SUNday


hektiskt helg

Jag är helt SLUT! I fredags var det grillning och skräckis i Söderhamn, igår var det att gå upp klockan 6 och shopping i Stockholm. Vi kom hem ett inatt, så jag har gått om anledningar till att vara slut. Och nu ska vi åka upp till mormor också, och fira mors dag. Jag berättar mer om helgen när jag kommer hem, pusspuss! <3

sommarsommarsommar

Hejsan! Idag är det helt underbart, stekhett, soligt, klarblå himmel, och en chill skoldag. Om två timmar drar jag till Söderhamn, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra tills dess. Jag har bränt mig tillräckligt idag (axlarna), och jag vill inte glömma bort tiden. Jag ska i alla fall lyssna på New Moon, alldeles för bra! Jag har tagit mig igenom halva boken nu i alla fall.

Ja, nu kom jag på det! Jag går ut och leker med kameran! Supersmart :D Hehe ;) Men vi hörs senare, gå ut i solen ni med. Puss!

belöning ^^,

Jag är klar! Med allt och alla! Historiauppsatsen lämnade jag in idag efter renskrivning varje rast. Men den blev klar, och även nästan allt plugg vi har fram till sommarlovet. Franska kursproven är färdiga, biologin är praktiskt taget avslutad, vi har ingen matte överhuvudtaget, engelskan är slut, liksom svenskan. Kemiprov och fysikprov är de två saker som överhuvudtaget ligger framför fötterna på oss, en massa betygprat, och avslutning, och sedan sommarlov. B-E-UUUtiful!

Jag belönar mig själv med New Moon, jordgubbar och ostkrokar. Bring on beach 2009 ;)


Sötnosar!

Förlåt för bortigheten, det blir så när jag stresskriver uppsats, alltså alltid när jag ska skriva en uppsats. Förhoppningsvis blir den klar tills imorgon i alla fall, innan ridningen helst. Innan är skolan är slut, helst. På fredag drar jag till Söderhamn och har trevligt med några estetare jag knappt känner, och Helena och Linnea. På lördag drar jag till Stockholm och tittar på Sthlm-maraton och shoppas loss, och på söndag åker jag upp till mormor. Kort och bra va? Vi hörs snart, pusspuss!

orelevant

Jag säger om och om igen att jag ska sluta skjuta upp dessa jävla uppsatser, men inte tusan gör jag det. Någon som känner igen sig? Vi hörs när uppsatsen är inlämnad, puss!

trötter

Jag är helt slut. Efter 50 minuter på en damphäst har man tillåtelse att vara slut. Biggles var inte på sitt bästa humör på uteritten, han ångade på som en tok och brallade som tusan. Men jag kom tillbaka helskinnad, och nu ska jag skriva historiauppsats. Nötanöta. Tyvärr får New Moon vänta lite till, men det är svårt att hålla sig undan. Puss!

New Moon

Nu är klockan halv tio, och jag ska strax gå och lägga mig. Tyvärr är Twilight alldeles för lockande för att köra någonting klokt har jag upptäckt, men jag har varit relativt aktiv idag, med tanke på omständigheterna. Klockan åtta var jag i stallet, och mockade. Vi var klara vid tio, och kvart i elva satt jag upp på Maruska, och red ett tag. Det gick inte fullt så bra, hon var väldigt pigg, men det var skönt att få något gjort. Runt ett-tiden var jag hemma igen.

Jag gick faktiskt ut och solade ett tag när jag kom hem. Jag vill helst inte slösa bort de få soltimmarna vädret ger... Men jag borde ju skriva historiauppsats också. Tyvärr så är jag skapligt kass under tidspress. Jag kan inte börja, och det slutar ALLTID med att jag sitter sista kvällen, eftersom det är då stresskicken startar. Jag kan inte få mig själv att påbörja någonting utan något som flåsar i nacken.

Jag började nyss lyssna på New Moon i alla fall. Det är rätt smart faktiskt, att ha den som ljudbok. Trots att man blir lite smått distraherad, så klarar man av enkla uppgifter samtidigt, något som jag har upptäckt är rätt omöjligt när man har näsan djupt i en bok. Fast böcker luktar så mycket godare. Nörd-faktor varning!


ormmöte

Jag var ute och sprang imorse. Jag vaknade nio, och fick världens craving på att bara sticka ut och springa. Jag gjorde det med, och det var stekhett. Efter halva vägen dog jag, och det blev promenad tillbaka. Jag fokuserade inte riktigt på vart jag gick, så det slutade med ett möte med en huggorm. Jag såg den inte, men den låg mitt på stigen och solade, och sen slingrade den iväg, livrädd precis som jag. Jag är inte rädd för ormar, men när jag inte ser dom, och de ploppar upp ur intet en decimeter bort, då har man rätt att bli lite stirrid.

Idag ska jag ligga någonstans och skriva uppsats, kanske ute i steksolen, med en laptop, och jag tänker skriva hela dagen lång. Jag kanske gör en paus om det regnar, men annars ska jag bli klar, annars jävlar! Två dagar kvar av helgen, och mina fingrar ska glöda. På måndag blir det jättefint väder, och så ska jag vara minst halvklar.

Någonting annat som händer på måndag är en trevlig hopplektion, DUBBEL-hopplektion. En och en halv timme ute på banan, i 20 grader sol, det kommer bli skapligt lökigt gissar jag. Jag tar med mig en vatteflaska med. Kisses!


D90 + Twilight = geeeky Elin

Gissa om jag är trött nu?! Eller nej, det är jag inte alls. Jag håller på att ladda hem twilight som ljudböcker, yeey! Hoppas det är någon bra röst som snackar, annars dör jag. Idag har jag lekt med D90:n som vi har köpt till familjen, bländare och slutartid facinerar mig. Jag har suttit nu i några timmar och lyssnar på Twilight-soundtracket, och gjort min powerpointpresentation, som handlar om twilight. I'm a geek! Men seriöst, det går inte att sluta!

tal om geeky så läste jag de kapitel som publicerades ut "Midnight Sun" innan författaren började strejka. Ett ord, WOW! Fan idioterna som skulle publicera skiten, om de inte gjort det hade vi kunnat vänta oss fyra böcker till. Nu borde jag sova, puss sötnosar!

P.S, här är lite av kamerabuset från de senaste tre dagarna.






Ledigt

Långhelgen är för härlig! Tyvärr måste jag bli klar med min powerpointpresentation och historiauppsatsen typ NU, och eftersom mitt USB-minne är kaputt så är det bara att börja om från scratch. SUUG! Men det kan nog bli lite kort också. Hihi! Men annars kommer nog en stor tid läggas ner på Word och Powerpoint. Hoppas ni får en bättre dag än mig, puss!


busbus

Gissa vad? Näe, det får ni inte veta ^^,


vloggisch maan!

Ja Emelie, här kommer din videoblogg. Och som vanligt ber jag om ursäkt för mig själv, nu ska det STEKAS! <3


tuesday maan!

Hejsan! Det har varit en helt underbar dag idag faktiskt. Matteprov imorse, följt av franska kursprov, och lunchrast. Tog en Gardasil-spruta lite snabbt på rasten, och hade svenska, och lite fysik, och slutade. Korta lektioner och långa raster, underbart! Synd bara att vädret suger, men annars är allt på topp!

Bloggtorka igen, så det blir tyvärr inget längre inlägg.. Puss!

monday

Tjenna! Städar lite på rummet, och tittar lite på Scrubs samtidigt. Min vägghylla sitter som sten, och ska ställa upp en massa saker där. Mamma köpte några snygga lådor till mig idag också, så jag ska ställa in en massa saker i dom också.

Skolan har varit rätt soft, datorkunskap imorse, följt av fysik och biologi, lunch, kemi, matte och franska. Imorgon har vi franskaprov, matte nationella, och sen ska jag ta Gardasil-spruta också. Skoj.. Och om mamma inte hade kommit på att jag skulle ta spruta snart, så hade jag missat det. Haha, jag har koll!

Sen är det kanske någonting roligt på gång i vår familj med också. Hihi! Kanonkul! Nu har jag inget mer att skriva, puss!


glassomjölk

Hejsan! Idag är det en härlig dag faktiskt, det är varmt som tusan! Jag sitter och äter lite violglass med mjölk nu, jättegott. Ska titta på Scrubs, hehe. Jo, btw, jag fick en kommentar från "SP08"; "du är pinsam elin". Ja, jag vet, och varför bryr du dig, vem du nu än är? Bara undrar ;D

Hoppas ni har haft en trevlig helg i alla fall, puss!


dresses

Hejsan sötnosar! Jag glömde att blogga igår. Men ja, jag gjorde inte så mycket heller. Jag städade rummet medans jag tittade på Scrubs och The Big Bang Theory, klev knappt utanför dörren. Vad kan jag säga, jag är dålig på helger. Men idag ska jag hitta på någonting med Linnea i alla fall, och städa klart på rummet.


Btw så har jag totalt käran ner mig i några klänningar från Nelly.com också. Typiskt att jag inte har något direkt ställe att ha dom på, eftersom jag möjligen ska ner till Linköping när sista Tranan är. Så bajs på det. Nu ska jag titta lite på Scrubs ;) Puss!

kladdkladd

VARNING! Titta inte på Bride Wars med smink, det blir kladdigt! Men se den ändå, den är bäääst! <3

typiskt

Attans också. Frisören slant med saxen, så det blev lite kortare än vad jag ville ha. Det blev lite för ljust också... För första gången är jag INTE NÖJD med mitt klipp. Och så ska det bli såhär nära skolavslutning med! Ja, och så råkade jag dricka en föryngringsdryck med, så jag blev lite yngre. Tänk hur fel allt kan bli! Och ja, det blev lite blått också... Och ta det LUNGT Lisa, jag skojar bara! Erkänn att du gick på det ;)


Jag ska gå ut i köket och sno lite kakor nu i alla fall, sedan sätta mig och titta på Bride Wars. Det gick bra hos frissan, det blev topparna som klipptes, och jag fick hellugg, helt gaalet! Det blev lite mörkare än jag tänkt i alla fall, men det blir alltid ljusare de första veckorna, och det kommer blekas i solen med. Som vanligt har jag intensivtoning, men det brukar sitta som permanent på mig ändå. Jag visar kort sen någon dag, när jag orkar. Ja, och här är min outfit, otecknad. Puss!


Dagens outfit ;)

Hey! Nu är jag till och med hurtig nog att lägga ut en outfitbild, haha! Vackert, inte sant? ;) ligger i sängen just nu, bloggar från mobilen. Jag ska upp och äta strax, sedan fixa till mig. Vi har biologi första timmen, halv tio till halv elva, sedan är det Torsberg på Stan, och ja, vi ska stå på stan och leka lite. Jag vet inte exakt vad vi kommer att göra heller, jag vet bara att vi ska stå utanför systembolaget... Håkan tyckte vi kunde föra en statistisk undersökning på hur många gånger han går in på systemet och köper sprit ;D Sen efter skolan ska jag klippa mig, något jag inte gjort på över 4 månader! Scheisse!! Justja, mat var det. Puss sötnosar!


snyggt ska det va ;) lägger in bild i eftermiddag.

never simple, never easy

Hejsan! Jag har fortfarande lite bloggtorka, men jag tänker fan tvinga in ett inlägg ändå. Dagen har varit bra, vi började nio imorse, så lite sovmorgon blev det allt! Sen fick vi sluta direkt också, eftersom det bara är matte A kvar nu. Efter det tittade vi klart på La Bamba, en film vi har kollat på, på engelskan. Efter lunchen hade vi franska. Eller snarare, vi skulle ha franska, men man kunde välja på att titta på esteternas viskonsert också. Det gjorde jag och ett gäng nv:are, och som vanligt var de jätteduktiga. Sen hadevi ingen historia, läraren var borta, och efter en håltimma hade vi kemi.

Efter skolan åkte jag hem en snabbis, och sedan vidare till stallet, där vi hade Cavaletti. Jag hade Biggles, och han var jättemysig. Nu tänker jag tjocka mig med lite krämkaka, ha det bäst! Puss!


Taylor Swift - Breath
kärlek <3

tbbt

Hejsan! Hur mår allihop? Jag sitter och tittar på The Big Bang Theory, tänkte köra lite maraton. Dessutom tänkte jag städa lite, mitt rum är en katastrof... Hehe. Bloggtorkan sitter fortfarande i, men vi hörs! Puss!

håltimme

Bonjour! Jag är faktiskt hemma just nu, trots att jag kanske borde vara i skolan. Eller nej förresten, det behöver jag inte alls vara! Vi har håltimme till klockan ett nämligen, och det är rätt härligt. Vi hade nationella prov imorse, igen, matte A den här gången. Det gick bra, inte så svårt. Fast tydligen läste jag fel på en uppgift, så sug på det.

Jag ska väl åka tillbaka till skolan om ett litet tag, tänkte bara äta lite mat här hemma först. Ska försöka städa med. Anyway, that's that. Jag känner mig riktigt kass på att blogga nu, men men. Jag har inget att skriva om, då blir det korta inlägg.


mrs Cullen

Hejsan! Idag har det varit en riktigt trevlig dag faktiskt. Eller nja, kort i alla fall. Fyra timmars nationellt prov imorse, och det känns riktigt skönt att ha det överstökat. Jag tror det gick rätt bra också. Efter en timmes lunchrast hade vi svenska, och som det brukar vara på svenskan var det lite kaos. Efter det fick vi sluta, två timmar tidigare! Det sög inte helt kan jag nämna ;)

Här hemma har det blivit några timmar TV, oh nu sitter jag med en powerpointpresentation till datorkunskapen. Det blir skitbra! Imorgon är det tidig skolstart, klockan 8, och då blir det mer nationella prov. Den ljusa sidan är ändå att vi slipper vårt 80-minuters mattepass, så då blir det nog lite kortspel istället. Det blir nog roligt!

Jag förvandlade mig själv till Mrs. Elin Cullen i photoshop, haha! Vad tycks, ska jag satsa på att dricka blod?


Man måste älska photoshop

my room

Här kommer lite bilder på mitt "nya" rum! I love it! Lite stökigt, men ändå. Spegeln som står lutad mot väggen ska upp på väggen, och snirkelspegeln ska hängas upp brevid bokhyllan med blommor, och en vägghylla ska upp, sen är det helt färdigt! Så det ser jag fram emot ;)











HAHA! Jag kom nyss på en sak! Jag har ett IKEA-rum! Alla mina möbler är från ikea, allt utom min madrass! Hehe ;)

sag dag hag jag

Jag är SLUT! Jag har ingen energi överhuvudtaget. Ridningen nästintill sög. Skolan dög väl, fast dagen var alldeles för lång! En timmes datorkunskap, kemi och fysik-labb efter det. Lunch, kemi igen, matte och franska. Franskan var himla mysig faktiskt, vi åt baguetter med ost, och tittade på film.

Vet ni vad jag vill? Jag vill ha sommar. Lov, värme, lycklighet, frihet, sömn, SOL! Att slippa alla jävla uppsatser och prov och skit. Jag vill att skolan ska sprängas i luften. Jag vill vara fri.


twiligt har tagit slut

Nu är det över. En och en halv veckas intensivläsning, och nu är jag klar med serien. Fyra böcker, att det varkligen gått så snabbt! Men tja, istället har jag inte gjort något vettigt under en coh en halv vecka.

Imorse vaknade jag, alldeles för tidigt, för att åka upp till stallet och hjälpa till. Mocka och sopa i två timmar, sedan var vi klara, och jag och Bella (som btw fyller år, grattis!) gick ner på terrängen. Vi hoppade lite fram och tillbaka och hade jätteskoj, förutom då Bellas töntponny Nougat inte ville vara med. Jag och Pigalle fick vara draghjälp hela tiden! Det är det mest ironiska jag hört i hästväg faktiskt, för det är få hästar, ridskolehästar eller vanliga, som är segare än Pigge.

Nu sitter jag och äter lite ostkrokar, ska kolla på film alldeles strax. Imorgon är helgen slut, och några stressiga veckor börjar. Två nationella prov i veckan, hur mycket bättre kan det bli, eller hur? (IRONI). Tyvärr så ska tydligen vädret suga, men man får göra det bästa med det man har. Jag ska fanimej ha riktigt jävla roligt, det har jag bestämt. POSITIVITET FÖRFAN!

dagen efter tranisch

Hejsan! Så, nu är jag äntligen hemma efter en lång och rolig kväll. Tranan var väldigt folktom, men det var jätteroligt! Det var jättehärligt att få lite kontrast mot skolan, att få göra något roligt. Efter tranan bestämde jag mig för att sova över hos Linkie, trots att det kanske inte blev sådär supermycket av den varan ;) Idag var jag, Linkie, Alex och Evve, två av hennes estetare, nere på stan och kollade på när BUO spelade, vilket visade sig vara i tre timmar.

Nu är jag äntligen hemma alltså, och jag är helt slut. I need a nap! Jag tror jag ska titta runt lite på nätet, sedan sova lite. Hoppas ni får en bra helg, puss!

TRANAN

Hejsan! Sitter hemma hos Linkie och ska göra mig iordning innan tranan, det blir dansa och party ikväll förstår ni!

Ja, lite kort uppdate. hehe. Puss!

<3

Tja! Hur är det? Nu kommer det bli sådär töntigt kort igen, mest för att jag inte har någonting att säga. Eller jo, ÄLSKA TWILIGHT! Nu ska jag läsa!!

xoxo!


skoltrötthet!!!

Hejsan allihopa! Nu är jag sådär dålig på att uppdatera igen. Morr.. Jag får ta och skärpa mig.

Idag har det varit lite halvt-om-halvt-dag. Jag var supertrött och irriterad 80% av dagen, sen, på sista lektionen, blev jag på bättre humör. Lektionerna har rullat på, och vi har töntigt mycket prov och inlämningar nu. Engelska nationella har vi på torsdag, matte B och A nästa vecka (tis-ons), andra delen på matte A veckan därpå, vi ska göra kursprov i franska snart, en powerpoint-presentation som ska vara klar om två veckor, en historiauppsats som ska vara klar om fyra, någon kemiprov kläms säkert in, och jag har verkligen INGEN energi. Allt är borta! Utöver alla prov och allt plugg måste jag ju också ha tid till Twilight-läsning, hehe.

Jag läser Eclipse just nu, och Breaking Dawn ligger här brevid och skriker efter att bli läst. Fullt upp är det minsta man kan säga. Jag slänger upp dagens outfit strax, nu när jag för en gångs skull har photoshoppat det. Puss!

lycka

Nu är jag på ett underbart humör. Helgen har varit underbar, vädret har varit perfekt. Jag har legat och solat hela helgen, och läst Twilight samtidigt. Jag har läst ut både ettan och tvåan, och ska låna de andra två när jag kommer till skolan på måndag.

Ja, så det är anledningen till att jag är så kass på att uppdatera i alla fall. Men vi hörs hörrni, ha det bra! :D


bikinilinje ;)

I'm happy! Twilight tre timmar i solen. Så har min dag sett ut. 24 grader i skuggan, och GRYM sommarfeeling. Och jag är officiellt KÄR i Edward Cullen. Men ja, lite bränd har jag alltid blivit därute i finvädret där jag låg och stekte, men bikinin har lämnat fina märken, så jag är glad ändå. Snart ska jag och Jens åka iväg till Söderhamn och hämta mamma. Hon cyklade dit tidigare idag, och vill inte cykla hem ;) Men nu ska jag ut och njuta lite mer av solen, puss!


RSS 2.0