Helena och Linnea I



Tävlar hos Ninnis fotoblogg




Jag testar lyckan igen och är med i en tävling. Temat är Din Bästa Sommarbild och jag har valt den här bilden på Lisa, för vita klänningar, blommor och grönt, eftermiddagssol och glädje är sommar för mig, vilket jag tycker bilden illustrerar väldigt väl.

Priset är ett tre-pack blixtdiffusrar från http://johanpixels.se/webbshop/. Ni hittar tävlingen HÄR. Håll tummarna för mig!

Midsommarvyer




B&W




Idag är det MIN dag! :D



... och släkten är här och firar! :D


det är da'n före midsommaraftonsda'n



On ca 1½ timme kör jag och familjen iväg för att påbörja våra midsommarfiranden. Jag sticker raka vägen till Fränö, Forsa och min släkt, medan de andra tre festar i Enånger. Imorgon är det traditionsenligt firande uppe hos mormor. Om 24 timmar kommer hela Fränö overljudas av kameraslutare och somriga skratt. Det är alltid väldigt trevligt där, och i år ska ingenting vara annorlunda. Eller jo, för första gången i världshistorien har jag en blommig klänning. Ha en grymt trevlig och solig midsommar till alla, ha det gött! ♥

heart bokeh




Lisa i lekparken



animering: Lisa i gräset


Lisa och blombuketten




Guess what we've been up to?



cars cars cars




Jag ska strax iväg på körlektion, och taggar järnet!

more vegetation




every rose has its thorn



green and purple




little white flowers




orkidéer



some leaves or something...




När jag ändå håller på...



Jag är med i en fototävling där priset är en reflexskärm och temat är sommarporträtt. Vad är mer sommar än en glad och vacker student?

Tävlingen hittar du här: http://www.jenniifer.webblogg.se

Deltar i Bloggresan!



Jag hittade en tävling (eller mammas kompis hittade en tävling) som jag VERKLIGEN vill vinna. Priset är nämligen flygbiljetter till London, hela världens huvudstad! Efter förra årets bravader i London blev jag så grymt förälskad i staden att jag skulle kunna göra vad som helst för att komma dit igen. Engelsmännen, pubarna, shoppingen, miljön, husen, sevärdheterna, allt är så fantastiskt. Från de första stegen på Heathrow kändes det i varenda liten cell att "det här är en bra stad". Leenden var man än gick, behagliga röster med bedårande dialekter, toast och muffins på ett café till lunch, scones till mellanmål och glädje till middag. Jag vill tillbaka.

Jag tycker att jag är värd en resa dit eftersom har precis kämpat mig igenom YTTERLIGARE ett års studier, och har ändå minst 6 år kvar. Jag har inte bara studerat denna tiden, jag har även kämpat stenhårt med att bli en bättre människa, och jag själv tycker att jag har lyckats bra! Jag är numer riktigt trevlig mot alla jag möter, jag har slutat att käfta emot lärare, jag har nått alla de mål jag har satt upp, mina betyg fortsätter att vara raka MVG:en, min närvaro fortsätter vara praktiskt taget fläckfri, körkortet börjar bli verklighet, allt är för en gångs skull helt perfekt. Därför vill jag som belöning åka tillbaka till London, och fortsätta vara en bra person där.

Här kan du själv boka flyg till London:
http://www.sas.se/sv/resmal/flyg-till-London/

...och här kan du delta i tävlingen:
http://www.sas.se/sv/erbjudanden/Bloggresan/?WT.ac=privat__puff_bloggresan&vst=true

there's a storm coming


midsommarblomster




Johnossi


I <3 tamron





Mitt nya objektiv är fantastiskt!

Ett år kvar...







Ett år kvar, sedan är det min tur!

Jag improviserade en fotostudio nyss.



Orbaden




some pics from ORBADEN with NV08







Katrineholm



I'll be poor


Bilden är orelaterad och existerar endast som utfyllnad

Inom några dagar kommer stackars lilla jag bli fattigare än jag har varit på 5 år. Jag, läs mami, har nämligen lagt in en beställning på ett nytt objektiv som jag suktat efter i ett tag. Tamrons ljusstarka 28-75 ska bli min nya älskling, och för extrapris också! Jag är såHÄÄÄÄÄÄR lycklig just nu, och det blir nog bara bättre när det kommer!

something different




bilar från balen




Corvettes




We've got a long way to go




RSS 2.0