Hella-dag idag ;)

Som sagt så gick jag på stan med underbaraste Hella idag, roligt roligt :) Blev inte så mycket köpt, bara en hårborste från Åhléns, och lunch :) Gick runt lite granna, överallt närmare bestämt, men det tar inte så lång tid eftersom vi har typ världens minsta stad ;) Lunchade på NK, blev tacotallrik för mig och en macka åt Hella. Jag cyklade ner på mammas cykel, eftersom det sorgligt nog är punka på min, och jag tycker INTE om den. Sedan var det rätt halt också ;P

image216

Sötnos, tack för en trevlig dag :)

/ elin ♥

I had to have it!

Hejsan! Nu är min nya design helt klar, vad tycker ni? Jag blev nöjd iaf, jag tycker den blev svinsnygg ;D Jag har varit vaken i ungefär en timme, Och har hunnit välja kläder (nästan iaf ;P), och tvättat av mig, så på scemat står det frukost, smink och fixa håret, sedan är jag fit for fight ;D
Det är ockå skottdagen idag, ohc ta vara på den, den kommer bara vart 4 år ;P Tänk dig att vara född den 29 februari, man fyller år vart 4:e år ;)

Sedan tänkte jag ge lite kredit till Michal Buckley, en hysteriskt rolig youtubare som har ett program om kändisar, som heter "What the Buck-show". Gå in på http://youtube.com/user/WHATTHEBUCKSHOW och se själva, men jag borde varna för att det är på engelska, men det är rätt enkelt att förstå, det tkr jag iaf :P Men det är svinkul :) Och min rubrik, "I had to have it" är hans stickreplik ;)

Nu ska jag gå iväg och käka lite frukost, slänger kanske in en outfit lite senare, länge sen sist ;) XOXO (lite gossip girl-feeling vetni ;D) 

/ elin ♥

I've had it!

Jag tänker byta design, jag har tröttnat på min och vad jag egentligen säger är att jag är helt uttråkad ;) Resultatet ser man väl när det är klart ;D

/ elin ♥

Äntligen är Elin duktig :D

Ja, nu har jag kommit hem från gymmet, som äntligen blev av ;D Gick dit med bror för en gångs skull, och han skrattade åt hur lite vikt jag hade ;P Men jag kör det jag kör helt enkelt :P Det var ett bra pass iaf, körde det mesta. Innan vi gick satte vi oss och spelade lite tv-spel, på den gala hederliga nintendo 64:at, körde Super Smash Bros, svinskoj ;D Satt länge och skrattade över Jens försök att döda en level 1 Jigglypuff med bara bomber, gick väl sådär ;D Jag som Kirby är iaf grym, jag vann alla gånger jag hade henne/honom ;D

Imorgon ska jag ner på stan med Hella, mysmys :) Perfekt nu när jag har lite pengar också, ska köpa en hårborste ;) Får se om det blir nåt mer också, men det blir det nog, jag har rätt mkt pengar ;) Ikväll ska jag i säng tidigt, vill verkligen sova lääänge, och inte allt för länge imorgon. Ha en fortsatt bra kväll :)

/ elin ♥

Pizzabagare ;D

Hejsan :) Sitter och bloggar lite nu när vår pizza är i ugnen. Mamma köpte några sånadära pizzakit med färdig deg och sås. Den är säkert inte så god, men den duger väl, den stinker i alla fall, osten stinker! Jens gick ner för att köpa lite ananas till pizzan också, och det var exakt det han gjorde också, men inte burkananas, vilket var det han egentligen skulle köpa, utan han köpte en ananas, en färsk, STOR ananas, som dessutom var grön ;D Den är helt omogen, så vi kan inte äta den, men det betyder att jag har en ny ananas som kan vara med här i bloggen.

image214

Säg hej till min nya ananas, Heather :D

/ elin ♥

Torsdag idag va?

Dygnsrytmen och medvetenheten om vilken dag det är försvinner rätt snabbt på loven, synd bara att det är ett så kort lov ändå, på sommarlovet är det ju definitivt ännu värre. Jag längtar dit! Fast ändå inte, för då kommer jag ju aldrig träffa min underbara klass igen. Aldrig hela iaf. Men ändå så längtar jag tills jag får börja NV också.

I alla fall, idag kommer väl ingenting att hända skulle jag tro, man imorgon tror jag att jag tänker hitta någon som vill följa med på stan, jag får min månadspeng idag. Men det blir eventuellt lite gymmande senare och kanske ska ta mig ut i finvädret också, medans det ändå håller i sig. Kanske ska försöka komma igenom konsumentkunskapsskiten också.

/ elin ♥

Min dag :)

Underbar dag :) Tidigare gick jag för att möta Ruben, och efter det gick vi till MM för att köpa lite naturgodis i form av torkade äppelbitar och jordgubbar. Blev en liten chipspåse med lantchips också, den försvann i ett nafs, det var över en månad sedan jag åt chips senast, och mitt godisförbud tillåter lantchips och tacoschips. Men det är svingott med de torkade namnamet i alla fall ;)

Efter godisköpet gick vi hem till Ruben, och där spelade vi Nintendo Wii ett tag, sen gick jag hem, och hon har gått hem en sväng till sin pojkvän. Hon ska evetuellt hit lite senare och sova över, men det är inte helt bestämt. Eftersom jag kom hem för bara något litet tag sedan så blev det inget gymmande med mamma idag i alla fall.

Tittar lite smått på rent hus på tv4 också, och det är löjligt roligt faktiskt ;D Det är patetiskt hur stökigt man kan ha det.

   

/ elin ♥

i brist på vitsig rubrik ;)

Det blev inget gym igår, både jag och mamma kände oss för sjuka, inte direkt för att någon av oss är sjuka, men ändå ;) Vi ska gå i eftermiddag istället. Annars ska dagen spenderas med bästaste Rebecca, hur vet ingen ;D Men nåt roligt blir det nog. Dagen är även strålande vacker, med ett tunt snölager från skitsnön som kom igår, trots att det mesta var regn.. Jag vaknade halv nio idag, efter en hemsk mardröm innehållandes enorma, superfeta äckeldaggmaskar, inte så trevligt.

Ha en bra dag i solvädret, nu pyser jag ;)

/ elin ♥

dagen så länge.

Dagen har inte helt sett ut som jag tänkte mig, men jag har faktiskt städat på rummet! Läxorna blir väl när jag kommer hem från gymmet med mamma, vi ska dit när hon kommer hem. Ikväll blir det självklart Gossip Girl, bästa serien på vycket länge måste jag säga, och imorgon blir det väl en drygdag igen, om jag inte hittar på något. Hoppas ni har haft det bra idag, trots det hemska vädret iaf ;P

/ elin ♥

Tisdag

Andra dagen på lovet, och idag har jag lovat mig själv att jag ska använda dagen på ett bra sätt. Jag ska städa på rummet, ta mig igenom de läxor jag tagit hem, sedan ska jag försöka ta mig ut och gå eller någonting, synd bara att vädret är så tråkigt. Det är väl bara att hoppas att dagen blir bra.

/ elin ♥

Sova nu!

Dagen har sett patetisk ut. Jag har bara suttit framför TS2, med typ ett avbrott för att då titta på tv och diska. Men imorgon ska jag göra dagen bättre, jag ska städa, gå igenom lite läxor och på kvällen blir det gym med mamma. Sedan ska jag hem till Malin och lämna spelen också, blev inget av med det idag, hon skulle iväg.

Nu tänker jag bläddra igenom den nykommna starlettidningen som damp ner i brevlådan idag, sedan blir det sova av, kanske lite bloggkikande först bara. XOXO

/ elin ♥


Elin leker morgonpigg ;)

God morgon alla morgonpigga människor! Klockan är inte så mycket, och jag somnade tolv igår, så jag är lite småtrött. Tänkte gå upp och fixa till lite frukost om nåt tag, sedan nöta lite TS2.  Jag ska även cykla iväg med spelen hem till Malin ige, får se om hon är hemma eller om hon ska iväg någonstans.Nu sticker jag.

Ha en underbar dag i vårvädret ;)

/ elin ♥


Den första söndagen i resten av ditt liv.

Hejsan! Sitter just nu och installerar massa TS2-speltillägg som jag har lånat från Malin, så jag kan ha lite roligare när jag spelar ;) Annars idag har jag gått fram och tillbaka från Mobackes för att mamma tyckte att jag behövde motion, och höll på att dö på kuppen av all jävla värme ;P Sen har jag cyklat fram och tillbaka till Malin för att hämta spelen också, och påväg tillbaka fick jag punka på cykeln också, hemskt. Får se till att fixa det innan skolan börjar nästa vecka..

Upptäckte också idag att allaktivitetsdagen vi har nästa vecka kommer ivägen för min ridning, så jag kommer inte kunna gå på den! Som tur är har vi bara teori, så jag kommer inte missa sådär supermycket, men ändå. Jag missar ändå att träffa snygging-Jennifer och underbaraste Lina, bajs! Men vi får iaf hoppas att en heldag i fjällen är värt det, jag har ju underbart sällskap där med :)

Vet inte riktigt hur resten av dagen kommer spenderas, eller jo, det vet jag. Jag kommer spela the sims 2 resten av dagen skulle jag tro, jag installerar ju studentliv, och det har jag aldrig spelat förr, det kommer bli kul ;D Vad gör ni idag/ikväll? Btw, ursäkta rubriken, men jag känner mig lite smått diabolisk ;D



/ elin ♥

Lördag

Sitter i soffan och tittar på en dokumentär om vad som händer med världen, och vad som skulle hända om världens medeltempratur skulle höjas med tre grader, och det är läskigt, som allt som har att göra med den globala uppvärmningen. Jag kom alldeles nyss på att jag inte har bloggat idag, och jag som försöker blogga några ggr varje dag i alla fall. Men jag har knappt gjort något alls idag.

Vaknade imorse, runt nio-tio någon gång. Gick upp, åt frukost och så, sedan tittade jag på Stormbreaker, en svinbra actionrulle som gucl på canal+, med en apsnygg snyggingspion som huvudroll, som var ung också, min ålder typ ;D Efter filmen började jag må lite illa och fick svinont i huvudet, och var tvungen att ligga ner. Eftersom jag aldrig blir sjuk så blir jag chockad när jag inte mår bra. Men efter några timmars sömn så mådde jag bättre, och nu känner jag inte av någonting överhuvudtaget.

 

Och ja, jag vet att jag är galen i magrutor, men klagar ni? ;D

Har ni haft en bra dag då?

/ elin


Let's Dance

Tittar ni? Det gör jag, och jag älskar det! Har ni sett Danny?? Snyggingen.se har klätt ut sig till uniformsnisse, och looken funkar definetivt, han har ju förfan uniformsmössa och pilotbrillor, och sitt sexiga rufs under den! TACK tv4 för snygging-Danny! Jag måste erkänna faktiskt, jag tyckte faktiskt inte han var nå snygg när han var med i Idol.. Inte för att jag kollade på det, men ändå ;D

Hela Lets Dance 2008-gänget. FOTO: Linus Hallsénius/TV4

Annars ikväll har jag tittat lite på "Singing Bee", lite invigning av nya kanalen vet ni ;) Innan det tittade jag på World Trade Center, som var en verklighetsbaserad film om två poliser som låg begravda under WTC den där dagen, och de överlevde. Det var 20 st poliser som blev uppgrävda, och de poliserna det handlade om blev uppgrävda som nummer 18 och 19. Filmmåste, definetivt.

/ elin

LYCKA :D

Underbar dag idag. På hemkunskapen gjorde vi typ ingenting, lite konsumentkunskap bara, plus lite Hönan Agda-shabbel och skit. Igår verkade det inte som om det skulle bli nåt Hönan Agda-lag, för de som inte var med i vårt lag ville också vara med, men ingen orkade ta tag i att fixa ett lag. Men det verkar ha löst sig nu. På hela arbetspasset var det också massa vrål och svärord om dendär skiten. Det var tjabblet på matten också, och lunchrasten.

Efter lunchen hade vi NO, det var riktigt skoj :D Vi byggde ett batteri, och det gick bra. De var inte så starka, man fick högst upp till en volt i dom bara. På SO:n fick man bara gå hem. Men en sak är den extra stora anledningen över min underbara överlycklighet. Vi har fått TV3 :D :D :D LYCKA! Vi har inte haft trean förut, men nu har vi det :D Dessutom så har jag att se fram imot ett underbart lov, och det verkar nu som allt kommer ordna sig med Hönan Agda, det kommer bli två lag med lika många i varje lag, eller ja, så lika det nu kan bli med udda antal människor.

/ elin


Torsdag på mitt vis.

Nu tänkte jag blogga lite om dagen, nu när jag snart ska sova ;)
Imorse cyklade jag till skolan, härligt att kunna cykla utan att bli sönderfrusen. Direkt i skolan var det SO-prov, hann knappt ta av mig jackan och så ens. Ältrade på i sex sidor om hinduismen, inte ens i närheten av klar, får fortsätta efter lovet. Gyma direkt efter provet, bara at ta sig över iskullen och till sporthallen. Det blev först totalt oseriös volleyboll mot några dryga idioter från nioett, och sedan lite dubbelbadminton med Hella, Linkie, Anna och Mikaela, sedan ockå lite mot gympaAnders.

Efter det var det bara att byta om och sitta och vänta i typ en halvtimme på att matsalen skulle öppnas, och sedan tacos :D Jag gjorde även missaget att låta Anna och Stina ge ALLA sina nachos til mig, och i slutet, när tacosen var botra, hade jag en hel jävla bricka med nachos att äta upp, man bev skapligt salt runt munnen sedan kan jag säga ;D Men ja g fick i mig varenda litet cips! ;D På svenskan efter lunchen tittade vi vidare på filmen Lilja 4-ever. Den är inte direkt bra, men den är absolut inte dålig heller, den är svår att förklara, den är mest av allt hemsk.

Engelska sedan! Yeey. Debatt på en gång, hade Herman och Johan i mitt "lag", fast de pratade inte så mycket, jag kanske inte lät dom prata heller. Andra laget (eller ja, Erika och Edvin) vann rätt rejält, enligt mig i alla fall, och andra debatten var svinkul att lyssna på ;D Franska sedan, och aldrig förut har jag nynnat så mycket på "Non, je ne regrette rien". Sedan var det bild, rätt tråkigt.

Ridning sedan på kvällen, jag hade söt-Caprina, gick bra. Trevligt att träffa Jennifer också, längesen sist. Tack för att du förgyller mina torsdagar snygging! Lina är tråkigt nog fortfarande i fjällen, men jag tror hon kommer efter lovet iaf :)

image208

Nu blir det sova av, hörs imorron!

/ elin

onsdag.

Hejsan! Kom hem för sisådär 45 minuter sedan, sitter och installerar en massa saker på datorn, ingentign finns ju kvar ;) Tittade nyss på en massa filmer som jag tog med kameran för ett år sedan, tänke bjussa på några när jag har tid och ork ;D Ni kommer bl.a få se Hella åka skridskor, och Erika och jag som snurrar bland skåpen xD Om jag nu orkar, vill säga ;)

Skolan idag gick bra. På idrotten hade vi sista skridskotimmen för i år, isen var nästan helt oåkbar, och nu är den antagligen borta ;P På svenskan kom jag en bra bit i Silmarillion och matte och NO:n satt alla och pratade och skvallrade om vad Erika hade för sig i fredags, väldigt irriterande ;P Imorron har vi vanlig skoldag, prov i SO första timmen (religion), inne-idrott (innebandy eller volleyboll), Lilja 4-ever (film) på svenskan, debatt på engelskan, nånting på franskan och bild sista timmen.

Nu ska jag fortsätta installera saker, det blir gym med mor klockan 5 och efter det ska jag plugga SO hela kvällen. Ha en fortsatt bra dag :)

/ elin

Gossip Girl ikväll :)

Nu är jag klar med franskauppsatsen :D No more franska tills efter sportlovet nästa vecka :) Har inget annat vettigt att blogga om, kom ihåg att titta på Gossip Girl ikväll, klockan 20:00 på Kanal 5. Jag ska titta igenom SO:n innan bara, och äta upp min sista muffin.

/ elin

tisdagseftermiddag.

Nu har jag kommit hem, och det har nästan varit lite dramatiskt i skolan idag. Det var någon inblandning av polisanmälningar och inbrott i skåp, sedan handlade det mycket om Hönan Agda-laget. Laget var för stort, det var för många människor, så man petade en massa folk, och vägrade lägga till annat folk. Det var väldigt elakt, vissa ville ju verkligen vara med! Jag tror nästan att de som inte kom med i laget ska fixa ett eget, om någon tar tag i det. Men de tog inte bort mig, jag ska vara målis. Men det var fortfarande väldigt lågt att peta folk som verkligen ville vara med.

Senare idag ska jag skriva min uppsats om Paris och Frankrike, och efter det tänker jag göra min provuppsats på SO:n, om hinduismen.

/ elin


franska i studion.

Hejsan! Sitter i studion på franskan, slutar om bara någon minut. Och jag får sitta här, bara så du vet ;D Nu har vi slöjd, sedan har vi arbetspass, och efter lunchen har vi engelska, SO och matte. Nu måste jag gå, hörs senare ;D
Där lät jag nästan som en riktig bloggtönt xD Vilket jag egentligen kanske är xD

/ elin

Weiihooo!!

Min dator är tillbaka :D Från en frånvaro på två veckor så är min dator som ny igen, och det menar jag verkligen, ALLT är nytt. Inget finns kvar på den, men de viktigaste sakerna har jag på min bärbara hårddisk :P Nu är det bara till att installera allt igen ;)

Skolan gick bra idag, fick reda på att jag uppenbarligen ska vara med i Hönan Agda ;D Det är en turnering med andra nior från Bollnäs, och man spelar volleyboll och innebandy ;) Det ska bli skoj i alla fall, ska bara komma på vad jag ska heta och ett bra lagnamn, det är typ alla i 2/3 av alla i klassen som är med i samma lag. Några tips? ;D

Nu ska jag sitta och installera massa grejs på datorn bara, ha en bra kväll!

/ elin

tråkar, därför irriterande dåligt inlägg.

Fyfan vilken tråkig kväll. Jag har fortfarande ont i halsen, men nu tror jag definetivt inte att det är någon halsböld, för tydligen kan man inte få såna när man har opererat bort halsmandlarna. Det tror jag iaf. Anyways, ska sätta mig och totalnöta so om ett litet tag, har ju prov på torsdag. Vi har uppsatsprov på religioner, och jag ska skriva om hinduismen och utvecklingen av buddhismen.

Ska väl ta och pallra mig ut till garaget för att hämta in en lövbit också. Vi har frysboxen därute, vet ni hur irriterande det är? Tänk dig att du går upp en februarimorgon när det är 25 minus och måste gå ut för att hämta in bröd så man kan äta frukost?! INTE ROLIGT!!! Ha en fortsatt bra kväll.

/ elin

hej rubrik!

Hejhej, nu är jag tillbaka från stallet, och nu sitter jag framför teven och äter panpizza. Det var rätt jobbigt på stallet, det var bara jag och Anna där. Vi mockade, lassade hö, sopade och jag fodrade, medans Anna satt och åt mat :P Lalala, nu har jag inget mer att skriva om ;P

/ elin

Stalltjänst

Jag ska alldeles strax iväg till stallet, har stalltjänst idag. Egentligen vill jag inte, vem vill det? Jag har ont i halsen idag också, och det kan hända att det börjar utveckla sig till en halsböld, jag är alltid rädd för sådana när jag har ont i halsen, för jag fick en halsböld för något år sedan, och fick åka in på sjukhus och opereras, och det var väldigt läskigt. Men jag åker i alla fall.

det som ligger framför mig nu är en härlig morgon på stallet (HOST), med fyra timmars mockning, sopning, hölassning och sånt skit. Hoppas att någon annan är där också, alltid bra med sällskap, och annars tar det väl sisådär 50 år istället för 25. Hoppas ni får en bra dag i alla fall!

/ elin

Min lördagskväll

Sitter och tittar på en svinkul film som heter "Dina, mina och våra", och den handlar om en kille med åtta barn som gifter sig med en kvinna med tio barn, och helt plötsligt blir deras familj ENORM! Jag tänker aldrig skaffa 18 barn ;D

Annars ikväll har jag spenderat typ två timmar med att fixa Elin Guttelviks bloggdesign, men jag blev väldigt stolt över den iaf, får hoppas att hon också gillar den ;) Resultatet är här. Om ni vill så kan jag hjälpa er också ;)

/ elin

designgalning!

Allt detta fixande av andras bloggar, plus lyckan över att äntligen ha photoshop (även om det är urtida) på bärbara datorn har givit mig inspiration av att fixa till min egna design lite, vad tycks?

/ elin

Lalala, rubrik.

God morgon! Hur mår ni idag? Jag har lite ont i halsen, och jag känner mig lite småsjuk, men annars är det bra med mig ;P Idag har jag lite framför mig, jag ska dammsuga, plocka ur diskmaskinen, antagligen försöka plugga lite också, lite NO och lite SO. Sedan ska jag fixa till två bloggdesigner också, en till Elin och sedan ville Malin göra något med sin också, egentligen ska jag hem till henne, men jag tror jag skippar det, känner mig lite för sjuk för det.

Mamma är borta i helgen, hon skulle iväg någonstans, vet inte var exakt. Just nu är pappa borta och simmar, men han kommer nog tillbaka snart.

/ elin

hjälpsamme elin gör design ;D

Sitter och tittar på Let's Dance, jättebra idag :) Har suttit hela programmet och fixat Annas bloggdesign, reultatet ser ni här.

Det var väl bara det jag ville säga, ska titta klart på Let's Dance, sedan gå och lägga mig tror jag. Have a great night!

/ elin

fredageftermiddag.

Sitter och myser framför teven med en skål kladdkakesmet :D Supermumma.se ;D Det har varit en riktigt bra dag idag, jag skadade mig knappt på tekniken ens ;) Jag började blöda lite från mitt ena pekfinger lite bara. Jag är nästan klar med min stekpanna nu, det enda som är kvar är att jag ska fila lite mer på min svetsning på handtaget, jag suger på att svetsa kan jag säga ;P

matten och på arbetspasset jobbade jag med matten, nu har jag kommit in på ekvationslösningar med olikheter. Efter lunchen hade vi NO, jobbade på med joner och atomer, som senare ska utvecklas till elektrokemi. På SO:n hade vi vikarie, och ingen gjorde så mycket heller. Sedan slutade vi.

Jag har inget speciellt att göra nu, ska väl skrapa fram en apelsin, jag är sugen på apelsin ;) Ha en fortsatt bra dag!

/ elin


imorgon fredag, mys :)

Morgondagen ser ut att bli rätt bra. Jag vet inte varför, men jag är svintrött nu, så jag kommer nog att gå och lägga mig rätt snart, så jag kommer vara pigg och go imorron. Börjar åtta, får se om jag får skjuts eller cyklar. På morgonen har vi teknik, ska fortsätta med stekpannan, och försöka att INTE sticka hål på min tumme den här gången. Efteråt har vi en halvtimmes övervakning, men vi gör egentligen ingenting..

Efter det har vi antingen matte, eller no, sedan har vi lunch, och jag tänker verkligen inte äta, det är LEVERBIFF! Som i lever! Jag äter inte organ, muskler går bra, men vid organ går gränsen. Efter lunchen har vi no och/eller matte igen, och efter det har vi so. Efter det slutar vi, mysdag :) Kanske blir det Let's Dance ikväll också ;)

/ elin


Totte är stoor!


Tänkte
uppdatera lite om ridningen nu. Jag fick Totte, stallets största häst, egentligen privat, men han går lektioner lite då och då. Det gick väldigt bra, i början i alla fall, men efter galoppen blev han lite väl pigg, han älgade på som en galning där i slutet. På söndag har jag stalltjänst också, jobbigt.. På måndag har jag teori med prov på hästens skelett, och på torsdag har vi cavaletti, jag önskade söt-Caprina. Då får jag också träffa Jennifer, det ser vi fram imot :) Ha en fortsatt bra kväll!

/ elin

R.I.P Hank.

image202 
  

Jag har dåliga nyheter. Ananasen Hank har sett ljuset, och han gick in i det. Jag sitter just nu och äter honom, och han är väldigt god ;D Men han är död, dödare än en död amöba. Men i alla fall, mamma ska köpa en ny ananas, så nu måste jag ha ett nytt namn. Lämna förslag. Anyway, vila i frid Hank, du var en bra ananas.

/ elin

Glad alla hjärtans dag!

Om du, som jag, inte blivit uppvaktad på alla ♥-ans dag så får ni en liten gullig hälsning nu iaf ;)



Dagen har varit väldigt bra, startade med bild imorse, helklass, jag målade ett äpple med vattenfärg, blev kanske inte sådär superbra, men ändå. Sedan hade vi idrott, skridskor, och tro det eller ej, men vi fick plats med två klassen på den där lilla miniplätten de kallar för is ;) Kan nästan åka övertramp bakåt åt ena hållet nu, jag ska klara det nästa vecka. Lunch sedan, äckelpäckligt rotmos och fläsklägg.

Svenska efteråt, vi började titta på filmen Lilja 4-ever. På engelskan satt vår lärare och lyssnade på människor, och vi satt i klassrummet och "läste". Jag försökte iaf läsa :P Lite i början iaf ;) Sist hade vi franska, sörde typ ett litet spel med un och une och en himla massa kort.. Peter var borta idag, så vi hade ingen SO, och fick därför sluta tidigare.

Ska åka iväg till stallet halv fem, får skjuts dit av mamma. Tyvärr så kan varken Jennifer eller Lina komma idag, Lina är i fjällen, och jag tror Jennifer skulle stanna hemma och vara med sin pojkvän och fira lite, så sött ^^,
Håller på att baka en kladdkaka också, och jag tror nästan jag tänker sluka hela så fort den kommer ut, har ett enormt choklad-craving. Nu ska jag kolla lite boggar och så, ha det!

/ elin

Wohooo! Franskan är klar!

Japp, nu är jag klar med två av mina tre franskauppsatser som ska in, den om mig och mitt liv, och den om Bollnäs och Sverige, den blev jag klar med alldeles nyss. Nästa torsdag ska den sista in, om Paris och Frankrike. Planerar att göra den i helgen. Gör ni något skoj?

Jag gjorde maten idag, vi åt potatismos och korv, väldigt komplicerat. Men potatismoset fick jag beröm för, jag är tydligen väldigt duktig på att göra potatismos ;) Imorgon har vi gympa, men jag vet inte om vi ska ha skridskor eller innegympa, ingen har sagt något om det.. Lite smått problematiskt bara. Antingen ska jag släpa utekläder, eller innekläder, frågade Hella nyss, får se om hon svarar. De kanske fick reda på det igår, när jag lärde ut franska till minimänniskor. Otacksamma minimänniskor.

I alla fall så sitter jag i soffan och myser i min enorma skoltröja. Jag och Anna är nog de enda i klassen tror jag som har L.

Sitter och snackar med Erika på mobilen också, hon är på högtalare ;D Jag hjälper henne med hennes franska skit också, det går väl sådär ;P

/ elin

Muffinsbakerska ;)

Jag har redan kommit hem, kort och bra dag det här ;D Underbart väder också, soligt och härligt. lite småkallt bara. Tittar lite på TV, just nu i alla fall. Strax ska jag göra lite muffins tror jag, har ändå inget annat att göra :P En sak kan jag säga iaf, jag ÄLSKAR min skoltröja, den är så hilma mysig :)



/ elin

mysonsdag

Sitter och lyssnar på rix morronzoo, det handlar om te. Senare får jag skjuts med Malin till skolan, därifrån ska vi gå ett varv runt Stagårn, det är väl 1 mil ungefär. Borde ta ungefär en och en halv timme, och sedan slutar vi. Ska väl ta mig hemåt då, och väl hemma ska jag nog ta itu med mina två franskauppsatser, jag har nämnligen en om Bollnäs och Sverige, och en om Paris och Frankrike. Yikes!

Såg ni Gossip Girl igår? Fyfan vad jag älskar den serien, den är ju fan asbra! Jaja, hoppas iaf att ni får en lika mysig dag som jag tänker ha ;D

/ elin


Skoltröjorna :D

Nu har de kommit! Och snygga är dom :D Trycket fram var inte det allra snyggaste, men ändå. Jag har large på min tröja, och den var rätt stor. Men den är i alla fall lagomt mysig att ha på sig, lite småstor och så. Den blev bra i längden och i armarna i alla fall :)

image201 
image199

Skolan har varit bra idag. Idag var vi ju på Rensbacken och lärde eleverna lite saker också, men det var svintråkigt, de var dryga och det gick ju inte att lära dom ett piss! Jag ska INTE bli mellanstadielärare kan jag säga. Sen hade vi slöjd, och idag blev jag klar med Erikas blus. Arbetspass, lunch, engelska, SO och sist matte, och innan matten börjades utdelningen av skoltröjorna, och alla tycker om dom tror jag nog. Nästan alla hade svarta, Erika hade röd, Fellan hade grå, och några killar hade olivgröna.

/ elin

onsdagsändring.

Det verkar nu som om både jag och Erika måste byta aktivitet på onsdag, för det är svårt att komma till bolle utan skjuts och sånt. Nu blir det promenix runt stagårn istället, hoppas det är sådär varmt och skönt bara :) Verknar även som om det kommer bli stan lite efter promenixen också.

/ elin

Yeey ridning! Yeey skoltröjor! Yeey allt!

Fyfan vad bra det gick på ridningen! Jag hade Asterix, han är faktiskt rätt mys han :) Och han gick så bra idag, superfin form och jättelungt och fint. Underbart var ordet.

image198

Fick nyss reda på att vra skoltröjor har kommit också, och vi kommer få dom imorgon! LYCKA :D

Jag är väldigt posetiv idag känns det som, trots inget shoppande. Sitter för övrigt och bränner de nya rökelserna också, jag tycker de luktar svingott, mamma tycker det stinker ;)

/ elin

Gävle, en besvikelse.

Jag hittade ingenting, absolut INGENTING i Gävle idag. Känns lite tråkigt. Anna därimot hittade en jävla massa saker, tröja, tights, jeans och en massa annat. Men det blev iaf god pizza och lite rökelser. Här kommer lite bilder från dagen;

     

Vi åt på nian, på pizzastället, och när dom kom såg dom så enormt goda ut så det fanns ju inte! Det Anna sa var "fyfan va stora dom e!", och hon åt typ två bitar innan hon blev mätt ;) Jag åt nästan upp hela min, en liten bit kom inte ner. Om ett tag får jag skjuts med mamma bort till stallet, har skolridning idag tror jag.

Imorgon har vi ju också skoj dag, vi har lektion med sexorna på Rensbacken direkt på morgonen, franska vetni. Känns inte så lockande, men det duger väl. På onsdag har vi allaktivitetsdag, ska vara i bolle, vet dock inte hur jag kommer dit, eller vad jag ska åka där. Nu tror jag att jag somnar.

/ elin


Gävle-ändringar

Det blev stora ändringar i min planerade Gävle-resa. Ruben kunde inte komma, hon tappade bort sitt bankkort. Sedan frågade jag några andra, men hur kommer det dig att ALLA är panka?! Men jag fick i alla fall Anna att följa med, så det kommer bli Gävle. Hon och hennes pappa kommer och hämtar mig imorgon, och skjutsar oss ner till tåget, som går tio i nio. Sedan blir det väl shopping, lunch, och så ska vi ta 14:06-tåget hem, lagomt i tid till lite avslappning innan stallet på eftermiddagen.

image187

Ananasen Hank vill fortfarande ha ett nytt namn, och namnförslag tas gärna imot. För annars blir han ledsen.

/ elin

update, update!

Kom tillbaka från Malin för någon timma sedan, fixade hennes bloggdesign lite också ;) Fast först tittade vi på Hairspray. Imorgon ska jag som sagt till Gävle, ska åka dit med x-tåget vid nio, och tbx med tvåtåget, det enda som jag ska göra nu är att berätta allt för Ruben, som ska med ;) Nu ska jag titta lite på tv, och måla naglarna :)

/ elin


Next stop, Malin!

God morgon! Vaknade typ nyss, ligger fortfarande i sängen, och jag tror jag kommer somna om när som helst. Jag sov i min fåtöljssäng inatt, jag bäddade upp den när jag skulle titta på film och jag orkade inte kravla mig upp i min vanliga säng igen ;)

Malin loggade nyss in på msn, så jag sitter och chattar lite med henne nu också :P
Om något tag ska jag väl kla på mig och äta lite, och sedan ska jag dra iväg till Malin, jag ska nog cykla dit, jag har ju en så fin cykel ;)

Jag tänker ta med min kamera i alla fall, till Malin, så om hon är snäll så kanske jag bloggar därifrån. Kanske lägger jag t.o.m upp bilder, men annars får ni se dom ikväll. Ha en bra sag :)

/ elin

Hairspray!

Det blev inte 102 dalmatiner ikväll, Disney Channel ljög, det var de 101 dalmatinerna, men jag tittade ändå inte. Potatisen som jag nämnde i vloggningen blev urusla, det visade sig att jag hade glömt att blanda rapsoljan med margarin, så det ska jag försöka komma ihåg tills nästa gång..

Istället tittade jag på filmen Hairspray, med bl.a Zac Efron och John Travolta. Den var svinbra, inte så realistisk, men svinbra, lite som High School Musical. Det är mycket dans och mycket musik, och den är hysteriskt rolig också. Om vi säger såhär; John Travolta, utklädd till en lätt överviktig medelålders mamma i fluffigt hår och i en grittrig klänning som sjunger "because I'm big, blone and beautiful, det är liksom allt man behöver säga egentligen ;) Och hunkfaktorn hålls uppe med Efron, klockrent.



Imorgon är det Malin som gäller, ska väl höras nå imorgon om tider och så. På måndag, ja, då blir det Gävle. Rebecca ska följa med, och det kommer bli svinkul :) En dag i gävle, och sedan ridning slår skolan på långa vägar :D Jag ska väl gå och lägga mig nu, lite småtrött. Men som sagt, se Hairspray, och keep looking för uppdateringar imorgon. Jag har bestämt mig för att göra Hank till en återkommande faktor i min blogg, bara så ni vet ;D

/ elin


Muaha ;)

I brist på annat ;)

Kära Hella.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men du är ett pervo. Jag tror jag förstod det när du satte bojor på mig i din lya och jag såg dig sitta på min bästa vän.
Jag är säker på att du är köldskadad nog att förstå att Jultomten inte finns.
Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller din granne Magnus som ett minne.
Du ska även veta att jag att jag berättade i bikten om ditt passionerade intresse för möss.
Hälsa din groda Leonard,
Elin

GÖR SÅ HÄR:
Kära - Ta nån du känner.
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men ___1___. Jag tror jag förstod det ___2___ ___3___ och jag såg dig ___4___ ___5___.
Jag är säker på att du är ___6___ nog att förstå ___7___.
Jag skickar tillbaka ___8___, men jag behåller ___9___ som ett minne.
Du ska även veta att jag ___10___ ___11___.
___12___,
-ditt namn-


1. VILKEN FÄRG HAR DIN TRÖJA?
Blå - vår romans är slut
Röd - vår affär är död
Vit - jag ska gå i kloster
Svart - jag avskyr dig
Grön - våra horoskop passar inte ihop
Grå - du är ett pervo
Gul - jag går på gatan
Rosa - dina näsborrar är en förolämpning
Brun - maffian är ute efter dig
Ingen tröja - du är en nolla
Annan - jag är kär i din syster

2. VILKEN MÅNAD ÄR DU FÖDD I?
Januari - den där natten
Februari - i fjol
Mars - när din dvärg bet mig
April - när jag trippade på sesamfrön
Maj - senaste första maj
Juni - när du satte bojor på mig
Juli - när jag kräktes
Augusti - när jag såg det krympta huvudet
September - när vi badade nakna
Oktober - när jag reciterade "Tomten"
November - när din fårhund löpte amok
December - när jag bytte tennisskor

3. VILKEN MAT ÄTER DU HELST?
Tacos - i din lya
Pizza - i din campingbil
Pasta - utanför Säffle
Hamburgare - under bussen
Sallad - medan du åt enchiladas
Kyckling - i din garderob
Kebab - med Knutby-pastorn
Fisk - i kvinnokläder
Mackor - på Hare Krishna-avslutningen
Lasagne - på mentalsjukhuset
Korv - i trans
Annat - med paret Bush

4. VILKEN FÄRG HAR DINA STRUMPOR?
Gul - stöta på
Röd - förolämpa
Svart - ignorera
Blå - knocka
Lila - hälla sirap på
Vit - karva dina initialer i
Grå - slita kläderna av
Brun - sätta blodiglar på
Orange - snöpa
Rosa - slita tupén av
Barfota - sitta på
Annat - driva ut

5. VILKEN FÄRG HAR DINA UNDERKLÄDER?
Svart - min bästa vän
Vit - min far
Grå - Carl Bildt
Brun - min pruttkudde
Lila - min senapsufflé
Röd - Björne
Blå - min avocadoplanta
Gul - min brevvän i Ghana
Orange - min Carl Larsson-samling
Rosa - Frölundas förstakedja
Inga - min Ingvar Carlsson-staty
Annat - den galne munken

6. VAD SER DU HELST PÅ TV?
Scrubs - man
O.C. - känslig
One Tree Hill - öppen
Heroes - köldskadad
Lost - påtänd
House - ärrad
Simpsons - feg
Aktuellt - mongolisk
Idol - masochistisk
Family Guy - senil
Andra Avenyn - borgerlig
Annat - skamsen

7. HUMÖR JUST NU?
Glad - hur dåligt jag mått
Ledsen - hur trist du är
Uttråkad - att Jultomten inte finns
Arg - att dina finnar är i sista stadiet
Deprimerad - att vi är kusiner
Uppspelt - att det inte finns någon lösning för
Nervös - Mellanöstern
Orolig - att din Honda suger
Apatisk - att jag har bytt kön
Skamsen - att jag är allergisk mot din hamster
Kramsugen - att jag tänder på sopåkare
Överlycklig - öppenöppen
Annat - att Äntligen Hemma är botten

8. VAD HAR TAPETEN I DITT SOVRUM FÖR FÄRG?
Vit - din ring
Gul - dina kärleksbrev
Röd - din Darth Vader-poster
Svart - din tama sten
Blå - soffdynorna
Grön - bilderna av Halmstad
Orange - dina löständer
Brun - din adressbok
Grå - våra matchande Snobben-haklappar
Lila - dina gamla lottokuponger
Rosa - de avklippta tånaglarna
Annan - dina lumpen-minnen

9. FÖRSTA BOKSTAVEN I DITT NAMN?
A/B - ditt foto
C/D - oljeaktierna
E/F - din granne Magnus
G/H - min oskuld
I/J - resultaten av blodprovet
K/L - ditt vänsteröra
M/N - ditt självmordsbrev
O/P - mitt förstånd
Q/R - din mamma
S/T - din fjärilssamling
U/V/W - ditt brottsregister
X/Y/Z - Dennis trikåer
Å/Ä/Ö - ditt gymnasiebetyg

10.SISTA BOKSTAVEN I DITT EFTERNAMN?
A/B - alltid ska minnas
C/D - aldrig ska glömma
E/F - att jag alltid velat bryta
G/H - aldrig öppet hånat
I/J - alltid känt mig smutsig inför
K/L - ska upplysa skatteverket om
M/N - att jag berättade i bikten om
O/P - intervjuas av Aftonbladet om
Q/R - informerat psykiatern om
S/T - mår illa när jag tänker på
U/V/W - alltid ska försöka glömma
X/Y/Z - klarar mig bättre utan
Å/Ä/Ö - aldrig tyckt om

11. VAD DRICKER DU HELST?
Vatten - vår vänskap
Öl - senilitet
Läsk - ett nytt liv som klon
Saft - eskimåreinkarnation
Mjölk - hyreshuset
Vin - kokainmissbruk
Cider - ditt passionerade intresse för möss
Juice - Lasse Berghagen-imitationer
Mineralvatten - dina pinsamma utslag
Oboy - aubergine-fetishism
Whisky - att sabba andra världskriget
Annat - att hata Föllinge

12. VILKET LAND ÅKER DU HELST TILL PÅ SEMESTER?
Thailand - Varma hälsningar
USA - Med vänlig hälsning
England - Lycka till på permissionen
Spanien - Gå och dränk dig
Kina - Äcklade hälsningar
Tyskland - Med lättnad
Japan - Stick å brinn
Grekland - Din eviga fiende
Australien - Hälsa din groda Leonard
Egypten - Stick nu
Frankrike - I smärta
Annat - Hälsa din läskiga familj

Skoj xD

/ elin

Äckelpäckelmask. 55 meter?!

Pappa väkte mig idag. Klockan tolv. Jag var så trött! Jag drömde en mysko dröm. Först var jag på en dejt med en skitsnygg kille, och åt våfflor, fast efter ett tag så var jag i Australien.. Har ni sett Harry Potter? Ron's brorsor var med, de som spelar Fred och George. Sen skulle jag åka hem, med flyg, men vi kunde inte hitta våra skor eller katter. Vilket var mysko, för vi har inge katter. Sedan väckte pappa mig. Väldigt mysko.

Nu sitter jag och tittar på Animal Planet, det går ett program som handlar om mördarmyror. Rätt så intressant faktiskt. Igår gick jag inte på tranan, det kanske ni fattade eftersom jag satt och rapporterade om Let's Dance. Senare idag ska jag städa på rummet, och jag tänker nog definitivt gå ut och gå om något tag, det är jättefint väder.

Jag fick nyss reda på, från Animal Planet, att en vidrig mask som bor i havet vid något land, jag tror det var England, var typ 3 mm bred, men den är äckligt lång, en som man har hittat var 55 meter lång! Ja, ni hörde rätt, FEMTIOFEM METER! Äckligt!

/ elin


vad jag gör just nu. tråkigt, jag vet.

Sitter här och äter den sista biten av butterkaka vi har. Det är väldigt gott. Till den dricker jag lite julecider, de säljer sånna fortfarande.. Den är väldigt god. Senare, något tag ska jag väl iväg till Erika och göra mig iordning tills ikväll. Fast jag vet inte riktigt om jag orkar gå. Jag är svintrött, och jag känner mig inte riktigt på partyhumör heller. Det kanske blir filmkväll istället. Känns som det kommer bli det. Just nu i alla fall. Pappa ska bort och dansa ikväll också tror jag, så jag får vara ensam hemma. Det är nästan mysigare än en danskväll på tranan.

/ elin

tralalaa, rubriksbrist!

Jag har svintråkigt. Min faster är här, hon ska väl åka snart. Kom hem från ridningen för inte allt så längesen, och vi hade som nämnt teori. Först satt vi och tittade på när några kärringar red, och sedan gick vi ut i kylan för att gå igenom lastningsteknik, då jag frös tårna av mig på samma gång. Jennifer var där, myys, men inte Lina, hon skulle på lägenhetsvisning. Saknar dig darling!

Imorgon har vi hemkunskap, arbetspass, matte/no, lunch, no/matte, so och sedan slutar vi klockan två. vi kan få tillbaka två prov, men vi får se. Hella och Linkie ska iväg och spela badminton också, lycka till!

kvällen ska jag, Rub, Erika och lite annat folk på fjortistranan, rätt kul, eller något sånt.. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, men det borde komma några bilder, åtminstonde på lördag. Jag har för mig att jag ska göra något annat i helgen också, men jag vet inte vad.. Det kommer nog bli en hel del plugg, tre franskauppsatser ska bli klara och sedan tänker jag nöta elektrokemi också.

image186

Jag saknar min älskling, längtar till moppesäsongen! <33

/ elin


torsdag.

Sådär ja, inga fler nationella, skriftliga prov i svenska. Jag skrev en krönika om utseendefixering och sånt, den blev väldigt bra. Efter en och en halv timme hade vi en halvtimmes rast, och om man var klar fick man gå hem. Jag blev klar, men fick snällt sitta och vänta, för Stina var inte klar riktigt än, så jag satt och nötte quadrapop.

Efter ett litet tag blev Stina också klar, och vi packade ihop oss och gick till gymmet på sporthallen. Jag gillar ju egentligen inte det gymmet, men det är ganska bra i alla fall. Vi körde lite kondition och några olika maskiner. Det var verkligen roligt.


Jag gick hem sedan, lite småjobbigt. Jag gick en liten omväg också, för jag träffade Erika på vägen, och gick med henne en bit. Nu sitter jag och äter spaghetti och bacon, Nilssons specialitet. Senare ikväll är det teori på ridningen. Nu ska jag äta upp min met, och titta på teve.

/ elin

nationell uppsats.

Lalala.. Jag har egentligen inget vettigt att blogga om, men ändå.
VI har samling klockan åtta, får skjuts med mamma dit. Halv nio börjar den nationella uppsatsen. Den kommer pågå väldigt länge, jag tror det är 160 minuter, och 20 minuters rast. Vi får lite fika också. Vi får sluta efter provet också, vääldigt jobbigt.. NOT! ;D
Efter skolan ska jag tydligen gå på gymmet med Stina, skojskoj! Ikväll har vi teori på ridningen, kanske inte det roligaste, men man får träffa Jennifer och Lina, då är allt bra.

Ha en underbar dag, det ska jag ha ;D

/ elin

Ny design igen ;)

Jag tröttnade på min header, så jag gjorde en ny, i paint. Ska nog göra en ny snart, men först vill jag ha photoshop, det blir bättre där, hur stenålders min version än är ;) Har ändrat lite allmänt i designen också, vad tycks? Och om ni inte tänker ta er tid att kommentera så kan jag bara skita i att ha frågor på bloggen..

/ elin

shopping och umgänge.

Dagen har sett bra ut! Imorse hade vi franska, och Persdotter berättade att vi skulle ha lektion med småbarnen på Rensbacken på tisdag, jag ska lära ut färger med Kristoffer...
Svenska sedan, men vi hade inget att göra, så vi hade arbetspass. Skridskor efter det, fan vad kul de var! Mina nya skridskor är svinbra, man kan stanna med dom! Sen är dom snyggare än de fula sakerna jag hade förra året.


Äckelpäckellunch (fisk) och lite matte, och NO.
Vi håller nu på med elektrokemi där, och det är faktiskt nästan kul! Och det har inget att göra med att jag faktiskt förstår att Cu²+ + e-    > Cu+. Absolut ingenting ;D

I alla fall, efter skolan gick jag och Erika ner på stan, och fikade och kollade runt. Jag såg en assnygg väska som jag funderar på att köpa, men jag behöver egentligen ingen väska.. Sedan fikade vi, varm choklad med grädde är mumma! Tittade runt lite till, och bestämde att jag skulle hänga med henne hem.

busstationen träffade vi Boel, och hon ville också hänga på, så vi åkte till Erika, och la oss framför teven. Efter ett tag gick vi över till Emelie, tvärs över gatan, och satte oss och åt lite tacos. Hennes katt är urgullig, trots att han tuggade på mitt hår i söndags ;) Efter ett tags tevetittande kom Ruben, och vi hjälpte Emelie välja kläder tills på fredag, vi ska på tranan då? Någon mer som ska dit? ;P

Nu sitter jag i alla fall här och glädjs över allt som är bra i världen; tranan på fredag, att vi har lagdag, alltså ledigt, på måndag och att vi har nationell uppsatsskrivning imorgon och får sluta senast halv elva typ ;D Härliga tider :D

/ elin

gym & gossip girl.

Mamma kom hem halv 6, och när hon var klar åkte vi iväg till höghammar för att gymma. Det gick bra, körde lite allt möjligt. Nu sitter jag och tittar på gossip girl, det är svinbra.



/ elin

What a day!

Min blogg blir så ledsen när jag skriver, men typ ingen läser den ändå ;D Jaja.

Nationella prov imorse, gick bra. Får hoppas på ett bra resultat också ;) Efter proven hade vi en timmes rast innan i började igen, skoj ;P Jag underhöll mig med att ta alla platser på min high score-lista på Quadrapop ;D På arvetspasset räknade jag lite matte, och sen var det lunch, med semlor. Väldigt mumma. I alla fall så hade vi engelska efteråt, lyssnade på när Albin, Edvin och Sara berättade om sina liv, fast Sara skrattade mest igenom sin uppsats..

SO sedan, hade vikarie som kom fem minuter sent, och svarade på frågor om Kinas och Japans religioner, och svaren ska betygsättas. Matte efter det, och om man ville fick man gå tjugo minuter tidigare, och göra fem uppg. hemma. Jag gick hem, men jag behöver bara göra två uppg, för att jag håller på med så avancerad matte ;)

Sitter på bilddagboken och spanar lite nu, sedan ska jag gå till teven tror jag.. Adioooos!

 Ge mig sommar, ge mig jordgubbar <33

/ elin

Vunderbar skool.

Normalaste rubriken yet ;D Jag ska duscha strax, tänkte berätta lite om allt möjligt först.
Samling imorse, pratade om veckan och morgondagen. Svenska, lyssnade på texterna en sista gång, och så. Matte sedan, fick se mitt matteprov, hade ett slarvfel och sista hade jag ju inte svarat på, ingen jävel kunde ju lära mig skiten! Och det får MITT betyg betala för. Skit. No sedan, Staffan berättade lite om elektrokemi, och Sara glev helt förvirrad över guldjoner och guldatomer ;)



Musik efter svinäcklig lunch, chicken(?)nuggets utan kykling, och då fick vi börja titta på Amadeus, filmen om Mozarts liv. Rätt bra. Engelska sedan, och muntlig framställning om mitt liv som parfymflaska, alla tyckte att jag pratade för snabbt, utom läraren. Bild efter det, började på en ny mapp. Den blir nog fin ;)

Imorgon, hemskhet, är det nationella prov i svenska, 80 minuter på morgonen med läsförståelse, skoj.. Arbetspass sedan, och normalt efter lunch; engelska, SO och matte. Vi har ett förberätt, oförberätt prov i SO också imorgon, det blir frågor som man tydligen inte kan plugga till, som blir betygsatta. Låter skoj. Blir gym med mamma efter skolan, men inte förrän klockan 6, mamma slutar sent i Gävle. Anyway, duschen nu, mat sedan, följt av plugg. Weii....

/ elin

Dramaqueen in action.

Jag hade Shannonsnygging idag på ridningen, gick väldigt bra :) Vi red utan stigbyglar, och mest i skänkelvikningar och så (när hästen går snett åt sidan). Shannon var mys, som vanligt, fast han blev lite väl pigg efter galoppen.

image184

I alla fall, i stallet, efter ridningen så lämnade jag och Nicco sadlarna samtidigt, och när vi kom tillbaka till hennes häst, Wilmer, så hade han rullat fast i boxen! Det var lite läskigt, han kunde inte komma upp och alla var rädda att han skulle sparka någon. Men han kom loss i slutändan. Kanske inte var så dramatiskt inlägg, men ändå ;)

/ elin


Ananas, mumma 4-ever!

Jag har godisförbud, och det har jag haft sedan nyår. Och jag har verkligen inte ens något godissug längre. Det var därför jag åt en tallrik ananas nyss. Jag tycker om ananas, och vi har nästan alltid en färsk ananas hemma. Nu är vår slut iaf, men vi har en till i kylskåpet nu ;)



Nu är det Gustaf 2 som gäller ;D Hörs imorgon!

/ elin


Very, very old pics ;)

Alla har vi väl haft modelldrömmar xD Lite smågamla bilder, typ från sexan, sjuan, men ändå ;D

  

, modell blir jag nog inte. Men någonting blir det väl att jobba i framtiden.
Sitter och kollar på Göta Kanal 2, Kanalkampen.

Har ni märkt att jag bytt namn på bloggen? Vad tycks?

/ elin

Kurtkatt ^^,

Sitter här hemma hos Emelie fortfarande. Mamma och pappa är i Harsa och åker skidor, det vet jag i alla fall. Var Jens är har jag ingen aning om. Erika ska komma över en snabbis om nåt tag, och efter det tänkte jag bege mig hemåt.

Emelies katt Kurt är megasöt! Han väckte mig imorse, och ville gosa ^^, Gullkatt!

Grattis till Rebecca Lindblom som fyller 16 år idag <33

/ elin

The day after tomorrow.. HOST!

Sitter på Emelies dator och bloggar lite ;) Jag sov hos henne, för Erikas säng var full av henne och Boel. Det var en lyckad fest igår, massa folk där, vissa kände jag inte riktigt ;) Vi satt nere i källaren havla kvällen och körde sanning eller konsekvens, det var faktiskt roligt ;) Filmen som Erika hade hyrt var i alla fall duktigt nog på spanska, så ingen tittade på den. Det blev en skräckis senare på kvällen med, men vi kollade inte på den, det var då vi satt i källaren.

Annars var kvällen fylld med promenader till Ruben och tillbaka, och Guitar-Hero, som jag var skaplig på ;D

Tack för en underbar kväll Erika!

/ elin


Kvällens outfit :)

image178 

Svart linne - H&M
T-shirt - mammas gamla
Kjol - zoul/MQ
Leggings - MQ
Knästrumpor - H&M
Armvärmare - Glitter

Nu drar jag till Rebecca, tillbaka imorgon :)

/ elin

alltmänt om allting.

Nu har jag valt kläder tills ikväll, och jag har hunnit med några hussysslor, har skottat, strykigt, diskat en skål och plockat ur diskmaskinen.

Mitt hår verkar ha sitt eget liv idag, men med lite kladd ska det nog gå att ordna. Måste fixa till sminket lite också tror jag.. Mest eftersom jag faktiskt inte har något på mig just nu.

Veckorna framöver ser inte så ljusa ut, inte i skolan i alla fall. På tisdag ska vi ha ett oförberätt prov (det är faktiskt oförberett, bara det att vi faktiskt har fått reda på att vi ska ha det) i SO, och hela förmiddagen har vi läsförståelse i svenska, nationellt prov. Lite småläskigt. På torsdag har vi också nationellt prov hela förmiddagen, då uppsatsskrivning. Vi har också inlämning på franskan, en A4 om mitt liv och min familj. På måndag har vi muntlig framställning om "my life as"-uppsatsen, och någon vecka efter det har vi prov på de andras muntliga framställningar. Prov på religion v. 8. Och antagligen bli det bara värre när jag börjar NV till hösten, för jag är ganska säker på att jag kommer in där.



måndag ska min dator hämtas.. Känns lite tragiskt, men förhoppningsvis fungerar den när den kommer tillbaka ;) Tror jag ska knäppa på den en snabbis snart, för att kolla om den fungerar. Invänta en bild på kvällens outfit, kommer snart.

/ elin


Party ikväll :D

Hejsan! Jag orkade inte blogga igår, men det hände ingenting heller. Jag satt framför teven hela eftermiddan. På kvällen var det Let's Dance som gällde, och det var bra. Synd bara på Dannys bakåtslick, med rufsig frissa med lång lugg skulle han se mycket bättre ut, som han gör i introduktionen till programmet, har ni sett hans blick där?! Wow.

Om några timmar ska jag dra iväg till Ruben, och ska fixa iordning mig och äta och så där. Sedan ska jag gå hem till Erika, idag är dagen för hennes 16-års fest, och jag tror den kommer bli asrolig. Det blir lite folk, skulle kolla på någon film, lite tv-spel, korv m. bröd och sånt. Skojjigt värre ;D

/ elin


Skolans sista dag :D

Tänkte beskriva dagen lite. Vi har teknik på morgonen, och vi har ingen samling, så vi har lite sovmorgon ;) På fysiken håller vi på med stekpannor, så jag ska väl antagliten snygga till min asfula svetsning, sedan börja på handtaget. Sen har vi en halvtimme nonsens, där man bara sitter och gör någonting. Matte eller NO sedan, och idag är det dagen att lämna in energikälloprojektet på.

Lunch efter det, och matte, eller NO. Efter det har vi lite SO, sen slutar vi. Jag vet inte riktigt om jag ska cykla eller åka med Malin än, men det visar sig väl. Nu måste jag fixa håret. Hejdå!

/ elin


RSS 2.0