ny dator, jippi!

Nu är jag riktigt trött, jag ska sova alldeles strax. Jag kikade in på Lisas blogg och såg att vi tydligen har sovmorgon imorgon, till nio, så det är nice. Hoppas viruset ger med sig tills dess då ;P

Gissa vad? Jag ska få en ny dator :D Min är dampig och så ju, och fläkten låter så grymt högt, och alla är bara trötta på den, inte bara jag. Efter hundratusen ominstallationer under det senaste året, MINST, är det alltså dags för en ny. Det är min stationära jag ska byta ut alltså, och jag skiter i vad alla andra tycket och så, de stationära är bäst. Visst, laptops kan man ta med sig, men för mig är det stationära som rockar fett ;)



Vi hörs imorgon you guys, ha det bra tills dess!


sjukling, BAJSHALS!

Nu sitter jag med vår enorma laptop i vardagsrummet framför teven och chillar. Det blir ingen outfit idag btw, jag har inte orkat knäppt kort. Jag vaknade imorse med ondare i halsen än igår, virus-jävel. Jag avskyr det! Jag tog i alla fall en ibumetin innan skolan och sen tvingade jag mig själv att stanna kvar där så länge som min hals tillät mig. Jag klarade mig skapligt genom förmiddagen, alltså historiaprovet, håltimmen vi hade och franskan. Jag stannade lunchen, första svenskatimmen, men sen gav jag upp och cyklade hem. Och det kan jag tillägga var första gången jag gick hem från skolan tidigare sen i åttan!

Här hemma har jag inte lyckats med så mycket, bara att äta lite mer tabletter och upptäckt hur mycket lättare livet är när man faktiskt kan prata! Jag har lyckats tittat en massa på tv i alla fall, och jag har upptäckt att Vanessa Hudgens är dubbad i en reklamfilm om pormaskar, och Brolle som skulle imitera Elvis. Haha, man lär sig mycket ;D

Puss!


Outfits


en ovanlig vanlig måndag

Hej gullhoppor! Jag har precis ätit upp en tallrik med strips och rostbiff. Jag ska åka till stallet om typ 40 minuter, jag hann faktiskt hem mellan skolan och stallet idag. Jag har hunnit med att varit i skolan också, där det var en rätt vanlig måndag. Datorkunskapsprov, håltimme på fysiken, kemilabb, lunch, Gardasilspruta, matte och håltimme. Hmm, kanske lite ovanlig måndag ändå ;)

En annan sak som både är dryg och ovanlig är det att jag håller på att bli sjuk. Jag har GRYMT ont i halsen, det måste vara ett sugvirus. Men det går nog över snart, det hoppas jag i alla fall. Imorgon har vi historiaprov, sen vet jag inte riktigt vad som händer i veckan, det är sånt som märks. Men det är min dag hittills i alla fall, vi hörs!

dagens i-land-problem.

Btw, på tal om shopping så har jag ofta funderat över den perfekta shopping-outfiten. Nu låter det här EXTREMT ytligt, men kläder är en del av vardagen. Ytlighet tycker jag är mer smink och hår och utseendefixering och vikt och sånt. Kläder är något annat, det är något man lever i.

Alltså, den perfekta outfiten för en shopping-spree, det är en hel vetenskap faktiskt! Tänk efter bara. Man måste ha skor som är bekväma nog för att gå i en hel dag, men ändå lätta att ta av sig, vilket eliminerar klackar, converse och de sötaste ballerinorna. Man måste kläder som inte är för varma, men inte för kalla, och igen, lätt att ta av sig. Om man är behöv av en jacka måste den vara lätt att få av och på, och behändig nog att lätt kunna stoppas undan om det blir varmt. Väskan är det svåraste. Den ska inte vara så stor att man råkar knocka till en medshoppade, men stor nog att få plats med en massa saker. Alternativet här är att ta en liten väska att ha plånbok, mobil och liknande i och lägga övriga sakerna i påsarna man får via shoppingen.

Som sagt, på påsklovet v 16 ska jag ner till Gävle, och jag har laddat i flera veckor. Och vet ni en patetisk sak? Jag funderar redan på vad jag ska ha på mig. Men kom igen! Jag gillar att planera saker, och hur töntigt och ytligt det än låter så är det svårt med shopping-outfits. Jag ska i alla fall ha leggings på mig, alternativt strumpbyxor. Det är enkelt och behändigt. Klänning är också bra att ha, men man vill helst inte dra den över huvudet. Håret är väl hemskt som tusan i alla fall. Allt förstörs när man provar toppar och tröjor! Min fasa är mest skorna ändå. Mina fötter suger, och jag har att välja mellan dryga converse, eller skor som gör ont efter två-tre timmar.

Tänk hur jobbigt det kan vara ibland. Men som flickan som sket i badkaret sa; Det löser sig!

Så, nu är jag klar med att vara ytlig för idag ;) Imorgon väntar datorkunskapsprov, ridning, laborationer, matte och lite annat smått och gott. Ha det bra, puss!

Vad skulle du göra med 4000 kr?

Jag skulle lätt köpa allt följande, plus skorna på Eurosko som jag är så dökär i. Men nu är det så att jag ska till Gävle om två veckor, och jag kommer då ha med mig 4000 kr. Så förhoppningsvis kommer stora delar av det här kollaget med hem, minus skorna och kaanske något mer. Man vet ju inte exakt vad som finns och hur det ser ut heller ;) Men mer eller mindre, detta kommer att finnas i min garderob SNART;


Totalpris: 3445 :-        Pris utan skorna: 2549:-

schlut på helgen

Märker ni något nytt? Jag bestämde mig för att göra en ny design, vad tycks? Jag ville ha en lite vårigare nu, när det ska vara vår. Annars har jag hunnit träffa min moster och min kusin en snabbis, de var här och lämnade bilen och fikade lite.

Vet ni vad jag har bestämt mig för? Jag ska stänga ner min designblogg. Jag känner inte att jag har tid för den, så nu ska jag bara ta upp beställningar på den här bloggen, och that's it. Menmen, så går det ;) Nu är det söndag, så det blir nya tag i en ny vecka imorgon. Vi har lite prov och så, och på fredag är det tranan. På lördag har jag stalltjänst också, så jag kanske dissar tranan. Trist, men ändå. ;P

Men nu ska jag fixa det sista på designen, sedan läsa lite Darwin. Puss!

earth hour

Hejsan! Ledsen för att det inte blev några bilder igår, jag glömde bort det! ;) Menmen, jag la ju upp några stycken nyss i alla fall ;)

Om 15 minuter är det earth hour, och jag ska släcka, såklart. Tur i alla fall att vi har en bärbar dator (a). Jag tänker ta lite musik och digga i en timme, eller bara ligga och tänka.

Igår var jag hem till Stinas syrras kille, hon var kattvakt där. Det blev många skratt och mycket guitar hero, skitskoj! Vi får ta och görat igen girls! <3

Men nu måste jag fixa inför earth hour, jag hittar inte mitt usb-minne! Tusan också! Puss!

pics

Bilder från min mobil, och tatueringsstudion igår ;)



brrr.

Hejsan! Brr, det är kallt ute idag. Eller inte riktigt kallt, men det blåser isvindar! Och här sitter jag inne i värmen med en kall smoothie, inte direkt något som värmer upp kan man säga ;) Men god är den! Igårkväll hände något som inte borde ha hänt, så jag trodde att jag skulle gå under idag, men det visade sig duga bra idag ändå :) Fysik imorse, då vi fick reda på lite prov och valde till individuella val. Sen hade vi lunch, och engelska/håltimme sen. Biblioteket förvandlades lite till en tatueringsstudio. Men nej, nu fryser jag häcken av mig, så jag tänker leta reda på lite varma kläder. Lite senare slänger jag upp lite bilder, och dagens outfit ;) Puss!



bastu :D

Hejsan! Nu är jag alldeles dammig och trött, men vilket resultat! Jag bestämde mig för röja lite i min garderob (located in my bastu), så nu fick jag plats med en massa väskor också. Kom precis på hur jag kan baxa in lite skor där med, toppen! :D

Dagen har varit bra idag, trots snöfall imorse. Dagen inleddes med en rejäl vurpa, fortsatte med matte, en låång lunch på tre timmar (om man räknar engelskan som ett hål, vilket jag gör xD). Lite historia sedan, och tchémi. Efter en härlig promenad hem så åt jag lite mackor, och så bar det av till stallet. 45 minuter på Pigalle fick benmusklerna att verka ;) Jag har ätit lite hamburgare med hemgjorda strips och så nu, och som sagt, plockat i batsugarderoben och sen har jag inte hunnit så mycket mer.

Jag ska städa på rummet nu, imorgon blir det att träffa moster och morbror en snabbis, och sedan iväg för att göra stan osäker! Det blir jag och girlsen som ska ha tjejkväll på okänd position, men trevligt kommer det att bli. Hoppas ni får det trevligt i helgen, vi hörs! Puss ♥

i brist på annat

Hejsan! Tänkte dela med mig lite från igår och idag. Igår var det skola, med historia, idrott, låång lunchrast, svenska, matte och svenska igen. Sen gick jag hem och satt och gjorde klart svenskan, som tog föralltid! Men till sist kunde jag somna, och det blev inte så mycket mer igår.

Idag har jag varit i skola igen, det tar aldrig slut ;) Vi hade svenska imorse, då jag lånade Darwins bok Om Arternas Ursprung, som jag ska läsa till ett svenskaprojekt. Jag tänkte faktiskt bli darwinist på kuppen också. Om ni inte vet vad det är så kommer jag nog berätta det så småningom ;) Efter svenskan hade vi biologiredovisning, och som vanligt så flummade det till sig rätt ordentligt. Ett matteprov följde, och det kändes skitbra. Jag är värsta mattenörden, och det är jag glad för. Efter en lunch blev det en timmes slappande i bibblan (engelskalektion), följt av lite historiaplugg, och en promenad hem i solskenet.

Här hemma har jag ätit en massa rågrutemackor med ost och kaviar, bananer i överskott och hunnit ikapp i Gossip Girl-avsnitten. Jag har även påbörjat läsningen av Darwins bok, och hittills är den bra! Jag kan ju inflika att jag ännu är på inledningen också ;D Puss!

Tisdag


Jag återkommer med mer om dagen när OM mitt svenskaarbete blir klart. Pusspuss! <3

outfit


En cykel!

Hejsan gullpluttar! Idag har det varit en lång och tuff dag, och jag är helt slut överallt. Tänkte lite snabbt hoppa in i dushen nu, sedan somna med kemiboken i armarna. Imorse hade vi datorkunskap, lite repetition inför provet nästa vecka. Det var under datorkunskapen som vi även upptäckte att franskan var inställd, eftersom vår snälla lärare bestämde sig för att vara sjuk. Efter två labb-timmar hade vi lunch, och det blev en extra lång sådan, då vi inte hade kemi. Våra lärare var duktiga på att vara borta idag, och jag klagar inte! ;D


Men rasten tog ändå slut, och det blev en mattelektion. Jag förstår inte varför, men min drivning på mattelektionerna är helt bortblåst. Jag vet knappt vad vi håller på med, speciellt då vi ändå har prov på onsdag. Sen slutade jag, och satte mig i stallet och pluggade, sen red jag lite också. Det gick bra faktiskt, trots att det var svinkallt. Det har ju blivit vinter igen, och jag avskyr vem det än var som kom på det!

Btw, har ni serr vilken fin cykel jag ritade med min mobil för nåt tag sedan? Det ska nog föreställa min fina Puch, den är ju grön ;D Nu babblar jag bara, men vi hörs imorgon, och så slänger jag upp en outfit strax. Puss!

Stupfulla brorsor är inte kul

Min brorsa kom hem för ett tag sedan, rätt full, och började spy. Eftersom ljuden inte är roliga har jag lyssnat på musik istället för att sova. Det är inte kul! Menmen. Nu ska jag försöka sova ändå. Btw, kolla in skorna jag är kär i! Visst är dom snygga?! Och dom är jättesköna också :D


lördag hos Malino

Hejsan allihop! Nu sitter jag hemma hos Malin och har trevligt :) Tidigare har jag varit nere på stan med Linnea, och sen har jag varit här i några timmar och tittat på film och haft det trevligt. Men tja, vi hörs imorgon! Pusspuss!

outfit!


Heelg! <3

Hejsan allihop! Ni ska bara veta hur mycket jag skrattat idag! Och jag har varit lika asarg som glas också, allt tack vare de fina nv:are som jag tillbringade dagen med. Imorse stod det alltså fysikprov på schemat. Jag tror det gick rätt bra faktiskt, men jag glömde bort att sätta enhet i en uppgift. Efter en lång härlig lunchrast hade vi lite engelska, och som vanligt på engelskan sket vi totalt i att läsa boken vi har i uppgift att läsa, utan det blev kortspel, precis som på lunchrasten. Lite neger och president inleddes det med, men när jag hoppade av bytte de inriktning lite, och det blev bluff.

När de började med dropp på bluffspelandet, alltså att man får tappa ner kort på golvet om ingen upptäcker det, då dröjde det inte länge förrens vi låg skrattandes på golvet. Tobbe hade typ 15 kort gömda i sina armhålor efter ett tag, och vi som faktiskt såg det skrattade så det gjorde ont överallt! Och det var så uppenbart också ;D Menmen, den där glädjen försvann på en sekund. Det invoverades nyklar och en JÄVLA massa springande, och resulterade i en Elin på vääääldigt dåligt humör. Det höll i sig under hela biologitimmen, men försvann när jag kom hem efter skolan, och slängde i mig en halv bytta med violglass och några chokladpinnar.

Ikväll blir det nog lite chillande bara. Imorgon kanske jag skulle träffa några vänner som jag inte träffat på länge. Annars blir det nog lite matteplugg i helgen också. Hoppas ni har det bra, pusspuss!


smoothie

Idag är det fredag, och det känns fantastiskt skönt. Jag har sovmorgon till tio idag, så jag har lite tid att blogga nu på morgonen. Om ca 20 minuter tänkte jag cykla iväg till skolan, och på morgonen har vi fysikprov. Det känns inte sådär fantastiskt roligt, men förhoppningsvis ska det gå bra. Sen har vi också engelska och biologi.

På tal om ingenting.


Idag kör jag på ljust och over-sized, jag slänger upp en outfitbild när jag kommer hem. Puss, vi hörs!

.



Ikväll ska jag försöka plugga en jävla massa, kanske skriver lite senare. Annars så har dagen varit bra, men jag har inte världens bästa humör just nu. Puss! <3

What a day!

Hejsan! Skit, vilken dag! Vi hade temadag om droger och sånt, och det sög inte fullt så mycket som temadagarna brukar göra, och det var väldigt roligt på sina håll. Efter skolan gick jag och ett gäng andra glada nv:are till sporthallen för att kolla in fotbollsturneringen. Det var inte så mycket drag direkt, och det var rätt så folktomt, men det var roligt att se hur det gick för dom som anordnade det hela.

När klockan var runt fyra begav jag mig hemåt i alla fall, och av någon mysko anledning bestämde jag mig tydligen för att hata allt och alla, för jag har varit på riktigt dåligt humör här hemma. Hormoner vetni ;) och inte blev det väl bättre då jag var tvungen att sitta med svenskaarbetet som skulle vara klart idag, och jag orkade ändå inte bli klar! Och när jag ända skulle spara det jag hade gjort, då försvann filen. Så allt är borta, och det är lika bra att sova och skriva det imorgon istället. Bajs.

nu ska jag sussa. God natt!

outfit + photoshop

F-A-N! Mitt svenskaarbete kommer nog aldrig bli bra. Jag har lovar att hjälpa Jens med photoshop-saker till hans fotbollsturnering som han anordnar imorgon med två kompisar. Det är hans projektarbete, och jag måste säga att dom har lyckats riktigt jävla bra! De har fått med skitbra sponsring och jätteroliga priser, och det har verkligen blivit en stor grej! Så ja, där rök den studietiden. Men jag har faktiskt blivit lite av en rebell, och jag har faktiskt börjat totaldissa hemmaläxorna, men svenskan ska in imorgon, så jag har tid.

Naivitet kallas det där mina små sockertoppar! Imorgon har vi temadag på droger och missbruk och sånt. Så det blir föreläsningar och rollspel och lite sånt. BTW, såhär såg jag ut idag;


God natt, nu ska jag sussa!

svenska

Hejsan! Sitter i en datorsal just nu och letar lite information om Darwin. Vi har svenska, och det är sista lektionen på dagen. Vi har precis haft matte, då jag intefick någonting alls gjort, och innan det hade vi svenska också. Imorse hade vi historia, idrott och franska. Vår franska slutade typ jättetidigt, eftersom vår lärare försvann direkt. Så mellan nästan elva och två hade vi en härlig håltimme, som spenderades med att skratta och ha roligt i uppehållsrummet. Vår skola har två uppehållsrum, och i det andra fanns det bås och bord från olika högskolor och universitet. Det var himla roligt att gå där och titta också; gratis godis och gratis pennor!!

Vi slutar klockan fyra, och jag vet inte om jag hinner med att gymma idag. Vi har en massa plugg, bland annat en svenskauppgift som ska in imorgon som jag inte har börjat på ens! Det känns inte sådär jättestabilt...

Men tja, vi hörs ikväll, eller imorgon. Ha det bra! <3

.


back to reality

Shulululu som Lisa brukar säga ;) Hej sötnosar, hur äe det? Här i Bollnäs är det kallt och blött, och det har till och med regnat idag! Men då märks det att snart är det vår, så det är ju bra. Idag har vi haft lite datorkunskap, biologi, fysik, kemi, matte och lite franska på sluttampen. Kort sagt en riktig naturvetar-dag!

Efter skolan cyklade jag iväg till stallet för att ha teori, och slog ihjäl lite tid med att plugga kemi. Nu ska jag sitta lite med svenskaarbetet tänkte jag, och jag sitter och hjälper Lisa lite med hennes blogg också ;) Jag slänger in en outfit strax, men annars får ni nöja er med ett lite kortare inlägg idag. Det har varit en bra dag i alla fall :D


Min lilla grosa som Einars dödade för ett tag sedan. R I P froggy :(


helgen är slut, back to reality.

Hejsan! Nu har jag suttit med biologiuppgiften och jobbat nonstop i två timmar, och nu tänkte jag sova en välförtjänt sömn. Imorgon är det back to reality, efter en helg med stalltjänster, fint väder och Twilight. Linkie var förresten här hemma igår en sväng och tittade på Twilight med mig, och det var lika trevligt som alltid. Det blir alltid skratt och tjejprat när vi två är i farten ;)

En sak som jag insåg nu helt plötsligt är att jag inte har gjort det jag egentligen skulle göra i helgen, inte helt direkt i alla fall. Jag har inte ens rört matten eller fysiken, och inte har jag sytt in mina två kjolar som jag ska sy in heller. Tänka sig hur knasigt det kan bli egentligen.

Nu håller vi tummarna för en bra vecka med riktigt fint vädet, för nu tusan ska skinnjackan fram, oavsett temperatur. Det är bara att tagga nu, och det jag har att se fram emot är en drogdag, ett fysikprov, ett svenskaarbete som ska in (som jag inte har börjat på), allmänt nv-plugg och lite fler roligheter. Tja, ska det va så ska det va. God natt <3

BTW så var det pi-dagen i lördags!

zzz.

Jag är en sovande vaken person just nu. Jag vill inget hellre än att bara gå in på rummet och sova i några timmar, men vi har ett biologiarbete som ska in idag, och jag har knappt börjat. Men det var max 2 sidor, det kan inte ta så lång tid att skriva. Idag är det den vackraste dagen hittills på året, det är klarblå himmel, vindstilla, soligt och varmt. Det ligger vårkänslor i luften som tusan, och det måste fan vara värmerekord. Det är 5 plus i skuggan, och det är skapligt mycket varmare i solen.

Imorse vaknade jag fast jag inte ville, igen, och det var bara att ta sig i kragen och åka till stallet. Vi var fyra pers där idag, så allt gick mycket snabbare. Vi blev klara en timme tidigare än igår, och sen blev det en härlig uteritt i finvädret. Jag red på Pigalle, och han var faktiskt inte allför seg när vi galopperade i snön, snarare tvärtom. Härliga tider.

Men nu är det som sagt bara biologi som jag får engagera mig i. Vi hörs senare, pusspuss! <3

jag. är. död.

Heey! Jag är helt slut överallt, och jag tror jag dör snart, men det gör inte så mycket. Jag var uppe till elva igår, puckat med tanke på att jag hade stalltjänst åtta imorse. Anledningen till varför jag var uppe till elva var att jag råkade titta på Twilight två gånger, och då blir det så.

Imorse var jag helt död, och släpade iväg mig till stallet. Väl där upptäcke jag att det bara var jag och Ellen som hade hand om hela stallet! Det är mycket mockning och sopning det. Vi slet som djur i fyra timmar, och sen var jag tvungen att gå hem. Jag har varit hemma i två timmar och fortfarande inte återhämtat mig.

Det som är allra mest knasigt är att jag tackade ja till att hjälpa till i stallet imorgon också, det var tydligen snålt med folk. Men jag skulle få rida efteråt, så det blir lite söndagsnöje av det hela.



Nu ska jag ta itu med allt jag ska göra i helgen ;) Puss!


.

Jag råkade börja titta på Twilight. Jag råkade kolla klart på Twilight. Ett ord. KÄRLEK!

stressigt läge

Jag har så grymt mycket att göra att jag inte vet vart jag ska börja. Men det gör ingenting, för då börjar jag aldrig! Så istället för att göra allt jag bör göra, typ biologiuppsats, städa på rummet osv, så äter jag popcorn och glass och förbereder mig för en movienight. Jag är anti idag ;D Puss <3

lovlie

Tja, det blir ingen outfit. Tydligen tog jag brt alla outfit-kort jag knäppte imorse... Menmen, jag hade på mig min älsklings-topp i alla fall, med snyggaste ryggen.

Och jag ber om ursäkt för min babbel-vlog, men ibland orkar man inte skriva helt enkelt. Men imorgon är det fredag, den underbaraste dagen av dem alla! Vi har fysik på morgonen, efter en lång härlig sovmorgon, lite engelska (sova med en bok i handen...), och biologiprov. Jag borde egentligen stressplugga, men jag orkar inte, utan tänkte istället sova PÅ biologiboken, det kanske fastar något på det sättet! Haha ;D

Jag ska gå och fixa till mig inför sömnen snart, men först måste jag få säga någonting. Det är INTE roligt att gå nv ibland. Alla prov och inlämningar förvisso, men alla underbara människor där! Ibland känner jag mig allvarligt som en seriös misfit. Alla är så himla fina varje jävla dag, alla har jättebra öga för snygga kläder och mode och så, och det är fan en modevisning hela tiden! Helt otroligt! Och jag får sitta på första raden :) Ni är gulliga, nv:are <3


Mitt favvolinne, no questions asked. Och btw, ge mig brännan tbx! ;D

Vlog



Slänger in en outfit strax ;) Puss! <3

cream buns

Hey all! I'm still in the mood for some english bloging ;) I'm just about to go to sleep, just to bad that my bed is covered with clothes. And I thought that problem would disappear when we made our sauna a closet. Boy was I wrong! Also, I kinda should do something on my bio-homework, but I can't get myself to start writing the damn thing.

School today was weirdly quiet, all the senoirs was away on a field-trip to the University of Uppsala. But it was chill anyways too, even though I never get the hang of wednesdays. Well, in short, we have had swedish, bio, math, english and history. In english-class it was soooo chill! We got a book to read, and so everybody sat down in the library, and just relaxed. Andreas even fell asleep!! The book was called Stone Cold, and it's really boring so far. It's about a begger.

After school a got a ride home with my mom, that sweetie, and we got some cream buns (you know, the buns with the cream and the lid that everyone eats at this season?) and chilled. But don't be fooled, I have not done all bad today. I went down to the gym too, I was there for about an hour. I actually went all out, I did more reps than usual and I used pretty heavy weights, at least for me anyways ;)



That's about enough, don't you think? Well love ya, talk to U later! <3

idag är det onsdag!


outfit



Nu ska jag på handledarkus med föräldrarna på körskolan. Ha det bäst! <3

practise your english ;)

Hello my beautiful little darlings! I was walking home from school for about an hour ago, and I thought of something. I'm going to blog in english from time to time! I intend to move to England when I'm a bit older, maybe to study there, and it's good practise to do everyday-stuff in english, so that you learn it better. So I added a new category ;)

We had history-class first thing this morning. Our teacher talked about nationalism, and we will start working on the first world war in a bit. After that we had phys ed, and just because I brought like a ton of clothes, we had dance. I swear, I could have killed our gym-teacher! Well, no harm done really, and it was really fun jumping around like mainiacs. After a quick shower it was time for french-class, and we wrote a bunch of stupid, french things about our brothers or sisters. That's my homework for this week; writing an essay on my brother. In FRENCH! It's kind of hard! Sometimes I just hate french-class.

After a disgusting lunch I had a freeperiod, since we didn't have any swedish today. I could've gone home really, but I decided on staying behind and go to math-class in school, instead of doing the work at home. I wouldn't get anything done here either, the computer is soo much more entertaining ;) But I still had to walk home, with a bag that weighed 8 pounds! And it was snowing! God, I hate the winter. I want spring like, today!!!

I'm going to do some studying right now, and at six o'clock me and my parents have this cours down at the driving-teaching-place, and... Gosh, I don't know what the hell it's called in english, but soon I'll start driving with my parents, so that's great! Watch out the streets of Bollnäs!! Anyways, gotta go! Love you guys, C U 2mrw! <3

Tralala

Hellu! Mina måndagar blir bara senare och senare. Skolan idag var lite härligare än vanligt. Imorse var det studiebesök på värmeverket. Det stank som tusan där, men det var rätt varmt, trot eller ej. Efter den lilla strapatsen hade vi två timmar hål, inte alltför jobbigt. Lite kemi efter det, lite matte, franska och slut. Sen blev det stallet, lite mobilstrul, ridning och sen åkte jag hem.

Jag fick reda på en väldigt härligt sak på franskan idag också. Tydligen så om man läser ett språk steg 4 så har man utlandspraktik om man vill. Så nästa år kanske jag har sommarjobb i Frankrike :D Nice.

Nu orkar jag inte skriva mer, utan jag ska sova. God natt! <3

SNAP!

Heey! Hur har er helg varit? För min har sugit faktiskt. Jag har återigen lyckats göra absolut ingenting, förutom att titta på en gammal tv-serie på youtube. Jag glömde nästan bort att vi ska till värmeverket imorgon också. Studiebesök ;P Egentligen borde jag sova nu, och det ska jag också. Men jag ville bara säga att jag lever, och vi hörs imorgon! Puss!


såhär söta är mina naglar nu förresten ;)

helg <3


tralalaa

Hejsan! Snart är det helg :D Humöret är på topp, och jag sitter och knegar ihop en totalt onödig bloggdesign ;) Det är så att Hugo, Anton och Edvin har startad ett bloggkrig mot Lisa och Johanna, och de har gjort en blogg tillsammans. Men de har tagit Lisas bloggdesign, som jag har gjort, och gjort om den till sin egen! Dom jävlarna! Dessutom passar den inte in ;) Så jag har tagit mig friheten att göra en snygg design till dom, och nu är det bara att hoppas att dom gillar den ;)

Idag var ju Linkie med en sväng i skolan också. Hon gick hem efter lunchen, men hon hann med lite matte och engelska. Annars har vi bara kört på. Imorgon är det fredag, min absoluta favvisdag! Sen är det helg, och det är aldrig fyskam.

ridningen idag var vi rekordstor grupp, och såklart har vi ridning då också. Ju större grupp, ju fler personer, ju mindre hoppning blir det. Jag hade Caprina, som inte var lika söt som hon brukar, men gull ändå. Det var skoj, det gick bra :) Och jaaa.. Det var väl allt jag hade att bjuda på ;D <3

Fint besök på t-berg.

Jag ska sova nu strax, tänkte bara titta in och säga god natt först. Imorgon kommen Linnea och hälsar på på Torsberg. Jag vet faktiskt inte om hon får vara med på lektionerna, men jag hoppas verkligen det :/ Men hon borde få stanna lite på matten i alla fall, för Håkan är rätt cool på det sättet.

Annars är jag fortfarande glad, och imorgon kommer nog att bli toppen. Sen är det fredag, och helg helt plötsligt! Men jag ska få in lite plugg också. Jag MÅSTE skriva lite på biologin, och svenskan med. Men som jag alltid brukar säga; DET LÖSER SIG! Hmm.. Det är typ mitt motto det ;D

Sov gott, dröm sött, I know I will :] <33


the life, the universe and everything

Hejsan allihopa! Jag kom nästan alldeles nyss hem från skolan, och återigen har det varit en rätt skön dag. Det känns soom om det nästan bara är sköna dagar numer. Jag tror jag är på ett såntdär bra ställe i livet helt enkelt!

Skolan började med svenskaredovisning, en muntlig redovisning om valfritt ämne. Jag pratade om Koreakriget, och det gick väl bra. Jag avskyr egentligen att prata inför folk. Jag blir alltid jättenervös och skakis, men bara när en lärare är med. Om inte det kan jag stå och babbla på hur som helst. Det är konstigt det där... Anyway, dagen fortsatte med en till redovisning, men då gick det mycket bättre. Vi gjorde miljövänliga samhällen i måndags, och redovisade dom idag. Det klarar jag helt utan problem, men just ensam med en lärare i närheten, då är det bara NEJ!

Efter biologin, som tillförde mååånga skratt, hade vi matte, och det var bara att räkna på. Lunch efter det, och en föreläsning om brottsoffer. Historia sen, lite snack om betyg och så, och avslut. Jag cyklade hem direkt, jag hade egentligen tänkt att åstakomma något idag, men icke.



nv:s egna pose!

The forgotten war

Jo, jag tackar jag. Hur f-n ska man kunna prata om en glömt krig? Jo, man söker på youtube såklart! Så nu ska jag skriva en sammanfattning, och träna på att prata. Wish me luck ;)


Ännu en omotiverad eftermiddag och bortglömda skoluppgifter. Efter skolan kom jag inte igång med någonting, utan det blev att titta på de serier som går på youtube. En sväng på gymmet har jag hunnit med i alla fall, och förhoppningsvis ska jag kunna somna inatt. Igår var det helt omöjligt, jag var pigg och hade inga tankar alls på att sova. Och det värsta var att efter ca 5 timmars sömn var jag fortfarande lika pigg. Det känns som om jag går på farligt högvarv.


Idag har det töat. Tö blir till vatten, vatten blir till gröna växter, som leder till solen och värmen. Sommarlovet ligger inte alltför långt borta. Ge mig bruna ben, ge mig solblekt  hår, ge mig sommar!


tack till drömmen om sommaren, den håller mig från att krascha just nu.

franska

Hej sötnosar! Jag sitter i datorsalen nu och har franska. Franska hörövningar, jag fattar ingenting. Det är ett riktigt svårt språk! Idag kommer det vara härligaste dagen på mycket länge. Vi hade historia imorse, men ingen idrott, eftersom läraren är sjuk. Efter franskan ska vi egentligen ha svenska, matte och svenska igen, men matten fick man göra hemma, och på svenskan är det muntliga redovisningar i grupp. Jag har imorgon, så jag slutar om en halvtimme. Vaddå härlig skoldag liksom ;D

Nu kommer nog läraren snart, hejdå! <3

nv är allt bra härligt ibland!

Hejsan sötnosar! Tänkte bara skriva lite snabbt nu, sen måste jag ta itu med lite läxor. Jag struntade i att ta hem typ.. Allt?! Så nu fick jag en chock när jag fick reda på att vi har typ fullsmackat med prov och läxförhör innan påsklovet om sex veckor. Jag har svenskaredovisning på onsdag, en svenskainlämning som ska in om ett tag, biologiprov, biologi-inlämning, biologiredovisning, matteprov, fysikprov, engelska nationella (tror jag), en massa läxförhör och en historiainlämning innan påsk. OMG!



Idag har det vart en såndär perfekt "dag-efter-lovet-dag". Man har något att göra, så man blir social och så igen, och man blir aktiverad. Jag har knappt gjort någonting på lovet, och jag älskar att få komma tillbaka till skolan igen, för att liksom bara göra något om dagarna.

Imorse hade vi lite datorkunskap, lite fysik och lite biologi. Sen hade vi lite lunch, lite kemi, lite matte och lite franska. Vi fick tillbaka kemiproven idag, och det kändes som om alla i hela rummet var nöjda! De flesta var bara så överlyckliga att de klarat godkänt, och själv blev jag riktigt extremt nöjd. Jag vet inte riktigt varför, men just idag var alla nv:are på extra bra humör överhuvudtaget! Det var jätteroligt att träffa igen efter lovet! Sen slutade vi, och jag gick till stallet och red Biggles. Det gick rätt bra, han gick bättre än vad han brukar :)


Nej, nu blir det lite historia här, det ska in imorgon... :S Och hörrni?! Om ni vet NÅGONTING ALLS om koreakriget, skriv till mig!! Jag ska prata om det i fem minuter på onsdag, IDK anything!!!

RSS 2.0