I taket lyser stjärnorna

Hejsan! Gud, nu är jag riktigt dödligt trött, och kommer att slockna när som helst. Jag har hur som helt vart i Gävle och gått på biopremiären av I Taket Lyser Stjärnorna. Vi fick de allra sista platserna, så det var ju najs ;) Trots att jag avskyr svenska filmer så dög den, den var himla sorglig men slutade helt fel. Menmen, så går det ibland :P

Jag kommer sitta med designer lite imorgon hade jag tänkt, sen SKA jag avsluta den där jävla svenskauppsatsen också.. Men nu ska jag sova, ha det bäst! <3

facebook

OMG! Jag lovade mig själv, men icke. Elin Nilsson har facebook. Tusan hur det kan gå ibland ;)

jeudi le 29 janvier

Hejsan! Hur mår alla idag då? Jag är lite trött, och jag är rätt förbannad på denna jävla svenskauppsats! Det går inte, det finns ingen inspiration eller skrivglädje alls. Bajsapa! Men jag ska försöka knöla ihop en lite längre historia i alla fall, den börjar nästan ta liite struktur i alla fall. Men lite Lady Gaga i hörlurarna blir det nog bra :)

Imorse hade vi lite sovmorgon, och trots att jag gick och la mig i bra tid igår var jag töntigt trött ändå. Det är sånt som händer tror jag. Det blev rekordpromenad också, strax över 20 minuter, lite mer då jag sprang in i Donya på vägen och tog sällskap med henne. Väl där hade vi lite matte, lite engelska, lite lunch, lite franska, lite håltimme (vår historialärare har varit sjuk, jag tror ingen klagar...) och lite kemi. Sen blev det lite cykeltramp hem och goda äggmackor. Sen har jag varit iväg och ridit också, himla mysigt. Vi hade hoppning idag, och jag hade bästa Shannon, som är helt underbar att hoppa med, sen ska jag inte klaga på sällskapet heller, Bella och Jennifer är alltid trevliga att träffa :)

Imorgon är det lite skola, rättare sagt fysik, engelska och biologi. Vår biologilärare var sjuk idag (bara för att vi inte hade biologi.. ;/) och förhoppningsvis är hon det imorgon också, för jag ska iväg till Gävle direkt efter skolan, och det är ju roligt att ha lite tid på sig att komma till tåget liksom. Det blir Gävle med Stina och en massa roligt folk, det blir nog himla megamys :) Sen i helgen ska jag väl försöka hitta på något också, men det blir antagligen bara historiaplugg. Ingen vet när vi har prov, men det är rätt snart. Så det känns inte sådär superstabilt ;)

återträff

Pokerface still going strong ffs! Sitter och lyssnar lite på Lady Gaga nu, och fy tusn vad bra hon är. Riktigt duktig, och ascool med!

Tjaaa, det var skola imorse as usual. Släpade mig ur sängen och iväg till skolan till åtta för att ha svenskaprov, inte världens roligaste kanske. Sen hade vi lite genomgång på biologin, 80 minuter matte, lunch och engelska. Vår historialärare är fortfarande sjuk, så vi slutade en timma tidigare. Inte för att det gjorde så mycket, eftersom jag hade återträff på Gärdet klockan tre. Menmen, det blev lite skratt och så på under den tiden med, inte fy skam det heller ;)


Ja, så var det reunionen också. Vi träffade de gamla lärarna, klassen och lite så. Fast det var typ halva klassen där, men det var najs i alla fall. Vi fick bullar och saft också, absolut inte fy skam. Jag tror jag åt 6 bullar (a) ;D Men det fanns över åt alla andra med faktiskt!! Nu sitter jag och strular lite med fredagens planer också. Det blir bio i Gävle, och det strular sig både med tågtider och bioval och så. Men det löser sig, jag kommer dock gå lite tidigare från biologin, men förhoppningsvis går inte världen under för det ;)

Nu tänker jag först äta mat, sen titta på lite nya Kyle XY-avsnitt, säsong 3 har kommit ffs!! :D NOSTALGI! Ha det så bra, hoppas ni har haft en bra dag och så vidare, vi hörs imorgon!


Semla, plugg, plugg.

Hejsan! Har ni haft en bra dag? Själv har jag haft fullt upp, som vanligt. Jag ska snart äta årets första semla i alla fall, den står i kylskåpet och bara väntar. Sen ska jag sitta med matte och svenska hela kvällen och pluggispluggis.

Dagen har varit tuff, men rolig på sina ställen. Imorse stack jag till skolan till klockan åtta, liksom alla andra, bara för att få reda på att vår lärare är sjuk, och vi har 1 timme och 20 minuters hål. Den spenderades med att försöka komma någonvart med min svenskahistoria, men icke då. På idrotten hade vi hinderbana, jobbigt som AS! Fast vi kollade på film i 20 minuter med, så det dög ändå. På franskan började vi med lite nytt, vi blev indelade i grupper och ska spela upp små sketcher inför de andra, jag blev indelad med Seb, och vi har ngn sketch där jag frågar efter en tågtid och han är liiiite efter ;) Lunch sedan, svenska och matte. Vi slapp det sista svenskapasset, och slutade alltså lite tidigare, och alla blev glada. Jag släpade hem mig själv och min astunga väska, räknade lite matte och sen har jag hunnit vara nere på gymmet i en timme med. Och ikväll blir det som sagt läxor.

Dagens tune får fan bli Pokerface, härligaste låten på länge. I ca 5 ggr till, sen kommer jag säkert att tröttna på den ;D

 

fullt upp ^^

Ska gå och lägga mig alldeles strax, börjar åtta imorgon x/ Tisdagar är våra tuffaste dag; många lektioner, tidig morgon och vi slutar sent. Jag har varit i skolan idag, sen knatade jag iväg till stallet. Jag kom hem runt halv åtta, och sen dess har jag hunnit ätit, suttit lite med några designer och pysslat, laddat in lite ny musik på både mp3:n och mobilen, och jag ska titta igenom matteläxan lite snabbt innan jag somnar.

Jag hinner inte skriva så mycket nu i veckan tror jag, blir nog lite mer åt helgen. Jag går NV, då får man räkna med att bloggen och designerna kommer i andra hand, och nu kör vi på för fullt, till och med jag känner mig stressad ibland, och jag är inte en stressig person, alls! Med de höjda förväntningarna och det höga tempot just nu känner jag inte att jag orkar, jag vill bara vara ledig och ta det lugnt. Jag önskar bara att det var några fler som ville betala för sina designer så jag åtminstone får ut något för allt mitt slit. Menmen, nu ska jag få lite sömn också ;) Pöss sötis

instängd

Sitter här på rummet nu, inlåst och säker ;) Jag vet inte vilka som är här direkt, men det stinker svett och sprit in hit till och med. Jens har ju hit sina kompisar ikväll, jag tror det är typ 7-8 pers eller ngt sånt här. Dom försvinner väl om några timmar, de ska ju ner på tranan också. Jens har låst in mig på rummet, och jag klagar inte. Jag nöjer mig med min Harry Potterbok och mina pärondrycker. Jag är mest orolig för mina små möss faktiskt, de är ju ute i vardagsrummet med galningarna. Jag har varit tvungen att ta ner min spegel från väggen också, mestadels för att annars vibrerar den som en tok. Det sitter några och lyssnar på musik i rummet brevid, och de har inte direkt låg volym ;)


Man ser nästan lite att jag färgat håret i alla fall ;)

Hoppas ni har det lite roligare än mig ikväll ;)

hårfärgning

Just nu sitter jag med en vit plastpåse på skallen och min hårbotten kliar som tusan. Hårfärgning på G ;) Det kanske inte blir världens skillnad, men förhoppningsvis blir det lite livligare! Färgen heter karamell chokladbrun, så jag får lite godishår ;D

Ikväll blir det att leka ansvarstagande lillasyster, min bror ska ha förfest inför Tranan här hemma ;/ Så jag kommer bokstavligen talat sitta instängd på mitt rum och be till gudarna att ingen slår sönder någonting eller nåt sånt. Jag förstår inte ens hur mn tänker när man bestämmer sig för att ha förfest här, vi har världens minsta hus! Jag får plats med mas tre kompisar typ, och han ska ha hem sju. Det blir intressant att se hur kvällen slutar ;)

Och nu kommer den största nyheten, och min absoluta favorit!! Min garderob är färdig :D Så nu har jag två klädstänger i bastun, och jag slipper ha kläder på mitt rum! Aah, life is good, och jag är överlycklig :] Ha det bäst, nu ska färgen sköljas!

Svullodag

En sak kan jag säga; jag känner mig inte särskilt nyttig eller duktig idag. Men det skiter jag fullständigt i också, ikväll vill jag svulla. Sitter med en päroncider och lite popcorn nu och tänkte titta på film, varvat med att jag läser en av Harry Potter-böckerna. Men ibland får man helt enkelt gotta sig lite! ;)

Det har varit en rätt igenom härlig dag idag, massor av skratt och nv-härligheter. Ett minus för biologiprovet bara, men plus för härligt sällskap, långa raster, sovmorgon och relativt tidigt slut. Allt började med fysik imorse, och jag kom nyss på att jag skulle ha fysikboken med mig hem, så det sket sig lite där... Vi skulle läsa ett kapitel, så jag får väl gissa mig fram till vad som står ;) Sen hade vi engelska, läxförhör och uppspelning av våra teatrar. Vår slutade helt plötsligt med att jag dog, och att alla andra sa "fuck this, let's all go have a drink!". Allas var kort sagt hysteriskt roliga!

Efter engelskan, och 25 minuters intensivpluggande hade vi biologiprov om populationsekologi, och jag tror det gick skapligt bra i alla fall. Sen var det att traska ner på stan för att köpa lite hårfärg. Min nyans är så dissig och urtvättad nu så jag ska liva upp den lite, det är praktiskt taget samma färg, men lite mer nyanser och så. Sen gick jag hem, och har hittills inte gjort någonting vettigt, och det orkar jag inte göra heller! Hehe ;)

Violglass <3

Hejsan! Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg, jag sitter och tittar på tv nu, och äter violglass :D Det är lite belöning efter en galen, strassig tid i skolan :) Men jag skriver mer ikväll, vi hörs sötnosar!


biologiplugg

Hejsan! Ikväll, då tusan blir det nötnöta biologi. Jag har prov imorgon, och nu tusan ska det bli bra! Men tänkte skriva lite snabbt först. Det har varit dimmigt i Bollnäs hela dagen, den har inte lättat ens ett dugg! Så det har varit rätt kallt med, men det gick bra att cykla ändå. Imorse hade vi matte, och Håkan blev inte så arg för att jag hade valt för många kurser ;) Sen hade vi engelska, och vi fortsatte att jobba med våra små pjäser. Dom handlar om en liten brittisk by som har mycket kriminella tonåringar. Vi har fått utdelade vissa karaktärer, sen får vi hitta på egna repliker och så. Jag spelar polisen Lockemup (Lock them up, hahahah! xD) som skyller allt på föräldrarna och lärarna, vill ha mer straff och rätt visa och spederar liite för mycket tid på puben ;)

Efter en nöt-plugg-lunchrast hade vi franskaprov, och jag tror samtliga där ville strypa vår lärare. Vem tusan kan förklara "att städa" på franska?! Aargh!! Sen var det historia, vi fick svara på lite frånor om 1800-talet, ett sekel jag har lärt mig att avsky. Kemi efter det, och nu tusan sitter faktiskt substansmängden! Jag har lärt mig att 1 mol är lika med 6,02 gånger 10 upphöjt i 23, precis som 1 dussin är lika med 12! Härligt! :D Sen har jag varit iväg och ridit lite också. Jag hade Maruska, en ångvält i hästform. Nej, en ostoppbar ångvält i hästform. Men hon har en himla mysig galopp.

Okej, nu blir det biologi! Vi hörs imorgon! <3

Onsdag

Hejsan! Sitter med lappen om gymnasieval i högsta hugg, och tusan vad bra det blev! Jag får ihop mycket mer än vad jag trodde, men det blir lite utökad kurs. Men det går bra ihop, eftersom kurserna ligger på olika terminer! Nu återstår det att se om Håkan och syvarna tycker att det är lika bra.. Sen kanske det blir lite för många ämnen på individuellt val också, och lektioner samtidigt som andra, men det löser sig nog ;D

Idag började vi åtta med svenska, halvkul att kravla sig upp tidigt. Imorgon börjar vi nio, det är härligt ;) Biologi sen, matte på det och lunch. Efter lunchen var det engelska och gulligull-Anneli bestämde sig för att vi ska spela upp en pjäs, med manus, imorgon! Och inte får vi improvisera heller! Jag ska spela en alkis-polis som avskyr föräldrar och lärare, så jag kommer att stortrivas ;D Efter engelskan hade vi historia, vi satt och läste mest.


Sen slutade vi, och jag gick ner på stan för att laga min klocka. Väl där sprang jag in i André, det var längesen! Jag höll han sällskap ett tag, sen gick jag hem och råkade på något mystiskt sätt hamna framför teven, och blev visst kvar där ett tag. Lika typiskt varje gång ;P Nu tänker jag sätta mig och råplugga i alla fall, franskaprov imorgon med 1500 glosor. Fan att det ALLTID blir plugg sista timmarna på dagen, pissapa! Menmen, vad ska man göra? Puss!

skratt i mängder :D

Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu innan jag hoppar in i duschen. Jag kom precis hem från gymmet, och jag har ont i hela armarna. Jag körde lite extra tufft idag, så jag kommer ha rätt ont på torsdag tror jag ;)

I skolan har det varit en himla rolig dag, bokstavligen talat. Det har varit mycket skratt faktiskt. På historian disskuterade vi kvinnan och hennes roll under 1800-talet, och där kom det första skrattet; "Ja, 1834 (ngnting sånt...) blev det ju lagligt för kvinnor att skaffa barn också". Coolt ;D Sen hade vi idrott, och det vaar ju så jobbigt. Arbetsplatsmassage. Härligare idrottslektion får man leta efter! Sen hade vi iofs franskaskrivning, inte alltför kul. Men jag tror det gick skapligt bra, trots att jag antagligen skrev några himla mysko formuleringar, menmen! Det lät bra i alla fall ;D
Sen hade vi svenska, och då blev det också lite skratt, av diverse anledningar. Matte sen, körde för fullt med B-kursen. Det är ekvationer och algebra nu i början, min starkhet!

Efter matten hade vi ett till svenskapass, och där kom dagens härligaste skratt: Hugo och Antons dikter över skönhetsråd till kvinnan. Ett smakprov;

"Du skall icke hafva hår under arm,
och inte framtvinga ljud ur din tarm"

Ni kanske förstår att hela nv08 skrattade gott ;) Sen var det bara att gå/cykla hem i snöstormen, jag höll allvarligt på att dö många gånger. Och sen drog jag ner på gymmet, och nu har jag kommit hem ;D Men oj fan, nu måste jag verkligen duscha. Vi hörs! <3

härliga måndag

Jag kom typ nyss hem från ridningen, och det var en riktigt härlig lektion faktiskt. Jag hade Pigalle, en söt liten häst som dock är himla seg, men jag fick igång honom ordentligt, och han gick jättefint. Det var den bästa lektionen på länge!

Tidigare idag har jag försökt tagit hand om mig själv lite, bl a kurerat mina extremt torra händer. Men sen har jag haft riktigt roligt, jag har tittat på Angus, thongs and perfect snogging 3 gånger! Är för närvarande inne på fjärde gången ;)




Den är bara så bäst! Imorgon är det tillbaka till skolan igen, tyvärr börjar vi åtta med historia, så det är ju lite trist... Sen efter skolan ska jag dra iväg mig till gymmet troligen, och jag ska försöka få med Linkie också, annars blir det mig och min mp3. Nu ska jag plugga lite, vi hörs imorgon :)

Dålig update, jag vet.

Jag har inte varit särskilt produktiv i helgen, jag orkar inte göra någonting! Och det går bara hemskt med min designblogg också, jag har verkligen inte orken att göra och lotta ut designer längre. Speciellt lotta-ut-delen är jag himla trött på, jag får liksom ingenting för det, och då känns det inte värt det, speciellt då jag oftast inte heller har tid. Så jag vet inte, kanske ska jag bara auktionera och ta beställningar på designer, så får det bli snålare med utlottningarna.



Såå, igårkväll tittade jag i alla fall på Angus, Thongs and perfect snogging. Det var första gången jag såg den i bra kvalitet, och den är töntigt bra! Jag vet inte om den finns att hyra eller köpa, men det borde det göra. Den är bara så bäst, se den! :D

Idag är det alltså måndag, och jag är ledig eftersom vi var i skolan i lördags. Jag hade faktsikt tänkt göra lite läxor, annars känns det totalt onödigt att ha släpat hem alla ton med böcker. Senare ska jag dock iväg till stallet och rida, och det är fösta gången i den nya gruppen idag. Det känns väl lite smått nervöst, speciellt då de är typ ordentligt mycket bättre än mig. Och då menar jag inte lite heller ;/ Så vi får se hur det går... Men hoppas ni har en bra dag!

violglass

Min kväll kom att bestå av lite smarrig violglass jag hittade ure i frysen, och härliga "The Love Guru". Visst, den är rätt kass, men humorn är helt okej ;D


skola och stalltjänst

Hejsan! Nu är det lördag, men för mig känns det som en helt vanlig fredag, mestadels eftersom jag varit i skolan idag. Innan det var jag på stalltjänst, vilket känns som igår. Hehe..

För er som inte bor i Norrland så kan jag berätta att det är pissigt kallt här uppe, och då bor jag ändå bara i södra Norrland, och när det är sisådär -5° till -10° är det inte roligt att vara ute. Det är ännu hemskare att faktiskt behöva gå upp 7 på en helg för att åka till stallet och mocka och sopa i tre-fyra timmar. Men det var jag tvungen att stå ut med ändå. Efter stalltjänsten åkte jag hem, duschade och gjode mig iordning för skolan. Det var ju öppet hus idag, och det var meningen att folk skulle få komma och titta på hur vi har det på lektionerna och så. Njaa ;)

Vi var elva pers totalt, vi satt i ett klassrum längst bort i skolan och räknade matte. Vi fick ett gammalt nationellt prov att sitta med. Inte för att det var särskilt seriöst direkt... Vi satt mest och snackade typ ;) Det kom två par föräldrar och tittade in, och det var föräldrarna till två av eleverna ;D Annars hade vi inget roligt att göra. Jag satt mest och trackade på Tobbe (a) ;D Men ja, om vi får ledigt en hel måndag för det så gör jag det gärna igen ;)

Ikväll blir det en lugn hemmakväll skulle jag tro, med en bra film. Och ja, sen är det alltså långhelg, hurra! Ska ni göra något trevligt i helgen? :)

HELG! <3

Hejsan! Nu är veckan nästan över, och det känns så himla toppen! Åtminstone tills jag börjar med alla läxor jag släpat med mig hem. Jag tänkte sätta mig lite med photoshop nu ett tag, och sen så ska jag fika lite. Mammas chokladöverdragna kladdkaksbitar blir en liten belöning för veckan som gott :)

Trots att jag ska till skolan imorgon känns det som helg, vilket jag älskar. Speciellt eftersom det har varit lite stressigt nu, mycket läxor och mycket prov. Men nu är två till prov avklarade, matten i onsdags och för en timme sedan slutade engelskaprovet om boken vi läste. Jag bara klottrade ner en massa, förhoppningsvis gick det bra ändå!

Innan engelskaprovet hade vi bild, sista gången ;/ Men det känns toppen att ha första kursen på gymnasiet avklarad, och ännu bättre att jag kommer få mvg! :D Och ja, nästa vecka har vi franska och biologiprov, och vi ska bli klar med kemihäftet också. Vi har även historiaprov snart, och så börjar vi med fysk A nästa vecka. Så det är rätt mycket plugg ;)

Lara Croft, romb raider

Jag såg att Lara Croft - Tomb Raider gick på tv4 nu, så jag tänke låta den blir min underhållning ikväll. Jag vill koppla av lite, annars skulle jag ha suttit md designer. Jag tar dom imorgon istället, för filmen är ju himla bäst! Och Jolie är så jävla grym som Lara. BTW så är jag med och tävlar om SATS-skolådan faktiskt, hos http://lindaslya.blogg.se :) Kolla in det vettja!


gos-Skorka!

Hejsan! Sitter nyduschad med blött hår nu, finns det något härligare än att duscha? Jag tror faktiskt inte det alltså.

Ja, skolan ska jag berätta lite om. Imorse cyklade jag, trots -10° och det faktum att jag hade leggings.. Och det var inte alltför kallt ändå. Imorse hade vi biologi, snackade lite om människopopulationen och hur åt helvete den går. Vi totalkrossar nämligen miljöns bärkraft, och förr eller senare kommer det krascha. Så är det bara. Sen hade vi matte, och jag började på matte B-kursen faktiskt! Polynomer höll jag på med idag, det är kanske inte världens roligaste kanske... Efter matten hade vi engelska med gulli-gull-Anneli, sen var det pannkakor till lunch, himla smarrigt :] Sen var det nötnöt på franskan och kvinnorollen under 1800-talet på historian. Sen var det slut, eftersom Irina (vår ryska kemilärare) var borta :D


ja, jag hann hem lite innan ridningen också. Sen skjutsade mamma upp mig på stallet, där jag träffade bästa Jennifer och red på Skorka, stallets lätt gosigaste häst! Hon är jättesötis! Det gick bra också, alltid trevligt det. Nu har jag kommit hem, och tänkte äta lite strax. Imorgon har vi bild och engelska"prov" (redovisning som ska skrivas i klassrummet). Det är sista gången på bilden, så jag tänkte bli klar med min lilla lila fisk. Sen borde vi få reda på betyg också, men jag är inte riktigt säker ;P Får väl hoppas på något bra i alla fall! Sen är det skola på lördag med, och söndag och måndag blir helg typ. Och nästa vecka börjar vi med nya schemat, får se hur det går! Puss!

dagens

Hejsan! Jag kom hem från skolan för sisådär en timme sedan, åt lite mellanmål och hamnade här. Jag ska iväg till stallet om någon timme, och tills dess tänkte jag titta lite på God Natt mister Tom, filmen alltså. Tänkte klämma in lite plugg också, vi har hur många fraskaglosor som helst till proven nästa vecka. Jag berättar lite mer om dagen när jag kommer hem ikväll!


outfit


Helt slut, på ett bäst sätt :)

Aah, jag kommer sova skönt ikväll! Jag kom hem från gymmet för ungefär en timme sedan, jag var där i typ en timme. Jag körde allt och lite till, tungt som tusan. Jag fick ingen med mig heller, utom min mp3, så jag körde lite hårdare och mer fokuserat än vanligt tror jag. Satt även på cykeln i 20 minuter, det känns alltid lika härligt efteråt!

Idag i skolan hade vi matteprov faktsikt, och det kändes rätt bra. Jag trippelkollade alla uppgifter, och det kändes som om jag kunde alla, så förhoppningsvis går det bra! Utöver det var det en bra dag, jag somnade inte på svenskan, jag förstod biologin, jag gjorde faktiskt någonting på engelskan och jag funderade på att bli liberal på historian. Det är mysko, men sen igår har min syn på politiken förändrats drastisk, och jag är inte alls så säker på de värderingar jag såg som självklara för bara några dagar sedan... Det är en konstig grej det där med politik...

Imorgon är det ridning igen, och förhoppningsvis kommer jag inte dö totalt av träningsvärk. Vi har ingen kemi heller, så vi slutar tio i två! Tyvärr så måste vi lära oss substans och molmassa helt själva, men skitsamma. Det löser sig nog ;)

Men vet ni en sak som är så grymt underlig? Jag tror nästan att jag börjar bli riktigt hälsosam! Jag har inte fikat på länge, jag smakade inte ens bullarna jag tog in igår som jag tänkte vräka i mig som belöning efter en bra dag, jag har valfritt undanstått godis trots att mitt godisförbud är slut och jag har inte ätit popcorn på jättelänge! Och jag har börjat röra på mig mer också, och på fredag tror jag bannimej att jag ska simma en sväng efter skolan. Det ni! Och det bästa är att det känns så grymt bra, både i kroppen och i psyket. Fyfan vad najs! :D

Mitt mellanmål näg jag kom hem från skolan, riktigt smaskigt!

motion är bra för själen, på tal om ingenting

Hej bloggen! Ooh, vad kallt det blev helt plötsligt :s Hehe.. Idag har det varit en bra dag faktiskt, och jag har rört mig också! Lite grann i alla fall ;) På gympan imorse spelade vi badminton, och då mest rund-badminton. Ibland gick det bättre, ibland gick det käpprätt åt helvete, men det var roligt som tusan! :D Sen hade vi franska, nötanöta inför proven nästa vecka. Svenska sedan, matte och historia. Och jag gick faktiskt både till och från skolan idag, så det är soft :)

matten fick vi våra nya scheman som börjar gälla nästa vecka. Det är typ som det vi har nu, men vi har fått fysik A inträngt lite här och var, så det blir lite längre dagar och vi börjar lite tidigare. Men sen kom Håkan med glädjebeskedet att vi fick stryka fysiken på torsdagar! Så då går vi nio till tio i tre, sweet! Så + 1 timme på morgonen! Det sämsta är att vi slutar en timme senare på fredagar och börjar en timme tidigare på tisdagar, som för övrigt blir hemskaste dagen. Åtta till fyra, med idrott och historia direkt på morgonen.

Nu tänker jag faktiskt inte sitta här och göra ingenting heller, utan jag tänker räkna ut matte A idag :) Vi har ett matteprov imorgon, sen tänkte jag fråga om jag får börja med B-kursen när de andra tittar igenom kapitel 5, om de nu ska göra det. Så det blir skoj ;) Sen blev det inget gym idag heller, jag tänkte ta det imorgon. Men jag körde ett litet gympapass och hoppade runt som en galning, så lite motion blev det ;) Men ja, vi hörs imorgon, och ha det bäst! <3


Rör dig männska!

Jahapp, nu tänkte jag stänga av datorn och gå och lägga mig, ska bara hjälpa en tjej med en design först, och förhoppningsvis blir jag klar snart. Imorgon är det lite sovmorgon, det är alltid härligt! Jag börjar tjugo över nio med idrott, sen slutar jag fyra. Det suger faktiskt ;P Jag ska försöka dra mitt ass ner på gymmet också, sen ska jag hjälpa en annan tjej med hennes design. Och faktiskt så tänkte jag ta någon promenad också, jag har fått för mig att röra på mig mer... Typiskt nyårslöfte liksom. Men jag vet inte, jag tänkte faktiskt dra iväg och simma någon gång i veckan när jag har tid, kanske på onsdag eller något. Jag har ett simkort, så varför inte utnyttja det?

Annars i veckan tänkte jag försöka ha fullt upp, med lite motion, rensning i bastun (som aldrig kommer igång, fy Elin!), designer (och lägga upp dom med :/), och lite sånt. Kanske borde klämma in lite plugg också, då vi har ett x antal prov nästa vecka, i alla fall 3 tror jag. Kanske några fler med, lärarna kanske är på dåligt humör ;P

Men ja, vi hörs imorgon, god natt sötnosar!

outfit


skola och sånt ;D

Hejsan! Jag kom hem från ridningen och skolan för ett litet tag sedan, det är verkligen härligt att komma tillbaka till rutiner och så. Det känns verkligen som om man inte gör någonting på loven, man är bara lat.

Ja, vad har jag hittat på idag då? Jag har haft datorkunskap (härlig kurs det, sitta i en timme och leka i Word, jobbigt värre!), kemi och biologi, svenska, matte och franska. Det har faktiskt inte hänt sådär jättemycket speciellt, det har bara varit att njuta av sällskapet från klassen, jobba på och så.
Efter sista lektionen var det bara att trava iväg till stallet, jag åt en Torsbergsbaguette på vägen också. Alltid lika gott, trots att den var utan dressing ;/ Väl där bytte jag om, städade lite i skåpet (duktiga Elin!), gjorde iordning söt-Shannon och hade en bra lektion, Shannon var jättesöt för en gång skull, och gick fint :) Jag får ta mig i kragen och köpa ett dressyrspö snart, det är lättare att inverka då, än med ett kort fjuttspö förstår ni :)

Vet ni en härlig sak jag just kom på? På lördag ska jag till skolan. Och innan det har jag stalltjänst. Jo, superhärligt verkligen xP Fyfan. Men vi blir lediga nästa måndag, så det kompenseras rätt rejält, speciellt eftersom vi endast måste vara i skolan 1½ timme på lördag. Det är typ öppet hus eller något, så då ska vi dit och räkna matte ;P Hehe, vi har inte riktigt fått reda på så mycket om varför ;D

Menmen, slänger ut en dagens när jag fixat klart det i psp, ha det bra! <3

rubrikbrist ;)



Hejsan! Tänkte bara visa mina nya solglasögon mest, de kostade 150 kr på Cinderellabåten :) I love them! Kolla in filmklippet här nedan också, det är när vi överraskade. Jag var smart nog att filma hela tiden, så det var kul :)


När vi överraskade på båten

båtbilder





Ja, rubriken says it all. Min övriga outfit på båten var en oversize lila t-shirt och leggings. Leggingsen är för övrigt nya: vi hade lite tid i Gävle så jag kutade in på Gina och köpte ett par hellånga svarta leggings att ha till vardags, eftersom alla mina är korta.


det var det. Nu tänker jag tvinga mamma eller pappa att ta upp saker på vinden så det blir lite mer plats i bastun. Senare ikväll visar jag mina nya solglasögon också, orkar inte ladda upp dom nu ;D Puss sötnosar!

veckans blogg?

Jag har tydligen blivit nominerad till "Veckans blogg" av http://monesse.blogg.se ;) Så gå in och rösta på mig där någonstans om du inte har annat för dig :)

Idag blir det nog bara en slappardag, tänkte göra lite designer, städa lite och bara ta det lugnt. Jag ska nog försöka få mina föräldrar att frivilligt lägga upp lite grejs på vinden också, lite av det som ligger i bastun. Om jag nu ska få en garderob får jag ta och fixa det också, mina föräldrar är lite "påbörja men aldrig avsluta" på den fronten.


En bild från kryssningen, från överraskningsmiddagen ;)

Ska ni hitta på något skoj idag? Tell me ;D


Cinderella surprise!!!

Heey all! Elin is back in buisness, och nu kan jag berätta vart jag varit de senaste två dagarna! Jag har inte fått berätta något, men jag har varit på Ålandskryssning! En tvådagars med Cinderella :D Och anledningen till varför jag inte har sagt något är att vi skulle överraska min moster. Hon fyllde 40 igår, så deras familj hade bokat in sig på kryssningen för att fira, och då bokade vi in oss med, jag, Jens, mamma och mormor. Vi var himla hemlighetsfulla hela dagen, och skickade fejksms och så till dom så de inte skulle fatta någonting, och efter tio timmars resa kutade vi in i hytten, gömde oss där i två timmar, och gick upp och överraskade på middagen, och det var SÅ KLOCKRENT! Bara deras miner gjorde hela resan värd mödan!

Igår var vi ute på båten och kollade in några band och drack drinkar och så. Tyvärr så fick jag grymt ont i magen och blev plötsligt jätteklen, så jag låg i hytten nästan hela kvällen, jag vet inte vad det var som hände. Idag var det mest gå runt, fira min kusin lite (hon fyller också år snart), lite shopping i tax-freen, stora mängder mat osv. Ni skulle ha sett min frukostportion; pannkakor (jag tror det var något annat i alla fall), ägg, mackor med mycket pålägg, frukt, fil med hallon, blåbär och flingor och juice, och två timmar senare två portioner tacos ;) Buffé äger!

Okej, men jag orkar inte lägga in bilder från resan än, de kommer nog om någon dag. Och förresten, om ni mailat mig så kanske inte det har kommit fram, det är många som försöker skicka mail med det går inte. Det är himla mysko...
Och en sista sak, jag hoppas verkligen att ni har haft det bra, och jag lovar att säga till nästa gång jag försvinner. Jag älskar verkligen att blogga, både för mig själv och för er läsare. Pusspuss <3

tröttsam torsdag zzz...

Hejsan! Fyfaan, nu är jag riktigt trött, och jag tänkte sova typ NU. Men ja, ska väl slänga in ett inlägg först. Håller på att ladda in lite ny musik i mobilen, alltid trevligt att ha.

Idag var det inte direkt mjukstart i skolan. Biologi åtta imorse, jag kommer allvarligt inte ens ihåg vad vi gjorde. Sen var det matte, och såklart så visade det sig att jag kämpade med de jävla logaritmerna i onödan, vi behövde inte göra dom!!! Man blir lite lack liksom. På engelskan satt vi och "läste" i bibblan, hiimla plugginriktade. Jag läste veckorevyn tror jag.

Sen var det mat, och lite franska i språkstudion, och jag gillar inte hörövningar, man fattar inte ett piss! Mer då? Historia, som bara var en besvikelse (bajs på uppsatsen och bajs på Norden under 1800-talet), och kemi (pepp-pepp-pepp!!!). Sen gick jag till stallet, och frös åt helvete. På själva ridningen hade jag Skorka, och det gick bra för att vara första gången efter lovet. Bästa Lina och Emilia som red med oss för längesen var på besök, så himla härligt att träffa pinglorna igen :D

Nej, allvarligt, nu somnar jag. God natt, ha det bäst, och vi hörs :D <3

skola imorgon, pepp! not so much.

Okej, tänkte avsluta dagen med ett sista inlägg, jag tänker gå och lägga mig snart. Eller ja, jag vill typ göra mig klar att sova i alla fall. Men ja, imorgon blir det tidigt, börjar med biologi åtta, sen är det matte, engelska, franska, historia och kemi. Sen åker jag antagligen upp på stallet direkt, och kanske pluggar nåt eller något.

Just nu avundas jag verkligen de lyckliga satar som börjar på måndag. Men ja, som sagt, nu säger jag god natt, dröm sött och ha det bra imorgon, om ni nu ska till skolan, som jag ska ;) Men ha det bra annars med ;D <3

finfina tänder :D

Hejsan! Ja, nu har jag varit hos tandläkaren och på stan. Vi ska äta strax, nasi goreng (stava?!). Jag hade fina tänder, och fick inget skäll för dålig tandborstning! Lite tillsägning om tandtråd dock ;) Sen hade jag liite tandsten som vi tog bort, men det tycker inte jag gills så mycket ;)

Annars så har bloggen haft många besökare på sista tiden, så det är ju jättekul :D Hoppas någon stannar i alla fall ;) Och vet ni? Jag hittade smyckesträdet!! Jag gick ju till Dollarstore ngn gång mitt på lovet, men hittade inte någonting. Så jag köpte det idag, och det är så fint! Jag är lycklig :D Speciellt eftersom det kostade 50 kr, men ett identiskt träd finns på Åhléns för 295 kr. Snacka spara pengar! :) Sen har jag köpt lite hårklämmor också, alltid bra att ha. Speciellt eftersom jag i nuläget äger en... Så nu kan jag sätta upp håret om dagarna, hääärligt!

Hur har er dag varit? :) Nu vill mammi ha hjälp med maten, ha det bäst! <3


och mitt hår är inte ens i närheten av sådär rött, det ä lampans jobb ;)


Hihi, jag ser ju bara lite argsint ut ;) Det är sånt som händer, jag är glad i vanliga fall ;D

vaken i tre och en halv timme!

God morgon! Uhuu, det var inte lika roligt som jag trodde att gå upp tidigt. Men ändå rätt nödvändigt. Och trots att jag är lite lurkig just nu så känner jag mig fräsch. Gissa varför? Jo, jag har precis spenderat en kvart med att borsta tänderna. Jag borstade tre gånger, plus en massa tandtråd. Nu jävlar ska ingen tändläkare komma och säga att jag inte är duktig med att borsta tänderna. Trots att jag är det i vanliga fall ;P

Om något tag ska jag göra mig iordning och gå ner på stan, ska köpa lite nödvändigheter, och som sagt, tandläkaren. Jag har inte varit där på snart tre år, så det känns lite smått nervöst faktiskt. Förra gången hade jag nästan lite karies i ngn tand, och jag har faktiskt inte borstat tänderna så bra ;o Jag är glömsk, och tänderna glöms bort lättast. Men jag ska försöka bli bättre.

Anyways, vi hörs lite senare idag, och igen, håll tummarna för mig hos tandis! :D

back to the real world soon

Hejsan! Ska gå och lägga mig nu, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg först. Jag har precis ätit lite mackor och stekta ägg, så jag har kaviarsmak i hela munnen ;) Annars ikväll har jag tittat på Jiddra inte med Zohan, en rätt halvrolig film som man kan titta på när man är uttråkad typ ;P

Imorgon ska jag ner på stan, jag ska till tändläkaren. Sen ska jag köpa lite saker med, typ mat till mössen och lite make up-servetter och sånt. Ja, på torsdag börjar skolan också, och ridningen med. Trots att det är härligt att ha lov är det faktiskt trevligt att träffa alla nv:are igen också, och det ska bli jätteroligt att börja rida igen. Jag tror jag tänker släpa med Linkie till gymmet imorgon också, för att komma igång lite efter ledigheterna. Sen ska jag försöka rensa lite i bastun så gott jag kan, tänker ta lite hjälp av mamma när hon har tid med. För jag vägrar låta något komma i vägen för min garderob, det lovar jag!

Näe, nu ska jag sova. Har ställt alarmet på halv nio imorgon, funderar på att dra över till åtta till och med. Så god natt, och håll tummarna för att jag inte har några hål imorgon! <3


jag och sötaste Helena idag, som har färgat håret :)

La redoute-vill ha:n

Hejsan! Sitter här med Helena, det blev inte så mycket till promenad för oss ;) Hon hälsar btw ;D Jag gick och mötte henne, vi gick och köpte glass och gick hem och åt kladdkaka :] Men ändå, det är gott!

Jag har annars rätt tråkigt, så jag gjorde den här imorse. Om någon vänlig själ vill skänka dessa kläder så klagar jag inte alls!! :D Ha det bra <3


uppe med tuppen

God morgon! Elin är uppe med tuppen för en gångs skull, jag har faktiskt varit vaken i en och en halv timme! Tänkte sätta mig och pilla i photoshop lite nu, sedan sukta lite efter de snygga kläder jag vill ha ur La Redoute-katalogen, städa och pilla lite i huset, kanske räkna lite matte, och vid tre någon gång ska jag möta Helena :) Vi ska ut och gå en liten sväng, så det ska bli trevligt :)

Btw, om ni ska äta frukost snart så kn ni få ett litet tips. Råka inte hälla juice i filen, det är faktiskt inte gott! Och om ni skulle vilja donera en ny byrå från IKEA till mig så går det utmärkt, bara så ni vet :D

fyhelvete för magont ;/

Hejsan! Hur har er dag varit? Idag är det måndag, och på torsdag börjar skolan! Då börjar även min ridning :) Det kan hända att jag skulle ha det idag också, men jag tror inte det.. Därför åkte jag inte dit.

Ja, vad har jag gjort idag då? Jag har inte gjort så mycket... Jag har haft ont i magen hela dagen, alltid lika roligt, jag har tittat i La Redoute-katalogen och hittat en söt klänning/linne till sommaren, fast jag vet inte om jag ska beställa det, jag har lyssnat på musik och jag har hjälpt till lite med maten, lasange! Gud, jag avskyr att inte göra något om dagarna, men jag orkar inte hitta på något heller. Rätt dött lopp där ;P Jaja, här kommer en liten bildspecial på totalt orelaterade bilder osm inte har något med någonting att göra. Och ja, mina kläder håller sin färgskala kan man säga; svart, rosa, grått och liiite grönt ;)




Allmänt om ingenting

Hejsan! Ligger i sängen och skriver från mobilen nu. Och kolla, jag kan till och med lägga in bilder! Det visste jag inte ;D Idag har jag hållt mig inne, och jag har faktiskt gjort nytta! Jag har städat, dammsugit huset, städat Bonnys bur och så vidare. Tyvärr blev det inget med Stina, typiskt nog.

Imorgon tänkte jag lägga upp en liten bildspecial faktiskt! Sen kanske jag ska hitta på något med Helena också. Men först ska jag sova, och det borde ni också göra :) God natt! <3


min vackra mattebok ;)

i brist på rubrik...

Hejsan alla hopptottar! Visst är det svinkallt? Här i Bollnäs är det typ 20 minus tror jag. Pappi skulle iväg på en längdskidstävling tidigare idag, men den blev inställd, där var det 30 minus. Visst gillar jag vinter, men just nu känns förra årets s.k vårvinter mycket mer lockande, eller hur?

Igårkväll innan jag somnade så gjorde jag en "att göra"-lista som jag tänkte blir klar med idag. Så nu ska jag städa lite och plocka med lite småsaker och sedan sätta mig med photoshop och göra några nya designer, det var ett tag sedan. Sen måste jag fylla på mobilen också, men jag vill helst slippa att gå till Ica. Jag kanske ska träffa Stina ngn sväng senare också, det blir nog mys! Jag har inte träffat henne på jättelänge!

produktivitet är relativt...

Hejsan! Haft en bra dag? Jag har varit ovanligt produktiv faktiskt. Jag har lottat ut fyra designer, gått fram OCH tillbaka till Rusta för att köpa klädgalgar och jag har omorganiserat i mina kläder, som för närvarande hänger under min säng (jag har en loftsäng). Sitter och tittar runt på youtube nu. Okej, det var min dag, och uppenbarligen var den inte så produktiv ändå.. Hehe...

Tänkte precis poppa lite popcorn och titta på en film, vad ska ni hitta på? Vad det en är så hoppas jag att ni har en trevlig kväll, ha det bäst! <3


tråkdag

Hejsan! Det visar sig att det blir kass update när det är lov. Och idag har jag gjort det man helst inte ska göra på loven, räknat matte. Jag vill ju gärna bli klar med A-kursen under lovet. Men ja, jag har bara ett kapitel kvar nu i alla fall, och det märks väl om det blir klart inom en vecka. För om precis en vecka, då är det ju skola igen! Sitter och tittar lite på youtube nu, tänkte ta en snabbdusch strax, äta lite chips och titta på film :)

Ja, mer update orkar jag inte med, vi hörs! <3

010109 - sjuk.

Och året börjar med en rivstart, SJUKDOM! Alltid lika härligt. Jag är bara klen och trött, så jag har legat i sängen hela dagen och läst. Jag läser sjunde Harry Potter-boken, igen. Sjukt bra!

Igårkväll var humöret på topp, trots att jag var sjuk då med. Vid tolvslaget var det en massa smällande och så, och tre glas med fejk-champagne fick jag i mig. Var lagomt trött och höll på att somna när Jens kom hem från sina festligheter, han hade fått i sig betydligt mer. Men igår kan mestadels summeras till tre saker; jordgubbarna som fanns kvar, violgodiset och HP-boken.

ja, jag hade en lugn nyårsafton. Och nu tänker jag tillbaka på allt positivt, glömmer bort allt negativt och ser framåt, mot ett strålande nytt 2009. Ha ett bra år, det tänker jag ha :)

RSS 2.0