Edvin's on fire! Före och efter ;)




These are my days




I want more time


thank you for the music




Jag tänkte passa på att tacka dessa sötnosar för igår, det var riktigt roligt! Nu ska jag göra det enda tänkbara för en riktig medborgare, jag ska rösta. Puss!


High above my head



Nu har jag gått och småstädat hela dagen lång, men nu börjar det bli klart. Om någon timme kommer det lite folk, sen är det partyparty på tranan. Weihoooo!

the tiger in my neighbourhood




Jag blev överfallen av en liten katt påväg hem från skolan och stan idag. Den bor någon gata bort, och den är alltig sjukt gosig. Sötnos!

the fall is falling over us



Nu har min artonde v. 37 börjat, och det ska banne mig bli en bra vecka. Om några dagar ska Nikon lansera D90:ns storebror, så jag får vara lite härlig kameranördig ett tag. Sedan i helgen blir det party, och innan det hoppas jag att en bra mail med riktigt bra nyheter trillar in i min hotmail-inbox. Dessutom ska jag (försöka) börja fota till mitt projektarbete, om några glada elever vill ställa upp vill säga (!).


Elvira



Jag stack till stallet och fotade lite hopptävling idag. Det är himla svårt, eftersom det går så snabbt och autofokusen är inte lika snabb. Men jag fick några bra bilder, och två filmer också. Imorgon ska jag tillbaka och fota lite start-fälttävlan också, så nu blir det lite hästan framöver!

Men innan det blir imorgon är det ikväll. Igår satt jag och grinade framför Remember Me med en skål popcorn. Ikväll blir det förhoppningsvis lite muntrare! Helena och Linnea kommer hit ikväll, sen är det partey och skaka rumpa på tranan!

peppglädjeochlycka



Jag har ofta två inställningar: pepp eller depp. Det är ofta stora skillnader som beror på små faktorer som avgör mitt humör, men just nu, med spotify på högsta volym, en programdag imorgon, awesomeness i skolan, skratt och bacon kan det inte gå fel! Jag önskar att jag hade haft riktigt bra foton som symboliserar detta! Men som tur är så behöver jag inte fixa med sånt, för det är lilla Lisas projektarbete. Mitt är bara att knäppa kort på folk, hur sura de än blir av det. AWESOME! :D


Och så var det höst



sunshine warms me up inside



Efter en trevlig kväll i Söderhamn, lite late night-film och sömn ska jag ta itu med mitt läxberg. Religion, engelska, samhällskunskap och biologi står på schemat.

en dag till...






... men det är svårt att ha tråkigt när dagarna spenderas med den galnaste och underbaraste klassen av alla!

almost ghostlike



Ännu en vecka har passerat med rasande fart, och helgen analkas. Trots lite ovisshet ska jag försöka dra mig till tranan, och dessutom tänker jag försöka vara en bra elev och göra mina läxor i tid, och inte börja 5 minuter innan lektionstid, något som jag lyckades med idag.

På den ljusa sidan börjar mitt projektarbete alltmer ta form, och efter ca en veckas politikplugg börjar mina åsikter ta form. Ett tips är att titta på partiledarutfrågningarna på svt, de finns på svtplay också. De har betat av 4/7, och de är riktigt bra. Dorsins valvisor är ett riktigt körsbär med!



Göran Hägglunds valvisa är riktig svängig!

klickklickklick





När jag kom hem idag fastnade jag vid datorn, som vanligt, men jag råkade titta ut en sväng. Ljuset var så grymt och gult och varmt att jag tog kameran, stativet och mina objektiv och kutade ut i skogen. Klickklickklick så hade jag några nya självporträtt i motljus och med underbar bokeh. Tänk om jag bara hade haft någon annan att fota, någon som trivs bättre framför kameran, så jag får leka lite mer med fokus och inställningar! En reflexskärm skulle inte heller sitta fel... Jag tror jag ska klicka hem en liten jäkel nästa gång jag inte är pank.

RSS 2.0