Typical Elin-talk

VIDEO BORTTAGEN, eftersom den sög.

Okej, först och främst, denna video är typ 7 minuter lång, och ni behöver VERKLIGEN inte se den, men jag ville lägga upp den ändå.

Annars har jag haft en trevlig dag! Jag har påbörjat ett Avatar-maraton, jag har umgåtts med släktingar jag nästan aldrig träffar och jag har tittat på Charles Darwin, the tree of life, en dokumentär av David Attenborough.


Detta är en man jag beundrar något enormt! Han är så jävla cool! Det är han och Charles Darwin som är de enda jag kan kalla idoler. Så ja, detta är nog det inlägg i hela bloggen som bäst beskriver mig faktiskt. And guess what? I wouldn't have it any other way! I love my life!

5 dagar kvar!

Sådär, nu har jag precis kommit hem från stugan. Eller ja, det kanske var en kvart sedan, kanske lite mer, men ni fattar vinkeln. Mina händer är lite stela från att jag har målat, och kört moppe hem utan vantar. Men det är för fan juli, ska det verkligen vara så kallt att man behöver VANTAR för att inte frysa?! Pissväder.

Jag tänkte dra ut en sväng till skogen om ett litet tag, ett sista pass innan LONDON! På tisdag flyger jag, fan vad kul det ska bli! :D Så jag hade tänkt hinna med MINST 3 timmar till ute på skiftet, kanske lite mer om jag har tur. London är ju inte direkt det billigaste stället i Europa, enligt mina personliga London-guider, så jag vill ha med mig myyycket stålar.

Nu ska jag sluta tjata om London och äta lite innan jag sticker ut. Puss!

video


nyfärgad


Före


Efter

Hejsan! Jag sitter och tittar på The Big Bang Theory och äter lite kladdkaka som mammi gjort. Utöver detta har jag ingenting roligt att berätta om dagen, och jag är för lat för att ladda upp bilder från igår än, men ja, såhär ser mitt hår ut nu i alla fall. Jag älskar att ha nyfärgat hår, det luktar så gott! Tja, det var väl allt! Puss, ha det bäst!

vlogg





Bilder kommer i ett inlägg imorgon, I'm tired ;) Puss!

oops



Såhär duktig är jag på att ha sönder kängor i alla fall, bara så ni vet. Det satt dessutom en fet sula under skorna innan jag började använda dom.

video


H&L





Jag älskar er! <3

Snaaark!

Ja, idag har jag haft min längsta arbetsdag hittills. Fem timmar har jag varit ute i skogen, och halva tiden i hällregn. Dessutom gick skorna sönder riktigt ordentligt efter två timmar. Jag lägger upp en bild senare ikväll. Imorgon är det grillnatta, så det ska bli himla trevligt.

Jadu, nu tog ordena slut. Så nu tror jag att jag signar ut och gör något annat. Puss!

Helena och Linnea





Jag har världens finaste vänner. Puss och god natt! <3

Huggorm





Jag stack ut till skogen lite tidigare idag för att stega lite av det jag röjt. Jag är uppe i ca 1.7 ha nu, alltså 17000 m². I alla fall, närjag var där och klampade runt höll jag på att platta till en liten huggorm. Som ni ser så var den väldigt ljust brun, så jag tror den kanske håller på att ömsa skinn nu, var den nog är. Den fräste lite och kröp iväg när jag tog fram kameran för att dokumentera händelsen. Tusan att jag inte orkade släpa med systenkameran, jag vill knäppa kort på en orm med den. Istället blev det kompaktkameran, med det duger ändå.

Nu ska jag leta reda på fjärrkontrollen till min stereo. Den har gått upp i rök! Puss!

Fullt kör

Hejsan! Jag har varit dålig med uppdateringarna idag, men sanningen är att jag verkligen inte haft tid att blogga. Jag har haft fullt upp hela dagen! Imorse satte jag och pappa upp min stereo på väggen, något jag planerat i sisådär 18 månader. Vi monterade även upp min sänglampa på väggen, den har tidigare varit en klämlampa. Efter vi monterat klart drog jag med lilla mor till Jysk och Elgiganten, och vi köpte nya gardiner till mig, och en ny brödrost. Vår gamla rost tycker inte om att spotta ut brödet, så om man inte vaktar och pluppar ut brödet manuellt så får man äta kolbitar i ett nedbränt hus. Men nu är de problemen ur världen!

Ja, efter att vi kom tillbaka med våra köp så började jag med att sätta upp gardinerna, och mitt i alltihopat frågade pappa om jag ville följa med ut till skogen en sväng. Jag vill ha pengar, så jag hängde med, och vi blev kvar i fyra timmar. Inte illa va? Sen vi kom hem har jag nu blivit klar med gardinerna, och nu är jag helt slut i kroppen. Sängen skriker! Puss och godnatt!



Blött hår, utsmetat mascara och snygga utpekningar av mina nya saker. Ibland har man stil, inte sant?

Jag är stum.


Hällregn

Jag har varit ute i skogen två timmar idag och jobbat. I spöregn. Jag blev blöt på platser jag inte visste att jag hade! Men nu har jag röjt två tredjedelar av det jag vill hinna innan London, så det är ju bra. Förhoppningsvis kan jag klämma in tre 4-timmarspass i helgen och nästa vecka. Sen får jag väl svälta på Grillnatta på måndag, men det gör inte så mycket. Mat är övervärderat.

Tidigare idag kom Helena och Linkie över en sväng i alla fall, och det var himla trevligt. De blev tvingade att modellera nere vid militärbron, och det blev några fina bilder faktiskt. Tyvärr glömde jag bort att ta på RAW-format, men det får fungera ändå. Jag räddade livet på en liten trollslända också, det tyckte jag var snällt. Jag har suttit inne på nätet nu och letat lite filter till kameran. Jag ska nog titta mer på det när jag kommer hem från London.

Nu ska jag gå och duscha i alla fall, ha en bra kväll. Puss!

P.S, videobloggarna kommer när de kommer!

P.P.S, i Poirot-programmet på vilken kanal det nu är, så tror jag att det är den blonda tjejen som är mördaren. Bara så ni vet. Hehe..

P.P.P.S, gillar ni den nya designen? Eller ska jag göra en ny? Okej, nu är jag klar.



Update! Jag tittade inte ens på Poirot-programmet, jag har aldrig sett det förr i mitt liv, och det VAR den blonda tjejen som var mördaren. Hur grym är jag?!

Rose

Jag kom hem från jobbet för ca 40 minuter sedan. Tre timmar i skogen tar ut sin rätt! Jag är tröttare än trött, och ska sussa nu. Här är i alla fall en bild på en ros.



Ljuslyktor





Nu ska jag ut och jobba. Puss!

Wonderful world!

Okej, nu testar jag att blogga på svenska för en gångs skull. Jag sitter och pratar lite med Linkie på msn nu, hon och Helena kommer över imorgon. Det var alldeles för längesedan, så det blir nog fullpackat med skoj. Jag ska tvinga båda två att ställa upp på lite bilder också. Det är skoj att fota andra.

Tidigare idag var jag nere på stan en liten sväng. Jag hittade en söt tröja på Såfin, men eftersom jag har fullt köpstopp fram tills London så hänger den tyvärr kvar i butiken. Förresten så kom H&M-katalogen idag, och jag tror jag är kär i varenda lång-kofta i hela katalogen.

Nu ska jag städa bort på bordet så vi kan äta lite. Ikväll lägger jag ut lite olika bilder jag har suttit och redigerat idag. Jag har äntligen löst mina problem med att öppna RAW-bilder i photoshop. Jag var tvungen att skaffa en ny version av photoshop, sedan löste sig allt. Perfekt! Men som sagt, måste dra. Puss!


Dragonfly




Midsumer Murder

Hey again! It's still in english, sorry 'bout that. I'm watching Midsumer Murder. So I'm sitting with the laptop in front of the TV, and the "some of you" who had the decency to stick with me all these years must know how easily distracted I get, and how my blogs in front of the TV always suck. So I'm going to spare you a suck-ish blog, so buy! xoxoxoxox!

Still in english! Maybe I'm going crazy?

Heey! I'm still not over my english-blog-mode, bear with me people! I think I'm gonna run into the kitchen and find something edible soon, but I thought "Hey! Why not blog?", so that's what I'm doing. You know how I just started reading the 6th Georgia-book yesterday evening? Weeellll, now I'm down to number 9, and I don't have the last one just yet. That means that I'll be doing something else than reading really soon, great huh?

But you see, there's still a slight twist. I have to read the 9th book, which I can't do if I'm blogging. So I'll just say "See ya later, and keep tuning in!". I love you all! xoxoxo!


completely normal


Ever fallen in love with someone



The Stiff Dylans!!

Georgia-mode!

I'm now halfway through my eight books. Now I have read the first four books, which also are the most well-read books. I haven't read the following four books so much, just maybe three or four times! I  actually think I've only read the last one two times. Or is it just one? I'm soo screwed up!

I'm wondering about if I should work tonight. I'm thinking five or six more days of tree-chopping. I want a LOT of money for when I go to Billy Shakespear-land. Snap, Georgia Nicolson is very contagious! I guess I'm in my own little Georgia-mode right now. But still, the facts remains, if I'm going to London, I have to have money. And how do I get money? By working. But I feel a little sick from the burger I just ate. A little too much fat. But I'll get through it, I think.

Anyways, love to you all, and I'll talk to you soon!


what to write?

Just chillin' with a mug with a cow on it. I must say hot choco really helps when you're confused. I'm reading all the 'Georgia Nicolson'-books yet again, and it just major Déjà vu. But mostly it's me being stupid, and thinking the wrong things. When did life become complicated? Just major ranting over here, never mind.

The weather in Sweden sucks right now, and more than anything I just want some sun. Is that to much to ask for? I mean, hello, it's summer for crying out loud! Well, it's supposed to be at least. Today's sunday, which means that you can do close to nothing. The town has closed down, and the bad weather doesn't do much either. So I'm just gonna read today. Maybe I'll be done with all the eight books soon, and then go back to having a life.

Well, I guess I'll blog a bit more when I'm not so weird and emotional. Anywho, bye! xoxoxo!

Hemma från stugan


three pictures







Nu ska jag till stugan. Puss!

en dag hos mormor

Hej! Jag har varit hos mormor hela dagen faktiskt, det var himla trevligt faktiskt. Jag körde kanske halva vägen dit, och det gick himla bra. Eller, det tycker jag i alla fall. De i baksätet kände sig inte alltför trygga tror jag. Men men! Det har varit en väldigt trevlig dag i alla fall, det blev lite kort och irritationer. Det flög en stor, snygg trollslända över deras lilla damm hela dagen, och jag ville så gärna ta kort på den, men den flög iväg varje gång jag fick den i fokus. Irriterande som sagt. Anyways, nu tänkte jag faktiskt sova. Jag ska nog till stugan imorgon, men jag vet inte när, så ni kanske får se lite kort imorgon. Men som sagt, säängen! Puss!

HP-fever

Jag kom precis hem från bion, och sitter och snaxar på tomater och en bulle. Filmen var så jäävla bra! Efter förra filmen var jag lite fundersam på den här filmen, och jag tvingade ner mina förväntningar rejält, så filmen i sig blev mycket bättre än mina förväntningar. Med andra ord, den var så jääävla bra!! Se den!

Tidigare idag har jag bara läst klart Eclipse i solen, lika bra att utnyttja varenda soltimma vi får. Det blev fyra soltimmar, så jag hoppas på lite färg. Imorgon ska vi åka iväg till mormor en sväng, Jens ska röja och jag och mamma ska vara sociala. Jag tänkte ta med kameran och fota lite också, de har en himla fin trädgård, mormor och Arne. Jag ska nog gå och lägga mig rätt snart, jag vill hinna sova minst tio timmar, hehe. God natt!



'

Blommor i mormors trädgård

Harry Potter and the half-blood prince

Yippie! Om 50 minuter sitter jag på bussen till Söderhamn, och klockan sju börjar filmen. I'm soooo stoked! Seriöst, jag har längtat efter den här dagen hur länge som helst! Ska börja göra mig iordning nu snart. Men vi hörs imorgon, puss!


Random bilder







Den sista är överredigerad, men jag gillar den. Snyggt?

3... 2... 1... sleep!

Hej! Jag är nyrligen hemkommen från Gävle just nu, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag funderar på att dra ut i skogen och jobba lite senare, men jag tror det är lite regnigt och blött där borta. Jag är trött också, så jag orkar inte springa eller något sådant. Jag tror jag ska fotografera lite om inget annat kommer upp. Men det är sånt som märks. Imorgon är det bio i alla fall, och som jag har sett fram emot den här filmen! Över ett och ett halv år i alla fall. It better be good. Men det vet jag att den kommer vara, så jag är inte så orolig på den punkten.

Nej, om jag inte gör något nu så kommer jag somna i datorstolen, så nu signar jag av mig. Puss!

on location



Det blev fyra timmar i skogen. De första två var tortyr, det var soligt och stekhett. Svetten droppade bokstavligen talat. Imorgon ska jag upp rätt tidigt och åka till Gävle en sväng på dagen, och jag tror, om det inte regnar, att jag ska jobba lite mer på kvällen. Men sängen nu som sagt. Puss!

Insekter








1. Aspglansbagge
2. Blomkrabbspindel
3. Husfluga
4. Jordhumla
5. Mysko flygande sak
6. Pärlemorfjäril


kortis

Det blev ingen riktigt åska igår, bara dovt muller från andra sidan av horisonten. Men jag är inte bitter. Min vädergadget säger att det ska åska både på tisdag och onsdag, och tidigare i veckan lovade den åska idag med. Nu är det tillräckligt långt inne på sommarlovet för att bli en ordentlig åskstorm, punkt slut!

Annars gör jag inte så mycket. Jag tror jag ska lägga mig och powerläsa Eclipse lite. Jag ska även sätta på mig ett pas skor för lite uttöjning. Helt normalt, eller hur? Puss!


åskväder :]

Hejsan! Det åskar just nu, eller det håller på att börja, så det blir väldigt kort. Det är varmt och soligt idag, med åska som sagt, och jag har hunnit med en hel del. Jag har bl. a målat våra fönster, rengjort alla hamsterburar vi har och ätit upp en minipåse tacoschips. Jag håller dessutom på att totalladda mig inför London. Den 4:e augusti smäller det, så nu håller jag på att gå in en massa skor. Det är skor jag ägt väldigt länge, men aldrig använt, och som jag hittade igår.

Nu ska jag stänga av datorn och Internet, utifall att. Jag kanske taren liten fotorunda nu när jag inte har någonting att göra. Nu håller vi tummarna för en riktigt ordentlig blixtstorm! Puss!

Rosetter



Här är resultatet av mitt pyssel. Jag tänkte göra lite annat också, men så blev det inte, jag har inte materialet. Men det blev en himla massa söta rosetter i alla fall! Förresten, ser ni någonting annorlunda med kollaget? Jo, det är gjort i Picasa istället för photoshop. Det är lättare och går fortare, så det blir nog mer picasa framöver. Nu måste jag bädda sängen så jag kan sova. Puss! ♥


pysselstund

Hejsan! Nu sitter jag och pysslar för fullt, trevligt värre. Jag vet inte vad jag ska göra med alla saker jag gör, men de hamnar nog någonstans till slut. Förresten, är det någon som vet hur fan man lagar en trasig symaskin från 80-talet?


vidriga äckelkryp!

Hejsan! Jag ska till och sova nu, tja, klockan är ju tolv. Det känns som en bra tid att gå och lägga sig på! Jag har i alla fall filmat mitt rum nu, lite konstigt kanske, men nu har jag bevis på att min rum kan vara välstädat! Det har inte blivit någon fotografering idag, eftersom det inte slutade regna förrens det var för mörkt ute. Men men! Jag har faktiskt pysslat lite, vääldigt lite, nu på kvällen. Dessutom har jag totalrockat till en massa musik. Imorgon ska jag nog fortsätta pyssla lite, jag känner mig lite inspirerad och kreaktiv. Det kanske blir något armband och så.

Nu ska jag i alla fall sova, efter att jag mördat harkranken som nyss tod sig in genom fönstret. Vidriga små varelser. Jag klarar de flesta kryp, men harkrankar är FÖR vidriga. Fan, nu har den gömt sig också. Jag ska nog hitta dig lilla vän, be afraid! Puss sötnosar, vi hörs imorgon!


regn-dag

Hejsan! Sitter och lyssnar på Good Girls Go Bad, så himla bra! Jag ska till och dammsuga rummet nu, och jag har precis lagt in lite annonser om hästböcker, som ni såg innan. Man kan lägga upp annonser via bloggen nu, och eftersom det är gratis så gör jag det! Men jag ska även lägga upp på Blocket, och be mammi lägga ut på tradera om inget annat fungerar. Jag har två hamsterburar som också ska säljas, så det kommer säkert en till annons snart.

Annars finns det inte så mycket roligt att göra idag. Regnet vräker ner, så jag ska städa och vara duktig idag. Om det blir uppehåll någon gång tänkte jag fota lite droppar och hoppas på coola bilder, helst utan att bli dyngsur själv. Önska mig lycka till! Puss!


min kväll

Nu ska jag sova. Imorgon har jag ledigt, så jag ska passa på och sova ordentligt. Helena var här lite tidigare, och vi hade trevligt som alltid. När hon åkte hem spelade jag lite harpan, tittade på Sex and the City och nu har jag precis tittat klart på Superhero Movie. Vi hade gullbesök ute på gräsmattan lite tidigare också, en liten igelkott kom och hälsade på. Men nu ropar sängen, puss!

plats för rubrik


sovasova

Hey! Nu är jag uppr för länge, så det suger, men jag ska precis gå och lägga mig. Imorgon ska jag upp tidigt och jobba. Jag räknar med minst tre timmar imorgon, sedan ska jag jobba 16 timmar till. Jag ska få ihop 2000 kr, och så är det bara! Antingen det, eller så tjatar jag lite på pappa att höja min lön. Hehe... Efter jobbet ska jag träffa Helena, äntligen! Det var alldeles för längesen! Vi får se vad vi hittar på för tok.

Förresten, har vi smakat Marabou Sommar? Jordgubbschoklad! De är genier, det är så jävla gott! Men nu har vår kaka tagit slut, så ingen mer choklad för mig ikväll. Förresten, om ni inte vet vad man gör när man röjer så går man run i skogen och hugger ner träd med en röjsåg. Man hugger ner lövträd (mest björk, asp och rönn) så tallarna och granarna växer bättre och slipper konkurrens om vatten och näringsämnen i jorden. Det är barrträden som man tjänar pengar på, så resten ska ner. Så ja, det är mitt sommarjobb. Men erkänn, röjsågen är snygg! En sådan går jag runt med! Ett litet tips, kom inte och hälsa på mig. Vi vill inte ha någon Bollnäs Chainsaw Massacre uppe i skogen, eller? ;)


Förresten, gillar ni den nya designen? Inte så himla stor skillnad kanske, men lite i alla fall. Puss, godnatt!

skogsmulle

Hejsan! Jag kom hem från skogen för ett tag sedan. Det blev fyra timmars röjning idag, och det känns lite i nacken. Det blir mycket att titta ner, så jag antar att det är något man får räkna med. Det är faktiskt askul att röja, och det är lite irriterande när pappa vrålar att vi ska hem. Han säger att han blir trött, men jag märker faktiskt inte av det. Men svettigt blir det kan jag lova! Det roligaste är att man ser skillnad! Stor skillnad. Alla lövträd försvinner, så det blir bara en massa tallskog.

Imorgon tror jag att jag ska hitta på något med Helena, och jag vet inte om vi hinner till skogen. Kanske några timmar isåfall. Nu ska jag ta mig i kragen och göra om min bloggdesign. Sen ska jag ragga över någon att titta på film med. Jag ska försöka i alla fall. Ha en bra kväll, puss!

rösta!

Hejsan! Jag kom typ nyss hem från skogen, tro't eller ej. Klockan sexdrog jag, pappa och Jens ut och röjde, och tre timmar senare åkte vi hem, och sikten var mycket klarare. Det är faktiskt skitroligt att röja, I love it! Anyways, sitter med en stor skål popcorn nu, och ett glas vatten. Jag tror jag ska titta på Transformers, den är ju så himla bäst!

Förresten, om ni vill rösta på mig i en fototävling skulle det vara jättesött, rösta här: http://svenskaspel.se/p4.aspx?pageid=823&image_id=2141. Nu blir det movietime, puss!


Mitt bidrag

I make them good girls go bad



Ingen har väl missat Good Girls Go Bad med Cobra Starship och Leighton Meester eller? Jag älskar låten.

planer inför idag

Hejsan! Jag ska snart åka iväg till min faster, som fyller år. Jag håller på att göra mig iordning, något jag inte gjort på hur länge som helst. Det är en av sakerna jag faktiskt tycker om med lov, att man inte har press att vara snygg hela tiden! I alla fall så har jag klart bestämt mi för att fixa min bloggdesign idag, punkt slut. Dessutom ska jag filma mitt rum, något som låter helt normalt, inte sant? Men det är normalare än det låter. Senare tänkte jag gå lös med nagelsaxen och trimma min lugg också, som just nu hänger precis framför ögonen på mig. Sen kanske det blir skogsarbete också, jag är inte riktigt säker. Vi får se. Puss!


låter jag som ett filmfreak nu?

Vad är det med mig och dessa sena blogginlägg?! Jag ska berätta vad det är, det är en väldigt uttråkad tjej som inte har någonting att skriva. Eller jo, jag har lite grann, men bara klockan elva på kvällen. Imorgon ska jag antagligen sätta på mig min fina orangea hjälm och dra ut och röja. Jag har lovar mig själv att åtminstone söja två hektar (100m x 100m), 2 ha = 2 000 kr förstår ni. Dessutom ska jag måla huset, och i stugan, och det kommer jag också få lite stålar på. Härligt!

Ikväll har jag suttit framför teven och sett Sex and the City på Comedy Central, och bråkat med Jens eftersom han ville kolla på något annat. Dessutom hann jag se lite Sweeny Todd och Bee Movie. Jag älskar Sweeny Todd, han är så jävla cool, och Johnny Depp är så klockren i alla Burton-filmer. Bee Movie sög, jag avskyr kassa animeringar, vilket de flesta inte är. I alla fall, min vädertjänst säger att det kommer bli åska på onsdag! Jag vet inte vad ni tycker, men själv älskar jag åska. Eller inte drygt mullrande som hörs på avstånd och tvingar en att stänga ner Internet, men blixtstormar på kvällen. Ni vet, de där med de riktigt höga smällarna och de rktigt blixtrande blixtarna. Men jag ska försöka att inte bygga förväntningar inför onsdag. De flesta åskväder är ju det där som bara är dryga mullranden. Tyvärr.

I alla fall, nästa onsdag har jag planer. Då blir det nämligen bio! Harry Potter och Halvblodsprinsen, och som tradition ska jag såklart se den på premiärdagen. Jag skulle gå på midnattsvisningen om det fanns någon. Men här i Bollnäs har vi "sommarstängt" (SUGBIO!) och varken Gävle eller Söderhamn har midnattsvisning. Morr. Men jag har reserverat platser till mig och min brorsa i Söderhamn, och jag ser redan väldigt mycket fram emot det! Egentligen skulle filmen komma i november förra året, så nu är det bäst att filmen är bra. Anyways, nu blev det ett himla långt inlägg helt plötsligt. Vi hörs imorgon! Puss!


Och ett löv får avsluta det hela

Se Transformers!

Tja! Jag kollade precis klart på Transformers, ettan alltså. Den kom ut för flera år sedan, och har gått på Canal+ hur länge som helst, men jag har aldrig tagit mig tid att se hela, men det borde ni göra! Seriöst, det är utan tvekan den bästa actionrullen jag sett, och jag har sett en hel del. Jag känner nu att jag nog borde se tvåan. Revenge Of The Fallen går ju på bio nu, men i vår lilla sug-stad har bion sommarstängt, så jag får snällt vänta tills efter sommaren.

Nu tänker jag nog spela liiiite The Sims 2 som jag precis installerade, äta lite jordgubbsströssel jag fick av brorsan (det är jättegott, smakar som godis!) och kanske sova. Jag tänker för en gångs skull INTE säga vad jag ska göra imorgon, för då händer det inte. Men bloggdesignen ska uppdateras snart, det har jag lovat mig själv. Peace!

prästisar

Idag har jag, som vanligt, varit totalt oproduktiv. Jag har sovit länge, segat, photoshoppat en massa bilder, dammsugit, tittat på Star Wars och ska precis börja titta på Transformers. Sen ska jag sova. Puss!



lugn hemmakväll

Hejsan! Gud, nu har jag varit sådär kass på att blogga. Men i alla fall, igår och idag har jag inte gjort någonting alls, jag är så extremt oproduktiv så det är inte sant. Eller vänta lite, jag har ju varit på hoppkurs, hehe. Ja, idag var det sista dagen på hoppkursen, och jag har haft så roligt de här senaste tre kvällarna. Jag älskar att hoppa, och jag lär mig saker också, som till exempel att Biggles blir rädd för ett hinder med en pressening under. Igår hoppade vi serier utomhus, i hettan och dammet. Det gick rätt bra, fast det var FÖR VARMT. Idag är det ju lite svalare och vi var imonhus, så det var skönt för det. Idag hoppade vi en bana, och det gick väldigt bra. Jag är så stolt över söt-Biggles, han är så himla mysig att hoppa med!

Nu ikväll ska jag ta det lugnt, som alla andra dagar, och titta runt lite på gamla serier på Youtube. Imorgon ska jag nog sticka ut och springa en sväng. Annars i helgen fortsätter jag att ta det lugnt, för nästa vecka ska det bli sämre väder. Sämre väder betyder att jag kommer att jobba i skogen, tjäna lite stålar och få ont i axeln. Den där jävla röjsågen är så himla tung! All vikt hamnar på höger axel också. Ska prova en annan sele tror jag.

Puss!


The leaf



The leaf says "Good Night, and watch Angels & Demons when you get the chanse".

Let's go photograph!

Jag var nyss inne på Blixmans blogg, och blev lite inspirerad, så jag ska strax sticka ut och knäppa lite kort. Först ska jag äta lite, jag har inte fått i mig något sedan hopplektionen. Det var himla skoj faktiskt. Vi var fyra pers i gruppen, som höll på i en timme, så vi hann hoppa rätt så mycket. Jag hade Biggles, världens mysigaste sötpropp, som är jättehärlig att hoppa med. Det blev jag glad över, jag gruvade mig för vem jag skulle få rida. Men det blev ju bra i alla fall!

Nu ska jag först rensa lite jordgubbar, sedan äta någonting och sticka ut och fota. Sen tänker jag SERIÖST städa klart på rummet, fixa lite här i bloggen och titta klart på Angels & Demons. Jag hann se ungefär halva igår, så jag hinner nog klart idag. Ni borde se den, den är jättespännande! Jag tycker nästan att den hittills är bättre än Da Vinci-Koden, men jag är inte riktigt säker. Jag återkommer med det. Puss!

Btw, nu när det är sommar så är det större chans att de små uppdateringarna syns i min twitter-gadget nere i menyn. Förresten, ser ni den? Hehe...

another one


RSS 2.0