Mjukglass hemma! Prova själv :)

Hellu ;) Sorry för dålig uppdatering idag, jag har bara tråkat ;P Jag har spelat TS2 halva dan typ.. Fast nyss gjorde jag såndär hemmagjord mjukglass som jag gjorde för nån månad sen, i och med hemkunskapsuppgiften. Och jag tycker verkligen ni ska prova den. Den tar MAX 5 minuter i matberedare, om man har ingredienserna vill säga ;) Men allvarligt, prova!!



/ elin ♥

Bloggdesigner till attack ;)

Äsch, jag vill bara blogga liiite till ;) Sen tänker jag göra popcorn och glana på nån film, sedan soova :) Men iaf, jag har nyss gjort en bloggdesign till Anna. Det var faktiskt bara det jag tänkte berätta.. Jag är trååkig ;D

Och för att göra inlägget lite längre bjuder jag på en snygg bild från Sydafrika, då jag var rödhårig ;D



/ elin ♥

Update ;)

Ja, som ni kanske märker så har jag haft tråkigt de senaste två dagarna, därav flera inlägg om dagen ;) Jag kom nyss hem från en promenad med mamma. Jag har egentligen inget att skriva om.. Jag vill mest kolla om man kan se inlägget om man kollar på senaste inläggen på blogg.se.. Peace! ;)

/ elin ♥

Elin Nilsson, modell??

Nu har gästerna åkt hem, och gissa vad? Jag har bytt örhängen! :D Det var även typ det enda jag fick, morfar hade köpt ett par skitsnygga pilgrimörhängen och mormor hade köpt tre små strasspluppar och två ringar. Sen köpte hon och Arne en skitsöt grod-blomma också ;D Så nu kan jag äntligen ha så jag ville ha det när jag först gjorde fler hål; stor ring innerst, och mindre i de yttre ;)

    


Gullig groda va? ;D Mormor gav oss också en CD-skiva med bilder från midsommar, de som Arnes son Peter tog med sin superdupermegasystemkamera ;) Den var extremt bra ;D Och han knäppte 33 kort när jag satt med brorsans pimp-hatt, och de blev rätt snygga, så jag tänkte lägga med nån ;)

   

Han har en sån där fotostudio, och dit kunde jag kanske få komma nån gång, för skoj skull ;D Jaoo, man kanske skulle ta och bli modell kanske? Haha, näee, tror inte det va ;) Eller vad tycker ni? ;D

/ elin ♥

Stora bokstäver?!

Gomorron! Hur mår ni? Det är skitväder idag med, och jag är på dåligt humor, eftersom jag måste städa. Eller, jag MÅSTE inte, men jag vill kunna använda mitt skrivbord ;) Så jag tänker städa självmant. Nu finns det mycket plats på min byrå för skit också, jag har tagit bort stereon (Den ska upp på väggen, eller iaf till ett annat ställe ;)

Jaja, godmorron, gomiddag, gokväll! Och jag råkade nyss trycka nånstans så bokstäverna blev HUGE! Men det fixade sig ;P



Mysko..

/ elin ♥


Ny bild :)

Jag har trååkigt!! Jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Men eftersom jag hadeså tråkigt så gjorde jag en ny bild, jag tycker om photoshop ;) Aja, jag vill faktiskt göra en bloggdesign, tror jag kan knåpa lite med det imorron. Inte för att jag har nån att göra till, men ja, bra att ha när jag tröttnar på min kanske? ;D

Eller vill nån av er ha en ny bloggdesign? :) Godnatt!

/ elin

Snyggaste naglarna ;) Konstverk!!

Ja, nu har jag gjort en grundlig manikyr, och låtit det torka i timmar ;) Jag har nu svarta naglar, med små vita hjärtan :) Det gick rätt bra, det var lättare med tunn pensel ska ni veta ;D

 


Jaja, imorron kommer mormor, Arne och morfar och firar min födelsedag (lite sent, men ändå), vi ska fika och så :) Jag har önskat mig örhängen, så jag antar att jag kommer kunna byta örhängen imorron :) Yeey!! Nu ska jag titta lite på film :)

/ elin

Tallin/Stockholm :)

Innan jag börjar med veckan så måste jag rekomendera choklad-ansiktsmasken!! Den luktar SKITGOTT!! Tänk er att smeta in chokladkräm i ansiktet, det är en härlig känsla ;) OBS! Varning för långt inlägg ;)



Okej, nu när jag skämt ut mig helt, så tänkte jag berätta om resan.

DAG 1; I söndags tog vi x-tåget till Gävle (som krånglade på vägen, så vi var sena, men vi hade en timme i Gävle), och bytte tåg där. Duktiga mamma hade glömt att boka platser också, så vi fick sitta i de överfulla obokade vagnarna, och tack och lov fick vi sittplatser iaf. Det var varmt som satan, och det osade svett!! GROSS!!
När vi kom till Sthlm så gick vi till tunnelbanan, och åkte ut till Alvik, och tog tvärbaran till Kicki. Den var också paj, men det kom ett ersättningståg :P Hemma hos Kicki gjorde vi oss mest hemmastadda, och åt lite mat och så.

DAG 2; Efter en tidig start åket vi ut till Vällingby Cemtrum för shopping, för er som inte varit där så är det som ett köpcentrum, uppbyggt i många byggnader, värsta labyrinten att hitta affärer kan jag lova!! Men där köpte jag ett långt rosa linne med brottarrygg från H&M, en urgullig grön t-shirt på Gina Tricot och ett par rosa, låga sneakers från Din Sko :) Sedan var det bara att ta sig till båten, komma på den och så. Vi åt mat (och träffade en trevlig busschaffis ;D), jag tittade på tv, sen kollade vi taxfreen och sniffade parfymer. Sen blev det sovdags :)

    

DAG 3; Uppe med tuppen, åt frukost och gjorde oss iordning för en dag i Tallin. Jag hade jeans och den nya t-shirten :) Och det här var den värsta dagen!! Jag var först och främst skittrött på grund av för lite sömn, sedan var set SKITKALLT och spöregnade hela dagen. Sen blåste det som faan, och mitt usla paraply från wedins böjde sig åt andra hållet hela tiden. HATA! Och som om det inte kunde bli sämre, så visar det sig att det är någon slags helgdag i Tallin!! Så det var inga människor eller bilar i staden, och affärerna hade stängt! Jag var INTE på så bra humör kan jag säga.

Men tack och lov så hittade mamma ett köpcentrum, som var öppet!! Fyra våningar av affärer, och det är billig shopping i Tallin folk :) Det är typ svenska priser i estnisk valuta, och 100 estniska kronor är ungefär 60 svenska. Så där blev det shopping, vi köpte en jävla massa nagellack. Jag fick ett svart, ett franskt manikyrset och ett vitt med tunn målarpensel.
Jag köpte också två linnen (samma modell, olika tryck, och en liten öppning bak ;) och en kjol på en butik som var typ som BikBok, eller H&M Divided, fast billigare ;) Sen var det att ta sig tillbaka till båten och segla hem ;) Ja, och på kvällen satt vi och drack drikar i baren :) Jag drack två st neon cocktails, och dom blev man blå av ;D Och ta't lungt, de var alkoholfria ;)

    
   

DAG 4; Vi vaknade efter en gungig natt i Stockholms vackra skärgård, och solen sken. Efter ett tag kom vi till hamnen, la till och gick av. Och av någon konstig anledning visade vi inte pass en enda gång på hela resan. Jag och mamma gick på stan på dagen, Kicki var på ett möte hela dagen. Jag var fortfarande rätt trött, och var det typ hela dagen. Lunch på tacobar i kungshallen, och shopping blev det inte så mycket med. Men jag hittade en grön miniklänning med rygg på Gina, en sån jag har i rosa :) Den var på rea, och kostade bara 50 spänn, så jag köpte den, den är söt :) Sen köpte jag faktiskt vaniljrökelser på Indiska, men annars blev det ingenting.. Jag fick en bok av mamma också, engelska "Lily B, on the brink of cool", en ungdomsbok om nån tjej som vill bli författare, skitskoj ;D

På kvällen gick vi på bio. Sex and the City - the movie. Helt klart sevärd!! Och man behöver faktiskt inte se serien först!! Jag har sett ett avsnitt i hela mitt liv, och jag garvade ihjäl mig ändå! ;) Så den tycker jag att ni ska se :)

 

Dag 5; Dagen för hemresa. förmiddagen spenderades också på stan, och det var glest med shopping även denna dag. Jag  köpte dock en keps på accessorize, skitsöt sak :) Sen var det som sagt tågstrul påväg hem, och allt sånt har jag redan berättat om. Skorna jag köpte var rosametallic med snörning, ett par 42:or faktiskt!! Har aldrig haft ett par 42:or förr ;D

 

Det var min underbara vecka det, och alla bilder är klickbar! Utom den snygga längst upp ;D Nu ska jag göra manikyr, ska testa mitt nya svarta, och den vita som har målarpensel :) Bye!

/ elin ♥

Spaa :)

Jag tänkte spaa lite nu, typ mani-pedi, ansiktsmask, kanske hårimpackning, eller nåt ;) Igår fick jag nämligen lite scrubcreme och body butter i present av en snäll släkting, och då tänkte jag testa det ;) Sen köpte jag en choklad-ansiktsmask för ett tag sen, på dollar, och jag vill verkligen prova den ;D



Innan manikyren tänker jag vara snäll och berätta om resan också, jag dissarvloggarna eftersom det tar så jääävla lång tid att ladda upp dom!! De blir så himla stora, youtube är segt och de är för stora för både Dailymotion och livevideo!! Dryga jävlar ;)

Ja, min bror var på stan idag och köpte present till mig :D Jag fick L'Oréals Indestructible, spray och gel (så jag inte ska sno hans hela tiden), och ett parfymset (puma woman) med parfym och duschtvål :) Taack!! Men detta vetyder också tyvärr att jag borde köpa lite dyrare presenter till honom, det som låg så bra där runt 70 kr ;) Jaja, slut på snålheten kallas det ;D

  

Men nu ska jag duscha, PEACE!!

/ elin ♥


Mina toppar från H&M :)

Det spöregnar i Bollnäs idag. BAJS!!

Anyways, jag håller fortfarande på att ladda upp filmerna, men jag kan ju iaf visa H&M-topparna som har kommit :) De kom hem hit nån gång nu i veckan, och det är ett grått linne med döskalletryck och en skitsnygg rygg :) Sen är det en lite over-size t-shirt (rosa ofc!), och trots att jag inte tycker om over-size så är den skitsnygg :)

 



Men som sagt, resan kommer ;) Pusslove!!

/ elin

BLOND!!! Call the cops!!

Hejsan :) Sitter med min söta kusin och busar lite ;) Hon ska sova över här inatt :) Vi har hoppat studsmatta och så, men efter ett tag blir man lite trött ;) Så jag bloggar lite nu ;) Hon sitter framför teven så hon inte tråkas ut helt ;D

Ja, imorse så klippte jag mig, och slingade håret. Och jag meddelar att för fösta gången på två år (!!) så är jag näst intill BLOND!! Stor omställning kan jag såga!! Men det blev jädra snyggt alltså ;D



 

Och som jag hoppas att ni vet så är det omöjligt att få sin rätta hårfärg på kort; Det är mycket mer brunt i håret, många fler nyanser, och det är mörkare, det är inte så blont egentligen ;) Jag tänker vänta med att skriva om veckan tills jag laddat upp mina tre vloggar, eftersom jag då slipper att skriva ;D Smaart drag tkr jag ;D Men vi hörs senare, jag ska väl fortsätta leka med Clara nu.. Bye!

/ elin ♥

Tillbaka till (icke)civilisationen!!

I'm back!! Ooh, vilken underbar vecka det var, trots tågstrul, dåligt väder och andra problem ;) Inte har jag orkat blogga heller, jag har inte haft nån chans ens, fullt upp ;) Men det har blivit bra med shopping och skoj kan jag säga, och jag har gjort några vloggar som jag tänkte lägga upp typ imorron eller nåt ;) Jag har lite bilder och sånt också, och jag måste väl visa inköp och sånt :)

Men just nu vill jag bara packa upp och softa mest, tåget hem idag blev försenat och vi var tvugna att vänta TVÅ TIMMAR i Gävle! Bra sätt att spendera en födelsedag på, eller hur? Men det var inte bara dåligt, på reservtiden hann vi iväg till nian och där köpte jag ett par ursöta ballerinaskor ;) Alla moln har sin guldkant :) Men iaf, vi hörs imorron nån gång, och då har jag ny hårfärg, har klipp/färg-tid imorron klockan elva (!!) :) Då blir jag ljus! Ha det :)

Ja, och jag fyller 16 år idag btw ;D Och senast igår glömde till och med jag bort det ;)

/ elin ♥


Stockholm nästa :)

Nu sitter jag här och försöker komma på nåt mer jag ska ha med mig. Jag har en redan överpackad väska, och jag vet inte om jag är klar att åka eller inte ;) Men i alla fall, jag kommer antagligen kunna blogga i Sthlm, antagligen inte på kryssningen eller i Tallin dock ;P Men ja, jag har egentligen inte tid att blogga, men ha det bäst! :)

/ elin ♥

Min midsommar :)

Ja, i torsdags åkte vi upp till Boda, där pappas kompis tjej bor. Där sov vi över och hade trevligt ;) Dom har en skitsöt katt! De blev grillat, och prat och skratt, mest över min pappa, han var liite berusad ;D Sen dagen efter åkte vi upp till mormor i Forsa, tradition!! Där blev det mer grillat, skoj och skratt :) Här kommer lite bilder också ;)


Söta Elvira som kunde dricka ur kranen ;)


Skön säng ;)


Ja, så här såg jag ut midsommar -08


Jag är snygg i brorsans pimp-hatt, inte sant? ;D


Tony (?), Niklas och mormor, klassiska ansikten på midsommar :)


Arne (mormors man), brosan med pimp-hatt, och far :)


Maria, Pia och Tony (?), klassiska ansikten där med ;)

 
Maria och Niklas ;) Arnes barnbarn


Jaoo, det var min midsommar det ;) Idag har jag packat som en galning, och vi åker imorron vid ett nån gång. Jag har en rosa resväska ;D Btw, jag vann överlägset över Jens i kubb igår ;D

/ elin ♥

I'm Back :)

Hej! Nu har jag kommit hem, lagom nog till att försvinna imorron igen ;) Det har varit två roliga dagar, och jag har bilder också. Men först ska jag äta ;) Glad midsommar! Lite sent, men wtf ;)



/ elin ♥


Byebye Bollnäs :)

Hejsan! Jag har typ bara tråkat idag, spelat TS2 och så ;) Anyways, vi hörs iaf på lördag, vet inte om jag bloggar imorron. Love!

Nu drar jag tll Enånger/Boda, sedan vidare till mormor i Forsa :)

/ elin ♥

Sverige förlorade.

Sista inlägget för idag? Hehe, jag har suttit hela kvällen och spelat TS2, jag har inget liv ;) Imorron ska vi ju iväg till Boda och fira midsommar, sedan till mormor, och sen kommer jag hem på fredag eller lördag, men jag kommer ha tid att blogga lite imorron också, och kanske på fredag med :) Förhoppningsvis kommer mina kläder från H&M imorron också, jag har ju beställt det där gråa linnet med döskallen och den snygga ryggen, den har inte kommit än ;) Sen har vi beställt en vanlig rosa t-shirt också ;) Fingers crossed! Nu måste jag publicera om jag vill ha ut inlägget idag ;D

Btw så förlorade Sverige mot Ryssland med 2-0. Så nu är vi ute ;P

/ elin ♥

Lalala, jag har trååkigt :)

Hellu :) Har precis kollat på en blogg som en 1,92 lång tjej hade, tänk att man faktiskt inte är längst av alla ;) Jag som nästan aldrig sett nån som är längre än mig, på tjejsidan alltså ;)

Linkie var ju här för några timmar sen, vi gick ut och gick i skogen här ovanför mig. Det var skönt, tog väl sisådär en timme. Sen tvingade Jens mig att skjutsa henne i hans moppe, hans coolisch buggy. Den gick sönder för ett tag sedan, så de har precis köpt en ny cylinder, och nu måste Jens köra in den ;) Max 30 km/h i 30 mil, lycka till ;D




Ikväll spelar ju Sverige match också, mot Ryssland. Jag tror inte att jag tänker titta, men det finns inget annat att göra.. Sånt som märks ;) Jaja, nu ska jag väl försöka hitta på nåt att göra med mitt liv ;D Bye!

/ elin ♥

Bonjour mes petits amis :D

Hejsan! Bloggar lite snabbt nu bara, jag ska ut och gå med Linkie om en stund :) Vi ska ut och gå i skogen ;D Vi är promenadkompisar :) Många smilies nu ni ;D Iaf, hörs senare, tror jag. Vem vet, björnarna kanske kommer och tar oss ;)

/ elin ♥

Ny design :D

Jag sa ju att jag skulle tröttna! Det var ju inte direkt längesen jag bytte design, men jag kände att jag var tvungen att byta igen. Dessutom var jag EXTREMT uttråkad ;) Men jag kan säga en sak, jag tänker inte byta design nu på ett tag ;) Jag är verkligen nöjd med denna, den blev perfekt :D Mihii, ibland blir man bara så nöjd!! Och eftersom det faktiskt är rätt sent tänker jag sova nu ;) NattiNatti!

/ elin

Nymålade naglar :)

I'm boored!! You know att jag bloggar när jag är extremt uttråkad. Det blev ingen promenad, mami tyckte det var bättre att springa med sina buddies.. Btw, på tal om absolut ingenting, har ni ätit svart spagetti nån gång? Jag åt det för några veckor sen, de såg ut som gummiremmar ;) Det smakade som normal pasta, jag lovar ;P Det är bläckfiskbläck som gör det svarta.. Så, nu vet ni det ;D




Jag har målat naglarna som sagt, det blev faktiskt rätt coolt :)




Jag tänkte göra det i svart, men jag måste köpa nytt svart nagellack ;P Det, och läkeringar till mina hål, jag kan byta ut håltagningsörhängena nu :D Yeey!! Läkeringarna tänkte jag köpa på Guldfynd typ imorron eller nåt, nagellacket kan jag spara till kryssningen kom jag på ;) Menmen, nu har jag inget mer att skriva om.. Bye :) <3

/ elin ♥

Stina, Linkie och Rai-dagar :)

Hejsan! Ledsen att jag inte bloggade igår, men vi stannade kvar en natt till :) Vi har haft skitkul, jag, Stina, Linkie och Rai :) Vi har gått ut och gått, tittat på film, tittat på tv, lekt lite hemmafru och haft allmänt skoj ;) Vi har inte sovit sådär extremt mycket, men ändå ;D Första natten låg vi uppe och bara pratade till fem ;) Såklart har jag också knäppt kort :)

   
   

SötStina har ju klippt kort också ;) Och efter två nätters sömn tvärs över två ihopdragna tältsängar med världens ravin mellan madrasserna är det skönt att vara hemma igen :) Borta bra men hemma bäst liksom ;)

Mer i veckan då? Ja, Gossip Girl ikväll, bäst! På torsdag ska vi till Enånger, midsommarfest där. Till mormor på fredag, och till Sthml på söndag :) Jag tror jag kanske ska dra ut mor på en promenad nu, sen ska jag måla naglarna (fransk manikyr, men med grått) och titta lite på en prinsessas dagbok 2, den är skoj ;) Men först ska jag ta och duscha, lökigt värre vetni ;D Byebabies!

/ elin ♥

See you all tomorrow!

Nu ska jag strax iväg till Stina, hon insisterar på sällskap eftersom hon är uttråkad ;D Så jag är inkallad tidigare ;) Men vi hörs imorron, pusslove!!

/ elin ♥

Lördag

Jaoo, hur ska jag sammanfatta dagen? Tråkig! Jag har spelat TS2 typ hela dan, spelade schack med brorsan imorse, och vann en gång!! Det ni ;D

Ni vet att jag pratade om att jag, Malin, Linkie och Stina skulle sova över och vara hundvakt? Det ska vi göra imorron istället. På torsdag (innan midsommarafton) ska familjen till Enånger, sen åker vi till mormor och Arne i Forsa på midsommaraftonen. Sen på söndagen åker då jag och mor till sthlm, och vi kommer hem på torsdag (då fyller jag år btw ;D) Så ser min framtid ut, härligt ;D Anyways, ville bara uppdatera lite ;)

Btw så förlorade Sverige idag mot Spanien med 2-1. Typiskt! Men bra spel ändå ;P

/ elin

Bättre sent än aldrig ;)

Jag glömde lite bort att blogga ;) Idag va jag som nämnt hos Malinoo, där då även Linkie och Hella va. Vi kollade på film (Hairspray), tittade lite på tv och spelade kort ;) Det var skoj! Vi var väl där i typ fem timmar iaf, sedan åkte jag hem och lagade lite mat (makaroner och köttbullar). Sen har jag tittar på film ;)

Jag, mamma och hennes vän Kicki bestämde idag att vi ska åka på en Tallin-kryssning :) Jag pratade ju om att vi skulle åka till Stockholm veckan efter midsommar? Det ska vi, och då åka på kryssningen i början av veckan (mån-ons), och sen åka hem på torsdagen. Snacka kul! Början då vid inköp av åksjukepiller ;P Jag åkte på Birka Paradise förra sommaren, det var skitskoj, och nu blir det ännu längre :D Får hoppas att det är fint väder bara, vågorna sist var inte att leka med ;P

Men nu måste jag verkligen gå och lägga mig, man kan ju inte vända totalt på dygnen bara för att det är lov ;P Jag glömde tyvärr bort att ta kort hemma hos Malin, men jag slänger in en gammal bild istället ;) Enjoy!


You know you love me!

Anyways, godnatt sötnosar!

/ elin ♥

Sigge är sööt ^^,

Gomorron! Hella väckte mig för typ en kvart sen, och jag sover fortfarande ;) Om två timmar ska jag hem till Malin, och där är då också Hella, och jag vet fortfarande inte om Linkie är där, menmen!

Och vet ni? Det är redan fredag! Allt sovande in på dagen och så har mig att totalt tappat känslan för dagsräkning. Men jag vet att det är midsommar nästa vecka iaf, och veckan efter det fyller jag år! Och dagarna innan ska jag och mor till Stockholm för lite shopping och sightseeing, då bror och far är och fiskar ;) Fullspäckat!

Igår var jag med Ruben, trots att det var vääldigt nära att vi glömde bort det ;) Först kollade vi på "Enchanted", SKITROLIG! Sen kollade vi på "Evan den Allsmäktige också, också skitrolig ;) Och jag tror jag har glömt att nämna det, men Sigge var här för nån dag sedan :) Sigge är vår igelkott, han bor nånstans i närheten ;) Jag gissar under vår bron, som är ett stamhotell för igelkottar, men man kan aldrig vara säker ;)


Isn't he adorable?! ^^,

Okej, nu ska jag först och främst upp och äta frukost, müsli here I come! Jag antar att jag skriver när jag kommer hem, och jag har antagligen bilder då också ;) Lovepeace!

/ elin ♥


Slutbetyg :)

Slutbetygen har kommit, och jag kan inte säga att jag klagar över mina :) Lite planer har blivit gjorda idag också ;) T ex så ska jag va med Rub lite senare, och idag ska ingen av oss glömma bort det ;D (vi skulle va igår också, men det kom vi inte ihåg). Imorron ska jag va med Hella och Malin, kanske Linkie. På mån-tis ska jag, Linkie och Stina (kanske Malin) vara hemma hos Stinas kille och sova över och titta på film och så, för han är borta och Stinus ska vara hundvakt :) Det kommer bli skitmys det!

Annars var det väl inget mer. Jag har varit ute och gått i typ lite mer än en timme. Häärligt :) Gör det ni också, man mår jättebra efteråt ;D

/ elin ♥

Rubrik!

Hejsan! Sorry att jag inte bloggat idag, jag har varit upptagen med att ha tråkigt, inte göra någonting och att förlora i schack ;P Okej, jag hade inte direkt nåt att säga, men jag tycker om att blogga utan anledning ;) Bye!

/ elin ♥

Lika som bär?

Jahapp, där försvann solen och värmen. Men jag är inte bitter ;D

 Har suttit och knåpat ihop en bloggdesign till Lisa idag, den blev fin :) Jag försöker få ihop en till Elin Guttelvik också, men jag vet inte riktigt hur hon ville ha den ;P Sen ska jag fixa åt Nicco tror jag, jag tror hon ville ha en också ;) Har man fritid så har man ;D

Och på tal om Lisa, är det någon som tänkt på att hon är typ en klon av Grinchen? Jag menar, kolla bara på det där leendet! Mahaha! ;D No offens Lisa ;)

 

Som sagt, har man tråkigt så har man ;P Nej, nu ska jag göra en kladdkak, på beställning av mor min ;P Ha det gött ;)

/ elin ♥

De sista tre.

Här kommer de sista tre filmerna från sommarshowen, två är Hellas ;)


Metallicas "Nothing Else Matters", gåshud!


Efter Plugget, som framförs på lärarshowen ;)


Slutposerna i lärarshowens Top Model ;D

/ elin

Våga vägra fotbolls-EM!!

Okej, jag har faktiskt två anledningar nu, och jag menar inget illa mot fotboll egentligen, jag kollar själv på sverigematcherna. Men kom igen! Vem fan måste kolla på varenda jävla match, tror ni att det hjälper Sverige att vinna, att kolla på alla matcher som Sverige inte är med i ens?! Här är faktan; Sverige kommer ALDRIG vinna fotbolls-EM. Kanske i framtiden, men inte i det närmsta, jag LOVAR!

För det andra; vilket pucko kom på att sända Sveriges första match på samma tid som Gossip Girl?! Det är ett stort NO-NO, alla tv-apparater i hela Sverige är ju packade med galna huliganer, när kan alla titta på gossip girl nu? Puckon!

Annars var det inget annat ;D Jag laddar hem gossip girl och tittar på matchen själv ;P Jag vet, hyckleri är min grej ;) Peace!

/ elin

Gårdagskvällen ;P

Hej bloggen ;) Igår var jag som sagt med Hella, väldigt skoj :) Först hjälpte jag henne med hennes bloggdesign, den blev rätt bra tkr jag ;) Sen gick vi ut och spelade lite kubb, och min brorsa ville också vara med ;P Så vi spelade jag och Hella mot Jens. Vi vann, Jens kastade omkull kungen ;D Men vi höll faktiskt på att vinna ändå ;)
Sen hoppade vi lite studsmatta, innan vi gick in igen.

 



Väl inne kollade vi på lite bilder och så, sedan tittade vi på Evan den Allsmäktige ;D Den är skoj :) Sen trampade Hella hem, och jag gick och sov ;P Idag har jag inte gjort något än, får väl ta och hitta på nåt senare ;P Anyway.. Peaceout!

/ elin ♥


Tre videos från sommarshowen -08


Sex st killar från 9:3 körde Village Peoples YMCA ;)


Johanna Engström sjöng och Elin Nygårds spelade piano. Videon blev inte så lång, men ändå ;P


Fuck Her Gently som framfördes av nior ;D



Jag har som sagt två till, de kommer när de kommer ;) Enjoy!!

/ elin ♥

Designfreak!

Jag har suttit och pysslat lite med min design nu igen ;P Jag vet inte riktigt om jag är nöjd, kanske byter tillbaka, men jag ska låta det vara såhär ett litet tag ;P Vad tycker ni?

/ elin ♥


En och en halv vecka kvar! :D

God morgon småmänniskor ;) Hur mår ni? Jag mår strålande, trots att jag måste städa rummet idag. Jag har flyttat ner nu, jag sover i min sjuk/lov-säng (min bäddfåtölj). Jag orkar aldrig klättra upp och ner ur min loftsängnär jag är sjuk, eller har lov, så jag flyttar alltid ner då istället ;) Och btw, jag har laddat upp tre till videos från sommarshowen, och jag lägger upp dom lite senare idag, eller imorgon :)

Ikväll ska jag va med Hella, blir nog trevligt, som alltid ;) Annars idag ska jag som sagt städa, så det är lika bra att jag börjar.. Och vetni? Om en och en halv vecka kan jag byta örhängen i mina nya hål! :) Men nu ska jag städa, pusslove!

/ elin ♥

Bilder och filmer från sommarshowen :)

Varning för långt inlägg!


Stina, Ruben och Mickan före showen :)


Hella, Malin och Linkie före showen :)


Linnis och Erika innan showen :)


Sara och Sarah, och nästan hela klassen :)


Steve, i väntan på att bli insläppta ;D Alla älskar Steve ;)


Natta, Kristoffer och Lisa, årets konferencierer ;D


Vilma som sjöng, Johanna som sjöng, och Rockgruppen med Natta som sångerska


Erik Aasa, Anton Wallin, André Edlund och Hugo Samuelsson som Westlife ;)


Lärarshowen inleddes av Ingrid och Ylva, som tolkade melodifestivalen ;)


Mina lärare är coolast!! Anders och Malin som satt i Top Model-juryn ;)


BÄST!! xD Peter, Monica, Staffan, Julia, Therese, Peter Sonneryd, Lena-Greta och Carina ;D


Staffan vann inte Top Model, han vägrade sätta på sig kalsonger på underklädesreklamen ;D


Enhet fyra showade sina bäbisar ;D


Gärdet har världens coolaste lärare, RINGGÅRD!! Positiv Grundinställning ffs!

Det blev rätt många bilder ni ;D Men iaf, jag har 5 till filmer, men de lägger jag inte upp nu, eftersom det tar så jävla lång tid ;P De kommer när de kommer.

/ elin ♥

Bilder från skolavslutningen <3

Varning för långt inlägg!!! 

 
Hella och Mikaela innan avslutningen :)


Ruben :)


Erika, Hella och Stina i minibild :)


Ruben, Malin, Linkie, Stina och Hella :)


Micka och Linnis, Malin och Kristoffer, skolans kung ;D


Nea, Lisa, Jossan och Saga, flickorna från 9:1 :)


Johan och Edvin, Girlsen i aulan, en del av klassen i aulan :)


Jocke, Felix, en del av klassen, en till del av klassen.

 
Pontus och Tarik, Edvin och Johan.


Anna, Pontus, Zaki, Rebecca, Linus, Stina, Jesper, Linnea M, Mikaela, Linkie, Hella, jag, Moa, Jens K, Jens W, Jocke, Kevin, Anders A, Albin, Edvin, Tarik, Johan, Anders F, Erika, Malin, Sara G, Sarah, Nikolina, Sara H, Fredrik, Felix.

Bästa klassen ever! Jag kommer sakna varenda jävel <33

/ elin ♥

Photoshoppat ;)

Jag hade lite tråkigt, så jag photoshoppade en bild på mitt öga ;D



Anyway.. Imorse vaknade jag typ tio, gick upp, dushade och så. Sedan åkte jag ner på stan, för tydligen skulle min brorsa få ett stipendium som inte jag visste om ;P Här har man koll vetni! Nere på stan spelade BUO, så var min mormor och hennes man där och så. Sen, efter stipendieutdelningen fikade vi lite :)
Sen åkte jag en sväng till dollar för att köpa lite saker, men nu är jag hemma ;P Funderar på att tvätta älskling lite, den är lite smutsig förstår ni ;D Jag har aldrig tvättat min moppe en enda gång ;D




Tänkte lägga ut lite bilder och filmer lite senare, både från skolavslutningen och från sommarshowen ;)

/ elin ♥

41 grader i solen, SJUKT!!

Det är äckligt varmt idag. Det har varit över 30 grader i skuggan, och med en kanske inte sådär extremt pålitlig termometer mätte jag 41 grader i solen!!! Jag har legat och stekt lite, sedan har jag följt med Jens en sväng till militärbron för att fiska lite. Tyvärr började det åska och regna.. Menmen, vädret kan ju inte vara underbart hela tiden.

Igår var vi ju som sagt till Grönan, det var skitkul!! Jag gick med Hella, Linkie, Malin och Mikaela (Berninge).




Det var skitskoj :D Vi startade med Kvasten, dendär nya berg-och dalbanan, den var en besvikelse. Rolig, men den tog slut efter typ 2 sekunder. Inte värd en halvtimmes köande kan jag säga ;P Sedan nötte vi Jetline, den stora turkosa berg-och dalbanan. Sen spelade de andra lite på chokladhjul och lite så, sedan åkte vi slänggungorna en gång också, liksom kärlekstunneln och lustiga huset ;D Vi åt lite hamburgare, jag köpte popcorn till hemresan, sen åkte vi hem vid tio-tiden. Jag sov på vägen hem, mysigt :)

idag har jag typ inte gjort någonting, I love it! So.. Bye!

/ elin ♥


Jag älskar er!! <33

Avslutning. Jag har gått ut nian. Jag kommer aldrig mer ha en enda lektion med de underbara människor som gått i min klass. Men jag trodde faktiskt inte jag skulle gråta, det hade jag ingen tanke på. Men nu sitter jag här med rödgråtna ögon och snyftar. Det är bara så sorgligt alltihop!
Varför kan vi inte bara gå samma program allihop, eller nåt, jag vill inte sluta!!



Minnena är oförglömliga. Skratten har varit många. Jag älskar allihop, varenda jävel. KÄRLEK!! <3333

Nu stundar Grönan om två timmar. Nästan hela klassen ska med, hoppas innerligt att vi sitter tsm på bussen!!

/ elin ♥


OMG, sommarshow!!

OMG!! Världsklass.se!! Först sommarshowen, skitbra! Bästa någonsin enligt mig! Det var dans, sång, en sketch (mysko..) och skratt ;) Höjdpunkterna var iaf "Fuck Her Gently", "YMCA", Westlife, "Nothing else matters" (gåshud), och de flesta sångarna. Ni får avnjuta foton nu, och jag har en del filmer som jag lägger upp när jag kan också ;D

   
   

Lärarshowen var fan miljarder gånger roligare i alla fall, det är nog fan det roligaste på myyycket länge!! Först sjöng Ingrid (engelskaläraren) och en vikarie ett Melodifestivalmedley, svinkul ;) Sedan kom fan det roligaste av ALLT! Top Model-tävlingen. Vår idrottslärare och vår matte/NO-lärare var domare, med nån annan människa som var "Lyra Tanks" ;)
Tävlande sedan var allas våran Peter Nyman (SO), Monika (svenska), sen Staffan (NO), Julia (engelska), Therese (NO/matte), Peter Sonneryd (slöjd/teknik), Lena-Greta (syslöjd) och Carina (lärarassistent eller liknande). Fast vinnaren var STEVE!! Film och bilder kommer!!

Efter det var det lite Idol, bäbisar, RINGGÅRD!!, lite sång och så. Riktigt skoj ;D

Sen åt vi mat (lax och potatis, urk) med alla nior och lärare, myys ;) Sen fick vi glass, och åkte hem. Nu ska jag ut i solen, fler bilder kommer allteftersom (superseg uppladdning).

/ elin ♥

Klassens dag <3

Jag älskar vår klass!! Imorse myste vi uppe på Skitjärn, solade, spelade lite kubb och volleyboll, åt hamburgare och badade. Och jag kom faktiskt i vattnet, först av alla! Det var kallt! ;) Men jag har fått riktiga bikinimärken, så jag blir faktiskt brun :)

När jag kom hem från skitjärn stekte jag ute fortfarande, och sedan stack jag till Strand, där alla andra var, och sedan åt alla mat ;) Det var gott med lite pizza :D

Hmm. Det blev inte så långt inlägg nu iaf. Menmen, jag lägger upp bilder för att fylla ut ;D Iaf, I love my class!! <33



   
  

/ elin ♥

Måndag :)

Så, vi har haft en supermysdag idag.. Imorse hade vi charader på svenskan, och vad Edvin och Johan än säger så fuskade jag inte alls!!! Jag lovar! Efter svenskan hade vi NO/matte, och tittade A Beautiful Life, en film om en schitzofrenisk superhjärna. Vi städade skåpen samtidigt, så jag tittade inte sådär supermycket på filmen, så jag fattade inte jättemycket..

Vi åt lunch efteråt, och sedan hade vi musik och sjöng barnvisor ;D Sen hade vi engelska, fick reda på betyg och fick åka hem. När jag kom hem la jag mig ute i solen och stekte. Fick liite färg iaf, och sedan åkte jag iväg till stallet. Vi hade bara skolridning, jag hade Asterix. Det gick väl bra, men fyfan va svettig man blev!

Imorron är det stekardag på skitjärn som gäller, until then! Bye!

/ elin ♥


Skogsbränder

Godmorgon! Klockan är några minuter över åtta, och jag börjar om ca en timme. Det är inte lika varmt ute idag som det var igår, men det får man räkna med. Idag har vi som sagt slappardag i skolan, slutar tjugo över två. Sen är det sista ridningen innan sommarlovet efter skolan.

Annars är det väl inget specc.. Igår lkuktade det brandrök i hela Bollnäs, eftersom Ljusdal brinner.. Jo, det är skogsbrand vid Ljusdal, och en ännu värre brand i norra Hälsingland, typ Hassela-trakten.. Det är hemskt, att det kan brinna i lilla Hälsingland. Ungefär som att det Hälsingland var varmast i Sverige igår, med runt 30 grader.

Au revoir!!

/ elin ♥


30 grader, i Norrland!!

Gaah! Underbara värme! Det är över 30 grader idag, så varmt var det nästan inte ens förra året!! Sitter ute med la laptop och lite musik och bränner mig. Jag kommer allvarligt se ut som en kokad kräfta ikväll, vi har ingen solskyddsfaktor hemma, den tog pappa med sig till Stockholm matathon igår ;P Men jag är noga med att dricka vatten, vända på mig och gå in och vila lite då och då. Jag vill kunna ligga ned ikväll ;P

Annars börjar sista veckan imorron, häärliga tider. Vanlig skoldag imorron, bortsett från inget elevens val och bara softlektioner. På tisdag är det alltså klassens dag, upp till Skitjärn på dagen, och jag SKA bada, det lovar jag! Nästan.. Nej, men jag ska försöka doppa mig snabbt!! Sen är det Strandresturangen på kvällen, och underbart god pizza. På onsdag är det sommarshow, och efter det är det niornas lunch med lärarna och lärarshowen. På torsdag är det avslutning i skolan (rektorn som babblar på) och GRÖNAN på eftermiddagen/kvällen! And then 11 veckors sommarlov, UNDERBART!

/ elin ♥


RSS 2.0