NV-dag :)

Det var jävla skoj idag faktiskt! Det spöregnade, så vi slapp vara ute i alla fall. Först tittade vi på E.T, den är braa, och så sööt! Sen åt vi lunch, och efter det var det stations-grejs. Det var skoj ;D

Först skulle vi förflytta mynt. Det var ju helt normalt ;P Sen var det "kropp-mot-kropp", att hålla fast lappar mellan olika kroppsdelar, det gick bra faktiskt. Sen skulle man skjuta iväg algrens-bilar med näsan, vidrigt och töntigt :P Och det kliade som attans!! Sen var det klassikern; hämta ett äpple ur en vattenhink och söckerbit ur mjöl. Och såklart var det jag som fick göra det ;P Men det var skoj ändå :)
 Vad var det sen? Jo, vi skulla gå ett varv runt torsberg med ihopsatta ben ;) Det gick skitbra det i alla fall, det var vi bäst på ;)

Sist av allt skulle vi gissa ord och förflytta ett kort runt med mummen, det lockade några skratt ;D
De som förlorade alltihopa i slutet var tvugna att sjunga "Barbie Girl" för alla andra sen, ett bra avslut på dagen ;D Ännu mer kul när vi fick reda på att det hade fuskats med poängen, och att det lag som förlorade faktiskt vann hela skiten, de blev såå glada ;D

Aja, det var min dag det i alla fall. Sitter och tittar på Batman Returns nu, den där gamla med Pingvinen. Den är kass, menmen ;)

/ elin ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0