News!

Eller ja, jag tycker i alla fall att det är lite nyheter! Jag har gjort en till blogg! Denna hittas på http://elinmnilsson.blogg.se, och den kommer att vara 100% engelska. Jag ska försöka uppdatera ungefär 50/50 på båda bloggarna, så ge inte upp den här bloggen.

Men ja, nu ska jag fortsätta att pilla med koder och göra klart både där och här. Puss!

I'm gonna be a rockstar




Hejsan! Idag är det svinkallt, som vanligt. Jag har knappt någon känsel i fingrarna faktiskt, de är stelfrusna. Ni kanske ser att jag bytt design, och jag ska göra några sista modifieringar innan jag är nöjd.

Om dagen kan jag säga att jag tycker om kortspel, skratt och NV i största allmänhet, men jag avskyr fortfarande franska och jag tycker fortfarande om evolutionsteorin.

Nu ska jag krypa in i min gulliga skoltröja, leta fram en stor halsduk och digga spotify. Pusspuss!


COLD AS SHIT!

Tusan, det är inte bara lite kallt! Dessutom blåser det från alla håll och kanter, ibland regnblandade vindar. GALET! Ibland är det fel att åka moppe. Jag är för övrigt på toppenhumör just nu. Vi i klassen har en utmärkt idé för spexfotot, muahaha. Jag funderar på att göra en ny design nu innan ridningen, jag hatar den jag har just nu. Så då vet ni det.

Dagen började med franska, och jag HATAR FRANSKA! Punkt. Engelska efter det, kemi, lunch och matte. Alla älskar derivatans definition, speciellt Håkan. Sista halvan av lektionen stal jag, och nu har vi världens bästa spexfoto idé!!!


Idag fick jag för övrigt reda på att min klumpighet med kameran kostar mindre än 1500 kr. Hurra! Lite synd bara att jag missar alla fina löv och sånt... Ett tips, tappa inte systemkameror i backen!!!!



Stackars lilla löv, du kanske är det enda löv som blir fotat i år..


?.?.?

Helger är inte alltid så bra. Jag är helt frvirrad och slut i huvudet. Inte kommer jag på någonting att skriva heller, men jag är i alla fall inte död. God natt!


tchemiprofet är över!

Jag måste säga att jag vant mig vid min nya hårfärg nu, tror jag.. Så nu vet ni det i alla fall! Jag ska iväg till Malin om ett tag och hjälpa henne att färga håret, och kanske titta på film eller något annat skoj.

Imorse hade vi retorik som inte var så flummigt faktiskt. Sen hade vi lite annat skoj, och god lunch för en gångs skull, och dagen slutade med ett kemiprov. Jag tror det fick bra i alla fall, jag hoppas på det! Ja, annars är det lugna puckar. Spotify fungerar igen, så jag rockar loss, och det fortsätter jag med nu. Puss!


Jag hade min älsklings-tischa idag! :)


babbel


Francium



Detta är en explosion. Francium (Fr), världens mest explosiva ämne, är en radioaktiv alkalimetall som det finns ca 15 g av på jorden. Denna explosion är inte en atomklyvning eller något liknande alls, detta är endast en liten, liten metallbit som reagerar med vatten. Kan jag säga att jag gärna vill ha lite Francium? Muahahaha...

I övrigt har jag deriverat, laborerat och orienterat idag, vilket påminner mig om att jag borde laga min cykel och göra lte läxor tills imorgon. Puss!

färgad


Diz iz my brudder

Zzzzz......zz........z..... Trött. Vad annat kan man förvänta sig efter en galen dag med nv08? Franska imorse, som suger, följt av engelska med Ross. Kommentar överflödig. Lite tchemi efter det, och LUNCH. Sedan var det en timmes konsert med Engmans Kapell, tack vare Håkan. Sen slutade vi!

Ja, efter några timmars tv-tittande och småätande brummade jag till stallet, och red lite grann. Sedan dess har jag även hunnit äta lite smaskigt god mat, och nu är jag bara trött, och ska leta musik på spotify. Puss!

barnvaktare

Hejsan! Just nu sitter jag faktiskt i en soffa i min mosters lägenhet, och sitter barnvakt åt min lilla kusin. Tidigt imorse övningkörde jag till Söderhamn, där jag, mammi och Kicki gått runt lite överallt. Jag köpte faktiskt en sjal och en låång stickad västliknande grej. Sedan åkte vi hit, där jag har lekt med lilltjejen typ hela kvällen. Nu har vi läst bok, och hon slocknade. Så nu ska jag titta på lite film och äta lite onyttigt skit. Härligt!

Ja, kort inlägg idag med. Puss!

VMA

Det är HELG! Äntligen HELG! JAG ÄLSKAR HELGER! Jag sitter och tittar lite på VMA just nu faktiskt, och knaprar lite på tacoschips.

Idag har NV haft vilda diskussioner om lite allt möjligt faktiskt. Tidigt imorse hade inte vi någon retorik, men jag åkte till skolan ändå, för att göra lite svenskauppgifter. Saga skrämde skiten ur mig, men annars gick det nog rätt bra. Den första lektionen vi hade var 65 minuter matte, och efter det hade vi håltills klockan ett. En kemilektion senare fick vi helg, och jag blev lycklig!

Nu ska jag titta klart på VMA, hejdå! ♥


Sovmorgon imorgon! :D

Träningsdag idag! Det är härligt att träna, när man väl orkar göra det. Imorse hade vi franska, engelska, fysik och matte, allt på en gång och korta raster. Sedan drog jag ned på tempot. Jag har fortfarande tre timmars hål varje torsdag, och idag gick jag iväg och simmade i en timme. Jag gillar att simma, och man känner sig härligt slut efteråt. En simtur och en bulle senare skulle vi ha haft retorik, men icke sa nicke. Vår lärare var tvungen attåka iväg på någonting, och med mina kontakter så vet jag även att det är inställt imorgon med. Sovmorgon för mig!

Jag kom nyss hem från stallet, och idag hade jag Caprina faktiskt. Jag red med gummisnodd, och hon har aldrig gått så bra förut! hon var urgullig och jättemysig! Söthäst :) Nu måste jag fixa någonting att äta, sedan är det plugg som gäller. Jag har en retorikuppgift, svenska och biologi att gå igenom. Det är något lite småkasst om imorgon, jag har en lektion tjugo över tio, sedan en till två, men hål därimellan! Buhu!

Men, MAT!


TBBT



Flummigaste dagen på länge. Bl. a saltsyra, Håkan, maskinfladdermus, thailändsk tecknad film, sjuan, Dante och NV08.

Nu, dusch, sedan The Big Bang Theory + ett ton läxor. Puss!

Daddy's gonna buy you a mockingbird

Hejsan! Ja, vad ska man säga om tisdagar. Eller snarare, idag. Lite halvflumm måste jag erkänna. Först boboll, och det är finskt. Behöver man säga något annat? Sedan engelska, men improvisations-scener med Ross, I rest my case. Lång håltimme, flummig Håkan-tid, snöre-promenad på biologin, mer Håkan och avslut. Helt galet!

Imorgon är det onsdag, vilket innebär den där dagen mittimellan helg och helg. Den är alltid för lång, och det är bara mittimellan skit. Svenskan sist på dagen är antagligen veckans värsta lektion. Men det är bara att kämpa!



Kort och tråkigt inlägg, men men ;) Puss!

Hurra för Youtube live capture!



Jaha, nu kom inte allt med, det var typ två minuter egentligen. Men äsch, jag bara babblar och visar vackra bilder ändå. Skolan dög idag, ridningen dög inte alltför mycket, och imorgon har vi biologiredovisning. PEACE!

SOVA!

the look


Tänkte faktiskt slänga in en outfit för ovanlighetens skull.

Svart linne - Gina
Jeansleggings - Såfin
Knästrumpor - Åhléns
Halsband - Guldfynd
+ Stövlar
+ Kofta från Warehouse


Puss!


Undead, you better get out of the way

Jag känner på mig att det blir en bra kväll ikväll. Jag har lite lantchips och en bra spotify-spellista! Tidigare idag, imorse snarare, var jag faktiskt i stallet. Jag hjälpte till på en ridtävling, och jag kan passa på att slänga in ett grattis till Julia, som faktiskt vann, tror jag. Så grattis! :)

Imorgon börjar det igen. Skolan börjar nio, och slutar förhoppningsvis två. Ridning ungefär 6-7 på kvällen, och sedan soova. Vi får se vad som händer helt enkelt, jag har inte så mycket inplanerat tror jag.

Anyways, vi hörs! Det blir korta inlägg på helgerna, men det får väl vara så då. Puss!


heart



Ikväll ska jag titta på actionrullar i min vackra skoltröja, svettas ihjäl och äta banan. Hoppas ni har en bättre kväll. Puss!


Who'd have known, I no longer feel alooooooone

Hejsan! Jag sitter och tittar på Forrest Gump, jag älskar den filmen! Den är så himla gullig! Men tyvärr kollar jag över nätet, så jag kan titta i max en kvart utan att pausa och låta resten ladda, så jag varvar även med lite He's Just Not That Into You och lite allmänt internet-grejs. Musik också, jag är i en Lily Allen-period.

Idag är det en bra dag. Det är förvisso sant, men det fick vi säga en himla massa gånger på retoriken imorse. I två timmar hade vi tal och kommunikationsövningar, och skulle säga en massa olika saker en massa gånger med olika tonfall och så. Efter det hade vi matte, och jag fick en whiteboardpenna. Tyvärr överlistar alla mig när jag försöker rita på dem, men jag lyckades göra Robins hand grön. Hurra! Sen hade vi biologi, och hela lektionen gick åt till att hamra in häftstift i väggarna. De där små jävlarna kommer aldrig komma ut igen, jag lovar. Det är snöret i Biologilängan som alla hela tiden har sönder. Sen hade vi svenska, och vi läste om inälvor och hjärnsubstans som flyter ut lite här och var. Trevligt.

Efter skolan drog jag med Araya ner på stan en sväng, hon ville titta på en cykel. Jag hittade den perfekta, en liiten rosa trehjuling! Haha, hon passade den utmärkt ;) Sen cyklade jag hem i finvädret, och tyvärr måste jag säga att jag bara suttit still sen dess. Jag borde verkligen röra på mig mer. Men vem orkar göra saker man BORDE, am I right? I alla fall, nu ska jag nog fortsätta titta på film, det har nog laddat lite mer nu. Peace!

You spin my head right round

Wazzaap?! Nu är det helg, men tyvärr betyder inte det ledigt. Jag har rätt ordentligt med plugg i helgen; engelska, en franskauppsats och dessutom ska jag fylla en och en halv korridor med saker. Men det får vänta tills imorgon, idag tänker jag chilla.

Nu serveras det tydligen kladdkaka! Mums! Puss sötnosar, vi hörs!

Happyface!

Ibland vill jag nästan bara bo på en plats utan tyngdkraft! Den gillar verkligen att arbeta mot mig! Jag välte en stol idag, samma stol två gånger tragiskt nog, och jag höll på tat ramla av stolen på matten och jag trillade när jag skulle ta fram böcker ur skåpet. Dessutom har jag tappat lite grejer också, typ nycklar, pennor, pennskrin och sånt. Haha, jag är nästan tragisk! Utöver min allmänna klumpighet har jag blivit mobbad för diverse småsaker, och vi hade ett franskaförhör då jag var blank i hela skallen. Men it's all good!

Imorgon har jag ett stort, fett hål mitt på dagen, tre timmar (inklusive lunch), så jag tänker ta tillfället i akt och plugga röven av mig, göra klart biologin i förväg, räkna klart alla bajs-logaritmer i världen och vara klar med det, göra klart kemi-häftet och bara slippa pressen att göra något på lektionerna. På kvällen har vi uteritt igen, vilket känns bra! Sen är det fredag, och helg. Härliga tider! Synd bara att jag måste gå åtta till fyra innan jag får ledigt, och att detär sent när jag kommer hem, men det är smällar man får ta helt enkelt.




Min bläck-tattoo jag har haft i några veckor nu. Ibland funderar jag på om den håller på att bli permanent, eftersom jag bara fyller i den hela tiden. Hehe ;)


"And he could wear a fake beard and glasses!"

Trötthet kan inte förklara mig just nu. Jag har varit lite smågalen och mystisk hela dagen, värre än vanligt. Jag tror jag tänker skylla allt på trötthet, men det är snarare brist på hjärnkapacitet på grund av sömnbrist. Men jag är inte trött, jag har något fel i huvudet.

Vi hade orientering imorse, och jag och Karin sprang runt som vettvillingar för att hitta kontroller som inte fanns. Fan ta Heden och dess icke-existerande kontroller! Efter det hade vi engelska, och jag tror jag aldrig någonsin i hela mitt liv haft en så flummig och luddig engelska-lektion. Jag och läraren diskuterade lösskägg och Harry Potter! Efter engelskan hade vi lunch/håltimme, då jag bl. a hoppade av psykologi A. Tre timmar hål varje torsdag, hurra! Matte efter det, biologi och matte igen. Jag lovar, jag tänker spränga sönder alla logaritmer i världshistorien!

I alla fall, efter skolan stack jag iväg och klippte mig lite, så nu ä allt slitet hår borta. Jag ska till frissan om några veckor igen, för att färga håret. Men innan dess, och innan jag gör något annat så tänker jag SOVA! Eller äta, sen sova. Lev ett bra liv så hörs vi! Puss!

Live long and prosper

Hejsan! Jag håller på att nördifiera mig genom att titta på Star Trek. Men det kanske inte är så grymt mycket nördifiering genom att det är 2009 års version, där Chris Pine är med. Ni vet han i En Prinsessas Dagbok 2 och Just My Luck? I alla fall så är han inte alltför jobbig att titta på. Dessutom är han som spelar Sylar i Heroes med och spelar Spock, han är också cool! Jag plockar lite allmänt på rummet också. Jag köpte en ny klocka och galgar på IKEA idag, så nu måste jag vänja mig vid klockan, och hänga upp kläder. Hurra vad kul! Eller inte...

I alla fall, i sann nördanda; Live Long And Prosper! (Y)

en schleten elin


Partey!

Jadu. Tidigare idag kändes allt tröttsamt, men jag tror det blir bättre så fort man kommer ur skolan! Om någon timme ska jag iväg och göra mig iordning inför Tranan, och sen blir det dans hela natten.

Imorse dansade vi loss också, på retoriken. Vi skulle "släppa alla hämningar", Malin är lite smågalen... Den lektionen var allmänt lite flumm, och slutade med väldigt vackra charader. Ett exempel är "pojke viker ett pappersflygplan, kastar det och blir besviken när det kraschlandar". Vi har även haft matte, biologi, svenska och kemi. På biologin satte vi upp det snygga snöret som ska representera livet och Jordens utveckling genom tiden. Så ja, nu måste vi bara fylla en och en halv korridor med papper, hehe.

Igår lyckades jag tappa kameran i golvet också, så blixten är lite trasig. Jag ska in med den imorgon en sväng tror jag, eller nästa vecka. Imorgon kanske jag ska till Valbo också, det beror lite på om jag orkar överhuvudtaget. Nu ska jag käka, vi hörs! Puss!


I'm so over this

Hejsan! Jag ska lägga mig i sängen snart och lyssna på musik, sedan tar det nog inte alltför lång tid innan jag går och lägger mig. Jag sov väldigt lite inatt, och jag börjar åtta imorgon, och det är party på kvällen. Skolan idag var väldigt tröttsam, många lektioner och relativt korta raster. Jag känner mig vilse på torsdagar, allt går så snabbt och allt är förvirrande. Jag är på god väg att hata psykologi A dessutom. Retoriken blir bara roligare och roligare, det är som historia utan all källkritik och arbete, men med samma roliga lärare. Vi gick igenom lite kroppsspråk idag, och imorgon ska vi göra lite övningar och sånt.

Efter skolan trampade jag iväg till stallet på min lilla gröna cykel. Väl där hade vi uteritt, och den var mysig. Sen trampade jag hem, och här har det inte hänt så mycket. Ja, som sagt så ska jag hitta på något att göra nu, något som inte kräver så mycket energi. Jag ska definitivt inte tänka, det är alldeles för jobbigt. Vi hörs! Puss!

Äppelpaj och film, perfekt!

Hejsan! Ugh, jag är genomtrött. Vänta lite, är det ett ord? Stuntsamma, jag är trött i vilket fall som helst. Jag har precis tittat på film med Helena, som spontant hängde med hit och åt äppelpaj. Väldigt trevligt måste jag säga, och väldigt god paj!



Imorse började vi på "Snöret", ett projekt i samband med biologin. Vi ska göra ett snöre som ska representera världens utveckling, från Jordens skapandes till nutid. Det är sånahär projekt som får en att fatta att det har gått väldigt lång tid. Vi har 84 meter snöre, som representerar de 4600 miljoner år som Jorden funnits, och snöret är indelat i tidsåldrar. Vår grupp har två första tidsåldrarna med två väldigt konstiga namn, först innan liv fanns, och sedan tiden då alla organismer var encelliga eller flercelliga, men outvecklade. Vi har 73 meter av snöret, och resterande 11 meter delas av de andra tidsåldrarna, alltså dinosaurierna, alla djur, människans utveckling och allt sånt. Just människans utveckling kommer att trängas runt 3,5 cm, de andra har runt 1 meter vardera. Coolt!

Ja, vi har haft lite annat också, men jag har mest bara åkt med, jag är för trött för att ha minnen från dagen. Tragiskt, inte sant? Jag ska fixa lite mat nu i alla fall, jag måste bara hitta på någonting att göra först. Imorgon är det torsdag, för er som inte vet det, och på fredag blir det party party på tranan! Jag ska nog ha en av klänningarna jag köpte i London, och det kommer bli superbra!

Nu, MAT! Puss!

RSS 2.0