tralalaa

Hejsan! Snart är det helg :D Humöret är på topp, och jag sitter och knegar ihop en totalt onödig bloggdesign ;) Det är så att Hugo, Anton och Edvin har startad ett bloggkrig mot Lisa och Johanna, och de har gjort en blogg tillsammans. Men de har tagit Lisas bloggdesign, som jag har gjort, och gjort om den till sin egen! Dom jävlarna! Dessutom passar den inte in ;) Så jag har tagit mig friheten att göra en snygg design till dom, och nu är det bara att hoppas att dom gillar den ;)

Idag var ju Linkie med en sväng i skolan också. Hon gick hem efter lunchen, men hon hann med lite matte och engelska. Annars har vi bara kört på. Imorgon är det fredag, min absoluta favvisdag! Sen är det helg, och det är aldrig fyskam.

ridningen idag var vi rekordstor grupp, och såklart har vi ridning då också. Ju större grupp, ju fler personer, ju mindre hoppning blir det. Jag hade Caprina, som inte var lika söt som hon brukar, men gull ändå. Det var skoj, det gick bra :) Och jaaa.. Det var väl allt jag hade att bjuda på ;D <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag säger bara, vänta och se... Haha ;D

2009-03-05 @ 20:32:15
URL: http://edithlinnea.blogg.se/
Postat av: Elin [ n e v n a r i e n ]

Åh tack så jättemycket! Det är nog det bästa jag kan få höra, för det är precis så jag vill "exponera mig själv". som den äkta personen jag är och inte något jag vill vara... :)

2009-03-05 @ 22:53:05
URL: http://nevnarien.se/
Postat av: EN TJEJ I STORSTAN - illustration & form ..

Fin header :)



/ En tjej i storstan

2009-03-06 @ 01:17:32
URL: http://entjejistorstan.blogg.se/
Postat av: Lisa

ja, de hemskingarna som tar bloggdesigner & annat material!!!! :o

2009-03-06 @ 08:51:25
URL: http://lisaamandaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0