Rör dig männska!

Jahapp, nu tänkte jag stänga av datorn och gå och lägga mig, ska bara hjälpa en tjej med en design först, och förhoppningsvis blir jag klar snart. Imorgon är det lite sovmorgon, det är alltid härligt! Jag börjar tjugo över nio med idrott, sen slutar jag fyra. Det suger faktiskt ;P Jag ska försöka dra mitt ass ner på gymmet också, sen ska jag hjälpa en annan tjej med hennes design. Och faktiskt så tänkte jag ta någon promenad också, jag har fått för mig att röra på mig mer... Typiskt nyårslöfte liksom. Men jag vet inte, jag tänkte faktiskt dra iväg och simma någon gång i veckan när jag har tid, kanske på onsdag eller något. Jag har ett simkort, så varför inte utnyttja det?

Annars i veckan tänkte jag försöka ha fullt upp, med lite motion, rensning i bastun (som aldrig kommer igång, fy Elin!), designer (och lägga upp dom med :/), och lite sånt. Kanske borde klämma in lite plugg också, då vi har ett x antal prov nästa vecka, i alla fall 3 tror jag. Kanske några fler med, lärarna kanske är på dåligt humör ;P

Men ja, vi hörs imorgon, god natt sötnosar!

Kommentarer
Postat av: Psst..! noescape

Heej, Elin!

Jo jag har en liten fråga angående min design för min meny ha kapats men jag vet inte riktigt hur det står i alla fall såhär i kodmallen precis där den slutar:

Mina böcker & Noveller

<ul>

<li><a href="http://noescape.blogg.se/category/bocker-drama.html"> Drama</a></li>

<ul>

<li><a href="http://noescape.blogg.se/category/bocker-aventyr.html">Äventyr</a></li>

</ul>

<li><a href="http://noescape.blogg.se/category/bocker-skrack.html"> Skräck</a></li>

</body>

<script type="text/javascript">

</ul>

<div class="navheader">Senaste</div>

<ul>

Jättetacksam om du svarar// mvh CC

2009-01-13 @ 07:05:05
URL: http://noescape.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0