Ny design på designbloggen ;)

Nu har det slutat snöa. Det kanske var ett tag sedan, jag vet inte. Jag har suttit som klistrad och kämpat med desinen på min designblogg hela dagen. Jag har ändrat lite bland koderna, och nu har jag två sidospalter där ;) Det tog sin lilla tid att komma på vad jag skulle ha i respektive spalt, och flytta över allt och så. Men nu är det klart, så beskåda gärna mitt mästerverk på http://rosamoped.blogg.se ;)

/ elin ♥

SNÖÖ!




Ja, bilder säger mer än tusen ord, eller hur? Så nu sitter jag här, lite fattigare än i onsdags, och tittar ut. Vintern har kommit faktiskt, i alla fall i Bollnäs. Det är helt vitt ute!! Så då är ajg extra nöjd med att ha en ny vinterkappa, min gamla jag haft är liiite kort, både i armarna och i hela alltet ;) Och den där kappan var inte lätt att hitta! Jag ville ha en ny jacka, så jag och Hella letade. Och letade. Sen hittade vi den inne på H&M. Perfektion ;) Och det var 20 % på den också, endast igår ;D

Idag tänkte jag göra några designer faktiskt, och även städa lite på rummet. Sen ska jag väl hitta fram mina gamla "vinter"-skor, ett par eccos som har hängt med i typ.. 5 år? Mamma hatar dom, men de duger gott åt mig ;) Anyways, ni får ha en bra dag i snövädret :) xoxo!!

/ elin ♥

Gäävle :D <3

Hej gullfisar! Aah, störtskönt att vara hemma efter två dagarn bortighet (Elin hittar på ett nytt ord ;D). Igår åkte jag alltså hem till Hella, vi hade det trevligt :) Tittade lite på tv och gick ut och gick, det var PISSKALLT! Sen åkte vi ner till Holmsveden och sov där. Det var lite spännande att åka ner dit, dimman var grymt tjock, man såg inte ens sträcken på vägen, och det var halt ;) Fast vi åkte bakom en saltbil, det var ju bra :D
När vi kom fram tittade vi på Step Up 2 (bääst), och sen sov vi ;)

Imorse vaknade jag av att ett tåg åkte förbi, kort därefter ljöd Hellas mobil ;) Så vi gick upp, gjorde oss iordning och så, sen bar det av mot Gävle. Där blev det megashopping, brände strax över 1200 spänn, och det blev två t-shirts, ett linne, två långärmade myströjor, blingklistermärken (jag ska pimpa min grafritare ;D), en mascara och en härlig, svart kappa från H&M :) Jag visar bilder imorgon ;)

Nu tänkte jag titta klart på Ugly Betty-avsnittet som jag missade i tosdags, sedan tänkte jag läsa lite i boken jag köpte igår, och titta på Heroes och Gossip Girl efter det :) Ha det bääst, så hörs vi imorgon igen! <3

/ elin ♥

GND, nr 9 <33

Det ligger ett LAXHUVUD i vårt handfat. URK!!! När ska mina föräldrar lära sig att lax inte är gott!? Tydligen aldrig.

Vet ni vad jag hittade nere på stan? Georgia Nicolsons dagbok! Den nya har kommit, nummer nio denna gång ;) Finns det en enda bokserie som är bäst så är det GND. Aah, lycka ;D
Jag sitter och läser nu, tänkte även titta på Ugly Betty-avsnittet jag missade igår (smaaart Elin!), och sedan plocka lite tills ikväll. Jag åker till Hella om en och en halv timme :) Så jag antar att vi inte hörs förrens imorgon!

En annan sak som är bra är att jag har skaffat gratis sms igen. Så nu är det bara att bomba på ;D

Men hur mycket jag än älskar att sitta här och skriva om mitt liv, så måste jag även leva mitt liv, så nu säger jag God Natt, ha det bäst, och vi hörs imorgon :) (med bilder ofc!!) xoxo!

/ elin ♥

God morgon!

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Jag har INTE gjort det. Eller jo, till en början.
Men sen runt klockan 6 imorse skulle pappa iväg till jobbet, och mitt rum ligger typ brevid ytterdörren. Så när jag låg där och sussade så vaknar jag av att pappa halkar. Först en hööög duns, och sedan svordomar. Efter det var jag rätt klarvaken ;)
Sen när jag skulle till att somna om igen vaknar min käre bror och mamma, och Jens skulle iväg till Stockholm på konsert idag. Så de har sprungit runt som dårar. Så ja, jag är lite trött ;)

Jag ska gå och äta frukost nu snart, sen ska jag göra mig iordning att gå ner på stan med Malin, hon ville dit en sväng ;) Sen ska jag väl hem och packa lite och göra mig iordning för att åka till Hella, och sit ska jag halv åtta ikväll. Sen åker vi ner till Holmsveden, och vidare till Gävle imorgon, som jag har berättat redan ;)

Pusspuss!

/ elin ♥



Btw!! Jag har lagt till min blogg på bloggkoll.se, bara för skojs skull ;D  Följ min blogg med bloggkoll här!

Dagens garv

Min pappa såg alldeles nyss min nya hårfärg, och hans spontana kommentar är "Har du klippt dig?".

Tillåt mig skratta!

/ elin ♥

J'ai des cheveux bruns ;)

Ouioui! Nu är jag brunett igen, and it feels great!




Choklad heter färgen, och som sagt, I love it!
Så det har jag gjort hittills idag, det tog två timmar hos la frisör. Jag ska röja upp lite bland alla kläder på rummet nu, sedan vet jag inte om jag tänker sticka till gymmet eller inte. Jag vill inte gärna gå själv (då KAN det hända att jag sticker efter en kvart), men vi får se :) Sen vill jag inte gärna gå ut överhuvudtaget, eftersom det är SVINKALLT ute, och jag kommer frysa häcken av mig i mina tunna gymkläder. För man kan ju inte direkt gymma i fleecettröjor och yllevantar ;)
Men det lutar mest åt att jag verkligen tar lov i veckan, och sparar min energi till väsentligheter, som Gävle-shoppingen på torsdag ;D

Ni får däremot ha det bäst sötnosar, nu ska jag äta lite gamla pizzarester ;) xoxo!

/ elin ♥

Viva chihuahuas



Jag har tittat på Beverly Hills Chihuahuas ikväll, skiitsöt film! Trots att versionen jag såg söög, ingen kvalitet alls ;)

Soo.. Imorgon blir jag brunett igen :) Klockan ett ska jag till Lena. På onsdag ska jag hem till Helena på kvällen, och det blir lite promenad i mörkret (varpå jag kommer skrämma SKITEN ur henne ;D), sedan är det off till Holmisch, och på torsdag alltså Gävle :D Me längting ;)

Anyways, ha en fortsatt bra kväll :) xoxo!

/ elin ♥

Kladd :)

Hey guys and gals!

Aah, vacker söndag va? Visst, det blåser som tusan och det är kallt också, men det är ändå klarblått :) Har suttit lite med designer nu på morgonen, och även bakat en kladdkaka, just for fun ;) Den blev skitgod, men ändå väääldigt kladdig.

Jag tänkte ta mig ut idag, och gå ut och gå eller något sånt. Annars tänkte jag göra några fler designer också :) Så håll utkik på http://rosamoped.blogg.se ;) Pusspuss!

/ elin ♥

Gratis bloggdesigner!



Hejsan! Tänkte bara tipsa om dessa fem designer man kan vinna från min designblogg :) Jag tycker att de är söta, men ingen vill ha dom ;) Jag har suttit nu i någon timme och lottat ut alla mina desginer, tänkte rensa lite, och börja lägga ut en massa nya ;) Så ja, dessa är då kvar.

Vill ni ha en av dom? Det är bara att säga till, de är väldigt gratis ;)

/ elin ♥

drömmobil




Me want! Fyfan, jag skulle kunna döda för en sån där mobil! Ni vet, en såndär supercool man alltid ser kändisar ha, en som man kan "flippa upp" skärmen på. Jag vet inte ens om dom finns i Sverige, men en sak är säker; de är coola!

/ elin ♥

Pieces of my heart is missing you.

Jag har haft låten på hjärnan hela dagen, den är braa <3




Hej, hallå, god dag! Hur är det? :)
Igår kväll cyklade jag iväg till Ruben, det var jätteroligt att se henne igen, det var längesen! Vi tittade lite på film; What happens in Vegas (bääst), Step Up 2, the Streets (bäst!!!), och Another Cinderella Story (bra!).
Sen cyklade jag hem igen, och vet ni en sak? Det är skiiiitläskigt att cykla på en mörk, övergiven skogsbilväg mitt i natten, speciellt när man vet att det finns björnar i skogen ;P

Imorse vaknade jag, och lyxade till min frukost lite. Jag åt stekt ägg på toast, supergott! Det slår min mammas lidl-müsli i alla fall ;) Sen har jag dammsugit lite, städat buren till lilla Bonny och tittat på Gossip Girl. Jag ska försöka ta mig ut och jogga lite om nåt tag också. Motion är tydligen bra för kroppen ;)

Ikväll blir det väl bara innekväll skulle jag tro. På onsdag ska jag med Hella ner till Holmschveden, där vi ska sova :) Myys! Sen blir det Gävle, Gävle, Gävle, med SHOPPING på torsdag :D Aah, jag längtar!

Ha det bäst, xoxo

/ elin ♥

Det kittlar i min tå

Hejsan! Hur mår ni denna blåsiga lördag? Jag mår toppen. Jag var nere på stan tidigare idag och lunchade med Malin. Jag köpte ingenting, men det var trevligt att bara gå runt och titta :) Klockan sju ska jag hem till Ruben och ha lite filmmys :D Härligt, det var läängesen lovlie! <33

 
Det kommer bli mys ikväll honey! <3

/ elin ♥

fredagskväll

Okej, min fredagskväll var rolig ;) Eller kanske inte...
Jag har tittat på gossip girl, sedan tittade jag på P.S I love you. Och jag har hört så mycket bra om den filmen. It suuucks! Jag fattar inte! Vad ville den filmen säga? Bli ihop med en irländare och hoppad att han dör? Det var bara sjukt. Jag tyckte inte om den ;P

Imorgon ska jag ner på stan med Malin en sväng på dagen, får väl se om det händer någonting på kvällen. Sånt som märks ;)

Ha det bäst i helgen sötnosar, vi hörs!

/ elin ♥


Plats för intressant rubrik

Hey all! Har precis kommit hem från en utomordentlig skoldag. På bilden målade jag på mitt lilla röda äpple, och lite på mig själv också ;) Men jag ska fortsätta efter lovet, var tnungen att blanda med svart färg för att få det mörka på äpplet, men det var slut på svart. Det trodde vi i alla fall, tills när vi gick till maten, då såg jag en full, svart burk uppe på ett skåp ;) Ironi much? ;D

Sen hade vi engelskaprov, det gick bra :) Förutom en. Hur FAAAN förklarar man "rättfärdiga"?! Helt jävla omöjligt!
Ja, efter det har jag kommit hem hit. Sen har jag inte gjort så mycket mer ;) Tänkte försöka dra ut och jogga lite faktiskt, det är skapligt bra joggingväder. Sen ska jag baka något tror jag, och ikväll ska jag ta det lungt med lite popcorn och en bra film. Något förslag? ;)



Ha det bääst sötnosar :D



Och grattis till bästa Malinoo som fyller år idag :D <3

/ elin ♥

Heroes <33

Hejsan! Första dagen med glasögonen, och jag ser sjuuukt bra ;D

Idag har det inte varit något sådär super-speciellt. Biologi imorse, sedan matte, engelska, franskaprov (som gick bra tror jag), historia och kemi ;) Imorgon är det soft-dag med bild och engelskaprov, sedan är det LOV! Och nu ska jag titta på Heroes, sägong tre finns ju på internet ;D ÄLSKAAA <333

/ elin ♥

Gucci ffs! ;D

Borde verkligen sitta med läxor, med tanke på att jag har franskaprov imorgon, och historiaarbete som också ska in (jag har typ inte börjat...) Så nu tänker jag bara skriva lite snabbt, sedan tänker jag sätta mig med plugget.

Igår var det en rätt hemsk dag, med tanke på träningsverken jag har idag. Boxercise på idrotten och gym efter det är ingen bra kombination ;) Idag har det varit bättre. Kort skoldag, med svenska, biologi, matte och engelska. Sedan åkte jag ner på stan för att hämta ut mina glasögon, och snacka skillnad alltså!! Värden SYNS ju!



And i'm hot ;D

Imorgon är det franskaprov, och hoppning på ridningen. Utöver det har jag matte, biologi, engelska, historia och kemi. På fredag är det härlig kort-dag igen, sedan ska jag försöka hitta på något som hyllning till lovet ;) Sen är det loov!! Och nu, åter till böckerna ;)

/ elin ♥

Ugly Betty!

Hellu! Jag är extremt trött och allmänt död, och resten av min kväll ska spenderas framför Ugly Betty som börjar nu. Jag skriver mer imorgon, då jag för övrigt också blir glasögonorm, eftersom jag då kan hämta mina nya glasögon ;) <3

/ elin ♥


Jag. Är. DÖD!


Sneakie :)

Hejsan! Sitter på datorkunskapen nu, får sneaka lite så jag inte blir upptäckt.
Tidigare idag hade jag och mamma utvecklingssamtal med Håkan, det gick väl bra. Lite prat om allt möjligt typ, och nu sitter jag här. Jag har mina nya snygga högklackade stövletter idag, och eftersom de är lite spetstå-iga så har jag lite ont i min ena stortå ;D Intresseklubben antecknar ;)

Senare idag har vi labb, biologi/kemi, sedan lunch, svenska, matte och franska. Sen ska jag iväg till stallet och rida, vet inte riktigt vad vi har därimot. Sånt som märks ;)

/ elin ♥

Photoshop-inlägg ;)


GG

Hejsan! Sitter och tittar på Gossip Girl, så jvla braa! <3 Och tyvärr har jag förstört för mig själv. Jag avskyr att ladda hem serier, och jag vill inte göra det, men just nu missade jag GG-avsnitten på tv. Och så tänkte jag "visst, jag kan titta på det på datorn istället". Så jag laddar hem, och dum som jag är så tror jag att det redan är inne på andra säsongen, trots att första inte är klar än! De som går på tv är de sista fem på första! Och det upptäckte jag när jag sett tre sprillans nya ;P

Men nu är jag med i alla fall, jag fattar vad som händer. och en sak; jag HATAR Georgina. Vem gör inte det liksom ;P
Anyway, jag borde återgå till serien. "I killed someone"! Fortsättningen måste ses!!!!

/ elin ♥

New design, again ;)

Hejsan! Fyfan vilken dag! Jag har inte gjort ett piss på hela dagen. Eller joo, jag har ju gjort en ny design förståss :D Jag tänkte slopa bilderna eftersom jag får glasögon nästa vecka, sen ska jag färga håret på lovet, så det passa liksom inte med gamla egobilder i headern ;D Men den här är jag riktigt nöjd med, den speglar mitt inre ;)

NVNÖRD! ;)

/ elin ♥


Mina nya glajjor ;)



Snyggaste bågarna eller vad? :D Beställda och betalda, blir mina ngn gång i mitten av nästa vecka :) Äntligen ska man kunna se någonting ;D

Vad tycks? :)

/ elin ♥

Going foureyes!! ;)

Hallelujah!! Hejsan :) Hur mår ni? Jag mår toppen, trots att jag fryser litegranna. Jag var ju på synundersökning idag, och fick reda på det jag redan visste, jag ser inte ett piss ;D Så det blir glasögon för min del. Hittade ett par skiiiitsnygga bågar också! Men de var Gucci, och de kostade lite kan man säga.. Jag ska ner med mamma imorgon och titta på lite bågar. Frida var med idag och tittade lite, och vi kom fram till att jag passar bäst i lite tjockare, helramade bågar. Sånadär "båglösa" passade jag inte alls i, de ramar liksom inte in någonting.

Soo.. Jag var i skolan innan också. Först var vi ju på konstutställning på Bollnäs Konsthall, och tittade på en utställning. Sen var det engelska, det dög väl.. Nästan i alla fall ;P Sen var det helg, och jag åkte på synundersökning. Och som sagt, jag är halvblind och behöver bli en glasögonorm ;)



Bilden är från google ;)

/ elin ♥

lockande ;)

Hejsan! Har varit hemma hur länge som helst känns det som. Nu har jag iofs varit det också, men ändå! Jag har grymt mycket tid på mig. Bl a så har jag suttit och lockat håret i typ en timme, det tar låång tid när man har en sugig locktång ;) Men annars så ska jag väl iväg snart, börjar om en halvtimme. Ska ha mina nya fina skor idag, förstås :)

Men hörrni, vi hörs senare, då får ni veta hur blind jag egentligen är också ;D Synundersökning som sagt. Pusspuss! <3





/ elin ♥

KÄRLEK! <3



Mihiii! :D Mamma tyckte jag behövde nya skor, och när jag såg de här skönheterna tyckte jag också det ;D Och när jag provade dom blev jag kär, grymt sköna! Och jag skiter fullständigt i om mamma tyckte att dom var skyhöga, hallåå?! Så höga är dom inte alls, och jag borde inte bli sådär superlång i dom, antagligen strax över 1,90 bara ;) Ni som är lite småkorta får helt enkelt vänja er ;D

Jag har gjort lite mer idag med, jag har varit i skolan. Det blev lite stressigt imorse, men det tar jag igen imorgon. biologi först, och vi ritade ett himla vackert ekosystem. Riktigt snyggt ;) Sedan hade vi matte, och en sak kan jag lova, det är DRYGT att hitta sambandsformler!
Engelska sedan, det är väl ungefär lika kul som samband. Eller nej, hemskare. Lunch efter det, följt av franska. sedan stod historia på skemat, jag, Lisa, Saga och Karin satt ute vid ett bord och skulle läsa. Det gick väl sådär.. Nej, det gick inte alls faktiskt ;D Sen hade vi kemi, fick tillbaka proven från i måndags. Jag hade 1,5 fel, först för att jag missade byretten (vem vet allvarligt hur en byrett ser ut?!), sen för att jag gjorde som många andra och skrev ned kännetecknen för en kemisk reaktion där man skulle skriva om kemisa föreningar xP Slarv slarv slarv!

Sen åkte jag och mor till Mobackes/Lilla K och åt sconesbuffe, jättemumma :) De hade chokladscones t o m ;D Sen köpte jag lite nytt spån till mina gullmöss, och sedan följde en tripp till stan, bl a för att fixa en tid hos optikern (jag är ju halvt blind) så dit ska jag imorgon. Sen tog vi en tripp förbi Crispin, och jag köpte som sagt skor! Mamma hatade dom, jag älskar dom <3

Sen åkte jag upp på stallet också, trori.. Vi pratade om hoppning. Och vet ni en sak? Det går inte att hoppa med raka ben, testa själva! Man kommer liksom inte upp ;) Alltså inte böja benen när man ska hoppa upp ;D
Ja, nu är jag hemma och lyssnar på lite Aly & AJ, sen ska jag väl ta och sova om något tag med. Imorgon börjar jag HALV TOLV (lycka ffs!!), och slutar två. Sen ska jag som sagt ner på stan, sen imogonkväll vet jag inte vad jag hittar på ;) Några idéer? ;D

Men ha det bäst sötnosar, pusspuss <3

/ elin ♥

Nytt budskap :)



Min bläcktatuering har fått ett nytt budskap, Freedom :) Synd bara att vi i familjen Nilsson inte äger svarta bläckpennor, det är snyggare än lila och blått ;D

/ elin ♥

Onsdag, det är ONSDAG idag ;D

Hello! How about a litte blog in english? Mostly because I'm chatting with Hella over MSN, and I don't why, but we're speaking english too xD But seriously, I can't quit!

Okej, testingtesting ;) Gud, jag orkar nästan aldrig skriva ett sammanhängande inlägg ;) Började skriva för typ en timma den ;D Men idag har jag varit i skolan bara. svenska-sövlektion imorse, höll på att somna hela tiden :P Sen hade vi biologi, gissade varelser ;) Efter det var det matte, 80 minuter. Lunch på det, sedan engelska (sucks!!) och historia. Ännu en föreläsning med allas favorit, lärarkandidatTommy! Jag tror aldrig jag varit på en så flum lektion någonsin! ;D

Sen slutade vi, och jag våldgästade Hella ;) Hon ville inte ha dit mig, för hon skulle plugga, men jag tror hon blev glad ändå ;D Jag hjälpte henne med Korea-kriget, något jag aldrig hört talas om innan jag var där ;) Men det löste sig rätt bra ;) Jag är duktig på krig ;D



Jaja ;) Nu ska jag väl hitta på ngt nyttigare, typ.. Sova eller nåt ;D Nää, inte än. Men ja, nån gång ;) Ni får ha det bäst sötnosar, vi hörs imorgon! <3

/ elin ♥

Faudel - Tellement je t'aime



Bara för att jag har en mysko arabisk/fransk låt på hjärnan xP Refrängen sitter fast liksom ;)

/ elin ♥

Hemkommen och slutkörd!

Mor min kom i alla fall, så gympasset blev av. Jag körde på som en galning, skiitont i armarna nu! Det blir liksom mestarm, eftersom det bara finns typ två benmaskiner, och 150 st armmaskiner ;)

Dagen då? Basket imorse, fyfaan alltså! Jag hatar den sporten, så jäävla jobbigt! Vårt lag dög väl i alla fall, trots att vi kanske inte var sådär jättebra ;D Vi kämpade på i alla fall!

Sen hade vi franska, sitta och nöta ord till provet nästa torsdag. Härligt ;) Lunch sen, fisk (urkpåburk), svenska (referat will kill my ass!), matte och historia. På historian hade lärarkandidatTommy genomgång. Och hur man frivilligt kan ha på sig brunorange kan jag inte förstå ;) Haha, här märker man detaljer vettni ;D

Anyways, fixade färgtid hos frissan också, så tisdagen v. 44 blir jag brun igen ;) Nu vill mamma ha hjälp medmaten, bäst att gå innan hon dampar sönder totalt ;D I'm just kidding, I love you mom <3 (hehe, hon läser min blogg ;))

/ elin ♥


Where art thou?!

Sitter och laddar för gymvistelse, men inga av mina gym-polare finns här! Mor är någonstans förutom just här, där hon ska vara, och Linkie-dink is nowhere to be found. Jag får inte tag i någon av dom! Aah, typiskt. Men jag ska dit, med eller utan gympolare. ;)

/ elin ♥

Sovmorgon ;)

God morgon! Tidig start idag, vilket innebär att jag inte har något att göra nu ;) Dagen börjar med basket tjugo över nio, så det är ingen idé att åka någonvart än. Hurra! Efter skolan idag tänker jag släpa mig till frisören och införskaffa en färgtid, så jag kan få lite härligare färg i håret ;D Jag började fundera igår på att köra rosa lugg igen, men jag vet inte riktigt ;) Sånt som märks ;D



Ha det bra idag sötnosar, jag ska trampa iväg till das schkoolan nu ;)

/ elin ♥

Ny design ;)

Hejsan! Jag har haft skittråkigt ikväll, så jag har gjort en ny design, till mig själv ;) Sen har jag tittat på Gossip Girl också.

Men hörni, vad tycker ni om den nya designen? För mycket ego? Haha ;D Men vilken gillar ni bättre, den nya eller gamla? :)

 VS

/ elin ♥

Tihi ;)


Dans

God morgon! Sovit gott? Jag sitter i lök-kläder och förbereder mig för att vara till nytta idag. Jag ska dammsuga, städa sötnosarnas burar, göra lite historia, titta igenom kemin någon sista gång, sedan gå ut och göra någonting. Motion ffs! Det blir antagligen promenad, eftersom jag dör varje gång jag försöker springa ;)

Ja, annars då? Kemiprov imorgon. Ska nog försöka få en tid för färgning hos frissan också, min färg känns så tråkig. Så det blir väl ljusbrunt/brunt skulle jag tro :) Jag måste städa lite på rummet också, det är liiite stökigt nu ;)

/ elin ♥

Lörrrrrdag ;)

Underbar höstdag idag, varmt ute och solen skiner. Jag ska cykla iväg till Hella om ett tag, det ska bli mys :)

Idag åkte jag ner på stan och mötte upp med Stiina som är i Bollnäs, härligt att träffa henne igen :D Det blir inte så mycket av det när hon bor i Gävle hela dagarna ;) Sen var det dansuppvisning också, och en massa folk jag känner dansar. Dom var asbra allihop :) Sen åkte jag med hem till Stina för att säga hej till hennes söt-katter, sen cyklade jag hem igen.



Ja, igår fick jag ett brev fråk P&K (plast och kemi-företagen) som jag väntat på ett tag. Det var en talong jag fick hem och skickade iväg, där man skulle få typ grundinfo om kemi, en tidning och en penna. Jag tänkte att den där grund-infon var smart att ha när man går NV, och det var det. Det står allt jag ska kunna till kemiprovet på måndag ;D
Sen pennan är förjävla cool, världens NV-penna! Den har ett periodiskt system xD Bra att ha liksom ;)

Jag ska höra med Hella om jag kan åka dit nu istället, det är tråk här hemma ;D Me nha det bra sötnosar, så hörs vi imorgon :D

/ elin ♥


Helloo ;D

Hejsan, hur mår alla? :D Jag mår bra, humöret är på topp och jag lyssnar på So What, vad kan bi bättre? ;)

Vi har haft en häärlig dag i nv08 idag, det tkr jag i alla fall ;D Skolfoto (såg nääästan normal ut), bild, lunch (som blev riktigt kort, anledning okänd), och engelska. Tjaa, engelskan kunde man bra klara sig utan, men annars är det bra ;) Annars har jag bara ruttnat framför teven idag.. Hemskt really.. Men nu tänkte jag sitta resten av dagen framför datorn istället ;) Tänkte våldgästa Hella, men hon skulle tydligen ta det lungt ikväll, tråkmåns ;) Men imorgon då jävlar! Alias ffs!

Eeh jaa.. Jag har tråkigt, så jag kommer antagligen glo på ngn film som jag sett 5 miljarder ggr redan.. Eller så tittar jag lite på heroes, det funkar det med ;D

/ elin ♥

tattooo

Shiit! Mycket bloggande idag ni ;D Men vad tycker ni, ska jag tatuera mig? ;D Jag gjorde en bläcktatuering, jag har lite tråkigt ;) Men jag tror faktiskt inte att jag ska tatuera mig, någonsin. Om jag var tvungen, eller om det inte skulle göra ont alls, då skulle jag ha typ kräft-tecken ngnstans. Men ja, tills dess klarar jag mig med bläcktatueringar ;D

 


/ elin ♥

Jeff Dunham

Bäääst!! xD <3



Achmed the dead terrorist, han är så jävla bäst!!

/ elin ♥

Bild-special ;D

Ja, jag har lite tråkigt. Men jag har rätt många bilder jag glömt bort att lägga ut, så deal!! ;D





Jaaa.. Jag försökte peka ut alla i klassen, det gick väl sådär kanske ;D Men man ser :D

/ elin ♥

Rubrik här!

Hejsan sötnosar! Hur mår ni? Jag är lite kall och lite blöt, men annars mår jag prima :) Jag cyklade till skolan idag, i spöregn, inte det roligaste kan jag säga ;P I skolan var det skoj också. Vi hade biologi, matte, engelska, lunch, franska, håltimme och kemi. Vår historialärare var borta idag, så vi hade självstudier, som jag ägnade åt att göra engelskaläxan ;)
Sen på kemin blev läraren sjuk, så vi fick ha Elfving som vikarie ;D Han är typ legend, en gammal skiitcool lärare som är grym ;D

Nu har jag kommit hem, och jag sitter och tittar på lite youtube. Ska iväg till stallet om typ en halvtimme, ska försöka kicka igång älskling och brumma dit.
Imorgon har vi klassfoto till skolboken, får väl hoppas på att se någolunda normal ut ;) Vi har även schweetdag imorgon, börjar kvart över tio och går till två. Sen ska jag väl hitta på ngt skoj på kvällen. På lördag ska jag till Hella på kvällen, vi ska ha myskväll där, jag och några kompisar :)

Annars i helgen ska jag plugga, jag har lite läxor. Sen ska jag väl sitta lite med designer också. Nästa vecka har jag inte så mycket inplanerat, bara kemiprov på måndag.. Men det där löser sig alltiv, det finns alltid saker att göra.


/ elin ♥

French manicure

Yepyep, jag har haft tråkigt och gjort fransk manikyr idag. Hehe ;) Jag har lite ont i kroppen från muskelpumpet igår.. Men det blir nog bra, det brukar det ;)




Hur har dagen varit då? Jo, synd att klaga ;) Svenska, biologi, långt mattepass, engelska redovisning och historia. Ja, vi hade redovisning på våra sporter på engelskan, jag hade ju cheerleading, det har jag säkert nämnt ;) Det gick bra!

Imorgon är det skola igen, ridning sen, inget specc på ngt sätt. På fredag har vi skolfoto.. Får hitta nåt snyggt att ha på mig.. But I'm not worried, det kan inte bli värre än gamla skolfoton så ;D Men nu ska jag sitta lite med historian, sedan soova :)

/ elin ♥

Slutkörd

Bajsapa! Här skriver man ett pisslångt inlägg, så lägger internet av och ingenting sparas!! Men kort nu bara, jag är skittrött och vill sova. Idag har det varit skola, sedan en tripp till dollar för lite strumpor och block och grejs, gymmet med Linkie-Dink, och sedan Ugly Betty. Nu har jag ont i hela kroppen, och nu somnar jag ;) Sov sött, hörs imorgon! <3

/ elin ♥

Jobbig måndag!

Jag är trött. Jag är slut. Jag är törstig.

Imorse hade jag datorkunskap, som ni kanske märkte ;P Sen hade vi biologiredovisning, det gick väl bra :) Vi pratade om våra upptäckter i Björktjära-tjärn ;P Och hela klassen är överrens om att det är en extremt övergödd liten pöl. Sen hade vi kemi, och vi svarade på frågor i vårt häfte. Vi har prov nästa vecka, så det är bara att plugga järnet till det ;P Sen var det lunch, svenska, matte och franska. På matten fick vi ett häfte som vi har i läxa tills på torsdag, jag är klar xP Hehe... På franskan kollade vi vidare på La vie en Rose, filmen om Edith Piaf. Sorglig skit!

Sen cyklade jag iväg till stallet, eftersom min älskling som sagt inte ville starta imorse. Väl där hade vi skolridning, jag hade Akleja, och vi hade SITSTRÄNING! Så jag dog totalt, och orkade knappt cykla hem ;P
Men nu är jag hemma i alla fall. Så nu sitter jag här, med världens magont istället. Men jag ska vara positiv ändå.

Imorgon har vi rätt softisch dag, idrott kl 9:20, franska sen, följt av lunch, svenska, håltimme och historia. Egentligen ska vi ha matte, inte hål, men läraren är borta, så det ska vara "självstudier". Jag kommer väl få leka lärare eller nåt ;) Så vi har fyra lektioner, scveet!



Schnügging ;D haha! Njaee, jag har lovat mig själv att l'gga in lite mer bilder här i bloggen ;) Deal with it ;)
Men ha det bra sötnosar, vi hörs imorgon!

/ elin ♥

Datorkunskap

Sitter på datorkunskapen en snabbis nu, så jag får vara lite försiktig ;) Men det är kaaaallt ute!! och min älskling ville inte starta, batteriet är helt dött! Så jag fick ila lite med min cykel. Så nu är jag rätt trött, och mina fingrar fryser, mina tår med. Men jag kunde ha min söta randiga mössa :]

Anyways, man ska inte utmana ödet ;D Ha en bra dag!

/ elin ♥

Gossip girl är bäst <3

It really is. Kärlek till en ny säsong, och kärlek till allt nytt som kommer med den. Löv blir till guld, dagg blir till frostkristaller, lättklädd blir till mysiga halsdukar, och livet går runt igen. Snart blir det vinter, sen blir det vår, och sedan en underbar sommar igen. Om och om, tills denna värld går ur tiden, och en ny era börjar. Allt gammalt glöms bort, ett nytt blad stirrar blankt, och du får en chans att skriva om allting igen. Du måste inte alltid sudda när det blir fel, det blir mer personligt med kladdfläckar här och var.
Gör det inte datorskrivet, då allt annat är det med. Men uppskatta det du ges, och se varje ny utmaning som en chans att förändra något i denna värld. För innan du vet det, så är den borta, och allt fantastiskt vi tar för givet varje dag kommer inte längre finnas hos dig. Lev varje dag till fullo, skjut inte upp saker, gör allt du vill idag, och gör ännu mer imorgon. Ta hand om dig <3


Eeh ja.. Elin goes Konfusius on your ass ;D Och allvarligt så har jag ingen aning om vad jag snackar om, det bara kom ut ;)
Ingen missade väl det nya GG-avsnittet eller? BÄST! Now that's what I'm talking about! Och en annan sak ni kanske inte visste, Heroes säsong 3 visas just nu i USA, och kan ses på webben :D Det spenderade jag min kväll framför igår, och vet ni en sak? Bäst det med! <3

/ elin ♥

SO WHAT?!



Utan tvekan bästa låten ever! Så jävla skön ;D

Idag blev jag klar med historialäxan, sen har jag dammsugit huset, städat på rummet, gjort designer och jag hade tänkt ta itu med mtteläxan också.
Notera tänkte, för när jag skulle kolla mailen loggade André in på msn och nu snackar jag med honom istället ;) Men allvar, det är mer skoj än att lösa alldeles för enkla ekvationer.

Menmen, nu blev han arg på mig också, så jag kanske måste ränka matte i alla fall ;D

/ elin ♥

Bonjour mes petites poules <3

Grävde fram lite bilder från igår ;D

 
Moi unt André, Frida and Helena :D     


Jag har suttit med designer hela dagen nu. Egentligen inte, jag har suttit och garvat åt youtube också :D Men jag har i alla fall  gjort två designer, och de är väldigt snygga. Så det blir väl antagligen morgondagen som fokuseras på läxor..
Men på den ljusa sidan tänker jag äta popcorn ikväll :D

/ elin ♥

Tranan igår ;)

Igår drog jag som sagt till Malinoo, och sen med henne och Erika ner till Tranan. Det var skoj, fast inte lika kul som Insparken. Det var lite mer dramatiskt också, med lite bråk och så. Menmen, alla överlevde i alla fall ;)

Idag tänkte jag sitta med lite plugg och designer hela dagen, plus att jag tänker äta bullar, eftersom det är kanelbullens dag idag ;) Okej, så efter världens kortaste inlägg säger jag hejdå, och vi hörs :D

/ elin ♥

Lalalaaa

Hejsan! Jag är lite virrig ibland, så jag kanske inte ens har sagt detta än, men jag ska ju på Tranan ikväll :) André dissade mig för att vara med ngn annan liten kuf, så jag dissar honom genom att gå på Tranan ;D
Så jag ska ta mitt pick och pack och traska hem till Malinoo om nåt tag, så ska vi göra oss iordning där.

Menmen! Idag har jag haft det skoj. Sovmorgon till kvart över tio, bild i två timmar, lunch och 65 minuter Anneli Avander. Sen drog jag ner på stan för att köpa värmekladd för håret, så det inte förstörs av min rosa plattång. Sen träffade jag upp med Hella och André också. Sen träffade vi på Frida också, och några av Andrés killkompisar.
Men nu är jag hemma :D Och pratar med André som är totalt osocial :(



I'm cute ^^, För jag har jordgubbs-örhängen ;D

/ elin ♥

En tjuga rikare

Det gäller att fokusera på det positiva ;D Så trots att ridningen sög, det hällregnar ute och jag har varit tvungen att transportera mig i detta spöregn hela dagen så är humöret på topp :) Jag hittade en tjuga i en gammal jacka ;D

Skolan har varit rätt chill idag. Biologi imorse, vi blev klara med vårt arbete om Björktjära-tjärnen, så vi är redo för redovisningen på måndag. Sen hade vi matte, engelska, lunch, franska, historia och kemil. Och ja, inget speciellt hände där.. Tjaa, totalt informationsfattigt inlägg, men skit samma ;D Nu tänker jag ändå laga lite mat :D Ha det bäst sötnosar!



/ elin ♥

Pluggpluggplugg!



Ja, plugg var det ja ;D Näädå, jag har faktiskt pluggat, och nu tar jag en välförtjänt paus med popcorn ;) Sedan tänker jag sova :D Men först ska jag bara läsa igenom franskaglosorna en gång till ;) Ser positivt ut med två inlägg på en dag va, och båda rubrikerna är plugg? ;D I love it!

/ elin ♥


Plugg :)

Hejsan ;) Hur mår ni? Jag mår bra, lite småtrött bara. Men det blir nog bättre när jag tar itu med lite läxor. Jag har franskaglosor, historie-arbete och forskning om cheerleading att ta itu med ;)

Idag har vi haft svenska, biologi, matte, engelska och historia. Det har gått snabbt och smidigt, och efter skolan hann jag iväg en sväng till Dollarstore också, för att köpa lite nödvändigheter ;)
Imorse när jag skulle till skolan spöregnade det, dryygt! Jag har faktiskt inte så mycket mer att säga, jag har inte gjort något annat idag typ ;)

Imorgon är det skola igen då, Erika skulle komma och hälsa på ;) Får ge lite sight-seeing på Torsberg då ;D Jag har ridning efter skolan också, cavaletti med söta Caprina :D I skolan har vi biologi, matte, engelska, franska, historia och kemi. Sen är det fredag, sen helg och sen en ny vecka igen :)

Nu ska jag faktiskt sätta mig och plugga ;D Ha det bäst sötnosar!

/ elin ♥

RSS 2.0