Bilder från släktträffen ;)

Ja, en bild säger mer än tusen ord säger man ju, och jag orkar inte skriva 19 000 ord ;D Men här är lite bilder från gårdagen iaf, som lovat :)


  
Mor och syskon :) Vi ser fr. v mormor, Marie, mamma, mamma, Anders, Marie, Marie och mamma ;)

 
Den animaliska sidan :) Gulliga Malte, och golden-valpen Alice som kom och busade ett litet tag :)


   
Lilla-partytält-sällskapet :) Vi ser fr. v Camilla, Malin, Emma (alla ver taggade för att vara med på kort xD), Malin, Vilgot, Emma, Camilla, Anton och Anders, Camilla och Vilgot x2 :) Vilgot som var dagens höjdpunkt, och som var som gladast när det åska som tusan ^^,


  
Tre bevis på att min morbror Anders inte är heeeelt 100 uppe i skallen ;)

    
Allmänt folk; fr. v Fanny, Stefan, Madde och Elin (mammas kusiner samt farbror), morfar, papparazzi-Peter, Anton och Camilla, och sist men inte minst Marie och Freddy :)

  
Anita och Jens ;) Anita är mammas farbrors... eehh.. kvinna, och även föräldrarnas dans-buddie ;) Hon var också med i Lilla-partytält-sällskapet, och vi kom fram till att Jens inte kan se arg ut i ansiktet överhuvudtaget, och vi skrattade ut honom ;D På bilderna så ser Anita arg ut, och ja, det är meningen att Jens också ska se arg ut, och det gick ju som det gick kan ni ju se ;D


Ja, det var väl det ;) Och håll utkik på min designblogg om ni är sugna på en ny design, har några nya som kommer läggas upp snart :) Men ha det bra så länge!

/ elin ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Få biobiljetter och presentkort (du väljer själv i vilken affär) helt gratis!! Läs mer här -> http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=49879, men om du trycker på den här länkan får du även 75p att starta med ifall du anmäler dig via länken. annars får du bara 40 poäng Det är väldigt lätt att samla ihop poängen, det räcker med att besöka hemsidor,bli medlem och delta i tävlingar + tipsa andra. Man samlar ihop poängen väldigt snabbt så det tar inte lång tid alls innan man kan beställa hem sina saker :) all info hittar du som sagt här http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=49879, värt att ta en titt iallafall :)!



jag är medlem!!!! jag har redan fått 517 poäng på 2 dagar och man kan lita på dem skit bra är det:) man får välja själv vad man vill ha i presentkort, finns en massa affärer man kan välja på. man kan få bio billjetter med .Man beställer sitt presentkort eller biobiljet från http://www.presenttorget.se/ (med sina insamlade poäng, så man får alltså det helt gratis, jag har inte betalat ett enda öre)



2008-07-19 @ 18:13:53
Postat av: Mormor Berit

Hej Elin. Fina bilder du lagt ut. Vi var nästan 30 personer på vimlet. Har fler bilder från Peter också som jag ska kopiera till er. Hälsn mormor

2008-07-20 @ 14:26:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0