Plugg-Elin goes perfektionist.

Vi hade SO imorse, första timmen. Vi svarade på frågor om buddhismen. Jag tycker om buddhismen, det är min absoluta favoritreligion, mest för att jag älskar Buddah, han var grym. När jag gick i femman-sexan ville jag bli buddhist. ;)

Efter det hade vi idrott, basket. Jag gillar basket, det är roligt. Vi hade lite skottekniksövningar i början, sedan skulle vi köra match.  Det gick bra, vi spelade väldigt bra tyckte jag. Fast man blev astrött när man sprang fram och tillbaka som små blådårar och kastade bollar överallt. Men efter ett tag blev det för mycket, jag fick asont i halsen, och kunde knappt andas, sen fick jag en panikattack och det var bara hemskt. Vi förlorade med typ 8-6 tror jag, men vi spelade bra i alla fall, vi var ett bra lag, men de andra var snäppet bättre ;)

Lunchen, potatisgratäng och kassler, åts som kasslerhårdmackor, mycket gott. På svenskan läste jag igenom nationella texthäftet en sista gång innan provet på tisdag (läsförståelsel är då), och så. På engelskan läste jag lite bok, och tränade en gång till min muntliga framställning som är på måndag, jag ska prata om mitt liv som parfymflaska från Wallmart's. Skoj ;)

Sen hade vi franska, i studion igen. Vi satt inne på burkar.nu och gjorde de roliga språkövningarna till och börja med, sedan gjorde vi några tungvrickar-fraser, och satt och asgarvade medans vi översatte och försökte läsa dom. Efter det hade vi bild, jag ritade en bild på en leopard, medan jag lyssnade med ett halvt öra på den ivriga  disskusionen som pågick runt bordet.

Efter skolan fick jag skjuts hem, och hemma åt jag två mackor, och satt i lite mer än en timme med mitt projekt om energikällor, det ska lämnas in imorgon, och jag tror inte att jag är klar riktigt än, lite av en perfektionist. Men jag har skrivit på som en lite rugguggla, och borde nog nöja mig snart. Efter ett tag fick jag i alla fall skjuts till stallet, och dagens ridlektion.

Träffade Jennifer där direkt, härligt sällskap. Lina kunde inte komma, det var någonting med en husvisning, hon ska flytta. Saknar dig älskling! <3 Ridningen i sig gick väldigt bra, vi hade hoppning, hade Caprina. Hon kanske var lite väl pigg, men det är svårt att stanna direkt efter ett hinder. Sen fick jag släpa lite bommar, med det gjorde inte så mycket ;)

Nu har jag i alla fall kommit hem, och har suttit i nästan en timme nu också och försökt bli klar med uppsatsen. Jag ska nog skriva ut den imorgon i skolan, så jag har 50 minuter till att dubbelkolla formuleringer och göra de sista finjusteringarna. Klockan är rätt mycket, och jag är en myskomänniska, så jag ska gå och lägga mig nu. God natt!

/ elin

RUBRIK.

Ledsen för att förra inlägget inte kunde laddas upp igår.

Dagen är den värsta i skolinsyn, det klagar jag väl på varje torsdag ;) SO en timme, idrott med nioettorna (basket idag :D), sedan stresslunch. Efter det har vi svenska, engelska, franska, och till sist bild, vi slutar tre.

Efter skolan blir det stallet, oklart dock hur jag kommer dit. Vi har hoppning, och jag ska ha Caprina, så allt ser underbart bra ut :) Förhoppningsvis kommer både Lina och Jennifer också, bättre dag får man då leta efter :)

Ikväll när jag kommer hem ska jag bara sitta med NO-projektet, så det kan hända att jag inte bloggar. Jag slänger in en dagens outfit strax.

/ elin


Kladdkaka hos Hella, och nya jeans :D

What a day! Skoldagen rann ju förbi fantastiskt bra, det enda. Nu är jag i alla fall klar med allt vad simningen innebär, och med 26/27 poäng på magisterproven. På matten löste jag några ekvationer, och på NO:n fick man gå hem om man inte kunde jobba på energikällo-projektet, och jag gör ju det hemma, så jag och Hella fick sluta tidigare, redan halv två.

Vi gick ner på stan för att invänta bussen som skulle ta oss till hennes hem, den skulle gå tio över två. Medans vi väntade slank vi in på Såfin, eftersom det var 30 minuter innan bussen skulle gå. Jag hade med mig plånbok, och när jag såg att det var rea på jeans bestämde jag mig för att prova något par, jag behöver jeans, och valde ut tre modeller.

Det var stuprör alla tre, och de första fick jag inte på mig. Det andra paret satt underbart, och var assnygga också. Det tredje paret lika så, och jag kunde inte riktigt bestämma vilket par jag ville ha, så jag köpte båda. 430 kr för två par jeans, det är ju superbilligt, och nu behöver jag inte köpa jeans på ett bra tag. Kommer antagligen ha ett par i morgon, håll ögonen öppna för "dagens outfit" imorgon.

image169

Bussen kom i alla fall, och vi kom hem till Hella. Det första vi gjorde var att baka en kladdkaka, och medans den gräddade gjorde jag fransk manikyr på henne, och min ena tumnagel, och sen satt vi och pratade lite. Sedan åt vi den, och sedan tittade vi på film, Harry Potter och Fenixorden, bra film, men boken är tio ggr bättre. Det blev en liten paus för att äta lite våfflor också, otroligt gott. Det blev lite lek med Truls (katten) också, och extramaterialet till filmen.



När filmen var slut var klockan typ åtta, så jag bestämde mig för att ringa efter pappa, och be honom hämta mig. Han kom, och jag åkte. Tack för en rolig dag Hella, göra om snart? ;) Ni får ursäkta att jag inte skrev dethär igår, blogg.se laggade sönder totalt!

/ elin

franskalektion.

Sitter i studion idag också, och nu får jag faktiskt det ;) Vi har lekt lite inne på burkar.nu, massa språkuppgifter. Sitter här med resten av min spåkvalsgrupp, Jossan, Stanley, Jocke, Fabian, Krille, Emelie och Moberg. Erika är och hälsar på i Ljusdal med Linkie, och Sara är någon annan stans, annars är hela franskagruppen här.


Måste dra nu, men ha en bra dag, och kommentera gärna, börjar bli lite få kommentatorer numer ;)


/ elin


Lalala, rubrik.

God morgon! Håller på att fixa sista detaljerna på sminket, sedan ska jag fixa till håret, och packa lite badkläder. Jag tänkte slänga in en outfit lite senare.

Dagen har jag redan skrivit om, igår, ås jag orkar inte göra det igen. Jag får skjuts med mamma idag, ner på stan i alla fall.. Ikväll kommer det komma bilder från dagen i alla fall.

Have a great day!

/ elin


Kvällsupdate.

Sitter och tittar på Gossip Girl nu, det är faktiskt asbra! Det handlar om några rika innemänniskor som en anonym bloggare håller koll på, och det är mycket bättre än vad jag försöker förklara.

Jag har målat naglarna också, så nu har jag knallrosa naglar, lägger in bild imorgon.

Imorgon har vi franska, kanske smyger in ett minikort inlägg då också, som jag gjorde tidigare idag. Efter det har vi svenska, ska nog gå igenom nationella provet. Sen är det simning, och om ni har tur får ni se mig i mina klädsimskläder ;) På eftermiddagen har vi NO och matte, och vi slutar två.

Efter skolan ska jag som sagt vara med Hella, vi ska vara hos henne, baka kladdkaka och kanske gosa med Truls och så. Och det kommer bli foton, lita på det. God natt!

/ elin

Ny väska och gossip girl.

Jag kom hem från gymmet för ett litet tag sedan, gick bra där. Fast jag var väldigt trött upptäckte jag, mina muskler ville inte arbeta, kanske för att jag inte gymmade förra veckan. Körde Stairmaster halva passet tror jag.

Idag när jag kom hem hade nya Starlet kommit, jag prenumererar på den. Den handlade mest om relationer idag, och lite om Tilde Frölings korta karriär i Let's Dance, hon är redaktör på Starlet. Man fick en trippel-lila ögonskugga med också, fast jag tycker inte om lila, så jag kommer antagligen ge bort den till någon.

Mamma har beställt lite böcker hon, och med den bokklubben fick man öven två väskor, och en av dom fick jag :) En svart skinnväcka med brons/guldiga detaljer, inte riktigt min smak, men den var ändå snygg!

image163

Big reminder! Tack vare manusförfattar-strejken i Hollywood kommer Ugly Betty ta ett avbrott från kanal 5, och istället kommer det att visas en ny serie som heter Gossip Girl, lite som OC skulle jag gissa, det är samma regissör. Titta på den, ikväll klockan 20:00 på kanal 5.



/ elin


Skolrapport.

Nu är jag hemma, ett litet tag framöver i alla fall. Jag ska alldeles strax gå ner till Höghammar för att gymma med mamma, trots att jag inte är på humör.

I skolan hände inget speciellt kul, blev nästan klar med Erikas blus på slöjden, har bara 4 knappar kvar, sedan pratade SYV:en om gymnsievalet. På engelskan lånade jag och läste lite ur "Harry Potter and the Halv-blood Prince". På SO:n började vi jobba lite med frågor om buddismen, min favvoreligion ;D

matten jobbade jag vidare bara, och det gick bra. Efter skolan gick jag och Hella ner på stan en liten sväng, köpte en kajalpenna och present åt Erika. Nu ska jag iväg till gymmet, uppdaterar om morgondagen och sånt senare. Ciao!

/ elin


Franskalektion.

Sitter i studion och sitter inne på eiffeltornets hemsida och leker lite. Anyway, måste gå innan Persdotter ser mig!

/ elin

GRATTIS! :D

Grattis till Erika Nordström som fyller 16 år idag :D

image157
image158

/ elin

Bildspecial.

246434-154  
246434-152 246434-153image150 

Ska sova snart. Tänkte bara dryga lite och lägga lite bilder.

Längst upp ser man min välorganiserade dörr, min planerare som jag nämnt någon gång, och lite av mitt stökiga rum. Rad 2 är resultatet av min omorganisation i bokhyllan som jag skrev om för någon vecka sedan, och sedan kommer min hyllning till inderbara sidanlakan. 

Bilderna är resultatet av extrem tristess. God natt!

/ elin

Stall o tisdag, allt i ett.

Gick till ridningen idag, som vanligt. Kom dit, bytte om och följde med Emilia till kafeterian för att äta. Sedan gick jag och gjorde i ordning Caprina, myshästen som jag skulle ha. Det kom en massa annat folk från ridgruppen också, pratade lite med dom och sedan var det dags att rida.

Annika var sjuk idag, så vi hade Ann istället. Vi hade hoppning, trots att det inte blev så mycket hoppning, men det var skoj ändå. Caprina var mys hela lektionen hon. När vi slutade sa Ann åt mig, Jossan och Nicco att plocka ihop alla bommar och lägga dom i en hög i mitten. Så då gjorde vi det också, och vi tog det bokstavligt med ;D Det slutade med en stor hög plockepinn i megasize där i mitten xD

Sen åkte jag hem, och jag har även hunnit gått ner till Ica och fyllt på min mobil. Morgondagen förväntas rätt rolig, det är franska i studion, slöjd, då jag antagligen blir klar med Erika's blus, AP, där vi ska lyssna på SYV:en, engelska, SO och sist matte. Efter skolan ska jag nog pallra mig ner på stan och köpa present åt Erika, sen blir det gym med mor på kvällen.

/ elin


Produktiv skoldag.

Vilken dag! På svenskan imorse diskuterade vi om de olika texterna i årets nationella texthäfte. På matten lyckades Staffan förklara en uppgift, han blir bara bättre och bättre ;) På NO:n skrev jag vidare på min uppsats i studion, fick sitta vid "stordatorn", för minisakerna ville inte ha mitt usb-minne. På tal om datorer så har min sackat ihop totalt, IGEN! Jag tror jag mördar den snart.

Lunchen var inge vidare, och efter det hade vi musik. Vi lyssnade på när Raine babblade på om Beethoven, och sedan gjorde vi ett försök på att sjunga My Heart Will Go On på kareoke, gick asbra fram tills tredje refrängen ;D Efter det var det engelska, skrev lite stödord till min framställning av My life as a parfumebottle from Wallmart's, och sedan läste jag bok. På bilden skapade jag en söt liten fågel, och sen var det ridning, som får ett eget inlägg idag ;)

/ elin


Måndag i ett nötskal

Idag får jag skjuts med Malin till skolan (TACK MALIN :D), och jag ska gå ut när jag bloggat klart. Min vanliga dator har börjat dampa igen, och nu vill jag ha en ny dator på riktigt, en som faktiskt fungerar!!

Skoldagen kommer sluta runt halv fyra, vi börjar nio, och dagens lektioner är svenska, matte, NO, musik, engelska och elevens val. Nu är klockan halv nio och jag tänkte packa iväg mig och dra till skolan, med malin.

/ elin

Dag ut och dag in.

Sitter och tittar på Unfabulous på internet, sista avsnittet av 3:e säsongen, det är asbra :D Ska väl ta och somna om något tag också, jag har mycket att tänka på. Helst vill jag bara leva och inte behöva oroa mig över någonting, eller ens göra någonting, men vad vore livet utan komplicationer? Väldigt  tråkigt skulle jag tro.

/ elin

Slut på helgen snart.

Sitter framför teven, tittar på Last Holiday med Queen Latifa, den är asbra. Har fixat naglarna lite också, polerat och så. Ska måla dom om något tag också, måste bara hitta en bra film först. Eftersom vädret är så fint så vill jag gärna gå ut och gå om något tag också. Nu kom mamma, pappa och moster hem från Harsa, de har varit och åkt skidor. Nu tänkte jag göra något vettigt.

/ elin


Jahapp.

Jag har tråkigt. Mamma lagar flygande Jakob som vi ska äta snart. Jag kan lika gärna berätta om den fantastiska vecka vi har framför oss.

Måndag; vanlig dag, hoppning på ridningen, alltid lika spännande, pengapåfyllnad.
Tisdag; vanlig dag, kanske gym med mor.
Onsdag; sista dagen med simning, WEII!
Torsdag; basket på gympan, inlämning för engelskauppsats, hoppning på ridningen.
Fredag; inlämning för NOarbete på fossila bränslen.
Lördag; Erika har födelsedagsfest. Måste köpa present till den.. Erika alltså, inte festen..
Söndag; eeh.. dammsugning?

Min värld är fantastisk. Mamma bara fortsättar att gå in på mitt rum, ser en tallrik med kvarlevnaden av en f.d vindruvsklase, och säger "disken". Kanske borde ta bort dem. Clueless börja om en timme. Ska dammsuga imorgon. Korta meningar nu. Hejdå.

/ elin

Elin leker bloggdesigner!

Nu har jag lekt bloggdesigner och fixat till min goda vän Erika's blogg. Den blev inte sådär jättekomplex, men ändå. Ni kan se resultatet här.

Ikväll tänkte jag titta på Clueless som går på Canal+, det ska tydligen vara en riktig chickflick. Bara det att alla går fult klädda, eftersom den kom på 90-talet, det tror jag i alla fall.

Eftersom min bror är lat och inte gör någonting så måste jag laga mat åt oss båda två, så jag ska börja med pytt-i-panna nu.

/ elin

Stalltjänst tycker alla om.

image146Jag hatar att gå upp för att ha stalltjänst. Det är bland det värsta som finns. Men att vara där kan vara rätt mysigt ibland, som idag t.ex. Vaknade tio i sju av väckerklockan, och gick upp och åt frukost och så. Sen skjutsademamma mig till stallet, och väl där så bytte jag om och gick för att hämta skottkärra och grep för att mocka. Jennifer kom dit i rätt ögonblick, precis när jag skulle till och börja mocka.

Vi mockade två boxar, och pratade medans, om lite allt möjligt. Sedan sopade vi litegrann, det var typ färdigsopat för tjejerna ur andra gruppen var väldigt snabba och väldigt duktiga, så de gjorde lite av vårt jobb ;) Vi packade lite kvällshö, och sedan sopade vi lite i höutrymmet. Sedan, efter bara en och en halv timme var allting klart, så vi kunde åka hem, härligt! De är de underbaraste stalltjänstern, när allt blir klart tidigt, när sällskapet är mysigt och när man får åka hem innan tio.

Idag ska jag göra klart min planerare som jag började på igår, ett väldigt smart papper jag har på dörren. Snart tänker jag väcka Jens och dryga mig lite med honom, och sen äta upp min semla som vi köpt :) Ha en bra lördag!

/ elin

rubrik.

Nu har jag kommit hem. Vi hade som sagt SO sista lektionen, vi kollade på en film om Indien. Kvällen ska spenderas framför Let's Dance. Nu sitter jag och tittar på Säg Att Du Älskar Mig på canal+.

/ elin

Fredag

Helloo! Sitter i studion, och det är nästan löjligt överbefolkat, eftersom hela klassen sitter härinne. Vi hade matte innan lunch, och jag hade då matteprov på algebra. Det var rätt enkelt, förutom sista, men den lyckades Staffan förklara för mig.


På hemkunskapen tidigare gjorde vi köttfärssoppa, den var svinäcklig! Kanske för att jag var dum nog att låta Erika sköta kryddningen. Sen fick vi veta lite om isvett, och jag lyckades klara mitt high score på Quadrapop.


Vi måste gå från studion nu, uppdaterar när jag kommer hem.


/ elin


Morgondagen i all dess charm.

Tänkte berätta lite snabbt om morgondagen nu innan jag går och lägger mig. Samling på morgonen, sedan har vi hemkunskap. Efter hemkunskapen har vi en kort rast och en halvtimmes AP. Sedan är det matte, eller NO, och sedan lunch. Lunchen är nog rätt god, det är skinkstek och klyftpotatis, så det låter åtminstonde väldigt gott. 

Efter lunchen är det matte, eller NO, nu det andra , vad vi nu har först kommer ni märka, för jag kommer att blogga på NO:n. Och på matten har jag också matteprov på algebran, ser fram imot att slippa skiten. Hur kan någon tycka om algebra som inte ens går att lösa? Nej, skaffa mig en lärare som också kan lösa den så ska jag inte klaga mer. Efter det har vi SO, och sedan får vi gå hem.

Efter skolan har jag inte planerat något sådär superspeciellt. Inte på kvällen heller för den delen. Jag ska åtminstonde gå och lägga mig rätt tidigt, för jag har stalltjänst på lördag, ska vara i stallet i fyra timmar och mocka, sopa, etc. Men eftersom Jennifer ska dit så blir sällskapet bra i alla fall. Och vem vet, kanske Lina också kommer?

Annars är inget planerat nu i helgen. Imorron blir det nog en morgonbloggning, vi får se, men då antaglgen med en outfit. Keep updated!

/ elin

P.S. För alla er som läser som tittar på Avatar, så kommer det laddas upp ett nytt avsnitt på lördag, och det är då avsnitt 14 på säsong 3. Kolla på www.watch-avatar.com, där laddas det upp först, och där finns de 13 avsnitt som redan kommit av säsong 3.

Lalala, Caprina idag :)

Yes, mina kära bloggläsare, jag hade myshästen Caprina idag på ridningen. Hon är stor och grå, men jag är också stor och grå, i mina vackra grå ridkläder, så vi passar ihop ;D Vi hade cavaletti, nästa vecka har vi hoppning, då ska jag också ha Caprina. På måndag har jag ocså hoppning, så i hästväg ser jag fram imot en underbar vecka.

Nu ska jag jobba lite med NO:n, sedan ska jag nog sova, vill gå och lägga mig tidigt ikväll. Borde nog kanske röja upp lite på golvet också ;)

/ elin

Underbara dag :)

Fick skjuts med pappa till skolan imorse. På morgonen hade vi SO, svarade på några frågor som Peter ska betygsätta, får hoppas att det gick bra. Direkt efteråt hade vi gympa, dvs bad, och vi fortsatte med magisterproven, som vi började med igår. Det är nio delprov som man kan få 1, 2 eller 3 poäng på. Jag har två delprov kvar, och de satsar jag tre poäng på.

Efter idrotten, när man var lagomt trött och ashungrig, då var det lunch, chilensk makaronigryta.  Efter lunchen hade vi svenska, vi lyssnade och läste de nationella proven igen. Sedan var det engelska, och vi jobbade väldigt mycket.. Jag läste lite, medans alla andra satte Damian (en assistentvikarie typ) under ett förhör för att få reda på lite om hans privatliv.

Efter det var det franska, och vi gick igenom lite uttal och accenter och lite sånt. Nu har vi också fått reda på att om två veckor ska vi hålla lektion för 6:orna på Rensbacken. Vi slutade efter franskan, eftersom Ann (bildläraren) var borta, så vi kunde inte ha bild. Därför slutade vi en timme tidigare än andra halvan av klassen.

nu sitter jag här och väntar på att tiden ska gå. Ska äta någonting om något tag, sedan får jag skjuts med mamma till stallet, och ridningen ikväll. Tyvärr tror jag att Lina inte kunde komma, hon skulle till Stockholm och gå på rockbjörnen tror jag. Men förhoppningsvis kommer Jennifer i alla fall, så det kommer ju bli mys :) Det är väl min dag hittills det ;)

/ elin


Back from school.

Nu har jag kommit hem från skolan, jag gick hem. Det var rätt jobbigt, men tanke på att jag gick ute när det var typ.. Väldigt kallt! OCh även med astunga, blöta gympakläder på släptåg. Men jag kom i alla fall hem. Nu tittar jag jag på ett avsnitt av Fresh Prince in Bal Air, och sen ska jag börja på min uppsats om fossila bränslen. Skoj.

/ elin


Blogg från skolan.

Jag är väldigt trött, för på simningen simmade jag 80 längder - 2 km. Inte sådär superlångt, men man blir trött och hängig efter ett simpass, så är det bara. På matten träffade vi vår nya matte/NO-lärare, Staffan. Han var rätt snygg ;) Jag gav han ett varmt välkomnande, i form av några av uppgifterna som inte går att lösa, och nu har jag fem st utbildade lärare som säger att facit har fel.

Nu ska jag verkligen göra research, på riktigt idag. Uppdaterar hemma.

/ elin


Onsdag :)

Godmorgon! Ska iväg till solan om ett litet tag, så jag ska packa lite badkläder om bara ett litet tag. Idag har vi franska, svenska, idrott (bad), lunch och sedan efter en väldigt lång lunchrast har vi matte och NO.

Efter skolan ska inget specielt ske, ska väl hem och jobba på mitt NO-arbete om fossila bränslen.

Men nu ska jag packa och få skjuts till skolan i alla fall.

/ elin

Designnytt.

Nu är jag klar med designen, vad tycks? Det blev rätt stora förändringar, men jag blev asnöjd md resultatet.

Nu ska jag sova i alla fall, vi hörs imorgon! Godnatt!

/ elin

La la la laa :)

Ska fixa lite med designen nu, jag har tröttnat på min nuvarande. Lyssnar på Winnerbäck :) Jag fick en sporttopp av mamma faktiskt :D En ceriserosa, minfavvofärg, den är assnygg :D Ikväll blir det nog Ugly Betty, beror på om jag sett avsnittet eller inte.. Men ändå! Nu blir de till att fixa min design, adjöss!

/ elin

Mjukisbyxor :)

image142 

Här är mina nya snygga mjukisbyxor från Puma. De är lite kortare än mina gamla, men dom var ju t.o.m för långa för mig ;)

Nyshoppad och skola, tisdag.

Idag har skolan sett rätt bra ut. Samling först, där Anders återigen berättade att vi har simning imorgon (yeey!), och sen hade vi franska. Jobbade lite med olika prepositioner (stava?). Sen var det slöjd, och jag fållade Erikas blus. AP efter det, och nu förvirrade jag även Leif med mina olösliga skoluppgifter, och ännu en människa som är övertygad om att facit ljuger.

Sen var det lunch, blodpudding, det var inte så gott. Se nhade vi engelska, och jag skrev klart min uppsats! Min parfymflaska dog mycket tragiskt i slutet tyvärr. Efter det hade vi SO, och Peter hade föredrag om hinduismen. Sen var det matte, och nu var det Malins tur att bekymra sig öve min bajsalgebra som bara blir fel, och jag lovar att jag gör dom bra! Om tre välutbildade mattelärare också får fel så är det boken som är ett mysko tänk!

Efter skolan gick jag i alla fall med Ruben ner på stan, och vi kollade runt lite, och fikade på NK. Jag åt en semla, den var god :) Köpte dock inget speciellt, men ett par nya mjukisbyxor blev det, från Puma. Tänkte nästan sy ett par på slöjden, men det kan jag göra ändå. Sen var det bara att cykla hem igen ;)

Tror inte att det blir något gym ikväll, för mamma kommer hem sent och jag vill varken gå själv eller väldigt sent. Men det är ju idrott både imorgon och i övermorgon, och jag kanske kan klämma in något gympass senare i veckan. Får se om mamma har köpt någon sporttopp på Stadium också, hon kanske skulle göra det. Hoppas, för mina är minimini ;)

/ elin

Om min skoldag. hurray..

Nu har jag ätit, så nu är jag lite piggare, med betoning på lite.
Det känns nästan som om jag börjar bli sjuk, men det vet jag att jag inte gör,
för två anledningar. För det första så blir jag inte sjuk! Jag blir aldrig sjuk!
Jag är en väldigt frisk människa. Och för dt andra så har vi bad den här veckan,
och det äe en av de få sporter jag är otroligt duktig på, och det är roligt.

Dagen har varit rätt bra. Efter min rapport från studion så var det lunch,
fiskpinnar och potatis, och sedan hade vi musik, vi gick igenom renässansen
och barocken en snabbis, sen fick vi sjunga lite kareoke. Det var kul,
men de lätantagligen hemskt ;)

Efter det hade vi engelska, med en vikarie. Skrev vidare på min uppsats "My life as
a parfumebottle at Wallmart's". Den börjar arta sig. Efter det var det elevens val,
bild, och det var roligare än vanligt. Nu är vi en rätt stor grupp från 9:2, skojskoj.
Blev klar med min propaganda bild om "Appelpower!", den blev bra. Sedan
var det bara att trava iväg till stallet medans man frös häcken av sig och
ansiktet blevtill is. Nej, blä för kyla!

/ elin

Lite om ridningen.

Nu har jag kommit hem från skolan och stallet, och ska alldeles strax äta. Det gick inteså bra på ridningen idag, jag hade Totte, en häst som jag aldrig ridit förr, och han var inte för mig. Jag fick honom inte att lyssna eller någonting, han bara älgade iväg som en galning! Fast han hade en riktigt mysig galopp.

Ska som sagt äta nu, ska uppdatera om skoldagen och så lite senare. Men nu, mat, jag är utsvulten!

/ elin

Studiorapport igen.

Sitter här igen. Erika sitter brevid och vi har NO. Vi har haft matte, och det gick bra, jag kom in på skojiga uppgifter som var lätta, de tycker jag om. Sedan har vi haft svenska, lyssnade på gamla nationella uppsatser och gissade betyg. En av IG-uppsatserna var skrattretande, den var faktiskt urusel. Den gick inte ens att läsa!

Det blev ingen outfit imorse, blogg.se dampade totalt. Men den kanske kommer ikväll? Lite sent kanske ;)

/ elin

Måndag igen.

Måndag igan. Tillbaka till skolan efter en underbar helg av ingenting gjort. Jag får skjuts av Malin idag, och ska stå nere vid ica tjugo i nio. Nu ska jag sminka mig, fixa till håret lite och laga mina jeans, tror jag i alla fal.. Släner in en outfit strax. Om jag nu kommer i byxorna vill säga.

Dagen annars beskrev jag igår.

/ elin


The Cranberries - Zombie



Jag älskar den här låten! Hörde den för första gången på gärdets julshow, det var en superduktig tjej som sjöng den, ch jag hörde den idag, och nu kan jag inte få den ur skallen! Underbar.

/ elin

Naglar, vackra naglar.

Jag ska sova nu snart. Tänkte bara lägga in en godnattbloggning. Såhär fina blev i alla fall mina naglar idag;

image139

God natt, sov gott och allt det andra också.

/ elin

Dagboken, jag sökte dig och fann mitt hjärta.

Eller The Notebook. Det blev filmen jag såg ikväll. Och jag älskar den. Det är den mest romantiska film jag någonsin sett, och trors att jag har sett den säkert 15 ggr gråter jag alltid i slutet. Den har allt! Ni måste se den!!



Imorgon är det skola, vet inte hur jag kommer dit men det fixar sig nog på ett eller annat sett. Vi har svenska, matte/NO, musik, engelska och elevens val (bild). Efter skolan ska jag knata iväg till stallet och rida, vi har cavaletti (ridning över bommar) och jag hoppas som alltid på en riktigt bra häst, mest då på Shannon eller Caprina.

Jag måste nog koppla in min dator igen också, pappa har grejsat lite med den så nu ska den funka. Men inga sladdar sitter i, så jag måste fixa lite med den nu. Ha en fortsatt bra kväll, och ni bara MÅSTE kolla på Dagboken, ni MÅSTE! Och jag kan säga att till och med min bror älskar den, så den kan ses av killar också, bara de inte är totalt känslokalla.

/ elin

Myskoluktande rum.

Hellu! Uppdaterar lite innefrån mitt lilla rum som är näst intill kokhett och luktar väldigt mycket av nagellack, vaniljljus och myskorökelser. Det enda som hörs är min bärbara hårddisk som jag kopplat in, ska nämligen titta på en film, vilken vet jag inte än.. Den låter lite småsött på något vis, den låter som en liten dator ^^, Min stationära dator är ute i vardagsrummet, pappa ominstallerar den eller någonting sådant..

Jag har målat naglarna alldeles nyss också, men ett koralloranget som jag fått av Hella för typ 1½ år sedan ;) Det är väldigt snyggt. Men jag sumpade en nagel, så den ska jag måla svart.

Nu på eftermiddagen har jag gjort om lite på rummet, det lilla jag faktiskt kan göra om.. Jag bytte helt enkelt plats på sakerna på två hyllor i min bokhylla. Inte så roligt kanske, men det är i alla fall nytt.. Sen rensade jag bort lite smink också, som t.ex ett metalliclila läppglans (asfult), två läppstift (ett guld och ett knallrött) och några ögonskuggor. Ska nog slänga några gamla kajaler också, jag hittade en turkos (!) som jag haft i typ 5 år..

Btw så är det handboll på teven nu, Sverige mot nåt annat land. Go Sweden!!

/ elin

Later in the day.

Sisådärja, nu har mamma och pappa kommit hem igen. Jag har lekt duktig dotter och diskat, plockat ur diskmaskinen och slängt skräp nere på ICA. Min belöning? Glass :D Mumma.

Annars har det inte hänt någonting idag. Min dator funkar just nu i alla fall, så nu har jag lyckats flytta över alla filer som jag vill ha, så nu kan den explodera om den så vill det. Vilket den antagligen kan göra också.

Håller på att elda lite rökelser också, de jag fick av Linkie, men de luktar inte så gott när man väl eldar dom tyvärr. Bara när de inte eldas. Måste nog köpa lite andra rökelser också.. Nu ska jag läsa lite bloggar, c u!

/ elin

Jag HATAR min dator!!

God morgon! Idag är det söndag för alla som inte visste det, och vädret är soligt och himlen är blå. Jag ska gå upp och äta lite frukost om ett litet tag, och sentänkte jag kolla lite på tv, det var ändå rätt länge sen jag gjorde det, och det ska jag göra för att fira att mamma och pappa inte är hemma, för de är och åker längdskidor i Harsa.

Sitter inne på min andra dator samtidígt och försöker flytta över de sista filerna jag verkligen vill ha kvar, men den dampar ihop och lägger av hela tiden! Men förhoppningsvis kandet bli bättre, för pappa sa att någon kunde ominstallera den och så, men jag vill bara ha ut en nedrans fil till så är jag nöjd! Skitdator! Jag vill ha en ny dator, som faktiskt fungerar!!

/ elin

tråkkväll.se

Ska sova snart. Kvällen har i alla fall spenderats här framför datorn, jag har kollat på Dukes of Hazzard 2, den är så jävla bra ;D Nu håller jag på att somna i alla fall, så det är nog bäst om jag går och lägger mig. God natt!

/ elin


Ashley Tisdale är ju duktig!

Det blev inget gym idag. Jag och Jens fick skjuts ner till höghammar, och det var fullpackat med bilar. Tydligen var det någon friidrottstävling, och gymmet var stänt, så vi fick gå hem igen. I väldigt tunna träningskläder. Det var inte så skoj kan jag säga ;) Men jag är nöjd med min rrestation denhär veckan ändå, jag har ju gymmat tre ggr redan.

Nu sitter jag i alla fall och lyssnar lite på Ashley Tisdale, hon är ju superbra! Jag har inte hört henne förutom på High School Musical ;) Jag vet fortfarande inte vad som kommer hända ikväll, det blir kanske någon film. Ska koll om det går någonting på tv och så.

/ elin


Uppdate, lördag.

Igår gick jag som sagt iväg till Malin, höll på att slå ihjäl mig på kuppen (väldigt halt). När jag kom dit så gick vi ut på en kort promenad med Skorpan (hunden sm hundvaktades), och efter det lekte vi lite med honom och sedan blev det till att förbereda tacosen de skulle äta. Det gick väl sådär med köttfärsen ;) Sedan satte vi oss framför teven, och väntade på att Let's Dance skulle börja, så det blev lite Miljonärerna först.

Sedan började Let's Dance, och det var faktiskt bra, bättre än jag trott. Och Danny var såå snygg! Men jag blev lite förvånad i utröstningen att Uffe Larsson åkte ur, men i och för sig betyder det bara att i år finns ingen efterträdare till Peppe Eng ;) Men under utröstningen satt vi verkligen och vrålade att Danny inte skulle åka ur, han är alldeles för snygg för att åka ur Let's Dance också, efter Idol.

Annars spenderades kvällen framför Numbers, lekandes med Skorpan eller bara mycket skrattandes. Tack tjejer för en underbar kväll :)

Idag har jag hunnit äta lite frukost och tittat lite på avatar (senaste, nr 13). Runt tre skulle jag och Jens ner till gymmet i alla fall, så någonting nyttigt händer idag ;) Nu kommer lite bilder från gårdagen;

   
  

/ elin

Home, sweet home.

Nu har jag kommit hem från skolan och Erika. Jag åkte hem till henne en sväng efter skolan, vi tittade lite på tv och pratade mest bara. Nu ska jag försöka få något i magen och sedan dra iväg till Malin. Där kommer det antagligen bli Let's Dance ikväll, brukar inte titta på det men det kan bli skoj ;)

/ elin

Rapport från studion.

Sitter här igen och söker info om fossila bränslen. Dagen har varit rolig än så länge. Vi hade teknik imorse, och vi ska göra en stekpanna. Den blir kanske inte sådär superfin, men den är rolig ;) Den blir liten och fyrkantig. Jag fick svetsa ihop min imorse, jag är den enda som hunnit så långt, men Edvin har börjat provsvetsa. Det var askul, speciellt när det frätte runt massa grejs och så. Och lågan blir liksom grön när man tittar genom en såndär snygg hjälm ;) Det blev asfult, men det gick inte att göra det snyggare typ.


Läste på läshalvtimmen (weird!) och på matten försökte jag mig på en uppgift som inte funkade typ ;P Den var väldigt komplicerad.

Ikväll ska jag åka till Malin har det bestämts, och hålla Hella och Malin sällskap när de hundvaktar. Ska bli väldigt roligt tycker jag :) Imorron blir det gymmet med Jens på morgonen, jobbigt, men det ska bli kul och se hur mycket han gymmar, jag gissar på megajobbiga pass.

Det är väldigt tråkigt väder ute. Kollade alldeles nyss på min frånvaro på dexter också, jag hade ingen, men jag var markerad som närvarande på de två samlingsgrupperna jag INTE var med i, det var mysko.. Nej, åter till arbetet!

/ elin


.

Lite kort om imorgon.

Vi förväntar oss teknik, läshalvtimme, matte, NO och SO imorgon i skolan.

På dagen/kvällen förväntas ingenting.

Good night sweden!


/ elin


Torsdag, del 2. Stallet och promenaden dit.

Efter skolan gick jag ner på stan med Malin. Hon gick till bussen och jag gick för att leta efter en ny sporttopp. Gick till intersport, lindex och team sportia. Alla hade samma prisklass; SVINDYRT! Jag fattar att det är bra kvalitet och dyrt material, men jag är snål! Så de blir väl till att köpa på H&M eller något sådant..

När jag väl kommit ner på stan var det alltså bara att vända och gå till stallet. Kom dit runt fyra tror jag, och bytte om. Sedan gick jag upp i kafeterian och åt en panpizza. Efter det gick jag in i stallet igen för att dryga lite i fritidsgården, och sprang in i Anna, hon hängde med. Där inne satt Jolin och bytte om, och vi satt där ett tag. Sedan kom Lina, och jag blev så glad, jag har saknat henne megamkt. Jennifer var inte där, hon börjad känn sig lite förkyld och ville inte riskera att komma. Krya på dig snygging!

I alla fall så skulle jag ha Shannon egentligen, men eftersom det var Linas första ridning på typ 20 år så tyckte jag att hon kunde få honom, och bytte till Akleja. Hon var rätt mys, men hon är fortfarande inte min favorit, det är Shannon och Caprina som fortfarande ligger i topp :) Vi hade skoridning, med mycket volter, kort skritt och trav och lite galopp. Det gick väldigt bra :) Nu är jag i alla fall hemma igen, ska äta våfflor om ett litet tag. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, jag är väldigt trött.

/ elin

Torsdag, del 1. Skoldagen.

Blev skjutsad till skolan imorde av far, och väl där träffade jag Erika, och trots att hon är typ världens drygaste människa tycker jag om henne, och jag har saknat henne. Hon har blivit det snarlikaste hon kan komma till att bli brun, och hon har urgulliga fräknr överallt ;D Annars hade vi SO, och Peter var borta, så vi hade vår f.d fransk/engelska-lärare, Anna, istället. Vi förklarade en massa hinduisktiska ord.. Skoj..

Efter det var det idrott, men man fick gå och gymma på Nordic om man ville, och Stina övertalade mig att gå dit, så då köpte jag en enkelbiljett och gymmade med henne, och Moberg som också var där. Det var jätteskoj, och det gick bättre idag, det var inte lika mycke folk heller (jag menar, hur många gymmar tjugo över nio på en torsdag?). Körde de flesta maskinerna, och det gick super ;)

Lunch sen (pannkakor, mumma) och svenska, där vi hade lite bildanalys på förrförra årets nationella prov. Efter det hade vi engelska, oc nu har jag valt mitt ämne för uppsatsen "My life as..". Jag är en parfymflaska på Wallmart's. Så min uppsats heter "My life as a parfumebottle at Wallmart's". Det är superskoj xD

Efter engelskan hade vi franska, vi pratade även hela denhär lektionen, och intervjuade varandra med lite olika frågor. Persdotter hade skrivit upp några frågor på tavlan, men jag skojade till det genom att lägga till andra frågor, och alla blev helt förvirrade, jag hade superkul i alla fall ;D Efter det var det bild, och vi ska börja rita en propagandabild. Jag har valt hur min ska se up, och jag har börjat på den redan. Det står "Applepower" och sen ska jag rita dit en massa äpplen. Skojigt värre ;) Efter det var det slut, och vi gick hem. Del 2 kommer strax, vill inte ha ett så megalångt inlägg ;)

/ elin


Rix FM, dagen och korta byxor.

God morgon! Lyssnar lite på rix fm, det ingår i min morgonrutin ;) Jag berättade ju om dagen igår, så jag tänker inte tjata om det mer.. Men jag kan tillägga att jag nog kommer gå ner på stan en snabbis efter skolan, och sen gå därifrån till stallet. Ska kolla lite på team sportia och intersport, jag behöver lite nya träningskläder ;) Speciellt byxor, alla är ju så himla korta nu för tiden! Kanske slänger in en outfit strax. Nu, frukost.

/ elin

Inga skoltröjor..

Senaste nyheten, det blir inga skoltröjor imorgon. Det strulade till sig med betalningen, så Erika kommer bli totalmördad av hela klassen imorgon. Det ar varit roligt att lära känna dig Erika, synd att du aldrig blir 16 år. Jag kommer sakna dig. ;)

/ elin

Hemkommen. Igen.

Nu är jag hemma och nyduschad från gymmet, man känner sig väldigt duktig när man varit där två dagar i rad, men jag är inte fullt  nöjd med min insats på träningsfronten.. Det var liteförofokuserat tycker jag, men det kan man kanske förstå när vi var fyra stycken på etthelt nytt gym, vi provade mest bara en massa maskiner ;)

Men jag tyckte inte om gymmet heller, det var så ihoptryckt och svettigt och nej, jag gillade det inte alls. Det var alldeles förmycket folk där också, det är inte det att jag har något större problem att träna inför folk (bara lite ;P), men det var köer till maskinerna och när man hadeen stressadealla andra en bara. Nej, höghammarhallen alla gånger säger jag då.

Imorgon är det torsdag (väldigt observant ;D) Alltså är det hat/älsk-dagen med stort D. Hemsk skoldag, först SO och idrott med nioettorna innan lunch, sedan vänta en halvtimme på att bli insläppt i matsalen, och strssa i sig maten. Svenska direkt efteråt, sedan engelska och seda franska. Till sist är det bild, och det är väl vad som är bra med skoldagen.

Efter skolan kanske jag hinner hem, annars är det direkt till stallet som gäller, och bäst-ridning :D Får träffa Jennifer och Lina, förhoppningsvis (?), och det är ju alltid lika underbart :) Jag tror vi har cavaletti (ridning över bommar på marken..) och jag hoppas på en mysig häst, helst Shannon eller Caprina :) Fas Caprina var halt förra veckan, men tydligen inte i måndags.. Men hon har i alla fall strålröta (lätt skada i hoven), och det borde göra ont.. Vi får väl se hur det blir.

Ja, en annan sak också, Erika kommer hem imorgon :D Eller jaoo, hon är väl hemma nu också tror jag, men hon kommer till skolan imorgon :) Och det betyder att vi får våra klasströjor, dom kommer vara assnygga skulle jag tro :) Min är svart, och alla har vitt tryck. Hoppas att den passar :)

/ elin

Hemkommen.

Det har varit en bra dag idag, och den blir väl bara bättre kan jag tro. Franska direkt på morgonen, vi gick runt i klassrummet i 50 minuter oh pratade väldigt vacker franska, några förvalda dialoger som plockats ut av Persdotter, allas våran favvolärare ;) Efter franskan gick jag en snabbis till SYV:en och lämnade min gymnasielapp, så nu är ansökan officiellt inlämnad.

Efter det var det svenska som gällde, en timmes läsning. Jag läser Pirater av Celia Rees, klart boktips, den är asbra. Sedan var det idrott. Vi körde styrke/kondis-bana idag igen, och det blir det imorgon också. Vi körde med lite pulsräkning också, jag hade snitt på 140 i arbetspuls, och jag vet att jag har dålig kondis.

I alla fall så ska jag, Hella, Linkie och Stina gymma senare idag, klockan fyra närmare bestämt. På sporthallen t.o.m, kommer säkert bli intressant eftersom ingen av oss varit där förr ;) Får hoppas att det är samma maskiner som på Höghammar, men det borde det vara..

Just nu återhämtar jag mig från promenaden hem, lite omt i mitt skadade ben. Lyssnar på Winnerbäck, äkta kärlek det där! Daugava är kanske det bästa album som någonsin gjorts.

/ elin


Nu är gymnasievalet valt..

Scary! Men nu har jag skrivit ut min ansökan och tänkte lämna in den imorgon. Det blev NV som 1:a handsval, men jag tog IB som andra, utifall jag skulle ändra mig, även om det inte verkar särskilt troligt dock. Så då blir man nog NV:are till hösten ;) Nu ska jag gå och sova, God Natt :)

/ elin

Händelserik tisdag :)

Var ska jag börja? I skolan kanske.. På samlingen fick vi påminnelse om att vi har halvdag imorron (slutar tolv, yeey!) och sedan franska, där vi repeterade klockan lite. På slöjden blev jag klar med kragen på Erika's blus (jag gör en blus åt Erika för ett högre betyg, blusen i sig är definitift inte min stil).

arbetspasset sedan jobbade jag matte, men jag kom ingen vart eftersom jag stötte på en omöjlig uppgift, och jag har uppbackning på den frågan, för om tre mattelärare och en bror som går andra året på NV har fel på den, då är det tryckfel i facit. Äcklig lunch (spagetti och köttfärssås), och sedan engelska. Efter det var det SO, jobbade med islam. Till sist var det matte igen, blev inte så mycket gjort dock, men jag sa till läraren att jag snart vill ha prov på algebran i alla fall.

Sedan slutade vi, fick skjuts hem med Malin (TACK!) och väl hemma satte jag mig vid mitt pussel (jag VET att jag inte har något liv!). Men jag och mamma är duktiga i alla fall, vi gick ner på gymmet runt fem. Körde lite varierad träning idag, och gav mig på mördar-sit-ups-maskinen igen, denhär gången gick det bättre. Var där i ungefär en timme.

När jag kom hem så lade jag färdigt mitt pussel, WEIII :D Se bild nedan ;)

Jag har köpt ett par nya långkalsonger också, med mamma som mellanhand. De är svarta med minihjärten, igen, bild nedan.

  

Imorgon blir alltså en mysdag; franska, svenska, idrott och sedan slut. Eventuellt gymmet med Linkie sedan :) Det ser vi fram imot :) Det blev ett långt inlägg idag ;D

/ elin

Morgonpigg :)

God morgon världen! Jag kan meddela att jag snart är klar med mitt pussel :D Weii.. Jag har verkligen inget liv ;D

/ elin


Skoljobb.

Sitter i studion på skolan igen, visste ni att 80-90% av all världens energiförbrukning kommer från fossila bränslen? Det känns ju väldigt duktigt med tanke på att det försvinner om några år.

I alla fall, idag slutar vi tjugo över två (vi har inget elevens val), så jag hinner hem mellan skolan och stallet, förhoppningsvis med skjuts åt åtminstone ett håll. Jag fick iaf bild som elevens val, tsm med Hella, Linkie, Malin och Ruben ska bli skoj det ;D

Borde nog återgå till arbetet nu, trots att denhär puckodatorn är så seg att man inte ens kan komma in någonstans. Later!

/ elin

Måndagsmorgon.

Nu har jag ätit frukost, duschat, tvättat ansiktet och så vidare. Det jag ska göra nu är att fixa håret, sminka mig och klä på mig.

Kanske ska berätta lite om helgen också. I lördags kom Ruben hit, hon skulle sova över här. Jag gick och mötte henne i nysnön, och här hemma tittade vi på Liftarens Guide till Galaxen, följt av Pirates of the Caribbean - At Worlds End. Sen hade vi lite skoj, och sedan gick vi och la oss.

Igår vaknade jag vid ett någon gång, och gick upp. Ruben vaknade då också, och vi åt frukost. Sedan spelade vi lite tv-spel, och tittade på TV efteråt. Sedan när hon åkte hem, så pusslade jag vidare med vårt 1000-bitarspussel, jag har kommit rätt långt nu ;) Familjen kom hem vid halv nio-tiden igår också, och nu är helgen redan slut.

ridningen idag har vi teori (weii...), och i skolan förväntas inget ovanligt, bara det vanliga; svenska, NO/Ma, musik, engelska och elevens val (bild). Slänger in en dagens outfit snart.

/ elin

God morgon :)

God morgon! Ska precis till att äta frukost nu, har ansiktsmask medans ;) Jag bloggade inte igår, jag gjömde bort, jag lade pussel halva dagen istället ;D Uppdaterar snart.

/ elin

HURRA :D

Min puckodator FUNGERAR IGEN! :D JAg har ingen aning om vad jag gjorde, men det kom upp en ruta där det stod att "Datorn har återhämtat sig från ett allvarligt fel", och någontig om RAM-minnet, men jag bryr mig inte, för DEN FUNGERAR :D Halleluja!

Jag har hållit på att flytta lite filer på datorn nu, sedan ska jag städa rummet och börja på att lägga pussel (tråkigt liv.se).

I alla fall så har vårt H&M-paket kommit nu, och det är ju bra :) Allt sitter perfekt också, och de är ju också bra ;)

Nu tänker jag läsa några bloggar innan jag tar itu med städningen ;D

/ elin

Tråkar..

Sitter framför teven, jag är rätt trött. Jag kollar på "50 bästa tjejfilmer" på femman, och jag har sett rätt många av dom ;D haha! Min helg är i alla fall klar nu, mamma, pappa och Jens är borta, så jag är ensam hemma. Imorron kommer Ruben och sover över, så det finns inget att inte är bra, förutom att min dator fortfarande är dum i huvudet. Jag ska äta lövbit ikväll, men först kommer jag nog somna..

/ elin


.

Sitter i skolan, ska söka info om fossila bränslen, men jag kommer inte hinna, eftersom vi slutar nu.. Uppdaterar när jag kommer hem, adios!

/ elin

Dagens ljussken :D

Men det glömde jag ju, mystiskt nog.. Det har ju hänt en fantastisk sak idag :) Ridningen såklart :D

Jag kom dit och såg att jag hade Maruska, och blev arg, för hon är nästan den ända hästen jag nästan totalvägrar att ha. Så då bytte jag till Biggles, för hon som red honom ville ha Maruska. Och jag måste erkänna, han är rätt mysig, men bara att ha ibland, för ofta och han blir dryg. Men ridningen gick rätt bra, även med mitt hemska ben, bara i galoppen som smärtan blev outhärdlig ;P Så då red jag honom litegrann vid sidan av, han var väldigt pigg då kan jag säga.

Det var i alla fall underbart att få träffa världens bästa ridgrupp igen, men Lina var tyvärr inte där, och jsg tror jag dör på riktigt om jag inte får träffa henne snart, jag får Lina-abstinens! Jennifer var åtminstonde där, vilket spred lite ljus i en värld av dumma ben och datorer.

På tal om datorer så har Jens nya laptop kommit, och den är så snygg! Och om min dator kajkar ihop totalt kanske jag också kan få en sån :D Weii!

/ elin

HATA!

image124

Min vackra skråma. Och det värsta är att det är värre i verkligheten :/

/ elin

Torsdag, eller Tråkdag, som man kan säga.

Fyfan vilken katastrofal dag! Alla lektioner blev tråkiga, franskan dög väl, men idrotten var hemsk.

Vi hade en myskobana idag med, och den var likadan, fast nu var nioett med också. Och en övning där man skulle gå på en bänk till ribbstolarna, och jag orkar inte beskriva detaljerna, men det slutade med att mitt ben åkte ner mellan ribbstolen och väggen, med ett förjävligt märke och otrolig smärta som utgång, så nu kan jag knappt gå på det benet.

Och i och med min skada kommer jag antagligen inte kunna gå på tranan imorron, som jag hade sett fram imot. Och just nu känner jag mig bara skit, jag är så matt på allt, jag vill bara sova och inte vakna mer.

Nu är jag ännu argare på mitt ben, upptäckte alldeles nyss att jag bade blåmärken precis under knät också, HATA! Och min dator dampar nu igen och allt känn bara skit. Deprimerande inlägg, jag vet.

/ elin

God Morgon!

Jag är trött! Vaknadeför 35 minuter sedan, snart ska jag gå och äta frukost. Min dator fungerar igen, pappa har gjort något mysko med hårddisken, över kvällen t.o.m, så nu är det kokhett i mitt rum, skoj ;)

/ elin


Våfflor är mumma.

Pappa gjorde våfflor till middag idag, som jag nyss ätit. Innan det dushade jag en snabbis och innan det var det gymmet då ;) Vi kom väl ner dit tjugo över fem, och körde nästan allt, mest arm, men också ben, mage och rygg. Nu är jag astrött, men jag tror jag tänker tvinga mig vara uppe i åtminstone en timme till. Min skål med choklad står precis brevid mig nu, men jag lyckas kontrollera mig själv och jag äter inte av den, jag känner mig så sund :)

Imorgon har vi rätt roliga lektioner; bild, franska (det är väl halvkul), idrott, SO och sen har vi engelska och svenska, som är snäppet tråkigare. På kvällen är det som sagt ridning, det ser vi verkligen fram imot :D Får bara hoppas på en bra häst också, helst Caprina känner jag, eftersom jag antagligen kommer vara för trött för att engagera mig i Shannon, jag kanske kommer ha träningsvärk, och han är inte så supermys när man har träningsvärk. Nu blir det bloggövervakning och sedan sova.

/ elin


Klar :D

Ja, nu är jag klar med franskaläxan :D Härligt att slippa behöva tänka på den mer. Så nu är det bara att hoppas att översättningen blev rätt också ;) Vi har ju några engelskaglosor också, fast eftersom de är tills nästa torsdag tänker jag inte ta hem dom än.

Ska snart byta om och göra mig redo att dra ner till höghammar iaf, mamma kom hem nyss. Ska bli kul att göra någonting ;D Jag vill att vårat paket från H&M ska komma! Jag tror nästan jag måste gå och äta någon frukt eller energi-piller, jag är helt plötsligt astrött! Brist på aktivitet, gissar jag ;)

/ elin

Onsdag :)

Jag hatar fortfarande min dator, den är så dum!

Dagen har varit bra. Franska på morgonen, lite muntlig repetition och lite bokarbete. På svenskan fick vi höra lite på gamla nationella, det muntliga provet. Hella fick ett nervöst sammanbrott när hon fick reda på att det bara är några veckor tills vi har årets muntliga nationella. Sedan var det idrott, vi hade en styrke/konditionsbana, som jag hatade, jag har varken kondis eller muskler. Sedan lunch (ris o kyckling i currysås) och efter en lång rast med Neger/President-spelande hade vi Ma/NO. Varför lärarna ska skicka upp oss till bild2:an vet jag inte.

Upptäckte i alla fall att Ann (bildläraren) hade satt upp nya bildet i glasfönstret, och tro det eller ej, men fyra av dem var mina :D Mitt ninjarum, fängelsehåla och mina myskotolkningar av en reklamsida för klockor. Linkie hade tre teckningar där också, surprise, hon som är så megabästig på bild ;)

Nu sitter jag och frossar lite choklad iaf, ska alldeles strax  ta itu med franskaläxan. Klockan fem idag ska jag och mamma ner på gymmet igen, jag ska leka hurtig, bara för att vi var där igår också.

Imorron är det ridning med bästa Lina och Jennifer, och i skolan förväntas många lektioner och jobbig gympa.

/ elin

I brist på rubrik.

Nu har jag kommit hem från gymmet, och jag har hunnit äta också. Idag körde jag och mor mest armträning, och lite rygg-mage också. Jag har otroligt svaga armmuskler! Jag gjorde någon övning fel också, så jag kommer ha otrolig träningsvärk i nacken imorron! Men jag är stolt över mig själv, att jag är så duktig över att ha börjat tränat. Men just nu vill jag helst bara frossa i min choklad, men det tänker jag inte göra ;)

/ elin


Hemkommen.

Jag skulle ha publicerat det senaste inlägget imorse, men datorn dampade, så den får komma lite efter ;)

Vanlig dag idag i skolan, lektioner och rivstart från lovet. Inga ändringar på varken grupper eller lektioner. Men det var rätt vanligt i klassrummen också, Längtar tills rasten, skrattar under rasten, längtar tills rasten o.s.v ;) Vi har redan fått två läxor däremot, en sidas översättning i franskan tills på torsdag och glosor i engelskan tills nästa torsdag. Det dör iaf att börja i skolan igen, bara irriterande med drygomänniskorna i min grupp.

Efter skolan gick jag, Hella och Linkie ner på stan, blev choklad på Biggans och varm choklad med grädde på Bönan.

Om bara några minuter ska jag ner på gymmet med mamma och träna lite, så nu ska jag byta om och sticka.

/ elin

Morgonpigg :)

Jag är faktiskt otroligt morgonpigg. Jag vet inte riktigt när jag vaknade imorse, jag tror det var runt tjugo över 5, jag vaknade i alla fall inte av väckarklockan.. Mysko.. Jag ska väl upp och äta frukost snart, det blir nog fil och müsli, jag tror inte jag orkar göra mackor, trots att vi har skinka.

/ elin

Natti Natti!

God natt, sov gott, dröm sött ^^,

/ elin

DAMPDATOR! :@

Jag hatar min dator! Den startar inte! Den går igång, men ingenting kopplar! Så nu sitter jag på bärbara. Grr..

Jag gick iaf till ridningen, vi hade skolridning och jag hade Shannon-babe <33 Jag älskar den hästen! Det gick nog rätt bra iaf, fast han var väldigt pigg, och jag orkade inte riktigt engagera mig i honom heller. Så det kanske gick uruselt, vad vet jag ;)

Imorron blir det iaf stan med Hellus efter skolan, vill kolla in Såfin's rea :) Sedan har mamma varit snöll också. Jag bad henne köpa apelsinjuice, och vet ni vad hon gjorde? Hon köpte juiceapelsiner, så nu får jag göra färskpressat. Det känns nyttigare än koncentrat på något sätt, men på 2 kg apelsin får man bara 1l juice, så det blir att pressa på nu bara ;)

Nu känns det som om jag bara tråkar, lyssnar lite på Rihanna, sitter i min fåtölj med bärbara i knät, vanliga brevid, som snart är död om den inte startar. Borde nog slänga apelsinskalet på mitt datorbord innan mamma kommer hem.

Ja, jag fick åka buss hem från stallet, eftersom mamma och pappa är så själviska att de måste åka skidor. Iaf, jag hoppade på, och frågade inte om bussen blev trean sen, den brukar inte bli det. Så jag hoppade av nere på stationen, bara för att se de två bussarna innan min åka, fick panik! Sedan tittade jag på min buss, och då hade den blivit trean ändå, och jag fick gå på igen, lite pinsamt ;)

/ elin


rubrik.

Ska alldeles snart ta och pallra mig iväg till stallet, uppdaterar sedan.

/ elin

Jag har tråkigt.

Sitter och kollar på klipp på youtube, jag har ett tråkigt liv idag. Om lite mindre än tre timmar tänker jag i alla fall gå till stallet, får se vad vi har idag. Imorron förväntas skola, och möjligtvis shopping efteråt. Får väl kanske byta grupper och kanske schema imorron också, får se hur de blir. I så fall hoppas jag på två saker; fler sovmornar och framförallt att dom fixar våra torsdagar (vi har 20 minuter lunch och fyra lektioner efter det, men bara två före).

Nej, nu ska jag gå och fixa något at äta. Btw så har jag finurligt fixat på rummet, jag har dragit fram min fåtölj så jag har den som datorstol, väldit mysigt måste jag säga ;D

image114

Min "datorstol" xD

/ elin

The horror!

Det fruktade brevet har kommit. Gymnasievalet. Nu är det plötsligt meningen att jag ska välja min framtid inom en månads tid, mindre till och med. Jag vet i och för sig vad jag tänker gå, men det är ändå lite stressande att veta att jag måste ha valt väldigt snart. Men det blir nog NV på Torsberg i alla fall. Det verkar bäst.

/ elin


"God" morgon.

Jag sov inte bra inatt. Jag kommer inte ihåg när jag
somnade, jag är inte ens säker på att jag gjorde det.
Jag vaknade iaf åtta imorse, och jag gick upp nio, och
snart ska jag äta lite frukost. Ridning ikväll, det ska bli
superkul! Annars har jag inget planerat för idag, vi får
väl se hur det blir. Ha en bra dag!



/ elin


Lovet är snart slut.

Det känns verkligen som jag har slarvat med bloggningarna nu på sista tiden, men det händer ju ingenting på loven. För ungefär två sekunder sedan läste jag ut Harry Potter, stående ovationer som vanligt. Okej, jag har läst den typ fem ggr förut, men de är alltid lika bra ;) Jag ska väl hoppa in i duschen nu snart, ikväll blir det nog film, eller kanske bara sittaochstirra upp i taket, vad som bäst fungerar ;P

Ikväll ska jag iaf packa ihop min soff-säng och sova uppe i min vanliga säng, för om två dagar börjar skolan, så jag ska vänja mig vid att sova uppe nu. Fyfan vad lovet har flygit fram. Fast en bra sak kommer med det; imorron börjar ridningen igen, och som jag har längtat :D Och på torsdag får jag äntligen träffa Jennifer och Lina igen, det var så länge sen känns det som. Ha en fortsatt bra dag, nu måste jag ner till Ica och slänga en massa skräp.

/ elin

One of those days.

Jag kan stolt meddela att jag knappt gjort någonting idag. Eller ja. Imorse väckte Jens mig, genom att säga att senaste Avatar hade kommit, så v tittade på det, OTROLIGT bra :D I samma veva råkade jag ha sönder mitt tagnentbord, men det fungerar, så vi behöver inte prata om det. Mamma och pappa har varit på simtävlingar hela dagen, så jag och Jens är praktiskt taget ensam hemma imorron också, då ska jag fortsätta det jag gör nu, dvs läsa Harry Potter and the Deathly Hallows. Och om ni inte läst den, LÄS DEN! Fast bara om ni läst alla andra böcker.

Jag började läsa igår kväll, innan jag skulle sova, och nu är jag nästan halvvägs igenom boken, det är rätt bra tror jag. Jag sov lite nu innan här också, häärligt ska ni tro. Har ni gjort något intressant idag?

/ elin


Nerdy ;)

Jag har suttit praktiskt taget hela dagen inne på youtube.se, och tittat på en serie som heter H2O - Just Add Water. Det är nog egentligen mer ett barnprogram, men det är så otroligt bra. Det handlar om tre tånåringar från Australien, som under väldigt mystiska omständigheter blir förvandlade till sjöjungfrus, men bara när de kommer i kontakt med vatten, vilket försvåra det vardagliga livet enormt mycket. Ni borde se det, det är faktiskt kul ;)

/ elin

Nyklippt.

Gick upp med tuppen imorse, dvs halv nio. Åt frukost, gjorde mig iordning, sedan pallrade jag mig iväg till frisören. Jag kom hem alldeles nyss, och då har jag klippt nästan allt kortare förutom längden bakåt, och sedan har jag färgat bort min utväxt. Resultatet blev asbra, och jag är mycket nöjd. Just nu håller jag på att koka makaroner, och nu blev dom klara.

/ elin

Elin har gymmat ;)

Nu är jag nyduschad, nygymmad och nyäten. Jag o mamma gick ner dit, vi körde väl i 50 minuter, hon visade mig några maskiner, hälften var roliga, hälften var mördarmaskiner. Jag förundrades över hur tråkigt det var och hurmånga som var där. Nu ska jag bara göra titta på någonting, typ tv-shw eller liknande, sedan ska jag gå och lägga mig lite tidigare idag, jag ska ju som sagt vara på k-lund TIO imorgon, för klippning och färgning.

Vi åt nyss mat också, mamma hade gjort en underbart god kyckling som åts med nudlar. Klart slut!

/ elin

rubrik.

Nu har jag varit nere hos frissan, så nu har jag skaffat en tid, imorron klockan 10. Väldigt tidigt om ni frågar mig. Nyss åt vi pannkakor, mumma. Senare idag ska jag gå med mamma ner till höghammarhallen för att träna lite i det s.k gymmet. Jag funderar på att börja gymma, men alla mysko maskiner skrämmer mig, så mamma får gå med och visa hur allt fungerar, och förhoppningsvis är ingen där, jag hatar att träna inför annat folk.

Det går tyvärr inte bra filmer å tv idag, så nu tänker jag hitta på något annat, kanske någon film på datorn eller något sådant. Nu ska jag göra något annat..

/ elin

Morgonbloggning :)

Godmorgon :) jag vaknade för drygt en timme sen, och nu sitter jag och äter gröt som faster har gjort. Sedare idag ska jag ta en promenad ner til frisören och boka tid, ikväll ska jag kolla om det går någon film på tv. Nu ska jag kollabloggar och bdb.

/ elin


Lycka :D

Ni kanske har sett serien på kanal 5 (gick i somras, uppehåll just nu) Psych. Den handlar om en kille som heter Shawn, som jobbar med polisen, som tror att han är synsk. Men han är inte synsk, han har bara ett otroligt öga för detaljer, men han lyckas utreda diverse utredningar, vare sig de handlar om mord,  kidnappningar eller stölder. I alla fall, på en av mina favoritsiter (www.show-links.tv) finns denna serie, och jag är överlycklig :D

/ elin

Onsdag.

Sitter och tittar på TV. Hella åkte hem idag, igår spelade vi tv-spel, tittade på film och hade skoj ;) Idag hann vi spela lite tv-spel, och jag har också hunnit med att gå ut och gå en snabb, kort promenad, på 25-30 minuter, och sedan körde jag lite pilates med vår blåa boll ;)

/ elin

Årets första bloggning.

Jaha, då var det ett nytt år, en ny start. Lämpligt nog så snöar det idag, årets första snö, så i år börjas ingenting med höstväder. Gårdagen blev rätt skaplig, maten var god, sällskapet dög, och så. Första halvan av kvällen satt vi mest bara och stirrade, urtrist, men sedan började vi spela kort. Lite innan tolv fick jag smutta lite på mammas champagne, äkta champagne (vädigt beskt), senare blev det iaf tre glas fejkchampagne, blandat med Sprite så det gick att dricka ;)

Vaknade tolv idag, efter att ha lyckats somna om vid tio, och nu sitter jag i vardagsrummet på bärbara datorn. Hella kom hit också, för typ två minuter sen, skoj :)

/ elin

RSS 2.0