Julskyltning i Bollnäs! I regnet...

Hejsan! Jag är så död, mina ben gör skitont, och jag vill bara sova. Fem timmar + 4 timmars jobbig stalltjänst + regn = inte bra. Men Inte bra + girlsen + julskyltning på stan = bra ;)

Det blev i alla fall mys på stan, lite skratt, dansuppvisning med folk man känner, och fika med NKs godaste; varm choklad och pepparcookie ;)


Mmmm. <3


Nu tänker jag bara lite snabbt läsa igenom lite kemi, sedan MÅSTE jag sova. Så vi hörs imorgon, ha det bäst! <3

/ elin ♥

fyfan!

, fyfan. Nu är jag inte glad! Jag fryser, jag är på dåligt humör, och jag har en historiauppsats att skriva. Jag har sovit 6 timmar inatt, och jag har varit i en svinkallt stall i tre timmar och jobbat. Jag har cyklat hem i regn/snö och motvind, och möts av ett töntigt kallt hus. Ibland får man vara lite putt ;)

Johan röstades hem från idol igår, hurra! I slutet lät det ju inte bra när han sjöng, så är det ju bara! Jag såg klippet när ett av hans fans fick komma upp på scenen, OMG säger jag bara!

Det blir ett himla kort inlägg idag, nu ska jag gå och äta nybakad kladdkaka för att bli på bättre humör. Ha det bra!

/ elin ♥

bildspecial ;)

Hejsan! Shit, det är redan fredag. Dagarna bara flyger förbi! Jag tyckte det var augusti för bara några dagar sedan, det är ju december snart! Tiden går fort i nv08.

Dagen har varit soft, såsom fredagarna brukar vara. bild imorse, jag satt och målade... Jag vet inte vad jag gjorde, jag bara gjorde nåt. Sen hjälpte jag Anton lite med hans gris ;) På engelskan sen satt jag och Anton och jobbade med våra koalor och vombter, sen hade Anton lite roligt med att hoppa nerför trappen med. Inte lika roligt för mig som trodde han skulle bryta benen.

Efter skolan följde jag med en klasskompis till stationen, sen gick jag ett varv på stan i väntan på att Linkie skulle komma. Sedan när hon kom hade vi det trevligt, köpte lite julklappar och fikade god varm choklad med pepparkaka :) Sen blev det en lååång promenad hem med ont i benen, god middag och nyss en härlig dusch. Klockan är tio nu, och eftersom jag ska upp sju imorgon tänkte jag inte vara uppe särskilt länge till. Sen har jag suttit och lekt lite i photoshop nu, för att ge er ett bildspecial från veckan ;)


Ja, bilderna från tala för sig själv, och jag loggar ut nu. Ha en underbar helg, och vi hörs! Kom ihåg att köpa julklappar och gå på julskyltning på söndag! Pusspuss!

/ elin ♥


Torsdag

Tralalaa! Fyfan, ni skulle ha sett vilken vurpa jag gjorde med cykeln påväg hem från stallet! En riktigt praktvurpa med, och fyfaan vad jag blev blöt ;) Puchen är inte så snäll ibland ;D

Idag har det varit en härlig dag faktiskt. Eller njaa, nästan i alla fall. På biologin tittade vi på en film om ALLA äckliga små djur som bor i våra hus och PÅ våra kroppar. Men konstigt nog blev jag inte särskilt äcklad. Sen var det några himla roliga inslag med, typ kampen mellan flugan och David ;D
Sen hade vi matte med min bästa vän Pythagoras Sats! <3 Och efter det engelska med allas älskling Anneli Avander.

Efter en låååång lunch som bestod av en himla massa snack om typ.. allt, så hade vi franska, historia och kemi. och fyfaan vad stressade vi blev på historian! Vi har knappt börjat skrivit på uppsatsen, det blir att sitta hela helgen med den! Plus allt annat man ska hinna med också (stalltjänst, shopping, julskyltning på söndag osv..). Jag är nästan stressad.

Men nu kallar mitt jobb, bloggdesigner ska göras ;) Pusspuss!

/ elin ♥

update!

Nu känner jag mig rätt usel på att uppdatera här ;) Men ja, livet har rullat på. Nya mobilen känna toppen, bättre än min gamla älskling på långa vägar. Jag har gymmat både idag och igår, så det känns toppen! Jag känner mig riktigt biff ;) Igår gick jag med Linkie, och idag gick jag med Hella. Igår var det fullt, idag var det näst inpå folktomt.

Vi hade biologiprov idag, pluggade som en galning igår. Men det kändes ändå bra, jag kunde alla frågor, trots att tidsbristen gav usla svar på vissa av frågorna. Får hålla tummarna på ett bra omdöme nu bara, jag vill ju helst visa att jag kan det, för det gör jag ju.

Imorgon börjar jag tidigt, slutar rätt tidigt och har teori på ridningen. Härligaste tajmingen vettu! ;P Jag tror jag tänker kila ner på stan en liten sväng först och titta lite julklappar (julafton om mindre om en månad people!!!!), och sen blir det antagligen promenad till stallet, och lite plugg. På fredag kommer jag antagligen inte kunna röra mig (jag och Hella körde hårt på gymmet ;)), men då ska jag i alla fall på stan med Linkie en sväng :) Sen i helgen ska jag ta igen de två sista stalltjänsterna (sen blir det sova av på helgerna!!), och jag skulle väl ner på stan med Erika en sväng då med. Fullt upp för lilla mig alltså! Och nu ska jag fan bli pank av all julshopping med ;)


Megabiffarna! <3 (eftersom min nya mobils kamera faktiskt är bra så kan ni räkna med fler bilder ;))


Ha det bäst, nu ska jag soova :) <3

/ elin ♥

Ny mobil! Eller njaaaa...

Det är min pappas gamla... Men mamma tyckte att jag ska prova ha den ett tag, min mobil har börjat dampa så totalt. Man kan inte ens spela spel :'( Så ja, nu har jag en stor klump som ännu är lite svårmanövrerad. Men ja, det är inte omöjligt ;) Så tills jag skaffar en ny får denna duga, som sagt; et tlitet tag i alla fall :)




Idag har det varit en soft dag. Datokunskap i ny sal (fan, nu kan jag inte spela harpan utan att bli upptäckt!!!), kemilabb med illaluktande klorvatten (tänk lukten av 50 simhallar i en flaska!!!), biologi, svenska, matte och franska i språkstudion.

På ridningen hade jag söt-Asterix, och idag var han faktiskt söt. Han lyssnade och gick jättebra, galoppen var t.o.m ridbar!! Så det känns skitbra efter det :)
Imorgon är det dans på idrotten, sen har vi väl inget speciellt direkt.. Eller ja, jag ska ju gymma också. Ska försöka få med Linkie också, alltid lika trevligt att träffa henne, och det är två flugor i en smäll med gym samtidigt! Sen är det så mycket roligare att gymma med andra med :)

Nu tänker jag lägga mig i sängen och läsa lite biologi, prov på onsdag!! Sen tänkte jag titta lite mer på pappas mobil, tihi ;) Sov gott lovlies!! <3

/ elin ♥

Jag luktar lite hö ;)

Gomorron! Eller ja, för er kanske. Mamma kom in till mig halv åtta och sa "Ska inte du på stalltjänst om en halvtimma?". Alarmet hade inte ringt, så det var bara att slänga på sig kläderna och roffa åt sig en macka och dra iväg till stallet. Jag kom i tid i alla fall. Jag stod där i en och en halv timme och packade hö, och alla småbarn som skulle vara med i hoppcuppen mockade och sopade. Så ja, jag bara packade hö, sen fick jag åka hem! Hääärligt ;)

Idag ska det dammsugas, jag ska sitta med läxorna jag tog hem, tänkte knåpa ihop någon design också, och lite så. Och som alltid, ha en bra dag och sådär. Puss!

/ elin ♥

Sorry Nicolson!

Tänkte sova nu, med tanke på att jag ska upp om åtta timmar. Jag tittade precis klart på Batman - The Dark Knight. Rätt bra film! Jag tror jag ska sätta mig ner en dag och räkna upp alla mina favoritfilmer och skådespelare och sånt, men då får nog inte filmen i sig en plats. Men Heath Ledger (may he rest in peace), var GRYMT övertygande som en sjuk Joker. Sorry Jack Nicolson, men du är officiellt inte ansiktet för Jokern längre!

Hoppas bara att ni har haft en bra kväll, och så. Och tja, vem vet? Det kanske kommer en låååång lista med alla mina favoriter snart. Stay tuned för mer exklusiv informaion direkt fårn mitt händelselösa liv, you know you love it! ;)

/ elin ♥

God morgon!

Hejsan! Hoppas ni sovit gott, för det har inte jag. Eller jo, men lite för lite ;) Gick upp sju, var i stallet åtta. Mockning, höpackning, lite skratt på höskullen och cykeltur hem, så såg min stalltjänst ut idag.

Här hemma har jag inte hunnit göra så mycket, jag har suttit och uppdaterat min designblogg bara. Ska sätta mig och göra några nya nu hade jag tänkt :) Imorgon är det stalltjänst igen, och resten av min helg ser rätt tråkig ut; läxor och designer. Men ikväll blir det film i alla fall :)


Peace out! Från mig och min mysiga krage :)

/ elin ♥

EUREKA!

Good evening :) Hur mår alla? Jag mår utmärkt, det känns härligt med helg. Jag känner mig himla inspirerad också, så i helgen kommer nog några nya bloggdesigner!

I skolan idag har det varit lungt och härligt. Jag fick en penna av Robin som lovat, och den var himla fin. Rosa och allt ;) Vi hade föreläsning om mattens historia också. Trots att jag tycker om matte så höll jag på att somna! Den tråkgiaste föreläsningen jag någonsin varit på!!! Men det var Arkimedes som skrek "Eureka!" när badvattnet rann över i alla fall. Så mycket lärde vi oss.

Efter det hade vi bild och engelska. Jag har tagit hem mitt lilla äpple nu, och nästa vecka ska jag börja måla av Lisa, bara för kul liksom ;D

Ikväll tänker jag softa framför Sex And The City med lite popcorn och päroncider, men först ska jag bannemig bli klar med en design jag håller på med. Det blir bara fel, men det SKA bli rätt ;) Imorgon och på söndag har jag stalltjänst, så tidiga mornar för mig alltså ;) Anyways, ha en trevlig helg och kväll, hörs imorgon!

/ elin ♥

Torsdag, härliga torsdag :)

Hejsan! Herregud vad ofta jag säger 'Hejsan' om dagarna. Jaja. Nu har jag precis kommit hem från stallet, luktar lite häst så jag ska duscha nu snart. Jag hade Totte, han är STOR! Som i RIKTIGT stor.

Skolan har bara flytit på idag. Vi fick titta igenom matteproven, och såklart hade man bara enkla slarvfel på G-uppgifterna xP Vi börjar komma någonvart på historian också! Så det känns på topp :) Min penna lever också, och som plåster på såren har Robin lovat mig en ny penna också :)

Ja, min lilla bloggdesign-buisness rullar på med :) Ni vet väl att ni kan beställa designer av mig för en billig penning va? *Smygreklam.se* ;) Och tja, senare blir det lite Heroes, lite annat kanske, lite mer lyssnande på Pinks nya platta, så GRYMT bra <3



Här får ni lyssna på min favorit just nu, I Don't Belive You. Jag får allvarligt gåshud.
En annan av hennes låtar, en gammal en (You make me sick), innehåller frasen jag verkligen känner igen mig i numer. "I want you and I'm hating it". Anyways, köp hennes nya, ASBRA! :) Jaja, nu ska jag hitta på något ;) Ha der bäst, pusslove! <3

/ elin ♥

Sova!

Nu är jag så jävla trött på matten! Jag trodde aldrig jag skulle säga det i hela mitt liv. Men allvarligt, jag AVSKYR vinklar. Eller ja, jag gillar de inte lika mycket som allt annat... Sen har jag ett gymt sockersug också. Och det är ju positivt med tanke på att det är min 47 godisfria vecka. Nej, kombination med Pinks nya ASGRYMMA platta och personlig sinnesstämning känner jag mig inte 100 % positiv heller. Jag är snarare 70% positiv, 10% frustrerad, 5% trött och 15% förvirrad. Och snart kommer jag vara 100% arg på Jens om han inte stänger av sin musik!!


Nej, men jag är lite stressad, lite allmänt nere och så. Med läxor och en massa som gjorts har jag inte fått så mycket sömn på senare tid, det är liksom inte så bra direkt. Men ja, jag ska försöka pigga på mig, med världens bästa klass borde det inte bli så svårt :) <3


/ elin ♥

SKOLBOKEN! <3

Jag är LYCKLIG!! The one and only, Torsbergsskolans skolbok har kommit! Och den är fin och grön! Och utöver en massa skolfoton innehåller den himla massa skratt (kanske beror på kass humor...), ett antal nakenchockar (jag känner numer inte min egen brorsa), några ordvitsar lite här och där och ett kladdkaksrecept som jag ska prova någon gång ;)



Ooh.. Jag har tittat i den ett bra tag nu, och nu ska jag på allvar ta itu med de kilo läxor jag tog hem. Jag lovar.

BTW, dagen har varit asbra, vårt historiaarbete kommer inte gå åt helvete och GHB har en asmysko kemisk beteckning. Minus på Robin som hade sönder min penna.

/ elin ♥

Gym med Link :)

Hejsaan! Tänkte bara uppdatera lite snabbt nu, sen tänkte jag soova :) Vi hade simning imorse, det var skoj men ooh så jobbigt. Sen var det franska i språkstudion, alltid lika kul.
På svenskan bestämde vi oss för att dissa Aladdin, och istället ska vi spela upp... Håll i er nu.. De Tre Bockarna Bruse xP Orginellast!! Menmen ;)
Matte sedan, historia och promenad hem. Sedan lite väntan på Linkie-Dink, och gym med henne och mammi :)

Nu sitter jag och hjälper Lajsa med hennes bloggdesign, sen ska jag som sagt sooova :) Imorgon har vi skola då, sen ska jag nog bara hem och sitta med läxor och så. En nv-vardag alltså ;D


Haha, gammal lökbild ;D Tack för du var min gymbuddie sötnos! <3

Ha det bra gullungar! <3

/ elin ♥

rosa naglar o lugg ;)

Huva, nu är jag trött! Skola + ridning + kallt väder tar ut sin rätt nu på kvällen ;) Sitter och leker i photoshop nu, you know I like it. Jag har snickrat ihop två urgulliga designer faktiskt :)

Okej, skolan. Det var dugligt, vi fick tillbaka tre prov idag faktiskt. Eller ja, matteprovet fick vi inte tillbaka, men vi fick reda på resultat i alla fall. Tja, jag är väldigt nöjd kan jag säga ;) På svenskan gruppade Lena in oss, och vi ska ta reda på lite fakta kring en saga, och sedan spela upp en scen med. Jag hamnade med Sofie Einars, Stephanie, Tove, Andreas och Tobias, och vi valde Aladdin ;D Andreas ska vara Jasmine, och Tobbe Aladdin ;) Iofs har vi inte riktgt läst sagan, så jag vet inte ens om Jasmine är med i den "riktiga" så att säga...

Vad mer? Jag hade ridning. Jag fick Caprina, det var ett tag sedan. Hon blev putt efter typ halva lektionen, och gick och nickade som en galning resten. Hurra! ;P

Imorgon har vi simning på idrotten, det ska bli skooj! :) Den enda sporten jag inte helt suger på typ ;P
Sen ska vi vara i språkstudion på franskan, det är alltid lika kul. Okej, men nu är jag riktigt trött, och trots sovmorgon imorgon tänker jag sova nu :) Godnatt! <3


Jag har rosa naglar och lugg! ;)


/ eiln ♥

stalltjänst

Hejsan! Jag är lite mör i kroppen, och trött som as idag. Jag har varit på stalltjänst, så med 6 timmars sömn i kroppen gick jag upp imorse, och cyklade till stallet. Det blev några timmars slit och släp, sedan cykel hem igen, i svinkall motvind.

Nu har jag bara suttit lite framför datorn, gjort lite designer, lyssnat på musik osv. Resten av klanen är på badhuset och är funktionärer på en simtävling. Nu tänkte jag promenera till köket för att hämta något ätbart och snaxa lite på, sedan titta på en film :)

Ha det bäst!

/ elin ♥

Händelselösa afton. ;)

Hejsan! Dålig uppdate, jag vet ;D Igår var det Tranan alltså, och guud så trött jag var när jag kom hem till halv två igår!
Tranisch var askul, med mycket dans och skrik. Det var stekhett där inne, och jag är glad att jag inte tog mina tjocka strumpbyxor, mina tunna nylonisar var tjocka nog. Jag gjorde även det enda rätta och satte upp håret, ett litet tips; gå aldrig på Tranan med utsläppt hår, det blir svettigt! Sen satte jag små strasstenar vid ögonen också, jag tyckte det var rätt sött ;)

Jag klippte faktiskt luggen igår också, så numer kan jag ha hellugg och fortfarande se saker! Idag har jag inte gjort någonting alls, inget vettigt i alla fall. Datorn har stått på hela dagen, jag har tittat lite på Kung Fu Panda (den är ju så braa! ;)), sen nyss tittade jag klart på Systrar i Jeans 2, bästa filmen på lääänge faktiskt! So see it! ;)



Anyways, jag hoppas att ni har haft en roligare dag än mig i alla fall, och att något faktiskt hände i erat ;) Men ja, jag vill tacka samhällarna och Hella igår för en trevlig kväll, och ni får ha det bra och så :) Pusspuss!

/ elin ♥

Ps. Hur ser min blogg ut för er? Det är meningen att de vita spalterna ska "passa ihop" med de där uppe, gör dom det? Bara nyfiken ;)

ett äpple :)

Sitter här nu och peppar för kvällen, har precis målat naglarna, så jag skriver väääldigt försiktigt. De är rosa, på request av André, och jag ska sätta dit någon liten strassten senare ;) Mer då? Jag har valt kläder i alla fall, och jag tror jag antagligen kör det vanliga sminket; sotning. Fast inte extremt mörkt ;) Sen ska jag ha uppsatt hår i alla fall, annars svettas man ihjäl. Luggen vet jag inte riktigt vad jag ska göra med. Alla har sagt snélugg, men jag ska trimma lite och se hur det ser ut med hellugg i alla fall ;D

Snart kommer mina kusiner hit också, födelsedagsfirande för både min brorsa och en av kusinerna. Så det blir fika och så. Men tja, förberedelserna fortsätter, och det kommer bli svinkul ikväll! :)

 

Tidigare idag hade vi bild, och jag blev klar med mitt lilla äpple. Engelskan fortlöpte utan större problem, vi tittar på en rätt tråkig film som heter "Stand By Me". Jag tror jag har sett den förr, för mååånga herrans år sedan. Sen åkte jag och mammi och handlade, sen åkte vi hem i regnvädret. Och tja, nu ska jag återgå till mina Tranisch-förberedelser ;) Ha det bra sötnosar! <3

/ elin ♥

Requested ;D

request av Anton och Hugo;


Hugo är stenhård och Lajsa är på G ;D


/ elin ♥

shopping

Torsdag idag! Och en härlig sådan! Mitt humör har verkligen varit på topp hela veckan faktiskt. Känns bra :)

Skolan var väl inte speciellt på något sätt alls nästan. Efter skolan gick jag ner på stan för att titta runt lite, sen skulle jag fika med min moster också, hon ringde när jag var i skolan. Så jag gick runt och köpte lite småplock av saker, sånt som bara behövs ibland liksom. Plus ett party-linne också, som jag nästan tänkte ha imorgon på Tranisch :) Fast ja, jag kanske ångrar mig och tar ngt annat i sista minut ändå ;)

Ja, utgång imorgon! Jag ska göra mig iordning här hemma bara, det var fullt hos Hella ;) Men sen ska jag möta upp med hon och hennes sp:are nere på stan, och vi går in tsm :) Och om dessa läser, jag ber om urskt i förväg för att ni måste stå ute och frysa häcken av er ;D Jag ska snabba mig ner ;) Tro mig, JAG kommer att frysa. Tänker ha mina korta minishorts med strumbyxor under ;)



Okej, det var det. Nu tänkte jag relaxa lite med Heroes och Gossip Girl, sen tänkte jag sova faktiskt! Ladda inför morgondagen ;) Ha det sött, vi hörs imorgon! <3

/ elin ♥


Jag vill sova!

Hejsan! Ligger med laptopen i sängen nu, ska verkligen försöka sova snart. Men först ska jag läsa lite på internet om adelns innebörd under stormakttidens Sverige, och ståndsamhället. Pepp på det!

Idag hade vi matteprov, det gick bra, sen hade vi svenska (sagor), engelska (skäll på Anneli Anander), biologi (superpepp på ekosystem!) och historia. Det går skitbra för vår grupp, jag lovar ;P
Efter skolan var jag nere på stan en sväng med några tjejer i klassen, jag hittade ingen bläckpenna :( Min coola NV-penna har nyrligen totaldött, så jag vill ha en ny!!
I alla fall, imorgon är det väl inget specc i skolan direkt, efter skolan är det cavaletti på ridningen, och på fredag är det tranan :) Jag ska försöka hitta någon att göra mig iordning med, men annars skulle jag troligen möta upp med Hella och hennes samhällare därnere. Det ska bli skoj!

Sen på söndag ätnkte jag ta igen en stalltjänst, känns hemskt att ha dom jävlarna på ryggen hela tiden. Sen kan jag ju ta en till nästa vecka, sen veckan efter det, den är jag klar för terminen! Häärligt ;) Anyways, tänkte faktiskt bli klar med historian idag så jag kan sova gott, så nu signar jag ut ;) Pusspuss!


...och såhär såg det ut i Bollnäs den 16 maj i år, nu finns det inte ens någon snö...


/ elin ♥

i brist på rubrik

Hejsan! Är lite trött och har lite ont i kroppen nu, men det känns bra ;D Jag har ju varit och gymmat nu efter skolan, it fells good ;)
Snabbt om skolan idag; Ultimate på idrotten, skitkul faktiskt! Jobbigt som as, men skitkul! Franskan sen, vi ritade våra drömhus, och vi var tre pers. Kändes lite överbefolkat. Svenskaprov efter en låång lunch, och efter provet (som typ tog en kvart) hade vi lååång rast. Matte sen, lite rep. inför provet imorgon, och historia sist av allt. Cykling hem och ner på gymmet sen ;D

Ikväll tänker jag titta på Heroes, det har kommit ett nytt avsnitt :D Sen tänkte jag titta igenom lite saker, plocka på rummet och lite så, sen soova :) Imorgon är det matteprov, på torsdag är det ridning, på fredag är det tranisch (vet inte om jag ska gå dock..), och ja, sen är det helg igen :) Och nästa vecka har vi simning på idrotten, sweeeet!!



/ elin ♥

Ooh, hemska måndag!

Det märks att det är måndag. Jag är helt död i hela kroppen, som jag alltid brukar vara på måndagskvällen. Jag hade som sagt var Asterix på ridningen, och jag hade bestämt mig för att han skulle gå bra. Det trär på krafterna kan man lugnt säga!




Skolan har varit rätt lugn och skön idag, labbarna var skoj (trots att brandlarmet gick mitt i), svenskan var inställd (läraren var bara borta!!), matten var skoj som alltid och på franskan fick vi rita ;)
Jag har upptäckt att större delar av min klass tycker att jag är sjuuuk som tycker att det är roligt med matte. Men jag fattar inte varför! Som nu på geometrin, när man får allt rätt, då känns det så jävla bra, och den lilla kicken, att veta att man har gjort rätt, den gör mig så jävla välmående :) GOOO MATTE :D

Jag tänker raffsa ihop någonting att snaska på nu, är hungrig som ett av, sen tänker jag titta igenom svenskan lite snabbt bara, och sen titta på film :) Jag har laddat ner Systrar i Jeans 2, och den måste nu ses ;D Ha det bäst här i vintermörkret!

/ elin ♥

måndag (:

Hejsan! Kom på igårkväll när jag skulle sova att jag har sovmorgon ännu längre idag ;D Vi har ingen datorkunskap! Så jag börjar om en timme. Sitter och pratar lite med André nu, är väldigt klar att sticka till skolan annars. Det är fint väder idag, typ all snö har töat bort.. Så det blir promenad i det fina vädret, ska väl iväg om en kvart tror jag. Då måste jag inte stressa, det är ju bra :) Vi har kemi och biologilabb nu innan lunch, sen svenska, matte och franska. Sen är det stallet som vanligt, och vi har skolridning. Jag ska ha Asterix ;)

Men titta, nu har det gått tio minuter! Så nu drar jag, vi hörs! <3

/ elin ♥

Fars dag

Tja, idag är det fars dag. Pappa har fått en fruktskål med frukt och kexchoklad. Och jag har fått ångest av att sitta och sitta på mobiler på nätet. Jag har tittat på sånadär "flipskärms-mobiler", och de är ju så gryyyymt coola! Sen har jag tittat på några av de svenska versionerna man kan köpa, där man bara kan skjuta upp hela mobilen liksom för att få fram ett tagnentbord. Där har jag fastnat för Sony Ericssons Xperia X1 och HTCs Dream G1. Sen är det ju T-mobiles sidekicks som lockar mest, alltså "flipskärmstelefonerna". Snällasnällasnälla tomten, GE MIG!!!




Vem skulle inte döda för dessa underbara mobiler?! Anyways. Jag har gjort lite designer idag, det blev väl 6 nya på designbloggen tror jag. Med tanke på att det är skola imorgon tänkte jag gå och lägga mig nu också, men vi hörs imorgon :) Ha det bra, pusshejs!!

/ elin ♥


Sötnosar :)



/ elin ♥


Ironman vs Hulk?

Okej, jag vet nästa storfilm. Ironman VS Hulk. Det blir rätt uppenbart när man slänger in Ironman-skådisen i en Hulk-film. Jag har precis kollat på The Incredible Hulk, och tjaa..  Den val väl lika dum i huvudet som de andra Hulk-filmerna. Missuppfatta mig fel, det är en bra actionrulle, men allvarligt, hur dumma är folk?! Om man skjuter på en sak, och den bara blir större och jobbigare, då SLUTAR man skjuta. Puckon!!!




You heard it here first people! När Ironman vs Hulk kommer ut på bio, då jävlar ;) Och duktigt av regissörerna att visa alla att det blir så också! Nu kan alla lista ut det, smaaaaart drag ;) Fan, den skulle jag vilja se! Snacka skoj, en fuling i en plåtlåda mot en grön värsting, that's entertainment! Tja, nu checkar jag ut, sooova :)

/ elin ♥

Härliga helg <3

Hejsan! Sitter framför teven med den bärbara datorn för en gångs skull. Och det går ju som det brukar när man sitter här och ska göra två saker samtidigt, det tar lite tid ;D Det har varit en soft dag idag, promenad till skolan och teater på morgonen. Den hette Adam och Eva, och handlade om ja, Adam och Eva, och ja, dom bråkade och hade sig. Sen hade vi låååång lunch, fylld med kortspel och skratt med nv08 ;) Och ja, sen slutade vi. Jag stack ner på stan en kort sväng för att hitta något tills fars-dag på söndag. Det gick inte så bra...

Men ja, nu sitter jag och tittar på tv, och ikväll blir det bara hemmamys med lite popcorn och en bra film :) Ha det bra sötnosar, vi hörs!

/ elin ♥

thursday

Kom nyss hem från ridningen, är helt slut, men oj så bra det gick! Kändes härligt att få Shannon att börja arbeta lite.
Annars har dagen känts bra i sig, kallt som tusan att cykla imorse, men på något sätt måste man ju till skolan! Väl där hade vi biologi, och vi lyssnade på de sista redovisningarna. Sen hade vi matte, engelska, franska, historia och kemi. Satt med ett lite småjobbigt tal på matten, men i sista minuterna löste jag skiten, and it felt good ;)

Eeh, ja. Efter skolan var det bara att trampa hem i svinkylan igen, bara för att upptäcka att jag inte skulle hinna med bussen till stallet. Sedan tänkte jag gå, men jag råkade fasta liiite framför teven, och det blev tillslut cykel till Sporthallen, där jag lämnade den tills imorgon, och snabb gång därifrån. Jag kom i tid i alla fall! ;)

Nu tänker jag i alla fall ta en lååång härlig dusch innan det är åter dags för middag, och idag blir det våfflor, yummy!!
Sen tror jag det blir någon film i sängen, möjligtvis någon liten teveserie, lite härlig underhållning inför morgondagen, som kommer att innehålla en teater (Eva och Adam), lite bild (rita på mitt lilla äpple), och engelska med glosförhör och lite smått och gått. Ja, nu ska jag duscha, vi hörs! <3

/ elin ♥


nv08 <3

Hejsan! Sitter och äter lite popcornskrap från mina uppätna popcorn nu, det är lite salt. Vad kan jag säga om dagen idag? Jo, vi hade biologi-redovisning ja. Jag, Sofie, Maja och Axel hade vår lilla blandskog som vi babblade om, det gick väl bra. Svenska, 80 minuter matte, englska och historia. Det visade sig att vi varken fick om slavhandeln eller om aztekerna, vi vet inte vad vi fick, eftersom vi inte kan bestämma oss. Jag vill ha typ upplysningsidéerna, kyrkans splittring, nåt sånt. Eller ostindiska kompaniet, det är väl i alla fall extremt intressant! Men det blir antagligen ngt annat ;)

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, kärlek på den serien!! En annan sak är att jag fått hem klassfotot vi knäppte för tre-fyra veckor sen. Men jag ska inte behålla det, jag nöjer mig med skolboken, som förhoppningsvis inte dröjer för länge ;)



här är hela min klass! Jag tänkte skippa att tråka ut er med namn dock. Kanske på bdb? ;) Men de flesta ser ändå annorlunda ut så, med hårfärgning, hårkippning och sånt. Kärlek till nv08! Menmen, nu ska jag återgå till Gossip Girl, sedan titta igenom Jens gamla skolböcker, de är fyllda med sjuk humor som bara några få kan skratta åt, och jag är en av dom ;D <3

/ elin ♥

Jag är biff!! ;D

Hejsan! Nu tänkte jag skriva att jag precis kom hem från gymmet, men det var snart en timme sedan ;) Ja, jag är ju så biff, så det är klart att man gymmar! Nästan varje tisdag hela året, minus på sommarlovet då. Känns bra :)

Imorse hade vi idrott, fyyy f*n vad jobbigt det är med cirkelträning! Ni vet, en massa styrkestationer, och så. Och mellan varje station skulle vi upp och springa också! Man kände sig lagomt död efteråt. Franska sen, och svenska, matte och historia. Vi ska börja med ett grupparbete på historian, men ingen i min grupp ville forska om den vetenskapliga revolutionen.. Men det får väl duga ändå, med Afrikas slaverihandel eller aztekrikena + inkarikena. Sånt som märks ;)

Vad mer? Imorgon har vi biologiredovisning, ikväll är det Ugly Betty och inatt är det presidentval i USA. Så snälla amerikaner, rösta för faan inte fram John McCain som president!!!! De har valt Bush två gånger, man tror de lär sig att det går åt helvete med republikaner i vita huset. Jaja, fingers crossed!



NV är helt normala på bildtimmarna ;D <3 (old pic.)

/ elin ♥

Hicka ;)

Hejsan! Efter en lång dag är det härligt att slappna av lite, inte sant? :) Sitter och smsar lite och är halt social på bdb och så. Annars tänkte jag städa lite på mitt golv snart. Inatt tänkte jag sova uppe, men jag somnade aldrig, så jag bara drog ur allt ur min nedre säng mitt i natten, och somnade som en stock. Men kläderna är fortfarande på golvet, trots en härlig natts sömn ;D

Idag har vi haft lite olika saker ja. Datorkunskapsprov, gick rätt bra tror jag :) Hmm.. Biologi, vi blev väl rätt klara där. Axel ritade en himla snygg skabb-varg med hovar, vet inte varför dom kom dit, menmen. Ingen kemi, vår lärare var borta, så vi flikade in lite biologi för skojs skull ;) Så vi satt och skrattade mest på hålet, det blir mycket sånt på nv :) Sen var det svenska, satt med Lisa, Anton, Saga och Karin ute vid ett bord, och jag höll på att somna som vanligt. Jag är inte särskilt pigg på svenskan. Sömnpiller som tusan! ;P
Vad hade vi mer? Matte ja. Tänk, stoppar man in två elever som inte hör hemma i nv08s mattesal blir det total katastrof! Alla flyttade runt som tokar ;)

Sen fick jag sluta eftersom jag inte hadr franska ;D Naajs!! Så då promenerade jag till stallet med Susanna som sällskap, och där satte jag mig och räknade matte :) Vi hade teori, så det var inget speciellt. Ja, nu är jag här hemma och hickar som en tok. Ska dricka lite vatten nu tänkte jag ;) Imorgon har vi matte, svenska, historia, idrott och franska.. Sen sa jag och mamma iväg till gymemt och leka biff. Annars i veckan har vi väl inget speciellt... Tror jag. Vi skulle kolla på någon teatergrej på fredag, men annars är det ingenting :) Ha det bra, nu ska jag sluta hicka ;D <3

/ elin ♥

Blingad grafritare, gym och så ;)

Hejsan! Ooh, jag är trött. Jag har vart på gymmet i över en timme! På lovet! Jag är så stolt över mig själv ;) Men jag är ändå trött..

Igårkväll tittade jag på Mamma Mia! Och jag måste ärligt säga att jag inte fattar varför alla älskar den så mycket! Visst, den var väl rätt bra, men bara i High School Musical-nivå. Den är inte värd exakt alla lovord den fått.
Sen blingade jag min fina grafritare också, så nu är den skitsnygg!!!



Min älskling ;) Nu ska jag göra några punkter på min Att göra-lista som jag gjorde igår kväll. Den har 23 punkter, så jag får sätta igång nu ;) Ha det bäst! <3

/ elin ♥


Filmrecensioner












Ja, jag har lite tråkigt ;)


/ elin ♥

rubrik.

Hejsan! Där är fortfarande snö ute, och den är så fiin :) Sitter och smsar lite med André. Tänkte sitta lite med de läxor jag tagit hem lite senare, och ikväll blir det väl mys med någon film och lite snacks.

Hur har ni haft det på lovet? Snart är det slut för vår del. Tillbaka till skolan igen, och det ska faktiskt bli rätt kul att komma tillbaka till aktivitet efter en veckas slashasande ;) Men det är vad loven är till för!
Anyways, nu har jag inte så mycket mer att säga faktiskt. Men eftersom jag har lite tråkigt så tänkte jag lägga upp några filmrecensioner snart, jag vill photoshoppa lite ;D So stay tuned, until then! xoxo

/ elin ♥


RSS 2.0