dagen så långt :)

Hejsan :) Ska äta snart tror jag, så det blir bara lite kort nu ;P
Idag har jag som nämnt dammsugat hela huset, OCH pantat lite burkar, lättförtjänta pengar ;) Annars nu sitter jag och försöker läsa lite i min bok, sen har jag tankat över lite filmer till bärbara som jag ska titta på ikväll när jag åker till Söderhamn.

Jag var nere på stan en snabbis med Erika nyss också, gick bara runt och tittade, köpte ingenting. Fikade lite dock, krämkaka på NK, mumma! Vi var väl nere i typ en timme, kanske lite mer ;P

Nu, tillbaka till den fantastiska boken! Pusskram!

Omslagsbild: ISBN 9789172633186, Silmarillion


/ elin ♥

Dagens lista!

DAGENS;

Låt - Har inte lyssnat på någon låt idag faktiskt ;P
Humör - Uppåt, positiv och lite småtrött :)
Mat - Det skulle bli tacos tror jag, men är inte riktigt säker ;P
TV - Vet inte, film på datorn?
Ord -
Barnvakt, för det  ska jag vara ;)
Favorit - rostad längtan med skinka (en macka alltså ;D)
To do - Dammsuga huset, panta burkar och sitta barnvakt :)
Vill ha - Mer lov!
Visdom -
Gör man inte något nu måste det ske senare.

Måste man så måste man, så är det bara ;) Nu ska jag dammsuga, och den här gången ska jag göra det också!

/ elin ♥


Lovet är snart slut!!

Hejsan! Innan jag glömmer bort det, jag kollade ju på filmen Juno igår, och om ni inte gillar osammanhängande, trista filmen, se den inte! Jag såg den, och den var inte bra, nästan lite som Magiska Systrar som gick på trean i helgen. Och om ni inte såg den, den var inte heller bra.


Annars händer inget speciellt idag, jag ska vika och hänga tvätt och antagligen dammsuga på mitt rum. Imorgonkväll ska jag till Söderhamn och sitta barnvakt åt min lilla kusin i några timmar, kommer hem igen på söndag. Kommer antagligen ta med dden bärbara datorn och titta på film och så när lillmänniskan har somnat ;)´

Annars idag tänker jag läsa Silmarillion, jag har inte gjort det nå, och den ska vara utläst snart. Nej, nu ska jag gå och duscha :)

/ elin ♥


Snygga naglar :)

Hejsan, här kommer en liten update över min dag hittills ;) Jag har tittat lite på film, och målat naglarna, och det är väl allt egentligen ;D Men jag var mest tvungen att visa mina naglar ;D De blev mörkgråa, med en snygg rosa blomma på ena tummen ;)

Före ; 

Efter ;

 image258


/ elin ♥


Småtråkig dag.

Hejsvejs ;) Sitter och lyssnar lite på Adele, very good :)
Idag har jag inget speciellt planerat, ska måla naglarna hade jag tänkt. Sen ska jag väl dammsuga lite, kanske fixa någon design eller nåt också. Sen ska jagtvinga ut mig också, jättefint ute idag ;) Ska äta lite glass också, Carte D'Or, jobbigt värre, den som är så god :)



Det var väl allt för denhär gången, keep tuning in :)

/ elin ♥


Material Girls review.



Kollade nyss klart på "Material Girls", en film med Hilary och Haylie Duff som jag aldrig hört talas om förr faktiskt. Den handlade om två tjejer, rikemansdöttrar, som förlorade alla pengar och allting när deras företag gick i botten, och måste leva the real life. Jag vet verkligen inte varför jag inte har hört talas om den förut, för det är fan den bästa filmen jag sett på länge, den var svinbra! Om ni gillar riktiga chickflicks med hunkan så se den NU!

Tack för mig, nu ska jag gå och sova :)

/ elin ♥

Dagens lista!

image256

DAGENS;

Låt - Adele med Chasing Pavements, den har fastnat ;)
Humör - Glad, pigg, shoppinggalen ;)
Mat - God korvstroganoff med myskoris ;)
TV - Blir film på datorn det, IcePrinscess och Material Girls ;D
Ord - Schnaajs xD
Favorit - Mina nya snygga shades FFS! ;D
To do - Just nu, kolla på film :)
Vill ha - Skulle väl vara ett par snygga ballerinas eller sneakers som jag kan ha ;P
Visdom - Shopping äs SVINKUL :D


/ elin ♥

Gävle och gårdagen ;)

Igår var jag med Ruben hela dagen. Först gick vi ner en snabbis på stan, gick runt lite och så köpte Ruben en ny cykel. Sen var vi bara hemma hos henne och drygade ;D Jag sov över där också :)

Imorse gick vi upp i ottan för att göra oss iordning för dagen, och tog tio i nio-tåget ner till Gävle. Där har vi shoppat och gått i typ alla affärer som finns att gå i, och jag köpte lite saker den här gången ;) Vi tog två-tåget hem, och nu har jag försökt blogga i typ en timme, tack vare att blogg.se dampar totalt!



image250

    


En kort klänning från Gina Tricot med ryggringning (den i reklamer ;P), tre par trosor, ett snyggt linne från Gina tricot, en munkjacka från H&M, urcoola solglasögon från Ur&Penn, en mascara och en deo ;)

Nu sitter jag och tittar på "Ice Princess", och den är skitbra :)

/ elin ♥


Nutid, dåtid och framtid.

Nutid; Hejsan ;) Har nyss ätit lite frukost och diskat några skålar. Nya Starlet kom idag, har bläddrat igenom den lite snabbt. Sitter och chattar lite nu.



Dåtid; Igår var som sagt Hella här, vi hade skitkul :) Började med att jag fixade Hellas design, resultet här ;) Sedan tittade vi på Ratatouille och Raise Your Voice, svinbra bägge två :) Det blev också lite webcam-bilder och lite youtube-tittandes ;) Svinkul var det iaf ;D Tack sötnos! :D

image247

image248

Framtid; Imorron blir det då Gävle med Ruben, ska bli svinkul :) Idag ska jag också vara med Ruben, ska göra mig iordning lite, sedan ta mig dit i all snö. Men ja, nu pyser jag, ha en bra dag :)

/ elin ♥

Filmkväll ikväll :)

Hejsan ;) Har suttit hela dagen och tittat på nedladdase Kyle XY-avsnitt, jag orkar inte vänta på att se dom på söndagar längre, jag glömmer hela tiden bort att titta på dom. Om det är någon som följer Kyle på teven kan jag säga att ni har mycket att se fram imot ;)

Annars idag ska jag städa rummet (har redan börjat faktiskt ;P) och ikväll kommer Hella hit, vi ska ha filmkväll ;) Senare i veckan skull jag ju möjligtvis till Stockholm också med Ruben, men det kanske inte vi hinner, vi får se. Jaa.. Gossip Girl imorron såklart, kanske gym (?) men annars har jag inget planerat i veckan, men något borde ju dyka upp kan man tycka ;)

Nej, nu får jag fortsätta med skitstädandet ;)

/ elin ♥

Fortfarande hostig, men bättre.

Hejsan :) Jag mår bättre idag faktiskt, fast jag är väldigt trött ;) Senare idag ska jag ut och gå med mor, fint väder idag också. Annars har jag väl inget att säga.. Ha en bra dag :)

/ elin ♥

fyfan för förkylningar!

Hey guys ;P Hur mår ni? Jag mår inte så bra, känner mig illamående och har ont i halsen. Varför ska man bli sjuk för, det är typ det värsta som finns ju!

Senare idag ska jag hem till min faster, släkten ska dit och äta påskmiddag, får se om jag orkar. Igår tittade jag på Let's Dance såklart, Karl-Petter åkte ju ur. Synd, för han var ju jävla rolig, men inte så oväntat egentligen, han är ju inte sådär superbra på att dansa. Vem håller ni på i finalen, Tina eller Tony? Jag håller helt klart på Mat-Tina.

Ikväll har jag tänkt att titta på slutet av Gosskören, filmen vi fick se på franskan, men som jag missade. Ska väl försöka ta mig ut i finvädret idag också, typ ut och gå eller nåt.

/ elin ♥

Om gårdagen.

Hejhej :P Sitter och tittar på Top Model lite, har nyss ätit lite nudlar. Igår hade jag skitkul iaf, tranan var bra, musiken var bra, vi dansade mycket och skrattade mer ;) Innan tranan, hemma hos Malin var det också roligt, men jag måste säga att lösögonfransar är skitsvåra att få på sig, och jag använde dom inte ens ;P Tack för en härlig kväll tjejer!

Jaja, nu pyser jag ;)

/ elin ♥

Kvällens outfit ;)

Tranan ikväll nu då, party party ;D

image243

 

Svart linne från H&M
Rosa t-shirt från Isolina
Kjol från MQ
Leggings från Såfin
Knästrumpor från H&M
Armband från bl.a Glitter
Stövlar från Marco Tozzi


Nu drar jag iväg till Malin, fullständig rapport och bilder kommer imorron :)

/ elin ♥


HÖNAN AGDA!

Med stora bokstäver! Och fyfan vad kul det var! Fick tag i riktigt snygg målvaktsutrustning, sedan kvart över elva var det dags för vår första match, i innebandy. Vi mötte först Highhammer Hooligans (Gärdets 9:3), som vi vann över med 7-0! Jag höll nollan i en hel jävla match, kände mig asduktig ^^, ;D Sedan hade vi en volleybollmatch mot Kapten Kroks Pirater (Gärdets 9:1), och där var dom snäppet bättre, jag tror det blev 1-2 i set eller nåt ;P

Sedan innebandy igen, mot Vi Vill Höra Ett Örjan-skämt, och de vann vi över med 3-0, och jag höll nollan IGEN! Vem vet, jag kanske har en karriär som innebandymålis framför mig? Haha, yeahriight! ;P Efter det hade vi en till volleybollmatch mot Tuppjuck, som vi vann med 5-0 i set. Vi låg faktiskt etta i vår grupp då, och vi låg riktigt bra till alltså, med sedan i åttondelsfinalen åkte vi ut, trots att det såg så bra ut i början ;P Jaja that's life ;)

Ha, det blev inte så långt ändå ;D Jag hade tyvärr inte med nån kamera, men det kanske kommer några bilder från andra kameror sen :) Btw, ska nån mer på tranan ikväll? Jaja, nu drar jag, vi hörs :)

För er som inte vet det kan jag också inflika att hönan agda är en innebandy/volleyboll-turnering med alla nior i kommunen, och man har roliga namn och så ;)

/ elin ♥

Skärtorsdag :)

Så, idag är det skärtorsdag. Dagen för Hönan Agda, och för tranan (mycket fåglar här i Bollnäs ;D). Eftersom Hönan-inlägget kommer bli typ hur långt som helst så lägger jag upp det sen. Imorse hade vi lite SO, med nytidsfrågor. Efter det hade vi gympa, tränade på volleyboll inför hönan. Det gick bra, och det var kul som fan ;D

Sedan gick vi och åt, och sedan följde hönan agda-spektaklet. Nu är jag iaf hemma, och har duschat och så. Ikväll blir det tranan med Malin, Hella och Linkie, förfest hos Malin. Vi skulle träffa Ruben och Anna nere på tranan också, sen träffar man väl en massa annat folk där också :P Sedan följer ett långt, härligt och välbehövligt LOV! Lycka!

/ elin ♥

Nudelmakare

Sitter och bloggar lite snabbt nu medans mina nudlar blir klara ;) Det är min middag idag, nudlar och köttbullar. Sedan ska jag sitta och läsa Silmarillion, och efter det ska jag väl gå och lägga mig, jag är ovanligt trött ikväll. Men som sagt så är det D-dagen imorron. Armageddon, frihetsdagen, whatever. Skärtorsdan, och Hönan Agda. Kommer antagligen gå skit, jag klarar verkligen inte av att ta skott som går i kanterna av målet, och det är ju där man skjuter! Anyways så måste jag tillbaka till mina nudlar nu. Önska mig lycka till tills imorron ;P Hejdå sötnosar!

/ elin

No-prov, dramatisk innebandy och lite annat.

Kom till skolan imorse, stelfrysen tack vare tio minuters promenad, det var verkligen kallt ute! I alla fall så startade dagen med franskapluggandes, och efter det hade vi svenska (läsning och litteraturföreläsning). Efter svenskan hade vi idrott, innebandy. Känns lite bra med träning innan hönan agda imorron iaf ;D Det blev dock en lite smått dramatiskt, en himla massa människor råkade göra illa sig och så. Men jag räddade några mål faktiskt, även om många gick i mål.

Efter lunchen hade vi en svinlång rast, och efter det hade vi NO-provet, på elektrokemi. Det gick väldigt bra måste jag säga, får bara hoppas på en höjning på betygen också ;P Det var väl min dag det, efter provet gick jag hem och nu sitter jag och tittar teve och äter lite toblerone ;) Nej, nu pyser jag!

/ elin ♥

Dagens outfit ;)

image242

Jeans från Vero Moda
Linne från VILA
Kofta från H&M
T-shirt från Gina Tricot

Now I'm off to school ;D

/ elin ♥

Morgonblogg :)

Det var rätt längesen jag bloggade på en morgon, so here goes ;) Jag är näst intill klar faktiskt, ska bara fixa håret lite ;) Dagen ser ut såhär; franska (plugg inför prov), svenska, idrott (vi har hönan agda-träning, såjag kommer väl dö om jag släpper in nåon mål ;D), lunch, matte (?) och NO-prov ;) Efter skolak jag väl bara hem, inget planerat i eftermiddag. Ska väl kanske läsa lite ur min bok, Silmarillion, den ska väl antagligen vara utläst snart ;P Kanske fixar någn till bloggdesign också ;)

Slänger in en dagens outfit strax tror jag, annars får ni väl ha en bra dag :)

/ elin ♥

Gossip Girl, ofcourse.

Sitter såklart och tittar på den bästaste serien hittills, Gossip Girl. Tänkte försöka fixa ihop Erikas design i pausen, är redan klar med en snygg banner ;) Vad gör ni ikväll då? :)

/ elin ♥

tisdag

Hejsan :) Sitter och tittar lite på Du, jag och Dupree, lite halvt iaf ;) Idag i skolan har jag börjat med ett par shorts på slöjden, annars har det flytit på som vanligt. Efter skolan gick jag iväg till frisören, och jag har klippt och färgat håret. Det blev topparna, färgen är ungefär samma färg.

image238 

 


image240

Idag fick vi även våra Hönan Agda-tröjor, och fy vad snygga dom är ;D Och bara tre stavfel på hela klassen också ;) Imorgon är det även upp till bevis för mina målvaktskunskaper ;D Jaja, nu pyser jag ;)

/ elin ♥


måndag.

Hejhej! Kommer precis från maten nu ;) Idag har jag haft en bra dag, inget sådär superspec har hänt dock ;P Imorse blev jag klar med Guttelviks bloggdesign som jag började med igårkväll, här kan ni se resultatet ;) När jag kom till skolan pumpade jag på mig fler bloggdesignjobb, så nu ska jag fixa åt 5 pers till, skoj ;D

Annars idag fick vi reda på hur det gick på nationella svenska, blev mkt nöjd :) På matten fick vi tillbaka en gammal diagnos vi gjort, gick bra där med. På NO:n gick vi igenom elektrolys en sista gång, och sedan satt jag resten av lektionen och bombarderade Staffan med frågor tills provet vi har på onsdag ;)
På musiken hade vi kareoke, alltid lika kul ;D
Engelska sedan, jobbade med nåt papper, väldigt tråkigt. På bilden satt vi mest och pratade, och jag ritade en halvt humoristisk reklambild för Lipplumers för kärringar ;D

Det var väl min dag, skriver om ridningen i ett eget inlägg ;P Annars ikväll ska jag ta itu med SO-arbetet och en bloggdesign ;) Hejdå!

/ elin ♥

Klar :)

Nu är min nya design klar, ny banner och bild ;) vad tkr ni, får jag godkänt? ;)

/ elin ♥

söndag

Hejsan :) Hur mår ni?

Idag har jag inte gjort någonting speciellt överhuvudtaget. Tänker försöka fixa lite ny design åt sidan, har tröttnat på den igen ;P Dessutom har jag upptäckt att Photoshop har mer än vad man kan tro ;) Önska mig lycka till ;D

/ elin ♥

Stalltjänstslördag.

Jag kom på igår att jag hade stalltjänst idag. Så jag var tvungen att pallra mig upp tidigt idag också, tyvärr. Har mockat typ halva stallet, sopat hela och lassat en jävla massa hö. Alltid lika roligt. Eller inte ;) Nu är det iaf en månad kvar tills min nästa stalltjänst, som är den 13 april.

Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, kan säkert hitta någon film på nätet att glo på. Allt utom melodifestivalen iaf, me no like ;P Dessutom är det väl typ redan självskrivet att BWO eller Perelli kommer vinna eller? Jaja, ha en bra lördag :)

/ elin ♥

Fredag :)

Imorse hade vi en halvtimmes sovmorgon, dvs ingen samling. Så direkt på morgonen hade vi teknik, och jag blev äntligen klar med min ful-stekpanna :D En halvtimmes läsning sedan, och lite matte på det. På matten fick vi ett papper med urenkla matteuppgifter. Efter lunchen hade vi NO, lite repetitioner inför provet, inget stort. Efter det hade vi SO, och sedan slutade vi.

image231

  

Mina snyggsvetsningar, och mina snyggslipningar, och såklart min snyggstekpanna ;D

Efter skolan hängde jag med Ruben hem, och har varit där hela dagen :) Vi har haft skitkul, suttit inne på nätet, chattat med roliga människor (;D) och spelat lite Wii på det ;D

Nu är det såklart Let's Dance för hela slanten, och Danny är hemskt snygg idag ;)

/ elin ♥

Vemdalen :)

Tänkte berätta om gårdagen, sen lägger jag upp dagen lite senare ;)

Vaknade av väckarklockan halv fem iaf, började göra mig iordning och packa och så. Fick skjuts till bussen sedan, runt sextiden, och bussen gick tjugo i sju. Satt själv på vägen upp, härligt med lite space ;D På vägen dit tittade vi på en film som hette 50 First Dates, och den var svinbra ;D Stannade i Lassekrog, och fortsatte mot Vemdalen sedan.

Runt tiotiden kom vi fram, och alla skulle av och gå in i värmestugan och byta om och lämna packning och sånt. Det blev rätt fullt i packningsrummet ;) Sedan kunde vi åka iväg, jag, Stina, Hella, Malin och Starkman, på snowblades, skidor och Mickan på bräda ;D Åkte raka vägen till berg nr. 2, åkte upp med sexstolsliften, och tillbaka till värmestugan direkt. Där spelade jag och Mikaela kort (resten åkte fortfarande). Efter ett litet tag kom resten, och jag åt med dom på kiosken, hamburgare för hela slanten.

Det blev nåt åk efteråt också, men rätt uselt med skidor faktiskt, Jens blades var usla och det var uppåkt överallt. Så sista timman satt jag, Malin och Starkman bara i värmestugan och spelade kort ;) Blev sju åk totalt, illa ;D Vid fyra rullade bussen iväg hemåt, blev "The Pacifier" och "Hitta Nemo" på hemvägen i filmväg, och vi kom hem några minuter över sju. Härlig dag iaf, trots mulet väder och usla backar ;D

image228

 

/ elin ♥

FRISK!

Vaknade imorse och var frisk, tack och lov. Har haft en underbar dag i vemdalen, men är skittrött och tänker sova nu. Jag skriver om det imorron :) Godnatt sötisar :)

/ elin ♥

FANFANFAN! Sjuk!

Vaknade halv två imorse, och mådde piss. Lyckades nästan somna om, men när jag vaknade igen vid fem och var tvungen att känna mig besegrad, jag hade magsjuka. Jag vill fan inte vara sjuk, nu har jag missat två genomgångar, slutet av filmen och trampets på gympan. SKIT!
Jag mår bättre nu, och jag tänker fanimej bli frisk tills imorgon, annars dödar jag någon! Jag tänker inte missa fjällen för nåt jävla virus! Jag vägrar!

Ligger framför teven nu, och kurerar mig med nyponsoppa och dextrosol. Hoppas ni mår bra iaf ;)

/ elin ♥

min dag nu i efterhand.

Sitter och tittar lite på teve, top model 6 just nu. Det blir inget gym idag, ingen vill gå ;)

Imorse hade vi franska först, jättemys, och filmen var asbra, ska kolla klart på den imorgon. På slöjden satt jag och stickade, på arbetspasset krånglade jag med några andragradsekvationer, och lunchen bestod av fiskbullar och potatis. På engelskan jobbade vi lite med accenter, på SO:n lika så och matten med.

Sedan gick jag och Hella ner en sväng på stan, kollade lite, köpte lite choklad och åt en baguette på NK. Sedan gick jag till skolan och träffade mamma och Anders och hade utvecklingssamtal. Han babblade på, och jag fick lite papper, och pratade lite och så, sen åkte vi hem.

Nu sitter jag här som sagt, och äter choklad och tittar på tv. Tråkväder ute.. Jaja, xoxo!

/ elin ♥


tisdag ;)

Hej gullungar :) Sitter och väntar lite, och om nåt tag får jag skjuts till skolan med mamma. I skolan har vi franska (vi ska titta på film i fritidsgårdens biorum, myys), slöjd, arbetspass, lunch, engelska, SO och sist matte. Efter skolan ska jag ner en liten, liten snabbis på stan (en halvtimme) och halv fyra har jag utvecklingssamtal. Sedan ska jag och mamma dra iväg till gymmet till fem också, så får man träna lite.

Ikväll blir det självklart Gossip Girl, klockan åtta på kanal fem. Underbar serie!
Nu är vi på G och sälja min gamla cykel också, så slipper jag den ;P Annars är det lite bättre väder idag, jag tror det inte skulle regna, och solen tittar ut lite nu :)

Ha en underbar dag sötskallar!

/ elin ♥


det blev lite sol iaf ;P

Hejsan :) Har kommit hem från stallet nu, och har hunnit äta lite också, spagetti med köttfärssås, eller snarare chilisås, det var svinstarkt ;P Mamma lyckas alltid ;D

I skolan gick det väl bra som vanligt. På svenskan läste vi lite, och på matten hade vi ett gammalt nationellt, jag tyckte det var aslätt :P NO sen, och Staffan pratade lite om oxidation, reduktion och redoxreaktion, skoj :) Lunch, göttans med ris och korvstroganoff. Musik sedan, kollade vidare på Amadeus, och Mozart dog lite tragiskt i slutet. Engelska sedan, jobbade med någon text om en bilkrock eller något, det var rätt tråkigt. På bilden underhöll jag mig själv genom att prata engelska med brittisk brytning, jag älskar det, svinkul ;D

image226

Sedan gick jag iväg till stallet, oc hsolen tittade fram en snabbis också, lycka :D Vi hade inte Gaby, hon hade gått och brytit benet ;P Vi hade Ann istället, jag red Asterix, gick bra, han är rätt mys att rida, spec om man får honom i bra form som jag brukar få ;)

Imorron har ska jag på stan med Hella en minisnabbis efter skolan, sedan ska jag ha utvecklingssamtal. På onsdag ska jag va med Rebecca, och på torsdag ska jag som sagt till Vemdalen med skolan. Annars förväntas inget nytt i veckan :P Nu ska jag photoshoppa mitt hår för att se hur jag ska färga det, jag är smart ;D xoxo!

/ elin ♥

Dagens lista!

DAGENS;

Låt - Mika - Lollipop, underbar!
Humör - trött och arg på vädret.
Mat - Toblerone, om det nu kan räknas som mat ;)
TV - Jag brukar inte titta på tv på måndagar :P
Ord - Regn, i negativ betoning.
Favorit - Toblerone, jag fick en stor av Jens igår, från flyget :D
To do - Lämna in SO:n poch rida ;)
Vill ha - Soligt väder :)
Visdom - När det regnar blir det blött.

/ elin ♥


måndag :)

Gomorron :) Håller på att göra mig iordning nu, ska gå iväg till skolan om typ en timme. Synd på skitvädret bara.

Idag har vi först svenska, då vi läser våra klassiker, sedan matte och NO. Jag tror det skulle vara ris och korvstroganoff till lunch, och efter lunchen har vi musik, engelska och elevens val. Efter skolan ska jag bege mig till stallet som vanligt, och idag är det första dagen på skitlänge som vi ska ha Gaby igen, ska bli väldigt roligt :) Hon har varit mammaledig i lite mer än ett år.

Slänger in en outfit och en lista snart, har man tråkigt så har man ;D älsk!

/ elin ♥


skitväder.

Kom nyss hem från en cykeltur runt Bollnäs, mamma tyckte att jag behövde frisk luft. Jag hatar att cykla när det är mulet och grått, jag hatar Sverige när det är mulet och grått. Men tydligen kommer det vara mulet och grått hela veckan. Om tio minuter är det Kyle XY, det får man inte missa. Har någon haft en spännande söndag btw?

/ elin ♥

söndag :)

Kvällen igår kan avrundas med två ord; popcorn & avatar. Jag var väldigt sugen på popcorn, så jag gjorde två omgångar, det blev asmycket, och det var gott som fan ;D Sen satt jag och tittade på de avataravsnitt jag missade igår, och det blir nog några fler idag ;)

Annars idag ska jag dammsuga, och göra SO-lxan vi fick i fredags. Någon som tittade på andra chansen igår föresten? Jag såg typ sita två sekunderna, och en sak kan jag säga, LYCKA att inte Carola och Andreas Johnsson inte gick vidare!

Ha det gött sötnosar :)

/ elin ♥

helgen inleds.

Hejsan. Sitter på youtube och tittar runt lite, Det är sånt jag gör när jag har tråkigt. Jag vill titta på nikolodeons avatarmaraton (I know, I'm addicted!), men det är längdskidor på idag, så teven är ockuperad av min pappa.

Annars idag har jag strukit lite kläder som betalning för scarfen jag fick igår, visst är den fin? ;) Åt scones till frukost imorse, och pappa har lagat min cykel. lycka or what?

image222

Ikväll får jag väl hitta på något, antaglign teve om nu mor och far åker och dansar, annars ska dom kolla på melodifestivalen. Såg i tidningen imorse att Carola och Andreas Johnsson ska möta Nordman, och då inser man ju direkt att det inte alls är uppgjort att de ska vinna hela skiten, HOST!

Nöjd Anna?

/ elin ♥

Härliga fredag :)

Hejsan! Kom på att jag inte bloggat idag ;) Imorse hade vi samling, och efter det var det konsumentkunskapsprov, gick väldigt bra, det var rätt lätt. Efter det hade vi läspass, kollade igenom SO:n. Matte sen, gjorde en diagnos på funktioner och koordinationssystem och sånt. Det var också enkelt ;P Lunch sedan, och efter det hade vi NO. Vi gick igenom elektrolys och hur det funkade och så. Sen hade vi SO, fick beting som ska vara klart på måndag, och efter det satt jag och knåpade ihop min extrauppsats för en chans på höjt betyg i religion.

Efter det gick jag hem i det vackra vädret, Och nu när jag varit hemma har jag tittat lite på tv, och ätit lite kladdkakssmet. Ikväll blir det Let's Dance, och idag hoppas jag på att Danny har sitt snygga rufs igen ;) Mamma kom nyss hem också, och hon har köps en svinsnygg scarf till mig från Gina Tricot. Jag lägger upp någon bild senare. Gadda Go :)

/ elin ♥

Torsdag ur min synvinkel :)

Hellu! Sitter och tittar lite på animal planet, strax tänke jag gå iväg och äta lite mackor och så. Dagen har varit bra. På SO:n började vi med samhällskunskap, men i-länder och u-länder. På idrotten hade vi trampett, och gjorde lite överslag och volter, och det var svinkul ;D Jag fick testa överslag utan voltkudden, superskoj :) Lunchen var inte så god, pasta och skinksås. Efter lunchen hade vi svenska, tittade klart på Lilja 4-ever, och sedan läste vi våra klassiker.

Engelska efteråt, sedan gick vi iväg till torsberg för att titta på dans, och Anders ljög igen!! Det var ju inte alls esterettorna, det var en dansgrupp som hette Jeerk. Det var fem killar som var skitduktiga, och roliga, som steppade. Det var väldigt kul att titta på iaf ;) Efter det hade vi bild, och sedan fick vi åka hem.

Vi har teori idag på ridningen, så jag får skjuts dit vid fem. Jag läntar efter att få träffa Lina och Jennifer, det var längesen. Nu pyser jag ;) Hörs senare sötnosar!

/ elin ♥

tidig torsdag.

Gomorron :) Jens väckte mig imorse, han ska iväg någonstans och simma över helgen. Jag är klar nästan löjligt tidigt idag, jag har till och med hunnit gått ut och ta bort den mysko-saken mamma har på sin cykel, måste ta den idag till skolan, jag hatar punka.

Idag har vi först SO, sedan idrott, tidig lunch och sedan svenska och engelska. Efter engelskan ska vi egentligen ha språkval, men idag ska vi gå iväg och titta på när några esterer dansar, det tror jagiaf det var. Det innehöll dans iaf.Sedan är det bild efteråt.

Eftersom jag har lite tråkigt slänger jag in en outfit strax också. Hoppas ni får en bra dag :)

/ elin ♥


trötter.

Hey all! Mår ni bra?
Jag är bara trött. Jag tror jag tänker gå och lägga mig snart, läsa lite och få lite extra sömn, det kan behövas.

Imorron slutar vi inte alls tidigare, det var tydligen bara Anders som ljög. Men vi ska iaf titta på när estetettorna ska dansa, iaf så tror jag det är dom.. Efter skolan tänker jag iaf gå in till Lena och fixa klipp-och-färg-tid, min utväxt börjar bli lite väl lång. Men den här gången vill jag ha någon förändring. Jag täker inte ha samma färg, det ska bli antingen svart eller ljusare brunt. Funderar på att kanske lägga in någon slinga eller färga luggen också, det var länge sen sist. Jag kanske ska färga den lila igen? ;D

image220

Gammal bild, miss those days :) Jag kommer ihåg när jag färgade detdär, satt inne hos frissan i två och en halv timme tror jag ;) Vi får se hur det blir. Någon som har något färgförslag? Och frisyren tänker jag inte ändra på, bara så ni vet det ;D

Nej, nu går jag iväg och borstar tänderna. Hörs imorron sötnosar :)

/ elin

Heather och jag.

image219

Det var så längesen Heather, min nya ananas, fick vara med. Här är hon, och jag btw, likheten är slående, don't you think? :)

Dagen i skolan var liknande min beskrivning, minus delen där jag nästan bröt nacken av mig på idrotten, att stå på huvudet är en farlig buisness. Fick till några väldigt snygga kullerbyttor innan det dock, och jag fullföljde lektionen. Maten var inge vidare, purjolökssoppa. Det smakade som potatisgratäng. Jag tycker inte om potatisgratäng. Och borde inte purjolökssoppa smaka purjolök? Inteför att jag klagar.

Nu ska jag läsa lite om hinduiska högtider tror jag. Vi får tillbaka våra betygsatta uppsatser imorgon, och jag vill gärna ha ett bra betyg, även om jag ska fortsätta skriva på den på fredag. Men i alla fall så vill jag ha den perfekt.

/ elin ♥

Kortonsdag, väldigt kort kortonsdag.

För ett par veckor sedan var ju jag på rensbacken och försökte lära några sexor lite franska, och nu har vi kopmledigt idag, så vi har ingen franska, och börjar därför en timme senare. Dessutom är det kortonsdag, vilket bara händer var fjärde onsdag, så vi slutar tolv. Så dagen förväntas se ut såhär;
  1. En timmes läsning av Silmarillion
  2. En timmes idrott, vi ska stå på händer och sånt kul.
  3. Lunch, och sedan SLUT :D

Underbar dag eller vad? ;) Hoppas ni också får en underbar dag sötnosar!

/ elin ♥


rubrik

Imorse började skolan med samling, sedan hade vi franska. Blev klar med översättningen av Non, je ne regrette rien, och gissa vilken låt jag har sjungit på hela dagen? ;) Förlåt btw till alla som drabbades.. Slöjd efter det, stickade lite, vet inte vad jag ska göra. På arbetspasset blev ÄNTLIGEN hönan agda löst en gång för alla. Det visade sig att det bara var tre till som ville vara med, så det blev ett stort lag av hela skiten bara.

Lunch, äckelfisk. Sedan engelska, kortkort, sedan gick vi till folkan för att titta på bio, alla nior och åttor på skolan tittade på This is England. Sedan slutade vi. Jag gick hem, och väl hemma la jag mig framför teven. Sedan gick jag iväg och sov lite, var svintrött. Sen bar det iväg till gymmet med mamma, och nu har jag duschat och så. Gick rätt bra, men jag orkade inte köra så mycket, jag var rätt trött.

Ikväll är det Gossip Girl, och nu ska jag äta. Love!

/ elin ♥


Andra dagen efter lovet.

Ska strax gå iväg till skolan, eller ja, till platsen där Malin hämtar upp mig vill säga. Har vidrigt ont i benen idag, inte träningsvärk, de bara gör ont iaf. Tror ändå det kan ha något att göra med hoppningen igår, men jag har ont i dom hela tiden, inte bara när man rör dom.

Dagen ska se ut såhär; samling, slöjd, arbetspass, lunch, engelska, SO & sist matte, men i slutet av dagen, typ 1 eller nåt, ska vi på bio eller ngt sånt på folkan.

Nu går jag och min underbara skoltröja iväg till skolan, ha en bra dag :)

/ elin ♥

Hopptävling, lycka :D

Kom till stallet, bytte om som vanligt och gick upp i kafeterian och åt pizza, med Malin E som sällskap. Gick ner till stallet igen och började borsta Shannon, min snygging :) Alltid lika roligt att rida honom. Han bråkade lite som vanligt, han gillar inte att bli borstad ;P När jag var klar, och hade tränsat och sadlat och så gick vi ut i ridhuset för att börja bygga banan, släpa bommar och hinderstöd är alltid lika givande ;D

image218

Såhär såg banan ut uppifrån, och inget klagande på mina paint-skills nu. Man red som i åttor, och varje hinder hoppades två ggr. Det första mindet var lågt, bara ett litet kryss med en bom bakom. Tvåan var högt, tre gul-röda bommar. Trean var rätt låg, och fyran var låg, men bred, så hästarna var tvugna att ta längre språng. Start/mål var bara mellan en kon och väggen btw ;)

Det gick bra för alla iaf, ingen ramlade av eller så. Jag tyckte det gick bra för mig, fast Shannon sprang på lite väl kanske ;) Sedan krånglade han vid sista hindret, vägrade två-tre gånger och ville inte svänga i sista svängen. Men annars gick det bra, fick dock nio fel för mina vägringar. Eftersom det var stilhoppning gick det ju då också på stilpoäng, och jag fick faktiskt högst stilpoäng av alla i min grupp, jag fick 8 (stolt) :D Kom femma med mina rivningar, men nöjd som en tupp ändå :D säger man så? Det gör man nog inte, men ändå!

Måste gå iväg och hjälpa till med maten nu, kärlek :)

/ elin ♥

Min måndag (ha, en normal rubrik ;D)

Fåsenu.. Hur har min dag varit? På morgonen fick jag skjuts med mamma, och i skolan träffade man alla igen, det är alltid lika glädjande :) Upptäckte i korridoren i väntan på lärarna också att jag inte hade på mig min klocka, och fick lite svag panik, jag är typ beroende av att kolla hur mycket klockan är. Gick in på samlingen och fick en smärre chock också, lärarna har vänt på klassrummen!! Tavlan är nu på väggen mitt imot där man går in, och alla bänkar är riktade mot den, förr var det tvärt om ;P

Svenska sedan, vi hade vikarie så det var inte riktigt någon som faktiskt läste, utan alla satt och pratade så de som ville läsa (dvs jag) inte kunde koncentrera sig, roligt värre ;P NO sedan, helklass i bildtvåan (där det också är ommöblerat) och vi såg en uråldrig SVARTVIT film om elektrolys, och alla fattade precis, tack vare hacken i filmen och urusel ljudkvalitet. Lunch sedan, och musik, och där var det ommöblerat där med, de har tagit bort de mysiga sofforna!! Vi tittade vidare på Amadeus, filmen om Mozart, jag diggar hans garv ;D

Engelska efteråt, gammalt nationellt med en urusel vikarie, sedan bild. Jag försökte fatiskt rita ibörjan, mn sedan blev det för tråkigt så jag satt bara och pratade lite med Ruben. Vi planerar lite att jag kanske ska flja med henne till Stockholm när hon ska dit om nåt tag, för att shoppa och lite så, kommer bli svinkul :) Sedan gick jag iväg till ridningen, och eftersom dethär inlägget blev rätt långt skriver jag om det i ett annat inlägg.

/ elin ♥

Måndag, härliga måndag :)

Gomorron! Idag ska skolan köra igång igen, klockan är fem i åtta och jag är klar för avfärd, trots att jag börjar om en timme. Så nu har jag istället lite tid att leka lite på webben, det tycker jag om ;) Nyss tittade jag t.ex på klipper av Björn Gustavsson i melodifestivalen i lördags, tittar man inte på den får man nöja sig med YouTube. Men svinkul vad han iaf, om ni inte såg, som jag, titta på klippet här nedanför ;D



Klockren, som alltid ;)

Dagen idag ser ut som följande; samling, svenska, matte, NO, lunch, musik, engelska, elevens val. Sedan är det off till stallet där vi har en liten hopptävling med bara vår grupp, för att göra något roligt sista gången vi har Annika, efter det kommer Gaby tillbaka, vår gamla ridlärare som varit mammaledig ett tag nu. Ska bli svinkul :D

Sedan finns det väl inget att tillägga, idag löser sig förhoppningsvis Hönan Agda-skitet, och då blir det två lag. Sedan blir det val till fjällen, som är på torsdag nästa vecka, så jag missar inte teorin på ridningen som jag trodde, jag missar hoppningen istället, tråkigt som fan, men fjällen är ju inte fy skam det heller..

Ha en trevlig dag :)

/ elin ♥


Dagens lista!

Jag har tänk göra en sånhär rätt länge, men jag har inte orkat. Men nu ska jag försöka lägga ut en sånhär lista  lite då och då, hur ofta märks väl ;) Det är hur jag tycker just idag :)

DAGENS

Låt - Any Other Day med Mika, underbar! <3
Humör - Glad, lite uttråkad.
Mat - Kycklingen mamma gjorde, urgod :)
TV - Kyle XY, KÄRLEK! Nya avsnitt går idag på femman, tio över fem. MISSA INTE!
Ord - Konsumentkunskap, mest genom plugget ;P
Favorit - Mika! Lyssnat på honom genom allt plugg, underbar musik!
To do - Bli klar med konsumentkunskapen, läsa igenom NO:n och titta på Kyle XY ;)
Vill ha - Mer lov, det tar ju tyvärr slut imorgon..
Visdom - Skuter man upp plugget får man det inte gjort.

/ elin ♥


Konsumentkunskap.

Idag har konsumentkunskapsskiten äntligen blivit av. Jag har bara en fråga kvar, som jag ska ta itu med alldeles strax, vill vila lite först. Så nu är det bara att fortsätta plugga till provet på just konsumentkunskap på fredag, det var inlämningsuppgiften jag gjort.

Nu har jag också fått reda på att min släkt är väldigt intresserad av att läsa om mitt liv, så jag kan väl passa på att hälsa till dom lite snabbt ;D

Slänger in en ny grej alldeles strax också, har man tråkigt så har man ;D Ha en fortsatt bra dag :)

/ elin ♥

Godmorgon :)

God morgon :) Vaknade alldeles nyss, ska äta frukost alldeles strax ;) Hur mår ni idag?

Jag var uppe rätt länge igår, fast jag la mig tolv, och jag la mig, och somnade först i huset. Mamma gjorde t.o.m varmkorv till Jens och Honken som var här igår, och hon gjorde dom halv tolv! Och det är samma människa som dampar på oss om vi är uppe senare än tio? Myskomysko..

Vetni? Jag hade tråkigt igår, så jag gjorde en myspace. Den kan ni titta på här. Nu går jag och äter frukost, xoxo!

/ elin ♥

a cinderella story

Sitter och tittar på 'a cinderella story' på femman, jag ÄLSKAR den filmen! Hilary Duff och Chad Michal Murray i samma film, det är receptet på en succé. Ikväll ska jag nog titta på någon annan film på datorn, mamma och hennes kompis ska titta på melodifestivalen, så jag kan inte titta på teven.. Vad ska ni hitta på ikväll då?



/ elin ♥

plugghelg föröver!

Sitter framför teven och äter frukost. Vaknade för en liten stund sedan. Vilka tittade på Let's Dance igår? I did! Jag tycker om att titta på Danny, han är het ;D Och har någon testat att ringa och rösta någon gång? Det är ju de som svarar och registrerar rösten!! Det visste jag inte ;D Tack och lov att snyggingen.se fick stanna kvar :)

Idag förväntas plugg, jag ska bli klar med konsumentkunskapen, det har jag bestämt mig för. Pappa har åkt iväg idag, och ska vara borta hela helgen, han ska vara med i vasaloppet. Istället kommer en av mammas kompisar och ska sova över. Annars ska jag råläsa silmarillion i helgen, inget roligt planerat. Hoppas ni ska göra något roligt i helgen i alla fall ;)

/ elin ♥


RSS 2.0