbrott. Godnatt!

/ elin

En tisdag så fantastisk att den blev tråkig.

Ensam hemma. Jens är på träningsläger nånstans och mamma och pappa är och dansar i Malung med min fasters kille. Weird.. Anyway, nu är min älskade moppe inkörd, så nu blir det 45+ hädanefter. Blev klar igår, under en lång åktur sent. De var rätt kallt.. Nästan alla jag åkt förbi har älskat min moppe, antingen för att den är så jävla cool, eller att den ger ett gott skratt. Jag har iaf valt nr 1. Jag var på stan idag med Anna, skjutsade henne, det blev trångt, speciellt för mina megalånga ben som knappt fick plats. Hittade inget speciellt på stan dock, bara det vanliga (godis från Biggans). Funderar på att köpa en rosa penna till min fenomenala rosa bok som jag fick av Erika i födelsedagspresent. Kanske imorron.

Jag tittade på Morden i Midsummer för en stund sen. Rätt bra avsnitt, jag listade ut vem som var mördaren! Eller ja, en av dom. Det fanns tydligen två.. Och nästan tre. Kan inte sluta vissla intromelodin. den etsar sej fast. Oj men titta, klockan är snart tolv! Och jag är urtrött. Godnatt ni godhjärtade människor som är så facinerade av mitt liv att ni läser min blogg.

/ elin

Världens mest bortgjorde tankare.

Igår var jag på bio, Harry Potter och Fenixorden. Ett ord, Hurra! Dom lyckades göra en 1000 sidors bok till en 2,25 timmes film. Det är en prestation! Dom hoppade därimot över detaljer som skulle vart roliga att se, t.ex Sirius mamma och Sanky mungos sjukhus (stavning?). Men den var ruskigt bra.

Idag vakmade jag, åt lite frukost, tittade på tv, sen skulle jag åka till stugan, skulle bara tanka först. Men jag hade aldrig tankat förut, och det är lite småklurigt. Först åkte jag till fel grej, då gick det ju såklart inte. Sen kom jag rätt, men då kom det ingen bensin! Sen lärde jag mej knepet, och gick in och betalade. 32,50 kr, trodda de skulle bli mer. Sen startade jag, och iväg for jag! 2,5 mil till stugan, lite ont i rumpan. Tog väl sisådär 50-55 min, så segt i 35 km/h! Men ska man köra in så ska man! Nu har jag kört 18 mil iaf, så snart så ;) Kom dit, fikade lite, la mej och sola, gick ner till sjön och kände på vattnet (iskallt btw), la mej och sola, åkte hem. Sen har jag bara åkt lite, svängde förbi Stina och Ruben en sväng också. Ska äta snart.

/ elin

http://www.neopets.com/ Kul sida, lite töntig, men kul :)

Förarbevis + ögoninflammation = regn.

Igår när jag vaknade mådde jag inge bra alls, och jag hade 38,6 i feber. Hade ont i hela kroppen och framförallt i hals/huvud. Jag tog en ibumetin som höll mej skapligt pigg tills klockan fem, då jag satte mej vid teven. efter några timmar tittade jag mej i spegeln och upptäckte att mitt högra öga var rött och geggit, jag hade fått ögoninflammation. Tittade på en film och lyckades somna. Under natten vaknade jag ungefär varannan timme och gick då och tvättade ögat som hela tiden kladdade ihop sej : / Urk. När jag vaknade imorse var jag frisk, och ögat hade slutat produserat gegga, de var bara rött och lite svullet.

Och idag, vilket har visat sej blivit min otursdag, kom mitt förarbevis!! Se upp Bollnäs, det har kommit en ny moppeförare till stan! Men när ögat var bra nog för att jag skyulle köra började det regna, och varje gång det slutade, så började det igen. Fyfan. Och sen när det slutade regna helt så startade inte moppen! Men den ville vara snäll, och startade sen. Körde en runda på Gärdet. De va inget kul på teve ikväll, men jag hade inget och göra, så jag satt där hela kvällen ändå. Och nu har jag precis upptäckt att jag har fått ögoninflammation i de andra ögat också!!! Det här är den sämsta dagen på mycket, mycket länge.

/ elin

En vecka med stora båtar och sjuklingar.

Jag åkte som sagt ner till Linköping i måndas. Fick sitta på ett tåg i typ sex timmar med bara en karong pastasallad som mat. När jag kom ner stod mina kusiner och min moster där, redo att skjutsa mej hem till dom så jag kunde äta tacos. Sen kom tisdan och vi (jag, moster Marie, kusinerna Emma och Malin och Maries kompis Lena med sin dotter Mathilda) åkte buss i tre timmar upp till sthlm för att åka med Birka Paradise. Och shit, vilken stor båt det var!!! Fick sitta och vänta ett tag på att hytterna skulle bli städade, vi hade en halv lyxig fyrabäddshytt. Sen gick vi för att äta middag i resturangen four seasons, där jag åt rökta räkor, fläskfile och choklad gâteau. Sen gick vi en snabbis i Tax-freen, köpte lite daim. Sen gick vi till rummet för att lämna allt och gick sedan tillbaka. Då köpte jag chips och en tidning. När vi kom tillbaka till hytten så tittade jag på tv, morden i midsummer. Sen gick vi på ett urtrist disco, gick nästan direkt, och på kareoki. Sen gick vi till hytten för att sova lite.

När vi vaknade låg båten förtöjd i Åland, och vid tio-elva gick vi för att äta frukost (baguette och yoghurt), och sen latade vi oss bara. Malin var tråkigt nog sjuk, så hon fick ligga i hytten hela dagen.. Vi andra gick till Paradise Beach, där Emma och Mathilda badade. Vi satt och vaktade. Sen åt vi lunch där uppe, hamburgare. Sen satte vi oss ute på däck och njöt. Sen gick vi ner och packade och gjorde oss redo för att gå av. Sen blev det tre timmar buss igen.

torsdan blev det shopping, trots att Malin var lite småsjuk. Emma fick öroninflammation på onsdaskvällen och det blev ett himla liv, men de gick över på morronen. Vi var nog på varenda skoaffär i hela Linköping, och gissa vad? Jag hittade inte ett enda par skor!! Men jag köpte iaf en ny plånbok och ett par vita leggings. På fredan blev det packa ihop allt, lunch, skopunkten (ett sista försök i att hitta skor,men icke då) och tillsist tåg hem i sex timmar. När jag kom hem tittade jag på miss Marple, och sen gick jag och la mej. Det var min förträffliga vecka.

/ elin

RSS 2.0