JÄVLA TAL

Jag tror jag börjar bli lite dålig på att blogga, men jag orkar inte. Just nu sliter jag hårt med mitt retoriktal som ska hållas imorgon. Det är nu extremt nedbantat, men det vägrar uttalas på mindre än 5 minuter, vilket är vår maxlängd. Så tyvärr kommer jag att dödas av vår lärare imorgon... Typiskt.

Å andra sidan blir det lov imorgon! Efter talet och ett kemiprov vill säga.

Nej, nu ska jag äta lite och sova i flera timmar, sedan försöka att inte totalspeeda mig igenom mitt fantastiska tal. Tjoo!

like the sun, it's bright


flowers of pure sunshine



little white flowers



Katrineholm

Efter förseningar och skit igårkväll (tack SJ) kom jag till mina släktingar här nere halv tolv, 2½ timme försent. Men jag är här, och nu, efter ett galet barnkalas är jag rätt trött i både sinne och huvud. Dock är jag en tröja och en himla massa bilder rikare. You gotta love close up! Trust me, you'll see...

HA EN BRA HELG! :D


Porsche Cayenne

Idag har det varit en fantastisk dag. Imorse såg jag en Porsche Cayenne, vilket var helt fantastiskt. Detta trots att bilen i sig ser ut som en Porsche 911 som har åkt till USA och ätit väldigt många hamburgare. Jag hade dessutom en timmes sovmorgon, något som jag verkligen tycker om. Imorgon har jag två timmars sovmorgon, men de kommer att användas till att packa! I helgen ska jag nämligen iväg och träffa min moster och min kusin. D90 hela helgen!

Ja, det var väl det. Vi hörs!

torkish

Hmm. Vad har hänt? Ingenting. Jag orkar bara inte. Ciao!

grrrr



Tur att mina vänner gör sig bra på kort i alla fall! ;)


L



Eftersom jag är galen missade jag att jag skulle träffa Linkie idag, inte imorgon. Men det löste sig ändå! Jag är tre armband och lite foton rikare efter idag, och svenskan ska in imorgon och den är fortfarande lååångt ifrån klar. HJÄLP!

miniminiminipc

Jag ligger i min säng med den minsta datorn jag sett i mitt knä. Det är pappas lilla miniminidator som jag sitter och leker lite med för att se om det går överhuvudtaget. Idag har jag varit lite speedad. Jag har lyckats prata väldigt mycket, väldigt snabbt och antagligen väldigt högt, och om nästan ingenting viktigt överhuvudtaget!!

Utöver allt babbel så tycker jag fortfarande inte om franskan, men jag står ut, för det är ju bara några veckor kvar! Jag anmälde mig och började på matte breddning idag faktiskt, det är därför jag sitter med denhär minidatorn. Det är en helt webbaserad kurs, så allt plugg ska göras på nätet, men eftersom jag ändå vill gå på mina mattelektioner och inte sitta i ett hörn i en datorsal helt själv ska jag försöka ta med en laptop till skolan. Det värsta är dock att de datorer jag har att välja på är den här minililla, eller vår feta, 4 kg:s dator som är stor, otymplig, och som sagt, 4 KILOGRAM!! Det låter inte mycket, men jag lovar, det är det! Dessutom, som sagt, är det pappas...

Men framtiden ser ljus ut! Imorgon har vi idrott och hinderbana, som antagligen blir sjukt jobbigt men samtidigt sjukt roligt, och det kommer att vara soligt hela veckan. På onsdag ska jag dessutom träffa en vän på onsdag, något som alltid är trevligt! Nu ska jag sluta babbla och sova, puss!

and I see you true colors



Ännu ett lov är överstökat, och inspirationen ligger högt på topp, men svenskan tycker inte om mig eller min klass. Jag kämpar och kämpar, men den blir aldrig klar. Snön är åtminstone påväg bort, jag har en ny jacka och ny hårfärg och kameran har nya leksaker. Det blir en fotofylld vår...

John Mayer

Med John Mayer i högtalarna kanske jag klarar av svenskan ändå. Snart är det bara en dag kvar, sedan blir allt som vanligt igen.

tisdag

Jag har gått en hel dag utan dator, och överlevt. MEN jag kände ändå att jag vill ha koll på allt som händer i världen, så jag har kikat runt lite snabbt nu, på facebook och bloggar och allt annat trevligt Internet kan framkalla.

I övrigt har jag gymmat (!!!), toppat/färgat håret och vridit mig i skrattkramper framför Top Gear. Imorgon ska jag ner på stan och göra lite allmänna saker och sen hittar jag väl på något att underhålla mig själv med. Nu ska jag sy, ADIOS!!


bild från påskmiddagen igår


tävlar lite igen


Bild: Jessica Lillsmeds

Jag tänkte testa min tur och vara med och tävla om ett Close Up +10-filter HÄR. Håll tummarna!

BLIXT IN MY HEART



Ett besök till mormor och nu är jag en blixt rikare. Jag tyckte min gamla blixt (t h) var stor... Hm... Min kamera är plötsligt löjligt tung... Men skillnaden är påtaglig. Ljuset är mer naturligt, till och med i jämförelse med den "lilla" blixten, ändå ger även den en påtaglig skillnad om man skulle jämföra med kamerans inbyggda blixt. Behöver jag nämna att jag är superlycklig? :D


geting



Om ca en timme ska jag och klanen sticka till min mormor för att äta lite påskmat! Jag ska köra! WOHOOO! I alla fall, att ens vara där får mig att längta till sommar och midsommar, och all fotografering i mormors trädgård! Speciellt med kort skärpedjup och close up-filter!

byebye snö



Nu försvinner snön, jag har ett härligt lov och solen steker. Kan det bli så mycket bättre? :)

NV08 @ NRM




NU HAR JAG LOOOOOV!

RSS 2.0