Gottegris



Fredagsgodis och Vitamin Well's Everyday med smak av grönt äpple, plus New Moon-ljudboken och min nya mysiga tub-halsduk. Så ser min dag ut idag! :D

Snälla tomten?




SNÄLLA TOMTEN?!?! Jag älskar dessa skor, det är bara lite typiskt att jag blir 197 cm.... Men ändå, de är såå sööööta!!!

Shopping

Det är kallt! :( Det blev lite shopping idag i alla fall. En klänning, strumpbyxor och en underbar halsduk. Nu ska jag titta på film med bror tror jag, eller äta choklad. Jag har inte bestämt mig ;) Puss!


Jag peppar...



SHOPPING IMORGON! Och brusiga bilder, men wtf.

Tävling + vattenfall

Jag tävlar hos söta Foki, jag ska vinna en plattång hade jag tänkt. Gör det ni med vettja! Gå in på http://fokis.se/ eller http://forhair.nu/ för att se tävlingsreglerna! Så ja, nu är det bara att hålla tummarna! :D


Snälla tomten?


drip, drop, drip...


Nu ska det fotas!


h + gg = hgg

Min familj har en seg dag. Ingen av oss har ens lämnat huset. Visst, det har regnat hela dagen vilket har gjort världen utanför till ett blött helvete, men ändå. Jag måste säga att jag har ändå arbetat hårt i helgen. Jag har snart kommit ikapp i nästan varenda TV-serie jag tappade när ipred-lagen gick igenom. Ni förstår, med mitt minne kan man inte följa en serie på TV:en, och jag vill helst inte få böter för att ladda hem. Nu har jag därimot hittat lite bra sidor varifrån jag kan titta gratis och lagligt, men det tar en sjujävla tid att ladda. Men HEROES och GOSSIP GIRL är värda att vänta för.

Annars så lever jag än. Puss!


Because I'm baaaaad!

Just nu sitter jag i språkstudion och gör lite olovliga saker, alltså skriver här. Idag är jag klädd helt i svart, jag känner mig som en regnbåge! Jag har franska just nu, och efter det här har jag engelska med Ross, the puny one. Sen har vi matte/fysik, och då får vi antagligen reda på hur det gick på matteprovet vi hade igår. Håll tummarna.

Efter matten, dvs på lunchrasten/håltimmen ska jag gå iväg och simma som vanligt, jag ska satsa på två kilometer idag tror jag. Efter skolan ska jag åka iväg till stallet och rida, och ikväll blir det hårdplugg tills evolutionsprovet vi har imorgon på biologin. Men nu kommer franskaläraren, RUN!


lila babbel




Hejsan
! Ja, idag får denna lilla text sällskap av en stor bild här intill, skoj va? Jag tänkte för en gångs skull lägga ut dagens outfit...


Leggins, oversize-tischa och armband från the one and only SÅFIN (Vila och Free Quent) och ett svart basiclinne från Gina Tricot.


Ja, då var det klart då. Imorse slapp vi idrotten, typ, vi hade ergonomi-teori. Innan matten på eftermiddagen tvingades vi gå igenom matte/fysik-korridoren, vilket är en pina när HR är i farten. De håller till på Torsberg då och då, istället för tt hålla sig uppe på Heden, och såklart hade de bakat bullar. Det luktade så gott att jag nästan började gråta. Efter en naturfilm på biologin hade vi fysik, och Håkan hade gått till HR och köpt bullar åt oss! GAAH! Har vi den bästa läraren eller VAD? De var jättegoda, och smakade lite vanilj. Det gjorde min dag!


Just nu håller jag på att ladda det senaste Big Bang Theory-avsnittet, lyssnar på musik, bloggar (obviously) och jag ska göra klart en franskauppgift tills imorgon alldeles strax. Dessutom vill jag hinna äta lite mat, sova lite och försöka fokusera mina tankar till matteprovet imorgon. Jag har min lilla inlärningsstrategi förstår ni. Jag försöker förstå allting på en gång, skicka iväg det till ryggmärgen och föhoppningsvis minnas det när det är upp till bevis. Min filosofi är enkel. Försöker man plugga på till prov tänker man alldeles för långt och överanalyserar allt. Det leder till att man inte förstår någontin under pressen på provtiden.


Det sista har jag märkt bland mina underbara nv:are. På matten just nu deriveras allt, oavsett om det ska deriveras eller inte. Jag tycker det är lite roligt! Det är som om man bara tänker "Fåse, lös ekvationen... Det verkar trist, jag deriverar den istället!". Jag lovar, några veckor till och vi deriverar kemin också! "3,4,5,tripropyl-,4,4,dietyl-,5,pentanol är så tråkigt, jag deriverar den istället!". Hahahaha!!


NV-HUMOR! Vill ni veta lite mer NV-humor?

-Varför kan man inte derivera en samhällselev?
-De har ingen FUNKTION!





Puny and stupid

Hej och välkommen till den hektiska veckan! Jag har prov, inlämningar och läxförhör hela veckan, det är helt galet. Dessutom är det kallt, imorse låg det snö på backen, jag känner mig helt utmattad och det är KALLT! Men jag håller stenhårt fast vid mina positiva tankar och en bra attityd och resten får helt enkelt bara bli bra.


Såfin ruinerar mig!



Jag har råkat synda igen, på Såfin som vanligt. Jag gick ner på stan en sväng efter skolan med några NV:are, och kom därifrån två armband och ett par leggings rikare, men fattigare på pengafronten. Tänk så mycket lättare allt skulle vara om det var tvärtom! Att man får pengar för att köpa kläder! Underbara värld...

I alla fall är NV lika galet som vanligt. Imorse fick vi fika på matten, stort tack till Einars och Julia för det! Åter igen märks det hur seriös Håkan Lenneby verkligen är! Efter fikat började nämligen alla att rita på tavlan, och Håkan gjorde detsamma. När hela tavlan var prydd av vackra porträtt frågade han "Tänkte ni räkna nå matte förresten eller får jag lunch nu?". Det finns verkligen bara en Håkan Lenneby här i världen.

Efter biologi, en produktiv svenskalektion och förvirrad och högljudd kemi slutade vi, och nu sitter jag här hemma och väntar på mat och en Helena, som dyker upp någonstans vid halv sju. Ha en bra fredag! ♥

PHOOF!


ROSA RATTAR

Hejhej! Jag sitter just nu och knaprar på lite rosa rattar, Ahlgrens Bilars stöd till den rosa månaden. Jag har faktiskt ingenting emot attstöda bröstcancerforskningen med dessa godbitar!

Idag har jag varit ursinnig på lärare. På engelskan blev jag så arg på Stalker-Ross att jag kastade ett cerat på honom, och på fysiken mobbade Håkan mig rejält. Dessutom har jag med mig 5 ton läxor hem som ska göras. Jag förstår inte hur jag fortfarande kan vara på gott humör, men det är jag! Jag äter godis, H&M-kläder har kommit och NV08 är världens bästa klass.

Nu ska jag sätta Spotify på högsta volym och plöja mig igenom läxorna. Puss!


Elinx2



Jag tror jag tänker gå och lägga mig ungefär nu. Det har varit en relativt lugn dag, men jag är ändå riktigt slut. På franskan tittade vi klart på filmen Amelie från Montmarte, en riktigt härlig film som faller mig precis i smaken. Lite udda, lite mysig och så. De andra lektionerna bara flög förbi lite sådär, och innan jag visste ordet av var jag hemma.

Jag tror jag ska ta det lugnt den här veckan, och ladda batterierna (med GOLF! Hahaha! Internskämt...) och inte försöka så mycket. Jag ska försöka hitta tid att göra både biologin och en retorikuppgift, och om jag har lite tid över ska jag jobba men vårt kemihäfte. Det är mycket, men ändå inte. Nästa vecka väntar två rätt stora prov, yikes! Strunt samma, god kväll!

(http://elinmnilsson.blogg.se används mer och mer)

frosten biter sig fast








Jag älskar att fota frost!!! Synd att det blir så kallt.

Tävla hos Lily!

Jag är med och tävlar om SATC-boxen hos LILY, gör det du med! :D

För övrigt så kommer lite släkt över idag och firar Jens då han fyller 19 år om ett tag. Godsaker och fika åt mig. Annars vill jag fotafotafota, men har ingenting att fota, så jag redigerar lite bilder istället. PUSS!


SPEX

Aah, ibland är väl livet härligt? Min brorsa är hemma över helgen, och det känns som vanligt igen. Min kamera är tillbaka och lagad, och jag har ändå fått bilder på alla fina höstlööv och all frost, som jag trodde jag skulle missa. Jag har i alla fall lärt mig att inte tappa kameror i golvet längre... ;)

Jag har haft en GRYM vecka! Det har varit gott om skratt, kortspel, sortspelsfusk och matte. Med andra ord, mycket NV. Igår hade vi fotografering, både spex och vanligt. Spexkortet var en succé!!!

Igårkväll tittade jag på underbara Transformers och åt choklad. Idag har jag redan hunnit med granska mycket. Jag vaknade nio, efter en väldigt trevlig dröm (inga mardrömmar här inte), och vid tio åkte jag, mami och Jens ner på stan. Jag har hunnit knäppa lite kort på den frost som ännu inte försvunnit, och snart ska jag nog dammsuga lite. Hejdå!


SPEX! Klicka på bilden för att se större ;)

tralala

HEJ! Jag är inte död, men jag fokuserar inte så bra. Jag har retorik, spexfoton och galenskaper i hjärnan, och allt kommer lättast ut på engelska, så klicka över till http://elinmnilsson.blogg.se och spana in det hela! Och jag sade detta där med, JAG BORDE SOVA! Puss!!!


I got my baby back

Kameran har äntligen kommit tillbaka från lagning! Och jag har bloggtorka. Puss.


ONYTTIGHET!

Jag sitter här med en godisskål, tre tablettaskar, en låda choklad och en stor pyramid toblerone. Jag trivs! Dessutom lyssnar jag på favoritmusiken på spotify. Kanonkul!



Imorse hade Johanna danslektion, det var jätteroligt! Sen hade vi engelska i språkstudion, följt av lunch. Efter två timmars kortspel hade vi matte, biologi och fysik. Sen åkte jag och mammi iväg till Dollarstore/Karlsson och köpte onyttigheter, ridbyxor och ett par sporrar. Ikväll ska jag titta på tv och så, fast på datorn. Det är tisdag, så det betyder nytt BIG BANG THEORY-avsnitt! :D

PUSS!


Dimma i skallen

Jag har varit borta idag. Helt borta, som i Japan-borta. Men nu är det helg!!! Det verkar inte bli utgång ikväll, så jag ska stanna hemma och knarka chips och popcorn istället. Hurra!

Jag är fortfarande för dimmig i skallen för att skriva, pusshejleverpastej!

BTW, jag ber om ursäkt till alla jag inte lyckades fälla i skolan, + Araya ;)

trött/död/lycklig/död

Trött räcker inte för att förklara mig just nu. Jag är helt slut på alla möjliga sätt, och jag har ont i nästan hela kroppen. Jag tror fortfarande att det är fredag idag med, så jag kommer bli himla besviken när jag går upp imorgon...

Det gick bra på franskan idag, jag fick ihop en uppsats i alla fall. Engelskauppsatsen är enligt Ross för lång och för djup, rätt saker att klaga på lärarn! Fysikprovet gick bra, fast jag råkade tydligen läsa km/h istället för km/s, sug! Men jag är nöjd! Sen simmade jag 2 km och bastade i 20 minuter, inte fy skam. Efter retoriken hade jag ridning, och det gick väl inte alltför bra, pga min trött/dödhet.

GOD NATT!


Jag hittade min brorsas GAMLA hatt idag, nostalgii!! Markoolio-ålderns kvarleva! ;)

RSS 2.0