Stockholm Marathon

Jepp, sitter som en tönt framför stockholm marathon (på teve) och tänkte updata lite. Igår kom Malin, Linkie och Hella hit iaf, och vi gjorde oss iordning för tranan. Jag sminkade alla tre, väldigt stolt måste jag säga ;D Sedan åt vi lite glass, popcorn och så, sedan kollade vi på Shrek den tredje också. Sedan bar det av ner på tranan, dansade och hade kul. Det var inte så mycket folk där, men man kan knappt räkna med det numer. Rolig kväll iaf :)

 

Jag hade lösögonfransar, de satt inte perfekt, men ändå ;P

Ska ta och göra en omelett till lunch, sedan ska jag ta och sola lite faktiskt ;) Och vetni? Vi har fått en igelkott :) Det är sant! Det bor en massa igelkottar på vårt område, och vi har en egen nu, som vi har döpt till Sigge ;D Han är sööt ;D Vi såg han igår när vi var påväg ut tll bilen, och Hellas spontana kommentar;

"Åååh, får jag klappa?!?!"

Alla våras Hella Olzon xD¨

/ elin ♥

Vidrig tårta!!

Hejsan :) Det har varit en händelserik dag idag faktiskt.

Imorse bakade vi tårta, dock blev den INTE god ;D Det var typ praktiskt taget katastrof hela skiten! Först hade Erika satt på snabben när hon satte på ugnen, och det visste ju inte jag! Vi gjorde rulltårtsdeg till tårtbotten, och den gjorde vi rosa med lite karamellfärg. så först blev den sönderbränd, men den var fortfarande kladdig inuti, så vi gjorde en till, och sen var fortfarande kladdig när vi tog ut den, men det märkte vi inte. Vaniljkrämen blev skapligt hård (typ nada mjölk) också, så när vi skulle bre ut den gick bottnen sönder, sedan var det lite överdoserat med karamellfärg, så den smakade kemikalier. Kort sagt, katastrof! Sedan fick man typ kväljningar när man åt den också ;P

Efter det var det väl typ ingenting, och efter lunchen stack jag, Malin, Hella och Linkie ner på stan innan fotbollsmatchen, gick ner och upp på marknadsgatan, och lite på stan. Sdan fick jag skavsår, så jag åkte hem en snabbis och bytte skor. Sen åkte jag ner och väntade på resten, och vi brummade iväg till fotbollen, trots att vi kom liite sent ;P Iaf så tittade vi på matchen, hejade på, och lite så. Riktigt skolanda alltså ;D Tills halvlek kom och man fick åka hem, men vi stannade kvar, vi är duktiga supporters. Efter många snygga vurpor och lite mål så VANN vi faktiskt!! Killarna i nian på Gärdet är riktigt duktiga :) och de allra flesta var från våran klass faktiskt ;D



Sitter och väntar på att Hella, Malin och Linkie ska komma, vi ska på tranan ikväll, och göra oss iordning här ;) Väldigt skoj ska det bli ;D

/ elin ♥

Rubriksbrist, sol ändå ;)

Nu har jag kommit hem från stallet. Vi hade cavaletti, och jag hade seg-Pigalle ;) Ni skulle sett vilken fart jag fick på honom ;D Men det är sorgligt ändå, sista ridningen innan sommarlovet på torsdagar med världens mysgrupp! Jennifer, I'll miss you! Men det blir golf i sommar ;D

Imorron ska vi göra tårtor på hemkunskapen, jag tror jag tänker skippa frukosten ;) Sen har vi arbetspass, då vi typ skulle fika eller nåt sånt i bibblan, vet inte riktigt varför ;P Men efter det har vi matte och NO, sedan är det lunch. Jag vet inte om vi har matte/ NO efter lunch eller inte, men vi ska iaf upp på sävstaås och titta på fotboll, hela skolan då. Niorna har lyckats kommit till skol-DM final i fotboll, mot Hudiksvall, så hela skolan ska upp och heja på.

Sen ska jag, Malin, Hella och Linkie ner på marknaden, och på kvällen blir det tranan med nämnda sötisar :) Kommer nog bli skitskoj :)

/ elin ♥

Häärliga sool!!

Har slutat för dagen, och världens härligaste väder ute! Härlig dag på alla sätt faktiskt! Imorse skulle vi ha so, men hade svenska muntliga istället, det gick bra :) På idrotten var det softboll som gällde, 9:1 mot 9:2, och de bästa vann! 9:2 ffs!! 6-0, och jag lyckades med en varvning! Weii, GO ELIN!!

Lunchrast sedan, spenderades på bästa sätt ute i solen med sötnosarna Hella, Malin och Linkie :) Svenska sedan, sista touchen på ordklassarbetet och sedan lämnade in det.
På engelskan var typ ingen seriös, eftersom de flesta redan lämnat in sina bokrecensioner (det har jag med) ;D Vi valde lite mat tills klassensdag på tisdag, vi ska äta på Strand på kvällen ;) Blev såklart hawaiipizza för mig, de är svingoda!
På franskan överraskade vi vår franskalärare med blommor, för hon har varit så bra :) Vi hade ingen bild sen, så vi fick sluta tidigare. Eller ja, alla som var klara med allt fick sluta, och det är jag ;D

Klockan fem blir det ridning med bästa Jennifer, sista ridningen på torsdagarna, sorgligt.. Sen är det ett helt sommarlov emellan, kommer sakna ihjäl mig!! Nästa torsdag ska niorna nämnligen till Grönan på kvällen, lite avslutningsfirande :) Sen är det sommarlov! Shiet!! Menmen, nu ska inte jag babbla på bara, ha en fortsatt UNDERBAR dag ;)

/ elin ♥


Färdigpluggad, äntligen!!

Äntligen!! Mina arbeten är färdiga! Nu har jag praktiskt taget inget kvar alls! Eller ja, jag och Erika ska fixa en liten grej till svenskan som vi fixar imorgon och jag har muntliga svenska imorgon. Men NO:n, engelskan och hemkunskapen är helt klara :) Lovley!!

Idag har det varit en rätt okej dag, vi tittade klart på ratatouille på franskan, jag skrev ner exempel på svenskan, vi spelade lite gris och satt och värmde oss på idrotten, jobbade matte på matten och gjorde pengar på NO:n. Det är fatiskt nästan sant, jag gjorde femtioöringar guldiga :) Det var en labb, jag använde lite natriumhydroxid och nåt zink-pulver ;)



Visst är dom coola?! Men nu är klockan mycket, nu ska jag sova :) Godnatt!

/ elin

Plugg!!

Hellu :) Gud, vad jag är trött! Jag har suttit framför datorn hela dagen (sen jag kom hem från skolan) och arbetat med min NO. Men nu är det klart, no more stamceller för min del ;) Jag skrev 5 sidor, och duktigt nog blev det precis 2700 ord (räknade ord när jag inte kom på vad jag skulle skriva) ;D Men nu har jag ändå kvar engelska bokrecensionen, fast den fick ju inte vara nå lång alls.. Sedan ska jag skriva hemkunskapen, min middag då, och bli klar med det arbetet också. Sen är det så svenskan, ordklassarbetet, som jag och Erika ska avsluta imorgon efter skolan, sätta dit sista touchen och så. Sedan är det inget mer plugg, utan bara härlig sommar! Känns rätt bra ändå, att spurta lite och sedan få vila i 11 veckor :)

Idag i skolan har vi äntligen bestämt vad vi ska göra på klassens dag nästa vecka!! Det skulle ju vara Vadtorp, men många ville inte dit, så det ändrades. Nu ska vi istället till Skitjärn över dagen, och ha lite mysigt, spela lite kubb och brännboll och fotboll och sådär på dagen, sedan ska vi ut och äta på kvällen. Faan vad mysigt det kommer bli :) Annars har vi haft vår allra sista slöjdlektion, och på SO:n hade vi lite gruppdiskussioner om alkohol. Jag var med Albin, Hella, Edvin, Gaffari och Erika, och det gick väl bra tycker jag ;)

Efter skolan har jag alltså suttit här och skrivit, nu tar jag en liten paus innanjag börjar med engelskan. Nya starlet har kommit också, så den ska jag väl försöka läsa nu på kvällningen, men annars är det ju givetvis gossip girl, det kan man ju för allt i världen inte missa!! Men nu ska jag återgå till mitt plugg :)

/ elin ♥


Skor, skor, skor!!

Inte dock så bekväma skulle jag tro ;P Tydligen nya modet i Japan..



Tack och lov för att man inte levde i Kina förr i tiden heller kan jag säga. Man mår ju illa!!



 

Det var ju modet; förstör era fötter, linda dom från ni är typ 4 år.
Plötsligt känns det inte så hemskt att få blåsor efter en dag i söta ballerinor, i ens egen storlek.

/ elin ♥

Patrulldag :)

Jadå, idag är det dagen då de nya sjuorna hälsar på i skolan, så skolan kastar ut niorna i skogen för att överleva på egen hand.. Inte! Men vi har varit ute i skogen i alla fall, och gjort lite "överlevnadssaker", gjorde upp en eld, byggde vindskydd, satte upp ett tält och lite sånt ;) Man fick poäng och så på stationerna också, och tillslut blev det prisutdelning, då vi vann!! Eller ja, killarna vann ;D På tjejsidan vann 9:1 ;) Såklart följde ju kameran med ;)

   



   

Nu är det bara att dryga tills jag ska iväg till stallet ;) Peace!!

/ elin ♥

Hemmagjord mjukglass på typ två sekunder ;D

Vi i nian har som uppgift att göra en middag hemma, en uppgift från hemkunskapen. Mamma tyckte att jag skulle göra den idag, så då gjorde jag det. Det blev "köttgryta med viltsmak", kokt potatis och lite grönsaker till varmrätt, och hemmagjord mjukglass till efterrätt. Jag personligen hatar grytor, så huvudrätten tyckte jag inte om, men FYFAAAAAN vad god mjukglassen var!! Eftersom jag inte kan förklara hur den smakar får ni göra den själv ;) Det går enkelt att göra den i matberedare, tar väl nån minut bara;

(typ 2-3 potioner)
½ l frysta bär
1 dl vispgrädde (ovispad)
3 msk florsocker
1 ägg

Du lägger i bären, florsockret och ägget i en matberedare (använd kniven), och sätter på den. Sedan häller du i vispgrädden genom hålet i locket, medans det blandas, och när det är fint och jämnt så är den klar, och skitgod :) Jag gjorde med hallon :) Ät direkt, och njuut ;)

  

Mina föräldrar älskade grytan, och om ni kanske har ett mysko craving för att göra en så lägger jag med receptet också, hoppas det är läsligt ;D Peace!!

/ elin ♥

Gårdagskvällen ;)

Ja, igår var vi hemma hos Linkie och firade lite ;) Det blev inte många, Linkie, Jocke, Hella, Malin och jag ;) Vi åt tacos, kollade på Good Luck Chuck (definitivt sevärd), åt lite efterrätt (glass) och kollade på eurovision, trots att det suger ;P Men iaf, jag kollade inte så mycket, jag satt och målade naglar (gjorde fransk manikyr på samtliga, minus Jocke, han fick bara en vit nagel ;D). Men det var en rolig kväll :) Det blev en del bilder, mest eftersom Jocke snodde den hela tiden ;P Och btw, Hella, vad var det jag sa?! Jag sa ju att Ryssland skulle vinna! (Trots att låten sög) ;D

   



   

När jag kom hem tittade jag på Evan den Allsmäktige, rätt skoj, men den klår inte Bruce den Allsmäktige på långa vägar. Det är varmt idag btw :)

/ elin ♥

GräsklipparElin

Godmorgon :) Har någon missat det underbara vädret? Tack för att sommaren kommer igen :) Synd att det inte är sådär extremt varmt, men men ;P Jag ska ut och klippa gräset nu alldeles strax, det är löjligt högt och jag kommer nog inte in på ett tag tippar jag på ;P Vi har inte direkt världens minsta gräsmatta.. Ikväll ska jag hem till Linkie och fira hennes födelsedag, blir lite tacos och film och så ;) Jaoo, annars försöker jag vänja mig vid nya designen, speciellt eftersom man inte kan ha kontakter, helt sjukt!

Men iaf så ska jag väl dra mig ut nu då ;) Ni får ha en bra dag :)



/ elin ♥

Nyflyttad och glad :)

Hejsan! Vetni, nu är min blogg flyttad :) Det är darför jag inte kunnat blogga idag, pga flytten. I alla fall så har jag haft en givande dag, jag har shoppat lite och jag har haft skoj ;D I skolan imorde hade vi hemkunskap (gjorde nån myskogryta), räknade matte, hade NO, kollade på en film om alkohol och slutade.

Okej, så efter skolan åkte jag ner på stan med Rubaan, kollade efter lite presenter och morsdags-grejs. Hittade allt jag letade efter, och lite därtill. WOHOO!! Det säger jag bara. Nya Georgira Nicolsons Dagbok har kommit!! Det är åttonde boken nu, och den är skitbra!! Den är verkligen den bästa hittills, jag lovar!! Och om ni inte känner mig så är denna bokserie en av världens bästa.



Den har jag läst nu på kvällningen, och nu har jag börjat titta på Oceans Eleven, riktiga godingar med där, trots att dom är lite äldre ;D

/ elin ♥

Fyfaan vad kul! :D

Hejsan! Har rätt nyrligen kommit hem från stallet efter en EXTREMT rolig lektion, fyfan vad kul det var :D Har lyckats sluka i mig en till blåbärssmoothie också, de är verkligen jättegoda :)

I alla fall, idag i skolan har vi typ inte gjort så mycket, skrev på SO:n, sprang runt Vågen på idrotten, satt i datorsalen på svenskan, hade tråkigt på bilden och engelskan. På franskan började vi titta på Ratatoille, den är såå mysig :) Efter skolan åkte jag hem och åt lite, och gjorde smoothie ;) Sedan stack jag till stallet.

Vi hade uteritt idag, och eftersom Mia är så snäll fick vi gå ner på terrängen, och det var så jävla skoj! Jag hade minihästen Turbo, och vi gick ner och hoppade lite. Vi hoppade några stockar, en trappa och banken :D Sedan skulle vi gå tillbaka genom vattengraven, fast det gick inte sådär suuperbra direkt ;P Turbo var lite skraj för vattnet, men det gick tillslut, när alla hade fått gå hem och lektionen hade redan slutat för typ 10 minuter sen. Men han gick över tillslut :D Är så stolt ;) Bilden är gammal, men han är söt ändå ;)

image325

/ elin ♥

Blåbärssmoothie :) <3

Hejsan! Har rätt nyrligen kommit hem från skolan, sitter och dricker en god blåbärssmoothie jag nyss gjorde ;) Vill inte glömma receptet, plus att ni också måste få smaka en egen ;)

1 dl frysta blåbär
1 msk floursocker
1 dl vaniljyoghurt (fil med en tsk vaniljsocker funkar också utmärkt)
1 dl mjölk

De är bara att blanda ihop och servera (det är ett stort glas) ;) Min är tyvärr redan slut ;P

/ elin ♥

It's over.. Jag är klar...

Okej, nu är det över. Allt är slut. Och vi vann alla utom två matcher ;D Wohoo! Bouleturneringen är över, och det var jävla skoj ;) Både att vinna, men också att kasta minibollar på folk, speciellt eftersom dom inte kastade på mig ;) Har precis tittat klart på Shrek den tredje, laddade hem den innan bouleturneringen.

Okej, jag hade inte lika mycket att säga som jag trodde... Peace!!

/ elin

Supersoft dag :)

Allvarligt, finns det en softare dag? Vi hade ju sovmorgon imorse pga ingen franska (den går ju på bouleturneringen instead), och vi började nio. Då hade vi svensk i datorsalen, jag och Erika blev väl praktiskt taget klara, och vi har bara lite smådetaljer kvar. Och nu har hon äntligen accepterat mitt tema på arbetet ;D Lyckan är oerhörd ;D

Efter svenskan hade vi gympa ute i skogen, vi körde ultimate på en lite gräsplätt ;) För er som inte vet det så är det ett frisbee-spel, då man ska passa till varandra och göra mål ;) Körde lite killerboll som uppvärming också (man ska kasta bollar på varandra), längesen det ;) Skitrolig gympalektion, minus att det var svinjobbigt att springa runt, och att Albin typ sköt sönder min hand ;P

 I alla fall så berättade Anders att eftersom vi missade kortdagen förra veckan så fick vi kompensation idag, vi fick sluta efter idrotten ;) Så jag stack hem, och nu sitter jag här då ;) Bouleturneringen börjar två, så jag har tid att softa litenu innan jag åker iväg ner till Långnäs ;)

Nu ska jag fortsätta fixa med datorn, peace!

/ elin ♥

Gossip Girl!!



Allvarligt
, kan det bli bättre?! GAAH! Tittar ni?

/ elin ♥

Världens snyggaste short! ;)

Wohooo! Jag klarade mig, och jag hade en bra tid också! Sprang runt banan på nätta 44 minuter, och det var tydligen den bästa tjejtiden dittills ;) Men ja, jag startade först också, och jag kom tillbaka rätt tidigt, så tjejerna som sprang efter mig i min klass kan ju få bättre, det tag jag nästan för givet, för jag gick hela vägen ;)
Tyvärr så började det spöregna när jag skulle hem, jag tycker synd om stackarna som var ute då :P Men jag tyckte synd om mig själv också, för Nicco hade blockat min moppe, så jag var tvungen att åka rakt igenom ett buskage för att komma ut ;) Jag var rätt dygnsur när jag kom hem ;D

image317

I skolan hade vi rätt chill iaf, och nu har jag ett par svinsnygga shorts också!!

image318



Imorron har vi äntligen bouleturneringen, som jag nämn ett antal gånger ;) Men det ska bli så jävla kul :)

/ elin ♥


Orientering, vi ses aldrig mer ;D

Hejsan :) Lite morgonupdate nu, det har jag tid med ;) Vi har ingen samling idag, så det blir en halvtimmes sovmorgon, eller för mig, en halvtimmes extra softningstid på morgonen ;) Idag har vi som sagt orienteringsprov på eftermiddagen.. På morgonen nu har vi franska i studion, slöjd (då blir jag klar med mina shorts!!), arbetspass, fast då är det då föreläsning om alkohol. Sedan efter lunchen bär det iväg till Granberg och så ska man väl försöka ta sig runt utan varesig sjöar i skorna eller att irra runt i flera timmar ;) Wish me luck!

/ elin


Tjejerna segrar, alltid!!

Hejsan! En snabb update nu innan jag börjar med maten ;) Soft dag idag, rätt händelselösa lektioner. På musiken var det ingen som ville/kunde ha föredrag, så det blev frågesport mellan killar och tjejer, på lite låttitlar, artiskter och så ;) Och SÅKLART så vann ju det bästa könet på alla sätt och vis, tjejerna! In your face!! Sedan kom killarna med bortförklaringar och så, och man skyllde allt på Tarik, men i grund och botten så är ju faktiskt tjejer bäst ;D

image316

Anyway så hade vi uteritt på ridningen, med mysShannon, red bort till Hoberget och klättrade lite, mys :) Vi slapp regn också, det är ju positivt ;) Nu sitter jag här, ska installera lite datorskit nu.. Och som sagt fixa med maten ;P Imorron har vi orienteringsprov på eftermiddan, så vi får sluta tidigare, om man hittar tillbaka vill säga ;P Sedan kommer en alkoholterapeut på arbetspasset och snackar lite. På onsdag har vi som sagt bouleturnering (TOUCHÉ!!) Och nån teater också där på eftermiddan. Det är väl allt nu i veckan.. Peace!

/ elin

Lycka :D

Guten morgen! Hur mår världen idag? ;) Själv mår jag toppen ;) Solen är framme, det är kallt som fan, men solen är framme. Vet ni vad? Min stationära dator är fixad :) Lyckan är total ;) Och jag ska precis till att installera photoshop nu, så nu kan jag börja fixa designer till de som ville ha hjälp med det ;)

Idag har vi svenska, matte, NO, musik, engelska och bild, och vi har uteritt på ridningen, så om jag fryser ihjäl så vet ni varför ;) Men iaf, nu drar jag, vi hörs ikväll :)

/ elin ♥

Tillbaks från skärgårn.

Jag kom typ nyss hem från skärgården, och det var svinkallt där! Det var ett litet ställe en bit från civilisationen som min fasters nya kille äger. Vi åt mat, fikade lite och så. Jag tog första bilen hem, med mina kusiner och Jens, så mamma och pappa är inte hemma än.
Tänkte sätta mig och börja med NO:n nu, eftersom det inte riktigt hänt än.. Men jag är nästan säker på att jag ska skiva om stamceller nu, och liiite in på kloning i terapeutiskt syfte (man klonar för stamceller).
Ja, förhoppningsvis lyckas jag hålla mig till NO:n nu då ;)

/ elin ♥


Georgia Nicolson, the movie!

Idag snöar det inte längre, det är fortfarande svinkallt ute, men det snöar inte ;) Igårkväll läste jag klart Birds of a Feather, så nu kan jag börja skriva min bokrecension. Om några timmar ska vi åka till Söderhamns skärgård, vi ska fira min farfar och äta på någon resturang. Så jag ska väl typ göra mig iordning nu snart ;P

Jag vet inte riktigt om jag nämnt dethär förut, men som många av mina vänner vet så är jag helt såld på en bokserie av Louise Rennison; Georgia Nicolson Dagbok. Jag rekomenderar den starkt, den är hysteriskt rolig, och äntligen kommer filmen!!



Jag vill se den!!

/ elin ♥

Snö, snö, urusla snö!!

Det har snöat praktiskt taget hela dagen. Det hinner inte lägga sig, men det kommer ner iaf. C'est très tragique. Min morfar är här nu, vi firar honom lite, han fyller år. Annars idag har jag suttit och sytt på mina shorts, och allt som är kvar är knapp och knapphål, annars är de klara :) Och de är jäävla snygga också ;)

Det jag även försökt att göra är att läsa min bok, och den är snart färdig den med ;) Jag har tydligen inte särskilt mycket att prata om heller, så det är nog lika bra att jag avslutar nu ;P Peace, touché och på återseende!

/ elin ♥

H&M-shoppingen är här :)


image311image312

  

Yep, nu är de här ;) Inte den snygga gråa toppen, den kommer någon gång i juni, men resten har kommit ;) Jag älskar mysdressen!! OCh såklart den URSNYGGA ryggringningen på toppen! Och armbandet är skitsnyggt :) Nu sitter jag och åter lite middag, strips med fläskfilebitar :) Fast jag började inte äta på en gång, så nu är det kallt ;P Ska värma på det lite i mikron ;) Ikväll ska jag bara titta lite på teve bara.. Men iaf, nu ska jag äta lite.

/ elin ♥

alltmänt om allting.

Hey all! Kom nyss hem från skolan, ska byta om till myskläder alldeles strax, sedan sätta igång med NO:n, som tydligen skulle vara klar nästa vecka! Borde kanske börja nu kan man tycka ;) Men jag är lite osäker på vilket ämne jag ska välja, stamceller lät nästan mer intressant än kloning.

I alla fall så har dagen varit ungefär lika piss som vädret, det har regnar hela dagen. Men som tur är så har snön regnat bort, så tack och lov känns det lite mer som vår nu iaf ;P På matten idag hade min lilla grupp nationella matte muntliga. Det gick bra, och jag hittade även boken om kloning och genteknik som min mamma tyckte att jag skulle kolla i, men det var såklart efter muntliga provet ;P
På SO:n blev jag klar med recensionen om Hillevi Brändt's föreläsning som vi hade för två veckor sen, och jag tog med lite om filmen vi såg också.

Men nu har jag i alla fall slutat för veckan, bara helg kvar, underbart. Och jag tror det skulle bli soligt nån dag också, men jag kanske bara inbillar mig.. Jag har inte planerat nåt i helgen, men jag ska nog ta mig i kragen och bli klar med min engelskabok, NO:n och mina shorts, det är mina mål iaf ;) Får se om något av dom uppfylls.
Nästa vecka har vi lite på G, på tisdagen har vi orienteringsprov uppe på Granberg, så bli inte överraskade om det kommer någon "försvunnen person"-annons i tidningen ;D På onsdagen skulle vi gå på någon teater eller liknande på onsdagen, och efter det är det som sagt, the one and only bouleturneringen på Långnäs, förväntningarna är obefintliga ;)

Men nu vill jag gå och äta någonting.. Och som utfyllande bild bjuder jag på denna ;) Touché! (nytt favorituttryck xD)

image308

/ elin ♥

Wtf?! Det var ju vår!

image307

Allvarligt?! Förra veckan var det grönt, blå himmel och över 20 grader! Vad faan hände?!

Är hemma och softar fortfarande, jag börjar om lite mindre än en timme, HÄÄRLIGT! Eller det skulle vara det, om det inte låg snö ute! No more älskling nu inte, cykeljäveln får duga. I alla fall, JAG HATAR SNÖ!

/ elin ♥

Regn, skit och mer skit.

Hejsan. Jo, nu är vädret kört, skit så långt ögat kan se. Vi såg klart på filmen imorse på SO:n, hemskt slut. Vi spelade softboll på idrotten, det var desto roligare, trots att jag fick springa som en tok och trots att det var bajsväder. Vi satt i studion på svenskan iaf, och vi hade hör och läsförståelsegrejs på engelskan, det gick väl bra ;) På franskan hade vi lite träning inför den stora franska bouleturniringen mellan Gärdet och Granberg, jag vann 1 av 3 ggr ;D Innan hade vi gått igenom lite ord och sånt också, och jag har ett nytt favoritord; Touché! Det är båda att nudda något, men sedan är det även typ knäckt på franska ;D

bilden ritade jag ett litet hus, alla tror att det är ett dass, men jag är övertygad om att det är Edvins hus xD Faktiskt! Han tror mig inte, speciellt eftersom jag inte vet vart hans hus ligger, men det är bara petitesser (tack Erika, now I'm stuck with it!), det är rött och ligger på Björktjära nånstans. Det är så litet och skruttigt där så det borde nog inte vara så svårt att hitta det om man letar ;)

Annars så har jag ätit lite mat (*HOST* mackor) och ska bege mig till stallet typ nu, jag har ingen aning om vad vi har, men jag får iaf träffa Jennifer ;) Lina, jag saknar dig som ett as! Golf i sommar? ;D Peace!

/ elin ♥

Yxor och krukor, en heldag ;D

Hey all! Hur mår ni? Jag kom typ nyss hem från Gränsfors, bortanför Hudiksvall. Halva klassen åkte dit idag och gick på en yxfabrik och en krukfabrik, det var rätt tråkigt. Vi åkte två minibussar dit, jag åkte i den andra, med Lena-Greta (syslöjdslärare), och några killar. Resten satt i den andra bussen, uppenbarligen. Iaf, har väl inte så mkt mer att berätta, tråkdag som sagt..

Nu ska jag äta något framför teven, c u!

/ elin ♥


shopping och umgänge :)

Hejhej :) Kommer typ direkt från stan och dollarstore. Blev lite shopping på båda ställena ;) Jag fick med mig Hella och Linkie ner på stan, och Malin joinade till dollar först. Där köpte jag två skärp faktiskt, de var egentligen barnskärp tror jag, men de passar utmärkt som midjeskärp ;D På stan tittade vi runt lite, åt glass och jag köpte bikinin jag pratade om idag, men bara toppen, jag använder ändå short så det blir lite onödigt att köpa trosorna också ;)

image305

 

Idag i skolan har vi haft franska, slöjd, arbetspass, engelska, SO och matte. På slöjden fixade jag en linning till mina shorts, men jag har inte riktigt sytt dit den bara ;) Sen var det en liten demostration av hur puckade vissa människor kan bli. Jocke Eriksson stoppade in en metallsticka in i ett eluttag, håller på att få en stöt och kortsluter hela kretsen. Lena-Greta och hon den andra läraren och typ alla elever blev skiträdda, och han sitter och hånflinar och tycker att han var jätterolig. Som sagt, demostration av ren och skär idioti.

engelskan satt vi och läste, de hittade inte på några hörövningar. På SO:n tittade vi vidare på "Gökboet", och på matten satt vi mest och jobbade, jag, Edvin, Albin, Sara och Erika (vi som jobbar på pluskapitel) fick sitta ute i grupprum ;) Vi, minus Erika, är även gruppen som ska ha muntliga matte nationella tsm i framtiden ;P Efter skolan åkte vi som sagt ner på stan, och resten har jag berättat redan ;) Ikväll blir det Ugly Betty, jag ska laga mat ikväll, och nu har jag inte tid att sitta här med, så ByeBye! ;)

/ elin

Dagen och H&M-shopping.

Dagen idag har varit rätt chill. Var i datorsalen på både svenskan och NO:n.. Pratade om blockflöjter idag på musiken (föredrag), gick väl rätt bra tror jag ;D Sen var det väl bara en vanlig dag. Hann hem en sväng innan ridningen, åt en pizzabit och drog iväg igen. Vi hade cavaletti på utebanan, jag hade snygg-Shannon :) Det gick bra :)

Igår skickade jag efter lite kläder från H&M också, två toppar, ett armband och en mysdress ;)

 
  

Det är ryggringing på båda topparna, och den är skitsnygg på det gråa linnet ;) Den är rätt djup, och had sidenband som man knyter mitt på ryggen, det är skitsnyggt :) Men det var rätt försenat, så de kommer typ i juni nån gång tror jag, typiskt.. :P Men ändå ;)

Imorron händer väl typ inget, ska ner på stan en snabbis efter skolan och köpa en bikini, en rosa-orange skitsnygg jävel ;)



Okej, nu ska jag lägga mig och läsa, hörs imorron!

/ elin ♥


Måndag i ett nötskal

Godmorron!  Hur mår alla idag?

Tittar ut genom fönstret, och fyfan vad grönt allt är! För bara en vecka sedan fanns det typ inte ens knoppar minns jag. Hääligt. Fast vädret skulle tyvärr bli kallare i veckan, tråkigt.

Idag har vi svenska, matte, NO, musik, engelska och bild iaf i skolan, sedan vet jag inte riktigt vad vi har på ridningen.. I alla fall, nu har jag inget mer att skriva om ;) Så jag lägger in en bild istället ;D

image302
´
/ elin ♥

Tråksöndag :P

Hejsan! Sitter och kollar på nån dokumentär om tjurhajar på Discovery World. Dom pratade lite om tigerhajar också, den 3:e farligaste hajen, och om mystiska saker man har hittat i deras magar. Man har t.ex hittat nummerplåtar, båtpropellrar och rustningar ;D Duktiga hajar ;)

Iaf, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, jag ska väl antagligen plugga lite, bli klar med SO:n och lite så. Och nu sticker jag ;)

/ elin ♥

En dag i stugan.

Som sagt så åkte jag till stugan och eftersom jag inte hade så mycket att göra så filmade jag en rätt usel vlogg, som jag lägger om när den är klar.



Och jag vet att mitt hår är skitmysko ;P

Har knäpp massa kort också, det växte vitsippor över hela tomten :) Igår när vi kom dit gick jag och mamma en sväng runt sjön, lite motion vetni. Så 6 km promenad ;) Annars på kvällen tittade vi lite på Så Ska Det Låta, och sedan gick vi väl och la oss ;P Idag har jag varit ute på sjön (vloggen), solat lite, läst lite och så. Jaoo, sen så har jag väl åkt hem, mamma och pappa kommer hem imorgon, jag ville hem idag ;)

/ elin ♥

Lalalalala, me is gone!

Okej, tråktråk, nu ska jag till stugan :) Vi hörs imorron!

/ elin ♥

Wunderbara wäder ;D

Hejsan! Idag har det varit en underbar dag, och inte bara genom vädret (över 20 grader i skuggan :D).

Jag hade med mig min nya älskling till skolan, men jag har inte riktigt installerat allt, så jag lägger till bilder lite senare. I alla fall så hade vi typ ingen teknik alls, för duktiga Peter fick inte igång filmen vi skulle se, så vi fick håltimme, jobbigt ;D Jag och Erika stack till Lokalen (en SSU-lokal) och spelade Guitar Hero, som jag totalt suger på ;D Jag klarar typ knappt I Love Rock n' Roll på easy, vilket är illa ;D

    

matten jobbad vi lite bara ;P på lunchen stack jag och Erika en sväng till torsberg och hälsade på Emelie Larsson. Sedan hade vi NO, satt uppe i studion och hade kul. På SO:n sedan började vi titta på "Gökboet" som vi ska titta på nu ett tag. Handlar om nån kille som åker in på mentalsjukhus, den verkar bra. Sen slutade vi, och jag dissade att åka till chokladboden, jag orkar inte och vill inte slösa soppa med moppen heller ;P

Ikväll ska vi till stugan och sova, jag kommer åka moppe så jag kommer hem tidigt ;) Det var nåt med att kanske några bekanta skulle dit också, men jag vet inte riktigt.. Jag ska tvinga mamma att ta dit teven så jag kan titta på Så Ska Det Låta också ;D Och Morden I Midsummer såklart! ;) Men nu ska jag försöka få min kamera att tanka över bilder till datorn ;) Peace love!

/ elin ♥

I'm in love! :D <333

Hejsan! Okej, det har varit en väldigt händelserik dag idag, så jag börjar direkt.

I morse hade i SO, vi skrev en "resume"-aktig sak på besöket i tisdags, blev dock inte klar. Men det blev typ ingen annan heller ;) På idrotten hade vi orientering igen, och jag tog då banan jag inte tog igår, logiskt. Det gick bra, den var lättare, jag hittade allt utan svårigheter och så, och jag var faktiskt första tjej tillbaka, trea i det hela stora (skryta lite) ;D Tråkig lunch, och sedan svenska, så vi helt plötsligt började med svenska nationella, kom med Albin och Edvin (haha, alla slutar på in xD torftig humor, I know!). Gick väl bra, vi lyssnade bara på en text så..

Engelska sedan, prov på pronomen och ordföljder, men jag lätt för språk, och det var liksom inget som var svårt direkt.. Jag och Erika gick en snabbis till OK efter engelskan, där hon lämnat in sin moppe efter att den dog igår, och den är tyvärr ännu dödare nu, hon får lämna in den till ett proffs. Det är alltid lika deprimerande när moppar dör.
På franskan hade vi nationella igen, hörförståelse. Okej, franska är rätt svårt att fatta när någon pratar, så det blev gissningar på några, men jag tror det gick rätt bra iaf ;P Bild sedan, gjorde inget specc, fortsatte lite på min snygga bild av muren som jag började på i måndags ;)

Slut sedan, drog hem och åt lite, och sedan off to stallet. Vi hade uteritt, jag hade Caprina och allt var mys :) Vi klättrade på Hoberget, och när vi galopperade ramlade en tjej av, lite smådramatiskt sådär. Men ingen dog och ingen bröt något, positivt. Är hemma nu iaf, uppenbarligen, och har precis ätit och lite så. Nu är det så att min mamma är urusel på att hålla saker hemliga, och jag har fått en tidig födelsedagspresent.
Ni vet kameran jag tillägnade ett helt inlägg åt tidigare? Weelll.. I OWN IT! :D

image296

Guud, jag är så kär!! Och den är rosa, trots att den ser lite lila ut! :DOch liten som fan är den också, den är typ en tredjedel av min hand ;D Och jag älskar den såå! Typiskt nog så laddar batteriet, så jag kan inte knäppa något med den än, men den borde nog vara klar snart :) Gaah! Och den här har också IR, coolt ;D Fast jag vet inte om den funkar kamera-mobil, verkar bara funka kamera-kamera, men whatever, den är SNYGG! Tack för mig nu iaf, börjar bli lite smått hysterisk! Peaceout!!

/ elin ♥

Back from the gym.

Nu har jag kommit tillbaka från gymmet iaf, har även hunnit att både äta och duscha. Det gick bra där iaf, vi var väl där i typ en timme, gjorde typ allt man kan göra ;P

image295

I alla fall, nu är jag skittrött, och vill sova. Peace love!

/ elin ♥


Gymma, duuktig Elin!

Hejsan! I'm bored. Jag har liksom inget att att göra i en timme, för det är inte förrän då jag har nåt att göra. Jag ska till gymmet med mamma, ska leka hurtig. Idag hade vi tydligen nationella prov i franska, vi fick göra provet som tvåorna på gymnasiet gör ;) Det gick bra där. På svenskan gjorde vi inget specc, iaf inte Erika ;D Sedan på idrotten hade vi lite orientering, fick springa en rätt lätt bana, men det tog ett litet tag, för jag gick hela vägen, orka springa ;D

Sedan hade vi lunch, och efter typ en timmes rast hade vi matte och NO. På NO:n kollade vi mest på när Staffan visade några experiment, och de var rätt besvikande. Är det ens ett ord? ;D Men han sa att han skulle göra "en liten sprängladdning".. Riight.. Det brann lite i typ två sekunder! Sen fick vi sluta iaf, och jag har suttit hemma nu, och väntat på att tiden ska gå ;)

Okej, men nu tänkte jag vänta utan att sitta på internet ;) Peace!

/ elin ♥

Elin är duktig ;D

Hejsan! Sitter och titta på That '70s Show, och det är reklam nu, så jag ska fatta mig rätt kort ;)

Imorse hade vi nationellt prov i matte, gick väl rätt bra hoppas jag ;) Efter matten fick vi extra lång lunch, två timmar faktiskt ;) Jag, Malin, Hella, Linkie och Stina gick hem till Stina och spelade Fame Game, fanns inte så mycket annat att göra ;) Linkie vann. Efter den extremt långa lunchen hade vi engelska, läste min bok, Birds of a Feather, ett Maisie Dobbs mysterium, av Jacqueline Winspear. Efter det hade vi föreläsning på SO:n, en kvinna som blev manodepressiv i sina yngre dagar, väldigt intressant.
Sedan fick vi sluta, eftersom vi slapp matten på eftermiddagen, tack vare provet ;)

Nu när jag har varit hemma har jag inte bara suttit och latat mig heller, jag har faktiskt motionerat! Jag stack ut och sprang i typ en halvtimme, sedan lekte jag med min bästis, vår blåa pilatesboll :) Jag är stolt :)

Okej, nu började det igen :)

/ elin ♥

Elin är på G!

Såhär såg det iaf ut där vi satt och jobbade ;)

image294

Vi hade uteritt på ridningen iaf, jag hade mysShannon :) Annars idag då.. På engelskan drog jag och Erika ner på stan och lånade engelska böcker, vi ska göra en bokrecension.. På NO:n började vi som sagt med en uppsatsliknande grej, jag tror jag ska skriva om kloning iaf.. Liksom resten av klassen typ ;P
Annars då.. På musiken sjöng vi i typ en kvart, sen fick vi sluta, jag ska göra mitt musikarbete om blockflöjter, och de kan jag redan tillräckligt mycket om ;) På svenskan snickrar jag och Erika på vårt jobb (vi ska göra en inlärningsmaterial.. Don't ask ;P), och på matten jobbade vi bara på.. Vi har ju nationella imorron också.. Det går nog bra :)

Annars är det väl inget mer, så jag dunstar och äter lite piroger nu jag ;) Peace!

/ elin ♥

In da studio :)

Hejsan! Sitter i studion, avlägger en snabb rapport bara ;) Vi ska börja med vårt sista arbete nu, och jag ska skriva om kloning. Vi har fyra veckor på oss, och nu vågar jag inte skriva mer ;) Peaceout!

/ elin ♥

Måndag med sool :)

Hellu :) Det är måndag idag, och just nu soligt. Senare idag ska det tydligen bli mulet, men iaf, hoppas inte ;) Hörde på radion att det skulle bli ännu varmare nu i veckan, och över 20 grader nu i helgen!! UNDERBAART!

Sitter och gör mig iordning nu också, är praktiskt taget klar, ska bara fixa håret och sminket, sedan är jag good to go, när jag har en timme kvar av morgonen.. Så kan jag ta det lite lungnt nu innan skolan ;D Imorgon har vi nationella i matte också.. C-delen den här gången. Sedan har jag bara svenska muntliga, och matte muntliga, sedan är man då klar med skiten ;)

Nu ska jag fortsätta med mitt, peaceout!

/ elin ♥

kortis :)

Hejsan! Jag har nyss duschat, efter en promenad med min mor. Vi gick en sväng i skogen efter maten. Jag lagade faktiskt mat idag, ris och korvstroganoff ;) Skola imorgon.. Sedan ridning :) Det här blir ett riktigt kort inlägg, nu ska jag gå och titta på Ugly Betty, det avsnittet jag så lägligt missade i tisdags ;P Peace!

/ elin ♥

Avatar :D

Lite update från sist, jag ska inte iväg till relaxen, jag har ju gjort hål i öronen, det kan bli riktigt infekterat. Sedan har jag ett meddelande till alla avatar-fans, två nya avsnitt har läckts ut, säsong 3, avsnitt 14 och 15, de heter "The Boiling Rock", och är ett tvådelat avsnitt, det är skitbra, och har en riktigt skojig replik; "My first girlfriend turned into the moon" ;D Kolla på http://www.avatarchapters.org/, och de är på engelska, men de är inte så svårt att förstå ;D

/ elin ♥


Ny design! What do you think?

För ett tag sedan sa jag ju att jag tänkte fräscha upp bloggen lite, göra den mer somrig ;) Så jag bestämde mig för att göra det också ;D Vad tycks? Jag är faktiskt jävligt nöjd, den blev ju skitsnygg ;DNu ska jag kolla på någon film iaf, och äta lite chips när mitt nagellack torkat. Det blev fransk manikyr, och det blev också skitsnyggt :) Tack för mig, peaceout!

/ elin ♥


tralalaa, rubriksbrist!

Hejsan! Vad gör ni? Jag har allmänt tråkigt, jag har suttit och sytt på mina shorts hela dagen, och de är näst intill väldigt klara ;D Nu orkar jag inte sitta mer med dom ;P Men har jag inget annat att göra.. Jaja, får väl hitta på nåt ;D Peace!!

/ elin

Blogg-Elin is back!

God morgon! Sitter med dyngblött hår, jag duschade nyss ;) Det här är vad som händer när jag har tråkigt, och ingen tillgång till teven (mamma är hemma), jag bloggar rätt ofta ;D Fast jag ska försöka göra något vettigare idag, jag ska sy lite på mina byxor, sedan ska jag, om jag kommer ihåg, måla naglarna, de är långa nu så jag tänkte fransk manikyr :) Fast en sak i taget.. FRUKOST!

/ elin ♥

Youtube-tönt!

Hejsan! Har suttit hela kvällen och kollad på olika youtube-klipp, man fastnar i timmar på den sidan alltså! Men nu är ju klockan rätt mycket, så jag ska försöka sova lite nu ;) För några timmar sen ritade jag upp mönstret jag ska ha på mina bakfickor på mina shorts också, de kommer bli svinsnygga! Det är ett "E" på ena fickan, och "lin" på den andra, som såklart kommer sys med rosa tråd! Nu vill jag bara bli klar med dom, de kommer vara så snygga!

Men som sagt så tänker jag sova lite nu. Och jag tror jag kommer försöka göra fler vloggar, allt eftersom jag kollat på youtube ;D Men jag ska försöka, jag har ju ändå ett youtubekonto så ;P Aja, peaceout!

/ elin ♥

All done.

Idag har vi i familjen varit så duktiga så, alla utom möjligen Jens. Vi har städat hela dagen, inte sådär superroligt kanske, men det måste ju göras. Så nu är mitt rum skinande, eller snart i alla fall ;)

Igår var som sagt jag och girlsen hos Malin, det var mys. Åt lite tacos, tittade på film, och åt lite glass och pratade. Sedan gick vi en snabbis hit hem och tänkte kolla på kasen här nedanför huset, men den hade ju såklart typ slocknat ;P Jag har några bilder, men jag orkar inte lägga upp dom.

Ska börja göra rent skrivbordet nu iaf, sedan är jag praktiskt taget klar med mitt rum, då är det bara lite rensning och alla andra rum som ska göras klara. Ha det bäst!

/ elin ♥

Jag är kär :)

 

Behöver jag ens förklara varför?! (Den till höger btw ;P) Underbart vackra kamera, jag vill ha dig! Den är skitliten, och den har ett bloggläge så den anpassar bilder direkt till bloggen också, perfekt eller vad? Den till vänster är ännu bättre t.o.m, den kommer ut i slutet av maj. Den har foto och filmredigering direkt i kameran, och man kan skicka bilderna trådlöst från kameran! Sen finns det ännu en till, lite större, också rosa, och den har bättre zoom.. Men jag vet inte, jag vill ju hällre ha den en liten.. I alla fall så är jag kär i hela bunten! ;D

/ elin ♥

RSS 2.0