my brudder



Jag tycker inte om att städa mitt rum, så jag tog en paus och råkade hamna på internet och i photoshop. Min bror kommer hem snart. Tror jag... Nej, jag ska fortsätta städa, sedan fixa Lisas design. Hejdå!

Helg, härliga bästa helg!

Imorse "överraskade" jag klassen med fyra sorters kakor; hallongrottor, chokladrutor, finska pinnar och kolakakor. Det tog ett tag att baka, men det var det värt. Mysmatten var i övrigt nästan en av de två lektioner vi hade idag. Vi hade långlunch, kemi och slutade tidigare. En riktigt härlig fredag med andra ord! Imorgon kommer min bror hem för första gången sedan jul, och jag har lite plugg att göra nu i helgen med, inklusive en fet bok som ska läsas ut, och jag somnar automatiskt efter 1½ sida.

Jag är inte direkt på blogghumör, så ha en bra helg! Hejdå!

Elin Nilsson - Bakare extraordinaire!



Idag är det Elin-leker-bagare-dagen, eftersom jag anmälde mig frivillig till baket till mysmatten imorgon. Som vanligt är alla detaljer hemligt, men eftersom jag älskar min klass och inte har något vettigare för mig tänker jag baka jättemycket! Dock finns det inte så mycket tid. Men jag ska göra minst en grej till. Jag har ändå sovmorgon till 10:20 imorgon, jag hinner nog. Sist jag superbakade var när mamma fyllde år, då gjorde jag bl. a muffins!

Jag tänker inte kommentera min väldgt korta skoldag, men jag kan säga en sak: HÅKAN SKA DÖ! På låtsas såklart...

Cookie Dough!



Jag kom precis hem från skolan, jag fick till och med skjuts med klassens första taxi: Saga! Jag tror skolan var rätt chill, för jag minns inte så mycket av dagen. Jag har haft fysik-och biologilabb, franska, matte och svenska. Jag tog faktiskt med mig matteboken hem idag, jag ska titta igenom lite saker innan provet imorgon. Men först ska jag ta min B&J Cookie Dough och chilla framför TV:en! Puss!

Jag och Helena är snygga!



Jag är duktig på att få tiden att flyga när jag inte har någonting att göra. Jag tar helt enkelt fram min photoshopbok och förvånas över allt det lilla datorprogrammet kan göra med en bild. Jag vet knappt hur jag överlevde innan den och moderskeppet, jag visste nästan ingenting om photoshop innan dess. Jag trodde det, men ack så fel man kan ha.

Nej, nu ska jag soova! Godnatt sötnosar!

The winner takes it all


Jag vill ha sommar och värme! Kan inte snön förstå det?!

Jag sitter hemma och lyssnar på Spotify, och det finns nästan ingenting alls att göra. Det går ingenting på TV (tror jag) och det finns inget roligt att göra på internet. Jag tror jag ska sitta och leka i photoshop ett tag, jag har kommit på att Camera Raw är ett väldigt roligt och superbra sätt att redigera på.

Blue and yellow eyes



Jag är slut i hela kroppen, jag har ont i magen och jag är trött. Jag ska fixa lite, sen ska jag sova. Om 11 timmar ska jag ligga i bassängen på sporthallen med resten av klassen. God natt! Puss!

snö



MUMS på sovmorgon! Jag håller på att göra mig iordning, och hoppas att jag får skjuts till skolan. När jag gick och åt frukost visade termometern -28.4°C. Det är lite småkallt... Det är en specialdag idag, Brottsofferdagen, så deet är nog mest bara föreläsningar och så.

Ikväll ska jag iväg till stallet, som vanligt, och idag har vi cavaletti. Eller ja, vi ska ha det, om inte stallet helt snöat igen eller blåst ner. Snöstormen i helgen var ju inte direkt trevlig.

Puss!

latlördag

Jag är trött och vill sova och vädret suger och det gör vissa andra med, men vissa är jättebra och vissa är bäst. God natt!

10 things I HATE about you



Hejsan! Idag är det torsdag, vilkt betyder att imorgon är det fredag, och sen helg! Idag träffade jag snyggingen på bild för första gången på ett tag, lika skoj som alltid! Vi tittade på min nya älsklingsserie 10 things I hate about you, och hon blev också hooked.

Imorgon ska jag träffa Helena, vilket också var ett bra tag sen, så min helg kickstartar väldigt trevligt! Att jag har sovmorgon till 10:20 imorgon suger inte totalt det heller. Puss!

I want you to want me



Jag är trött och utmattad, och lyssnar på Spotify. Kan det bli bättre? Jag ska fika lite mackor strax, sedan ta det lugnt och titta lite på TV. Jag kör antagligen en liten workout här hemma också, med en träningsDVD.

plats för en klyftig rubrik (APELSIN)




Jag sitter i lite nya, mysiga kläder jag beställde hem från nätet häromdagen. En vit oversizad klänning, leggings med nitar i sidan och URGULLIGA benvärmare med paljettrosetter högst upp. Jag funderar nästan på att gå ner till gymmet, men jag tror jag går dit imorgon istället. För en gångs skull har jag släpat hem matteboken, så jag vill gärna göra något i den också, så jag inte har släpad den i onödan.

gävle



Nu sitter jag hemma efter en härlig shopping/strejkdag i Gävle. Jag åkte med thailändaren, och var där i ca 4 timmar. Jag kom tillbaka med ett sött linne, hörlurar och lite annat. Om en timme ska jag iväg till stallet och ha teori, och imorgon är det tillbaka till verkligheten igen.

footprints



Jag tittar på Top Gear (som vanligt) och imorgon blir det Gävle med Araya! Tänk vad härligt livet är ibland! God natt i alla fall :)

skogspromenad

Tidigare idag var jag ute och gick i det fantastiska vädret, och Nikon fick följa med. Jag kom fram till två saker: Vi lever i ett riktigt vackert land, och jag tycker verkligen om min kamera. Nu finns det en nybakad paj i köket, och jag ska strax vispa vaniljsås. Det är min alla hjärtans dag-present till mina föräldrar! Imorgon är det ju som sagt strejk, och istället för skola blir det förhoppningsvis en liten resa till Gävle. På tisdag blir det i alla fall skola som vanligt, efter en lite extra lång helg.



några sista ögon



Så, nu slipper ni fler ögon, det här är den sista. Jag håller på att knäppa/redigera lite bilder på min kamerautrustning för skojs skull, och jag längtar tills det blir lite varmare så man kan fota någonting utan att fingrarna ramlar av.

Ikväll är jag ensam hemma, så det blir popcorn och Top Gear för min del. Weii! :D

Blixtar!


Mamma grävde fram några gamla blixtar från stenåldern, så nu har jag lite nya leksaker i kameraväskan! De fungerar, men efter lite googlande har jag insett att båda är helt manuella. Båda är ungefär lika stora som på bilden faktiskt, bara någon millimeter större, och ändå är expert-blixten större ändå, och lite mer avancerad med. Så nu blir det ljusa och fina bilder framöver! YEY!!!

crazy eyes


Ibland är det roligt med photoshop! Nu blir Lisa jätterädd, jag lovar! ;)


Idag har det varit en såndär jättehärlig och lugn dag i skolan. Lång sovmorgon, fredagsmys-fika (tårta och cupcakes), följt av lugna lektioner med prat och skratt. Nu följer bara en lite extra lång helg, för på måndag strejkar NV08! På något sätt blev jag övertalad att vara med också... Så nu är det bara chill i några dagar, vilket ska bli helt underbart! Puss!

I see you, gånger 5


Jag älskar ett av mina nya filter, det är väldigt roligt!

DUSHA OCH ÄTA, sen blir det sömn för min del. Puss!

foto



Jag har varit ute och fotat idag! Men då det var mycket mulet och knähög snö på mitt favvoställe blev det inte så mycket... Men några snygga bilder blev det, och några blev utsatt för grym redigering, som jag älskar numer, sedan jag lärt mig det rätt ;) You'll see. Nu ska jag hitta något ätbart innan hoppningen ikväll. Pusspuss!

jag vill ha sommar


Jag längtar till sommaren och midsommar och blommor och fototillfällen och allt som har med värme och sol att göra!


Jag är trött och tittar på Top Gear med en het laptop i knät, vilket är härligt, för medeltemperaturen i vårt hus ligger på -250°C. Jag råkade somna här lite tidigare, det var helt underbart. Jag ska gå och lägga mig när jag är klar här, och sova i en massa timmar, och sedan tagga för in skoldag imorgon som består av TVÅ TIMMAR och TVÅ LEKTIONER! En svartvit film och lite allmän engelska, sen sticker jag hem! Häärligt!

Planet Earth turns slowly



Nu har solen gått ned (för många timmar sedan) och jag ska sussa lite, efter en lång och spännande dag. Puss!


money money money


En massa mynt vi hittade häromdagen.

Hujj, en till måndag är över! Jag är slut i armar och ben och kropp, och ska äta lite strax. Det har varit en riktigt härlig och lugn dag i skolan. Vi fick tillbaka en massa prov och resultat och så mest, och så höll vi på lite med Billy Shakespeare på engelskan. Vi har lugnt med läxor nu, inga prov eller inlämningar på ett bra tag, vilket glädjer mig enormt!

Imorgon ska jag ta mig tusan pallra iväg till gymmet igen, frivilligt den här gången. Sen ska jag lägga upp lite annonser i veckan här, på mynt oh böcker. Vi får se om någon nappar!

Puss och god natt och sånt!


Bokeh





starfilter





Jag provkörde mitt nya starfilter idag i det vackra solskenet, och nu ska jag tjocka i mig lite popcorn.


Som ett barn på julafton




Min morfar kom på besök idag, och lånade ut "lite" filter och photoshop-böcker. Jag är i extas, men lilla kameran måste ladda sina batterier, och jag måste ha bättre ljus, innan jag kan testa allt ordentligt. Så nu j-vlar blir det fota av!

you belong with meeee!






Jag är i en Taylor Swift-fas, och vill dela med mig :) Puss och god natt!

I want summer


Snön är seriöst midjehög nu. JAG VILL HA SOMMAR!


Jag är officiellt KLAR med mitt argumenterande tal. Jag behöver aldrig mer tänka på det. Det känns underbart, jag har slitigt i två dagar med det där talet, och det var över på 5 minuter. Det är lite bitterljuvt... Imorgon har jag stalltjänst tidigt som tusan, så tyvärr blir det nog bara tidigt i säng ikväll, men jag ska äta popcorn också. Ja, det var det. Puss!

Snett!



Det är helt galet i Bollnäs idag! Elin Nilsson skriver ett tal, TVÅ DAGAR innan det ska hållas! Helt otroligt! Ring Aftonbladet! Skämt åsido så försöker jag i alla fall hårt, och det tar sig allt. Jag ska skriva klart det helt imorgon på min håltimme hade jag tänkt. Idag har det varit bra, sovmorgon imorse och lugna lektioner. Inget att klaga på direkt. God natt!

.

Tiden flyger förbi, och jag har nu två dagar på mig att skriva klart ett halvfärdigt tal, memorera det samt leverera det på bästa möjliga sätt. Nu är det sent och jag ska sussa. Puss!

februari

Doften av kladdkaka hänger just nu i mitt lilla, kalla hus, så jag ska äta det om två sekunder ungefär. Dagen har varit riktigt kall, töntigt kall för att vara exakt. Jag tror den har varit relativt bra, men jag är lite virrig så jag minns knappt vad vi har gjort. Jag vet att det är februari i alla fall, och förhoppningsvis blir det en varmare månad än de tidigare månaderna detta år.

Jag ska iväg till stallet om sisådär en timme, där jag ska ha teori. Tills dess ska jag njuta över mitt Spotify som äntligen fungerar igen!

Som sagt, kladdkaka! Puss!

RSS 2.0