vlogg


Köp från Linköping



Bättre sent än aldrig? Jag lovar, om jag var jag förra året skulle jag inte tro dessa inköp. Chinos, klänning, kofta och linne från Gina Tricot , ca 550 kr. Två långa skjortor med knytband, H&M, ca 160 kr. Rätt bra om jag får säga det själv. Imorgon ska jag till stugan igen, nu ska jag sova. Puss!

P.S, det kommer fler vloggar ;)

Porrigt


Team Hanna-konsert

Hejsan! Jag kom precis hem från stugan, där jag var sedan igår. Vi ska tillbaka dit imorgon igen. Det stekheta vädret fortsätter också. Jag badade faktiskt igår, trots att det var lte småkallt i vattnet. Min moster och kusin var där och hälsade på. På kvällen, när det var lite svalare, stack jag och mammi ut och sprang ett varv runt sjön, cirka 6 km. På andra sidan sjön, där det finns långa, soliga uppförsbackar, gick vi, och vi träffade på en huggorm som låg och solade också. I solen höll jag på att koka upp, och jag hatade det. Men jag kanske sprang 4-5 km i alla fall, och gick resten. It felt awesome!

Jag lekte lite med kameran i stugan också, och knäppte kort på flugor på smörblommorna. Fick några riktigt snygga bilder faktiskt. Nu ska jag göra mig iordning inför ikväll faktiskt, jag och päronen ska på konsert, Team Hanna-konsert. Jag vet inte hur det är med alla andra körer från Körslaget, men Team Hanna är faktiskt kult häruppe numer. Puss!


26 juni, min dag

Hejsan! Vilken underbar dag, eller hur? Mamma och pappa väckte mig FÖR tidigt imorse och gav mig frukost på sängen och ett stort kuvert. Däri låg ett kvitto på flygbiljetter och hotellrum. För gissa vad? I'M GOING TO LONDON BABY!!! YAAAY!!! 4-7 augusit, HAPPYFACE! Jag lyckades somna om efter ett tag, och sov till tio-någon-gång. Gick upp, bakade en tigerkaka, solade en sväng, åkte ner på stan, fick en jordgubbe (TACK!), åkte en extra lång omväg hem på moppen, solade, åkte och träffade Stina, cyklade hem och tog det lugnt ett tag.

Efter en stund, när jag var nydushad och fräch så kom morfar, mormor och Arne, och vi åt god mat och utsökt efterrätt. Nu har finbesöket åkt hem, och jag ska städa på rummet. Jag blev så himla glad över alla mina presenter idag, och jag känner mig som ett litet barn igen. Det var längesen jag varit så uppspelt på en födelsedag! Jag har fått pengar som strängt ska sparas till augusti, Twilight, New Moon och Eclipse. Jag ska få tag på Breaking Dawn när jag får handla igen. Men ja, det blir stramt med shopping nu. Förresten, ni vet ingen som råkar söka sommarjobbare, eller vill ge bort lite stålar gratis? Hehe.. ;-) Hoppas ni haft en bra dag i solen, för det har ju varit underbart varmt. Imorgon ska jag till stugan, så håll koll nere på Twitter-mojängen om ni vill ha uppdatering. Puss!


hemma, RIP, 26 juni <3

Men vad tusan, vad har hänt med blogg.se? Startsidan är ny! Jag tror jag gillar den, men jag måste vänja mig först. Nu är jag hemma i alla fall, efter fem timmars tågresa igår. Jag ska smörja mig lite och sticka ut och sola nu, så jag skriver mer när solen har gått upp i rök, eller tja, vid ett-två-tiden.

BTW så kommer jag börja lite smått med att göra bloggdesigner igen, under juli månad i alla fall, men bara mot betalning. Så ja, ni kan börja beställa om ni vill ha en ny bloggdesign. Ha en BÄST dag, jag tänker ha det! PUSS!



BTW, Måste flika in ett RIP till Michel Jackson, jag gillade hans musik. Det var synd att han dog. :/

badabadabada

Det är underbart väder här, fortfarande, och idag ska vi bada. Och eftersom vi ska iväg typ nu så sticker jag nu ;) Puss!

värme

Ooh, vad jag har varit stygg idag. Jag har bränt runt 900 kr!! Jag som skulle ta det lugnt med inköpen ett tag... Men jag har köpt ett par ljusbeiga chinos, en korallfärgad klänning, en randig kofta, ett sött linne, och en vit och en grå skjort-klänning. Det blev dessutom ett USB-minne och tre berlocker till ett armband. Men NU har jag köpstopp ett bra tag framöver. Nu har jag allt jag behöver, och nu är det slut. Jag skyller på att kläderna var på rea.

Ikväll var vi iväg till Bergs Slussar och grillade och hade det trevligt. Det är himla varmt här i Södern, mycket varmare än i Norrland. Imorgon ska det bli ännu hetare, och jag tror jag kommer dö av värme nästan. Jag och Malin ska iväg till Tinnis då, det är en konstgjord och uppvärmd sjö mitt i staden, som antagligen kommer vara smockat. Sen på torsdag är det hemfärd. Jag vet inte riktigt hur jag ska få plats med allt i väskan bara, den var fullproppad redan INNAN jag kom hit. Typiskt. Nu tittar vi lite på TV, och nu började programmet igen, så hejdå, ha det bääst! <3

tisdag i Linköping

God morgon! Visst är allt bra ibland? Jag är kvar i Linköping, och jag älskar att vara här. Det är soligt och fint, och det är en väldigt vacker stad. Igår var det lite av en slapp-jobbig dag. Först cyklade jag och Malin en sväng till Ekholmen, men miin lånade cykel fick punktering, och efter det låg vi och slappade i solen. Senare på eftermiddagen gick vi på ett friskis&svettis-pass. Ett ord. DÖD! 55 minuters ren plåga, det var så himla jobbigt! Hörrni NV:are, det var så mycket jobbigare än våra cirkelpass. Förstår ni hur död jag var?!

Anyway, på kvällen köptes det pizza och vi åkte ut till några slussar. Det var sådär oranget solsken, eftersom solen höll på att gå ner, och det var så himla vackert där. Efter pizzan blev det en promenad runt "sjön", och sen blev det popcorn framför teven, och Inside Man.

Idag ska jag och Malin åka ner till stan en sväng, och jag ska kolla efter shorts och chinos. Kanske något mer också. Jag fick lite pengar i för  tidig födelsedagspresent igår, så jag ska försöka hitta lite bra saker för pengarna. Nu vill Malin ha tillbaka sin dator, puss!

På plats.

Heey! Nu är jag på plats i Linköping. Det är strålande väder, och det är väldigt varmt. Bilresan gick faktiskt väldigt snabbt tycker jag, tro't eller ej. Jag lyckades till och med att läsa på vägen, helt utan att bli åksjuk. HURRA! Så alltså har hela min dag bestått av bilåkande praktiskt taget, så ja, det finns väl inte så mycket mer att säga. Ha det bra sötnosar! <3

Mapel leaves





I was just out with the camera. The delicious smell of summer rain is probably the best scent ever. Our mapel tree was covered with raindrops, and I couldn't resist taking some shots. I don't really know why I'm writing i nenglish, but I like the language better than swedish. English is easier, with so many beautiful words. Like mapel leaves for example. It sounds poetic. Sometimes I just want to write it all the time. I'm actually thinking about going english 24/7 on the blog, but then maybe you guys wouldn't want to read it, or understand it even if you wanted to. What do you think? Well, I'm going back to watching Twilight and finish my packing. Good night, sweet dreams.

BTW, I totally saw a MAJOR blooper in Twilight. You know the scene when Bella's friends are talking about going to La Push? When they are taping the Cullens, Emmett is chewing. He's eating like a hamburger or a taco or something. The Cullens never eats, not even to prove their non-vampire-ism. Haha, I can't belive I never notised before!

sommaren kommer nästa vecka

Jag tror det kommer att åska snart. Det känns kvavt, och molnen lovar inte så mycket gott. I alla fall ska jag börja packa snart, jag gillar att vara klar i förväg förstår ni. Imorgon åker jag till Linköping, och kommer hem på torsdag. Vädret kommer vara somrigt igen nästa vecka hörde jag, med värme över 20 grader och solsken, äntligen kommer sommaren igen! Underbart. Men nu är det lika bra att stänga av datorn, just in case. Puss! <3


Midsommar på vårt sätt

Midsommar!

Vilken underbar midsommar det har varit! God mat, bästa möjliga sällskap, en himla massa skratt, blommor, sol och värme. I torsdags åkte jag som sagt upp till mormor, där alla kusiner och morbröder och mostrar redan var. Det blev lite mindre sömn inatt, med tanke på alla högljudda ungar. Jag lovar, jag var aaaaaaldrig högljudd när jag var liten. Högljudd räcker inte som adjektiv.

Idag börjades dagen med spöregn, fortsatte med fika, god mat, lek, bollspel, kamerabus och fulla och glada föräldrar. Paparazzi-Peter, min mormors mans son, var där med sina mastodontkameror, varav den ena hade ett grymt 400 mm-objektiv. Jag satt uppe vid huset och knäppte närbilder på blommorna 10-15 meter bort. Det ni! Innan vi åkte hem gjorde vi upp lite planer om nästa vecka. På söndag åker jag ner till Linköping och hälsar på, kanske kan klämma in lite shopping och bus där. Men nu ni, nu är Elin trött efter allt lek och bus, och ska sova. Puss och godnatt, hoppas ni har haft det lika underbart som mig idag!


A picture is worth a thousand words








midsommarglädjen kickar in!

Jag fick en fråga av Anonym, som undrade hur man tog bort reklamen från sin blogg. Nu vet inte jag vad denna person har för reklam på sin blogg, men den första reklamrutan, alltså den under första inlägget, kan inte tas bort. Om man har lagt till egen reklam i kodmallen, den kan man ta bort genom att ta bort genom att ta bort koden bara, lätt som en plätt.

Klockan är nu ett, och jag ska strax börja packa inför ikväll. Jag tog vara på uppehållet lite tidigare med att gå ut på en fotorunda, efter att jag läst lite mer i manualen till kameran, och jag ville testa mina nya kunskaper. Det blev några riktigt fina naturbilder. Det är ändå synd att det var molnigt, jag gillar att solsken syns på korten, det blir finare skuggor då. Jag tror jag precis kommit på att mina linser bara fungerar bra på långt håll också. Jag ser suddigt på datorskärmen, i alla fall i början av "datortiden".

Jag känner mig på riktigt gott humör i alla fall. Jag älskar midsommar, det är utan tvekan min bästa högtid. Jag sitter och funderar på vad jag ska ha på mig, så töntigt ytlig är jag. Ska prova några kombinationer, men just nu lutar det åt kjolen jag hade när Jens tog studenten. Nu ska jag börja fixa lite saker som sagt, bl a photoshoppa lite bilder, packa, övertyga mina föräldrar om att jag inte dricker (paranoida jävlar), och fixa kameran. Jag kommer antagligen inte uppdatera under midsommar, men om ni verkligen är så nyfikna på vad jag gör så kommer jag twittra under dagen, så håll koll på twitter-maniken nere i menyn. Puss! <3

Trött

Ja, nu är jag ganska död. Halv sju imorse gick jag upp, och var i skogen halv nio. Det var ett litet område precis intill en bilväg som vi var på, och jag gick runt med ett rör och planterade plantor hela dagen. Runt 500 nya träd växer nu, tack vare mig. Det var himla varmt, och det blev svettigt efter ett tag, men jag får ju betalt, så det är bara att görat. Vi var ute till fyratiden, och när jag kom hem somnade jag direkt. Om inte mamma skulle ha väckt mig efter två  timmar skulle jag sovit tills imorgon, jag lovar. Jaja, nu ska jag sova lite mer tror jag, eller så lyckas jag äta upp ostkrokarna först. Puss! <3

hjälm!

Jag rådiggar mina nya kläder, och speciellt hjälmen. Ja, de är det jag köpt idag, och att köpa kläderna var det jag har gjort idag. Imorgon ska jag ställa klockan på ringning och gå upp jättetidigt. Senast åtta ska vi åka iväg till skogen, där jag ska plantera träd hela dagen. Första dagen på jobbet! Lite senare i sommar ska jag börja röja, jag ska bara lära mig det först. Sen får jag användning för min snygg hjälm också, den behöver man tyvärr inte om man ska plantera träd.

onsdag ska jag ner till optikern en sväng på linskontroll. Sen var det något mer också tror jag, men jag har glömt bort :/ Hehe, superminne... På torsdag ska jag åka upp till Fränö och påbörja Midsommarfirandet. Systemkameran ska med, nu jävlar ska paparazzi-Peter få smaka på sin egen medicin, hehehe... Och ja, nästa vecka fyller jag år faktiskt! Just ja, måste skriva en önskelista till släkten.

Nu är jag i alla fall helt färdig med den nya designen. Helrenovering, inte sant? Jag gjorde lite nya kategorier också, bara för att. Nu ska jag iväg och äta hambörjare, sen måste jag sova lite också. Puss sötnosar! <3


Nya kläder!





Jag kommer vara så SNYGG i sommar, inte sant?


nu ska jag köpa röjkläder

Nu ska jag iväg och köpa röjarkläder. Det är nämligen mitt sommarjobb, att köra röjsåg ute i skogen. Jag har möblerat om i menyn som ni kanske ser, och ska fortsätta när jag kommer hem. Ha en bra dag, puss!

Never Think

Hehe, jag gjorde en ny design. Det kanske märks... Men det var inte det jag tänkte säga, utan ni måste lyssna på Never Think. Det är Rob Pattinson som sjunger, han har en speciell röst, och jag älskar låten. Inte för man hör vad tusan han sjunger, men det är fint ändå. Puss!



Oh summer, summer, wherefore art thou sweet summer?

Sommar, sommar, sommar. Det känns helt fantastiskt! Det skulle ha gjort det om det ens fanns någon gissning om sommarväder i den närmaste framtiden i alla fall. Men trots skitväder är det faktiskt LOV, och jag kommer kunna sova i flera veckor. Jag hoppas att det inte kommer att vara lika tomt på planer som det brukar vara. Planerna hittills är att nöta sönder Twilight-böckerna jag lånade över sommaren, att springa runt i mina nya fina gladiadorsandaler, att sova läänge, att umgås med de bästa människorna, jobba, att träffa släkten på midsommar, att fylla år, att hata allt regn och vara fri från plugg.

Idag var det avslutning. Klockan nio var jag i skolan, och klockan tio var jag fri. En relativt kort sommarshow, med jätteduktiga esteter och kulturbreddare, lite ISP-utdelning, godisätning och skratt, några snabba boklån (hehe, sista minuten..) och en hel dag med segande och lycka. Jag älskar all tid jag har! Jag har måla naglarna, något jag inte gjort på flera månader. Jag har lyssnat på nästan hela Breaking Dawn på en dag. Jag har mått uruselt över att äta godis, chips, och jag vågar inte äta mer, ens nu. Jag har hunnit lova mamma att jag ska göra saker jag inte kommer ihåg, jag har tänkt ta upp papper från golvet i flera timmar, och är fortfarande förvånad över att det ligger kvar. Allt det lilla, det gör mig lycklig. Att ha tid, det gör mig lycklig. Det regnar nu. Jag tänker öppna fönstret så långt det går, och känna doften av sommarregn. Jag är lycklig.

sova

Nu ska jag sova, hoppas ni har haft en bra dag! Trots skitvädret, må tilläggas ;) Ett par visdomsord på vägen, BUS:a inte dina ben om du inte vill ha ett brunt lakan. Man måste stanna uppe alldeles för sent ;) Puss!

Studentfirande!





Nu ska jag iväg och titta när min bror tar studenten, sen blir det firande hela dagen. Puss! <3

ledighet, frihet, SOMMAR

Fantastisk, nu är jag uppe för länge, igen. Men jag har ingenting annat att göra! Jag är ledig imorgon, hela dagen. Det är den första smaken av lov jag har hittills. Mitt skåp i skolan är tömt, och jag tänker inte titta i en enda skolbok förrens om tio veckor. Men imorgon kommer jag ändå vara tvungen att gå upp rätt tidigt, och stresshjälpa mamma hela dagen. Hon blir alltid lite galen bara det ska komma någon på middag. Nu är det Jens studentmottagning, så det är klart hon kommer vara helt galen!

Jag lyssnade klart på Eclipse tidigare idag, och har redan fortsatt med Breaking Dawn. Jag storgrinade igenom hela sista kapitlet, så sorgligt! Det var inte så smart att grina med linser i dock, de höll på att ramla ut. Den ena gjorde det tidigare idag, när jag satt och sprev fysikprov. Det sög förresten, jag fastnade på en fråga som verkligen inte klickade. Jag tänkte helt fel. Så satt jag fast på den i en timme, och hann inte kolla igenom de andra igen. Äsch, jag kan göra om provet efter sommaren om det skulle vara så. Håkan hade snott mina bilder härifrån bloggen med. Dessutom handlade alla uppgifter om klassen. Jag önskar nästan att jag kunde få ett extra prov, som minne från vår galna klass. Jag kommer sakna er i sommar!



Imorgon tänker jag göra en ny bloggdesign också. Den ska bli perfekt! Förresten, har ni sett min nya gadget här i kanten? Det är mina tweets, från min Twitter. Jag uppdaterar den lite hela tiden, check it out ;) Kisses!

otursdag

Eclipse är alldeles FÖR bra. Jag sitter och lyssnar just nu, och har kommit in i slutfaserna av boken, eller början av slutfaserna snarare, strax innan. Jag tänkte försöka städa lite medans jag lyssnar, och sedan somna i fysikböckerna ikväll. Jag har fysikprov imorgon, och det är faktiskt det enda jag har. På torsdag är jag helt ledig, vilket suger. Mamma kommer vara tokigt härhemma, och tvinga mig städa och damma överallt. Men ja ä int bitter! Jens ska ha studentmottagning, och det kommer antagligen finnas en massa gott, överallt.

Idag har jag haft extrem otur. Jag har gjort illa mig hela dagen, jag sparkade bollen åt fel håll hela tiden när vi spelade fotboll på idrotten och jag förlorade säkert 50 gånger i RAD när vi spelade kort. Dessutom har tyngdlagen inte varit på min sida idag. Kort sagt har det varit en såndär sugdag, fast den har ändå varit himla skoj. Nästan allt tack vare mina underbara nv:are, och det faktum att jag har ett prov kvar, sedan ledighet. Jag somnade till och med ute i solen idag! Alla sa att det skulle vara pissigt väder, men det var väldigt härligt.


Och finally, lite bilder från järvzoo ;)

You should never think

Jag kommer inte på någonting att skriva. Ha det bäst tills jag gör det!

Bättre sent än aldrig

Lite bilder från igår, precis som lovat. Liiite sent kanske, men ändå. Nv08 (+ Nicco) är för snygga, eller hur? Tyvärrfick jag ingen bild på Tove, men det brukar vara lite svårt!


sovmorgon? snarare sovdag

Hejsan! Klockan är nu tio i två, och jag vaknade för 20 minuter sedan. Det är väl duktigt? Jag kom hem rint tre imorse, efter en partykväll ute på tranan. Jaghade jättekul, och sällskapet var superbra! Nu tror jag att jag ska käka lite frukost, eller snarare lunch. Jag skriver mer och lägger upp bilder senare! Puss sötnosar! <3

Fyra minuter

Four minutes of a viodeo blog. Seriöst, den blev aslång. Om ni int orkar lyssna så har jag gått i skolan, värsta chilldagen, stått ute och lekt fotograf på balen i skitväder, och varit meganördig nu på kvällen. Hehe.. Puss! <3


Järvzoo!

Gud, en sån härlig dag! En heldag i Järvzoo med bästa klassen tänkbar. Skratt som tusan, riktigt snygga bilder, och väldigt trevligt sällskap. En massa djur också, och kemisnack. När vi väl var hemma gick jag och mammi runt lite på stan, och jag fick ett par ASSNYGGA sandaler i förtidig födelsedagspresent. Mer bilder från Järvzoo kommer när jag har orken att göra kollage, men jag mååste visa hur extremt bra Håkan gör sig på kort! Vi hörs mer imorgon, puss!


Vad kan man säga? Kameran älskar honom ;D

OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!!!



OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG!!!!! <333333

RSS 2.0