bokeh



cittycat




En kissekatt på naturhistoriska riksmuséet

Franska språket kommer att bli min död. Jag pluggade igår, jag pluggade idag på håltimmen, jag pluggade på mattelektionen och ändå måste jag ta hem skiten. Jag AVSKYR franska!

På den ljusa sidan har jag kommit på världens bästa PA-idé, som jag förhoppningsvis kommer få ett stort, fett MVG för! Yay för mig!

Dino


En T-Rex på Naturhistoriska Riksmuséet

Måndag igen, nu jävlar! I veckan har jag två prov och en massa uppgifter som ska göras klart och lämna in, men på torsdag, ja då är det lov! Igen! HURRA!

Kristaller



Kristaller på Naturhistoriska Riksmuséet

Jag har nästan precis blivit klar med alla bilder från i torsdags, det känns bra. Idag har jag gjort en massa hushållsarbete, och jag ska precis äta en nystekt fläskkotlett. Igår gjorde jag ingenting överhuvudtaget, bara lökade framför teven. Härligt.

Bilder från STHLM




NV08 intar huvudstaden



Jag och min bästklass stack till Naturhistoriska Riksmuseet idag, och jag är 174 bilder rikare och många, många skratt gladare än igår. Trots att mitt huvud fortfarande snurrar från besöker på Cosmonova blev dagen minst sagt spektakulär. Nu, men en mage full av våfflor, tänker jag ta itu med alla bilder. Puss!

I bust the windows out your car



Jag är inne i en Glee-fas och lyssnar på musiken och återser gamla avsnitt, det är verkligen en av världens bästa serier. Dessutom megapeppar jag inför imorgon och torsdag. Imorgon ska jag åka snowboard med Dony och Susanna, på torsdag åker hela min galna klass till Stockholm. Det kommer bli helt insane!!!

go on and take a bow



Jag rockar Glee på Spotify, så himla bra! Jag knaprar även på lite äppelbitar och laddar inför ridning om några timmar. Idag är det början på något som mycket väl kan bli den bästa veckan ever. Idag slutade jag elva till exempel, men jag stannade kvar på skolan i nästan två timmar och pratade och hämtade ut mitt presentkort som jag vann förra veckan. Sen cyklade jag i alla fall hem i det vackra vårvädret. Jag längtar till snön smälter helt och det börjar komma blommor och växter, så jag får någonting att fota! Nu är det bara snö och kalt överallt.

Allt är perfekt!



En riktigt bra vecka har nu tagit slut, och jag firar med Top Gear-special, lite ostkrokar, godis och läsk. Jag kan uppfattas som något onyttig skulle jag tro...

Nästa vecka kommer att bli grymt bäst, för på måndag har slutar jag 11:00, på tisdag får jag pennor och godis från landets högskolor, på onsdag ska jag promenera till Bolle och hem igen, på torsdag ska jag till Stockholm och Naturhistoriska Riksmuseet och på fredag är jag praktiskt taget ledig. DESSUTOM har jag vunnit ett presentkort idag, så jag är på löjligt bra humör!


bästdagen



Jag tycker om idag. Jag tycker att idag kan bli en nationell bästdag. Imorse drog jag mig upp ur sängen för att skriva kemiprov åtta, sedan var jag helt ledig tills ett, då jag och Kärin gick på riskettan. Nästan 4 timmars hål. Jobbigt...? Näe, inte direkt.

lasagne

Jag har stått och slitit med att göra lasagne i någon timme nu, och som resultat osas köket av bränd ostsås.... Hm.... Jag tror jag håller mig till vetenskap, inte matlagning.

Idag har det hänt mycket. Jag hade idrottslektion, och jag tror min enda chans på ett mvg i idrott gick upp i rök... Fuck. Sen spelade vi upp lite scener ur Shakespeares "En Midsommarnatts Dröm" på engelskan, vilket var fylld med skratt och galna saker. Efter en som vanligt vidrig lunch började "Framtidsresan", en halv temadag om alla möjligheter inom skogsindustrin. Inte delen i skogen, men delen i industrier och forskningslabb. Det var rätt kul, trots att jag har blivit grymt uttittad, av allt och alla.

Efter skolan har jag ägnat tid åt att såsa framför teven, och, som nämnt, att göra lasagne. Den kommer antagligen smaka skit, men det är JAG som gjort den. Nu ska jag äta upp den! Puss!


Jag älskar...


Bild från i måndags.


Jag älskar första dagen efter ett lov. Jag älskar det faktum att jag kan slappa på varje mattelektion fram till sommaren. Jag älskar mina varma och goa tofflor på fötterna. Jag älskar musiken som dunkar i mina högtalare. Jag tycker om krusbärskrämen jag kunde äta idag. Jag älskar det faktum att jag får sova snart. Jag älskar det faktum att jag får leka homosexuell fe-kung imorgon.

Jag tycker inte om att drömma puckodrömmar, eller någonting som har med franska att göra, men det är sånt man får ta. God natt!

The sky's the limit



Jag är trött, jag har ont överallt, speciellt i händerna, och allt på grund av stalltjänsten imorse. Jag tycker verkligen inte om stalltjänster ibland, speciellt inte på sista dagen på lovet... Men jag ska muntra upp mig själv med lite hemmagjord krusbärskräm och Taylor Swift.

It's a beautiful day


a house in a wood



Igår hade jag ridning, som vanligt, och jag vill nästan ut igen. Vi hade uteritt, och eftersom det är sportlov visste nästan ingen i gruppen att vi hade någonting, så det var jag, en till och ridläraren som var ute en sväng. Det var faktiskt helt underbart mysigt att vara ute i slasket, och med en urgullig häst, en härlig galopp och behagligt väder kan det sällan gå fel.

Idag kämpar jag på med matte här hemma. Det har kommit fram till primitiva funktioner och intergraler. Dessutom vill jag ut och fota, och ta till vara på det vackra vädret. Ikväll blir det popcorn och en film eller två. En helt vanligt fredag alltså, fast utan skolan och stress och krav. Fast jag saknar nästan mysmatten med världens bästa NV08! ♥

Eclipse trailer!!!!



Hmmmm.... Någon som vill gå på bio den 30 juni? ;)

rosa iphone



VAD är nu detta? Har jag gått och fått dubbelmoral? Neej, inte direkt. Jag hatar iPhones och pekmobiler överhuvudtaget. Jag vill ha ett ordentligt qwerty-skrivbord på min mobil. Men mami var hos en kompis idag, vars dotter hade fått en billig iPhone-kopia från Kina. Hon ville inte ha den, så mamma tog hem den och undrade om jag kunde tänka mig att överta den. Jag var frestad, den är ju riktigt söt! MEN som sagt är det en kopia, och den har varken WiFi eller de 16 GB:en som står nämnda på lådan. Så den ska hitta en annan ägare, men visst var den ursöt! Den är även extremt pytteliten. För kineser you know ;)

En helt fantastisk dag



Nu är jag verkligen på supergott humör. Mitt tangentbord fungerar felfritt, det är stekhett ute (8° i SKUGGAN!) och allt är bara perfekt! Ikväll är det ridning, och jag ska ta en långpromenad dit. Den lilla thailändaren kommer hit om ett tag också, vi ska planera vår idrottslektion vi ska hålla nästa tisdag. Så ja, det här blir en bra dag det här.

have you seen the world?





Världens vackraste flicka!

det kallas tur i oturen



Jag fick precis svar på min klagan till tvspelsweb.se, om den felaktiga adaptern som fungerade. De bad om ursäkt och de skickar en ny med en gång, men jag får behålla den gamla ändå! Weii!!! Så nu har jag ÄNTLIGEN ett bra och rent tangentbord! Mitt gamla sjöng på sista visan... Efter 7 års samlande finns det tillräckligt många kaksmulor för att föda halva Afrika mellan tangenterna...

I övrigt har jag hållt mitt löfte idag. Jag har (nästan) hållt mig borta från datorn, jag har dammsugat och varit ute och gått/fotat i över en timme. Ikväll blir det våfflor, och jag har till och med pluggat! Jag ska städa pyttelite nu, sedan fortsätta njuta av denna fantastiska dag!

dagens fail



Tvspelsweb.se är kanske en av världens snabbaste sajter, jag beställde saker igår och fick hem paketet idag. Jag är i extas! Jag beställde två close up-filter (+4 och +10) oh ett motsolsskydd, och en adapter för att få det nya tagnentbordet att fungera. De skickade helt fel adapter, så jag blev förbannad, men EFTER att jag mailat och klagat upptäckte jag att det fungerade... Typiskt, eller vad? Menmen, jag ska fortsätta att vara överlycklig, adios!

sunset




Igårkväll plumsade jag ut på en åker för att knäppa kort på solnedgången. Det är nästan ett äventyr att trippa runt uppe på skaren. Här och var går man såklart igenom, och jag blev alltid lika chockad när halva benet försvann djupt ned i snön...

Jag tänker försöka vara duktig idag. Jag ska plugga, dammsuga och hålla mig borta från internet. Right. Here goes...

Tävlar



Jag tänkte tävla lite faktiskt, HÄR, hos http://caroflina.blogg.se/. Håll tummarna! :)

Helena




capture the moment



Idag är det pissväder, men ändå plusgrader. Jag har totaldamp på min dator som vägrar installera ett nytt tagnentbord/mus. Jag lyssnar på spotify och leker i photoshop. Rätt bra dag hittills!

vackra helena



Idag, på den internationella kvinnodagen, har jag umgåtts med Helena ute i vårvärmen. Över 8 plus har vi haft idag! Vi tog tillvara på värmen och gick ut och fotade, dessutom tog vi en promenad till stallet senare. Hon tittade på när jag red. Sen körde jag hem henne och nu är jag hemma och ska installera nytt tagnentbord och mus till datorn.

movieday

Jag har inte gjort någonting vettigt på hela dagen, jag älskar det. Däremot har jag tittat på en massa filmer. Edward Scissorhands, Spiderman 3, Extreme Movie är några, sen blev det lite Top Gear och annan TV också. Jag ska poppa popcorn nu, sen blir det mer film!

LOV

JAG HAR LOV! Jag ska hylla det genom att sova i 7 dagar. Puss!

I opened my eyes last night



Jag är trött. Jag får vara trött också! Jag har labbat, blivit överfallen av whiteboardpennor, haft franska och gått hem. Dessutom har jag lagat mat och tittat på TV. Hemskt hektisk dag.

Cookies



Jag tycker om tisdagar. Ibland i alla fall. Som idag. Vi har haft basket, vilket är en rolig sport, vi har haft engelska utan lärare, vi har haft håltimme, matte och biologi. Jag har även kommit på hur underbar min klass egentligen är. Den är perfekt! :D

Pusshej!

MONDAY

Ny vecka, nya tag. Jag kom precis hem från en jätterolig hopplektion, jag hade söta lilla Skorka. Jag älskar att hoppa, rushen är underbar. Haha, jag låter nästan som en adrenalinjunkie! Jag ska äta snart, lite makaroner och köttbullar tror jag bestämt att det blir. Jag ska försöka sova tidigt inatt, imorgon blir det stenhård basket direkt på morgonen.

Pusshej leverpastej!

RSS 2.0