Smoothiesmoothiesmoothie <33

Ååh, jag älskar ordet. Smoothie. Jag älskar dom också, för att de är så djävulsk goda! Har gjort en som jag dricker nu, frysta gula hallon, några färska röda från trädgården, lite banan (har oftast i banan nuförtiden, det gör dem lite extra saftiga) och jordgubbsyoughurt :) Sen har jag alltid i mjölk, socker och vaniljsocker, det är standard ;)

När jag flyttar hemifrån ska jag ha en mixerstav, lätt, och alltid frysta frukter i frysen :)

WTF, nu är det nån jävel som har köpt trummor några gator bort, gaah! JAg ska slita skallen av dom om dom inte håller KÄFTEN!! Aah, nu slutade det ;)

Sitter fortfarande ute på uteplatsen med laptopen, och tittar på utsikten. Vårt hus har ett jävla fint läge alltså, uppe på Ren i Bollnäs. Vi har sol på huset hela dagarna på sommrarna :) När det är soligt vill säga. Vilket det har varit hela kvällen, jag som var bombis på att det skulle börja åska. Ah well, synd att klaga ;) Det brinner fortfarande, på soptippen var det tydligen. IGEN! Tredje sommaren i rad som det brinner däruppe. Nu hörs glassbilen också, den kommer på torsdagar hit. Kör runt i hela området, jag hör den hela kvällen.

Fan vad skönt det var här ute! Det är inte för varmt, men det är absolut inte kallt. Det är häärligt :)



Tänka sig att alla mina vloggningar blir jättetysta. Men jag kan ju inte vråla här i mitt område liksom ;P

Ha det bäst sötnosar! <3

/ elin ♥

BOLLNÄS BRINNER!!!

Ja, för fan, det är en brand! DET BRINNER! Vet fan inte vart det är heller, nånstans på Gärdet typ. SHEIIIT!! Tur att det är långt bort då, kan ju tycka att det kan börja regna nu :S

/ elin ♥

Buhuu!

Jag lovar, det kommer börja åska när som helst! Stackars Malin, ohn kommer skita på sig, hon har åsk-fobi ;) Nu börjar det komma en jävla massa rök bortifrån också, fan, har det börjat brinna?? I detta kvava väder är inget omöjligt, förutom att röra på sig överhuvudtaget typ. Jaja, nu ska datorn få vila lite, den är lite överhettad ;) Men vi hörs när det slutar åska, skriver nog nåt om ingenting då ;)

/ elin ♥

Underbart!

Jag sitter ute med laptopen i skuggan, det är vidrigt varmt ute.

Kom hem från stugan och min stugfest för ett tag sen, det var skitmys! Jag tyckte iaf att det var mysigare än de vanliga tjejfesterna; film och tacos. När jag, Hella och Linkie kom dit på dagen så packade vi in och gick ner och badade, 26 grader i vattnet och svinhärligt. Sen gick vi upp till stugan igen för att spela kort, och då kom mamma med lass nr 2; Stina och Malin :) Vi spelade kort tills dess att Erika kom strax efter sex, då åt vi pastasallad :)

Sen satt vi hela kvällen och babblade och hade kul, åt chips, popcorn och vattenmelon. Sen bäddade vi iordning och så, klämde in oss sex stycken i mitt lilla rum; två uppe, två nere och två på en madrass på golvet ;D Erika skulle upp och jobba idag, så hon gick upp och åkte iväg nära elva, och då tog väl vi och gick upp med. Blev frukost och bad, sen har vi packat ihop allt igen, städat och hållt på, och sen åkte vi hem :)
Hälsa på Erika en sväng på vägen bara, och åt lite glass, men annars åkte vi hem, och nu sitter jag här ;)

Bilder får vi ta en annan dag. Men som sagt, det är töntigt övervarmt, och jag orkar inte göra ett piss. Nu i helgen ska vi ner till Motala och gå på dop, min lilla kusin Vilgot ska döpas :] Så jag är borta senast sju på morgonen på lördag ;P Nästa vecka så har Hella födelsedagsfest på onsdagen, och på torsdagen, tror jag, ska jag, Malin, Hella och Linkie ner på Cityfesten i Gävle, titta på the Poodels och lite så. Fast jag vet inte om jag stannar hela kvällen eller åker hem nio. Känns lite sent att åka hem ett, tror nog det blir nio ändå.

Nu ska jag plocka lite bär tror jag, sen ska jag hämta ett glas med isvatten, mitt tog nyss slut ;( Men ha det bra, så hörs vi sen :) <3

/ elin ♥


Stugfest, here we come!

Lalala, ja, nu ska jag strax iväg till min stuga, och min stugfest :) Men ha det bra så hörs vi imorron!

/ elin ♥

Btw, det finns fortfarande gratis designer på http://rosamoped.blogg.se ;)

Brolle på Grillnatta ;)

Här kommer lite filmer från igår, och det är urkasst ljud och man hör inte ett piss av vad han sjunger. Stäng av ljudet om ni är smarta.



Playing with fire ;)



Jag är född i en liten by <33



Amazing Graze :)



Suspicious minds :)



Heartbreak City :)



Det är hon :)

That's all you get! Haha, näärå, ni får faktiskt lite bilder också :)



  

Sen är det väl lika bra att jag slänger med några andra bilder med ;)

  

Jag och gänget, sen gänget, sen Bollnäs svar på Joe Labero.. Eller ja, Bollnäs enda trollkarl då ;)


Ha det bra! nu ska jag titta på tv, Morden i Midsumer ftw!!

/ elin ♥

Ny väska :)

Mahaa! Jag köpte en skiitsnygg väska nere på stan idag :) Den fanns på Crispin, kostade 150:- och den är av märket Dixie ;) Sen köpte jag en present till Hella och så fikade vi också. De va alltså jag och Linkie, och Malin kom också ner en sväng :)



 

Man kan både ha den på axelband och vanliga hantag :) I love it!

Lalala.. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva.. Jo, jag kan lägga in lite filmer och bilder med snygg-Brolle! Fast det blir ett nytt inlägg isf ;) Ha det bäst!

/ elin ♥

Gomorron bloggen!

Hejsan! Sovit gott? I have ;) Ska börja göra mig klar nu, ska ner på stan halv två, jag vill kolla in slutrean MED pengar den här gången. Allt börjar ju nu efter grillnatta, och jag vill ha en ny väska! Har sett en inne på Åhléns som jag har funderat över sen jag var i Sthlm förra månaden, då kostade den 199:-, sen 99:- och nu 49:-.. Den som väntar på nåt gott liksom ;)

Men ja, jag vet inte om jag ska köpa den, men det är sånt som märks ;) Tänker iaf köpa ett par bikinitrosor som matchar min överdel, de är billigare också ;) Om ingen har redan köpt den vill säga ;P Men ja, annars idag ska jag väl ringa runt med de sista detaljerna ang min stugfest imorron. Ja, nu borde jag klä på mig kanske.. Ha det bäst!

/ elin ♥

Jag lägger in bilder och filmer på Brolle senare idag btw ;)

Ung Vänster?! Jag?! WTF?!?!



I'm out to get you! Tydligen har någon anonym person har skrivit upp mig som medlem i Ung Vänster. VA?!

Alltså, kan man bli medlem i ett politiskt parti utan att ens skriva in sig? För jag har ALDRIG skrivit under NÅGOT om att jag NÅGONSIN skulle ha blivit medlem i Ung vänster! Jag VILL inte vara medlem i ung vänster, eftersom jag inte är vänsterpartist! Alltvarligt, detta var då bra sjukt! Att helt plötsligt få reda på nåt sånt liksom. NEJ TACK!!

/ elin ♥

Grillnatta och Vlogg :)

Ja, som sagt Grillnatta ikväll, lyckad kväll, trots att jag var dum nog att glömma plånboken hemma och batterierna i kameran dog, men jag fick några snygga bilder på snygg-Brolle trots allt, och en autograf på armen och en kram, status!! Eller inte, eftersom det fick även typ resten av Bollnäs ;) Men ändå, han är så jäävla snygg!! Och skaplig på att sjunga med ;) Men jag har gjort en vlogg nu när jag kom hem, så slipper man skriva ;)




Mahaa, min autograaf :]



/ elin ♥

Duuktig idiot!

Idag har jag lekt goodiegoodie :) Jag har plockat ur diskmaskinen, diskat och städat åt småsötarna! Jag är stolt ;) Har fixat med min mani-pedi också, så nu är det fint och inte ett dugg kladdigt ;) Ska väl ta och duscha snart och fixa mig inför kvällen också.. Sen borde jag kanske städa rummet också, och laga lite hål i alla mina kläder. De vara ploppar upp lite här och var, småsmå hål på armar eller typ vid höften. Mysko :P

Men ha de bra, som alltid, och peace!

/ elin ♥

Grillnatta ikv :)

Nu är man bara liite trött! Klockan är tio, och jag sonade någon gång vid två. Men jag ska vakna, jag tännker inte ligga i sängen och döa bara för att jag glömde min sovmask i stugan, den kan jag klara mig utan tills på onsdag. Och vet ni vad jag tänker göra idag? Jag tänker du ut i trädgårn och plocka körsbäs, hallon och jordgubbar och göra en riktigt färsk smoothie :] Man måste älska färsk frukt direkt från trädgården. Då är man riktigt säker på att man inte får i sig nåt mysko bekämpningsmedel eller nåt ;)

Sen är väl dagens planer att bättra på brännan lite, fixa det sista med manikyren (ta bort lite kladd och så), duscha, välja kläder (alltid lika svårt), och fixa mig själv och så, sen cykla ner till grillnatta. Och för er som inte vet det så är Grilnatta Bollnäs sommarfest i stan. Hela bollnäs är på stan samtidigt, affärerna har kvällsöppet och det är lite grillnatta-rea, man kan få/köpa kuponger på grillade kycklingklubbor (skiitgoa), och så¨har vi nästan alltid hyrt in en halvstor artist som spelar tre låtar och spenderar resten av kvällen med att skriva autografer och sånt ;) I år kommer Brolle ;)



Bild från förra året. Mitt hår var kort och fult, jag var allmänt finnig och lökig (men det syns inte ;)), Malin hade superfluff, Hella hade premiär med sin fejk-gucciväska, och Linkan.. Hon är väl typ densamma ;) Imorgon får ni såklart se bilder från idag också ;) Ha det bäst! Btw, ska ni gå? :)

/ elin

Smoothie <33

Jag gjorde en smoothie tidigare på kvällen, i brist på internet (det började åska), och jag kan fortfarande känna smaken av den! Den var suupergod, blåbär, jordgubb och lite banan :) Och det är så lätt, 1 dl fil, 1 dl mjölk, lite socker och lite vaniljsocker, frukten (typ 1-2 dl) och sen är det klart! Tack vetenskapen som uppfann stavmixern ;)

Annars har jag tittat på Material Girls, och ska titta på nån annan film nu, och medans ska jag nog göra lite mani-pedi med franska naglar och svarta tår :) Ha det bra!

/ elin ♥


Jag hittade hatten!

Okej, när jag var i Stockholm i SEXAN med min dåvarande klass så köpte jag en hatt på H&M på drottninggatan, så typ för lite mer än 3 år sedan. Jag hittade den nyss ovanpå ett skåp i hallen! Snacka blast from the past!



Och kolla bara hur brun jag blivit! Aah, kan det bli mycket bättre? :)

/ elin ♥

Vloggisch ;)

Helluu! Nu har jag kommit hem från stugan igen, och det har faktiskt varit skitmysigt! Igår kom Jens dit också, och vi spelade lite kort, fyrmansvist, och jag och mamma sög på det ;)
Annars har jag steekt och badat som faan, så nu är jag brun och fin, utom i ansiktet, just nu är det kräftvarning ;P Mitt hår har blivit solblekt också. Life is good sometimes ;) Och till er som kallar mig badkruka, jag har badat ÅTTA gånger i år, vilket blir åtta gånger fler än förra året! HA!!

Jaa, annars har det väl planerats om Grillnatta imorron, hela Bollnäs går på stan samtidigt typ ;P Ska gå med Malin, Hella och Linkie, favorit i repris sen förra året ;) Men ja, jag spelade in två vloggar i stugan också, med mobilen, så urkass bild och urkasst ljud, men wtf ;)



Från igår kväll, efter otrolig vinst i fyrmansvist ;D


Idag, efter ett av baden ;)

Vi hörs, nu ska jag göra något näst intill vettigt hade jag tänkt ;)

/ elin ♥

Hallonsmoothie :)

Firar kvällen med en hallonsmoothie med lite banan ;) Och jag gjorde den med gula hallon, så den är inte rosa, som de annars brukar vara, utan svagt gul ;) Den är väldigt god iaf :] Tidigare idag hittade jag blåbär ute i frysen och gjorde en blåbärssmoothie också. Och fyfan vad stek det varit! Jag orkade inte ens sola! Anyway, ska nog åka tillbaka till stugan ikväll, det blev inget av idag.

Lalala.. Jag har trååkigt! Men ha det bra så hörs vi när jag kommer tillbaka från stugan!

/ elin

Steeksteek!

Stekdag! Det är soligt och fint idag, och jag ska åka till stugan och steka! Vaknade typ nyss från en dröm jag har drömt några gånger, och vad kan jag säga, den hör till halloween, inte till sommarlov! Jag och en kompis hittar alltid en nyckel, och vi träffar två män som för oss till nåt ställe dit nyckeln leder och vips på sitter vi typ i ett spöktåg mitt i en storstad och åker runt ;)
Fast det är läskigast efter spöktåget, då är det typ ett spökhus. Men lyckligtvis brukar jag hinna vakna innan ;D

Men ja, snart nu så ska jag upp och käka lite frukost, sen ska jag åka och tanka, sedan blir det brumbrum til stugstug igen.. Synd bara att min blogg är hemma, tråkigt att inte kunna blogga när man är där. Man är för upptagen med att hata myggor och bromsar ;) Okej, men ha det bra sötnosar så hörs vi när jag kommer hem! <3

/ elin

Vlogg :)

Hejsan! Har åkt hem från stugan ikväll för att sova hemma, sen brummar jag tillbaks imorron :) Jag ville hem och leka med mössen, som tyvärr inte kunde följa med till stugstug. Men det har vart mysigt, vi har spelat kort, idag har vi badat och solat (jag, Elin Nilsson, har badat!!), min minikusin och moster var där idag och så. Jag och Clara byggde kottdjur ;)



Ska som sagt tillbaka imorron, sola och bada lite till ;) Ska väl tänka lite på hur jag ska ordna upp min stugfest nästa vecka :) Har bjudit dit tjejerna för att mysa och så, lite sen födelsedagsfest vetni ;) Bara en månad efter jag fyllde år, men wtf liksom ;D

När jag hade brummat hem på moppen också så upptäckte jag att jag glömt nycklarna, smaaart Elin!! Så jag fick sitta ute i typ en timme och vänta på att bror skulle komma hem ;P Blev en liten vlogg som jag lägger ut vid tillfälle, sen filmade jag lite när jag studsade (tidsfördriv ;D) Men ha det bäst, så hörs vi :)


Okej, ni får vloggarna nu eftersom det tydligen gick på under en minut att ladda upp dom ;D Men de är tagna med mobilen, därför är dom av dålig kvalitet ;)

Jag visar försök till att stå på händerna, jag går ner i brygga och jag gör en ful liten volt ;D


/ elin ♥

Hem och iväg igen :)

Nu har jag kommit hem från Hella, och vi hade de trevligt som vanligt :) Igår satt jag och chattade lite med Stina och Hella, och de tyckte att jag skulle komma över, vilket jag tyckte var en bra idé. Så jag åkte dit, och vi hade trevlig :) Åt lite hemmagjord mjukglass (receptet finns nån gång under maj i bloggen), och spelade kort. Sen åkte Stina hem, och jag och Hella bestämde att jag skulle sova över där :]
Vi poppade och åt popcorn på kvällen, tittade på Morden i Midsumer, sedan på Dukes of Hazzard 2 och spelade lite mer kort ;)



Tack för trevligt sällskap flickor! :)

Ja, annars så har jag då kommit hem nu, sitter och klurar lite framför photoshop som vanligt ;) Det är några stycken som har beställt, sen skulle jag göra någon ändring i någon av dom.
Men på grund av det fina värdet så ska vi (familjen) åka till stugan och vara där i några dagar, så det blir tyvärr inget bloggande på ett tag. Men hoppas att ni överlever ;) Ha de bra!

/ elin ♥

Sleepover hos Hella :)

Ska sova över hos Hella ikväll, som jag varit med nu under dagen, hon och Stina :) Men jag har lite brottom nu, men jag får säkert blogga hemma hos henne ;) Men ja, vi hörs :) <33

/ elin ♥

Godmorgon sötnosar! :)

Gomorron :) Hur mår alla? Jag mår tiptop, och gör ingenting ;) Jag skissade (väldigt fult btw!!) på två bloggdesigner igår när jag inte kunde sova, får se om jag lyckas göra dom for real också ;)

Fast jag tror jag tänker försöka släpa med nån ner på stan först, känner mig instängd när jag bara är hemma hela tiden. Men god morgon, ha en bra dag, och missa inte Morden i Midsumer ikväll, klockan nio på ettan ;) Jag vet att jag ska kolla ;D

/ elin ♥

Vidriga äckel!

Hejsan! Tänkte börja kolla på en film snart, sen ska jag hjälpa nån tjej som hette Denise med bloggdesign också. Mamma och bror har bråkat lite, Jens orkar inte läsa boken om trafikregler och sånt, han tycker att han kan allt för att få körkort. Aja, får väl se vem som skrattar när han kuggar hela skiten när han blir 18 ;)

Annars så hatar jag Anders Eklund, det vidriga monstret som mördade Pernilla och Engla. Det är ju rättegångstider, och det skrivs mycket om honom. Hoppas han blir inspärrad på tiodubbla livstider.

Ha en fortsatt bra kväll :)

/ elin ♥


Åska :P

Det har åskat hur länge som helst! Fast inte nu, uppenbarligen, annars skulle ja ginte sitta på nätet ;) Vi har nyss käkat, lite kyckling blev det, mumma :) Annars har jag inte gjort nåt speciellt idag, Jag orkar inte fixa designerna så de syns i Firefox, mest för att det inte går. Bajsbrowser, varför har ens folk det?!

Aja, ville bara skriva lite.. Och nu har jag gjort det :)

/ elin ♥

Idiotiska skit!

Måste spendera några timmar extra vid photoshop de närmsta dagarna för att fixa om designerna jag gjort och ger bort på min designblogg, bara för att Mozilla Firefox SUGER! Och jag förstår mig inte heller på alla som skaffar Firefox och säger att det är bättre och blablabla, och att man bara får virus med Internet Explorer. Vilket skitsnack!

Kan det vara så att nästan varenda människa laddar hem nåt skit, som nästan alltid är fullpackade med virus, eller att man är inne på nån mysko sida eller nåt? Typ poker eller porrsidor eller nåt? För jag har använt Internet Explorer i hela mitt liv, och min dator har aldrig fått ett enda virus! Om ni inte vill ha virus, var bara inne på säkra sidor, ladda inte hem NÅGONTING, och så vidare.

Jaja, måste väl sätta igång nu.. Bajs på Firefox!

/ elin ♥


Bottom of the ocean <3

Godmorron i stugorna! Ska upp och äta frukost strax, sedan försöka hitta på nåt att göra hade jag tänkt ;) Men ja, blablabla... Laddade heMiley Cyrus nya album igår, och jag har blivit kär i en av låtarna!




Mmmmm.. Den är så himla mysig! Jaja, god morgon och ha en bra dag :]



/ elin ♥

Mahaa! Kolla länken!! ;D

Tiiittta vad jag lyckades göra efter lite knep och knåp! Ser ni där uppe? Jag lyckades lägga in en länk till min designblogg längst upp på sidan! Stooolt ;) Haha!

Ska sova nu, godnatt! :}



/ elin

Ny design!!

Ja, jag har ju gjort om min design också ;D Kanske ger bort den gamla på designbloggen om nåt tag också ;) Menmen, ha de bra!

/ elin ♥

Make me blush..

Hejsan! Sitter och lyssnar på Aly & AJ, och en sång som heter Blush, den är jättmysig :) Annars tänkte jag göra en till bloggdesign, jag har inget annat för mig så ;) Mitt tagnentbord börjar bli segt, tror jag måste byta batterier snart.. Men ja, jag har inget annat att säga direkt :) Lite kort update bara :)

/ elin ♥

Bloggdesigner!

Nu är klockan helt plötsligt ett ;D Ska ut och göra nåt nu, tänkte bara säga att det ligger just nu 5 st designer på min designblogg och bara väntar på att få pryda någons blogg :) Och fler blir det, men inte just nu, för nu ska jag sticka ;)

Bye sötnosar :)

/ elin ♥

OMG! <33

Gomorron! Så tidigt som jag klev upp idag har jag aldrig gjort på ddetta sommarlov tror jag. Men det var värt det! Jag har tittat på de sista fyra avsnitten av Avatar - The Last Airbender. KÄRLEK FFS!!!!!! Nu är det slut på allt, men fyfan vilket avslut alltså! Jag vill inte förstöra för någon som inte har sett det, men ni har myyyycket att se fram emot.

Annars vet jag inte vad jag ska göra idag, får väl hitta på nåt ;) Men nu är det frukost med scones och varm oboy som gäller, ha de bra!

/ elin ♥

Min sötnos!



En liten hälsning från sötaste Bonny :) Han är ju så himla gullig!! :D Nu ska jag sova, godnatt!! <33

/ elin ♥

Min och Hellas vlogg!! :D



Vi är coola ;D Vi gjorde denna när vi hade filmkväll, kunde ladda upp den ikväll nu ;) Ursäkta för att det är så mörkt, men det kanske var bäst att ni inte såg oss ;D Näärå, men det bara blev så :)

/ elin ♥

Bloggdesigner hit och bloggdesigner dit.

Ja, jag har varit inne på min designerblogg hela dagen och knepat och knåpat med designer. Har en som är god nog år mig faktiskt, en snygg rosasvart jäkel, och en superblingad är på G. Sen har jag lite idéer som jag ska försöka få till liv också :)

Det har regnat hela dagen här hemma. När vi satt och åt ringde pappas mobil, och jag tror det var någon som typ frågade om det regnade hos oss, och det gjorde det inte just då. 2 sekunder senare öppnade sig himlen totalt, och bara någon minut senare tog det tvärstopp ;) Det tog slut innan pappa hann prata klart ens, och han är inte så mycket för samtal över minuten lixx ;)

Nu skall bror min ut och övningsköra med pappa, så vi får hålla tummarna för att de kommer tbx ;D Jag ska sätta mig vid Photoshop igen och göra lite fler designer :) Ha det!


Peace från mig och mina finnar ;D <3

/ elin ♥

Bilder från släktträffen ;)

Ja, en bild säger mer än tusen ord säger man ju, och jag orkar inte skriva 19 000 ord ;D Men här är lite bilder från gårdagen iaf, som lovat :)


  
Mor och syskon :) Vi ser fr. v mormor, Marie, mamma, mamma, Anders, Marie, Marie och mamma ;)

 
Den animaliska sidan :) Gulliga Malte, och golden-valpen Alice som kom och busade ett litet tag :)


   
Lilla-partytält-sällskapet :) Vi ser fr. v Camilla, Malin, Emma (alla ver taggade för att vara med på kort xD), Malin, Vilgot, Emma, Camilla, Anton och Anders, Camilla och Vilgot x2 :) Vilgot som var dagens höjdpunkt, och som var som gladast när det åska som tusan ^^,


  
Tre bevis på att min morbror Anders inte är heeeelt 100 uppe i skallen ;)

    
Allmänt folk; fr. v Fanny, Stefan, Madde och Elin (mammas kusiner samt farbror), morfar, papparazzi-Peter, Anton och Camilla, och sist men inte minst Marie och Freddy :)

  
Anita och Jens ;) Anita är mammas farbrors... eehh.. kvinna, och även föräldrarnas dans-buddie ;) Hon var också med i Lilla-partytält-sällskapet, och vi kom fram till att Jens inte kan se arg ut i ansiktet överhuvudtaget, och vi skrattade ut honom ;D På bilderna så ser Anita arg ut, och ja, det är meningen att Jens också ska se arg ut, och det gick ju som det gick kan ni ju se ;D


Ja, det var väl det ;) Och håll utkik på min designblogg om ni är sugna på en ny design, har några nya som kommer läggas upp snart :) Men ha det bra så länge!

/ elin ♥

Släktträffen och filmkvällen :)

Hejhej! Nu har jag kommit hem från trädgårdsminglet, som min mormor kallade det, och det var faktiskt väldigt trevligt :) Det var en massa folk där, släkt och mormor-och-Arnes bekanta och så. Det var väl en sådär 30 pers tror jag ;) Det var jag och min familj, mormor och Arne, morfar, moster med familj, morbror med familj, lite av Arnes släkt, morfars brorsa och hans tjejer (mammas kusiner, vääldigt längesen det ;D), och så några av mormors bekanta som sagt ;) Blev skapligt mycket bilder kan jag säga ;D Ska bara fixa till alla, sen lägger jag nog upp dom imorron.
Nu tänkte jag bjuda på lite kort från Järvzoo i onsdags :)

   
(turistbild ffs!! ;D) (Älgarna, överbedjurat ;))          (En ren ren ;D)    (En söt liten räv som sov :))

  
Sötaste björnfamiljen!! Och Emma var övertygad om att mamman INTE var en björn ;D

   
Sällskapet; Jens med nyinköpt halsband, kusinerna Malin och Emma, mamma, och en egobild från toan ;D

  
Hemma hos mormor med söt-Malte, söt-Vilgot och söt-mormor :]


Antar att jag kan bjuda på lite från filmkvällen med Hella också ;)

   

Haha, kom på att jag inte skrivit om filmkvällen ens ;D Ja, Hella kom och vi hade trevligt, vi kollade på Förtrollad, sedan på the Notebook (KÄRLEK! <3). Jag fixade hennes naglar, fransk manikyr :) Jag skulle visa mig konstnärlig och rita en blomma på tummen också, men det blev visst en palm ;D Jaja, vi gjorde en skoj vlogg också, som jag kanske lägger upp vid tillfälle ;D Sen fick Hella göra en gubbe på Jens WoW också, hon gjorde en warlock, som Jens sedan tog bort när hon åkte ;) Jaja, det gav några skratt iaf ;D

Tack honey :) <3


Tidigare idag åkte jag till mobackes för att köpa strö också, och köpte en påse med alspån. Det är tydligen mycket bättre än kutterspån, mycket bättre absorbering. Har bytt nu ikväll, och det luktar ingenting längre :) Yeey!! Får se vad det luktar när gullisarna har pissat lite också ;)

Nu ska jag återgå till att ha tråkigt ;D Lovehoneys!

/ elin ♥

Bye :)

Nu ska jag åka iväg till mormor och trädgårdsvimmlet (släktträff). Vi hörs när jag kommer hem!! :)

/ elin ♥

Avatar, the last airbender

WEIIHOOO!! Det nya avatar har kommit ut, och finns att se på http://avatarchapters.org. Det heter the suthern raiders, och är skeiitbra :) Det är avsnitt 16, säsong 3, och är på engelska. 17 kommer ikväll, och resten kommer nu i helgen. Bara så ni vet ^^,

Nu ska jag upp och äta frukost, ha en bra dag :)

/ elin


Mihii! :)

Ska precis till att sova, imorron (idag..) är det då släktträff ;) Jag tror jag kommer få några sena presenter då också ;) Men ja, jag har suttit här på kvällningen och knåpat på två st bloggdesigner som jag antagligen ger bort efter min gröna som är ute nu. Så stay tuned för fler bloggdesigner alltså, och imorron berättar jag lite om ikväll och lägger ut bilder från Järvzoo :) Byeloves!

/ elin ♥

Bloggdesign :)

Någon som vill ha en bloggdesign i grönt? Jag har gjort en på min designerblogg rosamoped, och eftersom jag inte gjort den till nån speciell så ger jag bort den ;) Intresserad?

/ elin ♥


Levlat min Mage!!

Hahaha, nöörd! Min bror var snäll för några dagar sedan och lät mig göra en gubbe på hans WoW-account, och jag gjorde en snygg Mage-Blood Elf som heter Rosasvart (ofc!!) ;D Jag är inte en riktig WoW-tönt än, och jag har inte planerat att bli det heler, men jag ska köpa en katt, sen kan jag sluta spela typ ;D Idag kom jag till level 10 iaf, stoolt ;)

Aaanyways, jag håller på att städa mitt rum nu, det blir liksom aldrig färdigstädat nuförtiden ;) Senare ikväll kommer Hella hit, vi ska ha filmkväll här hemma, myys :) När (läs om) jag blir klar med rummet i hyfsad tid tänkte jag åka iväg och kolla på mobackes om de hra nåt bra spån (asp) eller typ toa-lätt eller nåt, för jag måste byta bottenmaterial till älsklingarna. tydligen är kutterspån uselt att ha, eftersom den inte absorberar.. Men det gör inget, för mitt har ändå tagit slut ;) Nu ska jag fortsätta städa, sen kan jag lägga ut lite bilder från igår :) Pussloves!

/ elin ♥

Hella-kommentar :)

Ja, kom på det nu, jag måste bara ha med smset jag fick från Hella, sorry love! Fick det i förrgår ;)

Hella - Vet du om Harry Potter och Femixordern (5:an) har kommit ut på dvd?

(Och för er som inte vet det så kom den ut innan jul, och nu var det så att Hella faktiskt FICK den i julklapp, så hon har haft den i sisådär ett halvår ;D)

Jag - Hallå? Du har den! ;)

Hella - Haha, märkte de nu! Oj då, här har man stenkoll XD



Och här är Hellas exemplar, knäppt 30 januari, när vi såg filmen hemma hos Hella :) Haha, älskling då, glömma bort sina egna filmer ;D Jaja, det var ett gott skratt på en tråkig kväll iaf ;D

/ elin ♥

Järvzoo

Idag har vi haft sköj med kusinerna bara. Vi åkte till Järvzoo en sväng och gick där ett tag, knäppte lite kort och så ;) Dom lägger jag in någon annan dag ;D Sen åkte vi till mormor för att lämna av kusinerna och körde då till Hudik en ssväng först och tittade lite. Jag köpte ingenting ;P

Väl hos mormor så hälsade vi på alla, Anders (morbror) och Camilla (hans fru) hade kommit dit, de är här för släktträffen på fredag ;) De hade sin lilla hund Malte med sig, och såklart min lilla kusin Vilgot, första gången jag träffade honom :) Han var såå söt!! :) Men vi var knappt där något, vi åkte hem direkt, vi skulle ju bara skjutsa dit tjejerna. Men ja, vi träffas ju på fredag :)

Annars har vi kommit hem, inte gjort så mycket. Jag har städat Clydes bur, allt ett försök att hålla kvar sötnosarna hemma. Mina föräldrar sa till mig imorse att jag måste göra mig av med dom, de luktar för mycket... Jaha, glatt meddelande liksom, jag har inte ens haft dom i en vecka!!! Glöm det, jag tänker inte göra mig av med dom, de är ju mina husdjur!!! Jag har spenderat över 200 spänn på dom än så länge, glöm att jag tänker ge bort dom!!! Så mina föräldrar är inte det längre, jag är föräldralös. Jag har inte haft husdjur på gud vet hur länge, jag ger inte upp efter en vecka. GLÖM!

/ elin ♥

Hejsan!

Ledsen för dålig uppdatering, men vi åkte till stugan igår, och sov över tills idag ;) Mina kusiner är här också, Malin och Emma :) Men ja, det var väl rätt skoj att vara i stugan, men det är faktiskt härligare att vara hemma. Kusinerna blev avsläppta i stugan av mormor, sen så ska de sova över här ikväll.

Jag har bestämt mig för att separera på Bonny och Clyde också.. Jag vill att Bonny ska få ha ett liv också, och han var ju bara rädd hela tiden. Så nu bor Bonny i min gamla gallerbur. Han verkar gilla den, och det faktum att Clyde inte finns där för att bita honom. Clyde verkar ta separeringen bra han med ;)

Aja, ikväll blir det Allsång och Morden i Midsumer :) I LOVE IT! Btw sp har det varit härligt väder idag :) Vad har ni gjort? :)



/ elin ♥

Sötmössen busar! :)

Hejsan! Ledsen över dålig update nu på sistonde, men jag har liksom inte gjort något av betydelse, inte ens typ gått och hämtat posten, vilken jag kanske anars kan göra ett halvt inlägg av ;D Njaa, kanske inte, men som sagt. Ligger iaf i sängen nu, ska sova strax, och tittar lite på när Clyde ränner runt i buren :) Bonny sover, dom är liksom ute i skift, på så sätt slipper Bonny allt bråk :) Men jag är inte orolig alls längre, Bonny har ju liksom levt med Clyde i 4 månader, och jag tror han vet hur han ska bete sig för att inte hamna i slagsmål ;D

Eller vänta lite, nu är båda ute! Bonny springer i hjulet, Clyde springer i buren ;) Nää, nu tog C över hjulet, och B sprang in i huset. Elaka lilla mus ;) Men de är söta, de sover ju tsm så, jag oroar mig inget ;) Jag tog förresten upp Clyde tidigare idag, har inte gjort det än ;) Vill tämja dom lite först ;D Ja, och nu stavat jag Bonny med Y, då är det ju ett killnamn ändå! Smaart va? ;D

Ja, och mina föräldrar har kommit hem också :) Ha, blev rätt långt inlägg dethär ;) Dagens första också :) Idag (måndag nu) så dras vinnaren i dendär goodie-bag tävlingen jag är med i. Fingers krossed!! Annars så har jag frågat Malin om hon vill hitta på nåt, annars skulle vi kanske eventuellt till stugan, men jag vet inte hur det skulle bli med mössen bara, men jag tror dom klarar sig en natt faktiskt ;) Jaja, nu ska jag soova, godnatt! <3

/ elin ♥

Tröök!

Hejsan! Sitter med laptopen framför teven nu, var nyss ute och klippte gräset, men det började regna, så det sprack ju ;) Men ja, jag ska väl ta och tvätta av mig gräslukten, sen ska jag ta och diska om nåt tag. Ikväll kommer mor och far hem, och ja, jag har inget direkt planerat i det närmaste. Fast på fredag ska vi hem till mormor, släktträff typ ;) Då får jag träffa Vilgot :D Min lilla kusin ni vet :)

Nej, nu ska jag gå och diska :) Vi hörs!

/ elin ♥

Linkie :)

Hejsan! Snart kommer Linkie hit, hon ska sova här :) Sen ska vi titta på film, äta nåt gott och ha skoj :) Tihii! Jaja, nu kommer hon tror jag :) Vi hörs imorron! Btw, det är inte roligt att skjutsa brorsan ner på stan i regnet ;)

/ elin ♥

Min andra gullmus :]

Jag vet inte hur de små liven tänker, men när den ena sover är den andre uppe och springer ;) Så nu har jag lite bilder på Bonnie också :) Han påminner mig om min gamla hamster Sunny, och Clyde påminner om Lady :) Sunny var mysigast, och Lady var dominant och blygare ;)

  


Isn't he beautiful? :)

/ elin ♥


Min lilla sötnos!

Här är min ena gulliga mus :) Jag har fortfarande inga namn, men ja, det dör skulle isf vara Clyde ;) Men man säger ju aldrig namn till mössen, så här i bloggen får denna sötnos heta Clyde helt enkelt ;)

  


Visst är han sööt?? :) Albinon (som nog ska få heta Bonnie, trots att det är en kille) ligger mest och sover/gömmer sig, så jag har inte fått nån bra bild än ;P Men jag är inte orolig längre, de är två söta pojkar som har bott tillsammans i hela livet, och de är söta tsm, jag tror det är bara naturligt att dom småbråkar lite ;) Det är iaf Clyde som är dominant i buren, och det är Bonnie som är mest tam, men jag jobbar på det ;)

/ elin ♥

HJÄÄÄLP MIIIG!!!!

Allvarligt, jag är seriöst orolig!! Hon i djuraffären garanterade att det var två hanar, och de bodda ensamma i en bur. SÅ VARFÖR PARAR DOM SIG?!?!?! Jag ska åka tillbaka till djuraffären imorron och fråga, men allvarligt!! De är inte ens könsmogna! den fläckiga sätter på den krämiga (som btw är albino) och jag vet inte vad jag ska tro! Jag vill INTE ha en hel muskolloni, och jag vill inte ha en söt liten musvåltagare heller! Så antingen är albinon en hona, eller så är den fläckiga homosexuell.. Allvarligt, vet NÅGON vad jag kan göra?! Finns det homosexuella möss, eller är det bara en elak liten våldtäcksmus jag köpt?!?!?!

/ elin ♥

Jag har köpt möss ^^,

Tihi, nu äger jag två gullungiga möss ^^, De är fyra månader gamla, och jag har inga bilder än, de ska få göra sig hemmastadda först ;) Men båda är killar, och en är liksom krämigt beige med en liten vit bläs på huvudet, och en är vit med bruna fläckar lite här och var :) De är assöta! Jag vet fortfarande inte vad jag ska döpa dom till, jag vill jättegärna döpa dom till Bonnie och Clyde, men ja, de är ju killar båda två.. Men ändå, de är söta namn, och ja, jag tror inte att de blir arga :) Isåfall får den krämiga heta Bonnie :) Anyways, jag är lycklig :)

/ elin

I'm going mouseshopping :)

Jeppsa :) Idag ska jag iväg och köpa mus/möss :) Yeey!! Först ska jag bara låna bruschans buggy och dra iväg till farfar för att hämta plastburen. Sen ska jag ner på Ica och köpa spån och mat, göra iordning buren, och förhoppningsvis får ajg låna Jens moppe igen, hämta Hella, och åka till Mobackes :)

Yeey, sen kan jag leka med min nya mus, ev mina nya möss :) Yeye!! I'm happy :]

/ elin ♥

Guess what?!

Jag har totalt dumpat iden om att köpa en ny hamster, tyvärr.. :( Istället tänker jag köpa en mus! Eller möjligen två :} Mamma freakade totalt, men jag och Hella drog till Mobackes en sväng och kollade lite, och mössen var billigare, och de var sååååå söta!!



Men jag ska ta hem vår andra bur, som är i bara plast, det känns som om möss är duktigare på att rymma än hamstrar, och då vill jag gärna inte ha en gallerbur ;) Jaja, jag ska nog fråga personalen på mobackes lite om mössen också, om man måste ha två eller hur det är. Hanar brukar ju aldrig då bra ihop, man kanske skulle ha två söta musflickor då :) Jaja, jag ska iaf köpa, får se när, ska ju ta hem och fixa buren först också ;) Men som sagt, namnförslag någon? ;D

/ elin ♥

Vlogg ;D



Ja, här kommer en vlogg till ;D Filmen hette Lake Placid 2, och det tos t.o.m i tidningen att det var en SKRÄCKFILM! Allvarligt, jag satt och garvade!! ;) Jag ska ner på stan om en timme och träffa Hella, så ska vi gå på stan en sväng, sen ska vi hitta på nåt annat ;) Ikväll skulle väl vi (familjen) åka hem till min faster som flyttat, och fyllt år :)



Här är trailern, den säger tydligt att filmen är typ rysare/skräck va? It's not ;)

/ elin ♥

Hamster?

Jag funderar på att köpa en hamster. Jag har haft det förr (4 st faktiskt), och jag känner mig frestad att köpa en till! Det var nåt år sen sist, men jag har inte ens orkat sälja buren, så då kan man ju lika gärna köpa en till ;) Dom är ju så söta :) Fast jag undrar lite om jag skulle ta och köpa en guldhamster, men jag tror mina burar är för små.. ;P Nää, om det blir nåt ska jag ha en dvärg tror jag, de är söta :) Jaja, jag funderar vidare ;)

Men om jag skulle köpa en, har ni namnförslag? :) Det skulle antagligen bli en liten hamstertjej ;D

/ elin ♥

Schteekarn ;D

Ja, jag har stekt idag ;) Det blev bacon ;D Mahaa, vem säger att jag inte har humor ;D Jag åt spaghetti och bacon nyss ;) Sen har jag legat ute och solat i 2 ´½ timme också. Sen har jag visat vilken bra vän jag är genom att ta moppen, moppa iväg till Växbokvarn 20 minuter bort för att hålla Erika sällskap en sväng. Hon sommarjobbar där, och begärde mitt sällskap, och jag hade inget bättre för mig ;) Det finns skiitsöta grisar där, dom är jättesmå! :}

 

Ja, det fanns en skylt i keramikboden (där E jobbar), och det är ren och skär sanning i de sanningsfulla orden ;D

Imorron ska jag va med Hella (weii!!) som har kommit hem från England, and we're going to have a jolly good time! (läses med extremt brittisk dialekt). Nu ska jag tönta runt på las internet, och ikväll blir det Morden i Midsomer, eller Midsummer Murders (också brittisk dialekt) som jag hellre säger ;D De som känner mig vet att jag diggar att snacka brittiska ;) Vilket jag gör typ varje dag, eftersom jag pratar med mig själv, och för någon mysko anledning pratar jag alltid på engelska (don't ask!) ;) Peacelove sötnosar :)

/ elin ♥

Bloggdesign igen ;)

Ja, jag VET att jag sa att jag skulle ha kvar min gamla, men jag var bara TVUNGEN att byta helt enkelt! Och erkänn, den här är skitsnygg! Jag är skitnöjd iaf, och om jag inte får total abstinens så tänker jag ha kvar denna design läänge ;)

Och ni är trög med kommentarerna, vad tycker DU? :)

/ elin ♥

Jag tävlar ;D

Jag som aldrig brukar tävla om nånting ;D Men iaf, jag gick med i en tävling som man hittar på http://catwalkqueen.blogg.se, och tävlar nu om denna goodie-bag ;)



Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.


Och nu la jag ut länkar för att det är tävlingreglerna, inte för att ni ska gå dit och tävla också, då är ju chansen större för MIG att vinna! ;D Haha, jag skojar bara. Men det skulle inte göra mig nåt om ni skiter i det, okej? ;) mahaa!!

/ elin ♥

Hejsan!

Sorry att jag inte bloggat idag, har varit lite upptagen med att nörda framför TS2 ;D Sen har jag gjort lite bloggdesign och så med :) Sen har jag faktiskt gjort fransk manikyr också, och det är jättejämnt, jag använde en såndär "mall". Det är en klisterremsa man har på nageln så man inte kladdar och får en ful, ojämn kant ;) Jag lägger nog upp en bild imorron, nu vill jag soova!! Gonatt <3

/ elin ♥

Härlig dag :)

Jaoo, jag åkte ner på stan, först med Jens och fikade, men sen kom Ruben ner på stan också :) Jag köpte ett par strumpbyxor bara, så det blev inte så mycket shopping trots allt ;) Men det var en dag med härligt sällskap iaf :) Sitter framför teven nu, tittar på fab 5 ;D Jaja, blev kort dethär ;D

/ elin ♥

JAG VILL SHOPPA!

Hejsan! Ja, just nu försöker jag desperat få ner någon på stan, men jag kommer garanterat dit iaf ;) Ruben har inte svarat, och inte Malin heller (kollar med henne utifall att), och annars drar jag med brushan ;D Lalala.. Jag har lite tråkigt nu.. Jag kommer antagligen inte ens köpa nåt på stan, men jag vill kolla runt vad som finns här i Bollnäs under sommarrean.. Sen kanske jag köper nå underkläder eller nåt, det är alltid roligt ;D



/ elin ♥

Ny bloggdesign någon?

Jag har haft skoj ikväll, och TS2 startades aldrig ens ;) Nej, men som ett bevis på min extrema fritid så har jag gjort en ny blogg (som jag ska göra designer på), och en design. Jag tyckte den blev rätt snygg, trots att den inte är värsta coola grejen liksom. Lite enkelt i photoshop bara :) http://rosamoped.blogg.se
Där ser ni designen ;D Någon som är intresserad?

/ elin ♥

Hallonsmoothie <33

Yummy yummy :]

1 dl frysta hallon
1 dl mjölk
1 dl vaniljyoghurt (1 dl fil m. ½ tsk vanillinsocker, funkar lika bra)

Mixa i mixer, eller med mixerstav, urenkelt och urgott ^^,

Mihii, nu ska jag nörda lite med TS2 ;D

/ elin ♥

Blöggtönt ;D

Hejsan! Guud, jag låg ute och stekte i en timme, och sheiit vad lökig man blir!! Imorron hoppas jag på lika varmt väder (trots att de elaka vädergubbarna har sagt att det ska regna), för jag vill ha lite färg! All brunhet man skaffade sig i början av sommaren försvann ju med värmen och solen..

Anyway, imorron ska jag kanske med das Rub ner på stan en svängis, annars hoppas jag att jag kan dra med någon ner ändå ;)
 
Jag ska installera Quickcam nu, så jag kan använda min webcam igen, jag har inte gjort det sen sist vi ominstallerade datorn ;) Om jag nu får det att funka.... Grrrrr på quickcam, det funkar inte!! I'll keep trying, love u!!

/ elin ♥

Tbx :)

Hejsan! Jag har kommit hem från stugan, och blablabla, men nu ska jag ut i solen, stekastekasteka!! Love!

/ elin

Intagen :D

Inte så stor överraskning direkt, men snabbt innan jag åker; Jag ska gå NV till hösten, jag kom in med 120 poäng till godo ;D Men ja, då är det bara att hoppas på en bra klass, alternativt halvklass ;)

/ elin ♥

Aly & AJ - Bullseye

Ja, nu ska jag packa ihop mig och moppa iväg till stugan. Jag vet inte när jag kommer tbx, så ni får leva utan min blogg i några dagar. Senast fredag kommer vi nog iaf ;) Och jag bjuder på Bullseye med Aly & AJ, den är skiitbra ;)




/ elin ♥

Smoothie-morgon :)

Gomorron gomorron gomorron!! Det är en ny härlig dag, grannarna kör med grästrimmer, det är inte en gnutta sol i sikte och jag har legat under täcket i nästan en timme ;) Men icke längre!! Jag ska bara hitta ett par byxor, sedan ska jag ta de sista blåbären (eller hallonen, vet inte vilket än) och göra en god smoothie att dricka såhär poå morgonkvisten :)

Jag tar nog och gör en blåbär skulle jag tro ;) Receptet har jag nånstans i bloggen, nån gång i maj tror jag :) Ha en härlig dag sötnosar!

/ elin

RSS 2.0