lite allmänt sådär


L



Lite tidigare idag träffade jag Linnea en sväng, knäppte lite kort vid ett litet vattenfall och lite på henne också, såklart. Hon kom med lite vishet och trevligt sällskap ett tag, tack! ♥

Woop woop!

Tjaa! Nu ska jag snart äta en mumsig blåbärspaj, mumsigt värre! Idag har jag varit ute och kört! Till Söderhamn och tillbaka, med en omväg till stugan. Superskoj! Det känns som om det här kommer bli ett kort inlägg... Hehe... Puss, ha det bäst!

so far, so great!

Sådär, nu är veckan slut! Äntligen! I helgen ska jag ta det riktigt lugnt, titta på film, läsa och lyssna på musik. Jag kanske kan klämma in lite städning också, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra med alla mina koftor. Jag hörde att koftor hänger ut sig om man har dom upphängda, så det sket sig. Nu ligger de bara och dräller lite sådär.

Idag börjades dagen klockan åtta med lite namnlekar och prat på retoriken, och jag har bestämt mig för att jag gillar den kursen. Nästa vecka ska vi göra kroppsspråk, superskoj! Sedan fortlöpte dagen med matte, biologi och svenska. Sen fixades lite inför programdagen, och sedan en cykeltur hem. För ett litet tag sedan åkte jag och mamma ner på stan och köpte ett överkast, och jag köpte ett par nya jeansleggings. Superduperbra!

Just nu är jag suuperhungrig, och sugen på våfflor. Denna åts för några dagar sedan, och den var supermums! Idag ska vi äta biff, det är inte heller helt fel.


Musikterapi

Lose yourself
 

Mockingbird
 

Cleaing out my closet


Kände för att dela med mig av min nuvarande terapi. Låten i mitten är underbar.

Lång dag


en bra dålig dag om man säger så

Hejsan! Shit, är klockan redan tio?! Jag är körd imorgon! Jag börjar åtta, och alla utom tre till börjar tio över nio! Where's the justice people?! Och vet ni varför? För att vi har FRANSKA. Ugh, och för att vara helt ärlig är det inte det bästa ämnet som finns, just saying.

Idag började jag inte allt åtta, för jag hade sovmorgon. Hursomhelst så slutade vi tre, vilket är tidigast hittills för oss stackare på NV, och det kändes ändå rätt sent. Vi har haft kemilabb, frranska, matte och svenska. Så kort sagt inte den roligaste dagen, och det är mitt i veckan, och jag är lite cranky när jag inte får sova så mycket... Och körsbäret på toppen då? Cykelfärd i regn. Kolla bilder här nedanför, gissa vart min jacka tog slut?



Efter skolan har jag mest bara chillat, ätit lite våfflor (mums!), kollat lite på youtube och så. Men nu är jag trött, så dags att sussa. Puss!

måndag

Hejsan! Gud, jag är helt slut! Igårkväll gick jag och lade mig liiite för sent, läste liiite för länge, och imorse vaknade jag liiite för tidigt. Min brorsa flyttade till Umeå idag, så det var svårt att sova när hela familjen sprang runt och fixade med saker och ting. Så nu är jag praktiskt taget syskonlös.

Imorse började vi tio, vilket var väldigt välkommet, då vi hade vår första lektion i engelska B. Jag tror jag kommer vara väldigt nöjd med de lektionerna, för läraren är fantastisk! Ross heter han, och han är väldigt skämtsam av sig. Bäst av allt är att han faktiskt KAN prata engelska, vilket är mer än vad man kan säga om vår gamla lärare. Ja, annars har dagen rullat på med kemi, matte och franska. Jag hann he men snabbis efter skolan och åt lite nachoships med smält ost och grönsaker, sen brummade jag iväg till stallet. Vi hade uteritt, och det var himla mysigt. Fint och soligt, och en lugn travrunda ute på terrängen.

Nu har jag kommit hem, och är rätt slut överallt. Jag ska fixa lite spaghetti och bacon strax hade jag tänkt, och i brist på läxor ska jag pilla lite med en annan grej som förhoppningsvis gör alla nöjda. Jag gillar inte att ha folk som är irriterade på mig, det är bara sån jag är förstår ni.

Puss!

Hollywood Undead - No. 5


I've got a world of chances.

Jag har haft en såndär dag när man inte gör någonting speciellt, utan sitter och nördar sig på datorn hela dagen. Jag har däremot börjat fundera på att plugga ett år på svenska skolan i London. Det är nog lite trist att missa balen och studenten här med NV08, men ett helt år i London har ingen motsvarighet.

Jag vet inte, jag undrar vidare. Puss!


Eminem

Hejsan! Det är rätt sent nu, och jag är trött, men jag tänkte slänga in ett inlägg först. Kvällen har bestått av Scrubs och gamla minnen. Jag har lyssnat på Eminem snart en timme. Jag kommer ihåg hans mer oseriösa musik när jag var liten, och tittade på hans musikvideor på Voxpop och förstod inte ett ord, och jag minns när jag ville bli "cool" i kanske fyran-femman och började lyssna på honom och sminka mig och ha choker-halsband. Haha, good times. Han är jävligt bra i alla fall. Det är synd att jag inte har några bilder från "den tiden", skulle vara roligt att se tillbaka på. Den här bilden är från något senare i alla fall;


Det är kul att gå igenom gamla bilder ju! ;)

Idag var det den första riktiga skoldagen i alla fall. Matte C imorse, ska jobba häcken av mig den kursen, jag vill bli klar så snabbt som möjligt. Biologi efter det, en kort lunch, svenska, rektorssnack i aulan och kemi på slutet. En riktig NV-dag.

blomman i fönstret


Hemskt schema!


Tomorrow is the first day of the rest of you life.


The Sequal - Make it out alive


2 dagar kvar

Uppe med tuppen! Wow, det trodde jag inte om mig själv. Men jag orkar inte sova mer, och jag borde ställa om dygnen också. Jag tänkte käka lite mat nu, sedan spela lite datorspel. Cheops Pyramid, I shall defeat you!

Anywho, jag är rätt trött på sommarlovet just nu, och jag kan tänka på skolan utan att hoppa ut genom ett fönster. Det finns inte så mycket mer att göra, och nu med två dagar kvar kan jag inte klaga. Det har varit ett bra lov, men ett lov ska ta slut någon gång, eller hur?

Jaja, nog med babbel, nu ska jag äta frukost. Puss!

tåååårtan

Visst är det frustrerande när man har suttit med ett datorspel i flera timmar och helt plötsligt lägger det av, och du måste göra allt igen?! Men jag äter lite vingummin, så allt är bra!Här är några bilder på fikat igår i alla fall, jag bakade mördegskakor med glasyr (de som ser ut som pepparkakor, de blev brända), chokladsnittarna, muffinsarna och tårtan.



Nu har jag jättetråkigt, och jag VÄGRAR spela det där jävla datorspelet igen, så jag tänker titta lite på Scrubs. Jag är inne på 6:e säsongen av 8, så jag kanske hinner alla säsonger innan skolan! There is no time to waste, xoxo!

kallt och soligt

Hejsan! Just nu sitter jag i bikini och fryser häcken av sig. Det är kallt inne, men soligt ute, så jag sticker ut när jag skrivit klart. Idag vaknade jag av kyla, och en blick utanför fönstret sa att det var mulet. Jag började fundera på om jag skulle orka ta mig ut i skogen för att jobba, men lyckligtvis skickade Helena ett sms och bad mig följa med ner på stan. Det visade sig vara tur att jag följde med, för vädret blev fint! Det går inte att jobba i skogen om det är soligt, då smälter man bort förstår ni.

På stan köpte jag en massa block till skolstarten på torsdag, och ett par strumpbyxor. Jag måste erkänna att det är lite tragiskt att ha nio nya kollegieblock, speciellt så jag antagligen måste köpa ännu fler. Jag har alldeles för många kurser! Jag tittade in på Dexter lite tidigare idag också, och våra scheman börjar ta form. Eeeep! Sommaren rinner bort!

Men jag överlever nog. Om inte så kan jag alltid strunta i franskan, jag har ändå valt den kursen som utökat. Nej, nu sticker jag ut i solen innan den försvinner! Puss!

Video



Förresten, gillar ni den nya designen? Citatet är mitt nya favoritcitat, hehe! ;) Xxx!

Mammsen fyller år!

Hejsan! Vet ni vad jag har gjort idag? Jag har bakat, i flera timmar. En tårta och muffins, och gjort klart lite kakor och så. Det kommer lite folk snart för att fira mamma, som ju fyller år idag, GRATTIS!! Så ja, jag ska väl göra iordning mig snart.

Och fortfarande, jag tänker inte ha något kommentarsbråk, jag skriver inlägg på engelska ibland för jag GILLAR DET! Sluta läs min blogg om du bara ska klaga!! Jag skriver för att jag vill skriva, inte för att ni ska läsa. PUNKT SLUT!

Puss!

Pics






Jag tänkte göra en ny bloggdesign, jag har lite tråkigt, och när jag skulle välja bilder hittade jag en massa bilder jag aldrig lagt upp. Så ja, nu lägger jag upp några stycken! Idag har jag tagit det lugnt, och bakat. Min käre mor fyller år imorgon, så jag har bakat småkakor. Tyvärr blev några brända, men skit samma. Dessutom ska jag baka en massa muffins och en tårta imorgon, så jag borde egentligen sova snart.

Ja, förvänta er en ny bloggdesign snart :) Puss!

Haha ;D

Guess what you guys! I've made someone angry! It's true! Apparently you can write blogs that looks awful, I had no idea. Thanks for clearing that up. My english is so "bad" that someone doesn't want me to blog in english anymore. And you know what? I couldn't care less. Reading my blog is your choice, so stop reading it if it gets on your nervs!

But no, I'm not that angry. I'm more upset that people in my age (or younger/older) can't even read a few blogs in english without complaining. I wonder what's gonna happen if/when they deside to study at a university and discover that every book they have to read and to study is in english? Man, our country will perish! Seriously though, I like to think that I might help some readers by educating them. I am actually writing without any grammatical mistakes, and hardly any spelling mistakes at all.

And for you who commented, you are not doing the same. I'm gonna give you one swedish word that you might understand actually! SÄRSKRIVNING! If something sounds like it should be written as one word, it IS supposed to be written as one word. Thank you for your time, and don't hit yourself with the door on your way out. Xoxo!


soligt, äntligen soligt!

Först svar på kommentar, "Varför i helvete skriver du på engelska ingen fattar ju!!!!!!!":

Jag skriver på engelska för att engelska är ett mycket finare och bättre språk än svenska, och jag tycker om att blogga på engelska.

Anyways, idag är det soligt ute, och inga moln på hela himlen! De senaste dagarna har det varit mycket moln, och kallt, men solen har ändå kikat fram då och då. Fast det är klart, det hjälper inte mycket om man ändå måste sitta med långbent och långärmat på sig för att kunna vara ute ändå. Men idag ska det bli ändring på det! Det är fortfarande kallt som tusan, men jag offrar mig. Jag behöver mina D-vitaminer!

Imorgon fyller min mor år, och som vanligt har jag glömt att köpa present. Jag tror jag gör det idag faktiskt. Jag ska baka en tårta också, vilket jag gruvar mig lite för. Jag minns hur det såg ut sist jag bakade en tårta, och allt gick lite snett. Det blev ett stort rosa kladdberg, som smakade piss och kemikalier. Ingen på hemkunskapen ville äta den.

Anyway, nu ska jag ut i solen! Puss!

Rant on everything! (Is it still a rant if it's not a video??)

Hey! So, I'm just laying around reading Pn'P, just like any other day, but you can only read so much before falling asleep. I love the book, but it's a looot of words! Trust me, you can't read it all in one night, or day, or whatever.

Earlier today I was mowing the lawn, which isn't as easy as you would think when you have a crappy lawn mower. Guess what I found? We actually have two cherry trees in our currant bush. Sure, we have a lot of small trees growing everywhere else on our lawn, but these suckers are twe meters high! How can you not notice that?! Damn, we are some blind suckers, I tell you that.

Anyway, I'm quite bored with the awful weather, and since I have nothing to do for another week I will just continue on with my books. I have a looot of them by now, so I should be occupied. And also, guess what? I went to a camera shop yesterday to look at filters. They had a UV-filter for 369:-. What the hell?! You can get those online for less than 100:-, including shipping.

Yeah, now I'm done ranting. Sorry. PEACE!


P n' P



Nu ska jag sova. Dagens tips; läs Pride and Prejudice, se Pride and Prejudice, och varva med lite Scrubs. Xoxo!

Pride and Prejudice





Jag har haft en trevlig dag med läsning och en fika på stan med Linkie. Nu ska jag titta lite på Scrubs. Puss!

I wanna lay you down on a bed of roses





Rosor från mormors trädgård. Nu ska jag titta på Stolthet och fördom, puss!

Scrubs och The Big Bang Theory

Hejsan! Hur är det? Jag ska precis till att äta lite kyckling, mums. Ja, imorse kom jag på att jag börjar skolan den 20:e, inte den 27:e, så där rök en veckas ledighet. På den ljusa sidan så börjar vi klockan ett, det suger inte helt.

Idag har jag haft Scrubs/The Big Bang Theory-maraton i alla fall, himla bra serier. Jag kan bara titta på 3½ avsnitt av Scrubs innan jag måste vänta 54 minuter. Megavideo SUGER! But what choice do I have? I alla fall, jag har inte så mycket mer att säga. Nu ropar mamma att det är mat, see ya!

Btw, du som bara fortsätter att kommentera saker du uppenbarligen inte kan ett skit om, BMA!!! Ja, fortsätt att förstöra Jordens ekosystem, då lever nog mänskligheten vidare lääänge till.

Hollywood Undead - Everywhere I Go


lazyday

Sitter och mumsar ostkrokar och lyssnar på Demi Lovato, häriga tider. Vi hälsade på mormor tidigare idag, åt lite tacos och hade det trevligt. Nu ska jag städa upp lite efter London, jag har en miljon kvitton att gå igenom och mata in i min kassabok. Dessutom tänkte jag redigera lite bilder från idag. Eftersom min mormors trädgård är så fantastiskt vacker så åker kameran ALLTID med dit. Men ni kan få ett tips, gräv inte efter minigrodor i brännässlor, det bränns.

PUSS!

London


Svenskanamn.se

Jag sitter just nu inne på http://svenskanamn.se och busar lite, och jag testade deras namngenerator. Hemsidan tyckte att om jag någonsin får barn med någon som heter Brad ska barnet heta Özlem som flicka och Öystein som kille. Om jag däremot får barn med Brad Pitt så ska flickan heta Iman och pojken Ingemar. Får jag säga att jag verkligen hoppas på att ingen tar hemsidan på allvar?!

Tillbaka från storstaden

Hejsan! Nu har jag faktiskt kommit hem från London, ett antal tusen kronor fattigare. Just nu är det lite halv-åskväder i Bollnäs, så jag kan inte skriva så mycket just nu, Men ja, jag är i alla fall hemma, och ikväll ska jag ladda upp lite bilder och filmer och sånt från London, och jag måste säga att jag älskar den staden! Jag vill definitivt dit igen, jag kanske ändå ska söka in på svenska skolan i London.

Ja, nu ska jag börja packa upp och lite så, eftersom vi tydligen tog med dåligt väder hem från Brittland. Ha det bäst sötnosar! Puss!



Btw, "Det vete fan" kommenterade minn inlägg med babbelvideon;

"Amagad! Bulllshit! har du hört talas om djungelns lag? Äta eller ätas är det som gäller!"

Okej, jag är inte riktigt säker på vad fan du menar, men "djungelns lag" är ju evolution. Evolution går ut på att arter utvecklas för att anpassa sig bäst till sin miljö. Rovdjur utvecklar jakttekniker som kommer föda det mest, och bytesdjur utvecklar flykttekniker som bäst håller djuret i säkerhet och alla djur utveckar utseende eller liknande som bäst ger djuret en chans att fortplanta sig. Så innan du säger nåt mer, läs in dig på ämnet, eller lyssna på vad jag säger.

busybusybusy

Hejsan allihop! JAg ber om ursäkt för riktigt dåligt bloggande de här senaste dagarna, men jag har inte direkt så mycket att prata om. Jag packar och planerar inför London, vi åker hemifrån TIDIGT på tisdag morgon. Igår var jag även ute en sväng och röjde, och idag målade jag ett fönster. När jag har tid över fortsätter jag på mitt avatar-maraton, och jag tror jag hinner klart innan vi åker. Tydligen så måste man (i alla fall i min familj) helt bestämma EXAKT vad man ska ha på sig i London innan man åker dit också, visste ni det?

Imorgon blig det absolut busybusybusy i alla fall, så jag kanske inte kommer hinna blogga då. Men jag ska se om jag kan hitta internet någonstans i London, isåfall bloggar jag därifrån. Håll utkik på twitter annars! Aja, nu ska jag titta på ett eller två till avatar-avsnitt innan jag somnar, puss!

snabbis

Hejsan! Det blir ett kort inlägg idag. Jag har spenderat dagen med lite planering inför London, och fortsättning på mitt nörd-maraton med Avatar. Nu ska jag iväg och jobba i alla fall, ha det bääst! Puss!


RSS 2.0