..


Underbart

Tjänna! Idag har jag inte gjort någonting alls, och det är så skönt! Seriöst, jag har stressat och skrivit uppsats hela helgen, och igår och idag har jag stresskrivit klart den. Men den är inne i tid, och jag är så jävla lättad. Nu är det bara en till som ska bli klar också, sen är det sommarlov. Fan vad najs!

BTW, det måste visas, och that's that. Damer, enyoy, Knäckebrödsdansen.



stress!

Uppsatsskrivning fram tills jag somnar vid tagnentbordet på G. Nu håller vi tummarna för att jag inte dör! Puss!


Cabaret

Today it has also been a very hot and summer-ish day. I just got back from the "Cabaret"-show, which was brilliant. Even though it was in swedish. Everyone who knows me know that I hate swedish cinema and swedish actors, but that's just because I'm closeminded.

I'm really tierd, and I know that I'll go around like a zombie all day tomorrow, but I have to write on my essay. Seriously, our teacher will KILL me if it's not done by tuesday. So well, good night, I'll write some more tomorrow! Kisses! <3

Hey, btw, I am now an official twitter-er. Stalk me on http://twitter.com/rosasvart. It's like a miniblog or something, you just write what you are doing basically, like the status on facebook. And I will only tweet in english, it feels soooo lame to answer "What are you doing?" with a swedish sentence. Well, that's it. xoxo!

sommarsommarsommar ffs!

Hejsan! Gaah, nu jävlar är det sommar! Jag har suttit ute halva dagen i bikini, linne och shorts och solat. Jag har hunnit med att tvätta min cykel och dragit iväg på en moppetur i finvädret också, underbart. Nu ska jag skriva lite uppsats, ta en dusch och städa lite innan girlsen kommer hit klockan fem. Det kommer bli avskoj :D Puss <3

Following the stream



Jag har lånat Twilight 1 och 2 från skolbiblioteket. Så nu har jag lite nöjesläsning över helgen också, trots att jag inte har tid att läsa. Jag ska skriva på historiauppsatsen lite ikväll, och större delen av morgondagen, och lite på söndag också. Jag tänker försöka bli klar innan helgen är slut, så jag slipper stressa på måndag.

Ja, imorse gick jag upp långt tidigare än vad som egentligen skulle behövas, och det var nationell engelskauppsats imorse. Jag skrev om datorer. Jag tror det gick bra, jag hann skriva mycket, dock så hann jag inte stavkolla allt. Synd ;P Sen hade vi lite fysik, men vattentryck och vanligt tryck osv, och sen hade vi en tretimmars håltimme. Den spenderades med några nv:are runt ett bord med kortspel, och vi hade himla skoj. Först var det ärligt Neger och President, sen blev det fusk som tusan. Sen blev det bluff med dropp, alltså megafusk, sen blev det lite Neger och President igen, med ännumer fusk. Skratt som tusan ;D

Sen hade vi en timme biologi, sen åkte jag och mammi och tittade på en säng, sen åkte vi tll Söderhamn för att köpa sängen, sen har jag byggt ihop sängen, och nu lagar jag mat. Kort och bra beskrivning av dagen, inte sant? Puss!


mh..

Jag har den mest underliga kvällen någonsin. Jag skriver faktiskt på min uppsats, och har fått ihop en skitbra inledning (tror jag), en halv sida fakta, och det är bara kort inledningsfakta, och min bror springer ut och in i rummet och frågar om jag kan raka hans ben/rygg/huvud etc. Han har en viktig simtävling i helgen tydligen, typ SM eller nåt, och rakar av sig allt hår på kroppen för så lite vattenmotstånd som möjligt. Han har rakat skallen med. Det ser och känns himla mysko.

Kisses!

chilldag

Hejsan! Kom precis hem från ridningen, och jag är HELT JÄVLA slut. För första gången red vi ute och hoppade, det var så himla härligt. Men det var myggigt som in i h*lvete, och myggjävlarna var ENORMA! Genmodifikation eller ngt, det var läskigt. Jag hade seg-Pigge i alla fall, så själva hoppningen gick sådär. Han var lat och jag var trött, så det gick långsamt. Det blev lite drama när en tjej ramlade av också, annars var det lugnt.

Skolan har varit chill idag. Matte, engelska (praktis infor RAJTING DÅVA! Hehe, lokalt skämt ;)), lunch, franska, historia & kemiprov. Sen cykling hem, lite kladdkaka (a), och sen stallet. Så det har inte hänt så mycket. Imorgon är det nationellt prov i engelska, uppsatsskrivning (därav rajting, som vår kära lärare säger), och tyvärr så har vi det 1½ timme INNAN våra vanliga lektioner börjar, så det SUGER!

Imorgonkväll måste jag försöka skriva uppsats, så jag slipper stressa på måndag. Det är historiauppsatsen om utvecklingsläran som ska in på tisdag, och om den kommer in lite senare så tror jag att Malin styckmördar oss. Hehe... På lördag blir det girl night här hemma, men mat, film och så, och på söndag blir det Cabaret, estettreornas slutprudiktion, med några nv:are. Sen blir det plugg som tusan nästa vecka, och fortsättningsvis med. Så kan det gå ;)

DET LÖSER SIG!

totalt omotiverad var orden

Tja! Jag orkar inte direkt blogga, eftersom jag bara ätt trött på världen. Det blir så ibland, trots att det inte är meningen. PMS kanske.

Men ja, det är skola för full gång på dagarna, städning/internet/the big bang theory/musik på kvällarna. Jag är även SÅ JÄVLA TRÖTT på allt som har med min sötmoped att göra, eftersom den är så jävla tråkig på morgonen. Den vägrar starta, och man får stå där som ett fån i fem minuter och kämpa för att kicka igång den jäveln.

Tydligen har vi rätt mycket plugg nu också, och jag är grymt omotiverad. Hur jag ska klara trean med tre utökade kurser vet jag inte. Men det är då, och det löser sig. Vet ni? Jag tror mitt gamla "positiv!!!"-motto är utbytt mot "det löser sig", eller vad tror ni? XXX!

typiskt.

Jag har precis suttit och skrivit på den där jävla svenskauppsatsen i fyra timmar nonstop. Som vanligt sköt jag upp den till absolut sista minuten. Att jag aldrig ska lära mig! Jag har i alla fall skickat in den nu, men 15 minuter till godo. Jag har inte ens läst igenom den. Typiskt. Puss!

kyla

Hejsan! Vet ni en sak? Jag har varit helt borta hela dagen. Jag har bara gjort saker, utan att riktigt tänkt efter vad jag gör. Sen har jag frusit hela dagen också, med start inatt. Sen jag bytte möbler har mitt rum varit svinkallt, eller så är det bara jag som tror det. I vilket fall som helst så har jag knappt något minne av dagen.För inte allt för längesen var jag och red i alla fall, det kommer jag ihåg. Jag hade Maruska, och det gick faktiskt rätt bra, trot eller ej. Nu blir det ett himla kort inlägg, men jag måste fortsätta att städa, plus att jag tittar lite på the Big Bang Theory medans. Det är en ny serie jag upptäckt, och den är precis min smak. Nördar som skojar om nördsaker. Jag känner igen mig i Sheldon, en lång megatönt som inte fattar någonting om människor. Hehe ;)


Sheldon är den långa megatönten i Superman-tröjan. Så skulle jag vara om jag var kille och kunde liite mer.

stökbök!



Nu är jag på riktigt gott humör. Vet ni varför? Såklart inte ;) Min säng är borta! Äntligen! Ni ska veta hur mycket mer syre det finns nu alltså, helt sjukt! Det som är kvar är att köpa en ny madrass, snickra ihop min nya säng och sätta upp den nya vägghyllan. Jag är så lycklig :D Som ni ser min extrasäng i bilden, där ska min nya säng stå när den kommer dit.

Jag har stoppat in den nya bokhyllan också, och ska fylla den med saker strax. Saker som just nu ligger på golvet, och får mitt rum att se ut som ett förråd.. På bilden här till vänster ser ni i alla fall kanten av Billy 2.0. Jag har klistrat dit ett par gamla väggdekorer jag aldrig har fått upp, så det är en pimpad bokhylla.

Imorgon är lovet slut i alla fall, och det känns väl sådär. Men det blir nog roligt när man väl kommer dit. Sen är det ridning igen också, och jag får en chans att använda mitt nya ridspö. Det är skitsnyggt det med, och lite blingat också ;) Det sitter strasstenar vid handtaget ;D Jag är som jag är ;)

Äsch, nu får jag börja jobba igen. Puss gullungar!



Jajustja! Jag har ju gjort en ny design också, men jag vet inte riktigt om jag orkar ha kvar den. Vad tycker ni, ska jag göra en ny? Det är ju ändå ni som måste titta på den ;)

hatahatahata

Jag kollar igenom lite gamla saker jag ska slänga, och kom över en gammal franska-skrivbok.



Det här var en väldigt givande franskalektion... Hehe ;) Från 8:an, min rebelltid. Då jag sa att jag hatade alla ämnen, försökte få dåliga betyg, men det sämsta jag fick var ett G+. Vad ska man säga, jag är inte så duktig på att vara rebell ;D

Grattis pappi!

Idag fyller min pappa 47 år, och det ska firas idag. Det blir tårta och en massa fika, och jag säger bara ÄNTLIGEN. Jag har gått och sagt i fem års tid att pappa är 47 år gammal, och äntligen kan jag sluta ljuga ;D Så ja, det är dagen planer hittlls ;) Puss!


Gissa vad min pappa heter? ;) Hehe, min och Jens fina tårta ;D

rumritning



Såhär kommer det bli! Nu ska jag sova :) Och inte har jag lyckats med någon uppsatsskrivning heller. Hehe.

K-A-O-S

My room is a total and complete mess! Seriöst, det  ligger saker ÖVERALLT, och man kan inte gå någonstans. Men det är det värt ;) Jag har spenderat halva dagen med att snickra ihop min nya byrå från ikea, och sen har jag även gjort en bokhylla, så jag är typ bäst med alla ikea-prylar nu. Jag har dock skitont i ryggen och i händerna (speciellt min "skruvhand". Men fyfan vad fint mitt rim kommer att bli! :D Det blir som ritningen jag lade in, fast Billy 2.0 hamnar där spegelbordet var, för det köpte vi inte, eftersom det inte fanns. Gud, jag känner mig som världens barnunge ;D



Byrån står så fint där i hörnet, inte sant? Ni kan ignorera mig, jag håller för så ni inte ser var som ligger på sängen bara ;) Nu står datorbordet på plats brevid dörren i alla fall, och på väggen ni ser på bilden kommer en spegel att hamna. Haha, det måste vara himla intressant att veta vad jag gör i mitt rum va? Jag förstår att ni inte vill höra, men jag är bara så lycklig! Jag har inte fårr nytt i mitt rum sedan typ... Stenåldern ;)

Nu ska jag skriva på min svenskauppsats i alla fall, duktiga Elin har nämligen varit för lat för att ens börja. Fy Elin. Puss!

shöpping

Ja, hejsan! Jag tänkte lite snabbt berätta om dagen, sedan poppa popcorn och chilla framför teven. Imorse blev det tidig uppgång, och nio drog jag och mamma ut på vägen. Efter typ en timme kom vi till Valbo Käpcenter, och det första vi gjorde var att gå in på IKEA, där vi nog blev kvar i någon timme, det blir så ;) Det blev i alla fall en ny säng, byrå, bokhylla, hylla, datorstol, taklampa och spegel. Det kommer bli så jävla snyggt!

Efter IKEA tog vi en vända lite här och var på köpcentrat, och jag köpte ett ridspö, två par ridstrumpor och en ny mascara, det blev kulten Great Lash. Den är grym, jag lovar! Men nu är det dags för popcorn, puss! <3


today I wore this!

Dagens shoppingoutfit i Valbo. Puss!


nattinatti

Hejsan! Just nu är jag trött, glad, uppspelt och suger fortfarande totalt på att ha lov. Jag har städat rummet hela dagen, så allt ser värre ut än vad det brukar. Vi ska sälja min gamla loftsäng, så allt skulle bort ifrån den, vilket resulterar i att allt hamnar på golvet, eftersom det inte finns något ställe att ha allt skit på.

Imorgon åkter jag och mamma till Valbo och IKEA, och jag får äntligen lite nytt på mitt rum! Nu hoppas jag bara att allt blir bra, Men det tror jag att det blir! Men nu ska jag sova, och ursäkta fö all bloggtorka. Puss sötnosar! :D


Extreme makeover, room edition

Hejsan! Jag har inte gjort så mycket idag, mest suttit och snickrat med en pappersmodell av mitt rum. Vi ska göra om det, så jag har gjort en (nästan) 1:10-skalig bild och klippt ut möbler och möblerat på det sättet. Jag har fått ihop en rätt snygg inredning nu, som kommer passa jättebra. Titta själva;


Allt är från IKEA såklart ;) Och det kostar knappt 5000 kr, och det är ju ett rätt bra pris för en total make-over. Sen är det väl några saker att tänka över i alla fall, men nåt ska göras i alla fall. Vi ska åka till Ikea ngn gång snart tror jag, vet inte riktigt när bara.

Nu är klockan i alla fall elva, så jag ska sova. God natt!

En massa nytt!




SHOPPING :D

Hej sötnosar! Nu är jag tillbaka efter en härlig dag i Gävle. Igårkväll tittade jag och Linnea på film, och pratade en himla massa. Alltid trevligt :) Imorse var vi rätt döda, speciellt då vi inte sov sådär jättemycket ;) Men vi åkte med nio-tåget till Gävle, åkte hem med fyra-tåget. Vi mötte tre söderhamnare där, Evelina, hennes syster och systerns kompis. Vi gick i typ varenda affär som går att gå i, och det blev ordentligt med shopping. Jag fick ihop 9 toppar/klänningar, 1 skärp, 1 kjol, 2 par shorts och 1 par leggings för totalt 1700 kr. Jag kände mig duktig efter det!

Jag visar bilder senare någon gång, just nu örskar jag inte. Jag ska titta lite på möbler i IKEA-katalogen nu, vi ska göra om lite på mitt rum, yeey :D Sen ska jag titta på film och sova, jag är riktigt trött. Men hoppas att ni har haft det bra, puss på er! <3

tralala

Hey darlings! Hur är det? Här i Bollnäs har värmen försvunnit, tror jag, men det är ändå rätt fint väder i sig. Vi fixar mat här hemma, och efter maten ska jag dra iväg till Linkie och hitta på något skoj. Det är alltså sleepover på schemat, och imorgon är det att vara uppe tidigt. Det kommer bli så skoj :) Men ni får ha det bra idag och imorgon, så hörs vi någon gång :) Puss!

sommar i Bollnäs!

Det är riktigt härligt med vår ibland, synd bara att den försvinner så snabbt. Idag har det varit kokhett och sommarvärme (om man räknar med att det är vår, om det hade varit sån tempratur på sommarn hade jag flyttat till ett vääldigt varmt ställe) och det har bara varit underbart. Jag har cyklat runt Bollnäs något varv (det är faktiskt längre än vad man tror!) och frågat efter sommarjobb, men kasst ute som jag är så är alla positioner redan tillsatta på de ställen som man desperat vill jobba på utan att fråga på ett ålderdomshem eller dagis. Men jag tänker skriva ihop typ en CV och försöka på fler ställen sen, inte fan ska jag vara pank i sommar, icke! Om jag så måste ta fram en röjsåg och söja träd i skogen så TUSAN ska jag ha sommarjobb. That's that.

Imorgon ska det i alla fall regna tydligen, enligt min väder-gadget på datorn. Iofs sa den även att det skulle vara 8 grader och snöa på onsdag, så jag tvivlar på hur noga den är... Oundvikligen ska jag i alla fall packa lite imorgon, och dra iväg till Linkie vid okänd tidpunkt och sova över där, innan Gävle på tisdag. Jag vet att jag inte skulle nämna det, men jag var nyss inne på Gina Tricot's hemsida, och tusan vad mycket nytt och snyggt de fått in. Damn, I'm so psyced!!! I alla fall så tänker jag nog läsa lite Darwin nu, alltså somna om sisådär tio minuter, så vi hörs imorgon! Puss på er, och glad påsk!


Jag har haft bikini på mig idag, vårkänslor som tusan!!!


vår igen :]

Hejsan! Idag är det härlia vårvädret tillbaka faktiskt, och jag har firat med en härlig promenad runt Ren. Jag gick i klänning och leggings och frös inte ett dugg, härligt! Vi ska åka iväg till mormor för lite påskmat strax, och ikväll blir det filmmys eller Darwin-läsande skulle jag tro. I alla fall så får ni ha en bra dag, pusspuss!

death is easy

Jag tror jag dör. Allvarligt, nu får jag snart en hjärtattack och dör. Nu dör jag.


bild från google


Så satt jag och tänkte under den senaste timmen av mitt liv. Övningskörning är inte att leka med, speciellt då man bara kört en gång förut. Det blev växling, skrik, rattning, halvt stadstrafik, skrik, motorstopp, halvt hjärtslag och förtvivlad förvirrning. Men jag överlevde, och det gick nästan bra på sina håll. Så that's great (Y)! Det var ändå rätt roligt att köra, men bara på en tom, mjuk landsväg i lite tempo, i tätbebyggt område så får jag lätt panik har jag upptäckt.

Förresten, såg ni något nytt med bilderna i senaste inlägget? Man ser inte min säng bakom mig! Jag har vridit lite på datorbordet, så istället för att ha fönstret till höger om mig har jag det bakom mig. Jag hade bara lust att göra något nytt, och det blev resultatet ;)

Nu ska jag tröstäta lite chips, laga mina jeans lite, FÖRSÖKA läsa lite Darwin, sedan sova om några timmar. En dusch skulle också behövas. Imorgon ska jag iväg till min mormor en sväng för lite påskfirande, på måndag ska jag sova över hos Linkie och på tisdag blir det shopping för hela slanten! Nu ska jag försöka att inte nämna det förren jag ska dit, hehe ;) Puss!


snyggingen ^^ :]






Plugg. Visst tusan beundrar jag Darwins arbete och håller med om det han säger, men det finns inga tråkigare böcker! Därför tänker jag dra med mig pappa ut och köra bil, om ni inte hör av mig på några dagar så har jag antagligen kört ut för ett stup eller krockat med någonting. Önska mig lycka till!

Btw, visst är Darwin snygg med allt sitt skägg? Om man var 200 år äldre så skulle jag lätt slå till, skulle inte ni det? xD

nu är det lov och långfredag

God morgon! ust nu lyser solen utanför fönstret, och jag läste i tidningen att det skulle bli finare väder idag, så jag är på topphumör :D Jag bestämde mig för att börja dagen tidigt idag och gick upp när jag vaknade runt niotiden. Jag hade tänk leka lite städtant idag, eftersom vårt hus är en total katastrof. Seb ska jag försöka plugga lite, och jag hade även tänkt ta en liten joggingrunda om vädret håller i sig.

Igår hade jag lite bloggtorka, så jag tänkte skriva lite idag istället. Skolan var helt okej, många håltimmar och så. Det var ju sista dagen innan lovet, så på matten fick vi se våra matteprov, sedan sluta. På engelskan hade vi grammatik, och sen var det två timmars hål/lunchrast. Historia efter det, och vi hade ingen kemi, så vi slutade två. Riktigt härligt!

Efter skolan stack jag och några nv:are till sporthallen för att titta lite på Hönan Agda (innebandy/volleybollturnering), och jag måste säga att det var roligare att vara med förra året, än att titta på i år. Sen blev det en moppetur hem i regnet, och sedan fastade jag på internet. Jag hann se en film igårkväll också, men inte så mycket mer.

Nu ska jag städa, puss!


dooh!

Jag suger på att ha lov. Ingenting händer! Fan ta internet!

regn

Ja, nu är det tydligen lov... Det märks fan inte. Det regnar som tusan och vädret suger stort, och jag har fortfarande ont i nacken. Jag ska ta och läsa lite Darwin nu, sedan tänkte jag försöka skriva lite på någon av uppsatserna jag ska skriva om ämnet, jag ska försöka få det mesta plugget överstökat idag och imorgon, så jag får slappa resten av lovet. Eftersom jag knappt orkar vara social med omvärlden på lovet så blir det inte så många planer precis.

Ja, det är ju påsk också, och det ska jag och Jens fira med att låsa dörren, och skrämma iväg alla som kommer för att tigga godis. Inte för att det brukar komma så många påskkärringar hit, dessutom spöregnar det ju. Jag tror ingen vill gå ut nu, det skulle inte jag vilja göra i alla fall.

Jag är sötsugen nu, så jag tror jag ska ta och baka lite småkakor, om jag orkar ;) Pusspåer!

snart är det LOOV! :D

Nu tänker jag soova, för nu är jag rusktigt trött. Och inte fan har jag gjortnågot vettigt heller, förutom att äta lite bacon. Varför måste Word finnas på datorer med internet? Vilka puckade datorgenier kom på det egentligen?

Imorgon är det skärtorsdag, omg vad dagarna går fort. Sen är det LOV people!! Vi har heldag, trots att det är skärtorsdagen, så det blir nio till tre med matte, engelska, historia och kemi. Höjdpunkten på dagen blir nog långlunchen (vår lärare är fortfarande sjuk!), då jag bl a ska umgås lite med Helena, eftersom hon sticker till Kreta eller nåt på lovet. Sen ska vi väl antagligen göra lite franskauppgifter också, eftersom det är meningen att vi ska det... Hehe..

Jag tror det skulle regna imorgon, och det har det gjort ikväll med. Det kanske fortfarande gör det också, jag har ingen koll ;) Men i alla fall så ska jag försöka att inte frysa häcken av mig i Twilight-vädret imorgon, och då hörs vi antagligen imorgon då :) Puss sötnosar!

BTW, dagen irritation är människor som inte svarar på sms ;)

Stel i nacken!

Jag har känt mig som en kärring idag; jag har klagat på att jag har ont! Men jag måste få beklaga mig lite tycker jag. Jag hade halterneck-bikini på simningen igår, och det skulle jag inte ha haft. JAg får så j*vla ont i nacken av halterneck, och det märks nu. Jag kan typ inte röra nacken allt, utan går omkring som en planka. Typiskt ;)

Vår-värmen har försvunnit från Bollnäs i alla fall, och det är töntigt kallt både inne och ute. Att susa runt med moppen kyler ner en ännu mer! Tidigt imorse hade jag svenska, och jobbade på med min svenskauppsats, som SKA bli klar. Biologi sedan, följt av matte, lunch, engelska och historia. Jag vet inte om dagen gick snabbt ändå, eller om jag var bara ofokuserad, men jag kommer inte ihåg sådär jättemycket av dagen. Eller jo, jag kommer ihåg att Lisa och Karin skrämde skiten ur oss, IGEN! Nu jävlar blir det HÄMND! Men först ska jag bli klar med svenskan xP Puss sötnosar! <3


Jag har fått min webcam att fungera! Weiihoo!!!


They said we couldn't be together

Ajajaj! Jag slog nyss skallen i en byrå. Jag satt i min brorsas datorstol, och han välte omkull den, och händelsen resulterade i en bula. Jag sitter och lyssnar på musik nu, tänkte skriva lite på min svenskauppsats innan jag går och lägger mig. I eftermiddag har jag hunnit med att gymma i en timme (härligt med träning efter några veckors slappande), och en himla massa installationer på datorn. Men min j*vla webcam vill ändå inte fungera, jag blir så trött!

Jag orkar inte lägga in dagens outfit, så ni får ha överseende med det. Jag hade i alla fall mitt nya linne och ett par blekta, stentvättade jeansleggings. Jag har för övrigt märkt att de flesta killar inte har någon aning om vad korallfärg är, intressant!

Näe, fy, nu somnar jag snart! Mitt huvud värker också, så jag ska nog sussa lite nu. Puss, vi hörs imorgon!

you had your dreams, I had mine

Hej gullpluttar! Sitter hemma nu, och det är lite svårt att vänja sig vid bytet av windows xp till vista. Men jag vänjer mig nog snart. Jag ska till och installera lite basic program på datorn, typ office, photoshop, quickcam osv. Om en timme tänkte jag dra ner till gymmet, första gången på rätt länge. Annars är det väl lite allmänt plugg och så som gäller.

Imorse var det pisskallt och dimmigt när jag skulle iväg till skolan, men min sötmoppe startade ändå, och jag brummade iväg till historian, och därefter hade vi idrott. Cirkelträning i vatten, jobbigt som tusan. Efter en lång lunch full med kortspel och en massa förlorande så hade vi ett svenskapass, följt av matte. Jag valde att åka hem en timme tidigare idag och ha svenska imorgon, istället för tvärtom, så jag slutade tre.

Nu vill ett installationsprogram att jag ska stänga ner internet, så vi hörs! Jag slänger upp en outfit senare ikväll ;) Puss!


yeey!

Psst! Nu ska jag sova, men ville bara säga att nu har jag en ny dator, och den är tyst som en mus! Häärliga tider! :D Pyss!


Outfit + nytt linne



ibland GÅR det inte.

Mm, ibland smakar det riktigt bra med makaroner och korv. Jag var iväg och red lite tidigare som sagt, och det gick inte så bra. Jag gav upp efter ett tag, ingenting stämde. Jag hade inte ätit så mycket heller, och Totte bara sprang. Mitt i lektionen bytte jag häst med Jolin, och fick Snärten, men han bara ångade på han med, dock lyssnade han lite bättre. Men ibland orkar man inte helt enkelt, och that's that!

Min nya dator är här ny också, pappa håller på att installerar en massa saker på den nu, sen ska den in till rummet hit också, och sen kan jag börja leka med den! Annars peppar jag inför imorgon. En ny dag, och om jag inte har helt fel så har jag historia på morgonen, sedan gympa (cirkelträning i vatten, jag dör!), förhoppningsvis håltmme på franskan, svenska, matte och svenska igen. Jag slutar fyra i alla fall.

Nu ska jag photoshoppa lite, sen lägger jag upp lite bilder ;) Puss darlings!

Btw så är det 40 skoldagar kvar, den är det SOMMARLOV! :D


Nytt linne och ny dator idag :)

Hejsan! Idag är den en härlig vårdag, med lite kyl-värme och vindar, men ändå soligt och fint. Jag sitter vid köksbordet nu och äter lite rågruta med ost och kaviar med lite juice till. Om sisådär 40 minuter tänkte jag svänga förbi Karlslund med moppen, och passa på att tanka den samtidigt, för tydligen så ska Anton och Hugo bada. Det är sånt som bara måste ses!

Imorse hade vi datorkunskap, följt av fysik och kemi-labb. På kemin fixade jag ett snyggt brännmärke i ett underlägg, och på fysiken mätte jag och Kärin hur stort klassrummet var. Efter en lunch gick vi ut och satte oss i solskenet en sväng innan kemin, och efter sagda kemi skulle vi egentligen ha haft matte. Istället för en mattelektion med träddiagram så blev det en föreläsning om BRIS, Rädda Barnen och sådär. Sen slutade jag, eftersom vår käre franskalärare fortfarande är sjuk.

När jag kom hem upptäckte jag förresten att min nya dator ligger och väntar på Ica och att mitt nya linne har kommit! Det är riktigt snyggt, jag älskar färgen! Jag lägger ut något kort ikväll, och dagens outfit får också komma med då. Nu ska jag återgå till mina mackor, puss!

filmdag

Hej gullpluttar :) Jag sitter och tittar lite på film nu, sen ska jag sova lite. Idag har det hänt litegrann faktiskt. Vid tvåtiden åkte jag och Linkie iväg på en fotbollsmatch, bara för att upptäcka att det var SVINKALLT och åkte hem igen. Lite kladdkaka och en film senare åkte hon hem, efter lite catching up. När hon åkt hem började jag städa lite smått, och jag är typ klar snart. Jag har hunnit lite plugg också.

Jag har faktiskt haft min första bilförar-stund idag också! Jag och pappi åkte upp till travbanan och den stora parkeringen där och provade på lite att köra. Eftersom det bara var lite snabbt, begränsad yta och min första gång blev det mest typ svänga runt lite, backa och starta och hålla på med kopplingen och så. Jag klarade mig på ett motorstopp, så jag är nöjd med det ;) Jag lyckades till och med backa runt ett hörn! Yeey!

Okej, imorgon är det seriöst igen. Skola från nio till fyra (om nu inte franskaläraren fortfarande är sjuk (a)), sen ska jag hinna hem en snabbis och äta lite mat, och förhoppningsvis få hem den nya datorn och så, sen brumma iväg till stallet. Det är sista lektionen innan påsklovet faktiskt. Sen ska jag väl hem och kämpa mig igenom svenskan och historian.

Jag har nyss målat naglarna, alla 20 st, så nu ska jag försiktigt borsta tänderna och sova. Ha det bra! Puss!


I Am Legend

Hejsan! Jag sitter och tittar på I Am Legend just nu, den med Will Smith. Innan det åt vi lite scones, och det var jättegott.

Ja, imorse hade jag stalltjänst alltså, och för första gången kunde jag åka moppe till stallet. Väl där var det som vanligt. Mocka, sopa och sådär. Söt-Jennifer var också där, och vi blev klar på mindre än två timmar. Jag moppade hem igen, och sov i några timmar, välbehövligt. När min fyraårige  sedan kom hem tittade vi lite på Madicken, och ännu är det kult. Sen tyckte jag att det var dags för en moppetur för att ladda batterierna, och det blev Regnsjö-Växbo. Efter det har det inte hänt så mycket, utan nu är det film då som gäller. Den är himla bra hittills.

Imorgon ska jag nog mest plugga, och städa lite. Sen är det back to the real world again, med en sista vecka plugg innan lovet. Sen är det härligt lov i en vecka, med en massa skoj och bus. Nu ska jag fokusera på filmen, vi hörs! Puss!


VARMT

Hejsan! Idag har det varit den vackraste och varmaste dagen på året. As we speak så är det 14 grader i skuggan! Dagen har bestått av stalltjänst, sömn och en lång, härlig moppetur. Min dator börjar dampa nu igen, men jag skriver lite mer om ett tag, efter den har dampat klart ;) Puss! <3

Älsklingstider igen!

Gaah, så underbart! Min söta älskling är påställd, och moppetiderna har återkommit till Bollnäs! Som jag har längtat! Det finns inget härligare än en härlig och mysig mopptur i fint väder, tänka sig att jag inte har växt ifrån det än ;)

Idag har det varit en helt vanlig dag, ingenting speciellt hände i skolan. Fysik, kortspel, engelska, kortspel, biologi och avslut. Det blev en snabbis nere på stan med fika också, nästan halva klassen var med! Sen har jag varit hemma, och som vanligt har jag inte fått någonting gjort. Men jag fick chansen att titta lite på Madicken, det är väl kult om något? Jag älskar Lisabeths kommentarer, "Ska vi få en bror? Berätta det för mamma, då blir hon säkert glad igen!" & "Men varför finns det ett ord som heter slicka då, om man in får göra det?". Underbart ;)

Pappa hade en överraskning till mig idag också! Han har varit på UF-mässa i Edsbyn idag, och han köpte en varsin cashmere-sjal till mig och mammi! Den är orange, så kanske inte exakt min färg, men den är ljuvligt skön och underbar ändå :)

För övrigt så är min lilla kusin här ikväll, vi är barnvakt. Annars hade jag tänkt att titta på Bedtime Stories med lite chips strax, sedan gå och lägga mig tidigt. Jag har stalltjänst imorgon, IGEN, nu är det sista gången för terminen. Så upp i ottan och fyra timmars mockande, sen hade jag tänkt att få lite sömn, och hitta på något roligt med någon :) Hoppas ni har en trevlig helg, puss på er!


the lovlie top!

Hellu! Jag sitter och tittar runt lite på youtube nu, tänkte gå och lägga mig om ett tag. Bra med sömn ger en glad Elin. Imorgon har vi sovmorgon till tio också, så jag räknar med att vara riktigt utvilad då!

Och vet ni en annan sak jag blir glad över? Shopping ;) Mamma har hittat en bra sida, http://www.mandeldesign.se, som säljer märken som Vila, Only, Object osv. Det är alltså exakt samma märken som vårt kära Såfin säljer, fast på nätet! Samma priser också, om man bortser från 5-50 öre ;) Men hon var i alla fall inne och tittade lite där, och beställde lite saker. Hon frågade min om jag också ville beställa någonting, eftersom hon ändå skulle betala frakt och så. Och vet ni vad jag hittade? Ett korallfärgat linne, oversize och SKITSNYGGT! Jag har sett just det linnet på Såfin, men det tog slut för ett tag sedan, men nu fick jag chansen igen! Självklart tog jag den, så nu är det påväg hem till oss :D Ibland är man lycklig ;)

Tja, ni ser ju här på bilden brevid :) Fast IRL är den mer orange-korall, men ack så vacker! Tänk er den med ett vitt linne under, med ett par slitna jeansshorts i sommar, eller till ett par snygga, ljusa stupisar (typ mina jeansleggings). Perfection! Men först måste jag bara hita ett par jeansshorts också ;)

(bilden lånade jag från mandeldesign)

dagens outfit

Jag hade mina nya leggings idag, härligt när folk tycker att man har bra smak :D Jag fick reda på att Lisa hade gått på mitt lilla aprilskämt igår också, att jag hade tappat bort en hundring. Fan vad jag är bäst! ;D


springtime, here we come!

Hello my darlings! Gosh, I'm in the mood for some english right about now ;) So, I just got home from the stables, and riding today SUCKED if you're intrested. It wasn-t the horse though, it was our instructor. Our usual instructor was away today, so Annika filled in. And let me tell you, she treats everyone like such lousy beginners! I wasn't aloud to do anything to make Pigalle get in a nice shape, all I got to do was what she said, and it just made me so MAD! I KNOW how to make Pigalle work, I KNOW how to ride, and still she's stading right there, telling me to do thing I was already doing! I swear, I could've killed her!

Anyhow, school today was kindda nice. We had a bit of math in the morning, some english after that (and I can kill my englishteacher too btw), and a looong lunch. Turned out my teacher was sick, veery tough indeed ;) After a two hour lunch it was time for some history, and I decided to write an essay on the evolution, and Darwin, and what impact that had on the society a hundred years ago, and stuff like that. You know, not how it works, just what happened historically. After a chemistry-lesson the schoolday ended, and I biked home. It is such wonderful weather today, it's warm like hell! 12 degrees outside, last time I checked! SPRINGTIME! I'll show my outfit for today as soon as I'm done with that in photoshop, and I'll speak to you soon! xoxo!

Jeansleggings



Jag hakade som sagt på tenden idag, och jag älskar dom! De är långa i benen också, vilket är perfekt! För er som inte vet det är jag typ 1,85 lång ;D Jag gillar inte riktigt det där med att det inte finns några fickor varken bak eller fram, men jag hade mest tänkt att ha dom till lite längre toppar. Jag tycker att jag får sån platt/bred rumpistump utan bakfickor, men jag är TJEJ! Vi tycker alltid såna saker! Fast bara om oss själva egentligen ;)

Dagens!

Tja, gick ni på mitt aprilskämt btw? Jag har inte blivit av med några pengar, vi gillar varandra i Bollnäs, ingen snor pengar här inte ;) Jag älskar aprilskämt faktiskt, bara de inte är alltför extrema, typ skämtar att någon har dött eller så. Men "min kompis är gravid!" är alltid en klassiker ;) Och som alltid så är det roligast att skämta MED folk, inte bli skämtad med ;) Men här är dagens i alla fall; 


tusen kronor åt pipan!

April april! Haha, har ni lurat någon idag? Jag har lyckats lurat i två av mina vänner att en bekant hade blivit gravid, men jag kunde inte hålla mig, utan sa april april alldeles för tidigt. Vår mattelärare Håkan tyckte att han var rolig idag, han sa att vi skulle ha matte B-nationella idag! Han kopierade några gamla nationella prov, han sa hur vi skulle göra och sa till oss att sätta oss och räkna. Inte alltför många blev lurade, men några stycken började tro på det när Håkan inte sa någonting. Men jag genomskådade honom, speciellt då han satt och småflinade när ingen såg ;)

Det är grymt fint vädet idag, 8,5 grader i skuggan, och jättesoligt och fint. Jag fick mitt körkortstillstånd idag också! Så nu får jag köra bara mina föräldrar får sina intyg. Faaast det var en sak som var mindre roligt idag. Jag var nere på Såfin en sväng efter skolan för att prova lite kläder, jag kunde inte hålla mitt löfte om ingen shopping tills Gävle om två veckor. Jag provade ett par jeansleggings som precis kommit in, och de var jättesnygga. De satt perfekt, så jag köpte dom, jag tyckte det inte var något att fundera över. 400:- skulle de kosta, och jag betalade med kort och så, och ja, det stod 400:- överallt när jag betalade, jag är noga med sånt. Sen gick jag in på swedbank.se nyss för att kolla saldo, och då hade 1400 dragits!! Jag blev helt förtvivlad, och har ringt runt till bankerna och så nu. Men tydligen kan man inte göra någonting, utan den extra tusenlappen är helt bortblåst! FYFAN!

Jag ska ringa lite mer nu, och kanske åka ner till Såfin igen och fråga vad tusan dom har gjort! Hoppas ni har haft en bättre dag än mig i alla fall :/

RSS 2.0