Måndag, första dagen på lovet.

Jag känner mej lite smådeprimerad, vet inte varför. Jag blev klar med franskaläxan tidigare idag, känns bra att ha det överstökat. Imorron ska jag klippa och färga håret också, några förslag om färg? Sen ska jag väl försöka ta mej ut på en promenad, eller ner på stan. Eller både och ;) Grattis till min bror också, som fyller år imorron! Det blev ett otroligt kort inlägg :P

/ elin

Ridning idag :)

Idag på ridningen hade vi normal skolridning, med fokus på volter, serpentiner och framdelsvändningar :) Jag hade Caprina, och hon var väldigt myys. Hon har verkligen världens mysigaste galopp, och jag lyckades t.o.m med en galoppfattning från höfterna, inte benen, Mia skulle varit så stolt x) Haha!

Nu ska jag väl ta och gå och lägga mej snart, ska läsa igenom alla SO-anteckningar, prov på torsdag, eller fredag, det är liite otydligt än.. Borde väl antagligen försöka lära mej lite luciasånger också, men jag kan de flesta tycker jag. Idag på musiken hade vi förresten Kareoke, det är så himla skoj ;) Speciellt eftersom det bara var typ tjejerna som sjöng, killarna satt ute i trappan och spelade gitarr, antagligen med ledning av Albin, eftersom det bara är han o Johan som faktiskt kan spela gitarr, och Raine hjälpte Johan spela bas. Over 'n out!

/ elin

Skor, söta skor :)

Klicka för att förstora bilden  ME WANTS!! Klicka för att förstora bilden

Från Blend She, alla skor är hittade på http://www.have2have.se/

Klicka för att förstora bilden Klicka för att förstora bilden
från Donna Girl                                          från Cheapo

/ elin

I brist på en vitsig rubrik.

Det var ett tag sen jag skrev sist.. Men inget speciellt har hänt ändå så. Nu sitter jag och tiitar på TV, ska väl ta och äta något när Jens och pappa kommer hem, när dom nu gör det. Men tidigare idag åkte pappa ut och övningskörde litegrann, och dom var duktiga nog att ha sönder bilen, så nu har vi bara en bil xD Ska väl ta och städa upp på rummet lite senare också, och plugga SO:n. Alltså, vi började med andra världskriget i MÅNDAGS, och på TORSDAG ska vi ha prov på det, och hela klassen är suuperglada för att Peter är så generös med pluggtid innan proven (host).

Idag kommer mamma hem också, hon har varit nere i Skåne hela helgen, och det är andledningen att ingen har dammsugit i helgen. Men jag klagar inte, det blev mer kladdkaka till oss andra igår ;)

/ elin

RSS 2.0