Valborg :)

Hejsan! Hur mår alla idag? Underbar dag idag, soligt, även om vädergubbarna sa att det skulle vara molnigt ;) Jag tar verje chans jag får att tracka ner på dom ;) Igår gick jag och mamma ut och gick ner på stan och tillbaka, som uppvärmning för gymmet, men jag mådde inte särskilt bra, var yrslig och så.. Så gymmet blev inte av, men mina souvenirer från promenaden visade sig som enorma blåsor på hälarna. Skoj..

Idag har vi haft en mysdag. På svenskan tittade vi klart på Shakespeare in Love, bra film :) På idrotten skulle vi egentligen springa runt vågen, men det blev promenad istället, för det var ändå ingen tidtagning. Jag powerwalkade runt typ, kom typ tillbaka först ;D Eller egentligen ville inte Wiik komma sist, så han kutade snabbt förbi typ sista metern, men han började gå typ tio minuter innan, så jag räknar inte med det ;D
På NO:n såg vi till att börja en timme tidigare också, och sluta en timme tidigare, mys ;)

Ikväll ska jag och tjejerna hem till Malin och mysa lite, blir tacos, film och allmänt mys och skoj, härligt :) Resten av helgen vet jag inte riktigt.. Några förslag? ;D

/ elin ♥

Danskvällen :D

Hejsan! Okej, från början nu. Vloggen funkar verkligen inte, youtube vill inte ha den ;P Iaf så berättade jag i vloggen om min dag i söndags iaf, jag var med Hellus, vi bakade kladdkaka, tittade på film (The Notebook, KÄRLEK!), och satte upp och hoppade studsmatta.

Sedan pratade jag lite om igår, och det tänkte jag göra i dethär inlägget också ;D

Igår var vi på Heden på morgonen, och tittade på Romeo + Juliet = 4-ever (Romeo och Julia), estet3:ornas slutproduktion alltså, och det var jättebra. Jag var skitnära att börja böla i slutet, så himla sorgligt!! Typiskt att det aldrig kan sluta lyckligt.

Annars var det en mys dag. Efter lunchen hade vi musik (KARAOKE FFS ;D), engelska och bild, som vi fick sluta lite tidigare från bilden också, för det var typ ingen där, alla konfirmander är i Polen-Tyskland, typ ;D Sedan hämtade jag Ruben, vi åkte hem till mig och började göra oss iordning (hon sov här efter danskvällen också).

Det var faktiskt skitkul nere på filkan igår, jag dansade som en galning ;) Eftersom jag är lång fick jag agera kille, för jag dansade bara med kompisarna typ ;D Ingen kille här inte x) Men jag skulle nog inte säga nej om det blev en till danskväll iaf, det var väldigt roligt :D Tyvärr har jag inga kort alls från igår.. Ni får överleva ändå ;)

Idag har jag hunnit med att skjutsa hem Rub, och haft en timmes slöjd också, och nu har mina byxor en gylf :) Ja, nu ska jag väl hitta på något vettigt att göra ;P Funderar på en ny bloggdesign, en lite sommrigare ;) Ha det bäst!

/ elin ♥

Dagen idag, förlåt för vloggen.

Angående vloggen igår så kanske ni upptäckt att dom inte funkar sådär jättebra. I alla fall så ska vi (9:1 och 9:2) upp på Heden för att titta på estet3:ornas slutproduktion Romeo and Juliet. Ikväll är det danskväll, och därigenom ingen ridning.. Men det blir nog rätt skoj ändå ;P Sedan visade jag min nya leksak, men den har jag ju också skrivit om. Men ja, nu ska jag till skolan strax..

Ha det bra idag iaf ;P

/ elin ♥


Min nya leksak ;)


Så.. Dethär är alltså min nya leksak. Det är en Creative PC-Cam 550, och det är en webcam och en digitalkamera i ett. Nu är den inte så ny, jag har fått den av min brorsa. Den är även usel, kortkvaliten är skitdålig, den är inte särskilt bra som webcam heller, båda min webcam och min (vår) digitalkamera är skitmycket bättre, men ändå ;D Den är söt ^^, Dessutom blir många bilder rätt snygga, blixten lyser upp jättemycket och eftersom den suger så ser man inte typ osminkning och fult hår ;D Några exempel nedan.

image288
image289
image290

Vissa blir bra helt enkelt ;D Jaja, ville bara dela med mig :) He det bra :)

/ elin ♥

Moppesafari-picknick med tjejerna :)

Hejsan! Gud, idag har jag haft skitkul :) Egentligen skulle jag följa med Malin, Hella och Linkie till chokladboden i Segersta idag, men det var stängt där. Så istället blev det en liten moppesafari-picknick på vägen dit istället, vid ett litet bord på en rastplats. Det tog ett litet tag att åka dit, men vi kom dit, och satt och fikade där, och spelade lite kort ;) Älskling blev nog glad, trots att soppan typ tog slut ;D Just när vi åkte var det tyvärr rätt kallt och molnigt, men det var mys ändå ;)

image286

ÄLSKLING, Linkies moppe och Malin/Malins pappas moppe. Hella åkte med Malin ;)

image287

Hella, Linkie och Malino :)

När vi kom tillbaka åkte Malin till Hudik (hon skulle dit ;P) och vi andra brummade hem till mig, och vi har tittat på Ice Princess. De åkte nyss, Linkie skulle äta. Tack för en rolig dag flicks :)

Imorron ska jag vara med Hella, vet inte riktigt vad vi ska göra, men hon kommer hit iaf ;) Ja, om jag kan övertala mamma att jag får stanna hemma, hon vill att jag ska följa med till S-hamn och grattar min lilla kusin som fyllt tre, men jag har bara ingen större lust. Precis som att jag inte hade någon större lust att inte göra nåt idag, och det gick ju rätt bra med den saken ;P Jaja, vi får väl se..

/ elin ♥

Jo men tjohej du! Visst?!

UNDERBARA DAG! Igen så har det varit varmt, ännu varmare faktiskt, 19 grader i skuggan för tillfället! Sitter ute på verandan med laptopen i knät och lapar sol. Och mamma och vädret som sa att det skulle bli mulet och "upp emot 8 grader" ;D Snarare klarblått och årets varmaste dag? I love it!

Det har varit en rätt så slapp dag i skolan idag också. På hemkunskapen gjorde jag och Erika blåbärspaj med vaniljsås. Jag gjorde vaniljsåsen, och enligt statistiken så var den utsökt och helt perfekt, trots att alla mobbade dess underbara krämighet.
På läspasset pratade vi lite om fördomar, och Anders lyckades få fram det på ett roligt sätt, inte bara tråkigt ältrande. På matten fick man sitta med sudokus, men jag ditchade och gjorde en gammal nationell C-del istället. Det var tacos till lunch, MUMMA!

NO:n satt vi i studion och tittade på en film och svarade på lite frågor, och fick sluta lite tidigare för sjuorna skulle ha datorerna. Låg i en kvart ute i solen då, innan SO:n. Eftersom jag skrev klart igår så fick jag och de andra som också var klara sluta tidigt, efter en kort film om epilepsi.

jag har alltså kommit hem, och har bara en solig eftermiddag och helg att se fram imot. Kan det bli bättre? :D
Fast det kanske det kan.. Jag tappade faktiskt bort ett örhänge idag, men jag brukar ändå inte använda dom, så ingen större skada skedd.Nu ttror ajg att jag ska äta upp glassen som blev över från igår. Ha det böst i helgen sötnosar :)

/ elin

Gaah! Underbart :D

Jag älskar vädret! Fast det var tydligen sista dagen idag, ska vara mulet imorron, regna i helgen och nästa vecka också. It was nice while it lasted.

I alla fall, dagen har variit soft. Nationella matte imorse gick bra, tyckte det var rätt enkelt ;P Sedan typ två timmars lunch, gick hem till Stina med gänget och spelade Famegame, skitskoj ;) Efter lunchen sedan (skitäcklig vegetarisk lasagne) hade v isvenska (Shakespeare in love), engelska (liite film, sedan sitta och dryga medan vikarien var arg), franska (satt ute i solen och värmen och jobbade med ett häfte) och till sist SO. Skrev om föreläsningen i tisdags, det gick väldigt bra tycker jag :)

Sedan hann jag heminnan ridningen, åt glass och låg i solen och stekte, underbart! På ridningen var vi ute och red i paddocken, hade Asterix, det gick väldigt bra. Jag fick till och med (under mycket jobb) honom att fatta höger galopp, han har skapliga problem med det ;P

image285

Imorgon har vi hemkunskap, läspass, matte, NO och SO, kanske får sluta tidigt eftersom jag skrev klart idag, HOPPAS ;) Tänkte ha klänning imorron, och det är väl bara för det som det ska sluta vara soligt då ;D Fast vem vet, vädret kanske ljuger? Man kan bara hoppas ;)

/ elin ♥

natti natti :)

Jaa, jag tänkte gå och lägga mig nu, och sova ut inför nationella proven imorgon. Det är i matte, B1 och B2 , som vi ska göra imorgon på morgonen. Imorron har vi också svenska, engelska, franska och SO, och på kvällen är det självklart ridning med Jennifer :) Och Lina? Honey, jag saknar dig!

Anyway, jag dushade nyss, så jag ska torka håret lite och sedan sova :) Vi hörs imorgon people!

/ elin ♥

VÄRME! KÄRLEK!

Hejsan! Hur mår ni idag i det UNDERBARA vädret? Allvarligt, det är 16 grader i SKUGGAN! Jag älskar solen!

Det har varit en bra dag annars också; vi satt i datorsalen på franskan, kollade på Shakespeare in love på svenskan, sprang (HOST! gick ;D) runt vågen på idrotten, jag har NADA kondis! Sedan räknade vi matte på matten och gick igenom hur proteiner byggs upp på NO:n, sedan slutade vi.

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Just nu har jag ingen fokus heller, så jag borde dra ;D

/ elin ♥

Tre hål till! :D

image283

image284

Nu är det gjort! Tre till hål är gjorda, ett i vänstra och två i högra örat. Det gör inte så ont nu, men det känns ju såklart. Gud vad stolt jag är över mig själv :)

franskan idag bestämde vi att den 21 maj ska vi, på franskatimmen, spela boule med Granbergsfranskarna, skoj ;D Allt i inlärningssyfte såklart, vi ska prata franska medans vi spelar (typ "Jag vann!", "Du stinker!" och "Faan också!"). På slöjden gjord jag en snygg stickning, och nu sitter halva fickorna fast, det är ju bra ;) Har faktiskt tagit hem byxorna så jag ska kunna arbeta lite mer. På arbetspasset kollade vi på Ramp om fördomar, den ska vi diskutera på fredag, på läspasset.

Efter lunchen hade vi engelska, tittade vidare på filmen bara. På SO:n efter det var det föreläsning, en grupp funktionshindrade människor kom och pratade. Sedan var det matte, vi fick göra sju uppgifter sen gå, så jag gjorde en gammal B1:a på typ 16 uppgifter, blev klar på sisådär tio minuter ;D Sedan stack jag och Rub ner på stan, mötte upp med mor och pang, pang, lite frisk luft med vatten och pang så gick jag för att fika med nämnda sällskap med tre till hål i öronen. Kom hem för ett litet tag sedan, och tänkte arbeta lite på mina shorts nu.

/ elin ♥

Capri, och en fin fjäril!

Hejsan! Idag har det varit en underbar dag tycker jag iaf, varmt och fint och bara roliga lektioner :) Imorse hade vi svenska, vi fick sortera ord i olika ordklasser.. Sedan hade vi mtte, kollade på någon B2:a inför nationella, annars jobbade vi på. På NO:n gick vi igenom DNA-replikation (celldelning), väldigt intressant tkr jag :) På musiken efter lunchen fick vi titta på proven (två fel, FAN! Men whatever, jag kunde dom ändå inte ;P) och sjunga karaoke, väldigt skoj :D Sedan, på engelskan tittade vi vidare på filmen vi ser, A Mighty Heart, jag tycker den är skitbra jag. Sedan bild, jag ritade klart min fina fjäril ;)

Vi fick sluta lite tidigare från bilden, så jag hann hem en snabbis innan ridningen, åt lite nachos med köttfärs, ost och majs. På ridningen hade jag Caprina, och det gick väldigt bra, hon kändes fin idag. Jag fick en foundation med Starlet idag, från Claudia, jag kan säkert ha den i sommar när jag negrat till mig lite, men just nu är den typ 25 nyanser för mörk ;D

Imorgon ska jag ta hål i öronen iaf, om det blir två eller tre, jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig.. Blir nog tre skulle jag tro ;) Hoppas det blir bra, jag kommer ihåg när jag tog mina hål som jag redan har, då gjorde dom fel på ena, och var tvungen att göra om, fyfan vad ont det gjorde ;o Jaja, nu sticker jag, jag har ett liv faktiskt! Nej, egentligen inte, men ändå ;D

/ elin ♥

Vet ni vad? :D

Hejsan! Vet ni? Jag ska ta två eller tre till hål i öronen imorgon :D Tjohoo! Jag har funderat skitlänge, och det är bäst att ta innan badsäsongen ;) Dessutom ha jag ju nya (host) och rena örhängen :) I''m looking forward to it! Även om det säkert kommer göra ont ;D

Idag har vi svenska (säkert grammatik), matte, NO, musik, engelska och bild. Efter skolan är det som vanligt ridning, vi har cavaletti idag. Ska gå och göra mig iordning nu iaf, ha det bäst!

/ elin ♥


Bilder, Raven och örhängen :)

Hejsan! Vad händer hos er idag då? Jag har faktiskt suttit och rengjort några örhängen jag fått ärva av mamma ;) De var vääääldigt smutsiga, de är fårn hennes barndom ;D

image278

   

Sedan sitter jag och lyssnar på Raven Symoné, har laddat hem hennes album, jävligt bra :) Annars har jag väl inget roligare att säga..



Här får ni ett smakprov, min favorit ;) Backflip med Raven Symoné.

/ elin ♥

Jag har tråkigt.

Godmorgon! Har nyss ätit frukost, och nu sitter jag och håller koll på min sega nedladdning av lite låtar. Senare ska jag vara med Malino, vet inte riktigt vad vi ska göra dock ;D VI hittar väl på nåt gissar jag ;)

Jaoo, peaceout!

/ elin ♥


Miley Cyrus - See You Again

Jag har sjungit den här sången hela dan, and I love it! ;)



Någon som tycker som jag? :)

Godmorgon :)

God morgon! Eller jaoo, kanske inte fullt så mycket morgon, men jag vaknade ändå för typ en halvtimme sen. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, bara att jag ska rensa i min byrå, mycket kläder som inte behövs kan man säga. Okej, nu är jag bara uttråkas, ha det bäst!

/ elin ♥

ERAGON!!! KÄRLEK!

Hejsan! Sorry att jag inte bloggat tidigare idag, jag har tråkigt ;D Jag har faktiskt tittat på Eragon nu på kvällningen, och FYYFAAAAAAAN vilken bra film! SE DEN! Seriöst! Den hade ALLT!!!
Två snyggingar, en megasöt drake och en vältränad överkropp, och lite magi och spänning och riktigt fula snubbar också ;) Jag tror det borde bli en till film efteråt, den slutade inte såsom filmer utan fortsättning inte gör. Hoppas i alla fall ;D <3333


Idag har vi haft teknik, fick svetsa lite, det var svintråkigt, jag brände hål i byxorna och it stung like a bitch! Sedan hade vi läspass, gjorde inget speciellt. Sedan matte, hade ett litet matteprov på ekvationer och olikheter. Sedan, efter lunchen, då hade vi NO, hade ett litet läxförhör och sedan jobbade vi med lite frågor och så.
Sedan hade vi SO, skrev en resumé på besöket från Kambodja, och sedan fick vi också reda på om vi kom in på gymnasiet. Och jag kom in :) Inte någon större överraskning dock, eftersom det nästan alltid finns platser kvar på NV.

Ikväll är mina planer att kolla på Morden i Midsumer, och poppa lite popcorn till det. Imorgon vet jag inte vad jag ska göra.. I alla fall, nu har jag bloggat, och nu väntar teven.

/ elin ♥

UNDERBARA VÄDER!

Hejsan! Har nyss kommit hem från stallet. SOm sagt så hade vi hoppning, och jag hade snygg-Shannon, och det gick väl bra, minus att han är typ superpiggast.se ;D Men det gick i alla fall bra, jag dog inte, och det är ju alltid positivt! Innan svängde jag in och hämtade upp Hella hos Linkie, hon lånade hennes hjälp. I stallet träffade vi Jennifer, och gjorde iorning hästarna och sådär, det vanliga ;) Vi hade Majsan idag, Mia var borta nånstans. Sedan åkte jag och Hella och tankade, lämnade av henne och sedan åkte jag hem.

image273

Ska fixa något att äta snart, sedan ska jag göra min labbrapport på NO:n. Upptäckte hemma att Hella glömde sin väska i moppen också ;D Duktiga vi är då ;D


I alla fall, om du bor i Bollnäs kan du ju inte ha märkt världens underbaraste väder?! Vi satt ute många raster idag, och jag passade på att knäppa lite kort, har man tråkigt så har man ;D

   

Förklaring till sista bilden; Linkie: fyfan vad blek jag är! Hennes arm uppe, min nere ;D


/ elin ♥


Onsdagtorsdag, sammanfattningsblogg.

Hejsan! Hur mår ni? Jag har inget skolarbete att göra just för tillfället, så nu kan jag blogga på riktigt.

Jag börjar med gårdagen. På morgonen hade vi nationellt prov, engelska uppsats. Den gick bra tycker jag. Hoppas att den blev bra också. Efter det hade vi gympa, volleyboll. Sedan slutade vi, eftersom vi hade kortonsdag. I alla fall, när jag kom hem låg jag mest framför teven. Fast på kvällen jobbade jag faktiskt med mitt svenskaarbete i tre timmar, och det blev klart :)

Idag hade vi dans hela morgonen, lite träning inför danskvällen den 28:onde. Och den här gången var det med alla nior i skolan, lite fullt blev det allt, och myskogubben som skulle lära oss var helt sjuk. Han dansade som en liten sprattelgubbe! Efter lunchen hade vi svenska (började med grammatik), engelska (började titta på en film), franska (diggade myskosånger ;D) och till sist bild (började rita en fjäril, en stor en ;P). Nu sitter jag bara och drygar iaf, väntar på att tiden ska gå. Sen ska jag brumma till stallet, och Hella ska följa med faktiskt ;D Vi har hoppning idag, och jag har Shannon, så det kommer antagligen att gå åt helvete, men ändå ;D Sedan får man ju träffa snygg-Jennifer, det är alltid lika mys det :)

Men iaf, bloggar när jag kommer hem från stallet, och jaoo. Tack för mig ;D

/ elin ♥

quickie!!

Hejsan! Jag är ledsen för dålig update, men jag arbetar på mitt svenskaarbete, och just nu ligger det helt klart före bloggning. Jag uppdaterar möjligtvis när jag är klar i så fall ;D

Jag har haft en bra dag idag iaf, vädret är perfekt och jag mår toppen!

/ elin ♥

BTW!

Blogg.se har börjat byta bloggplattform också, så jag kanske inte kan blogga på ett tag då, och jag vet inte riktigt när det är. Men om jag slutar blogga ett tag så vet ni varför iaf :) Love you!

/ elin ♥

Tisdag, tisdag, tisdag!!

Hejsan! Hur mår alla? I'm great ;P Ska precis till att börja på mitt bokarbete om Silmarillion, kom på idag att det faktiskt är rätt svårt att göra en recension på den eftersom den handlar om så mycket.

I morse hade vi franska, gick igenom provet lite snabbt och så ;P Sedan hade vi slöjd, fortsatte på mina short, och fyfan vad snygga dom kommer bli! De är i jeanstyg, rätt mörka, och ska ha rosa detaljer; rosa hällor, sömmar och kanter på fickorna :D Sedan hade vi AP, och vi tittade på en film om Bockstensmannen, yawn!! Sedan var det lunch, och efter det hade vi engelska (fast vi jobbade med svenskan ;P), So och matte. På SO:n fick vi lyssna på två tjejer som hade varit och volentärarbetat i Kambodja, en som var svensk och en som var från Kambodja. Jag tyckte det var väldigt inressant iaf ;P På matten arbetate vi bara, och sedan slutade vi.

Efter skolan gick jag och Rub ner på stan en sväng, jag köpte en ansiktmask, en anteckningsbok och två mappar, en rosa och en ljust gröngul, matchande ;D Anteckningsboken ska jag göra om lite, ska vaddera den, något jag såg på enn YouTube-klipp i helgen, se nedan ;D



Jaoo, har man ett tråkigt liv så ;D I alla fall, nu tänker jag fortsätta med pluggandet ;D

/ elin ♥

Ont i benet!!

Hejsan! Hur mår alla?

Har precis ätit lite makaroner och korv, och innan det kom jag hem från ridningen. Men en sak i taget nu.
Imorse hade vi svenska, började ite med mitt bokarbete om Silmarillion. Efter det hade vi matte, jobbade på bara. Sedan hade vi NO, tittade på en väldigt skoj film om DNA och när man forskade om hur det såg ut och så.

Efter lunchen hade vi musikprov gick bra, förutom en fråga som jag bommade rejält på. Men ändå, mötte Raine en snabbis i korridoren sen och då sa han att jag hade ett fel bara, och sedan hade jag näst högst resultatet i klassen ;P Efter musiken hade vi engelska, gjorde nåt papper om ordföljd eller något sånt, lärde mig ingenting direkt, det var extremt enkelt. Sen hade vi bild, blev klar med min parafras.

Sedan slutade vi, och precis när jag skulle till att moppa iväg till stallet började det regna, men jag blev inte sådär superblöt tack och lov. Ni skulle ha sett Anna, hon var dyngsur hela hon xD Ialla fall så skulle vi rida barbacka, och jag hade Caprina. Men när jag kommit upp på henne, och skulle ut på spåret så fick hon nåt fnatt eller blev rädd eller nåt och började hoppa runt och springa, så jag flög som en liten vante. Landade på ena benet, så det blev lite uppskrapat och det känns som att hela benet kommer blir ett snyggt blåmärke imorgon också.
Gör inte så ont, men när man går så är det liten haltingsvarning. Men jag överlever nog.

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar på Ashley Tisdale.Hon är rätt bra hon ;) Jag laddade hem hennes skiva idag, och Vanessa Hudgens och Miley Cyrus också. Min lilla minikusin Clara är här också. Fast hon är inte så liten längre, hon är tre år faktiskt :) Hon ska vara här tills på onsdag, sedan ska mamma vara hos henne i S-hamn också, onsdag-fredag. Jaoo.. Det var väl allt, blev rätt långt ;D

/ elin ♥

Life goes on.

Godmorgon :) Livet går vidare, och nu är det en ny vecka. Tänk att jag alltid ska tjata om vad vi har i skolan, men ändå ;D Svenska, matte, no, musik, engelska och elevens val. Jag tror att vi möjligtvis kan ha musikprov idag också, men det går nog bra isåfall, kan alla melodier vi ska kunna ;P

Det är meningen att jag ska åka moppe till skolan idag, men så började det snöa! Men det kommer nog bli moppe ändå, i alla fall om det slutar, annars kanske det blir att fråga om skjuts. Ska göra mig klar nu, kanske slänger upp en outfit strax ;) Ha det bäst!

/ elin ♥

Rest in peace Engla, du förtjänade att leva.

Engla, Vila i frid.

Det finns väl ingen som inte har hört om Engla, 10-åringen som försvann spårlöst från Stjärnsund för drygt en vecka sedan. Nu har 42-åringen som polisen har häktat erkänt att han mördade Engla, och man har hittat kroppen begravd i Gästrikland. Fyfan.. Hur kan sånt hända? Hur fan tänker människor som den där jäveln?! Jag blir illamående. Hon blev bara 10 år gammal!

Nej fyfan.

/ elin ♥

trötter.

God morgon :) Sovit gott? I know I have.

Idag ska jag måla naglarna hade jag tänkt, men vet inte vilken färg. Sedan ska jag kanske börja lite smått me min uppsats på Silmarillion och städa lite på datorbordet ;P

Igår satt jag uppe och tittade på tv, somnade elva, nästan framför teven. Inatt drömde jag en otrolig mysko dröm, det var här i Bollnäs, och det var typ uppror eller nåt sånt, om Ljusnan eller nåt, otroligt mysko ;P Anyway.. Nu har jag inget mer att skriva om ;P

/ elin ♥

Hej LÖRDAG!

Hejsan! Sitter lite framför teven en snabbis, ska fixa mat om nåt tag, pizza :)

Eftersom jag inte bloggade igår så får jag ta det idag istället då. På morgonen hade vi hemkunskap, gjorde pizzabullar, de blev inte goda alls! Sen hade vi lästimme, och jag räknade lite matte. Efter lästimmen hade vi matte, så då räknade jag lite mer matte ;D Efter lunchen så labbade vi, vi tog ur DNA ur en kiwi, det var jättekul! Snacka lättunderhålld ;D Efter det hade vi iaf SO, vi hade lite nutidsfrågor och så, sen slutade vi lite tidigare. Myys!

På samlingen igår röstade vi också om vad vi ska göra med vår klasskassa, och det är praktiskt taget bestämt att vi ska åka och sova över en natt i Vadtorp, en kursgård i Söderhamn skärgård, detta skulle då vara mån-tis veckan vi slutar, och fan vad mysigt det ska bli! Det kan ju bli någon ändring, men det hoppas jag inte, det låter skojatt ha lite övernattning långt borta från civilisationen med hela klassen tkr jag :)

Idag har jag som sagt haft stalltjänst, det var väl lika roligt som det brukar.. Mockade lite, sopade, vägde upp hö, det vanliga. Vi (jag och Anna, alla andra var upptagna xP) fick åka hem tidigt också för att "vi" (läs jag xD) var så duktiga. Dessutom blev vi klara så snabbt att det inte fanns något annat att göra.. I alla fall så har jag varit hemma hela dagen, ätit lite jordgubbar som mamma köpt, och nu har hon och pappa åkt iväg till Sundsvall för att dansa, och de ska sova över på hotell och så, så det är bara jag och Jens hemma. Miss Marple för hela slanten!!

På måndag åker min käre bror iväg till Teneriffa (Kanarieöarna) för att ha simträningsläger med sitt landslag, tlntigt tkr jag! Speciellt eftersom Jens får vara varm medans jag sitter hemma i Sverige och fryser häcken av mig! Menmen, ensam hemma nästa helg, jobbigt, or NOT! ;D Nej, nu pyser jag, ha en bra lördag :)

/ elin ♥

Stalltjänst

Hejsan! Ledsen att jag inte bloggade igår, jag glömde bort det helt enkelt ;P Jag har rätt bråttom nu, jag ska upp till stallet på stalltjänst, men jag skriver om idag och igår när jag kommer hem. Peace!

/ elin ♥

Världens sötaste kusin?!

Jaoo, vad tycker ni? Är inte min nya kusin söt? :D Lille Vilgot ^^,

image271

/ elin ♥

Typ världens roligaste dag!!

Ledsen för dålig update idag, jag har haft fullt upp ;)

Det har faktiskt varit en underbar dag idag. Imorse hade vi so, satt i smågrupper och diskuterade lite frågor, jag satt med Albin och Roberg, gick bra :) Efter det hade vi idrott, och det måste nästan varit den roligaste lektionen under dagen, vi spelade volleyboll! Vi körde som vi körde igår, fast det kanske jag inte berättade ;P Vi delade upp oss i tre lag, två spelade match och ett lag tränade. Det vinnande laget stannade kvar. Jag var med Johan, Nicco, Moa och Sara Helin. Vi förlorade första matchen, men sedan vann vi alla andra matcher förutom den allra sista, och det var superroligt, jag älskar volleyboll!

Efter lunchen sedan hade vi svenska, då vi satt och läste (jag är inne på slutet av boken, HURRA!!), och sedan hade vi engelska. Och som jag sagt så hade vi debatt, jag, Johan, Tarik och Moa mot Albin, Hermansson och Nicco i en debatt om skoluniformer. Gaah, jag ÄLSKAR att debattera, det är så himla roligt! Och om jag får säga det så tycker jag att vi vann, och det gjorde många andra också, trots att det är sjukt att behöva ha skoluniform.

Sedan hade vi franskaprov på franskan, och jag tror nog att jag aldrig haft så roligt på ett prov förr ;D Det var relativt enkelt tyckte jag iaf, men ett ord fastnade jag på. Vokal på franska. Jag visste hur man uttalade det, men inte en enda tanke på hur det kunde stavas! Så eftersom jag ändå skulle sumpa poängen så skrev jag dit ett "A". Persdotter skrattade gott ;D. Sedan satt jag och smågarvade åt både min presentation av mig och min familj och Bollnäs och Sverige. Jag hade en rolig början på den sistnämnde; Bollnäs är en liten stad i mellersta Sverige, ett litet land i norra Europa, en liten världsdel i norra världen xD Mahaa, DET, mina vänner, är HUMOR!

Efter franskan skulle vi ha bild, men när vi upptäckte att ingen människa kom efter sisådär en kvart så gick vi hem, ingen klagade direkt ;) När jag kom hem tittade jag lite på TV, och sedan åt jag lite mat och fick skjuts till stallet. Jag skriver om det senare, är det okej? Spela roll, jag gör det ändå ;D Nu sitter jag och läser lite, eller jaoo, jag ska göra det, sista 10 sidorna nu :D Peaceout, nu ska jag läsa klar skiten!!

/ elin ♥

Bowlingkväll :D

Hejsan :D Nu har jag varit och bowlat, och skit vad roligt det var! Jag har inte haft så roligt på svinlänge! Tihii, jag kom tvåa :D Tack så himla mycket flickor, jag behövde det här :) Sitter just nu och äter lite middag framför teven. Sedan ska jag titta igenom franskan, jag har prov imorgon. Sedan har vi även muntliga SO-frågor som vi kommer betygsättas på, och sen har vi debatt på engelskan, jag är då för skoluniformer ;P Kommer nog att gå bra :) Sedan har vi också idrott, svenska och bild.

På kvällen är det också självklart ridning med snygging Jennifer, och kanske Lina (?) :D I alla fall, nu måste jag dra. Ha de bäst!

/ elin ♥

Onsdag :)

Hejsan :) Hur mår ni? Jag mår bättre idag faktiskt, tro't eller ej.

Idag i skolan har vi haft franska, svenskaprov, idrott, matte och no. Det var skitroligt på NO:n idag, vi har börjat med DNA och genetik och såndant.

Men jag tittar på tv nu, så jag kan inte riktigt få ihop ett bra blogginlägg medans.

Jag ska iaf bowla ikväll med Linkie, Hella och Malin, och nu babbalar min hjärna bara, jag kanske slänger in ett bra inlägg lite senare ;P Love Y'all!

/ elin ♥

Lite snabbt bara..

Hejsan. Jag tännkte bara lite kort säga att j vekligen måste pugga ikväll, för att vi har svenska-prov iorgon och jag vill göra väldigt bra ifrån mig. Jag mår fortfarande dåligt, så jag orkar int rktigt blogga, får se när jag börjar må lite bättre. Men ni får ha det bra iaf.

/ elin ♥

Jävla piss dag.

Hejsan. Jag vet inte varför, men jag har varit så jävla nedstämd idag, deppat ihop totalt nu på kvällen. Skolan var okej antar jag väl, det var inga överaskningar, förutom kanske att vi hade musikprovet nästa vecka, inte idag. På ridningen hade jag Shannon, gick bra i början, men inte i slutet, han blev så jobbig och jag orkade inte bråka med honom och nej.

Idag känns faktiskt ingenting bra, jag är arg och irriterad på allt, och allt har bara varit skit hela dagen. Och det spelar ingen roll hur idiotiskt jag tycker att det är, för jag har inget att vara arg på. Jag antar att alla måste ha en dålig dag förr eller senare.
Sedan är jag faktiskt riktigt missnöjd med mitt resultat på kemiprovet, trots att jag inte var det i fredags.. Idag kollade jag på det jag bommade, och det var bara basic-slarvfel som man bara inte ska göra, och jag är skitarg på mig själv för att jag sumpade det, och kanske därigenom chansen att höja mig, för elektrokemin kunde jag verkligen, jag förstod allt och jag var duktig på det, och sedan sumpar jag det på grunderna!! Det har hållit i sig hela dagen..

Nu säger jag rent ut; Förlåt för ett deprimerande inlägg, förlåt för att jag skriver något överhuvudtaget, men jag vet inte, jag lovade ju att skriva så nåt måste jag väl skriva.. Och om ni nu tycker att jag är för hård på mig själv så håller jag med, men jag vet inte, det är svårt att inte vara det. Jag vill inte ha något medlidande eller skit, jag vill bara berätta.. I alla fall, hoppas ni har haft en bra dag.

/ elin ♥

Ny annanas!

God morgon :) Mår alla bra? Och i allra högta LG-känsla; Gooooooood! Alla på Gärdet ver vad jag snackar om ;D

Sitter som vanligt och lyssnar på Rix morgonzoo, det är rutin det. Sitter också och fixar sminket, jag gör som jag brukar och gör mig iordning tidigt ;P Det är BAJSVÄDER och har snöat också, så jag bojkottar alla vädergudar idag, om det finns några, vilket det inte gör.. Jag bojkottar molnen av vattenånga som bestämmer nederbörden istället (NO-nörd). I alla fall så får jag skjuts med Malin eftersom älskling inte tycker om snö.

Idag ska vi ha;

  • Svenska; läsa lite bok, underbara Silmarillion.
  • Matte; Nåt inför Nationella skulle jag tro.
  • NO; Genetik, och Staffan är frisk igen!
  • Lunch.. Nåt äckligt.
  • Musik; Har vi prov? Annars har vi genomgång inför prov.
  • Engelska; Vi ska väl fortsätta med debatt-grejen.
  • Bild; göra klart och klistra ihop min bild som har ett mysko namn ;P

Efter skolan ska jag knata iväg till stallet, ridning för hela slanten. När jag kommer hem (med buss) ska jag laga pytt-i-panna. Sen bloggar jag då också ;P

image269

Jag har en ny annanas också :D Det här är Harry, och jag vet att han ser annorlunda ut, han är smått efterbliven, tyvärr. Jag har inget emot efterblivna människor, men har ni träffat en efterbliven annanas?! Vilken arrogant skit! Dom beter sig som om dom äger världen bara för att de är efterblivna, töntar!

Jaja, I'm outta here ;D

/ elin ♥


Nagelkonst, designkonst, hårkonst. En konstdag ;D

Hejsan, dålig update idag ;P Men jag har gjort saker, jag har städat rummet, OCH dammsugit (GOO ELIN!), jag har fixat TVÅ bloggdesigner (Elins och Linkies), dansat som en galning (I rock ;D), städat ihop min säng och haft tillräckligt tråkigt för att spraya min lugg snygg ;D Jag har även satt den sista touchen på mina naglar, så nu har de gröna naglarna rosa prickar också :)

image266

 


Och om ni nu undrar varför jag har luggen som en galen människa så är det för att den inge ville ligga ner, så då fick den stå upp istället! Så enkelt är det. Sedan har jag legat och läst min underbara bok också, och nu börjar man komma in i delen som alla sett på film, för ni har väl sett Sagan om Ringen-triologin eller? Men det räcker för idag, smell you later!

/ elin ♥

och btw, om ni vill ha hjälp med bloggdesigner så kan jag hjälpa till.


... Och vårkänslan är borta.

Hejsan :) Tänkte blogga lite innan jag börjar med några bloggdesigner. Igår satt jag uppe och tittade lte på Körslaget, och efter det var det Miss Marple och sedan tittade jag lite på Enemies at the Gates. Svinbra alla tre :P

Idag är det mulet, så vårkänslan har blåst bort lite, har för mig att det skulle snöa idag eller senare i veckan också, jävla skitsnö! Nu ska det vara vår! Och imorgon börjar skolan igen, så idag ska jag sitta och läsa klart Silmarillion också, nästan utläst :)

Anyway så har jag inte så mycket annat att säga, peace!

/ elin ♥


Moppedag idag ;)

Aah, underbara väder! Man blir så lycklig :) Tyvärr skulle det tydlien bli kallt och regna imorgon, så man får njuta av det medans det ännu varar ;D

Dagen har sett fantastisk ut, jag ver ju nere på stan med bäste Rub, skjutsade henne på älskling. Vi gick runt, lunchade tacotallrik på NK, provade mitt nya läppglans och skrattade åt det, och hade allmänt myys.
När jag sedan lämnat av henne efter shoppingen (snarare fönstershopping, ingen av oss köpte något) åktejag runt lite på moppen och njöt av vädret ;)

Om ni bor i Bollnäs tror jag ingen av er har missat att det var en modeshow på mobackes i torsdags, och det gick min mor på. Där fick man en goodie-bag, och då fick mamma ett läppglans från Maybelline, och hon gav det till mig, så det var det jag och Ruben provade på stan. Det är ett sånt där plumping-gloss, som får läpparna att svälla upp lite, så de blir lite större. Det känns jättemysko när man fått på sig det, det liksom kittlar och sticker lite i läpparna ;)Sedan sväller dom, och blir svinsnygga ;D

Annars har jag varit hemma, tittat lite på film, sen tog jag en till moppetur för ett litet tag sedan också ;) Måte gå och hjälpa mamma med maten nu, see yah!

/ elin ♥

VÅR, UNDERBARA VÅR!

Soliga underbara dag! Himlen är blå, mälnen är få, det är nästan rätt varmt, och det blåser knappt. Vårkänslan är verkligen på topp :D

Idag ska jag ner på stan en sväng med Ruben, vi ska luncha lite där och så :) Blir nog moppe ner skulle jag tro, mysmys :)

Ha en underbar dag, och så :) PEACEOUT!

/ elin ♥

WEIIII!!! :D (i brist på rubrik..)

Hejsan ;) Sitter och tittar på Så kan det låta, och tidigare idag har jag har mysigt med Hella faktiskt! Hade tråkigt så jag brummade till henne, och det var supermys där borta. Vi tittade lite på tv, gjorde lite shokladbollar, gick iväg till prix en sväng och så, köpte lite chips. Kom dit och hem i alla fall, älskling var snäll :) <3

I helgen är inget inplanerat, men det är sånt som märks. Med moppen på full tank och så kommer jag väl lite överallt om man säger så. Men jaoo, jag har inget annat att skriva direkt, bara att ha en bra kväll :)

/ elin ♥

MOPPE :D

Hellusan ;) Sitter och tittar lite på nåt gammalt avsnitt på Heroes. Tidigare idag har jag varit ute med moppen, har tankat och lite så. Jag fick nästan inte igång den idag heller, men Honken (brorsans kompis) kunde tack och lov kicka igång den. Jaja, nu sticker jag ;D Bara en liiten update :)

/ elin ♥

älskling bråkade, och stereon med.

Hejsan! Idag hade vi ju nationell prov, de gick bra. Först hade vi 80 minuters läsförståelse, det var rätt lätt. Sedan, efter en halvtimmes rast skulle vi dra igång med hörförståelsen, men stereon dampade. Sedan, precis när Staffan gick iväg för att hämta en annan så gick Sarah fram och petade lite på den, och sen funkade den! Alla hurrade ;D Sedan mitt i allt ihop sackade den ihop igen, så då var vi tvugna att hämta den andra ändå. Det gick iaf bra på den delen också, inte så svårt tyckte jag.

Sedan fick vi reda på vad vi fått på våra kemi-prov (om vi ville), jag hade 36 poäng, av 40, nöjd, hoppas det räcker till en höjning ;P Efter skolan gick jag, Malin, Hella och Linkie på stan en snabbis, gick lite överallt, fikade och så.

Nu ska jag ut i det nästan fina vädret och köra lite moppe, den jäveln startade inte imorse så jag måste ut och åka och ladda upp batteriet ;P Får väl be pappa att byta lite olja och sånt skit som jag inte vet ett dyft om också ;P Fårse om den startar nu ;D

/ elin ♥

Nationella prov nästa!

Jepp, imorron är det igång igen. Jag är inte särskilt nervös, det är jag aldrig typ. Jag är rätt bra på engalska, så jag känner inte att jag har nåt att oroa mig för direkt.

Idag på ridningen hade jag Shannon-snygging igen, fast han var inte särskilt snygg idag, hela hästen var täckt i lera, från öronen till hovarna! Och han är ju så himla kittlig också, ingen bra kombo. I alla fall så hade vi bara skolridning, jobbade mycket på volten med Nerox framför Shannon, och de som verkligen är bästa kompisar (eller inte!). Nästa vecka ska jag också ha honom, vi har cavaletti då.

I helgen händer inget specc, har inte planerat nåt i alla fall. Kanske är med någon eller nåt, får se. Men nu ska jag sova. Vill vara utvilad tills imorgon. Keep tuning in!

/ elin ♥

Herbie skriver;

image265

Hejsan allihopa! Elin var lite upptagen, så nu tänkte jag skriva lite :) Elin duschar just nu, men hon bad mig hälsa att hon skriver om sin ridning när hon kommer ut ur duschen. Jag tycker om Elin, hon är snäll mot mig. Fast hon är lite lång tycker jag, man känner sig så liten brevid henne. Håller ni inte med?!

Jag är faktiskt lite sur på Elin idag, för jag har hört att hon har haft annanaser i sin blogg förut, och det var inte så snällt tycker jag. Alla vet ju att annanaser är väldigt skygga frukter, och vill oftast inte vara med på bilder eller liknande, eftersom de har så kantliga och fjälliga huvuden, och har du sett deras hår?! Inte konstigt att de lever med ständiga kroppskomplex. Och jag förstår inte hur hon tänker när hon sätter på dom sina solglasögon, de är inte smickrande för annanasernas ansiktsform! Nä, fy för henne, bättre att ha med t.ex äpplen, de passar bättre på bild eftersom de är så äppelkindade.

Ojdå, nu kommer Elin snart tror jag! Lika bra att posta det här inlägget innan, annars kanske hon blir arg på mig, men vi hörs :)

/ herbie ♥

Plats för rolig rubrik..

Hejsan :) Hur mår ni? Själv mår jag bra.

Dagen har varit bra, brummade iväg till skolan imorse, blev nästan, näästan lite sent. När jag kom dit hade vi SO, och vi jobbade på lite frågor. Efter SO:n var det idrott, och vi (Malin, Hella, jag, Ruben, Linkie & Anna) spelade pingis, det var skoj. Det kanske inte gick sådär superbra, och bollar flög överallt, men det var skitkul :D

Sen var det lunch, och efter det hade vi svenska, satt i grupprum med Rub och Anna och läste, och efter ett tag satte sig Pontus och Sverre där också. Efter svenskan var det engelska, med glosförhör, gick bra. Sen ska vi tydligen börja med debatt också, och jag ska debattera, med Tarik, Sarah och Johan, för skoluniformer. Sen hade vi franska, och då hade vi ritningstävling, man skulle rita något och de andra skulle gissa vad det var. Och ni, kan någon av er RITA Bollnäs och få folket att gissa rätt? Med en svart penna och ni får inte skriva något. Rätt svårt, men i alla fall så vann mitt lag ändå ;D Sen hade vi bild, och sen slutade vi.

Nu sitter jag och äter lite innan ridningen, sen ska jag dit till typ halv fem eller ngt. Imorron har vi engelska nationella prov, i hör-och läsförståelse i en och en halv timme, och efter det skulle vi typ få sluta? I alla fall så börjar det halv nio, men vi börjar ändå åtta, detblir lite samling och information och så. Och sen är det helg, fan vad snabbt tiden går! Nu pyser jag, peaceout!

/ elin ♥


Nagelkonst :)

Bilder kommer senare, men jag sitter och målar naglarna nu. Tog bort mitt gråa med blommor, det började flagna, så nu ska jag göra grönt med rosa prickar, och jag tror det blir apsnyggt :) Annars är jag redo att gå och lägga mig, vilket jag ska när naglarna är klara ;)

Men det var väl allt för idag, så god nattt, sov gott, och vi hörs imorron ;) Nu lät jag typ som en riktigt populär bloggare, am I right? xD In my dreams :)

/ elin ♥

By the way, nytt besöksrekord idag, det är kanske inte så många, men jag blir glad ändå! Tack :D


min nya sötnos <3

Glömde bort, jag köpte en liten gullig sötnos på stan idag, till min moppenyckel :)

image263

Säg Hej till sälen Herbie :D GULLPLUTT :D Btw, det är en nyckelring :)

/ elin ♥


här har man koll ;) ÄLSKLING!

Haha, jag trodde att jag redan bloggat idag, men det gjorde jag uppenbarligen inte ;D

image262

Alla som känner mig vet att jag faktiskt har typ väldens snyggaste moppe, by far, eller vad tycker du? ;D Jag älskar den iaf, min snygga baotian retro, och igår ställde min pappa på den, och eftersom jag varken ville gå eller cykla idag valde jag älskling som skjuts till skolan idag. I LOVE it! :D

I skolan idag har det varit franska (lite diktamen), svenska (nötanötanöta boken och föreläsning om litteraturhistoria), idrott (GOO basket! Även om det inte gick sådär superbra ;D), lunch (nudelsoppa), matte (nötanötanöta gammalt NP C-del) och NO (Leif ffs!!). Efter skolan brummade jag och älskling iväg till stan, efter tio minuters kickande (älskling ville inte starta), och där lämnade jag in min klocka för att byta batteri, så nu är den bra och går igen :D

Imorron har jag ridning, får äntligen träffa snygging-Jennifer igen :D På gympan är det basket eller nåt annat, och annars har vi bild, SO och alla språk man kan tänka sig ;D Dvs svenska, engelska och franska ;D Annars inget... Peace out!!

/ elin ♥

Hej och god natt :)

Jag ska gå och lägga mig nu, men jag ville bara nämna att jag ikväll suttit och gjort Lisa Lindvalls bloggdesign, och säga att du kan se den här ;) Så liite skrytinlägg kanske, men jag tyckte själv att den blev bra, och det gjorde nog Lisa ockå ;D Jaja, GOD NATT! xD

/ elin ♥

tisdag, med ett kompletterande, nytaget foto ;D

image261

Hallu :) How you doin'? (Hella xD) Jag skrev ju att jag skulle berätta om min dag nu, så då gör jag det ;)

Imorse i skolan hade vi först samling, och Anders "lurade" oss, och alla gick ju verkligen på det! Sedan fick vi reda på att vi tydligen inte får äta fika i klassrummen längre. Sedan hade vi franska, pluggade vidare inför provet nästa torsdag. Efter det hade vi slöjd, och jag valde tyg till mina shorts jag ska göra. Efter det hade vi arbetspass, läste lite, sedan diskuterade jag sagan om ringen-saker med alla andra, och tjejerna, och jag, bestämde att vi nån gång ska ta ett Sagan om ringen-maraton sen nåt tag ;)

Lunch sen, det var ris och nån kycklingsås. Efter lunchen hade vi engelska, och eftersom Anna gick hem fick en annan grupp köra muntliga nationella, och det var jag, Sara, Albin och Felix, lite kort förvarning, men det gick bra. Det blevnågra skratt, och klagomål på att vi inte lät killarna prata, men dom gjorde ju det ändå inte ;P Sedan hade vi SO, fick sitta i grupprummet med typ andra hälften av klassen, alla som gjort klart alla SO-uppgifter om i-och u-länder. Efter det hade vi matte, jobbade vidare med en gammal C-del av nationella provet. Sedan slutade vi, och jag cyklade hem i vårvärmen :)

Efter jag har kommit hem har jag mest legat och tittat på tv, såg en svinkul film som hette "Accepted" som handlade om en kille som inte kom in på något collaege, och grundade ett eget istället. Sevärd, helt klart :)
Imorgon ska jag väl till skolan, inget specc där, vi har idrott, får kanske tillbaka våra no-prov, om Staffan har blivit frisk vill säga. Annars inget att säga, utom att Silmarillion är en av de bästa böcker jag läst, och om du diggar Sagan om Ringen så LÄS DEN! Fast den blir bra efter 50 sidor, så hang in there ;D Peace out!

/ elin ♥

ÄNTLIGEN!!!

Tack och lov går det att blogga igen! Blogg.se har ju varit nere i typ två dagar, och det var åt helvete. Jag har haft sån bloggabstinens. Okej, vad har jag inte skrivit om?

Jo, i lördags åkte jag ju iväg till Söderhamn för att sitta barnvakt, och jag fick skjuts av min faster dit. Där var jag tills på söndagen, och det gick väldigt bra. Åt sushi på kvällen, inte så gott, men roligt att prova iaf ;) Det var lungt på kvällen, Clara somnade innan Pia (min moster) åkte, så det enda jag gjorde var att äta lite chips, dricka päroncider (eller päronciderskaraktär) och titta på film, vääldigt jobbigt ;P

Åkte hem på söndan, för att upptäcka att blogg var nere då, det var inte sådär superkul.. Men ja.. Annars spenderade jag hela söndagen till att läsa min bok.

Igår började skolan igen, och ridningen också. I skolan hade vi svenska (läste bara), matte (fick testa gamla nationella prov), NO (gick snabbt igenom genetik), lunch, musik, engelska (tittade på film, och muntliga nationella började), elevens val (klottrade lite bara).

ridningen hade vi skolridning, och jag hade snygging-Shannon. Det gick bra :) Efter ridningen skulle jag egentligen till min kusin som fyllde 19 i söndags, men jag var helt slut från ridningen, så jag stannade hemma och läste. Det var väl mina dagar utan blogg det. Min dag idag kommer lite senare ;)

image260

/ elin ♥

RSS 2.0