Städdag, väldigt tråkigt.

Idag är det städdag. I mitt hus är städdagar något man är rädd för och helt ser till att de inte händer, men de gör det ändå. Idag har jag;

  • Torkat alla golv
  • Dammat i vardagsrummet
  • Hängt tvätt
  • Sorterat skor (vi har många skor)
  • Hängt ut mattor
  • Dammsugit mitt rum

Det är inte roligt. Igår hade vi stalltjänst också, fast det var inte så himla jobbit. Vi mockade tre boxar, smörjde hälften av alla träns o sadlar, sopade halva stallet, fodrade och mätte upp hö. Inte så jobbigt som man kunde tro. Skola imorron, hoppning på Shannon på kvällen. Sen ska jag försöka hitta en praoplats också, några förslag?

/ elin


Tisdag med skola, stad och Kyle XY.

Det har inte hänt något sådär superroligt, vi hade franska, slöjd, AP, matte, engelska och SO. Fick tillbaka våra berättelser på engelska, jag fick mvg på min :D På någon av rasterna kom Tessie på besök, hon hade typ slutat eller något sånt. Sedan efter skolan gick jag, Erika och Tessie ner på stan, jag köpte en liten buddah-gubbe :) sen var jättesöt ^^, Sen när jag kom hem lagade jag mat, och snart ska jag titta på Kyle XY, på kanal 5, det är asbra!

Sen just nu går det en historia om att Bill Kaulitz, sångaren i Tokio Hotel, är död. På någon sida kom det upp en text som handlade om att han hade varit med i en bilolycka och dog, men jag har ingen aning om det är sant eller inte. Jag hoppas inte, för att han är en bra sångare, och han är rätt snygg också ;) Vi får se.

/ elin

Äckelpäckel-groda i ridhuset.

Hände inget speciellt i skolan idag, vi började titta på 8 mile på musiken, de va väl allt.  Sen hade vi teori på ridningen, suuperskoj. Vi satt och tittade på två ryttare som red runt i ridhuset på två asfina hästar. Eller ja, vi skulle göra det, jag och Nicco satt och höll på med varandras mobiler, hon tycker om min mobil ;) Och det var en GRODA i ridhuset! En sån där äckelpäckel groda som hoppas och är ful! Som man dissikerar i USA. Urk. Jag tycker inte om grodor. Imorron ska jag på stan en sväng efter skolan. Nu ska jag äta tunnbrödrulle ;)

/ elin

Den bästa Tranan någonsin!

I torsdags hade vi softboll i skolan igen, de va askul ;) Sen hade vi skoljoggen, kom på 52:a plats! Jag vann en buddahgubbe. Vi fick till baka lite läxor då också, och jag fick mvg på en berättelse jag skrev ;)

Igår var de tranan också, jag gick med Linkie, Hella och Malin. Fan va kul vi hade det :D Vi gjorde oss iordning här, sen åkte vi dit till tio, och de har aldrig spelat så bra musik! Halv elva började dom me de låtar som brukar spelas sista timmen, och då spelade dom ännu bättre! Dansade nästan hela tiden, de var så himla kul :)

Just nu sitter jag och tittar på TV, snart ska jag försöka hitta nåt gott att äta. C U!

/ elin

Jag har slutat med godis, och det är svårt.

Det är inte lika lätt att sluta med godis som jag trodde, och den ofärdiga fantan i kylskåpet är väldigt lockande. Om ingen dricker upp den snarast tänker jag hälla ut skiten, så jag inte får ett återfall :P Nu kanske jag låter som typ en rökare eller alkoholist, men sockerbehov är jobbigt att komma över också. Jag lovar.

Just nu sitter jag och tittar på TV, och jag laddar lite för följande två dagar. Imorron har vi skoljoggen, från skolan, runt vågen, och tillbaka. Dessutom har vi softboll på förmiddagen. På fredag är det tranan, jag, Hella, Linkie o Malin ska göra oss iordning här, sen ska vi gå tillsammans. Ska bli riktigt kul :)

/ elin

Softboll, jag gillar softboll ;)

Kort dag idag, vi slutade 12:20 ;) Vi hade franska direkt på morgonen, fick skriva på ett papper. Sen hade vi svenska, då läste vi, och sen hade vi idrott. Det var rätt kallt ute, de är typ minusgrader, så vi höll på att frysa ihjäl. Uppvärmning med lite styrka och jogging, sen körde vi softboll! Eller de var jag och sju killar, inga tjejer verkar vilja spela softboll, det som är så kul :P Anders delade in lagen i "alla som slutar på IN (elin, albin, kevin o edvin)" och "alla andra". rätt smart uppdelning ;) När vi var utelag fick jag vara pitcher (den som kastar bollen till slagmannen) och när vi var inne så fick jag slå en gång, och då sprang jag på tredje. Så de gick rätt dåligt. Men de var ändå kul :)

Kanske jag ska försöka mej på att förklara softboll, hur de går till. Jo, det är ungefär som baseball, fast med tennisbollar och kärringkast. Planen är ruter-formad med fyra baser, vid fjärde basen slår man även ifrån. Laget består av minst fem spelare, en pitcher (kastare) och fyra brännare, en vid varje bas. Brännaren vid fjärde basen kallas även för catcher, och kastar tillbaka bollen till pitchern om slagmannen missar. Man bränner genom att ta lyra, kasta till brännaren på basen slagmannen är på väg till och genom att slagmannen missar tre ggr. Efter tre bränningar är det byte. Om man träffar bollen, och den går framot måste man springa, man får inte springa om någon annan och man får inte stå två på en bas, om man gör de två sista blir man också bränd. Om pitchern kastar fyra dåliga bollar ("båls", vet inte riktigt hur de stavas, men de utalas iaf så) får slagmannen gå till första basen, och om det står någon där får den gå till andra o.s.v. Pitchern ska kasta kärringkast, alltså underarmskast, och den ska gå över plattan på fjärde bas, under axelhöjd och över knähöjd. Så, jag tror de var allt, rätt komplicerat ändå ;)

/ elin

Hälsoveckan, stavas enligt alla hälsoväckan.

Vi fick frukost i skolan imorse, åt fil och flingor med äppelmos. Mums. Sen hade vi lite hälsoprat, sen gick vi och simmade i femtio minuter. Sen hade vi typ 1½ timmes rast/lunch, sen, halv 12, gick vi in i aulan för att titta på donumentärfilmen "Super size me". Den handlar om en man i 30-årsåldern som utför ett experiment, han ska bara äta McDonaldsmat i 30 dagar, och kolla vad som händer. Det var rätt läskigt att se vad skräpmat kan göra med dej på bara en månad. Läs mer på http://www.sfi.se/sfi/IMAGES/_SFI_PDF/ZOOM_FILM/SUPER%20SIZE%20ME.PDF. Allt hälsogrejs ingår i hälsoveckan, som på alla papper och annonser stavas hälsoväckan, men ingen vet varför. Kan vara stavfel, kan vara nåt helt annat.

Efter skolan gick iaf jag och Erika på stan, gick på NK och fikade (baguette och festis) och sen köpte jag en glass på Biggans. Jag och Erika har kommit överens om att sluta äta godis, jag har funderat på det ett tag, men nu ska jag sluta. Alla sorters choklad, chips, ostkrokar, popcorn och snacks gills inte som godis, men "vanligt" godis, lösvikt, nappar, gelegodis, det är sånt vi ska sluta med. Sånt och läsk, kolsyrad läsk. Får se hur det går ;)

/ elin

Frukost i skolan imorron ;)

Kom hem för ett litet tag sen från ridningen, hade Biggles. Jag tycker inte riktigt om att rida honom, men det gick rätt bra. På torsdag ska jag ha honom igen, då på hoppning. De var rätt bra i skolan idag också, men jag sket i att "rappa" på musiken.

VI har hälsovecka i skolan den här veckan, och får frukost varje dag. Imorron får man bada före lunch också, de ska jag göra. På torsdag är det skoljoggen, ska jogga denhär gången. Jag har inte varit med på det sen i sexan, i sjuan hade jag "ont i benet" och i åttan låg jag på sjukhus och hade en halsböld. Just nu sitter jag och tittar på tv och chattar lite, ska väl packa tills imorron lite grann.

/ elin

Kladdkaka är gott :)

Just nu sitter jag och äter kladdkaka, bakade den för ett litet tag sen. Den är god ;) Tittar lite på tv också, och lite på www.hm.com. Ikväll kommer mamma och Jens hem från Nyköping och imorron är det tillbaka till skolan igen. Tänker titta på film ikväll med en skål popcorn tror jag, mumma :) Imorron i skolan måste jag "rappa" Povel Ramel's 'Jag diggar dig', men vad gör man inte för ett högre betyg. 

/ elin

Jag vill ha H&M i Bollnäs!

kanske ska komma till vår lilla stad! Det håller just nu på att diskuteras om det ska byggas en galleria på brotorget, och då kanske H&M ska öppna där :D SKulle vara ännu bättre om din sko också öppnade där, även om jag inte tror de skulle hända. Men ändå, om det gör det skulle jag inte bli ledsen ;)

Just nu sitter jag och tittar på TV,  ska väl försöka komma på något vettigare att göra senare. Jag tvivlar dock på det.

/ elin

Ensam hemma ;)

Tittade nyss klart på föräldrafällan, den gick på Disney Channel ;) Pappa är borta på dans, och snart tänker jag plundra godisskåpet. Life is goooood ;) Skulle vara ännu bättre med pjuksen nedan dock :P



Klicka för att förstora bilden
 ASSNYGGA! HIttade på http://www.have2have.nu/

Blåås, blåås!

Det blåser en aning. Typ halvstorm. Igår var halva klassen borta, nästan alla killar spelade skol-fotbolls-DM, och tjejerna som var borta (Erika) var i Skåne, nån SSU-grej. Vi var nio stycken i vår halvklass, väldigt tyst och lungt. Eller ja, tystare än vanligt, eftersom både jag och Anna var i skolan kan man inte riktigt säga att det var tyst ;) På tekniken håller alla på att göra ett vindspel, och mitt är nästan klart ;) Jag ska sätta dit en träbit melln rören och en metallbit längst ner på ett snöre, sen är jag klar.

Vi hade också ett typ nutids-test på SO:n, jag kom delad etta med Edvin. Rätt tråkig dag idag. Later!

/ elin

Allt är blött som fan x)

Kom hem från ridningen för ett litet tag sen, fyfan va kul vi hade : ) Var ute på terrängen, och de var askul! Jag hade Shannon, först fick vi gå lite på banken, sen gick vi iväg till dungen och hoppade trappan upp och ner, och då började det spöregna ; ) Sen gick vi iväg till vattengraven och gick igenom den några gånger ; ) Först skritt o trav, sen fick vi galoppera några gånger, och fyfan va kul de va, Shannon stack bara iväg han x ) Fick iaf stopp på honom långt innan jag gjorde förra gången ; ) Wohoo!

/ elin

RSS 2.0