Bonny <33

Aah, bonjour! Hur mår ni? Jag mår väl bra, trots att jag inte gjort det hela dagen..

Vaknade imorse efter en låång sömn, härligt sånt :) När jag höll på att göra mig iordning så upptäckte jag att Bonny var uppe, och att han satt och typ huttrade. När jag såg närmare hade han blodiga tassar, och sen såg jag att det fanns blod i hela buren. Ooh fyfaan vad rädd jag blev! Nej huuva.... Det blödde från hans nos. Så jag spenderade hela morgonen och dagen och trodde att han var döende, men sen när jag kom hem efter skolan mådde han tack och lov bra.



I skolan idag då? Jag började som nämnt elva med franska, vi arbetade lite med Edith Piaf, alla älskar Edith Piaf ;D Vi ska se filmen om hennes liv nästa vecka ;) Sen hade vi svenska, matte och historia. Kort dag ändå :) Hann träffa André lite på lunchrasten också, och hans kompis Per, som fortfarande är rätt irriterande.. Sen så har det väl inte hänt så mycket speciellt. Eller jo, jag har ju gymmat också ;) Alltid, varje tisdag, drar jag till gymmet och blir biff! Eller ja, jag blir väl i alla fall en lövbit ;D Elin goes humor ffs!!

Det blir i alla fall inge tranan för mig på fredag, på grund av brist av deltagande människor (a.k.a inga ska dit), så jag skulle vara med André istället ;) Jag ska tvinga honom att se Step Up 2, den är fortfarande extremt bra :D Vi har fått lite läxor också, historia (källkritik) och franskaglosor. Men de får snällt vänta ikväll, för ingen har väl missat att Ugly Betty börjar igen? :D Häärliga tider ;)
Annars i veckan händer väl inget speciellt... Jag har ridning på torsdag.. Helgen tänkte jag boka för plugg och designer, och sen nästa vecka har jag inte heller något speciellt inplanerat för. Så ja, livet är rätt sweet just nu :)

Men ha det bra, så hörs vi imorgon igen :)



Pusspuss!

/ elin ♥


Hippie-Elin :)

Hejsan! Huu, så hektigt det är att gå NV! Inte direkt, men ändå ;) Idag började vi nio med en timmes datorkunskap, sen hade vi en timme hål (kort ftw!), kemilabb, lunch, svenska, matte och franska.

Kemilabben var skeiitkul, det stod 19 grundämnen + mässing i salen, vi fick en lista med 20 grundämnen, sen skulle vi para ihop det ;D Det var meningen att det skulle vara grupp-labb, men sen sprang alla runt och skrek i munnen på varandra för att komma fram till vad som var vad xD Jag hade fyra fel, blandade ihop zink med järn och aluminium med silver ;) Jag skyller på Tobias.. ;)¨
På franskan lekte vi i datorsalen igen, det är skoj därinne :) Sen så åkte jag upp på stallet för att rida :D

ridningen hade vi hoppning, jag hade Shannon och det var bäst :D Och vet ni en sak som inte har ett piss med ridning att göra? Våra lärare har lekt lite med schemat, och numer har vi alltid labb på måndagar, men vi har ingen kemi på tisdagsmornarna :D Underbart, sovmorgon!! Sen vet jag inte om vi ska ta bort någon av biologi-timmarna också, det är sånt som märks. Men ändå! Och som extra bonus har vi ingen idrott imorgon för läraren är på något annat, så imorgon börjar vi ELVA!! Schweet! Och det firar jag med en bild;



High-class photoshop xD Sådär sitter jag i korridorerna fem minuter innan vi börjar ;D Haha, men nu ska jag soova, och sova riktigt länge tänker jag också, det får jag göra :) Ha det bäst sörnosar!

/ elin ♥

Darrrrrling!

Heey! Hur mår alla idag? Fyfan, jag hade stalltjänst imorse! Inte kul. För vem gillar inte att gå upp sju på en helg för att åka till stallet och arbeta häcken av dig i fyra timmar?! Jag svär, när jag kom hem värkte det i hela kroppen!



Här är lite bilder från igår i alla fall :) Det var mys, vi åt hallonpaj, spelade wii och tittade på Raise Your Voice <3 Tack för en härlig kväll darlings!

Nu ska jag vara social med André via sms, den tönten var ju i Sthlm, så han missade vår wii-kväll ;) Sen ska jag fixa några designer också, jag ligger i ;D

Wii-kväll ffs!!

Nu ska jag iväg till Malinoo :D Kameran hänger med, och update kommer imorgon :) Ha den BÄST! <3

/ elin ♥

Designer

Hejsan! Skit vad tiden går snabbt när man har kul ;) Har suttit framför datorn och gett bort designer hela dagen, sen ska jag lägga upp några nya också, men först ska jag äta lite. Klockan är visst fyra redan xD Eller ja, tio i, men samma lika.

Och som lite reklam;



Jag har tråkigt ;D Men ja, annars då? Ska ju till Malin senare, det blir skoj ;) Ja, ska äta lite nu snart.. Sen har André utmanat mig på att photoshoppa en bild, så nu jävlar ska jag vinna ;D Vi hörs, ha det bäst!

BTW, kolla in http://detoxica.tk ;) Det är André's nya sida ;D

/ elin ♥

Step up 2, bildspecial, rosa plattång m.m ;)

Fyfaan vad bra den var! Laddade hem Step Up 2 - The Streets för ett tag sedan, och har inte sett den förns nu, skiitbra! Nu kommer mitt bildextra, som lovat ;)





Photoshop är bäst! ;D Ja, idag var jag ju på stan med Hella också. Det var skitmys :) Vi fikade krämkaka (<33) och gick runt och myste. Hon köpte en skitsnygg väska, jag har suktat i flera månader, men det fanns inga i svart längre ;D Och vet ni vad jag köpte? Jag köpte faktiskt en rosa plattång!!



Gaah! I looove it! Men allvarligt, 200 spänn för en keramisk plattång, vaddå bra pris?! And it's pretty ;]

Idag i skolan vare soft, bild i två timmar, och jag började med färgen i mitt screen-tryck. Visst, det går åt helvete, och det var skitkladdigt, men wtf ;D Sen fick jag ha på mig en skiitsnygg skjorta också ;D Se bild ;)
Annars då? Jag hade damp hela engelskan, jag tycker verkligen inte om läraren!! Ja, sen gick jag och Hella ner på stan, och sen åkte vi hem hit, provade min nya plattång, sen så satt vi bara och tittade runt på youtbe ;D

Imorgon ska jag sitta med designer hela dagen, och på kvällen ska jag hem till Malin och spela Wii med Hella och Linkie, myys! På söndag har jag stalltjänst, så fyra timmar i stallet med mockning ;P Men ja, nu tänker jag titta på filmen igen, se den, den är bäst!

/ elin ♥

God natt sötnosar! <3

Torsdag, härliga torsdag. Skolan är inte alltför jobbig, korta lektioner och hääärligt väder, och ridning med bästa Jennifer på kvällen :D Underbart var ordet :) Biologi, matte, engelska, lunch, franska, historia och kemi, och minst en rolig sak med varje lektion!

Har även varit så duktig att jag fixat gratis sms idag, så nu sitter jag och bombar lite med André ;D Det har blivit sjukt mycket pengar på sms nuförtiden, inte för att peka ut någon, men speciellt från och med att det var insparken och jag träffade en viss person för första gången *HOST* ;)

Alltså, det här gick ju smidigt att skriva ;) Jag började för typ en timme sen, eller nä, typ två och en halv ;D Menmen! Imorgon är det min älsklingsdag överhuvudtaget, alla älskar fredagar! Först och främst börjar jag kvart över tio, inte illa alls! Sen har jag bild, och det är en skoj lektion. Sen har vi lunch, och tyvärr engelska, och lång-ass-lektion också. Det är väl det sämsta med dagen.. Annars då, jag slutar två, och sen är det liksom helg :D Imorgon ska jag ner på stan efter skolan, och träffa Hella! Längesen vi gick på stan sist. Sen skulle vi hitta på något efteråt också, det blir nog bara skoj det :)

Men eftersom jag blir lite trött på att mina inlägg aldrig har bilder längre så lovar jag att imorgon ska ni få värsta bildspecialet ;D Bara så ni vet! Måste bara installera photoshop igen, nu när min dator är så snäll att den fungerar ;)



Svartvitt is the shit ;] Äsch, nu har jag lärt mig hur man knäpper svartvita bilder, get use to it!!

/ elin ♥

REN KÄRLEK!! <333

I swear I have died and gone to heaven!!



145  Viol tablettask Fazer


Violglass, svaret på mina böner och det som numer kommer få mig genom livet! Hur kan detta märsterverk gått förbi mig? Lätt mitt nya knark, 14 spänn för en förpackning nere på Ica. Viol är den smak som jag älskar över allt annat, det är så löjligt gudomligt gott så det är inte sant!! Men när jag slutade mer godis var jag tvungen att ge upp min gamla kärlek, Fazer Violtabletter. Sias violglass får hålla mig flytande tills nästa år, då återgår jag till min gamla kärlek, violtabletter och violkarameller <33

/ elin ♥

BTW, André's kompis Per är världens mest irriterande människa, och jag kommer sparka smalbenen av honom!!!!

Onsdag :D

Hejsan! Hurra, jag är överlycklig! Min dator fungerar helt bra igen :D Det behövdes bara tre systemåterställningar och ett nytt nätverkskort ;) Men jag sitter ändå på den bärbara, en sista gång lixx ;D

Sitter för närvarande (typ) inne på msn, men eftersom det är trådlöst internet så släcks det ner typ hela tiden, så jag kommer aldrig in typ ;P Men nu är jag som sagt tillbaka på stationära snart, så det är ju bra (y)

Annars idag då? På svenskan satt vi och gjorde lite övningar med svåra ord, på biologin tittade vi på värsta grossa sakerna i mikroskåp, på matten jobbade vi, på engelskan hade vi engelska och på historian körde vi redovisning på våra arbeten igen, inför IVIC-elever (alltså elever från andra land), det gick väl.. Dåligt ;D Jag sa fel ord hela tiden!! Menmen ;) Nu får det vara så helt enkelt ;D Sen slutade jag, och nu har jag bara legat och slappat hela kvällen. Häärligt :)

Men ja, nu tänker jag sitta resten av kvällen och installera saker på min andra dator :) Ha det bäst sötnosar!!

/ elin ♥

Ooh, la mér!

Haha, totalt orelaterad rubrik, menmen ;D Det är skoj att säga ;)

Ja, vad gör jag då? Eeh.. Jag sitter och leker duktig student (läxor alltså) och ska göra klart de sista detaljerna med mitt svenskaarbete, göra kemiläxan, snabbt titta igenom biologin och lite så. Sen tänkte jag göra kväll rätt tidigt idag i alla fall. Men svenskan är faktiskt nästan helt klart, bara lite stavningscheck och ihophäftning nu bara, sen kemin har jag inte så mycket i, och biologin läser jag i sängen sen. Smart upplägg vetni ;D

 

Min söta framsida på svenskaarbetet, och close-up på min tolkning av Smaug, den förskräcklige draken ;D


Annars då? Vi hade orientering idag och det spöregnade inte alls ;) På kemin tittade vi på en gammal film från tiden då alla hade fula glasögon och mustach, på svenskan och matten arbetade vi bara mest, på franskan satt vi i språkstudion, och på historian gjorde vi inte heller så mycket. På lunchrasten gick jag, Hella, Frida och Mika iväg och träffade på André och hans kompis Per (som btw är grymt irriterande, jag har inte köpt min moppe på lidl!!!) borta på solrosen, där det var typ skol-fotboll eller nåt ;)
Jag visade en riktigt snygg beskrivning på hur man spelar boboll också xD
Jajustja, jag var ju nere på gymmet och lekte biff också, här är man hurtig ;D

Imorgon har jag inte så mycket inplanerat tror jag. Får väl se om jag hittar på nåt ;) Sen tänker jag inte tråka ut er med övriga inplanerade saker, så jag signar ut nu ;D PEACE!



Haha, den bjuder jag på ;D

/ elin ♥

Fullspäckad vecka!

Hejsan! Aah, gud vad livet är härligt ibland. Skolan går bra, det går bra i övrigt också och livet liksom ler brett och glatt åt alla :D Haha, och det som brukar vara höstdepressioner nuförtiden? Inte då. Skolan rullar på bra, ridningen med, och mitt liv i största allmänhet är bra idag. Och alla andra dagar. Jag har anti-höstdepression säger vi!

Men hur har ni det då? Många i min klass vet jag stressar som tusan över skolan. Men det ska man inte göra tycker jag, för man måste ha tid till allt här i livet, inklusive att slappna av. Säger tjejen som precis ska sätta sig och plugga ;D Nej, men ta det lungt och stressa inte, det löser sig i slutändan ändå :) Be strong! Och jag har ingen större anledning av att peppa hela världen, det är bara skoj ;D

Anyways, idag var vi vid Björktjära-tjärn och lekte biologer, kallt som tusan och tjockt med dimma, men det var sköj! Allvarligt, man såg inte fem meter framför sig! Sen när det väl lättade försvann allt på tjugo sekunder ;)
Planer i veckan då? Imorgon ska jag gymma med mammi, här ska vi bli biff ;D Sen ska vi leka i språkstudion på franskan också, Boelle och jag ägde det ;D Ja, nuförtiden heter hon Boelle också ;D Hmm.. Ridning på torsdag, hoppas att Jennifer är frisk då :] På fredag ska jag ev. ner på stan med Hella också, om det inte kommer upp något ;) Sen på lördag skulle Malin ha myskväll också, som kompensation mot att hon var sjuk i fredags. På söndag har jag stalltjänst också. Haha, fullspäckat ;)



Pusspuss, ha det bra :D

/ elin ♥

Bada balja ;D

Hejsan! Urusel update nu i helgen, men vaddå, det finns ju inte internet mitt ute i skogen ;D Jag åkte ju till Erikas stuga igår, som ligger mitt ute i ödemarken, och det var trevligt. Vi spelade Wii, badade balja (väldigt varmt och skönt), och hade trevligt bara ;) Vi sov ute i en liten stuga, och det var svinkallt där! Allvarligt, jag sov med strumpor, mjukisbyxor och skoltröjan, och ett täcke, och frös verkligen häcken av mig!!

Aja, jag kom hem tidigare idag i alla fall, och jag har gjort lite läxor nu, och tittat på The Mummy Returns, skitbra film ;D Jag älskar småpygméerna, de är så jävla coola!! Ska väl ta och sova nu, lite bilder från gårdagen kommer imorgon :) Sov gott, ha det bäst, så hörs vi :D God natt!

/ elin ♥

Okänd rubrik

Hejsan! Hur mår alla? Jag mår toppen! Om sisådär en timme ska jag åka till Erika, och vi ska åka till hennes stuga sen ;) Jag ska sova där, så jag kommer hem imorgon igen :D Och så blir det bara pluggpluggplugg och designer.

Igår var ju som sagt André, Hella och Linkie här också. Det var mys, vi åt tacos, och tittade på Hancock, the Notebook och the Mummy, tomb of the dragon emporor. Eller ja, Hella och Linkie åkte hem vid elva, så den sista filmen såg bara jag och André, och Jens som smög sig in i rummet och snodde min säng ;D

 

Det blev inte så mycket kort ändå, men jag snor från Hella nån dag ;D Ha en fortsatt bra lördag så hörs vi imorgon :)

/ elin ♥

Me love Fredag!! <3

Hejsan! Aah, härliga fredag. Humöret är på topp, vi har världens coolaste bildlärare, engelskan var inte alltför irriterande och ja, livet leker. Ska väl strax iväg och hämta hit André som kommer med bussen, så kommer väl Hella och Linkie nån gång med ;) Bilder kommer antagligen imorgon, vi gillar ju att knäppa kort, Hella och jag ;D

Annars då? Jag har typ 5 ton läxor jag tänkte sitta med nu i helgen. Kemi, matte, svenska och lite biologi. Egentligen ingen biologi, men skitsamma ;D Jag kom nyss på hur man växlade så man knäpper svartvita bilder med min kamera, tummen upp för det ;D Men nu ska jag iväg, vi hörs imorgon :) Ha en bra kväll och helg!

/ elin

Love! <3

Ååh, jag älskar uteritter :) Speciellt när de är ut över fält och det är rätt bra väder (y) Och såklart när man har världens bästa Shannon! Vi red runt, och det var bara jättemys. Ut på terräng-banan gick vi, och det var lerigt som tusan, och Shannon blev lite arg på Caprina som bet han i baken, men annars var det underbart! Håller på med en systemåterställning nu på min dator, så förhoppningsvis fungerar den snart.



På tal om ingenting, VÄRDENS SNYGGASTE NV!! Dålig bild, jag vet, men ändå ;D

/ elin ♥

Tralalalaaa :)

Hejsan! Hur mår alla idag? Jag mår prima :) Min väska väger typ 500kg också, jag har ett litet läxberg med mig hem, och imorgon blid det ännu större ;) Vi ska läsa två kapitel i kemiboken, svara på frågor och lära oss periodiska systemet (hur det är uppbyggt osv), i matten ska jag bara räkna på en bit, och sen har vi lite engelskaglosor tills imorgon. Sen ska jag ta hem svenskan också, så jag blir klar med den över helgen.

Imorgon har vi världens softdag, ååh, jag älskar fredagar :D Vi börjar kvart över tio (!!) så man får sova riktigt länge. Sen har vi två timmar bild, lunch och engelska, sen slutar vi :) Härligt härligt! På kvällen skulle ju jag, Hella, Linkie och André hem till Malin också, men hon blev sjuk, så vi ska vara hemma hos mig istället :) Malin får bara fokusera på att bli frisk så hon kan vara med nästa gång. Sen eftersom Hälsingegymnasiet tydligen har softare fredagar än vi så kommer André förbi t-berg på dagen också ;)

Annars då? Jag ska nog steka ägg och äta innan jag ska iväg till stallet, uteritt ffs! Jennifer, du får ta och bli frisk så du kan komma nästa vecka!! :D Sen i helgen skulle jag möjligtvis med till Erikas stuga :) På söndag måste jag dock sitta med bloggdesigner hela dagen, vilket betyder att min dator måste lagas PRONTO! Jag tror jag kör en systemåterställning nu snart ;) Ha det bra, så hörs vi senare igen :)



Puss från mig och mina goda hallongrottor som jag bakade tidigare i veckan :D

/ elin ♥

Elin är braa!

Heej! Vetni? Jag är duktig :) Jag var ute och gick tidigare idag! Och nu sitter jag med läxor ;) Jag ska kunna aller, avoir, être, -er och, -re-verb tills imorgon på franskan, men jag kan dom xP Så nu fokuserar jag på de första 20 grundämnena i periodiska systemet, som jag också ska kunna tills imorgon. Weii! Eller inte.

Menmen, tänkte mest bara titta in och säga hej :) Så ja, Hej! Och nu tänker jag plugga, så Hejdå :D

/ elin ♥

Grå klänning (orginell rubrik!)

Hejsan! Sitter nu jävligt normalt vid datorn, eller inte. Den står uppe på min byrå, och jag står på knä på en stol för att nå upp ;D Mamma rotade fran en gammal, knälång, grå klänning igår som jag haft idag.. Lite uppimpad då förstås ;)

Idag så läste jag ut min svenskabok vi ska redovisa nästa vecka, har bara några frågor kvar att svara på. På biologin ritade vi världens snyggaste sjö!! Den hade ALLT, en mört, en gädda, en aborre, en and, en groda, en massa växter, skräddare, en älg, och en massa annat fint ;D Vi redovisade om fäbodar på historien, det gick bra, vi hade inte sådär löjligt mycket att säga och det tog inte så lång tid. Sen var det väl inget mer.. Det tror jag inte i alla fall. Engelskan och matten gick bra den med, trots att jag fortfarande inte gillar engelskläraren. Jag får väl stå ut.

Eftersom jag är uttråkad så slängde jag ihop ett litet kollage också ;D



Nu ska jag plugga lite på kemiläxan, periodiska systemet, weiihoo!! Eller inte.

/ elin ♥

Rosa sneakers

Dålig update, jag vet! Men i alla fall, igår hade vi uteritt på ridningen, det var mys :) Jag hade Totte, han är BIG!

Jag hann ju hem en sväng igår mellan datorkunskapen och svenskan också (hallå, tre timmar hål lixx), och då satt jag vid datorn och chattade med André ;) Fast sen drog min dator på sig ett virus, så nu är den lite sjuk. Men jag har lyckats rädda alla mina bilder och min musik, så nu medans den dampar ska jag först försöka rädda lite till, sen får jag väl köra systemåterställning om det skulle gå dåligt då ;P

Idag har det varit bra i alla fall, kallt, men bra. Vi körde Boboll på idrotten, skitmysko sport, men SKIITKUL! När man väl förstår det. Det är som softboll, men med slappare regler om tjuvningar, och banan går liite småmysko också. Vi vann, inte för att vi var duktiga på att slå, men för att vi var grymma med att bränna! Vi brände skiten ur hela andra laget, vi brände alla utom två (fan ta Saga och Robin!!).

Anyways, annars var det väl inget specc. Vi fick leka i en datorsal på franskan, det var skoj ;) Tills jag snabbt och smygande tittade in på internet en sväng, då hörde man läraren i hörlurarn; "Hej Elin, vad gör du för nåt på internet då?". Hon kan tydligen se allt man gör, snacka Storebror Ser Dig alltså!!

Jag har i alla fall slutat för dagen (duuh!), och ska iväg och gymma när mamma kommer hem. Det var längesen sist det i alla fall! Menmen! Härligt att komma i form igen ;) Aja, jag kommer väl att sitta på bärbara nu en tid framöver.. Men det gör inget ;)
Imorgon har vi redovisning på historian, annars har vi inget speciellt. Vi slutar tre.. Sen på torsdag har jag ridning igen, vi ska rida ut då med. Sen så är det inget annat den här veckan tror jag. Eller ja, på fredag ska jag ju hem till Malin också, det skulle vara lite myskväll typ. Hella, Linkie och André skulle också dit, jag vet inte om det kommer någon annan.. Menmen, nu avslutar jag mitt lååånga inlägg med en bild på mina söta rosa sneakers ;D



/ elin ♥

Datorkunskap, hjälp mig!

Hejsan! Sitter uppe på datorkunskapen, och trots att jag är livrädd för läraren, som själv sagt att han är diktator, så smög jag in hit och lekte lite ;) Nu ska vi skapa lösenord, men jag har redan ett ;D Aja, jag ska ändå inte riskera att fåskäll!! HEDJÅ!!

/ elin ♥

193 cm tjej

Har sovmorgon idag, och jag håller på att göra mig iordning. Sitter för närvarande med blött hår som ska försöka bli något frisyrliknande, ska sminka mig lite och packa med lite saker i min nya fina väska. Idag har vi datorkunskap, sen tre timmar hål (applåder för det idiotiska schemat!!!), svenska, matte och franska.

Sen ska jag ha mina högklackade stövlar idag, och enligt nyrliga mätningar så blir jag 193 cm i dom, och jag är ungefär 184,5 cm utan dom. Tihi, Elin goes längre än vad hon redan är.

/ elin ♥

Gårdagen i bilder :)




Ja, bilder säger ju allt ;) Sen så får ni se lite filmer också, mest muppfilmer på mig när jag sjunger, vilket inte låter fullt så bra ;D Men nu ska jag städa lite på rummet, skitstökigt nu ;) Ha det sött!

/ elin ♥

The best lovesong ever! <3



Jag tror jag är kär! Allvarligt, om en kille sjöng den här för en skulle jag bli kär direkt! Snacka gåshud! Jag får allvarligt rysningar, som det stod på sidan, "the best lovesong ever created!". <3 Lyssna och njuut!

/ elin ♥

I love my brother!




Min brorsa är BÄST! Fast jag fick ge 300 kr för den, föräldrarna tyckte inte att jag bara skull få en väska för 65 euro!! Min brorsa måste vara världens mest generösa person!!!

Anyway, jag håller på att fixa bilderna från festen, så de kommer väl upp lite senare då ;) Men ha det bra så länge :)

/ elin ♥

Hemma igen :)

Hejsan! Kom hem från Gävle för ett tag sedan, och jag är väldigt trötter :) Så nu ska jag soova! Och vet ni? Min brorsa kom hem från Spanien idag, och han köpte världens snyggaste väska åt mig!! Den får vi se imorgon, och skitsnygga bilder från kvällen med ;D

Men vi hörs imorgon sötnosar :)

/ elin ♥

The big maskerad

Yesyes, om någon timme ska jag iväg till Linkie och omvandla mig till Paris Hilton, eller ja, försöka i alla fall ;) Så idag blir det väldigt klent med både inlägg och designer, men designer ska jag fixa hela dagen imorgon :) Och bilder från maskeraden kommer också imorgon ;) Ha det sött!!

/ elin ♥

Muaha, Freakazaoid ;)





Haha, hittade klipp nyss från youtube från en tecknad serie som jag aldrig sett förr, den var rätt skoj ;D Ja, vad kan jag säga, jag är lite onormal ;D

/ elin ♥

En orginell rubrik!

Hejsan! Kom nyss hem från stan, köpte en present till Staijna ;D I skolan hade vi först bild i två timmar, sedan lunch och engelska, sedan slutade vi två :) Snacka härligt! På bilden håller vi på med screentryck, typ som tryck med färg på färg, som ska vara som reklam för NV typ ;D Jag ska göra kemikalier och en explosion ;D Sen på engelskan hade vi först läxförhör, det gick väl antagligen bra, förutom att jag blackade urtotalt på "distinguished", alltså framstående. Annars gick det nog bra :)

 Hehe, jag gillar photoshop ;D

Sen gick jag som sagt ner på stan för att försöka hitta reda på en present då, och då sprang jag in i André Thyr, Malins killkompis som vi träffade på insparken. Och då var han så snäll att han höll mig sällskap, så vi irrade runt i typ två timmar och bara babblade på om typ.. Allt? Och det kan jag säga, jag har aldrig träffat en människa som faktiskt står ut med mig och mitt babblande såsom André gör ;D För det kan jag säga, jag pratar jääävligt mycket ;)

Imorgon är det som sagt den stora maskeraden hos Stina, om vi nu hittar dit vill säga ;D Har ingen aning om vart hon bor faktiskt ;) Jag ska till Linkie imorgon och där ska vi göra oss iordning :) Sen tar vi tåget dit, och tåget hem ;)
Nästa vecka är det skola som vanligt, och sen ja, jag har inte så mycket planerat direkt ;) Eller jo, nästa fredag skulle det vara typ myskväll-grejs hemma hos Malinoo, det blir sköj :) Men ha det bra små älsklingar så hörs vi sen igen :)

/ elin ♥

Cheaters!

Hejsan! Hinner skriva lite snabbt nu innan jag ska iväg och rida ;) Det har vart en alldeles utmärkt dag idag, och lektionerna var helt klart överlevbara. Och vi har verkligen världens coolaste mattelärare. Vem mer än Håkan Lenneby visar hur man spelar spel på sin grafritare och säger "Ja, det här kan ni ju spela på mina lektioner när ni inte orkar jobba, så kan ni ändå låtsas som om ni jobbar"?! Cooling ;D

Annars då? Vi spelade neger och president på en rast, då framkom det att Sofie och Emmelie har suttit och fuskat när vi spelat hela veckan! Och trots det lyckas dom inte vinna ;P
Igår satt jag barnvakt åt min lilla kusin Clara medans mamma och min moster sprang. Det gick bra, ända tills tv-programmen tog slut och Clara ville hitta på nåt annat, och hon blev arg för att studsmattan var blöt och att vi inte har några leksaker :P Men vi överlevde båda två ;)

Imorgon har vi soft dag, sovmorgon till kvart över tio, bild i två timmar, rast och engelska efteråt, vi slutar två ;) Häärligt! På lördag ska jag och girlsen ner till Gävle, Stina fyller år och ska ha lite firande ;) Vi ska ha maskerad, och jag ska gå som Paris Hilton ;D Men det var allt, for now ;) Vi hörs sötnosar, love!!

/ elin ♥

Sorry <3

Ledsen att jag inte bloggat nå idag, har varit upptagen ;) Jag har pluggat hela kvällen! Mer om det imorgon, god natt!

/ elin ♥

Grafritare!! <3

Hejsan!! Jag har spännande nyheter! Våra grafritare har kommit ;D



Och titta vad man kan skriva med dom!!



I'm in love! Och om jag skulle bo i USA, då kan man beställa skal till dom också, så då kan dom bli rosa! Jag tror jag ska flytta till USA ;D Haha!

Annars då? Jag har klippt mig, men det syns inte särskilt mycket direkt ;D Vi fick orientera i hällregn idag, skoj.. Sen så har vi väl inte gjort något speciellt i skolan, vi hade kemi, idrott, franska, svenska, matte och historia. Och nu är jag skiittrött och ska soova :) Näärå, jag ska spela spel på min "mini"räknare ;D

/ elin ♥

God morgon :)

Hejsan! Ska strax iväg till skolan, idag har vi den där jobbiga dagen då vi går åtta till fyra.. Sen ska jag i alla fall iväg och klippa mig, så vi får väl se hur det blir ;) Nädå, det blir no bara topparna.
Vi har idrott idag, orientering. Dryygt! Speciellt eftersom det är dåligt väder. Dessutom så har jag inte ens något som kan symbolisera ett tecken till kondition, så jag kommer att dö, och komma i mål jäävligt segt. :P Menmen, jag överlever :)

Ha det bäst idag sötnosar, vi hörs senare!

/ elin ♥

Kortis :)

Fyfan, jag börjar bli sjuk! Men det skiter jag fullständigt i ändå, det hindrar inte mig från att leva ;)

Jag kom hem från skolan och stallet typ nyss, ska laga lite mat snart. Skolan gick helt okej, vi bara jobbade vidare i allt. På ridningen gick det också bra, Shannon var mys idag :)

superkort inlägg, nu ska jag äta mat och knarka halstabletter, jag vägrar missa en enda dag i skolan!

/ elin ♥


Ursäkta

Ursäkta för dålig update idag, men jag har varit upptagen. Först så har jag tittat på några filmer jag laddat hem, sen har jag klippt gräsmattan och dammsugit. Nu har jag suttit och gjort designer som jag ska lotta ut på min designblogg. Men ja, imorgon börjar en ny skolvecka igen, och livet också. Jag har inte direkt gjort någonting i helgen, men det är skönt ibland :)

Nu ska jag lägga ut de nya designerna i alla fall, ha det bra sötnosar!!

/ elin ♥

Fotboll suger

Alla älskar väl minneskort? Mitt dampade söner, så mina bilder från idag och igår försvann :( Buhuu! Men ändå, har snott lite bilder från Hella ;) I alla fall, här är bilder från igår, och alla vet att jag gillar kollage ;)



Ja.. Sen idag åkte jag ner på stan en sväng för att titta på när Hella gick tamburmajor för första gången! Hon var så duktig så :) Nere på stan träffade jag Ruben en sväng, och Jolin också :) Sen åkte jag hem, och jag har inte gjort så mkt här hemma, gick ut och gick en långpromenad för några timmar sen. Life's good..



Ha en bra kväll! Jag kommeratt mat-strejka och vara sur inne på rummet resten av kvällen som protest mot att min pappa tycker att han har rätten att ta ifrån mig teven bara för att titta på nån töntig jävla fotbollsmatch. Vill ni ha fakta?
SVERIGE SUGER PÅ FOTBOLL OCH KOMMER ALDRIG VINNA NÅGON INTERNATIONELL TÄVLING!!

/ elin ♥

Insparken var BÄST!

Okej, så vi gick ju på tranan igår, och det var bara bäst! Massa folk där, bra musik och ja, bäst! Vi kom dit lite tidigt dock, de hade inte ens öppnat ;P Sen första timmen var det ingen DJ där, så det var typ urusel blandmusik. Men ja, sen kom musiken, och hela tranan-känslan kom igång, och sen var det bara bäst. Sen att man dog är värmeslag och svett, det hör bara till ;) Men kort och gott, bäst sällskap och bäst kväll.

Snart ska jag åka ner på stan en sväng, Hella ska gå tamburmajor i buo för första gången, och det måste man ju se :) Jag snor lite bilder från igår sen, Hella älskar att ta kort ;)

Ha en bra dag och en bra helg :)

/ elin ♥

Megalång sovmorgon!

Oooh, vad jag sov imorse! Jag vaknade innan väckarklockan, som var ställd på kvart över åtta. Och det var så underbart också, sova i tio timmar på en vardag. Jag började kvart över tio ;D Och idag hade vi faktiskt bild! Vi ska göra screentryck (typ färg på färg i mönster och så) som gör reklam för NV. Jag ska antingen göra en DNA-sträng, eller en molekyl ;) Först tänkte jag på en människa som druknar i böcker, men det blir liite jobbigt bara ;)

Sen efter en rätt lång lunch hade vi engelska -.- Jag HATAR transkription! Vem f*n bryr sig om ljudskrift?! Det är väl bara att stå ut, vi får ju i alla fall en ny lärare till engelska B. Thank god!

Men ja, nu har jag precis tryckt i mig lite hemmagjord mjukglass, mumma :) Sen om några timmar så kommer Malin, Hella och Linkie hit, så ska vi göra oss iordning för tranan, första gymnasietranan, det kommer bli skooj! Vet dock inte vad jag ska ha på mig, men det är sånt som märks ;)

Ha det bäst i alla fall, så hörs vi väl kanske imorgon? :)

/ elin ♥


Insparken imorgon!

Kom hem från ridningen för bara ett litet tag sedan (skriver Elin och tittar på klockan och märker att det gått en timme..!). Det var mys med uteritt, perfekt väder och bästa Shannon! Schweet!

Men nu när jag kom hem har jag klickat in på Gina Tricot och H&M's hemsidor. BAD! Nu vill jag ha hela affärerna istället! Fast sug att det typ inte finns NÅGOT rosa den här säsongen, då blir jag lite ledsen :( Vad ska jag då köpa? Blir bara svart framöver för mig ;D

Hur har ni haft det ikväll då? Jag ska duscha nu, leta fram något att knapra på, läsa lite bok och soova! Vi börjar tio imorgon, schweet!! Sen slutar vi två också, inte illa det heller. På kvällen blir det tranan också, insparken ffs! Hela torsberg + lika många till, och alla kommer vara EXTREMT nyktra också ;P Men det blir nog skoj, lite packat (hahaha, ordvits ;D) men skoj. Men allvarligt, jag tänker inte dricka, jag är nykterist :) Men alla andra kommer nog dricka ;)

Haha, får se till att få myycket sömn om jag ska orka fyra timmars dansande på tranan tror jag ;D Men ni får ha det sött. Btw, ska ni på insparken?

/ elin

Das dag

Hejsan! Fy, vad jag börjar bli dålig på att blogga. Men det blir väl så när man är upptagen med att gå NV och göra designer och läxor och så. Men jag ska göra mitt bästa med att blogga åtminstonde en gång varje dag, det är alltför skoj för att sluta :)



Idag har vi i alla fall haft biologi, vi ska till att börja med ekologi. Sen hade vi matte, alltid lika roligt :) Engelska sen, vilket visar sig vara det ämne jag gillar minst, trots att jag älskar engelska. Men läraren är inte bra! Hon kan knappt prata engelska, och "en lektion är bara lika rolig som läraren gör den" / elin goes confusius!
 Efter en lång lunch var det franska på schemat, vi hade läxförhör, läste dialoger och fick göra den egen faktist, det var sköj ;) Vi skrev ihop värsta dissen; Henri bjöd Jaqline på fika, men hon hade biologi-läxa. Fast dom går i samma biologi-klass, och de hade inga läxor! Värsta dissen ;D
Sen hade vi historia, där vi håller på med grupparbete om Bollnäs historia. Min grupp skulle ha läst om sjukvården, men det fanns så lite fakta om det, så nu läser vi om fäbodar istället ;)

Sen hade vi ingen kemi, vilket upptäcktes efter en halvtimmes väntan, så vi slutade lite tidigare. Nu sitter jag här hemma då, ska hitta på något att äta innan ridningen strax, sen ska jag åka iväg till ridningen, och passa på att lämna biblioteksböcker på vägen. Vi har uteritt idag, och det är ju perfekt väder! Blå himmel, soligt men ändå inte så varmt, så man orkar var ute i alla fall. Vilket är bra. :)

/ elin ♥

Btw, vi fick lära oss på biologin att vi människor är LEVANDE! Coolt va? ;D

NV-dag :)

Det var jävla skoj idag faktiskt! Det spöregnade, så vi slapp vara ute i alla fall. Först tittade vi på E.T, den är braa, och så sööt! Sen åt vi lunch, och efter det var det stations-grejs. Det var skoj ;D

Först skulle vi förflytta mynt. Det var ju helt normalt ;P Sen var det "kropp-mot-kropp", att hålla fast lappar mellan olika kroppsdelar, det gick bra faktiskt. Sen skulle man skjuta iväg algrens-bilar med näsan, vidrigt och töntigt :P Och det kliade som attans!! Sen var det klassikern; hämta ett äpple ur en vattenhink och söckerbit ur mjöl. Och såklart var det jag som fick göra det ;P Men det var skoj ändå :)
 Vad var det sen? Jo, vi skulla gå ett varv runt torsberg med ihopsatta ben ;) Det gick skitbra det i alla fall, det var vi bäst på ;)

Sist av allt skulle vi gissa ord och förflytta ett kort runt med mummen, det lockade några skratt ;D
De som förlorade alltihopa i slutet var tvugna att sjunga "Barbie Girl" för alla andra sen, ett bra avslut på dagen ;D Ännu mer kul när vi fick reda på att det hade fuskats med poängen, och att det lag som förlorade faktiskt vann hela skiten, de blev såå glada ;D

Aja, det var min dag det i alla fall. Sitter och tittar på Batman Returns nu, den där gamla med Pingvinen. Den är kass, menmen ;)

/ elin ♥

Snabbis

Ska iväg till skolan om ett tag, tänkte kika in här en snabbis bara :) Ja, programdag idag då, och vi ska vara ute i spöregnet ;) Men ja, vi kanske skulle vara inne och titta på film då istället. Men då blir det väl en skräckis så jag inte kan kolla då ;P Jag klarar inte av de flesta skräckisar, de är bara sjuka!

Men ja, det blir väl bra idag. Men vi hörs senare, när jag kommit hem igen ;)

/ elin ♥

<3



Gwen Stefani måste vara den coolaste artisten ever! Och jag älskar den här videon, och låten med. Visst, den är gammal, men visst är den bra? Och Alice i Underlandet-inspirerad också, sött :)

/ elin ♥

It's nais ;)

Hej gullhoppor!! Hur mår ni? Själv mår jag rätt bra antar jag :) Har lite ont i benen däremot, mer om det strax ;)

Imorse hade vi kemi för fösta gången. Läraren verkar väl rätt bra, fast hon är från Ryssland/Ukraina, så hon bryter rejält. Men man kan förstå henne ändå, om man anstränger sig :) Det ska bli skapligt kul att labba i alla fall, det fanns kemikalier ÖVERALLT! Jag tycker om kemikalier ;D
 Efter kemin hade vi idrott, fotboll ute på nya konstgräset. Här märks det att man inte har något som ens liknar kondis!! Jag var död efter uppvärmningen, och sedan var jag back när vi började spela. Springaspringaspringa. Jag var duktig nog att göra ett mål också, skulle skjuta upp bollen från vår planhalva och den lobbades rätt in i mål, kändes sweet ;)
 Så det är alltså därför jag har ont i benen också ;)

Sen hade vi franska, lunch (urkfisk), svenska, matte och historia. Nais (Borat-känsla ;)) Ja, sen slutade vi också, och nu sitter jag här hemma och tänkte titta igenom skolböckerna jag tog med hem; matte, franska och svenska.
Imorgon är det program-dag, så NV-dag med andra ord. Och ingen nollning, strängt förbjudet på vår skola ;D Så ja, det blir väl mys :) Annars är det väl inget mer.. Men ja, ni får ha det bra :)

/ elin ♥

Blogg.se make-over??

Kom nyss hem från ridningen, och jag är helt slut! 45 minuter på Biggles och min rumpa svettades!! Ska ta en låång varm dusch nu, sen hitta något att gnaga på, sedan tänker jag sova tidigt idag. Loggade nyss in och blev bara liite förvirrad, blogg.se är totalt ombyggt! Ska titta dit sen igen oh försöka vänja mig vid det ;)

Annars då, vi har idrott imorgon, och kemi, vilket är nytt. Vår kemilärare var ju sjuk förra veckan. Sen har vi franska, svenska, matte och historia också. Sköj.. Men nu vill jag duscha!! Ha det bäst!

/ elin ♥

3 timmar hål ;)

Jepp, nu har jag alltså varit i skolan och gått på datorkunskap, och åkt hem igen. Det var en rätt tråkig lektion, och jag höll på att somna. Men det gjorde de flesta, mest för att det var tidigt, och jag sov i typ 6-7 timmar inatt.
 Vi hade en snubbe som hela tiden frågade om "Vad är en dator?", och inte en jävel kan ju svaret på det. Jo, förvisso är det en stor plåtburk som man spelar spel och blogar på, men han ville veta innehållet i den.
 Men han fattade inte efter de 200 första gångerna att ingen skulle svara, eftersom ingen visste det, så han bara frågade på.

Jaja, nu är jag i alla fall hemma över lunchen, jag börjar ett igen, och jag funderar på hur mycket jag hinner sova fram tills dess, för jag är verkligen skittrött! På vägen hem svängde jag förbi på Dollarstore och köpte ett till kollegieblock, och det blev ett gigantiskt rosa. 200 sidor, jag kommer nog ha mer än ett ämne i denna ;P Datorkunskapen i alla fall, och svenska. Kanske nåt mer om det kommer upp ;P



Nu ska jag fixa några designer tror jag, både att lotta ut några, sen ska jag göra några fler också, som läggs upp nu i helgen :) Ha en fortsatt bra dag i alla fall, så hörs vi ikväll efter ridningen :)

/ elin ♥

Plats för rubrik

Hejsan! Sovit gott? Braa :)

Har varit vaken i en timme nu, sitter med blött hår och tänker gå och äta frukost strax. Jag börjar nio idag, och sen har jag tre timmars hål. Skooooj! NOT!
Sen har jag lite lektioner, slutar fyra, och då åker jag upp på stallet. Men som sagt, nu ska jag käka frukost :) Ha en bra dag sötisar!

/ elin ♥


RSS 2.0