Gott nytt år!

Gott nytt år! Eller ja, om 7 timmar i alla fall :) Tidigt imorse vaknade jag och gick upp, för att ta en tripp till Dollarstore. De har haft smyckesträd i porslin förr, som jag vill ha. Men såklart så fanns det inga när jag kom dit. Så då var det bara att traska hem igen i Antarktis-landskapet. När jag väl kom hem var jag utpumpad och nedkyld, vilket senare resulterade i feber. Hurra! Men något jag fick med mig hem var i alla fall lite chokladbollar och fyra askar med violgodis, som jag ska fira det nya året med. Ett helt godisfritt år. Nu tänker jag inte börja vräka i mig godis som en galning heller, men nu har jag alltså 5 violaskar (de fyrajag köpte plus en donation från min mattelärare) som lockar.

ja, om några timmar kommer några bekanta för att fira nyår, och det kommer finnas lite skumpa och rådjursstek och annat gott, bl a en chipspåse åt mig :) Violgodiset spars tills imorgon. Och jag är så säker på att jag kommer att gråta av lycka när jag får återigen äta violtabletterna, det är det godaste som finns.
Min bästa mammi hade köpt hem lite jordgubbar idag också, jag fick tjuvsmaka en. Det var så gott! Det är det godaste i universum, violgodis och jordgubbar. Bjuder man mig på det blir jag himla lycklig!


nyårsnaglarna ;)


Anyway, nu ska jag göra mig iordning inför kvällen. Min nya klänning är redo, och såå vacker. Men ha en underbar kväll, sup inte ihjäl er, och så hörs vi nästa år! <3


Dagens outfit


Shopping i Gävle

Idag var jag alltså i Gävle med Linkie, det var mysigt, men kallt som attans. Hennes shopping var lite snål, två linnen (som jag tvingade på henne!). Min shopping var lite saftigare, två klänningar, en till vardags och min nya kärlek till nyår och fest, en härlig, välbehövlig kofta, en söt rosa topp utan rygg, som blir bra med ett basic linne under, eller till sommaren över bikinin bara. Sen blev det en rosa BH (som syns litegrann på bilderna) och en ögonbrynspenna.


Den snygga grå klänningen har jag varit himla förälskad i ett tag nu, sen jag såg den för första gången faktiskt. Den är lite kort, men wtf ;) Jag ska inte ha den med bara ben ändå! Så ja, hela kalaset gick på typ 800 kr, inte illa pinkat va?

Men nu när jag har shoppat nya kläder så fick dom ju inte plats på de galgar jag samlat ihop, så det blir väl att åka på ngt budgetställe snart och hitta nya. Men annars så är jag himla glas just nu, trots att jag fryser som ett as! Aja, slänger väl ut en dagens outfit strax :)


Dagens

Har jag nu gjort en ska den läggas ut också ;) Och tja, jag försökte ta bort mina röda ögon, då blev dom svarta istället. Och erkänn, ni diggar min krigarpose ;D


Nu ska jag läsa lite, sen sova. Vi hörs imorgon! <3

Nyklippt!

Nu är jag nyklippt och fräch, och imorgon väntar Gävle med världens bästa Linkie! Jag är halvrik i alla fall, så jag tänker verkligen shoppa! Och det skulle tydligen inte vara sådär töntigt kallt heller, bara någon minusgrad! När jag cyklade till frissan imorse (eller ja, klockan ett...) så frös mitt hår och blev till is, och det var inte ens fuktigt! Sen satt jag där i typ 40 minuter, sen var det bara att trampa hem igen. Det blev mest topparna, så det är lite kortare, och luggen klipptes lite småsnett och rätt mycket kortare, det är skitsnyggt! Sen växer min lugg som ogräs också, så den sticker väl i ögonen om några dagar ändå ;D

Våglockarna som man ser lite här och var är ett litet experiment med min plattång, jag har tyvärr lite för kort hår för att locka snyggt ;)

Annars har jag bara varit hemma och tagit det lugnt, fixat lite lunch, tittat på lite Ugly Betty, the usual. Och nu måste jag tyvärr trotsa kylan och hitta ut i garaget för att hämta mat (vår frys får inte plats i huset), om jag inte vill svälta ikväll. Wish me luck!

tacoos!

Hejsan! Ooh, idag har det varit en häärlig dag :) Jag har nästan bara tagit det lungt, städat lite och jag ska strax börja med maten, det blir tacos :) Igår kom min morfar hem hit, han kom direkt från julfirandet med släkten nedåt i landet, och lämnade av lite julklappar från dom :] Jag orkar dock inte koppla in kameran i datorn och visa bilder än, men det var ett parfymkit från Replay, med parfym, bodylotion och duschgel och ett ursött halsband som min kusin gjort, hon är duktig på sånt.

Imorgon är det måndag, då tänkte jag börja leva igen efter julen. Jag ska iväg och klippa mig då, klockan ett, tänkte bara trimma topparna lite. Jag har ju fått så långt hår (har inte klippt mig sedan typ skolstarten), och jag trivs i det. Jag kan sätta upp håret, det har jag nästan aldrig kunnat gjort förr! På tisdag kanske jag ska ner till Gävle med Linnea, vilket känns toppen! Lite fynd på mellandagsrean gör ingen olycklig! Jag vill hitta kläder, det var så längesen jag köpte någonting åt mig själv. Örhängen vill jag också gärna ha.

Och förresten, vet ni hur arg jag är på mitt mobilspel just nu? Det är ett skoj golfspel, sånt där som passar på en stor buisness-telefon, men för att få fyra stjärnor på nogrannhet så måste jag skjuta en hole-in-one. Det är OMÖJLIGT! Jävla bajsspel! Menmen, förr eller senare ska jag besegra det där spelet, vänta ni bara ;)

Ha det sött!

Ny design :)

Ja, jag blev lite uttråkad på min gamla, så jag snodde ihop en ny i photoshop :)

 VS 

Den fick bli svart den här gången :) Men vad tycker ni, är den nya eller den gamla snyggast?

Dagens outfit

En av de trogna läsarna ville att jag skulle börja med dagens outfit igen. Jag visste inte ens att jag hade trogna läsare ;D Men visst, det är alltid roligt att phtoshoppa!


Ny koftbolerogrej

Hejsan! Jag mår bättre idag, och är uppe ur sängen. Jag har varit nere på stan en sväng och bytt lite julklappar också. Jag fick ett par legging och en t-shirt av mammi som inte riktigt var min stil. Så istället köpte jag med mig en liten, svart bolerokoftagrej som var urgullig :)



Nu sitter jag och lyssnar lite på musik och knappar runt på internet. Ikväll blir det antagligen filmmys med chipsen vi har i skåpet, och som jag inte öppnat än :) Jag är duktig! Oc hvet ni en annan sak? Det här är slutspurten på mitt godisförbud, ett år på tordsag, det ni! Jag har hållt mitt nyårslöfte (första gången) och bara ätit popcorn och chips. Det märks i plånboken kan jag säga, jag har sparat nästan 1000 spänn! Som jag har spenderat på bensin och skor istället ;)

/ elin ♥

Innedag

Idag har det varit rätt lugnt. Jens har smittat mig, så jag är lite sjuk. Jag har legat i sängen och bara tagit det lugnt hela dagen. Nu ska jag sova i alla fall, vi hörs! God natt!

Bildspecial :]



1. Ja, min lilla julklappskulle :) 2. Foundation 3. Örhängen (hjärtan från päronen, ros från Linkie och rund från Hella) 4. Ljus från Malin 5. En söt Hello Kitty-klocka från Jens 6. Strumpbyxor 7. Ett halsband 8. Ett sött armband 9. Mysiga lakan 10. En kortplånbok 11. Galgar, och ett löfte om en garderob i bastun! 12. Söta underlägg


Jaa, lite bilder från igår och idag. Jag hade mest mitt gröna fodral, men det blev lite svettigt, så jag bytte ;) Den där klänningen är en gammal sak jag köpte för många herrans år sedan med Erika i Gävle. Clara var väl gårdagens lyckligaste i alla fall, man kommer ju ihåg hur mycket man älskade julafton när man var liten. Men vår läskiga tomtemask alltså! Jag minns det som mina barndomars mardrömmar, dendär läskiga masken i vardagsrumsfönstret. Fyfaan! Men ni skulle ha sett hennes miner när hon öppnade sina paket. Hon fick dockor och böcker och allt möjligt smått och gott, och hennes min när hon öppnade vår klänning, då minns man varför man köper paker alltså!

Nu ska jag titta på Good Luck Chuck med Jens, ha det bäst!! <3

Juldagen :]

Hejsan! Ooh, tänk att vara nyvanken nu :] Myysigt värre! Men nu är jag och Jens barnvakt åt Clara, så vi har redan varit uppe i några timmar. Vi har lekt lite, och vi kom precis hem från pulkabacken, där vi åkt i någon timme ;) Nu håller jag på att fixa med mat till lunch, makaroner och köttbullar blir det nog. Bilder och så från igår kommer lite senare, när Claris har åkt hem :) Men ha det bra så länge, vi hörs!


Hej väldens största hår ;D

Nu är julafton slut :)

God jul, igen ;) Tänkte slänga in ett snabbt inlägg nu innan jag somnar. Det har blivit film och mat och presentöppning som tusan, och det har varit en riktigt trevlig julafton. Jag har fått några smycken, lakan (jättemjuka och mysiga), en mugg, foundationen jag önskade mig, lite annat krimskrams och en Hello Kittyklocka ;) Bilder kommer imorgon ;) Det var ju himla roligt att titta på när de andra öppnade paket också. Jag och Jens köpte en urgullig babyrosa prinsessklänning till min 4-åriga kusin, det kan man kalla nostalgi! Hon ville sova i den ;) Sen att se när folk blir glada är ju alltid trevligt :) Imorgon blir det att sitta barnvakt åt lilltjejen medans de äldre åker skidor. Senare på lovet måste jag åka iväg och shoppa någonstans med, det var så längesen! Jag fick i födelsedagspresent en biokväll och övernattning i Gävle av Stina, det måste jag ta ut snart! Sen bara allmänt att köpa kläder vill jag göra. Men först vill jag sova, god natt!

Kalle Ankas jul

Nu sitter hela sällskapet och tittar på Kalle Ankas jul, det är djungelboken just nu ;) Haha, världens längsta inlägg ;)

Önskelista :]

God jul! Hur mår vi en sånhär vacker snöig julafton? Har ni snö förresten? Här i Bollnäs finns det snö, härlig snö :)


Jaa. Nu är ju frågan hur smart det är att lägga ut en önskelista på julaftonen, men skitsamma ;D Jag tycker om photoshop :]

Ja, förresten, har jag berättat den ens? Vi (läs jag) funderar på att göra om vår bastu till min egna garderob :) I alla fall en temporär garderob, tills jag flyttar hemifrån. Vi har en bastu, men den används endast som förråd. Dessutom är den alldeles för liten för att användas också... Nu ska jag börja göra mig iordning inför dagens julgäster också. Det blir mitt gröna fodral från Gina Tricot till julklänning. Jag kör enkelt ;)

Men ja, ha en fortsatt bra julafton, och idag eller imorgon kanske det blir favorit i repris, och en vlogg med presentation av julklapparna :) Haha, vi får väl se ;) Pusspuss!

Nya designer :)

Usch på mig, nu är jag dålig på att uppdatera! Men jag skyller på att det är jul, det är mycket som ska göras. Och ja, imorgon är det julafton! Häärligt ;)

Idag har jag suttit nästan hela dagen framför datorn. Firefox skulle besegras och en design skulle visas även där. Och jag lyckades, efter någon timme :D Hurra! Sen har jag gjort om designen på min designblogg också, det tog också sin lilla tid. Tänkte göra om den här designen också faktiskt ;) Igår kommer jag inte ens ihåg vad jag gjorde faktiskt. Det kan man kalla dåligt minne! Eller så var det så att jag inte gjorde någonting, för isf har jag inget att komma ihåg att jag gjorde heller.


Nu ska jag sitta med några fler designer. Imorgon kommer en liten del av släkten, och julfirande i hösta hugg. Ni får ha en trevlig julafton, hoppas att tomten ger er en massa julklappar ;D

juljulstrålandejul

Hejsan gullpluttar! Aaah, nu känns livet härligt. Jag har haft den bästa helgen på länge, och allt känns toppen. Igår drog jag alltså hm till Malin, där Hella också var. Vi gjorde pizza, tittade på Narnia - Prins Caspian och hade det trevligt. Sen gick jag och Hella hem hit och sov, och vaknade runt tio imorse. Vi tittade Liar Liar och åt frukost innan vi gick ner till pulkabacken ;D Där mötte vi Linkie, och hade det väldigt roligt, trots att det var lite kallt ;D

Sen gick vi ehm till mig igen, och Malin kom efter ett tag också. Vi bytte julklappar och åt kladdkaka, och lekte lite charader också :) När sällskapet hade åkt hem så fixade vi med vår julgran också, och den är inte vacker ;D Den är ika tjock uppe som den är tunn nere, och det fattas lite grenar här och var ;) Menmen, den får duga :] Det är inte så roligt att leta gran ute i skogen faktiskt ;D

Tittade nyss på ett avsnitt med bästa Heroes också, säsongsavslutning. Det är så töntigt bra, trots att alla är så töntigt elaka just nu! Menmen, det ska ju vara provocerande så ;) Men nu ska jag sova, jag är lite trött :) Godnattis! <3


Julgran!

Imorse vaknade jag av mamma, hon ville att jag skulle gå ut i skogen och hitta en julgran. Så några minuter senare stod jag i hallen med täckbyxor och jacka och skulle ut i skogen med pappa och Jens. Vi åkte ut i skogen, och gick runt ett bra tag och letade. Det var såndär "skarsnö" också, och det var inte roligt att gå i heller ;) Men vi hittade en duglig, lite gles, men den duger. Sen åkte vi hem, och jag har städat och plockar lite i hemmet hela dagen. Har suttit nu ett tag och hjälp Jänsa med hans religionsuppsats, och garvat lite åt hans formuleringar ;)

Jag ska strax iväg till Malinoo på tjejkväll också :D Mitt humör är på topp, och jag har en tomteluva. Så det kommer bli en toppenkväll, det känner jag på mig :D Imorgon är det julklappsbyte och pulkaåkning, så det blir asskoj det med! Sen ska vi väl klä vår gran också. Så nu ligger en helg med film och skratt framför mig. Och ja, nu blir jag nästan sen, ha det bääst! <3


Lov!

Ja, nu är det lov! Häärligt, inte sant? Nu sitter jag och äter lite gurka, fast den tog precis slut.. Tänkte istället poppa lite popcorn och sätta mig och titta på en bra film, sova och arbeta med designer imorgon. Jag borde göra det idag, men jag har ju fått lov! Det måste ju firas ;)

Idag var det alltså julshow, bra sång och musik och dans och så, men jag tycker ändå att showerna på Gärdet var bättre, det var mer humor i dom. Menmen, sommarshowen ska tydligen vara himla massa bättre i alla fall ;) Sen efter det var det fika, med lite Sunes Jul också ;) Sen gick jag hem, för då hade vi lov! Sen var jag nere på stan en sväng med Linkiedink också, alltid lika trevligt! Sen har jag bara tagit det lugnt, tittat lite på Becoming Jane (filmen om Jane Austen), och fyfaaan vad bra den var! Den går rätt i topp över romantiska filmer, med Titanic, the Notebook och några till :) SE DEN!

Och ja, nu ska jag titta på film, härligt! :D Ha det bäst!

Sista ridningen :'(

Hejsan! Hur är det? Jag mår så himla bra idag, jag är på ett himla gott ställe just nu :) Skolan har varit härlig, trots att Andreas, Edvin och Axel mobbade mig lite extra. Ridningen var så perfekt, ett fantastiskt slut på våra Mia-dagar, och fyfan vad jag kommer att sakna henne! Hon är himla bra.

Ja, i skolan hade vi först information om inriktningar och meritkurser och så, och jag blir ju inte ett piss klokare. Här väljer man NV för att få bredaste utbildningen, och sen måste man ändå skräddarsy programmet efter vad man vill bli sen! Puckon ;P Menmen! På matten gick brandlarmet, så vi var tvungen att springa ut i kylan. Jävla HR (dom är på Torsberg ibland) som ska rengöra spisar! Sen dog resten av tomtarna i vår julberättelse, och sen var det engelska. Hehe, sitta i en stol i någon timme och läsa Cosmopolitan ;D Sen var det franska, historia, kemi och sen slut.

Imorgon är det julshow, sen lite mys med världens bästa klass, sen jullov :) Och i helgen blir det mys med tjejerna, nästa vecka blir det mys på allt, och sen är det ett mys lov också! Sen, överambitiös (och antagligen totalt uttråkad) som jag är funderar jag på att läsa klart hela matte A, så jag kan börja med B-boken efter jul. Men vi får se, jag kanske sover istället ;)



ridningen idag hade vi hoppning, och jag hade Skorka, hon är jättegullig! Det var så himla kul, men ändå synd. Våran ridlärare sedan måånga år ska sluta, och det känns ju så tråkigt. Vi har utvecklats så mycket med henne, och både jag och Jennifer kommer sakna ihjäl oss. Men vi får antagligen ha Gaby, och hon är ju också himla bra. Så ja, det blir nog bra ändå! Nu ska jag jobba lite med designer, sedan soova :)

julklappsen är klara!

Hejsan! Ojojoj vad jag har varit upptagen idag! Och jag har faktiskt gjort saker hela dagen också! Först var jag i skolan, det är man väl alltid. Där hände väl inget speciellt, bara det att vi hade lite längre raster idag, det bara blev så ;) Efter många goda skratt (det blir liksom många skratt på en dag), så slutade vi tre, och jag begav mig ner på stan föratt hitta mina tre sista julklappar, och det gjorde jag också. Sprang in i Hella och Malino också, och fick skjuts med Malin hem, jobbigt läge ;D

Sen har jag varit duktig och släpat med Linkiedink ner på gymmet också! Vi gymmade i typ en timme, trots att vi inte körde alltför hårt idag, men det är ju snart lov! Då får man tjocka sig lite ;) Sen nu på kvällningen så har jag slagit in julklappar, och nu är jag klar med dom, så det känns kanon! Och nu ska jag gå och lägga mig, för jag är lite trött ^^, God natt!

Innebandyturnering, ingen big deal ;)

Fyfan vad bra vi var!!! Och jag dog inte! Trots att jag drog på mig ett saftigt blåmärke och ett slicat finger. Men jag räddade ändå nästan alla mål, så det känns bra! Vi vann två matcher och förlorade två, och totalt släppte jag in fem mål, men räddade några fler :) Vi var snygga som tusan också, speciellt Håkan som var vår maskot, med lila clownhår och sina trummor ;)

Efter turneringen (vi åkte ut i gruppspelen) fick jag skjuts hem med mami, och när jag kom hem blev det strömavbrott. Det var mysigt att gå runt i en timme i totalmörker, och tända lite ljus och så :) Sedan har jag bara tagit det lugnt, jag har stressat så de senaste veckorna så det var skönt att bara slappna av :) Men ja, nu blir det skola imorgon, och gymmet med Linkie efter det, kanske något julklappsinköp innan det. Så det är väl slapparlektioner imorgon (förhoppningsvis), slapparlektioner på torsdag och hoppning på kvällen, och avslutning på fredag. I helgen ska det bli bus med flicksen, det ser jag fram emot :D

Nu ska jag ta igen lite sömn, det blir det också rätt lite av nuförtiden ;) God natt! <3


Dagen i bilder. nv08 är bääst <3

Imorgon dör jag!

Ska till och sova nu, ligger i sängen och bloggar från mobilen. Skolan idag var väl som den alltid är, inget specc hände. Eller jo, vi hade kemiprov och på franskan fick vi fika. Jobbigt värre ;) Provet gick nog bra, några slarvfel man kommer på direkt efteråt sådär, men annars kändes det bra. På ridningen hade jag SötShannon, och efter jul kommer jag sluta rida honom så mycket tror jag. Det går liksom inte framåt på bara en häst, så jag ska testa runt lite. Fast på torsdag är det hoppning, då vill jag gärna ha honom ;D Imorgon är det innebandyturnering, därav rubriken. Jag tänker göra allt i min makt för att fylla upp det där målet, det lovar jag!! Och därför måste jag sova nu, det är bra att vara utvilad ;) god natt, hörs imorgon!

Sista veckan nu, pepp pepp!

Hejsan! Ska precis till och sova, men tänkte uppdatera lite om vad som händer i veckan först. Imorgon händer inget speciellt, mer än att det är sista måndagsridningen för terminen. Sen har vi ju kemiprov också ja, det hade jag nästan glömt ;) På tisdag är det heldag innebandyturnering, så håll tummarna för att jag står i vägen för bolljävlarna ;) Någon gång i veckan tänker jag handla klart ALLA julklappar, det har jag bestämt. Sen på fredag är det avslutning också, shieet!! Redan jullov! Tiden har gått grymt snabbt!

Idag har jag suttit med designer hela dagen faktiskt. Eller jaa, jag har tittat lite på film och så också. Men annars har det varit bara designer :) Nu tänkte jag läsa igenom kemin en sista gång, sedan sussa sött :) Godnatt!

mobilbloggar ;)

Någon mer än jag som ligger och sover? ;) Jag har ont i halsen och har inte klivit upp än, men jag har precis kommit på hur man skulle göra för att ansluta mobilen till internet! Så egentligen mobilbloggar jag idag. Jag ber om ursäkt för kass uppdatering, men det blir så mycket att göra, så jag hinner inte. Jag ska gå upp och äta strax, sen ska jag dammsuga huset. Ha en bra dag, jag kanske uppdaterar lite ikväll <3

FÄRDIG!

NU är jag klar! Historiauppsatsen är inskickad, och jag är så LÄTTAD! Det negativa; jag har suttit med den sen jag kom hem ifrån skolan klockan tre. Set positiva; jag råkade somna, så jag har redan fått två timmars sömn idag.

Ha det bäst!

härliga tider

Nu har jag suttit och slitit med diskussionen i min historiauppsats hela kvällen, och tänkte nu avsuta dagens arbete. Det ska in imorgon, men detta kan alltså lika gärna vara på kvällen/natten, så jag är ändå inte särskilt stressad. Så ja, nu när jag har lite tid över (vem behöver sömn?) så tänkte jag dela med mig lite från min dag. Det var information om inriktningar och valbara kurses och liknande imorse, och jag tänker inte tänka någonting på det just nu. Det ska vara valt inom en och en halv månad, och jag har ingen möjlighet att läsa allt jag vill läsa, och just imorse blev jag grymt stressad och fick nästan panik.

Sedan var det matte, så då blev jag lugn igen. Men jag fick lite damp på uppgifterna. Vem fan räknar ut funktionen av en funktion?! Vad är det bra för i verkliga livet? Engelska efteråt, med Liftarens Guide till Galaxen, och den blir bara roligare och roligare. Lunch efter det, historia (nötanöta i datorsalen) och kemi. Jag har tagit hem kemin rätt mycket nu, så jag är klar med båda häftena vi skulle ha gjort tills provet på måndag. Så jag lekte lärare och sprang runt och hjälpte folk, och jag tycker att det är så grymt roligt! Men nej, jag ska inte bli lärare.

Efter en skrattretande episod innehållandes mitt ridspö (surprise där!) gav jag mig av mot stallet, och tog en omväg för att göra sällskap med några ur klassen. Väl i stallet frös jag totalt ihjäl, det var något fel på fjärrvärmen. Jag red med fyra lager kläder, och det gick åt helvete. Totte och jag går helt enkelt inte ihop!!!

Eftersom jag har varit lite snål med bilder och bloggande så tänkte jag slå alla flugor i en smäll idag; bildspecial!


Nu är klockan mycket, och jag måste sova!

!!!

Nej fyfan, snart slår jag ihjäl något! Historian är inte rolig! Plus att jag har franskaglosor till imorgon som jag inte ens tittat igenom. Det känns nästan lite stressigt! Men bara nästan. Jag tänker sitta i datorsalen imorgon under lunchrasten, jag kan sitta kvar lite efter skolan, jag har hela kvällen imorgon på mig, och eftersom jag antagligen dissar tranan så får jag hela fredagen till plugg också. Sen har jag två beställda designer, och en massa utlottade som ska ut, och jag ska göra nya också. Jag ska dra vinnare i presentkortstävlingen också... Sen är det kemiprov på måndag som jag ska plugga till, det är innebandyturnering på tisdag som jag måste försöka hitta utrustning och liknande till, jag är lättirriterad och min brorsa är på god väg att bli totalslaktat. Och på det ska jag hinna med att äta mat och vara hälsosam också, jag ska hinna sova, städa, köpa julklappar, julstöka i hemmet, jobba matte, läsa en engelskabok, lära mig populationsekonomi, ta hand om två söta små möss, inte somna på svenskan, inte slå ihjäl någon på engelskan, orka med franskan, komma i tid, vakna tidigt, hålla uppe blodsockernivån och bara överleva. Och jag har precis insett att jag inte mår bra. FAN!

KALLT!

Nu sitter jag i min säng och huttrar, fyfan vad kallt allt ska vara! Tänkte ta itu med lite läxor och designer strax. Men först tänkte jag uppdatera lite om dagen ;) Det började med jobb om antikens Grekland, sedan ver det biologi. Vi kollade på en såndär uråldrig ljudfilm som Hugo skötte riktigt proffsigt ;) Sen var det matte, sen var det engelska. Vi fick en varsin bok vi ska läsa, jag valde Liftarens Guide till Galaxen, den är ju så grymt rolig! Fast ja, egentligen står jag uppskriven på en annan bok, det såg Axel till ;)

Sen var det histroriaredovisning, det gick väl bra :) Och sedan gick jag ner på stan för att köpa musmat och julklappar. Sen var jag tvungen att gå hem, och det är därför jag fryser ihjäl nu. ;P

Men nu jävlar ska jag bli varm, om jag så ska elda upp någonting! Okej, ha det bra, vi hörs!

Tisdag :)

Hejsan! Har precis ätit lite mat och städat en bur ;) Tänkte sätta mig med kemin strax.
Idag hade vi TVÅ håltimmar! Snacka härligt! På första satt jag och min grupp och jobbade med historian, och sista hålet låg sist på dagen, så då fick vi åka hem lite tidigare :) Jag åkte hem, fikade lite och drog ner till gymmet med Linkie :)

Idag på idrotten hade vi innebandy, jag stod i mål (lite träning inför tisdag), och en sak kan jag säga direkt. Det lunkar INTE gott i målvaktskläderna! Sen får man asont i knäna med! Menmen, det är skoj i alla fall :) Man behöver inte springa, och man ser matchen från första parkett ;) Mer då? På matten läste Håkan en saga, på franskan fick vi läxa och... Ja... Det var väl det ;)


Mihii!

Hejsan! Sitter med historiaarbete nu, skiten måste ju bli klart snart... Tidigare idag har jag varit i skolan och uppe på stallet. Vi hade hoppning idag, jag hade Shannon och det var skitkul! Han gick jättefint!

Annars har jag varit i skolan som sagt. Alltid lika trevligt ;) På biologin fick vi räkna djur, på datorkunskapen lekte vi i word, på kemin lekte vi med formler, på matten lekte vi med funktioner, på franskan lekte vi i språkstudion och på svenskan gjorde vi inte så mycket ;P

Imorgon har vi innebandy på idrotten, då kommer mina fantastiskt dåliga målvaktsskills att sättas på prov. Jag är duktig på att undvika bollar, men just som målis är det inte bra ;)
Efter skolan ska jag ner och shoppa klappar, lika bra att bli klar med det också ;P Sen har vi historiaredovisning också, så det får väl gå som det går ;)

fredag är det Lucia och lite halv programdag för nv, och special för nv08 är luciaglitter i håret ;) Sen ska treorna "ta hand" om oss, så det känns ju bara liiiite sådär... Men det blir nog skitkul ;D


In her shoes

Dagen har varit vääldigt produktiv. Sitter och tittar på In Her Shoes nu, den är ju så bra! Väntar på lite popcorn också, så det blir gott ;)

Annars idag har jag inte gjort så mycket, vilket gör det rätt patetiskt att blogga.... Menmen ;) Nåt ska man väl skriva ;DIgår var jag hos Linkie, där Malinoo också var. Vi tittade på film och hade det trevligt :) Malin åkte väl hem vid ett ngn gång, och jag sov över. Imorse väcktes vi tidigt (de skulle iväg åt nåt håll), så jag åkte hem och sov ännu mer ;)

Imorgon ska jag hem till mormor, och sen är det skola igen. Hallelujah! ;)

Hello and Good Bye!

Ja, nu blir det lite snabbt! Ska iväg till bästa Linkie strax, det blir tjejkväll med sleepover :) Det blir i alla fall jag och Linkie, kanske Malin skulle droppa förbi, och Ruben kaaaaanske kunde komma.

Idag har det varit rätt härligt med. Mitt halva hav på bilden blev visst ett helt hav, och det kommer fyllas av en rosa fisk. Engelskan var ju engelska, dvs hemskt. Vi jobbade med stenciler, Annelis bästa vän. Sen imorgon kommer jag sitta bänkad framför photoshop och sälja lite designer, känns härligt med klirr i kassan nu i fattiga juletider. Så ja, nu ska jag iväg :) Ha en bäst kväll!

Elin är på gott humör :)

Nej, fyfaan!! Allt är så jävla bra just nu! Jag är så grymt lycklig bara! :D Allt är perfekt, and it feels great! :)

Därför orkar jag inte riktigt blogga om någonting... Det känns ju lite mysko, men ja :)
Imorgon blir det jag och Linkie i hennes hus, på lördag blir det kemi och matte, och på söndag ska jag hem till mormor. Och det är alltid lika roligt, eftersom de har sötsöta katter :D Och jag hoppas verkligen att vi har det bra, i detta underbara snölandskap :) God natt! <3

Julkänslan är på topp!

Hejsan, nu är det onsdag! Imorse hade vi vår sagoredovisning, det gick så bra det kan gå med Bockarna Bruse. Jag hittade en söt mössa när jag letade efter rekvisita, jag blev lite kär :D
Annars har det varit skola som vanligt. Vi fick veta hur det gick på biologiprovet, och trots inte bästa resultat är jag konstigt nog nöjd. Jag stressade mig igenom de viktigaste frågorna för att hinna svara, det är klart att det inte kan gå perfekt då. Men jag är nöjd :)

Engelskan imorgon är jag lite mer orolig för, men inte så värst ändå. Jag kan prata engelska, och Anneli lyssnar ändå inte. Jag och Anton var visst inte så duktig på det här med tider och så... Det blir lite stressigt när det inte blir så mycket arbete ;D Men det kommer gå bra ändå :)



Jag och min historiegrupp har fått vår historiaredovisning uppskjuten tills på tisdag, och vi klagar inte. Vi ska komponera ihop en dockteater, och det kommer bli asbra!
Sen har julkänslan börjat kicka in också, ska ner på stan imorgon en snabbis efter skolan och köpa julklappar. Btw, cykla inte när det är tösnö! Man dör, jag lovar!

En annan sak jag tycker är lite kul är att Håkan, vår mattelärare, ska försöka få mig att bryta mitt godisförbud. Lycka till säger jag bara ;D Vad mer då? NV08 kan äta upp en hel låda med skumtomtar på en lektion, jag ska tydligen vara med i vårt lag till Torsbergs innebandyturnering och det är gott med saffransbullar. Och nu ska jag gå och lägga mig, jag har inte sovit på läänge ;) God natt!

Elin är biff, som vanligt ;)

Hejsan! Fan, nu missar jag ju Ugly Betty! Aja, får kolla in reprisen på fredag ;)
Jag känner mig på topp idag! Det går bra i skolan, historian löste sig ändå, och det har blivit några härliga skratt idag :) På svenskan idag påbörjades sago-redovisningarna, och tja, vad kan man säga? Edvin och Axel i klänning, Anton som rödluvan och Susanna som lilla sjöjungfrun lockar måånga skratt ;D Imorgon är det upp till bevis för Bockarna Bruse ;) Vi (läs jag) ska fixa fram riktigt schysst rekvisita ;)

Efter skolan var det gym som vanligt... Här hemma har jag fixat och ätit lite, knåpat ihop ett julerbjudande på min designblogg och duschat. Nu ikväll ska jag skriva manus till vår dockteater till historiaredovisninen, tänkte jobba lite på designboggen om jag har tid, och bara pyssla lite på internet.


Produktiv historia ;)

Förresten så fick jag hem ett kontantkort från comviq idag på posten. Jag tror det är ngt reklamgrejs bara, men det är pengar på det ;D Tänker göra slut på dom och slänga kortet sen.. Ngn annan som också har fått det? För man blir lite förvirrad: "Här får du ett gratis kontantkort laddat med 99kr!!"... ;)



Update! Jo, "Här får du ett gratis kontantkort laddat med 99kr!!". Jo, gratis my ass! Läste det finstilta; "Du får extra pengar när du LADDAR ditt kort". Dooh, där rök lite gratis sms-pengar ;P

för julstämningen!

Hejsan! Hur mår ni? Jag mår toppen, allt känns underbart nu vid jul tycker jag :) NV har börjat komma i rätt julanda, på kemin fanns t. ex en söt liten julgran med vattenmolekyler i ;) Ja, från en massa plugg igårkväll till teori, julshopping och pannkakoridag.
Skolan flöt på som vanligt, men upptäckten av att jag måste ligga på golvet under bort tapetserade med tuggummi känns ju skapligt bra. Vi har ju sagor på svenskan, och vi har då bockarna Bruse. Så jag är troll, och ska ligga under bron. Hurra ;P
Imorse var vi på föreläsning också, det var intressant. Det är ju internationell Aids-dag, och det är ju en himla tragisk sjukdom.

Efter skolan var det bara att trava iväg till stallet och ha teori. Vi pratade hoppning, och nästa vecka har vi hoppning. Så det kommer ju bli askul, alltid lika roligt på Shannon ;D Sen drog jag och mammi iväg till Rusta/Jysk och köpte lite roliga saker, typ nya julkulor och sånt. Vi träffade på en gammal typ granne också, han var väldigt chockad över hur lång jag var! Men jar är väl inte så lång? Haha ;D

Imorgon har vi svenskaredovisning, på onsdag har vi historiaredovisning och på torsdag har vi engelskaredovisning (då jävlar Anton!! ;D). Sen ska jag köpa julklapar också, får dra ner på stan efter skolan och hitta ngt. Och ja, till helgen ska vi hem till mormor också, och på fredag tänker jag försöka organisera en tjejkväll, kom jag på helt spontant här ;) Så tja, det blir lite fullt upp nu i veckan. Sen ska jag ju gymma också, jag är ju biff! Vilket jag för övrigt påpekade på svenskan. Alla skrattade... ;)



Nu kommer vi i Julstämning med "The 12 pains of christmas" ;D


Nej, nu ska jag sitta lite med historian, sen soova! Godnatt! <3

/ elin ♥

RSS 2.0