Bildlöst

Jag har haft en fantastiskt bra dag! Solen har gassat hett och välkommet över oss här i Bollnäs, och skolan varade i blott tre timmar och fyrtio minuter. Jag har fått relativt mycket gjort på min biologiuppsats om ornithorhynchus whatever, och jag har hunnit med en varm och rolig hopplektion. Nu ska jag precis sova och tagga inför morgondagens besök på halkbanan. Det ska bli GRYMT roligt. BAAEM!

in an upsidedown world


flowers in the wind



creepy crawlies




my thoughts shimmers when I think of you



-


foton från stallet





Jag blev "anställd" av Susanna och Julia i lördags. Förutom det att jag var tvungen att gå upp halv nio var det trevligt, och det blev många bra, dock brusiga, bilder. Det kommer nog inte vara sista gången heller.

the angels have been crying for me




NV08




Ni är bäst, och sätter guldkant på alla mina dagar. Speciellt då vi är på taket!

röstlös

Jag har ingen som helst röst kvar i min kropp. Jag skämtar inte alls. Mina kära klasskamrater kan intyga detta väldigt väl. Jag hoppas att det håller i sig en dag till, så jag kan slippa retorikuppgiften. That's called wishful thinking ladies and gentlemen! Imorgon har jag även fyra timmar matteprov på morgonen, vilket borde vara lite skoj att göra. Tekniskt sätt får jag ligga hemma och sova till tre, men jag ser ingen anledning till det.

Nu hör jag mitt bacon puttra och fräsa i köket, så I bid you adieu, och om ett tag kommer bilder från Torsbergsgymnasiets tak.


Jag har sjukt snygga kusiner




I ♥ SUNSHINE




Lillkyrkan




Home, rainy home


Linköping

Jag är lycklig i de bästa staden i Sverige, och pengarna ryker bort. Imorgon är det dop, sedan tillbaka norrut. BTW kan jag skryta lite med att jag körde 17 mil igår, jag såg 5 porschar, en Hummer, en BMW Z4 och det bästa av allt, EN FIAT 500C!!! Riktigt coolt.

nu ska jag svulla lite, laters!

I'm long gone


it's finally here!




Spring has arrived, and I'm off to the south! Adieu!

your thorns don't cut deep no more



there's a softness I never knew


min helg



flower



who said fire can't be pink?


Pondering



mischievous


balloons




Close Up



burn baby, burn


jewellery



RSS 2.0