sunset



Jag rockar The Lonely Island och taggar inför en kväll med Lady Chatterley's Lover, om inget annat händer.


Framtid 2.0


Bajsväder=bilder från i somras.

Skolan har börjat, och eftersom jag går NV och är allmänt puckad jobbar jag onödigt mycket hemma, därför lider bloggen. Mitt röstkort kom idag, så nu har jag 20 dagar på mig att hitta ett bra parti att rösta på. Det känns stabilt......

Annars rullar det på, nästan alltför lätt. Skolan känns löjligt och deprimerande lätt att återvända till. Lektionerna har redan börjat stressa upp de flesta till sprängfyllda höjder, vilket känns lite sådär efter 5 dagars studier. Dock gör min underbara klass hela skiten så mycket bättre, jag kan inte säga nog med positiva saker om NV08. Tacktacktack för att ni är så bäst! Jag kommer sakna er nästa år! ♥

Och nu ska jag ta itu med den där sömnen som ska vara så viktig... Om den är så viktig, varför kan den aldrig räcka tillräckligt länge?


a book, another book and a third one as well



Idag är det söndag, en dag i veckan när det enda som görs är till för att få timmarna att gå. Speciellt nu när lovet är över. Det är städning, repriser på teven, läxor och allt det man inte orkar/hinner med på vardagskvällarna. Jag har tre böcker här hemma att ta mig igenom, delvis i alla fall. Det är matte E, en bok om det gyllene snittet och "Lady Chatterley's Lover", som hittills har varit rolig. Hurvida den fortsätter med det är en annan femma.

god natt





Efter en sjukt bra första vecka i skolan, lite film, god mat och sömnbrist säger jag god natt, för nu äntligen får jag sova ut.

green and pink. ish.



Allt depp från igår är som bortblåst. Det är nästan att man känner sig manodeppresiv. 24 timmar kan göra en helt megapepp, eller megadepp. Eller är det bara jag?


I want to fly far, far away



Regn, rusk och skit. BLÄÄÄ!

can't be a queen bee without a bee throne


TAGGA




Om en och en halv timme, mer specifikt 86 minuter, börjar min allra sista år på torsbergsgymnasiet. Jag är sjukt taggad, och jag trotsar vädret med korta shorts. visst, jag kommer frysa ihjäl, men bara för att lovet är över så är INTE sommaren slut! NEVER! Nu tänkte jag och mina ringar dra iväg med min nylagade cykel, vi får se vad för slags bus som kan hända innan det ännu en gång är dags för samling i aulän. ROCK ON!

BURN MOTHERFUCKER, BURN!










Jag bestämde mig för att genomföra en efterlängtad plan idag, nämligen Operation Burn Motherfucker, Burn. Jag hittade ett bra ställe längs Ljusnans strand där jag brände upp mina gamla franskaböcker. Det första som rykte (haha) var de gula verbschemanen vi fick för att lära oss alla tempusformer. Nu är de förkolnade och döda, precis som borde vara.

Detta är min sista hyllning till sommaren år 2010, ett värdigt avslut till ett grymt lov. Nu taggar jag istället inför det allra sista året med allra bästa NV08. NU KÖR VI!!!!

färg vs svartvit



My new favourite thing to do is wasting my time on a bum like you


Jag och sötaste Helena! Jag måste även inflika att det inte är jag som är blek, det är Helena som är negerbrun. Just so you know ;)

Jag är på sjukt bra humör! Allt känns toppen, men jag vet inte riktigt varför. Det kan ha med "många bäckar små" att göra. Jag fick en beställning från H&M för någon dag sedan, men en massa örhängen, ringar, halsband och en dösnygg skjorta. Igår hittade jag ett par höstboots som var helt underbara, och så avslutas 2 års intensivt skosökande. Ibland stämmer allt bara!

one pic comes in many shades





enveare







NV:are är supermänniskor som alltid gör sig bra på kort. Inte sant?

black and white are the colors acceptable today




Vatten är sjukt roligt



Jag och ett gäng kompisar bilade iväg till Leksand Sommarland imorse, och har lekt som barnrumpor hela dagen. Blött var det, roligt var det, fint väder var det. Det kunde knappt varit bättre, tack!!

framtid



Jag sitter och tittar runt på LiU.se, och drömmer om nästa år. Om inget oförutsett händer är det mindre än 365 dagar kvar innan jag ska ner till Linköping för att spendera 5 år på en civilingenjörslinje. Eftersom jag är som jag är tittar jag runt på lägenheter och studentkorridorer redan nu. En stor del av min tid spenderas just nu på Google Earth, Linköping studentbostäders hemsida och på Flashback. Jag tror jag börjar bli lite galen, men nu när alla andra flyttar iväg och startar nytt vill jag också iväg. Iväg till ett litet studentrum i en korridor på Irret eller Ryds Allé. Jag tror jag officiellt har blivit galen.

I'm painting with my camera



Lite kameraskak kan få en bild att bli till en målning

The sun is right in front of me, still I'm cold


light



Jag är sjuk, och det suger.

ROADTRIP!



Nu smäller det! Umeå tur och retur! Bila-bila-bila! Jepp, that's it. Laters!

eight legs against the world



Jag taggar inför en av de där helgerna man fruktar. Städhelg. Men på söndag är det inget städande som gäller, dock bilar och roadtrip! Umeå tur och retur med bror och hans polare. Jag har aldrig varit i Umeå, trots att Jens har bott där i ett år, så det ska bli skoj. Typ...

a small flower



Jag ber om ursäkt för de tusentals bilder på blommor, gräs och växter som dyker upp här, men ni får stå ut helt enkelt. Det känns som om sommaren börjar lida mot sitt slut, och ändå är det 2,5 veckor kvar av sommarlovet.

Jag tänker njuta av det tillfälliga solskenet med ett par shorts, min gamla trogna MP3 och D90;n. Jag har fotat mycket med mitt tamron ett bra tag, så idag är det 50mm som sitter på! Intresseklubben antecknar, och jag säger adjö!

My neighbourhood


don't be afraid sweetie, I won't hurt you



The sun came out to warm my heart


bumblebees



RSS 2.0