God kväll :)

Hejsan! Sitter och tittar på 'What a girl wants', den är bra den :) Och riiktigt snygge Oliver James är med också :) Han är med i 'Raise your voice' också, den är också bra :) Se båda två vettja :)



Cutie :)

Aja, tänkte bara uppdatera lite snabbt :) Nu ska jag återgå till filmen. Ha det bra!

/ elin ♥

Je cuis un pâté du pommes!

Bonjour! Comment ça va? Moi, je suis très, très bien! Je cuis un pâté du pommes!

Goddag! Hur mår ni? Själv mår jag mycket bra! Jag bakar en äppelpaj!

Jag älskar franska ;) Haha! Nej, men jag bakar alltså en äppelpaj just nu, som är klar när som helst. Så ja måste sticka! Men bara lite snabbt, jag kommer lägga ut nya designer på min designblogg varje helg numera, så det liggar fyra nya designer uppe just nu :) Feel free too have a look :D

/ elin ♥

Pearl Harbor <3

Jag tittade på Pearl Harbor igår när den gick på fyran. Kärlek på den filmen, den är så j***vla bra! Och så sorglig på slutet också. Och det var en så feg attack det där, av japanerna. Man ville nästan slakta allihop när man tittade. Och hela 2:a värdskriget också, det måste vara det töntigaste kriget i världshistorien!!
Men filmen är bra i alla fall, hitta en enda människa som inte gråter i slutet så gör du det bra.

Annars så tänkte jag ge er den fantastiska historien om mitt hår ;D Med andra ord, jag har haft tråkigt ;)



Facinerande, inte sant? ;D Haha, nej nu ska inte jag tråka ut er mer. Ha en bäst dag!

/ elin ♥

Ledsen sötnosar.

Usch, urdålig update nu på sistonde. Men jag kan skylla på att jag har varit upptagen, för det har jag ;) Jag har spenderat hela dagen idag med att göra designer. Något som är skoj är att jag ska få designa Lina K's blogg, och där kommer jag nog få lite reklam, eftersom hennes blogg ligger typ alltid uppe på "aktiva-listan" på blogg.se :D Så det är skoj :)

Men ja, igår va jag ju med Linkie och Hella, det var mys :) Vi tittade på "Natt på muséet", satt och pratade en massa och hade allmänt mys :)



Knyckte bilderna av Hella ;) <3


Nu ska jag nog titta på någon film tror jag :) Men ni får ha en bra kväll sötnosar, så hörs vi imorgon igen :)

/ elin ♥


zz..

Jag är skittrött, därför ska jag gå och lägga mig nu. Men det har inte blivit så mycket med bloggdesigner idag, men jag ska bli bättre, tänkte sitta hela helgen ;P Nej, men jag har varit hemma hos Linkie ett tag tidigare, jag, hon och Hella :) Vi kollade på film och så :) Men jag skriver mer imorgon, ska börsta tänderna innan jag somnar på stället ;)

Love!

/ elin ♥

Lång lunch

Tjaa! Är hemma nu över lunchen, ska snart tillbaka till skolan. Ja, så vi skulle ju ha bild imorse, tio till tolv (typ), men när vi hade kommit dit berättade dom att vi inte alls hade bild. Så alla som hade bild kom i onödan :/ Menmen, jag har haft en tre timmars lunchrast nu, det kan man ju inte klaga över :P

/ elin ♥

Positiv grundinställning!

Det var en bra dag idag :) Kort och härlig, och ridningen sen gick bra den med ;) Positiv dag alltså ;D

Men jag har inte så mycket att säga annars faktiskt. Jag börjar kvart över tio imorgon, slutar två, möjligtvis tidigare. Vi har en diagnos på engelskan, och diagnoser brukar ju inte direkt ta lång tid. Vi skulle tydligen knäppa porträttfoton idag också, och lärarna som sa att de bara skulle vara nåt litet, så de lär sig våra namn. Det är ju för fan skolfotonen man får hem!! Scheisse! Aja, jag såg väl inte alldeles hemsk ut i alla fall, tyr det ;)

Men ja, nu ska jag skriva in lite grejs i min finfina kalender, läsa lite, kanske fixa några designer, sedan ska jag väl sova nån gång med ;) Men vi hörs väl imorgon i alla fall :) <3

/ elin

Godnatt <3

God natt kära läsare, nu ska jag sova så jag är riktigt utvilad tills en ny dag på NV :) Jag har biologi/naturkunskap, matte, engelska, lunch, franska och historia imorgon, kemin uteblir ju, eftersom läraren är sjuk. Vääldigt jobbigt ;D

Men ja, god natt, sov gott och så hörs vi imorgon :) <3

/ elin ♥

Rubrik, som om jag har nån!

Hejsan! Jag kom väl hem från skolan för sisådär en halvtimme sen, har gjort en smoothie och plockat ur diskmaskinen nu innan, roligt att veta ;D

Men ja, imorse cyklade jag till skolan, trots att det regnade, jag tänker inte köra moppe nå mer förrens pappa har servat den lite, jag är noll med motorer, och han servade den senast när vi ställde på den i april nån gång ;P Så jag tar det säkra före det osäkra och håller mig till cykeln faktiskt. Men jag blev inte så blöt ändå, jag hade min keps, så den blev blöt istället, haha!
Men det har varit en bra dag idag, vi har haft svenska, biologi/naturkunskap (typ samma lika), matte, engelska och historia, och det har varit rätt skoj alltihopa. Sen skiter jag att köpafler kollegieblock, jag kör kemi och biologi/naturvetenskap i samma. För tydligen så har alla naturkunskap, det är kärnämne, men biologi är typ exakt som naturkunskap, fast bara det att biologin är ännu lite bredare och ligger på en mer avancerad nivå.

Annars då? Ja, imorgon ska jag cykla med Hella till skolan. Jag ska från och med nu börja ta betalt för att beställa bloggdesigner, eller om man vill säkra en utlottningsdesign också. Imorgon slutar vi tidigare också, tio i två, sweet! Vi har nämligen ingen kemi :D

En annan sak som vi fick vet idag är att vi har sweet-måndagar! Varannan måndag labbar vi, och varannan måndag har vi hål, och dom lektionerna ligger direkt på morgonen! Eller inte riktigt, för först har vi en timme datakunskap, nio till tio. Snacka torsk!! Så nu på måndag har vi en timmes datakunskap, och sen en tre timmars rast. Hur schysst är det liksom!! Menmen, jag antar väl att det är sånt man måste leva med. Så kan man ju luncha på stan eller nåt sånt, man hinner väl hem med antar jag.

Okej, men nu ska jag inte ta upp er dyrbara tid längre, ha en fortsatt trevlig dag :)

/ elin ♥

God morgon :)

God morgon :) Ska iväg til skolan om inte allt för lång tid. Meen, ja. Idag är det onsdag, vi går 8 till 15. Vi har svenska nu på morgonen, sedan kemi/naturkunskap, långt mattepass, engelska och historia. Ja, som sagt så ska jag väl iväg nu snart. Fast det spöregnar ute! Härligt väder för att cykla. Jag tror ändå att det blir moppe ;P

Ha en bra dag sötnosar :)

/ elin ♥

Låång dag!

Kom nyss hem från skolan, låång dag! Mest för att vi inte gjorde så mycket, och för att vi hade rast hela dagen. Allvarligt, vi hade rast hela dagen typ! Skooj. Men ja, jag ska väl försöka fixa några designer nu, det blir liksom aldrig av, jag är bara trött ;) Men det löser sig, jag kommer nog vänja mig vid NV rätt snart. På matten idag t ex så hade vi prov, nåt gammalt nationellt på matte A kursen, jag tyckte det var jättelätt. Fast jag gjorde ett slarvfel i slutet, menmen ;)

Jag har även kommit på att jag antagligen måste köpa några fler kollegieblock också. Jag har bara två tomma kvar, och fyra ämnen! Menmen, allt löser sig :) Men ja, nu ska jag skriva ut lite scheman tror jag ;D Ha det!


/ elin ♥

Off to school :)

God morgon sötnosar :] Hur mår ni? Jag mår bara bra, jag börjar om 35 minuter. Häärligt med sovmorgon! <3
Idag slutar jag dock fyra, vilket suger. Men eftersom jag är klar så har jag inget att göra på ett tag, men jag tror jag ska läsa lite ur mina låneböcker i väntan på att tiden ska gå. Men ja, vi hörs efter skolan i alla fall, ha det bra idag :)

/ elin ♥

God natt!

Fyfan vad jag är trött! Kan ha något att göra med att jag inte lyckades sova så mycket igår, men jag tror allvarligt att jag ska gå och lägga mig typ nu. Fast jag ska ligga och läsa ett tag med ;)

Men annars då, ridningen gick jättebra, jag hade söt-Shannon :) Vi gick bort till Hoberget för att klättra bara, inget sådär superjobbigt direkt.

Imorgon har vi ingen kemi på morgonen för läraren är tydligen sjuk, så det blir idrott 9:20 som blir första lektionen. Sen har jag franska, lunch, svenska, matte och historia. Det verkar definitint som om tisdagarna är jobbigast, vi går egentligen 8 till 16 då. Sen är fredagar soft också, estetisk verksamhet och engelska bara :) Menmen, får väl se hur lost man är imorgon. Jag gissar på väldigt ;)

Men som sagt så tänker jag allvarligt gå och lägga mig nu. Men vi hörs imorgon :) Pusshej!

/ elin ♥

First day of gymnasiet ;)

Första dagen på gymnasiet är över, och den var rätt skoj :) Jag gillar redan klassen också. Fast jag är inte längst längre.. Men ja, det började bra, och det blir nog bara bättre. Inte sådär extremt jobbigt schema ändå heller. Vi har matte 4 ggr i veckan, språk tre ggr vardera, svenska, franska och engelska. Historia 3 ggr/veckan, kemi 3 ggr/veckan, biologi 3 ggr/veckan, och så vidare.
Sen att jag har ett nedre skåp är ju bara rent förargeligt. Vem faan ger en superlång människa ett skåp vid MARKEN?! Det är bara ren ondska. Det är skiiiiitlångt ner till marken jue!
Något som dock är positivt är att vi fick en varsin karta över hela skolan, så vi behöver inte vara så lost ;)

Men ja, nu tänker jag leka lite med bloggdesigner, sen ska jag iväg och rida senare, weii!! Trots att typ alla har slutat. Urg på er! Men Bella går kvar i alla fall. Men ja, jag vet inte, men gymnasiet känns bättre än högstadiet på något sätt. Man träffar alla man känner, man kan typ stanna och prata med vem som helst, det känns himla sweet :) Det känns vänligare på något sätt :)



Jag kommer i alla fall att trivas tror jag :)

/ elin ♥

Rubrik här

Heey! Tänkte bara säga god morgon mest, tänkte städa lite nu. Hella kommer ju senare, men vi får se om hon sover över, hennes pappa ville helt plötsligt inte att hon skulle det. Hon ska försöka övertala honom, men om det inte går så.. Oh well. Hon kommer i alla fall hit idag, får se vad vi hittar på :)

Menmen, nu ska jag återgå till att göra ingenting ;) Och att städa, såklart ;D

/ elin ♥


Ormar är coolisch!

Hämtade laptopen och nu sitter jag framför teven och tittar på Animal Planet, det är om ormar just nu. Ormar är så jävla coola djur, de är fantastiska. Så det har inte blivit så mycket designjobb ikväll. Innan det tittade jag på Epic Movie, en sån där usel parodifilm som verkligen inte är rolig, typ som Date Movie, Meet the Spartans och alla Scary Movie-filmerna. Fast de sistnämna kan man ju faktiskt kolla på, de är ju faktiskt möjliga att se på i alla fall.

Men nu ska jag nog titta in på designbloggen i alla fall, jag borde ha fått några beställningar och så. Men ha en fortsatt bra kväll, så hörs vi imorgon igen. God natt! <3

/ elin ♥


v 34 utan godis! :)

Nu ligger det sju nya designer på designbloggen, bara så ni vet ;) Jag kommer nog börja ta betalt för designerna väldigt snart också, det är ju bra, för mig i alla fall :) Lite extra inkomst är väl aldrig negativt eller? ;)


Mammi och pappi är borta ikväll, de är nere i parken på nån 60-tals-fest.. Och innan det är de hemma hos nån gubbe med dubbelnamn tror jag. Mina päron känner bara folk med dubbelnamn, det blir väääldigt förvirrande när man ska försöka komma på vem dom menar ibland ;)

tal om namn, vet ni vad jag ska göra ikväll? Jo, mitt nagellack börjar flagna, så jag tänker måla om naglarna, de blir nog svarta :) Fast först ska jag nog poppa lite popcorn ;)

Och vet ni en annan sak? Det här är min 34 vecka utan godis!! Och NEJ, popcorn är inte alls godis!! Det är mitt egna lilla godisförbud, så jag får faktiskt äta chips och popcorn. Fast jag äter nästan aldrig chips ändå, och de enda popcornen jag äter är de jag poppat själv, i rapsolja. Det är inte alls särskilt onyttigt, bara ruskigt gott :)

/ elin ♥


Design hela dagen :)

Hejsan! Så, här sitter jag med min kalender och mina fina rosa pennor och laddar för att designa bloggar hela dagen. Jag måste göra några nya, det var längesen sist ;) Sen får man ju se vad som händer. Väntar på svar också, så jag kan ge bort nån gammal design, vissa typer ändrar sig när de väl har vunnit ;P

Men vi hörs väl lite senare ändå :) Ha en bäst dag :]



/ elin ♥


God natt sötnosar!

Det blev visst inget läsande för min del :P Först blev det lite mimning framför webcammen, kanske lägger upp lite videos snart? ;D Men sen har jag suttit med olika designer bara. Men nu skiter jag i alla som vill ha designer, och går och lägger mig i alla fall :) Ska skriva in en massa nonsens i min nya fina kalender också hade jag tänkt!

Sov gott sötnosar! Och vet ni? Hög besökssiffra idag :) Rekord!! Tror jag.. Man kan inte se antal mellan tolv och ett, fråga inte varför ;D

/ elin ♥

Dagens shopping :)




Tihi :) Okej, så jag åkte och hämtade Ruben klockan ett, sen brummade vi ner på stan :) Väl där gick vi först och lämnade mina låneböcker, sen gick vi bara runt och tittade lite ;) Kalendern jag köpte, den har väl typ halva Bollnäs skulle jag tro ;) Men ja, blev lite till mössen och lite till skolan :) Nu du Lisa, nu har jag TRE rosa pennor till och med!! Haha!
Det blev lite lunchning på stan också, blev en baguette för mig, och för Rub med :) Hon köpte ett par skor också, ett par svarta med lila detaljer ;)

Sen så stack Ruben iväg för att toffla lite med sin kille som kom upp från Jönköping, så jag åkte till Dollarstore. Det var där jag köpte ansiktsmaskerna, och det svart-vita blocket ;) Dom där ansiktsmaskerna rekommenderar jag, chokladmaskerna luktar himmelsk och honung-grädde-masken luktar kola :)
Då när jag var på dollar skickade Malin ett sms och undrade om jag ville ner på stan, så då stack jag ner dit igen :) Jag köpte en helsvart BH då, och den sitter som gjutet! Jag har mysko storlek, så jag har faktist svårt att hitta bra BH:ar, men just den satt perfekt :D

blev det lite kulglass med Malin också, mumma :) Men ja, nu är jag hemma, och jag ska nog bara läsa bok ikväll, vi får väl se vad som händer imorgon :) På söndag kommer i alla fall Hella och sover över, och på måndag börjar skolan, då blir det NV för fulla muggar, med 3 rosa pennor, 1 helklass och två klassföreståndare, nån Håkan som hade Fysik, sen nån kvinnlig engelskalärare som hette Anneli Avander :) Blir nog skoj!

/ elin ♥

En dag på stan :)

Kom precis hem från stan, har varit där i flera timmar ;) Först åkte jag ner med Ruben, så gick vi omkring och köpte lite saker, sen när hon åkte hem så kom Malin ner istället ;) Men jag berättar mer sen, ska fixa mat nu, stressigt värre!

Men jag visar vad jag köpt och berättar mer efter maten :) Puss!!

/ elin ♥

Ögon ;D

God morgon! Sovit gott? Jag har det :) Fast inte min kudde tror jag, den låg nere på golvet ;)

Gissa vad jag har pysslat med nu?




Jag har lekt i photoshop :D Dessa ögon har jag gjort själv, men det var inte så svårt, det är bara penslar så ;) Men jaa, jag antar ändå att det är typ nån sorts illustration eller? Aja.

Nu kommer utmaningen ;) Vems är ögat?



Detta har jag lekt med rätt ordentligt, och ingen har gissat rätt på en gång ;) Men mina kompisar BORDE veta vems det är. Gissa!! Och det är INTE mitt. Och nu får inte ögats innehavare vara med och gissa ;)

/ elin ♥


God natt :)

Nu går jag och lägger mig faktiskt :)

Ikväll har jag faktist gjort någonting! Jag har först och främst lekt med photoshop (jag gav bl a min mamma ett grisansikte ;D). Sen åt jag upp resterna av äppelpajen, jag offrade mig (och den var skiitgod). Sen körde jag en road-trip på tio minuter och lämnade en kasse böcker till Malin, och sen satt jag och dampade över mitt tagnentbort igen, det hackar hela tiden!! Vilket är speciellt frustrerande när man ska skriva en massa koder i stilmallar.

Men som sagt, nu ska jag sova :)

/ elin ♥

Ny design :)

Ja, (amatör)bloggdesignern har gjort en ny design till sig själv :) Jag ville ha något nytt, med en vit bloggsida. Det var det viktigaste ;) Annars blir det så mysko med bildkollage ;) Men vad tycker ni, den gamla eller nya? Vilken är snyggast? :)

 VS.

What else? Jag hjälpte en tjej med hennes bloggdesign, jag håller på att laga mat, ungstekt falukorv, urenkel mat :) Man tar helt enkelt en bit falukorv, skär några jack, lägger i en äppelskiva i varje jack och in med den i ugnen ;D Piece of cake ;) Tänk att här i Sverige säger vi "lätt som en plätt", och i England säger man "en bit tårta".... Språk är en mystisk sak ;) Fast egentligen, låter det så mycket bättre med "easy as a pancake"?? Haha, Elin börjar tänka nu igen ;)

Vet ni en annan sak? Ni ser teckensnittet uppe i headern, nästan exakt så ser det ut när jag skriver för hand :) Speciellt "Elin" däruppe, bara det att jag låter toppen av E:et bli en lång gronk och bli till L:et ;)

Mn nu ska jag gå och vakta så vi får korv och inte kol till middag :) Pusspeace!!

/ elin ♥

Update :)

Sådär, är hela första omgångens låneböcker utlästa :) Jag tror att jag tar itu med nästa strax ;) Men först tänkte jag berätta att min hals är bättre!! Jag kan numer både svälja och prata, dock inte heeelt smärtfritt, men inte långt därifrån :)

Sen ska jag nog lägga upp lite saker i fåtöljen igen, de rök ner på golvet när jag låg i den och läste igår. Den är för liten för att ligga i, så då knölar jag ihop mig, men eftersom det aldrig blir bekvämt så ryker allt ner på golvet. Jag är skill ;D

SENASTE NYTT!! Jag ska baka en äppelpaj :) Vi hörs!!

/ elin ♥


Tävla om en bloggdesign :)

God margon!! Visst är det en underbar dag idag? Aaah. Solen är ute, fåglarna kvittrar och life is good! Jag är mer än halvvägs igenom den sista av mina låneböcker, ska nog ta en liten promenad och lämna tillbaka dom böckerna senare idag :)

Fast då måste jag ju iofs byta om.. Och jag som har blivit kär i min gamla mysiga rosa pyjamasskjurta från 90-talet. Översta knappen har dock lossnat, så det blir en sexy urringning med ;D Men den effekten försvinner med det ljusrosa sidentyget och de små söta teddy-björnarna faktiskt ;D

Vet ni vad jag skule vilja? Jag skulle vilja att jag var kreaktiv. Typ att kunna sjunga, spela nåt instrument, kunna rita, eller sy eller nåt! Och faktiskt ha ett intresse för det också ;P Jag antar att mina bloggdesigner hamnar nånstans därikring, men ändå! På tal om bloggdesigner, jag har en skiitsnygg som jag ska lotta ut senare idag, ni kanske vill vara med och vinna den? ;)



Klicka på bilden för att vara med att tävla ;)

/ elin ♥

God Natt :)

Har fixat några gamla bloggdesigner som jag lovat bort men totalt glömt bort ikväll. Sen läste jag ut en bok också, så nu har jag bara kvar av för omgångens lånade, och 6 kvar av dagens :) En av böckerna jag lånade idag var en dubbelbok :P

Men jag tror jag ska sova nu i alla fall, och vakna frisk imorgon. Dessutom dampar tagnentbordet, så jag kan inte skriva så mycket mer heller ;) Sov gott sötnosar så hörs vi imorgon igen :)

/ elin ♥

Bildkollage :)

Jag har ju inte lagt ut bilder på ett tag, men idag får ni bilder! Och eftersom jag ändå har både photoshop och löljigt med fritid så ska jag i alla fall försöka börja göra kollage med bilder ;P Men i alla fall, ett försök kommer här ;D



Ja, se där! Det var väl lätt! Ja, nu sitter jag med en extremt oversize pyjamas-skjorta i roosa, med minimini pyjamas-shorts i ljusblått och håller på att läsa för fullt, är inte riktigt klar med de böcker jag redan lånat ens ;P Men jag har två kvar bara, sen ska jag ta itu med En Prinsessas Dagbok-böckerna ;)

Ja du LISA, nu har jag också två rosa pennor, HA!! Sen var jag rätt tvungen att köpa kollegieblock eftersom mamma berättade att sånt får man inte av skolan längre! Man får själv stå för pennor, stift, block och sånt. Även miniräknare.. Eller nej föresten, grafritare. En "mini"räknare som är stoor, och som man lämpligt nog kan spela Snake på ;D Sånt behöver man för att överleva NV :P Hoppas det finns rosa grafritare ;)

Inne på Lindex hittade jag dom där armbanden, 30 spänn på rean. De var så söta att jag var tvungen att köpa dom! Och vet ni en annan sak? Det gör inte så ont i halsen längre (kan bero på alvedon dock..) och nu kan jag nästan prata helt smärtfritt! WEII!! Nu ska jag fortsätta läsa i alla fall, sedan äta lite mat, Jens håller på att laga köttfärsrulle, som är köttfärs inbakad med bröd med kardemumma :) Ha det bra sötnosar!

/ elin ♥

Btw så har det varit måånga besökare på sista tiden, och även om jag vet att det är för designbloggen så är det skoj :) Jag hade 25 besökare häromdagen (REKORD!!) och det var 41 st (!!!!!) inne på designbloggen. Känns skoj ;D

En tyst dag i stan.

Nu ska jag göra något jag aldrig gjort förr, jag ska åka på stan och inte kunna säga ett ord! Har fortfarande ont i halsen nämligen, men mamma ville ner, och det vill jag med! Får se vad som händer ;) Vi ska väl upp till hälsocentralen också, och kolla bara, men mamma tror att det är ett virus, och att dom inte kan göra något isf. Menmen, ska väl göra mig iordning nu, men vi hörs senare :)

Och till alla er som tvivlar på att jag inte kan vara tyst; JAG HAR VARIT TYST I TRE DAGAR NU!!! HA!

/ elin ♥

OC <3

Ska sova nu, hoppas innerligt att halsen är bättre tills imorgon :P Annars vet jag inte vad jag gör :P Men i alla fall, jag har bara suttit och tittat på OC ikväll, blandat med Djävulen bär Prada, bra film det ;) Ja, men vi hörs imorgon i alla fall, och vet ni? Detta är det enda sättet jag kan kommunicera på just nu, förutom ett gnäll då och då och några bräckliga ord i pipig och hjälplös röst :( Buhuu!! Men imorgon släpar jag iväg mig till hlöcentralen eller något om det inte blir bättre.
Men jag tror det inte är något sånt, bara någon förkylning eller något som har satt sig i halsen, för jag har opererat bort halsmandlarna, så det kan omöjligen vara halsfluss eller halsböld eller så.

Menmen, istället för at tråka ut er med medicinskt skit så säger jag god natt, och sov gott, så hörs vi imorgon igen :) <3

/ elin ♥

Bajshals.

Hej! Har fortfarande ont i halsen, bajshals! Läste ut en bok nyss, ska läsa en till strax. Har fixat två designer idag, kanske blir några fler med. Anyways, tänkte fortsätta läsa nu, ville bara checka in lite, uppdatera om mitt urtrista liv. Jaja, ha det bra :)

/ elin ♥

I hate you!

Fyfan. Halsen gör vidrigt ont fortfarande, och jag har inte pratat på hela dagen. Om det inte går över snart tror jag att jag dör!! Jag har fått några nya beställningar i alla fall, ska titta igenom dom bättre imorgon. Det jag vet är i alla fall att jag ska sova nu, och hoppas att jag kan prata obehindrat imorgon.

Men shit, det gör ont bara jag gäspar! Nej, nu måste jag sova innan jag gäspar igen!

/ elin ♥


AARGGHH!!!

Fyfaan! Min hals är vääldigt elak. Och det är universum också!! Harry Potter 6 kommer inte komma ut på bio förrens NÄSTA SOMMAR!!! Jag tror jag DÖR!!! Nada Harry Potter på 11 månader, jag kommer gå under!!

Jag tror jag ska ta ut lite frustration på min kudde. AARGHH!!

/ elin ♥

Buhuu :'(

Fyfan, jag mår inte bra idag. Min hals gör hur ont som helst, och jag kan inte prata! Vilket är svårt, alla som känner mig vet att jag är rätt duktig på att prata :P Sitter framför OS nu, beachvolleyboll, Tyskland mot USA ;)

Jens höll mig vaken hela natten igår typ, med sitt töntiga wow-spel!! Så nu är jag trött, har extremt ont i halsen och jag måste laga middag ikväll, ensam. Fyfaan vilken dag! Jag ska i alla fall göra några justeringar på designbloggen, skaffa en egen design, och fixa en till blogg till att visa designer, en testblogg typ, men den kommer ligga precis brevid designbloggen, lite svårt att förklara, men det är sånt som märks ;) Men vi hörs senare sötnosar, peaceout!!

/ elin ♥

Nystädat :)

Hejsan! Min mormor skrev och krävde bevis på att jag städat, och jag gör alltid som jag blir tillsagd ;)

Mitt skrivbord

FÖRE


EFTER


FÖRE


EFTER


Traven med böcker ska bort, det är låneböcker ;)

Resten



Jag har ingen före-bild, men ja, sakerna på golvet ska hivas ;) Så där ser du mormor, allt är städat ;D

Har suttit och kollat lite på film nu på kvällen, lagt en ansiktsmask också. Ni kan fortfarande få köpa datorspel för 30 kr btw ;) Anyone? Nu ska jag fortsätta att titta på film :)

/ elin ♥


I'm soo sorry!

Scheisse, jag har helt glömt bort att blogga idag! Men jag har inte gjort så mycket heller, jag har bara städat. Nu är hela rummet klart, några småsaker som ska hivas bara, annars är allt rent och snyggt. Sen har jag lagat lite kläder, bäddad ihop fåtöljen och flyttat upp i sängen också, ska sova där uppe nu :) Sitter och titta på oc nu, är inte ens inne på tredje säsongen! Snacka lååångt oc-maraton ;)

Annars så tänkte jag pyssla med designer nu, många som vill ha, få designer att ge ;P Nu är det åtta dagar kvar till NV, och det ska bli sköj :) Pusspeace!

/ elin ♥

Sex and the City, I love that one!!!

Jag tycker synd om de 13 pers som pallrat sig in på min sida utan ett enda ord på hela dagen :) Så här kommer en update på vad som hänt ;)

Så, när klockan närmade sig två började jag med lasagnen, bättre för tidigt än för sent, och höll på med den i ungefär två timmar, när den blev klar så åt vi den. Sen satt jag och lekte med photoshop, har laddat hem vääldigt roliga penslar man kan ha mycket skoj med ;) Sen kom det lite folk, och det blev fika :)

Mitt i fikat dök Hella och Linkie upp, dumma jag hade glömt bort att de skulle komma, men de kom i alla fall, vi bestämde det när jag fräste lök till lasagnen ;D Malin kom med, lite senare, men vi hann titta på Picture This med Ashley Tisdale, sen kom Malin, hon bestämde lite böcker hon ska köpa av mig, och sen tittade vi på the one and only, Sex and the City - the movie. Malin var tyvärr tvungen att åka mitt i alltihop, men vi andra tittade klart, och nu har Linkie och Hella också åkt, så nu måste jag bara städa bort lite på rummet, sjukt hur stökigt det kan bli av en två timmar lång (och extremt djävelusiskt bra) film!!

Och jag har livräddaren för er som inte kan ta er till en bio, eller inte vill vänta på att den släpps på dvd, http://show-links.tv/movies/65152/Sex_and_the_City_Movie. Ni kan tack mig senare. I och för sig är det vääldigt små bildskärmar, men det är bra bild faktiskt :) Och de laddar rätt snabbt, det är fyra delar :)


Och för er som har sett den, VARFÖR har Carrie en fågel i håret?!!?

Godnatt, sov sött och vi hörs imorgon :)

/ elin ♥

Grattis Madonna och Mammi ;)

Grattis till min mamma som fyller 43 år, grattis Madonna som fyller 50 år, och Elvis har "dödsdag" idag.

Idag ska jag och Jens laga mat, det bli lasange. Annars så är detta inlägg svinkort, deal with it! Peace!!

/ elin ♥


Bloggdesigner och spikmatta.

Vet ni vad min mamma fick av pappa i födelsedagspresent? Något som hon faktiskt har önskat sig? Jo, en SPIKMATTA! Jag fattar inte varför man ens vill ha en spikmatta!! Den gör lite ont att ligga på ;P Jag kunde inte heller bärga migmed att ge mamma min present, jag har svårt med att inte ge presenter i förväl ;) Men i alla fall så blev hon väldigt glad, jag köpte ett pennfodral, ett knallrosa, skinande pennfodral med en krona och "Princess" på det ;D Tihii, det var sött ^^,

Något annat som hänt idag är att Sverige är i OS-final i dubbeltennis, efter en fem timmar lång semifinal, snacka segt!! Annars så ska jag lägga upp en till design på designbloggen nu, har redan lagt upp två nya ikväll. Sen MÅSTE jag se ett OC-avsnitt, har fortfarande inte gjort det idag :/ Har lite abstinens ;) Men ha det bra, så hörs vi senare, eller imorgon :)

/ elin ♥

I'm back!

Hej! Jag kom nyss hem från stan, åkte ner en sväng och köpte en present till mammi :) Sen åkte jag och tankade också, och sen åkte jag en sväng förbi frisören, men hon var inte där ;P Så jag ska försöka nästa vecka igen, jag vill klippa mig!! Jag vill gärna färga brunt också, men mammi vill inte det ;)

Nu tänker jag kolla på ett avsnitt av OC, sen göra nån design ;) Peace!

/ elin ♥

EN HAJ!!

Ja, hejsan! Sitter i mina mysigaste jeans och en skapligt over-size f.d sov-tischa från Hurgada, Egypten ;) Har nyss vart ute och sopat/krattat lite gräs. Ska duscha och fixa mig lite strax, sen dra neren sväng på stan och hitta en present till mamma. Smarta jag glömmer alltid presenter ;)

Jag kunde nästan inte sova igår, det gick bara inte att slockna! Jag låg vaken i säkert två timmar. Men ja, som sagt så kommer det mamma-firare idag.. Så det blir lite fika och så. Ska göra en tigerkaka nu tror jag :] Sen ska jag försöka göra nån ny design till designbloggisch med.



PEACE!!

/ elin ♥

Mina rosa skor :) <3

Imorse fick jag och Jens ett varsitt mail från mamma. Vi är såå duktiga på att kommunicera, vi skickar mail till varandra ;D Näärå, men det stod om mammis lilla önskemål om nästa vecka (hon fyller år på lördag, och det gör Madonna med, snacka status ;)). Jag och Jens ska stå för all mat nästa vecka, lunch och middag. Det blir skoj ;D Jag har valt ut middagar redan, kompicerade grejer vettni ;)

Fast minussidan på mammas lilla önskemål var, hör och häpna, frukost SENAST nio!!!! HJÄLP MIIG!!!! Det kommer ju gå skiitbra det ;P Men ja, hon har en poäng i att vända på dygnen igen, men kom igen!! NIO?! Herregud. I alla fall så sitter jag och tittar på OC nu, kärlek till serien!! <3 Sen har jag redan läst ut två av böckerna jag lånade på bibblan igår, men det är faktiskt lättlästa ungdomsböcker som tar max en timme att ta sig igenom!! Något annat helt fantastiskt är att jag gick hemifrån, ner på ICA, och tillbaka i mina söta rosa ballerinas och fick inte ett dugg ont i fötterna! Så jag ska ha dom i skolan, och sen är de ingådda, och blir mina fina nya NV-skor som kommer rocka arslet av alla!! Jag kommer att bo i dom :)



Imorgon kommer mormor och Arne hit och ska fira mamma, och jag och Jens har slitit rövarna av oss med att baka. Jens tar all ära för bullarna, trots att jag gjorde degen, han bara bakade ut dom. Jag gjorde i alla fall hallomgrottor, och NEJ det är inte någon grotta med hallon i, utan en söt liten kaka med en klick hallonsylt, som smakar himmelsk. Det kanske blir mina NV-kakor?

Nog tjat om mina NV-saker nu, som lustigt nog är rosa allihop, rosa penna (GO LISA!!), rosa pennfodral och fina blanka rosa skor <3 Men ja, det finns en anledning till att jag heter rosasvart, eller hur? Men i alla fall, nu ska jag återgå till OC igen, från en kärlek till en annan :)



Och jag vet att mina skor är enorma, mina fötter ska kunna få plats i dom!! Plus att dedär är 42:or, och de enda 42:or jag äger också :P Resten är "bara" 41 ;D

/ elin ♥

Gomrn...

God morgon alla glada, lyckliga och pigga läsare! Själv vaknade jag för sisådär tio minuter sedan när Jens satte på datorn (och nej, inte det perversa sättet ;P) och nu sitter jag och äter frukost. Ska titta på ett avsnitt av OC nu, sedan försöka lista ut var fan min mamma är.. Hon är inte hemma ;)

Men ha en bra dag, så hörs vi lite senare :)

/ elin ♥

Dagens skämt

Kom nyss på ett skämt när jag gjorde iordning lite fiskpinnar som jag och Jens ska äta ikväll ;)


Elin steker bacon. Fräsigt!


HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!! You love it ;D

/ elin ♥

Pornografisk bild!



HAHAHA!! Skulle bara se hur många som kollade in ;D

/ elin ♥

Bokfreak!

Jag har lånat 6 st böcker på bibblan, så jag kanske faktiskt kan klara mig utan datorn en hel dag, men det tvivlar jag på ;) Jag stack ner på stan med Linkie en sväng nämligen, vi gick runt, fikade lite och jag köpte lite grann inför skolan och så :)

   

Jag köpte två pennor (bra att ha), ett rosa pennfodral, ett par urgulliga örhängen (det var rea, 15 kr!!) och ett sött snart dekorationshjärta :) Sen fikade vi på symfoni (krokanen) och ja, sen åkte vi hem. Eller nästan, vi stannade och spelade en runda minigolf också :) Jag slog TRE spikar!! (Hole-in-one på minigolfspråk..) Jag fick 70 slag, Linkie fick 86. Hehe, jag fick ju 85 när jag körde mot Jens i söndags ;)

Ska titta till designbloggen en snabbis, sen tänker jag faktiskt läsa lite böcker ;) Och klockan är fem i fem, bara så ni vet ;)

/ elin ♥


Som sagt, nya bloggdesigner :)

Nu ligger det SJU nya designer på designbloggen! Och det är det ensa jag tänker göra på datorn idag, OC-fritt. Mest för att mamma frestar med att bli vääldigt arg om jag tittar på det ;P Men ja, smygreklam.se, men de är väldigt söta, designerna alltså. Check them out!!

Ha det bäst sötnosar :)

/ elin ♥

Nya bloggdesigner

Tjaa, ledsen för dålig uppdatering idag, på båda mina bloggar. Men imorgon kommer det minst FEM nya designer till designbloggen! Det ni ;) Ikväll så har jag suttit och fixat Lisas blogg, hon blev nöjd, jag med ;)

Men nu ska jag sova, men först ska jag köra ut Jens ur mitt rum. Borde inte ta så himla lång tid :) Sov gott <3

/ elin ♥


Fina naglar :)

Hej! Jag har kollat på OC nu, och tar en paus, mest för att jag råkade trycka bort avsnittet och orkar inte ladda det igen ;) Men nu medans jag har tittat så har jag byggt på mina naglar faktiskt, det vita är kvar men nu har jag blommor på tummarna och två prickar på de andra naglana :)

 

Tänk vad man kan göra med en stadig hand ;)

Annars så har jag ätit lite lunch, omelette :) Det är så gott,och skitlätt att göra! Två eller tre ägg, som man knäcker i en bunke, typ 1½ msk vatten i det, vispavispavispa och häv ut i en stekpanna och krydda på! :) Sen röra runt lite i mitten så allt blir fast ;) Jag brukar ha i skinka också, mina skinkomeletter är skiitgoda ;)

  

Mihii, jag kryddar med peppar, salt, muskot, dill och pommeskrydda, skitgott faktiskt :)

Så, nu har ni lärt er att göra lunch, så jag återgår till OC :) Pusspeace!

/ elin ♥

Vita naglar :)

Gomorron! Har nyss vaknat och är skapligt trött bara. Jag tror nästan att jag är lite småsjuk... Äsch då, det blir sånt som märks senare under dagen. Nu ska jag kolla designbloggen en liten snabbis bara, svara på kommentarer och så, sen ska jag återgå till OC, snart säsongsavslutning och väääldigt spännande, eftersom jag vet hur säsongen avslutas! Eller ja, inte 100%, men jag vet ungefär.. :)

Vet ni? Jag målade naglarna igår. Och klippte av dom, det sved. Speciellt tumnaglarna, de va så långa!! Men ja, det var längesen jag hade korta, så jag antar väl att jag inte hade något val.. Nu babblar jag bara ;)

 

De blev vita ;) Det ser lite småmysko ut, mest annorlunda, men det blev snyggt :) De tkr jag iaf ;)

Men ja, det var allt jag hade och säga.. God morgon, ha en bra dag, och jag tycker synd om Malin som började skolan igår!! Pusslove!

/ elin ♥

Brist på pojkvänner.

"ftagolapOCjst  så hacr mittagnetbor söertotalt!!!"

Det ni ser däruppe är när jag försöker skriva "Bara för att jag kollar på OC så har mitt tagnentbord dampat sönder totalt!!!"
Vilket innebär att mitt tagnentbord dampar sönder totalt när jag försöker blogga och titta på OC samtidigt! Vilket är min ursäkt för ännu usel update. Men det finns i alla fall en ny design, det är ju framsteg!

Sen tänkte jag deppa ner er totalt, och gå waaay in på mitt privatliv, men när man ser OC, då fan vill man ha en pojke i sitt liv! Men jag funkar inte så bra med killar, ni borde väl veta hur det är? Man kan inte prata, det bir bara väääldigt varmt i rummet (och tomatrött i fejan) och det bara skiter sig. Vilket är en anledning till varför jag inte vill bi ihoptussad med någon, vilket min match-maker kompis vill ;)
Sen är jag, tro det eller ej, rätt blyg faktiskt. Sen är jag totalt osocial, hallå, gissa varför jag bloggar! För jag får beröm för att lyckas skriva om ett liv jag faktiskt inte har ;) Men jag klagar inte, jag älskar mitt event-lösa liv, jag lär mig saker! Om franska revoltionen, franska verbböjningar och att Edvin och Johan är extremt dryga och kommer antagligen vara det i resterande tre år av skolgång i Bollnäs, men som sagt, jag klagar inte!

Men blablabla, om någon vet nån hemsida eller nåt där man kan typ specialtllverka sin kille, let me know ;) För irl funkar de inte för mig! Vilket är synd, tänk om man själv skulle kunna hitta sin Ryan Attwood! Eller om man tänker mer som mig, DEFINITIVT Seth Cohen. Om han var verklig skulle jag vara SÅÅÅ kär i honom :]

 
Me likeee!! :) Kom igen, det gör du med ;)

Eftersom mitt tagnentbord verkar vara snällt igen så tänker jag posta inlägget, hänga ut min brist på pojkvänner, men hoppas att någon tipsar mig om någon hemsida ;) Ha det bäst gullungar, och allvarligt, vet du någon hemsida, tveka inte att kontakta mig ;)

/ elin ♥

Shoppingen från Ikea :)

Hej! Tar ett litet uppehåll från OC-maratonet och visar äntligen shoppingen från Ikea, ledsen att det tog sån tid ;D

 
Först har vi mattan, min stora svarta älskade matta som jag ska gifta mig med :) Sen två kuddar (kudde och kuddöverdrag var för sig) och en filt, dessa ska pimpa upp min fåtölj ;) Som jag just nu sover i.. Jaja ;D

  
Två tidsskriftssamlare och en svart lampa (Elin goes all-black ;D) Lampan har jag saknat länge, äntligen har jag lite ljus vid min spegel! ;) Sen två skålar och en mugg som agerar pennhållare ;) Allt till min nya "skrivbordslook" ;P Eller nåt sånt ja... Men ja, jag har sudden i den lilla skålen och just nu hårspännen/hårsnoddar i den stora :)


Min personliga absoluta totala favorit! Självhäftande dekor som jag kommer slamma upp någonstans på väggen, som en stor svart blomgrej som kringlar uppför min vägg! Snacka grymt!! Och det bästa är att de kostade 149 :- för fyra stycken "sidor", men dom där kostade 25 :-!! Det var bara tre blad, så jag hittade dom i fyndhörnan!! Fatta, 125 spänn billigare för att en sida saknas!! Det var slut ute i affären också, vilket gjorde fyndet perfekt ;)

Men nu måste jag återgå till OC, Marissa och Ryan har gjort slut för att det där svinet Oliver ljuger! Jag lovar, jag ska slita nacken av skiten!! AARGGHHH!!!

Som sagt, serier plockar fram det värsta ur folk ;)

/ elin ♥

Gratis bloggdesigner (smygreklam) ;D

Titta så uppfinnig jag var! Kolla in här till vänster, jag har satt in en smygreklam till min designblogg ;D Duktiga jag! Haha, näärå, det var bara att göra en liten bild och trixa lite i kodmallen, är man haik på engelska och lusläser allt så lär man sig helt enkelt, det är ju det jag har gjort för att överhuvudtaget kunna göra blogdesigner ;)

Haha, ska ja titta på OC, jag är på avsnittet där dom åker iväg med Oliver. I hate that guy!! Det värsta är att jag inte sett sådär supermånga avsnitt av OC ändå, så jag vet inte ens vad som händer med Oliver! Hemskt. Men jag vet att han är kär i Marissa och försöker driva Ryan vanvettig så Marissa anklagar honom och vänder sig till Oliver för tröst. Gud, jag måste låta riktgt töntig nu! Men så går det när man tittar på serier ;)

Ha de!

/ elin ♥


Datorspel, någon?

Hej, ledsen för att jag inte blogga typ alls igår, jag glömde bort! Så går det när man bestämmer sig för att kolla på alla OC-avsnitt som någonsin gjorts ;P Men som kompensation så blir detta inlägg skiitlångt ;)

Igår tittade jag typ bara på OC, och städade, duktiga jag :) Har dock kommit på att jag måste göra något med mina älskade väskor.. Vad vet jag inte än ;P Men jag måste hitta nåt ställe att ha dom på, så mycket vet jag i alla fall. Sen fick jag och Jens nåt fnatt och åkte iväg och spelade minigolf :) Det gick väldigt bra om jag får säga det själv, jag förlorade BARA med 29 slag! Jag gick runt på 85 slag... Ja, jag SUGER på golf ;) Men det gör inget, för jag ska spela med Jennifer och Lina också, och så kommer jag sopa banan med dom ;) Så slipper jag bjuda på glass (a) ;D
Men jag gjorde en suuperkort vlogg igår på banan, bär jag visar Jens som kommer ner i hålet på tredje slaget (det tog min 5-6 slag ;P)



Ja, som sagt.. Kort..

Men ja... Gissa vad mammi hittade i soffan för någon dag sedan?

 

Ett par örhängen! Rättare sagt MINA gamla örhängen, som har varit borta i några år.. Hehe ;) Jag har saknat dom :)

Så, jag är i slutfasen av min rensning, vilket innebär en jävla massa saker jag inte vill ha. Men då frågar jag er, fast ingen antagligen kommer svara, vill någon av er köpa (för vääldigt lite pengar må tilläggas) några datorspel?

  • The Sims (1) Superstar
  • The Sims (1) On Holiday
  • Harry Potter och De vises sten (ettan)
  • Harry Potter och hemligheternas kammare (tvåan)
  • Tävlingar på Rosemond Hill (nåt gammalt hästspel)

För kanske 30 kr/st? Snääälla? ;)

Sen så kör jag lite reklam med att säga att det kommer finnas några nya designer, väldigt snart också, på http://rosamoped.blogg.se :)


Men ha det bäst så hörs vi senare, tänkte visa alla mina nya saker från Ikea, har ju fortfarande inte gjort det.. Men så går det när man ska städa ;)

/ elin ♥


Snart klar!!

Jepp, nu är jag inne på slutspurten av städningen! Tror jag.. Nää men nu är det bara att hiva en massa saker, typ en himla massa smålådor som jag inte har någon användning av längre och så. Sen ska jag försöka ta mig i skinnet och pussla ihop några bloggdesigner med ;) Längesen sist! Men först vill jag verkligen bli klar med städningen!!



/ elin ♥

The OC <3

Heej! Jag har städat hela dagen, och jag är inte ens i närheten av att vara klar. Men nu på kvällen har jag rotat fram lite OC-avsnitt, som jag sitter och kollar på. Aah, ren kärlek!! Ville bara uppdatera lite. Efter jag har klat påC ska jag väl gå och lägga mig ;P Men ha det bra och sov gott så hörs vi imorron :)

/ elin ♥


Städning före allt!

Gomorn. Mamma väckte mig med att prata sviinhögt i mobilen, tack mammi.. Annars så kanske det var rätt bra att vakna med ;) Idag kommer städning i första hand iaf, bloggdesignerna i andra. Men jag klagar inte, det är bara roligt att hjälpa till :)

Men först ska jag väl släpa mig upp och göra lite frukost, min mage blir lite putt annars. Sen ska jag DUSCHA!! And then, städastädastäda! :) En skoj dag för en skoj person ;)

/ elin ♥


Huvudvärk!!

Aaaj, prövade nyss att gå ner i brygga, och hann inte riktigt med att ta emot mig, så det var mitt stackars huvud som fick ta smällen ;P Men som tur var så hade jag lagt kuddar typ vid huvudet, better safe then sound. Men jag kan faktiskt gå ner  brygga från stående, men jag är liite ovan än ;P Så det blir oftast att armarna inte orkar/hinner med på en gång ;) Men träning ger färdighet väl ;)

Ska i alla fall sova nu snart, lite mer röjning först bara. Kvällen rann liksom ut i sanden när jag började hjäla en tjej med bloggdesign, sedan en till efter det ;) Funderar på att sakta men säkert börja ta betalt på designerna, men ja, det blir så himla krångligt med betalning jue. Vill inte lämna ut kontoummer och sånt grejs direkt ;P Inte adress heller för den delen! Menmen, jag kör gratis än så länge ;) Jag är ju inte sådär extremt erfaren om man säger så ;)

Men ja, nu ska jag sussa, med mitt extremt fettiga hår ;P Sov sött :)

/ elin ♥

Heej gullhoppor!

Tjaa!! Har precis ätit lite mat, tänkte sätta på lite musik, sen fortsätta städa. Jag ska ju kunna se både mattan och skrivbordet, och nu har jag bara skrivbordet kvar att se, men det är en lååång väg dit ;) Nu har jag snott en liiten skål med popcorn också, som jag antagligen kommer att smaska på när jag gör dammråttorna sällskap ;)

Men ja, ha det bäst sötnosar :)

/ elin ♥

OS-invigningen

Sitter och tittar på OS-invigningen, skitcoolt måste man faktiskt säga! Nu marcherar alla land in, så det är inte så skoj att titta just nu, så jag passar på att blogga lite ;)

Nu kan jag ju passa på att visa lite bilder från Valbo-shoppingen och Hellas fest vetja!!

  
Min outfit i Valbo ;) Jeans från Only, linne med coolisch rygg från H&M och mitt halsband jag fick från Erika :)

  
Dagens kläd-shopping :) Svart linne med brottarrygg från Gina Tricot och ett långt, ribbat rosa linne från MQ :)

 
De få bilder jag (las Jocke) knäppte på festen.. Hehe, jag snor några från Hella vid tilfälle ;)

Nu ska jag gå och tvätta mina öron, lite gegg i hålen, sedan tbx till OS ;)

/ elin ♥

Besöksrekord, yeey!!

Igår hade jag besöksrekord på bloggen, och det är alltid kul, även om jag inte alls har så extremt många ändå. Det är bara trevligt ändå, jag har ju inte direkt någon stor blogg, jag bloggar för mina vänner och min familj mest ;)

Men anyway så har jag gått upp nu, mycket sömn inatt ;) Tio timmar tror jag :) I love it!! Idag så har jag två mål för dagen; Kunna se min matta och kunna se skrivbordet. Så nu ska jag upp, äta frukost och börja röja lite igen ;) Men ni får ha en bra dag :)

/ elin ♥

Picture this :)

Har tittat på Ashley Tisdales nya film, Picture this, ikväll ;) Den var skitsöt, typisk chickflick, totalt orealistisk med ändå supergullig :) Rekommenderar till såna som älskar typ High School Musical, Hairspray och liknande ;) Haha, Malin kanske?? ;D



Klockan är strax efter elva nu, ska titta in på min designblogg och göra lite designer till folk som ville ha :) Och vet ni? En av bloggarna jag designat ligger på mest aktiva-listan! Yeey!! En annan har också legat där, twodiamonds, men jag glömde bort att ha dit en "made by" text som jag annars lägger in.. Jaja, jag har designat den iaf, bara att veta blir man glad av :) Imorgon tänker jag visa shoppingen från Valbo, har liksom inte hunnit idag ;P

Men vi hörs imorgon, efter mina designer kommer jag antagligen gå och lägga mig :)

/ elin ♥

Harry Potter 6, trailer!!

OMG!! Var inne på Youtube, och titta vad jag hittade!!



Jag vill ha biopremiär NUU!!!!

/ elin ♥

Me happy :)

Aaah, jag älskar verkligen att göra bloggdesigner :) Det är härligt att hjälpa folk, och faktiskt bli uppskattad ibland ;) Haha, näärå, nog blir jag uppskattad altid, men det är verkligen skitkul att höra att folk tycker om vad jag gör, skitskoj :) Och det är roligt att göra också! :)

Idag har jag som sagt städat, rensar för fullt, men det finns lite att göra kan man säga ;) Sen har jag varit väldigt duktig, jag har bytt ut trådar i mina, och päronens, persienner, så nu fungerar dom igen ;D De har vart sönder i flera år ;) Sen har jag bakat muffins också, blåbärsmuffins ;) Så jag har haft en väldigt givande dag kan man säga ;)

 

Och ni, gissa vad jag såg på TV idag?! En biotrailer! Fortsättning på alla mumier-filmerna, fortsättningsfilmerna till "The Scopion King"!! Jag har inte riktigt sett alla, jag har närmare bestämt sett två filmer bara, men jag ÄLSKAR dom! Ska kolla på allihop, men jag vet inte ens hur många det finns...! Men iaf, MÅSTE SE!! Jag tror den här är "Mumien 3", men räknar man med "Scorpion King"-filmerna då också eller?? Äsch, jag googlar ;)



Mihii, me längting ;)

Nu ska jag nog roffa en till muffins, innan päronen kommer hem ;) Btw, heter det en muffin eller en muffins?? Det borde ju vara muffin, men ingen säger ju det.. Sen låter det extremt fel också.. Men ja, mot blåbärsmuffinsarna!!!

/ elin ♥

Nygift! I'm in love with my carpet!! <33

Bonjour! Ja, det blev inget Gävle och Cityfesten för mig, och jag känner mig glad över det ;) Sitter och rensar tidningar på min nya, stora, svarta, runda matta vi köpte på Ikea igår :) Jag ska byta ut mina tidsskriftsamlare (fem st av vit kartong) mot två nya som vi köpte igår med, från ikea då såklart. Så jag måste slänga iväg lite tidningar ;P

KASSETT Tidskriftssamlare 

Jag ska gifta mig med min nya matta btw, och sova på den i resten av mitt liv ^^, Skämt åsido så tycker jag myycket om den, den är stooor!! Förr hade jag bara två småskitar ;P

Sen ska jag faktiskt ta och plöja igenom alla kläder jag har på rummet, sen ska jag rensa på skrivbordet :) Men ha det bäst sötnosar!!

/ elin ♥

Jag är på god väg att bli blotad.

Hejsan! Nu börjar jag få baktankar om att åka med till Gävle och cityfesten, baktankar som kan få mig riktigt död. Men jag har liksom ingen som helst lust att åka ner helt enkelt. Tåget går om en timme, och jag städar, är inte ens nära att börja göra mig iordning och jag har ingen lust att börja. Jag har ingenting att köpa i Gävle, jag vill inte se någon av artisterna, jag börjar bli förkyld och jag har ont i magen, av ingen som helst anledning!
Mitt rum ser skit ut, och jag vill verkligen städa idag, det börjar bli sådär på gränsen till katastrof, och då har jag en stoor vilja att bara röja iordning allt.

Men ja, jag har som sagt en timme på mig att tänka över på, det känns liiite onödigt att betala 100 kr bar för att gå runt och irra i Gävle i någon timme. Det är som att åka på en shoppingresa till New York när du är pank! Trots att det är så himla kul att vara med tjejerna, vi har ju alltid kul tsm. Men just nu är jag bara trött på allt. Jag tror nästan att jag måste ringa och avboka, fyfan.. Snääällla, låt mig leva Hella! ;)

Jaja, jag har precis övertalat mig själv att stanna hemma, för jag vill bli riktigt frisk först. Att gå runt och trängas med fyllon och gävlebor har aldrig stått långt upp på den medicinska listan direkt ;P Så idag kommer jag äntligen bli klar med att städa rummet! :)

/ elin ♥

Nyss hemkommen

Hej! Kom precis hem från Hellas fest, var skiitmys :) Lite fullt med folk bara, men det gick bra ändå ;) Anywho så berättar jag mer imorgon, ville bara säga godnatt och så :) Jag lovar att blogga imorron innan tåget till cityfesten går :)

/ elin ♥

Valbo :)

Jepp, idag blir det Valbo, vi ska väl åka rätt snart. Vi vill vara där tio, så ;) Men ha en underbar dag, så hörs vi när jag kommer hem senare idag :)

/ elin ♥

Lalalaaa

Ja, jag har inget att göra!! Sitter och glor runt på Youtube nu.. Jens har dratt iväg för att lana med sina kompisar, mamma är och handlar för tillfället och pappa jobbar fortfarande. Jag kommer vara ensam hemma ikväll, imorron ska jag upp tidigt för att åka till Valbo köpcenter för att shoppa lite. Yeey! Sen blir de som sagt Hella på kvällen :)

Men jag ska återgå till att göra ingenting :) Lovepeace!

/ elin ♥

Dagens lista ;D

Better late than never ;) En gammal godig här ;)

DAGENS;

Låt - Får väl bli den ensa låt jag lyssnat på idag; Simple Plan - Untiteld
Humör - Positivitet!!
Mat - Fil och müsli till frukost ;)
TV - Nepps, inte än ;) Men Morden i Midsumer ikväll people!!
Ord - Bloggdesign, håller på med en just nu ;D
Favorit - Att jag inte totalt avlider av träningsvärk ;)
To do - Städa, fixa lite designer, titta på Morden i Midsumer och lägga ansiktsmask hade jag tänkt :)
Vill ha - SOOL!!
Visdom - 
Je pense, donc je suis :) Nytt favvoordspråk ;)

Ja, längesen sist jag hade en lista med ;) Ha en underbar dag people! PEACE!

/ elin ♥


Hejsan!

Har precis vaknat, kör stenhårt på att vänta tillbaka dygnen nu ;) Det är liite finare väder idag, igår regnade det ju typ hela dagen, nu är det i alla fall uppehåll, och jag tycker mig se lite blått också ;) Fast det blåser och är svinkallt fortfarnde.

Det är en sak jag tänker mycket på, och det är en av anledningarna till varför jag diggar våren. Då har det inte varit varmt än, och 15 grader är rena paradiset, medans efter en sommar med typ topp på 30-40 grader så är det ruskigt kallt. Synd, för hösten är ju en bra årstid, man får komma tbx till skolan och va med kompisar och så :) Men har något att göra om dagarna, och därför tycker jag om skolan ;)

Nej nu ska jag gå upp och äta frukost, inte sitta här hela dagen. Men sen när jag har ätit, då kommer jag tillbaka ;D Haha, nääråå.. Eller ja, sånt som märks ;D

/ elin ♥

Bonnuit mes petites poules :)

Sista inlägget för idag nu. Nu ska jag bara städa lite, sen ska jag soova.. Får se vad som händer imorgon :) Men andra planer i veckan, på onsdag ska jag ju hem till Hella på kvällen, och på dagen ska jag, mamma, hennes kompis Erica (C eller K?) och kanske nån mer ner på Valbo köpcenter, ska köpa lite nya saker till skrivbordet :) De är så himla tråkigt och omatchande ny så ;P Måste ju kunna organisera lite närman har ett skrivbort på 1,90 ;) Sen på torsdag blir det Cityfesten i Gävle, och shopping innan.
Jag ska iaf åka hem nio, vet inte om de andra blir kvar längre ;P Men jag tänker bara inte åka hem mitt i natten med massa äckliga fyllon, bättre att åka nio då ;)

Imorron är det lungt hemma, mor och far ska på Nor och dansa som vanligt, och bruschan ska iväg och lana hos nån människa, tror det var Mesch.. Nej, nu ska jag städa! PussPeace!!

/ elin ♥

Bonjour!

Snarare bonsoir ;) Kanske bonnuit för vissa.. Vet ni? Jag har varit EXTREMT duktig idag! Jag stack iväg med mamma och hennes kompis ner på gymmet ;) Vi gick på sjukhuset, eller friskhuset som de så lämpligt kallar det, typ minilitet, hade inte så många maskiner, men jag fick ihop ett pass ändå. Armar, ben, kondition (som är kass!! Fem minuter på Stairmastern och totalt borta sen). Sitter och håller på med en design nu (surprise!!), en med rymdtema ;)

Men ja, ska väl göra klart den nu, sen komma på nåt nytänkande, inte bara snirklar.. Trots att det är snyggt ;) Jaja, ha det <3

/ elin ♥

Ny design ;)

Jag har bytt design på sidan.. Igen.. Den här har jag haft förr, men jag fixade dit lite bling också ;) Men ja, jag tröttnade på min gamla. Duktigt.. Men ja, nu ska jag fortsätta städa på rummettror jag, måste dammsuga ;P

/ elin ♥

Je t'aime, la France!

Aaah, la France! Je pense á toi toujours! J'aime tout á toi, et mon amour est trés bien!

Jag fick ett knäpp lite snabbt bara, och jag vill verkligen åka till Frankrike! La belle France, anledningen till varför jag älskar franska. Och det är något jag gör, jag tycker mycket om franska :) Det är ett vackert språk, och det är mer än bara "Merci beaucoup" som många tror, det är en massa onödiga stavelser som man inte uttalar, ord som inte går att uttala, ord man kan kräkas när man försöker uttala som och underbara mummlanden man inte förstår. Men jag gillar det ändå!

Okej, här kommer en skoj grej ;) Nu får ni lämna en kommentar också! Hur tror ni att man uttalar;
Qu'est-ce que c'est?
Skriv hur ni tror man uttalar det! Och inget fusk nu med er som faktiskt vet det, ni får inte skriva nåt, okej? :)

Ja, sen tänkte jag köra lite reklam om min designblogg igen ;D Sorry, men jag vill bli av med designerna!!



Sen har jag några fler på lager också ;) Nu tänkte jag göra en till, en med blixtar :]

Ha det bäst!

/ elin ♥

Bloggdesign ;)

Hejsan! Har varit uppe sen tio, ska nog ta och vända tillbaka dygnen hade jag tänkt ;) Har suttit inne på rosamoped och gjort en design också, tänkte göra nån mer nu ;P Annars då.. Inget specc direkt.. Jo, nu kan jag ladda upp lite bilder från stugfesten och dopet ja! Jag har ju ändå inget bättre för mig ;)

  
Ja, hmm.. Gänget, minus Erika, och jag bjuder på dom ;) Sen rummet där sex pers sov ;) Ni får inte se några fler från stugfesten, för då löper jag god risk att bli ihjälslagen ;)

   
Fr v. Vilgot, sötnos ;) En nydöpt, något förvirrad Vilgot :) Lyckliga familjen, minut Anton, vat inte vart han var.. Så deras söthund Malte, gullplupp :)

Nej, nu ska jag tbx till mina designer, håller på med en som kommer bli svart och blå-isch i färgen ;)

/ elin ♥


Gratis bloggdesigner!

Nu har jag knepat och knåpat lite, så nu finns det 5 nya designer som jag ger bort på http://rosamoped.blogg.se :) Nu ska jag surfa runt lite, sedan om jag hittar "inspiration" så kanske jag gör några fler designer ;)

Men ja, jag kommer antagligen inte blogga mer idag, så godnatt, hörs imorron! <3

/ elin ♥


Bollnäs, hem ljuva hem.

Jepp, nu har vi kommit hem i skitvädret. Sov riktigt länge imorse, häärligt :) Vi åkte väl nån gång innan ett iaf, kom hem för ett litet tag sedan. Inte så roligt att berätta om bara, en hel dag i en bil. Men eftersom jag inte har nå att göra och inte har varit inne där på en evighet så tänkte jag knalla in på min bloggdesignsblogg och göra några designer och fixa lite :) Men ha det bra, så hörs vi senare :)

/ elin ♥

I Linköping :)

Tjaa! Bloggar lite snabbt nu från Linköping. Vi har varit i Motala under dagen på Vilgots dop, sött :) Men jag tänker inte döpa mina barn om jag får några, GLÖM! Allt snack om Gud får min att kväljas, mitt barn ska själv få välja religion.

Jag gick upp halv sex imorse, efter typ 5 timmars sömn, och vi åkte strax efter sju. Kom till Motala nån gång vid ett-tiden tror jag, och efter dopet och fikat så satte vi oss i bilen igen och drog hit alltså, och nu ska vi sova här, och åka hem igen imorgon. Jag sov på väg hit, det var skönt ;) Men innan var det smal väg tyckte jag, så jag spelade spel på mammas mobil :) Nåt sånt där frågespel ;)

Men ja, nu ska vi grilla, och sen så kommer vi ju hem imorgon, så vi hörs då :) Byeloves!

/ elin ♥

God natt!

Eftersom jag ska upp i ottan imorgon, för att spendera dagen i en bil på väg till Motala för att gå på Vilgots dop, min lilla kusin ni vet, så blir det en tidig kväll för mig ;) Håller på att packa som en tok nu, och jag kommer inte blogga imorgon, iaf inte innan vi åker ;P Men vi hörs gullungar, ha det bra så hörs vi på söndag, ev. tidigare :) <3

/ elin

Tbx från stan :)

Nu har jag precis kommit hem från stan där jag var med Malino :) Vi gick mest bara runt och kollade, men jag köpte det där halsbandet jag ville ha :)





Annars ska jag fortsätta städa nu.. Mamma åkte precis iväg föratt hämta pizza till lunch, och jag lovar att det kommer börja regna när som helst ;P Men vi slapp mirakulöst nog åskan, det har blivit för svalt för att börja nu tror jag, så det bara drog förbi ;) Ha det <3

Och ett stort Grattis till Helena Olzon som fyller 16 år idag! Grattis honey! <3


/ elin ♥

Lalalala...

Kollade nyss hur långt solförmörkelsen har kommit. Det är lixom en liten del av solens ovansida som är borta ;) Den skulle vara maximal vid typ kvart i tolv, får väl släpa sig ut och kolla då med ;)

Nu skrev nyss Malin att hon vill ha med mig ner på stan, så jag får väl ställa upp. Tänkte ändå köpa det tredje halsbandet jag önskade mig på Guldfynd, men inte fick eftersom Linkie och Malin köpte likadana ;D

Ha det!

/ elin ♥

Godmorgon bloggen :)

Hejsan! Sitter med blött hår i morgonrock ;) Idag måste jag först och främst städa klart på mitt rum, satte upp stereon i bokhyllan igår, så jag måste ställa tbx allt igen. Sen följer nog en rensning av resten av rummet med ;) Är lite sur på mamma också som väckte mig nio imorse med orden "du ska upp tidigt imorgon!". Jaha, och varför måste jag då också upp tidigt IDAG?!

Jaja, jag är ändå  vaken och up and running, på Jag har ingen anledning till att gå och sova igen. Btw, är det någon som vill köpa några hundra polluxböcker? Tänkte väl inte det ;)

/ elin ♥

RSS 2.0