Heroes, wow!

Jag vet en sida på internet (www.show-links.tv) so man kan kolla på olika TV-program på, och jag har hittat Heroes-programmen! Jag kan säga en snabb sak, jag är fast! Det är så jävla bra, är på kapitel två nu, på säsong ett. Nu har jag precis hämtat lite violgodis som jag tänker sitta och snaska på. Mumma!

/ elin

Ett inlägg är alltid ett inlägg.

 Mamma har ju varit borta i tre dagar, på vad har jag ingen aning om, men hon var iaf inne på H&M och köpte denhär urgulliga sovmasken till mig, och jag älskar den! Tack mamma :D <3

/ elin

Potter Puppet Pals, askul!

 
Så himla skön ;D

Back from Rusta.

Kom nyss hem från Rusta med mamma. Först svängde vi förbi på Åhléns och jag köpte ett par jeans, sedan åkte v till Rusta. Köpte lite saker, bl.a ett ridspö, cocosbollar och KitKat. Sen sängde vi förbi på ICA och handlade mat, och nu ska jag äta den ;)

 / elin

Fredag, med fredagsbloggning.

Imorse fick jag skjuts med Malin till skolan, tack Malin :) Vi hade ingen samling, så vi började senare, med Teknik direkt på morgonen, vi fick lära oss hur en toalett fungerar... Sen fick vi lyssna lite på försvaret, som var på besök, och jag tänker INTE göra lumpen! Sedan hade vi en kort samling, sedan mat (pytt-i-panna). På lunchrasten satt vi och spelade kort, sen kom det en stor lastbil körandes på gården. Dåpå skoj, sa vi; "dedär är säkert våra korvar", eftersom Malin sa att de skulle komma på tisdag. Men tro på fan att det ÄR våra korvar, så resten av rasten gick åt till att bära illaluktande korv till klassrummet.

Sedan gick mattelektionen till att organisera och dela ut den stinkande korven, det tog ett tag. Jag tog nöjt mina tre korvar (2,4 kg), och skrattade åt Anna och Jesper, som hade sålt 19, respektive 20 var, som skulle släpa hem nästan 16 kg korv, var ;D Sen hade vi SO, jag satt i ett grupprum med nåra andra som inte ville kollapå en film om ryssland, sen slutade vi. Jag fick skjuts hem av Malin, tack Malin! När jag kom hem skottade jag lite, och satte mig här. Eftersom jag har varit ute idag så blev mina byxor blöta, så nu har jag på mig ett par shorts. men så fort jag har lokaliserat ett par torra byxor ska jag och mamma dra iväg till Rusta.

/ elin


Fredag, med torsagsbloggning.

Jag hann inte blogga nå igår, så jag får göra det idag istället. Igår fick jag skjuts med Malin till skolan, väldigt uppskattat. Först hade vi SO, forstatte med våra frågor. Sedan hade vi gympa med nioettorna, körde badminton och minitennis. Jag ville köra lite pingis, men det var för fullt där. Sen var det mat, sen hade vi svenska, och vi kom nästan för sent, satt lite för länge med maten ;D Sen var det engeska, väldigt underhållande ;) Vi hade pratgrejs, så först fick vi diskutera lite frågor och sådant i grupper, sedan fick vi köra ett roligt spel. Men skulle ta en lapp med ett ord på, sen skulle man förklara ordet, det blev rätt kul efter ett tag. Jag var med Moa, Kevin och Albin, och Kevin kunde knappt ens orden på lapparna. Albin vann (big surprise..) men jag tror jag kom tvåa eller trea iaf ;)

Sen hade vi franska, fortsatte kolla på den skojiga filmen, sen hade vi bild, jag började rita en kladdkaka. Vi får se hur den blir. Sen slutade vi, och jag kutade ut till busshållsplatsen i önskan om att kunna åka buss hem, och jag hann. Sedan kokade jag gröt, åt gröten och tog bussen igen, till stallet. Blev nästan lite sen, men hann i tid till teorin. Fick iaf träffa Jennifer, de var skoj :) Sedan åkte jag buss hem, köpte en lövbit, åt lövbiten, lade mig framför teven och sen gick jag och lade mig.

 / elin

Tröökar..!

Sitter framför teven igen, jag är så himla trött! Jag måste plugga SO, men jag orkar inte bara inte! Jag tävlade nyss i Kanal 5:s Harry Potter-tävling, får hålla tummarna, inte för att jag tror att jag kan vinna. Men vi får väl se. Jag ska väl försöka komma på nåt att göra nu, och jag vill sova snart!

/ elin

Sitter framför teven, som vanligt ;D

Just nu sitter jag och kollar på kejsarens nya skola xD Det var meningen att det nya avsnittet av Avatar skulle komma ut på internet idag, men den har inte kommit ut än. Idag har jag haft det rätt bra, vi hade film på franskan, en rolig film som hette "Visitörerna". Den handlade om två medeltidsmänniskor som har kommit till nutiden, och de är helt galna! Sen hade vi svenska, och sen idrott (badminton och pingis ;D). Sen åt vi lunch, men vi hann knappt äta för vi hade luciaträning typ direkt. Sen hade vi NO, babblade på ännu mer om kol och koldioxid. Sen fick jag vänta ett litet tag, men jag fick skjuts av pappa hem, så jag slapp gå. Det är ISKALLT ute! Nu dricker jag varm choklad också, och det är SÅÅÅ himla gott!! :D

/ elin

Ugly Betty

Just nu sitter jag framför teven, och nu börjar Ugly Betty :D Allt är så himla dramatiskt och alla är otrogna och alla är gravida och alla är släkt med alla och alla ska förändras. GAAH!!

/ elin

Skola och stan. Klassiker ;)

Jag fick skjuts med mamma imorse, vi skjutsade Malin också, vilket betyder att jag kunde ta det lite lungt på morgonen. I skolan hände väl inte något extraordinärt, franska, slöjd, arbetspass, lunch (makaroner och nånting biffaktigt..), engelska (gammalt nationellt uppsatsprov), SO och matte (jag förvirrade klassen genom att skriva en skojjig ekvation på tavlan, se nedan xD). Sedan gick jag och Hella ner på stan som planerat, jag har köpt tre till julklappar :) Ikväll ska jag jobba lite SO och titta på Ugly Betty, inget annat planerat. Imorgon ska vi börja med racketspel i skolan, och då får vi vara noga med att komma ihåg att ta med gympakläder också ;D

16x²+8xy+y² = (4x+y)
(4x+y)(4x-y)     (4x-y)

/ elin

Måndag.

Idag har det varit en rätt skaplig dag. Direkt efter samlingen hade vi ett specialinsatt tal med Rektor Ringgård där han babblade på om "hur värdefulla vi var" och att "när vi var på prao bråkade åttorna och sjuorna jättemycket" och "skolan är sig inte lik utan oss" och blablabla... Sen hade vi svenska, började med filmanalys på filmen 'Förortsungar'. Efter det började vi med kemi på NO:n, och lärarna pratade på om att det fanns kol överallt och allt består av kol. Sen var det genomgång på rymdgeometri på matten, men eftersom jag ligger fem kapitel längre fran satt jag i andra klassrummet med sex andra och tjatade ihjäl Therese. När hon inte ville hjälpa mig så började jag klottra på tavlan, och med mina nya kemikunskaper skrev jag "H²O (tvåan ska entligen vara därnere men skit i det..) = Diväteoxid" och Linkie blev förvirrad ;D

Sen var det lunch (ris o chickennuggets), sen hade vi musik (Paine babblade på om betygskriterier), sen engelska(gjorde klart våra gamla nationella prov) sen fick vi reda på att alla nior som hade hemkunskap (vilket är alla utom jag, Hella och Linkie typ :@) fick sluta, för dom hade inga lärare. Sen på bilden ritade jag iaf en fin bild, jag fyllde i en reklambild, den blev bra tkr jag :) Sen hade vi ridning, vi red barbacka idag igen. Jag höll på att flyga åt helvete när Caprina började bralla lite smått när vi skulle galoppera, det var asskoj :D

Imorron blir det stan för mig och Hella, julklappsinköpen väntar. Och även min SO...

/ elin


Detta är en usel rubrik, men den duger.

Idag har jag inte gjort något specielt idag. Jag vaknade vid nio, gick på toa, sen somnade jag igen, och sov till tio. Sen gick jag upp, och åt frukost, sen fixade jag tll ett par av mina jeans, jag lade ner dom, dom var alldeles för korta ;) Sen har jag städat lite, dammsugit huset och lite sånt. Nu sitter jag och kollar på de två senaste Avataravsnitten, om invasionen i eldnationen. Serien är nog den bästa tecknade serien jag någonsin sett faktiskt, jag och min brorsa älskar den :D haha! 

/ elin

Me likes FOTBAD!

Idag har jag bara varit hemma. Ensam. Jag lyckades gå ut en liten sväng i skogen, men det var svinkallt! Snart ska jag hitta en film och kolla på på datorn, för mamma och pappa har ockuperat teven. Jag har bada fotbad för ett tag sen, underbart skönt. Ikväll ska j kolla om det går nåt på teven, borde göra det. Nu ska jag göra lite manipedi.

/ elin

Dagen med två prov. Yikes!

Glömde skiva igår, får ta det idag istället. Det var en rätt bra dag ändå, trots de två proven. På samlingen gick vi igenom våra resultat från salamiförsäljningen, vi hade sålt minst 177 st :D Hurra för 9:2! Sen hade vi hemkunskapsprov i aulan, och jag hade inte pluggat ett dugg! Men det gick nog rätt bra, jag bara ältrade på om såsernas konsistens och skit. Sedan, efter 45 minuters intensiv neger och presidentturnering (jag vann typ åtta ggr :D) så hade vi arbetspass, och jag förhörde Hella inför NO-provet, vilket resulterade i att hon fick ett nervöst sammanbrott.

Sen hade vi matte, och jag började med omvända kvadrering- och konjugatsregler, och gav gänget huvudvärk med lite muntlig algebralösnngar, och skällde lite på Therese för att hon skrev med bläck i mitt mattehäfte. Sen var det lunch, hamurgare. Dom var mini-mini-sizade, vilket jag bevisade genom att äta upp en av dom i bara fyra tuggor. Sedan, på rasten, satte dig typ hela klassen med NO-böckerna och började förhöra varandra. Klockan tickade, och plötsligt var klockan tjugo över tolv. Provdags. Det gick nog rätt bra på provet, jag skrev på som fan, tog ca 1 ½ h att bli klar ;D

Efter skolan skulle jag vara med Ruben, men hon gjorde först två matteprov på reservtiden, så jag satt i korridoren och väntade på henne i typ 40 minuter, men tillslut kom hon, men då var hon tvungen att följa med och köpa gardiner, så jag åkte hem sålänge. Sen fick jag skjuts till henne och vi spelade lite Nintendo Wii, det var askul :D Jag var urusel på typ allt, framförallt på baseboll, tennis och golf, boxningen och bowlingen gick rätt bra ;) Sen tittade vi på slutet av Da Vinci-koden som gick på TV, och sen de 101 dalmatinerna ;) Sen gick jag hem, och åt en rätt sen middag (kom hem nio), beståendeav makaroner och en asvidrig ostsås jag lyckades göra. Sen lade jag mej framför teven och kollade på Everything you want och sen 50 cent's film Get rich or die tryin'. Den var asbra.

/ elin


Jag har TVÅ prov imorron! Yikes!

Idag har inget sådär superspeciellt hänt. På SO:n idag hade vi Steve, började med geografi. På idrotten hade vi vår sista dans för hela läsåret, bortsett från danskvällen nästa termin. Vi buggade och foxtrottade. Sen hade vi svenska, pratade om förortsungar, och sen på engelskan hade vi nåt gammalt nationellt prov i läsning :P På språkvalet hade vi Steve igen, för våra lärare var på någon konferensgrej i Arbrå, så vi hade tillsammans med tyskarna, så jag var där med Ruben :) Vi ska vara imorron, de var längesen! Ska bli skoj :D

bilden satt typ alla och snackade, och alla fick reda på att Albin rymde från dagis när han var liten och att det var antingen Jocke eller Sverre som blev blev utröstade i "Ö-rådet", men jag tror att Edvin skulle åka ut om han inte sa att man inte fick rösta på "programledaren", som han utnämnde sig till.

Sen var det ridning, skoj att träffa Jennifer igen, de var längesen! :D Jag hade Caprina, det var mys :) Nej, nu måste jag plugga lite tills mina TVÅ prov imorron! önska mej lycka till ;P

/ elin


Jag tycker om att sova.

Jag använde mina nya stövlar idag, jag tycker verkligen om dom. Fast jag fick asont i fötterna efter ett tag, bl.a under luciaträningen och promenaden hem, dom är INTE till för att gå långt i, och jag var dum nog att inte ta med några gåskor heller. När jag kom hem var jag så himla hungrig att jag åt tre mackor, och sen skrev jag min uppsats om arbetsmiljön på min praoplats. Sendan la jag mej i soffan för att läsa biologiboken, jag kom igenom kapitlet om celler, sen somnade jag, och sov i två timmar. Härligt :)

Sen skulle jag koka makaroner också, vattnet kokade, jag hällde i makaronerna, jag rörde runt, och sen glömde jag bort dom, så dom kokade i en kvart. Dom blev lagomt överkokta, och dom smälte nästan i munnen xD Jag tror jag måste bli kock alltså!

/ elin

Efter en hektisk dag på stan.

Klev upp klockan åtta imorse, åt frukost och gjorde mej iordning. Jag cyklade till Erika runt halv elva, och sedan cyklade vi ner på stan. Vi gick runt lite grann, letade efter skor till Erika och lunchade på Norman's. Jag åt köttfärspaj, rätt god. Jag köpte lite julklappar, och en rougeborste, eftersom jag inte har någon. Sen köpte jag en liten Buddah-gubbe också ;) På såfin provade både jag och Erika partytoppar, och jag föll direkt för en urgullig klänning som satt som en smäck, men jag har ingen aning om när jag ska använda den, det är varken Tranan/Folkan eller vardagsmaterial :P

 (D-Dress, vill ha!)

/ elin

Klockan är halv elva.

Och bloggen dampar som vanligt. Tänkt gå och lägga mej nu, har precis borstat tänderna och tvättat ansiktet. Jag vill testa en liten sak i det här inlägget. Jag vill kolla hur många, och vilka som läser min blogg. Så lämna en kommentar, spelar inn roll m du är anonym eller inte, bara du skriver något så jag vet hur många som är inne! Tack på förhand :)

Godnatt!

/ elin

En måndag kom, en måndag gick.

När jag gick ner till Ica imorse så fick jag vänta i några minuter på att Malin kom, jag höll på att frysa häcken av mej. Väl i skolan träffade jag gänget, sa hej och så, sen hade vi samling, ingen var särskilt tyst. Vi gick igenom dagen och salamiförsäljningen, och vår klass måste sälja 40 salamisar innan torsdag, lycka till. Vi hade film på svenskan (helklass då) som även drog över NO:n, vi kollade på Förortsungar, Dogge Doggelito var ascool ;D Vi ska arbeta med den filmen under kommande veckor. På matten hände inget speciellt, uppgiften jag satt fast på ordnade upp sig (facitet ljög), och vi åt ris och korvstroganoff till lunch.

Efter lunchen var det helklass musik, Vi gick igenom swingjazz och kollade lite på gamla klipp och intervjuer. Sen var det engelska, och vi bytte lärare, så nu har vi Veronica medans A-gruppen har Ingrid. Jag fick reda på att om jag jobbar bra de kommande två veckorna höjer jag mig :) Sedan hade vi elevens val, d.v.s bild och jag började på min kubistiska bild av ett tidningsutklipp.

Imorron har ju vi som sagt lagdag, vilket betyder att alla i arbetslag 2 på Gärdet är lediga, lärarna har möten och konferanser och sånt. Vi har fått lite uppgifter, ett engelska papper, tio matteuppgifter och vi ska ut och röra på oss minst 45 minuter. Alla andra fick även i språkvalet, men skolan fick inte tag i Christina Persdotter (min franskalärare), så jag har ingen språkvalsuppgift :D Jag vill nästan se den lektionen, bara Jossan och Fabian kommer vara där i och med att treorna är ute på prao. Jag kan även säga att jag är klar med alla uppgifterna redan nu :)

/ elin

Måndagsmorgonen på Elins vis.

Jag, Elin Nilsson, vaknade klockan 06:00 imorse, och kunde inte somna om! Jag var för rädd att jag skulle missa väckarklockan igen. Jag tror jag drömde en mardröm, men jag kommer inte ihåg. Jag gick upp klockan sju, och gick på toa. Sen dushade jag, och tvättade ansiktet. Sen fixade jag sminket och lagade hålet i mina jeans. Jag kom nyss tillbaka från köket där jag har ätit en god frukost; fil och chunch-müsli. Jag har lyssnat på Rix FM från 06:26 imorde, och Gert är sjuk idag. Jag ska fixa håret och packningen snart, och välja ett par skor. Jag vet inte om jag ska ta stövlarna eller inte, för jag ska ju gå till stallet efter skolan. Jag tror det blir de vanliga skorna. 08:25 ska jag gå ner till Ica Träffen och bli upphämtat av Malin.

/ elin


Kakorna var goda :)

Just nu sitter jag framför TV:en, kollar på American Dreamz, den är asbra :) Det blev liksom inga läxor, jag orkar inte med dom. Äter ett äpple, kakor och choklad, Det är mumma ;D Imorron blir det back to school igen, efter en hel vecka, och sedan ridning efteråt. På tisdag har vi lagdag och får stanna hemma, då ska jag ner på stan med Erika. På onsdag händer nog inget spec, och på torsdag är det ridning igen, då får jag träffa Lina och Jennifer, längtar :D

 (mitt nyttiga mål mat)

/ elin

Måste. Äta. Kakor!

Jag har just nu ett enormt kak-craving, och så fort jag är klar med det här ska jag äta en kaka :) Jag kan glatt meddela att jag har dammsugit hela huset och städat mitt rum. Jag ska senare ta itu med chokladätningen och skolarbetet, samtidigt ;) Ich, jag har ont i ryggen, blir kanske inte någon träning. Btw så kan jag påminna om att ni kan gå in på http://pinkblack.bilddagboken.se och titta, bara för att ni kan ;D

/ elin

Jag åt lasagne till lunch idag :)

Idag ska min kära bror och min kära mor och min kära far åka iväg på nån simtävling här i Bollnäs, så jag kommer vara ensam hemma. Jag ska dock göra saker, och inte ligga på soffan som jag brukar, utan jag ska;

  • Städa rummet
  • Dammsuga hela huset
  • Träna lite grann -.-
  • Göra lite skolarbete
  • Äta upp all min choklad ^^,

Vi får se hur det går med det..

/ elin


Nyduschad och... nypraoad?

Kom nyss ut ur duschen, senare idag väntar städning. Jag har praoat den här veckan, sista dagen igår. Jag var på skokällan här i Bollnäs, rätt skoj :P Jag har fått börja tio och slutat halv fyra-fyra. Jag har fått plocka fram skor, provat skor, prismärkt skor och lekt med kassaapparaten ;) Som tack för ett bra arbete fick jag en chokladask och 95 kr rabatt på mina nya ASSNYGGA stövlar jag köpte därifrån.

 (min nya assnygga stövlar jag köpte därifrån)

Igår tittade jag på en askul parodifilm som hette Date Movie. Den gickpå Canal+ och handlade om ett par som träffades via en dokusåpa, och skulle gifta sig efter typ tio dagar. Det var en parodi  på; 

  • Shallow Hal
  • Napoleon Dynamite
  • Bridget Jones' Diary
  • My Big Fat Greek Wedding
  • Hitch
  • Pimp My Ride
  • The Bachelor
  • When Harry Met Sally
  • Girls Gone Wild
  • Meet the Parents/Meet the Fockers
  • Lord Of The Rings
  • The Wedding Planner
  • Along Came Polly
  • Pretty Woman
  • Mr. and Mrs. Smith
  • What Women Want
  • Kill Bill
  • Dodgeball
  • Say Anything
  • How to Lose a Guy in 10 Days
  • Wedding Crashers
  • King Kong
  • My Best Friend's Wedding
  • Legally Blonde
  • The Princess Diaries

  • Värd att se, om man har rätt torftig humor och skrattar åt scary movie och american pie.

    / elin


    RSS 2.0