hp6 och lite lov.

Vad kan jag säga? Det är lov, då blir det mindre bloggande. Så är det bara ;) Anyways, det har ändå inte hänt så mycket. Idag var jag, mammi och Jens i Järvsö och åkte skidor. Efter tio åk gav jag och Jens upp. Aj på bajspjäxorna, bajs på liften som slog sönder min axel och så vidare. Men det var fint väder där i början i alla fall ;P

, jag satt och skulle välja ut en film att titta på ikväll, utan resultat, när jag lite snabbt tittar in på youtube. Jag råkade hitta ett klipp om Harry Potter 6-filmen som kommer på bio i sommar. Och tjaaa, vad kan man säga? JAG VILL SE!



Allvarligt, jag är så där på premiären att det är inte sant! Såg i ett annat klipp att dom ska splitta sjunde filmen i två också, så det blir part 1 och part 2. Dubbelt så mycket Harry Potter för oss. Hurra! :D (Elin är lycklig!)

Nä, nu tänker jag fira med att titta på en gammal HP-film ;) Ha det bra <3

fortsättsimmafortsättsimma

Hallelujah! Jag sitter vid min vanliga dator nu, och jag har kunnat suttit ett tag nu. Och gissa vad? Den har inte dampat! :D Den brukar vara lite sjuk annars. Mitt i någonting så börjar den knäppa och låta jättemysko, och sen blir den svart, och skärmen blir blå och visar ett meddelande, typ "en tråd eller ett nätverk har slutat fungera. Om du sett detta meddelande förr, kolla upp nyinstallerade program" och så vidare. Längst ner står det också "Påbörjar dumpningen av fysiskt minne". Det får jag jämt panik över! Vafan, är det liksom mina bilder och sånt då? Läskiga saker.

Anyways, igår stod jag hela dagen med mjöl upp till hakan. Vårt kök var inte en vacker syn kan jag säga ;) Det började med semlor och efter det bakade jag lite bullar. Semlorna smakade apa, men bullarna blev goda. Idag har jag varit lite duktigare (eller njaaa...) och jag har faktiskt varit utomhus! Först ner på stan en sväng, fast jag hittade ingenting. Sen har jag varit och simmat faktiskt! Det blev en timme. Jag räknade inte hur långt jag simmade, men jag tror att det blev runt 2 km. Ikväll ska jag fira med lite chips ;)

Jag hoppas att ni har ett bra lov/en bra vecka, och ha det bäst sötnosar! Puss!

datorbajsjävlaskiiiiiit!!!!

Jag tror jag tänker kasta ut min dator genom fönstret. Jo, allvarligt! Då kan den få ligga där i snön och frysa. Sen tänker jag gå ut och sparka och hoppa på den så den går sönder. Sen tänker jag gräva ner det som blir kvar av skiten. Sen blir jag nog glad.

Som ni kanske har förstått är min dator lite elak, så därför sitter jag nu med vår laptop. Jag ska tydligen baka semlor nu snart också. Igår var det också en såndär typisk lov-dag som bara spenderades framför teven, men jag var nere på gymmet en sväng, och det blev även en promenad inkastad. Det är nog lika bra att jag börjar med semlorna nu, annars blir de nog inte klara i tid. Men de kommer antagligen bli skitvidriga, menmen. Jag är på dåligt humör ;)

lov är bäst

Hejsan! Fy tusan vad det är härligt att ha lov. Igår och idag har jag bara tagit det lugnt. Jag har spenderat en grymt massa tid framför animal planet, något som är riktigt lärorikt. Man lär sig alltid en massa saker, och efter tio minuter vill man  verkligen åka utomlands ;)

Vet ni vad jag har funderat på? Nej, inte jag heller faktiskt ;D Hehe.. Det här känns som ett extremt orelaterat inlägg, men det är ju lite uppdatering i alla fall. Men vi hörs, och nästa gång kanske jag har något att faktiskt berätta om ;)

Bästa dagen! :]

Hejsan! Gud vad jag älskar mitt liv idag :) Hella och Linkie kom precis hit, och vi ska ha en riktigt myskväll och fira lovet. Linkie gjorde en storslagen entre, då hon lyckades med en snygg vurpa och hamnade på ryggen på trappan ;D Skolan har varit härlig, med korta lektioner och en riktigt trevlig lunch måste jag säga. Efter skolan blev det lite fika med en massa tjejer från klassen, och sen blev det lite shopping på Såfin :)



Så ja, lover inleddes på bästa sätt, och jag ska ha det riktigt häligt. Hoppas ni har det med, och en riktigt trevlig kväll! Pusspuss!

designarbete

Tja, vad kan man säga? Photoshop är lite roligt ibland (tänker på bilden ;)). Nu är jag mätt i magen och glad som tusan. Ridningen gick jättebra, trots att jag hade Biggles. Han är en stor svart sötnos, fast han är nästan för stor ibland. Han går liksom i stooor slowmotion hela tiden nästan ;)

Jag har precis suttit i några timmar och fixat ihop en riktigt lyckad design. Kolla på http://emelieberglund.blogg.se/, det är resultatet :) Hon blev nöjd, och då blir jag nöjd också :D Jag har tagit någon liten paus och ätit semla och kladdkaka med :)

Imorgon är det den sista skoldagen innan lovet, så det är både kul och tråkigt. Det är kul, eftersom det är lov liksom, men dagarna med alla glada och underbara nv:are är inte heller fy skam. Sen missar man ju ut lite på alla andra saker också ;]

Imorgon har jag planerat in lite småbus på kvällen. Helena och Linnea kommer hit, och vi ska baka lite, och titta på film :) Det är väldigt efterlängtad, och det kommer bli asskoj! :D

På lovet har jag tyvärr inte så mycket inplanerat, men det är väl sånt som märks sånt där med planer. Jag och Helena skulle eventuellt kanske hälsa på Linkie i Söderhamn, eftersom de ändå har lov v 10. Sen kanske det kläms in lite skidåkning eller gymmande eller något sådant med, sånt man egentligen SKA göra på sportlovet ;D

update

Hej gullpluppar! Der ni sett det underbara vädret? Det är soligt och blått, och det var härligt att promenera hem faktiskt. Jag ska åka iväg till stallet alldeles strax, och ikväll ska jag jobba med en design jag skulle vara klar med igår. Duktigt Elin! Igår skrev jag ju inte så mycket, men inget speciellt hände väl direkt. Svenska, biologi, matte, engelska och historia i skolan, och hemma fick jag ingenting gjort. Lite bajs på det. Eller jo, Anton, Edvin och Hugo var ju riktigt stiliga igår, så det blev det lite skratt över också ;D



Idag har vi haft först matte, som gick bra. Jag gillay y=kx+m, eftersom jag kan det sedan förut. På engelskan satt jag i bibblan och letade igenom en massa tidningar, eftersom vår suglärare har tappat bort min artikel! Som jag har läxa på tills imorgon! Jo, tack Anneli Avander. Men men, jag fick titta igenom en massa glossiga modetidningar på engelska. Dessutom var det himla lugnt i bibblan, så det var najs att sitta där :] Hihi! Annars då? Tacos till lunch, lite franska, håltimme (tack för att du är sjuk Malin!) och kemiprov. Det kändes bra, men det är väl för att jag har lyckats lära mig molmassan och det. Många i klassen var helt panikartade, och jag hoppas verkligen att det gick bra för alla.

Men ja, nu ska jag iväg. Pusspuss!

Nothing lasts forever.



Min sötaste Bonny har dött. Bara sådär. Det är lika trist varje gång, speciellt när man inte förutser det. <3

Tävlar

Jag tävlar hos Lily om en SATC-skolåda. Vad med ni också vettja, men vinn helst inte ;D Näärå, jag skojar bara ;)

http://lindablom.se/2009/february/tavling-vinn-satc-boxen.html


song

Hehe, jag gymmade inte tidigare ;P Det var stängt, så det gick inte så bra ;) Men ja, istället har jag tagit det lite lugnt bara. Tänkte dela med mig av en låt som jag tycker om, bara för skojs skull. Jag har hört den på radion, och jag har undrat jättelänge vad den heter. Men så fick jag redapå att den hette Love Story, och den är fin :) Tihi :D


gym ftw!

Hejsan! Nu har jag kommit hem från skolan. Efter svenskan sist hade vi ett mattepass på 60 minuter, och sen lite mer svenska efter det. Mammi skjutsade hem mig nyss, och jag ska dra ner på gymmet nu. Och tjaa, nu blev det kort med faktiskt.. ;P Men jaa, ibland blir det så :) Ha det bäst, puss!


Biff för fan! ;D

Svenska

Hej sötnosar! Nu sitter jag i datorsalen och har lite svenska :) Jag ska söka lite information om Korea-kriget. Hittills har vi haft lite historiaprov, som antagligen gick bajs eftersom jag inte hann med att skriva personliga åsikter, skridskor, då mina fötter dog rätt rejält, och sen lite franska och lunch. Så ja, jag tänkte bara säga lite hej och sådär. Så tjaa, hejdå! Ha det bra :)

Måndag

Hej cuties! Hur mår ni idag? Jag mår toppen, fast jag är lite trött i kroppen (rimsuga ftw!). Idag har vi haft lektioner i skolan, coolt va? På kemin labbade vi lite med svavel och koppar, och det stank apröv. Men till sist fick vi fram en liten blå tråd, och det skulle vara en blå tråd, så det var ju bra. På fysiken lekte vi lite med fjädrar. Alltså de av metall ;)

Efter vi slutade sen stannade jag kvar en liten stund och hjälpe Araya lite med kemin, sen traskade jag iväg till stallet. Efter en pizza gjorde jag iordning hästen, Snärten, och sen red vi. Det gick rätt bra faktiskt. Han är extremt stum i vänster sida, och han är väldigt på och stark också. Men han stack i alla fall inte, så det är ju bra :)


Lockiga trion innan tranan :] Bästa flicksen ever! <3


På fredag kanske det blir mys med världens bästa flickor med, Helena och Linnea :) Det ser vi fram imot! Imorgon har vi historiaprov och skridskor, på torsdag har vi kemiprov. Så ja, en vecka till, med plugg, men sen jävlar är det lov! :D Och vem vet, kanske det blir nåt bus då med ;)

min helg

Hej sötnosar! Jag sitter och snaskar lite popcorn nu, tänkte titta på en film strax. Igårkväll kom Linkie hit som sagt, vi hade chips, dipp och två chickflicks, så vi var set ;) Det blev Systrar i Jeans 2 och Andus, Thongs and Perfect Snogging.




Idag har jag varit otroligt tråkig. Jag har gjort lite lasagne, och det är väl det duktigaste jag gjort idag. Jag har suttit hela dagen framför datorn och pillat med bloggdesigner, och mestadels designen på http://rosamoped.blogg.se. Jag har lagt ut några tutorials också faktiskt. Men nu är jag nöjd med designen, den är bra nu tycker jag ;)

Imorgon är det skola igen, och en timme innan vi börjar har jag utvecklingssamtal, härlig tidpunkt eller vad? ;P Menmen, jag får ta och överleva. Ha det bra nu, så hörs vi imorgon! <3

promenaad!

Hejsan! Jag har precis kommit tillbaka från en lång och härlig promenad :) Det är ju så fantastiskt väder idag, soligt och bara 3 minus. Jag drog på mig täckbyxor, laddade upp med mp3:n och jag har varit borta i typ 1½ timme. Jag gick hem till Linnea mitti också, så hon hängde på en bit. Hon kommer även hit lite senare och vi ska titta på film och ha det trevligt :)

Innan promenaden har jag suttit och snickrat med min designblogg. Jag ska göra om konceptet lite, och kryddar det med en ny design med en massa nya finesser och sånt. Även den här bloggen kommer få lite finesser, så håll utkik ;) Annars får ni väl ha en härlig alla hjärtans dag i alla fall, pusspuss!

morgonpigg

God morgon! Någonting sjukt har inträffat! Jag vaknade för bara ett litet tag sedan, bara sådär, och nu är jag pigg som en lärka. Jag tror jag till och med kommer att gå upp snart! ;) Igårkväll var jag hemma, åt lite popcorn och gjorde några designer, hör och häpna. Och sen har jag insett att jag måste göra någon med min designblogg, för det är bara bajs som jag har det nu. Jag vill verkligen kunna tjäna en slant på den, så jag inte bara helt slänger värdefull tid i sjön ;)

Jag tänker gå upp och äta frukost nu, och jag känner att jag vill ut och röra på mig också, det är jättefint väder. Vi hörs lite senare! Puss!

Ny locktång!

Hejsan! Tro det eller ej, men jag har faktiskt investerat i en locktång! Philips Saloncurl pro hette den. En fet jävel, och det visar sig vara ett ganska grymt klipp. Den verkar jättebra, och den kostade bara 150 kr på Elgiganten (returnerad vara). Det var liksom inget att tänka på, eftersom jag har velat haft en ganska länge. Den är keramisk, har lite småfinesser (typ värmeinställning osv) och den är typ 3,2 cm tjock. Jag har tittat runt lite på nätet, och billigaste priset ligger runt 300 kr, så det är verkligen ett fynd ;)



Idag har det varit en av dedär härliga dagarna då man inte gör så mycket. Fysik imorse, lite räkning med krafter och så. Engelska efteråt, som mestadels ägnades åt läxförhör, och lite klagan på att vi pratar lite för mycket i vår klass (a). Sen hade vi biologi, och då började vi med lite nytt, vi ska jobba med miljöproblem och så.

Efter skolan har jag hunnit med att gå ner på stan, fika en sväng med mammi, och som sagt, köpt en locktång. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, kanske titta på en film och bara mysa över att vi inte har några läxor. Eller jo, visst har vi läxor, men jag tog inte med mig några hem ;) Ska ni hitta på ngn skoj i helgen? Tell me :) Ha det bäst! <3

a new day, for new learnings

Tatadaam, idag är det äntligen fredag. Jag vaknade för drygt en timme sedan, av att min älskade bror sprang omkring som en galning för att packa saker och så. Han ska iväg till Malmö i helgen för att simtävla. Men det ska inte jag, för jag tänker sitta hemma hela helgen och göra ingenting, sådetså! ;)

Jag ska börja klä på mig och göra mig iordning alldeles strax, och jag ska åka till skolan till tio. Vi börjar med fysik, har lite lunch efter det, lite engelska och en timmes biologi. Vet ni vad jag har upptäckt förresten? Jag kan använda min plattång inne på toaletten, vilket är helt perfekt, eftersom ljuset i mitt rum suger. Hehe, man lär sig något nytt varje dag ;)

Ha en bra dag, vi hörs!

bajskallt ute nuförtiden

Hejsan! Idag är det torsdag och humöret är på topp. Imorgon är det fredag, och sen är det helg, sen är det bara en vecka kvar, sen är det lov, och efter lovet har vi hoppning igen, och jag är bara så pepp! Jag kommer i alla fall vara det tills jag totalslocknar. Jag vet inte, men ibland känns det nästan som man blir lite manisk, går på högvarv hela tiden och bara väntar på en krasch. Men ja, det blir väl så. Imorse började vi nio, alltid skönt med extra sovmorgon. Matte, engelska, lunch och franska gick som vanligt. Vi spelade upp våra sketcher på franskan, fast man fattade ändå bara sin egen ;P

Efter franskan skulle vi ha haft historiaprov, men så plötsligt gick brandlarmet, och vi var tvugna att stå ute och frysa häckarna av oss i 20 minuter, och inte är man ju smart nog att hämta jacka heller. Jag stod därute med mitt pennfodral, tunna kofta och converse, och såklart brann det ju inte heller. Man blev liiite putt.

provet blev uppskjutet, det sög ju inte direkt. Det blev en lång härlig rast innan kemin, och det är såna lektioner som jag blir riktigt glad av. Jag får ofta förklara litegrann, och jag blir glad för sånt. Dessutom lär jag mig själv också, så det är win-win! Efter skolan gick jag hem i kylan, och när jag kom hem åt jag lite toast, och åkte sedan iväg till stallet. Vi har haft hoppteori och lite så, och jag blev så himla sugen på att hoppa! Att sitta på Shannon, galoppera mot hindret och känna när han bara exploderar över hindret. Då är jag lycklig :)

debatt är kul

Guten tag! Jag kom hem från skolan för lite drygt, och hittills har jag hunnit titta på Ugly Betty, Heroes och ätit två skapligt brända mackor. Vår brödrost är dum i huvudet och spottar inte ut brödet när det är klart, utan bränner sönder det tills man själv får fiska upp det. Idag började dagen alltför tidigt tycker jag, jag var jättetrött imorse. Jag blev lite piggare i skolan i alla fall, och vi fick välja ämnen inför en muntlig redovisning. Jag valde Koreakriget, så nu tusan kommer ni få se på att balla ur. Sist jag snackade om det var det tofflor inblandade ;)

Efter svenskan hade vi en debatt om kärnkraft, och det var grymt roligt! Jag älskar att debattera, och det var ett roligt ämne, och alla var jättebra. Jag var miljövän mot kärnkraft, vilket sög. Det finns inte direkt några bra argument ur miljösynpunkt, vilket är lite tråkigt. Men det var ändå skoj, vi är duktiga på att ha roligt på nv ;) Efter debatten hade vi vårt långa mattepass (80 minuter), engelska (som sög), och historiaprov. Man fick sitta två och två, och jag och Keso fick ihop bra svar tycker jag. Men det är sånt som märks ;)



Hehe, lite bilder från bowlingen igår ;) Det var riktigt roligt, fick in några strikar och så med :) Det är roligt att bowla helt enkelt ;D Nu tänker jag titta vad det blir för mat, börjar bli lite hungrig ;) Ha det bäst!


NV gör mig skoltrött

Såhär ser min datorskärm ut just nu. Jag borde bli klar med historian, men jag orkar inte. Jag har hamnat framför photoshop, men jag har ingen fantasi. Min designblogg går inte bra just nu, eftersom jag inte orkar göra några designer att lotta ut, eftersom jag har plugg. Jag längtar tills loven, då har jag tid att göra designer igen. Det känns så kasst att jag inte orkar, eftersom jag aldrig förut varit skoltrött. Men ett halvår med nv har lärt mig mycket nytt.


bowling idag!

Hejsan! Ja, nu sitter jag i en datorsal någonstans på skolan och "arbetar". Kärin och Araya är också här, och det är töntigt varmt här inne. Jag ska skriva lite stödord till historian strax, tänkte bara skriva lite först, och som ett bevis på att jag kanske inte har alltför kul tänker jag till och med lägga in dagens outfit, det är en "favorit i repris", så jag använder den gamla bilden ;) Det blev lite omgjort dock ;D



Om någon timme ska vi ta och traska iväg till bowlingen, det ska bli asskoj! Vi är väl typ 10-11 st, så det blir rätt mycket bowling, vilket blir kul :) Men nej, nu ska jag plugga, ha det bäst! <3

let's bowl!

Snaark! Nu tusan ska jag sova, trots fullmåne ikväll, och imorgon ska jag ha den bästa dagen på mycket länge. Idag var en rätt bra dag med, men imorgon ska bli great ;)

Vaknade sju imorse, ville inte gå upp direkt. Men jag parvlade mig iväg till skolan till nio, tack till mammi för skjuts i minus-tjugo-graders-kylan. Datorkunskap imorse, lite pill i excel. Jag gillar excel, min fiffiga kassabok tillåter mig nämligen att inte slösa alltför mycket ;) Jag är ekonomisk, inte snål. Sen var det fysik och biologilabb; friktionskrafter (+ lite extra rast) och lite tittar på gamla biologiprov. Jag såg till att prata lite med hur jag ligger till i naturkunskapen och biologin också, med nöjande resultat! Min väg mot 22,5 i betyg går framåt! (Jag är överambisiös). Anyways, efter en kort lunch bestående av Torsbergs underbara baguetter hade vi kemi, och empiriska formler. Lite matte sedan, lite lek i språkstudion och sedan avslut.

Efter en kort promenad till stallet satt jag och huttrade över kemiuppgifter i kafeterian, och sen fick jag hoppa med Pigalle. Han är en gullig liten häst som är en av de lataste på stallet, och det gick väl sådär med hoppningen i sig. Mest totala misslyckanden, men jag kom ju över alla. Men jag föredrar ändå Shannon på hoppning, då blir det lite tempo i det hela :) Trots att Shannon sticker mot hindrena är jag lyckligast över hindrena på honom! :D

Anyways, ikväll har jag lyckats att pilla lite med några designer, och ätit lite semla :) Imorgon är det friskvårdsdag, vilket är najs, och jag har som nämnt sovmorgon till tio, och efter lite chillat plugg med typ tio andra (resten är i Vemdalen, boring!), så blir det bowling klockan två. Skoj! (Y)

helg

Hejsan! Nu är det helg, och det känns underbart. Igår var det toppen, hela tiden. Fysiken, engelskan och biologin gick bra, trots att jag inte riktigt kopplar exakt allt i fysiken. På biologin fick vi rollerna till vår kärnkraft-debatt som ska äga rum om någ tag. Jag ska vara miljövän mot kärnkraft, så det blir intressant att se hur det blir, speciellt då jag egentligen mest är för det. Får väl passa på att gratta Edvin också som fick rollen som debattledare, något som i mina ögon är drömrollen ;D


Helena, Linnea och moi kom visst med på efterfesten, två ggr faktiskt ;D

Tranan igår var toppen. Vi var hos Linnea innan och gjorde oss iordning. Det blev mycket lockande och sotande och svarta naglar, då alla vi tre körde på samma stil, bara Erika körde platt hår. Vi dansade och hade det trevligt hela kvällen, trots kanske inte världens bästa musik eller kanske inte världens fullaste dansgolv (inte från ett och framåt i alla fall), men roligt var det :)

Nu ska jag poppa popcorn och läsa lite bok faktiskt, jag tar det lite lugnt ikväll. Imorgon är det stalltjänst som gäller, åtta till tolv i stallet. Det kan vara roligare ;)

Utgång!

Nu tusan är jag taggad! Första utgången på aslänge, och det ska bli ett riktigt härligt break från alla förväntningar och måsten. Sitter med ansiktsmask nu, ska åka iväg till Linkie snart, ska äta lite också, och packa ihop det som ska med. Men humöret är på topp, och min megafinne på hakan har typ försvunnit, så allt är positivt! Vi hörs imorgon, kisses! <3

kort-dag

Idag är det torsdag! Och det har vrait den härligaste torsdagen på väääldigt länge. Det började med hemstudier på matten, vilket mestadels innebar en extra timmes sovmorgon. Första lektionen blev engelska, inte så roligt med andra ord. Sen var det en tidig lunch, sedan franska. Jag och Seb nötte vår sketch, så nutusan blir det åka av på torsdag! ;) Sen hade vi historia, och jag börjar nästan tycka att det är roligt. Ett extra tack till tjejerna i klassen som får mig att förstå skiten, jag lär mig när jag förklarar nämligen :) Vi hade ingen kemi heller, eftersom läraren var sjuk. Irina Frisk var sjuk, det blev lite skratt över det med ;D

Efter skolan blev det hemtramp med cykeln, och efter lite gossip girl, mackor och lite hemmagjort jordgubbsglass traskade jag iväg till stallet. Det blev lite sent också, så jag skyndade mig dit. Från ren till Heden på 40 minuter, det ni! Det är snabbt faktiskt. Jag red Biggles idag, en stor, svart goshäst, som tyvärr är gosigare i stallet än på ridbanan. Han är extremt stor och kantig, men det gick rätt bra ändå :)

Imorgon har jag sovmorgon till tio, sen lite fysik, lite engelska och lite biologi. Sen slutar jag, och på kvällen ska jag hem till Linnea och göra mig iordning inför Tranan :) Jag ska dit med henne och Helena, kanske någon mer också, jag vet inte ;) Men det kommer bli skoj :D På lördag blir det väl plugg och så, och på söndag har jag stalltjänst. Hoppas ni har det trevligt i helgen i alla fall ;) <3


plats för passande rubrik (a)

Ska precis ta och hoppa in i duschen, tänkte bara kasta in ett litet inlägg först. Det har varit en lång dag, men inte sådär extremt megatuff ändå. Vi hade historia imorse, och vi jobbade verkligen seriöst (a). Vi försökte i alla fall. Sen var det fotboll, 5-a-side på idrotten. Det är kul, men jobbigt! Jag hade allvarligt blodsmak i munnen efter två matcher i rad. Och inte gjorde vi några mål heller. Men jag spelade i alla fall back, så det var inte mitt fel! (a) Men jag var ändå rätt fail på idrotten. Jag kom dit, och kom på att jag glömt bort att tagit med både linne och strumpor! Jag improviserade och körde med linnet jag hade under min klänning, så det löste sig ändå. Men det var bara så typiskt! ;)

Franska sen, lunch, svenska, matte och svenska igen. Vi körde på med våra pjäser på franskan, jag och Seb börjar bli riktigt duktiga ;D På svenskan fick vi en ny lärare, vår gamla har bytt position typ. Så nu ska vi börja läsa böcker hemma, och köra med muntliga redovisningar i skolan mer. Matten dög, jag kom nästan på en ny regel, den ni! Håkan vad jätteimpad, tills vi kom på att det inte var så bra ändå. Men om man förbisåg det allra sista så blev det rätt! :D Mer orkar jag inte förklara ;D

Efter skolan kom mamma och skjutsade hem mig, och jag åt lite mat och så. Jag har hunnit varit nere på gymmet en sväng med Linkie också, men det blev inte så mycket gjort.. Det blir mer prat, jag är kass på att gymma effektivt med kompisar ;P Sen har jag inte hunnit med så mycket mer ;)

Nu i veckan har vi inte så grymt mycket hemmaarbete direkt, mer i skolan. Imorgon tänker jag plugga historia och sitta med designer efter skolan, på torsdag är det ridning och på fredag ska jag på Tranan faktiskt. Det var längesedan sist, och det blir nog kul :) Vi ska vara hemma hos Linkie och göra oss iordning, det blir mys! Men nu, duschen!

en massa siffror!

Bajsskit. Svenskan skulle in idag, men den slutar just nu mitt i en mening, och jag sitter och gör en massa annat medan den står i bakgrunden och bara skriker att jag ska bli klar med den. Och till råga på allt börjar vi åtta imorgon, vilken innebär att om jag inte går och lägger mig inom tre timmar kommer jag se ut som en zombie imorgon. Tusan var allt tar tid ibland, men när man väl har tid råkar den hamna på att göra lite andra saker, typ äta fläskmat och däcka framför teven.

Imorse hade vi prov i Word, vilket jag så lämpligt kom på just imorse. Det var väl inte alltför svårt, word är ju rätt enkelt om man kommer på hur man gör allt. Sen hade vi kemi och fysiklabb, jag, Nygårds och Hugo var duktiga och blev klar först, minus Axel och Tobbe, som räknade fel ;) Sen, efter sisådär en timmes vägning och räkning hade vi fysiklabb, då vi vägde lite fler saker. Sen var det oätbar lunch, och lite mer kemiräkning. Matte sedan, lite franska och kall promenad till stallet, där jag satt och huttrade över historian i två timmar, hade teori och åkte hem och åt våfflor.

Nu har jag hamnat här, och jag ska börja på svenskan nu faktiskt. Ha det bäst!

RSS 2.0